Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linde in tranen na het verhaal van Marinka die haar dochter verloor: “Ze was een fantastische meid, net afgestudeerd met een eigen appartementje”

Linde in tranen na het verhaal van Marinka die haar dochter verloor: “Ze was een fantastische meid, net afgestudeerd met een eigen appartementje”

https://www.mupload.nl/img/opr6lgittaj.jpg

In de vroegte van de allerlaatste dag van de warmste week werd het Linde allemaal te veel na het horen van het verhaal van Marinka. Zij verloor haar dochter aan de gevolgen van leukemie, maar liet zich niet kennen en beklom vorige week de Afrikaanse berg Kilimanjaro. “Om dichter bij haar te kunnen zijn.”

Atalia heette ze, de dochter van Marinka. Ze was net afgestudeerd toen ze werd gediagnosticeerd met acute leukemie. “Ze was een fantastische meid in de fleur van haar leven”, vertelt Marinka.  “Ze was net afgestudeerd en had net een eigen appartementje. Ze wilde erin vliegen, in het leven en was altijd vrolijk en opgewekt.”

Na de diagnose volgde een enorme lijdensweg en daarin werd Atalia bijgestaan door het Wetenschappelijk Fonds Hematologie, een vzw die mensen ondersteunt. Het was dan ook een logische keuze voor Marinka om voor hen geld in te zamelen.  “We hebben pakketjes met verzorgingsproducten gemaakt. Na de chemo had Atalia vaak gebarsten lippen en gebroken nagels, dus hebben we er nagellakjes en lippenbalsem ingestopt. Een bladwijzer ook, met wat informatie over het waarom, wie ze was en hoe oud ze gestorven is.”

Marinka zamelde 5.750 euro in, maar dat was niet het enige. “Ik ben pas gisteren weer in België geland, want ik heb vorige week de Kilimanjaro beklommen om dichter bij mijn dochter te zijn. Die heeft een piek die 5.895 meter hoog is, dus dat bedrag gaan we storten voor het goede doel.”

24-12-2017 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gespot op de set: Chris Lomme is binnenkort te zien in ‘Thuis’

Gespot op de set: Chris Lomme is binnenkort te zien in ‘Thuis’

https://www.mupload.nl/img/4lzwut3u3us.jpg

‘Thuis’ kondigde zonet via Facebook een verrassende gastrol aan. Niemand minder dan de grande dame van Vlaamse fictie Chris Lomme (79) zal te zien zijn in de Vlaamse soap. 

“We zijn heel blij dat we iemand van haar kaliber bereid vonden om een kleine gastrol te komen spelen,” aldus producent Hans Roggen in Het Nieuwsblad. “Toen we een vrouwelijke actrice zochten in die leeftijdscategorie, dachten we dat we het altijd eens konden proberen. Haar ‘awel ja’ deed ons een gat in de lucht springen.”

Het zal nog wel even duren voor we de actrice aan het werk kunnen zien. De afleveringen staan pas ingepland voor het voorjaar van 2018. 

“Ze zal slechts enkele draaidagen bij ons op de set staan. Chris maakt deel uit van een volledig nieuwe verhaallijn die iets met een taxi te maken heeft.” Wil Roggen daar nog over kwijt. 

Waarom Chris een lift nodig had van Taxi LEV, komen we pas volgend jaar te weten...

23-12-2017 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportanker Maarten Breckx gaat trouwen

Sportanker Maarten Breckx gaat trouwen

https://www.mupload.nl/img/zpuhrf.jpg

VTM Nieuws-sportanker Maarten Breckx (32) heeft zijn vriendin Lies Vandenberghe (26) ten huwelijk gevraagd. De twee leerden elkaar kennen op de VTM Nieuws-nieuwsvloer.

Lies ging drie jaar geleden aan de slag als stagiaire op de redactie van Royalty. Daar werkte ze af en toe samen met Maarten en liepen ze elkaar al eens tegen het lijf op personeelsfeesten. Een jaar later sloeg de vonk over. Na een relatie van twee jaar is het koppel klaar voor de volgende grote stap.

Maarten vroeg zijn Lies, die nu als nieuwslezeres voor QMusic en Joe werkt, ten huwelijk in Malaga. “De mooiste en meest emotionele dag van ons leven”, klinkt het. Een datum voor hun trouwdag is er nog niet. “Maar als het haalbaar is, willen we zeker volgende zomer in het huwelijksbootje stappen.”

23-12-2017 om 11:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet de finalisten, wél het decolleté van An Lemmens gaat met alle aandacht lopen in ‘The Voice’

Niet de finalisten, wél het decolleté van An Lemmens gaat met alle aandacht lopen in ‘The Voice’

https://www.mupload.nl/img/r3o2pgroljvc.jpg

De vier finalisten Bert, Luka, Dries of Bonni, de songs die ze brachten, de enthousiaste jury: allemaal kon het de aandacht niet wegtrekken van de enige, echte ster van ‘The Voice Van Vlaanderen’: het decolleté van presentatrice An Lemmens.

Bert, Luka, Dries of Bonni: één van hen werd de opvolg(st)er van Lola Obasuyi, de winnares van vorig jaar. Een bijzondere gelegenheid dus, waar ook presentatrice An Lemmens haar mooiste outfit met plezier voor uit de kast haalde. Ze koos voor een goudkleurig glitterjurkje mét opvallend decolleté. En dat is ook de kijkers op Twitter niet ontgaan, wel integendeel.

23-12-2017 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na lof nu bakken kritiek op verlovingsfoto’s van Meghan en Harry: “Net een advertentie voor Burberry”

Na lof nu bakken kritiek op verlovingsfoto’s van Meghan en Harry: “Net een advertentie voor Burberry”

https://www.mupload.nl/img/3rgrhfoc.jpg

Meghan Markle heeft gisteren geleerd dat de Britse media in één dag kan draaien als een molen. Op het ene moment werden de deze week vrijgegeven verlovingsfoto’s met prins Harry de hemel in geprezen, terwijl ze amper 24 uur later bloot stonden aan massa’s kritiek.

De opnamen van fotograaf Alexi Lubomirski heetten aanvankelijk verfrissend en ultramodern te zijn, en een welkome breuk met koninklijke conventies. De bij Frogmore House in Windsor gemaakte foto’s toonden een dolverliefd paar, dat de handen niet thuis kon houden.

De foto’s inspireerden Britse en Amerikaanse media - actrice Meghan is ‘America’s Princess’ - tot een vergelijking met eerdere verlovingsopnamen van leden van de koninklijke familie, te beginnen met Harry’s overgrootvader, de latere koning George VI in 1923. Het contrast kon niet groter zijn.

George, toen nog prins Albert geheten, zat op gepaste afstand van zijn verloofde Elizabeth Bowes-Lyon. Tederheid was ver te zoeken. Aanraken gebeurde in 1973 pas voor het eerst en toen nog heel voorzichtig, bijna als egeltjes, bij prinses Anne en Mark Philips.

“Advertentie voor Burberry of Calvin Klein”

Maar het ‘smoochen’ van Harry en Meghan werd gisteren ook fel bekritiseerd. Het zou allemaal te gelikt zijn. Meghan speelde een rol en de foto’s pasten zo in advertenties voor Burberry of van parfum Eternity van Calvin Klein. “Op deze manier maken ze van de monarchie een soapserie, en daar raken mensen snel op uitgekeken”, noteerde Sarah Vine in de Daily Mail.

Jurk ook niet onbesproken

Ophef ontstond bij nader inzien ook over de kledingkeuze met een extravagante jurk van Ralph & Russo, voor wie ‘meer’ nooit genoeg is. De jurk had naar verluidt een prijskaartje van 63.000 euro en was volgens Vine eerder geschikt voor de Kardashians dan voor een aanstaand lid van de koninklijke familie.

“Denk aan dat bedrag en de 125.000 dakloze kinderen die dit land heeft”, was nog een van de vriendelijkste reacties op Twitter. Meghan werd ook verdedigd: ze heeft haar geld zelf verdiend en mag er mee doen wat ze wil.

23-12-2017 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luka wint finale van ‘The Voice Van Vlaanderen’

Luka wint finale van ‘The Voice Van Vlaanderen’

https://www.mupload.nl/img/86rhh0vau5.jpg

In een knaller van een finale zongen finalisten Bert, Luka, Dries en Bonni nog één keer de pannen van het dak in de hoop met de overwinning aan de haal te gaan. Uiteindelijk heeft Luka Cruyberghs (17) ‘The Voice Van Vlaanderen 2017’ gewonnen. 

Voor de jongste kandidate is de droom van ‘The Voice van Vlaanderen’ uitgekomen, ligt er een platencontract op het nachtkastje én is de bankrekening met 25.000 euro aangedikt. “Ik kan niet meer praten”, kraamde ze uit. “Nu eerst een feestje en dan schoenen kopen!”

Veel blingbling

Na zestien zenuwslopende weken was het eindelijk de ultieme ontknoping. Dat het de finale was, kon iedereen wel merken aan de blingbling outfits van de jury en presentatoren. Talk of town: Ann Lemmens, zij koos voor een wel erg diep gouden decolleté. Eindigen waarmee ze de liveshows begon, noemen ze dat. Ook Natalia was ‘glamorous’, zij ging voor een zilveren slang op haar jurk. 

Bij finalisten Bonni, Bert, Dries en Luka zelf was het om – uiteraard – de voice te doen. Alle vier waren ze aan elkaar gewaagd. Verdiend om in de finale te staan. “Als jongste en enigste vrouw speelt dat misschien wel in mijn voordeel tussen die mannen”, glimlachte Luka voor de finale. En of. 

Zij kon het publiek uiteindelijk – na een voorlopige eindstrijd tussen haar en Dries – het meest bekoren. “Dank u! Dank u! Dank u! Ik kan alle mensen niet genoeg bedanken, want zij hebben mijn droom werkelijkheid laten worden”, reageerde Luka in tranen na de overwinning. Vooraf zei de engelenstem met mysterieus kantje dat ze ging flauwvallen als ze The Voice zou winnen. Gelukkig is dat niet gebeurd. “(lacht) Al weet ik niet wat ik voel momenteel. Alles gaat door me heen. Ik kan zelfs bijna niet meer praten van emotie.”

Cadeautjestijd 

Van haar broer Seppe kreeg Luka een cadeautje toegestopt – een potloodtekening van haar als winnares. “Hij is één van mijn grootste fans”, glunderde ze. “We gaan samen feesten vannacht, met iedereen. En we gaan hàkken, hé Alex – dat heb je beloofd”, zei ze met een knipoog naar haar coach!”

Coach Alex Callier keek en zag dat het goed was. Luka was nog het enige meisje in de finale. In de laatste fase moest ze strijden tegen Dries, die ook een sterke performance gaf.

23-12-2017 om 11:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stralend koppel: Geena Lisa toont haar nieuwe vriend Marc voor het eerst

Stralend koppel: Geena Lisa toont haar nieuwe vriend Marc voor het eerst

https://www.mupload.nl/img/splpyt0tdm.jpg

Heuglijk nieuws, want voormalig VRT-omroepster Geena Lisa (45) heeft een nieuwe vriend: Marc. Het koppel is al een tijdje samen, maar trokken er vanavond pas voor het eerst publiekelijk op uit. Dat deden ze tijdens de halve finale van ‘Steracteur Sterartiest’. 

Geena Lisa is gelukkig en dat mag iedereen ook weten. “Hij is ouder en werkt niet in de showbizz”, zei Geena eerder. “We zijn heel gelukkig samen.” Het paar woont wel nog apart. “Want Mijn prioriteit ligt bij de kinderen. Zolang zij thuis wonen, leef ik in functie van hen.” 

Geena was jaren getrouwd met The Dinky Toys-zanger Coco Jr. Zij hebben samen twee kinderen: Zion Noah (17) en Yaro Nesta (14). Na hun scheiding woonden Coco en Geena nog een tijdlang onder hetzelfde dak. Later kreeg ze een relatie met fotograaf Wim, maar die liep vorig jaar op de klippen.

21-12-2017 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis uit ‘The Voice’ maakt nu muziek met deze internationale ster

Louis uit ‘The Voice’ maakt nu muziek met deze internationale ster

https://www.mupload.nl/img/1q1ufaey.jpg

Vrijdag weten we of Bert, Luka, Dries of Bonni ‘The Voice’ wint, maar ongetwijfeld kent u deelnemer Louis De Roo ook nog. Hij vloog er vorige week uit, en schrijft nu in Parijs nummers met een wereldster.

De 21-jarige jongeman uit Adegem studeert aan de exclusieve muziekschool van Paul McCartney in Liverpool. En dat legt hem geen windeieren. Op dit moment zit hij in Parijs songs te schrijven met de Amerikaanse singer-songwriter Peter Kingsbery van de band Cock Robin en hij verscheen ook als enige Vlaming in het wereldwijde jaaroverzicht van ‘The Voice Global’.

Artiestennaam

Louis is uiteraard zeer verheugd met zijn plaats bij de beste Blind Auditions wereldwijd. Hij laat ons weten dat hij zeer verheugd is dat hij het zover gebracht heeft binnen een zangwedstrijd, maar dat hij zich nu volop concentreert op eigen carrière. Die loopt als een trein, want in Parijs schrijft hij nummers met Peter Kingsbery van de band Cock Robin, die in de jaren tachtig de wereld veroverde met de culthit ‘The Promise You Made’. Louis zal voortaan optreden onder de artiestennaam leWis.

21-12-2017 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16.000 mensen tekenen petitie om Matt Damon uit nieuwe Ocean’s-film te schrappen

16.000 mensen tekenen petitie om Matt Damon uit nieuwe Ocean’s-film te schrappen

https://www.mupload.nl/img/rri93cncdmpl.jpg

Ruim 16.000 mensen hebben een petitie ondertekend om de gastrol van acteur Matt Damon (47) uit de nieuwe Ocean’s-film te laten schrappen. Hoewel hij het zelf ontkent, zou Damon filmproducent Harvey Weinstein in 2004 hebben geholpen een beschuldiging van seksueel misbruik in de doofpot te stoppen. Daarom hoort hij volgens de initiatiefnemers niet thuis in de film, die juist vrouwvriendelijk moet zijn.

Na drie Ocean’s-films met mannelijke hoofdrolspelers komt volgende zomer Ocean’s 8 uit, waarin vrouwen als Sandra Bullock en Cate Blanchett de hoofdkarakters spelen. Damon heeft een gastrol, maar dat is volgens duizenden mensen een schande. Niet alleen omdat hij Harvey Weinstein zou hebben geholpen, maar ook omdat hij onlangs zei best samen te willen werken met mensen die zijn beschuldigd van seksueel misbruik. Hij bekijkt dat naar eigen zeggen “per geval”.

Een walgelijke uitspraak, vinden de initiatiefnemers van de petitie. De gastrol van Damon is volgens hen een enorme belediging voor alle vrouwen die zich de afgelopen maanden durfden uit te spreken binnen de #metoo-discussie.

Schouderklopje

De Hollywoodacteur lag de afgelopen dagen al flink onder vuur vanwege zijn uitspraken over seksueel misbruik, die volgens velen erg ongevoelig waren. Zo leek hij in een interview te beweren dat mannen die geen “seksuele roofdieren” zijn, erkend moeten worden voor hun goede gedrag. “We staan op een keerpunt en dat is geweldig,” zei hij. “Maar ik denk dat er heel veel jongens zijn, de meeste mannen met wie ik heb gewerkt, die dit soort dingen niet doen.”
Verschillende beroemdheden, onder wie actrice Debra Messing, reageerden op Twitter verbijsterd. “Dit is niet het moment om een ​​schouderklopje te vragen,” schreef Messing, bekend van de serie Will & Grace. “Wat als we gewoon eens niet vieren dat er mannen zijn die fatsoenlijk zijn. Blijf op de goede weg, Matt. Het gaat niet om jou.”

#damonsplaining

Eerder kreeg Matt nog veel kritiek nadat hij had gezegd dat de ene #metoo-zaak de andere niet is en ze niet allemaal op een hoop moeten worden gegooid. “Er is een verschil tussen iemand een tik op de kont geven en verkrachting of kindermishandeling, toch?” meende hij. “Al deze gedragingen moeten zonder twijfel worden aangepakt en gestopt, maar ze moeten niet gelijkgesteld worden, toch?“
De uitlatingen van Matt werden al snel #damonsplaining gedoopt. Die term verwijst naar het fenomeen mansplaining, waarbij mannen op een neerbuigende manier dingen aan vrouwen uitleggen die ze vaak al lang weten.

21-12-2017 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman stopt als radio-dj bij MNM: “De moeilijkste keuzes doen je vaak het meest groeien”

Eva Daeleman stopt als radio-dj bij MNM: “De moeilijkste keuzes doen je vaak het meest groeien”

https://www.mupload.nl/img/lla55fdhuc.jpg

“Goeiemiddag, het is 21 december, kwart voor twaalf, ik heb een geheim dat ik graag met jullie wil delen”, met die woorden deelde Eva Daeleman (27) de luisteraars mee dat ze stopt als presentatrice bij MNM. Ze gaat zich toeleggen op haar yogastudio.

“Dit was geen gemakkelijk beslissing, maar ik heb het gevoel dat ik ze nu moet nemen”, legt Eva uit. “Ik heb een heel bijzonder parcours afgelegd bij MNM. Ik herinner mij hoe ik voor een van mijn eerste opdrachten samen met Bart De Raes op zoek ging naar Madonna. Op 4 januari 2010 stond ik, in gouden galajurk, voor de eerste keer in de studio met Peter Van de Veire voor de Ochtendshow. We maakten Marathonradio, er was De langste liefde… Ik doe deze job al sinds ik negentien ben, een vaste job van zodra ik uit de schoolbanken kom. Ik heb het gevoel dat het tijd is om mijn vleugels uit te slaan. Een moeilijk keuze maar die doen je vaak het meeste groeien.”

Op Instagram licht ze haar keuze verder toe: “Ik voel de nood om te springen, een vrije val. Niet langer achter het leven aan te lopen, maar op me laten afkomen wat het leven voor me klaar heeft.” Ze bedankt ook alle luisteraars en collega’s. ”Da’s het schone aan radio maken: je bent nooit alleen. Merci luisteraars, merci collega’s, merci aan iedereen die m’n pad kruiste. Het was puur goud. En niet vergeten: het leven is een hippiekamp.”

Yogavirus

Eva zal zich nu toeleggen op haar eigen yogastudio ‘Studio Stil’ in Mechelen. Ze vond veel steun in de discipline na haar burn-out en depressie, en is intussen helemaal gebeten door het yogavirus. Daarnaast werkt ze ook aan ‘Iedereen stil’, een project waarmee ze zich wil inzetten voor meer welzijn op de werkvloer.

Bij MNM en uitbreiding de hele VRT wensen ze Eva heel veel succes. Rino Ver Eecke, nethoofd van MNM laat dat weten in een persbericht. “Eva was voor MNM een super goede radio-dj die zich volop ingezet heeft voor heel veel verschillende programma’s en projecten. Ik respecteer haar keuze maar vind het jammer dat ze nu niet meer bij MNM te horen zal zijn. We wensen Eva heel veel succes toe met alle nieuwe uitdagingen. En uiteraard ook heel veel inspiratie bij alles wat ze onderneemt.”

21-12-2017 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste reactie Astrid: “Ex-manager en John willen mij psychisch en materieel zo veel mogelijk schaden”

Eerste reactie Astrid: “Ex-manager en John willen mij psychisch en materieel zo veel mogelijk schaden”

https://www.mupload.nl/img/3kvhz79.jpg

Na bijna 2,5 jaar procederen heeft Astrid Coppens dan toch de rechtszaak tegen haar ex-man John Bryan gewonnen. Een grote opluchting. Ze reageert nu voor het eerst. 

In het monsterproces tegen John Bryan besliste de rechter in LA dat de Antwerpse zich niet schuldig maakte aan fraude of oplichting. Hij verwierp de miljoenenclaim van haar ex-echtgenoot. “Ik respecteer het oordeel en feliciteer Astrid” klinkt het bij John, die toevoegde dat zijn ex ‘perplex’ stond na de uitspraak.

“Ik kon zogezegd geen woord meer uitbrengen? Vreemd. Ik heb geen enkele journalist in de rechtszaal gezien... Hoe kan dan beweerd worden dat ik op het einde van de rit geen woord meer kon uitbrengen?”, reageert Astrid. 

Voor Astrid is het trouwens geen verrassing dat ze de rechtszaak won. “John moest tijdens de procesgang ondervinden dat zijn bewijsvoering flinterdun is en enkel gebaseerd op info die hem tot de laatste rechtsdag bezorgd werd door Dany Peleman, mijn ex-manager.”

21-12-2017 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak kennis met de nieuwe verleidster van Temptation Island: “Tetten zijn tetten”

Maak kennis met de nieuwe verleidster van Temptation Island: “Tetten zijn tetten”

https://www.mupload.nl/img/z4glsy.jpg

Gert en James kregen zonet de grote eer om een eerste fragment van Temptation Island te lossen. Meteen ook de onthulling van de derde verleidster. Maak hier kennis met de 22-jarige Laetitia uit Zaventem. “Tetten zijn tetten, maar mijn boobs zijn puur natuur”, aldus het model met Kameroense roots.

Haar getinte huid, strakke lichaam en zwoele blik zijn de ingrediënten van een gevaarlijke cocktail voor de mannen op Temptation Island, waar moeilijk aan te weerstaan valt… En dan is Laetitia nog sociaal ook. Mannelijke vrienden maken doet ze in het dagelijkse leven als de beste. Ze heeft dan ook een erg sociale job. Laetitia verdient haar kost als verkoopster, barvrouw én model. Normaal maken mannen in een relatie geen schijn van kans bij haar, maar voor Temptation Island maakt ze uiteraard graag een uitzondering… Haar tactiek? ‘Ze probeert zoveel mogelijk een vriendin voor de mannen te zijn om zo beetje bij beetje hun vertrouwen te winnen’, wordt over haar verteld. ‘Eens ze hun zwakke plek gevonden heeft, is geen enkele man nog veilig.’

Laetitia krijgt met haar pittige karakter àltijd wat ze wil – met minder neemt ze geen genoegen. Iets dat ons een belletje doet rinkelen… Ken je Jill – ik krijg altijd wat ik wil – Huygens nog uit het eerste seizoen? Zij verwierf bekendheid op Temptation Island met die slagzin én scoorde ook letterlijk, bij o.a. Marvin. Benieuwd of Laetitia die slogan ook alle eer gaat aandoen…

Laetitia heeft enkel haar mama op de hoogte gebracht van haar deelname: “Ze gaat kijken, maar verstaat er niets van, want ze is Franstalig.” Misschien maar goed ook.

Eerder lekten ook al de Kempische spierbundel Tijs Luyten en de blonde Yana uit als vrijgezellen voor het derde seizoen op VIJF. In februari zien we hen ‘aan het werk’.

20-12-2017 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daisy Van Cauwenbergh niet veroordeeld voor mensenhandel: zaak is verjaard

Daisy Van Cauwenbergh niet veroordeeld voor mensenhandel: zaak is verjaard

https://www.mupload.nl/img/brb7tn18.jpg

De Brusselse correctionele rechtbank heeft ex-Miss België Daisy Van Cauwenbergh en haar echtgenoot Johannes “Huub” Fijen niet veroordeeld voor mensenhandel aangezien de zaak verjaard is. Daardoor vervalt de strafvordering, aldus de rechter vanmorgen op de beslissende zitting.

De twee stonden, samen met een van hun vennootschappen, terecht voor mensenhandel omdat ze een Thais koppel dat illegaal in België verbleef, twee jaar lang in hun villa aan het werk zouden hebben gezet zonder hen te betalen.

Het arbeidsauditoraat eiste celstraffen van 18 maanden en 2 jaar, maar het koppel betwiste alle tenlasteleggingen en vroeg de vrijspraak. Volgens de verdediging was het onderzoek eenzijdig gevoerd en was de redelijke termijn overschreden. Bovendien was de zaak verjaard. De rechtbank volgt nu die laatste redenering: de laatste feiten dateerden al van 2008. Omdat er na 2009 geen onderzoeks- of vervolgingsdaden werden gesteld die de verjaring konden opschuiven, kon de rechter dan ook niets anders dan beslissen dat de zaak al sinds 2014 verjaard was. Er komt dus geen uitspraak in de zaak.

Ontgoocheld

Een grote ontgoocheling voor het Thaise koppel dat zich burgerlijke partij gesteld had. “Als slachtoffer kunnen zij hun rechten niet meer laten gelden. Het arbeidsauditoraat leek nochtans zeker van zijn stuk met betrekking tot de verjaring, maar de rechter heeft dus anders geoordeeld”, klinkt het bij hun advocaat Alexis De Swaef. 

“Voor mijn cliënten is dit uitermate ontgoochelend en frustrerend”, aldus meester Deswaef. “Dit vonnis is voor niemand goed, maar zeker niet voor hen. Zij vragen zich af waarom dit zo lang heeft aangesleept. Het is natuurlijk een complexe zaak, maar dit is een blaam voor de Belgische staat. Speurders en magistraten moeten meer middelen krijgen om dit soort zaken sneller te kunnen afhandelen. We gaan nu bekijken of we in beroep gaan of een schadevergoeding vragen via de burgerlijke rechtbank.”

Hans Symoens, die Daisy Van Cauwenberghe en Huub Fijen verdedigde, was logischerwijze tevreden met de verval van de strafvordering. “Toch wil ik benadrukken dat mijn cliënten de feiten steeds ontkend hebben. Slechts een fractie van mijn pleidooi ging over de verjaring. Ze waren dan ook liever vrijgesproken, maar een strafrechter moet nu eenmaal eerst oordelen over de verjaring en dan pas over de inhoud van de zaak. We zullen nu afwachten of het arbeidsauditoraat in beroep gaat.”

Zes op zeven

Volgens het arbeidsauditoraat en de advocaat van het Thaise koppel waren de twee mensen na de tsunami die Thailand eind 2004 trof, naar België gelokt met een rooskleurig voorgesteld jobaanbod.

“Er werd een toeristenvisum geregeld, dat slechts drie maanden geldig was, en ze werden aan het werk gezet in de villa van het koppel Fijen-Van Cauwenbergh in Wemmel”, klonk het. “De vrouw moest eerst enkel op de kinderen passen maar nadien ook koken en poetsen en de man ging eerst aan de slag als chauffeur voor de familie, nadien als tuinman. Ze kregen de beschikking over een flat in Schaarbeek en een scooter maar moesten lange dagen werken, zes dagen op zeven, en continu ter beschikking staan van de familie. Daarvoor kregen ze zogezegd een loon, maar dat werd vaak geheel of gedeeltelijk ingehouden, zogenaamd om kosten te vergoeden.”

Uiteindelijk zou het Thaise koppel bijna twee jaar zowat gratis gewerkt hebben. De advocaat van het koppel Van Cauwenbergh-Fijen vroeg met klem de vrijspraak en stelde dat het Thaise koppel nooit tewerkgesteld was.

“Zij hebben na de tsunami persoonlijk mensen willen helpen door dat koppel een vakantie aan te bieden”, pleitte meester Hans Symoens. “Dat koppel maakte langzamerhand deel uit van de familie en wou uiteindelijk in België blijven. Ze hebben misschien wel eens op de kinderen gepast of in de tuin geholpen, maar van slavernij of uitbuiting was helemaal geen sprake.”

20-12-2017 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stef Wijnants vecht voor zijn zieke zoontje: “Je weet niet hoe hij wakker wordt of hoe de dag zal verlopen”

Stef Wijnants vecht voor zijn zieke zoontje: “Je weet niet hoe hij wakker wordt of hoe de dag zal verlopen”

https://www.mupload.nl/img/n8ffqcu5e.jpg

In maart liet de VRT weten dat Stef Wijnants voor onbepaalde tijd vakantie nam om zich in te zetten voor de zorg van 9-jarige zoon Ko, die aan leukemie lijdt. Vanmorgen sprak hij erover op Radio 2. “Het is elke dag opnieuw een strijd”.

Stef Wijnants (51) bracht op woensdagochtend een bezoek aan de warmste Tent in Genk, het initiatief van Radio 2 Limburg in het kader van de warmste week. De presentator van ‘Sportweekend’ had het er openhartig over zijn zoontje Ko (9) die momenteel een zware behandeling tegen leukemie ondergaat. “Ko kan nu af en toe naar school gaan. Hij mist zijn vriendjes, maar heeft gelukkig twee broers waar hij op kan rekenen.”

“Je zoon zo’n strijd zien leveren is het zwaarste wat je als ouder kan meemaken. Het is vreselijk hem in de zetel of in bed te zien liggen, terwijl een jongen van 9 normaal vol leven zit. Ko zelf denkt als hij zich beter voelt, dat alles voorbij is. Maar het keert telkens terug.”

Ook hun huis is helemaal aangepast aan de ziekte van Ko. “Je moet elke dag vers eten halen, het huis wordt elke 2 dagen gestoomd omdat Ko niet tegen bacteriën kan. Er is maar één zaak die telt en dat is door deze zware behandeling raken. Maar zover zijn we nog niet.”

20-12-2017 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwt Meghan Markle in een jurk van een Israëlische ontwerpster?

Trouwt Meghan Markle in een jurk van een Israëlische ontwerpster?

https://www.mupload.nl/img/disdbwf.jpg

Meghan Markle (36) geeft volgend jaar haar jawoord aan prins Harry (33) in een trouwjurk die wellicht wordt gemaakt door een Israëlische bruidsjurkenontwerper. Een woordvoerder van Inbal Dror bevestigde aan ad.nl dat de gerenommeerde internationale designer is benaderd door Kensington Palace om haar ontwerpen in te sturen.

“Ik kan bevestigen dat de schetsen van Inbal Dror op speciaal verzoek van het Brits koningshuis zijn gemaakt. Meer informatie kunnen we er niet over loslaten”, laat Yehuda Katzman namens Inbal Dror Haute Couture weten.

De Amerikaanse entertainmentsite TMZ legde deze week de hand op drie tekeningen van Dror waaruit blijkt dat zij een trouwjurk met wijde rok of nauwgesloten creatie in gedachten heeft voor Meghan. Ze handhaafde de lange mouwen; een traditie voor koninklijke bruiden. Het bewerkte lijfje bestaat deels uit transparante stof en ruches.

“Voor Meghan Markle met liefde”, schreef de ontwerpster met potlood bij haar schetsen. Bij de onderkant van de jurk staat: “Lange, lange sleep.”

Sensueel

Dror, die in Tel Aviv woont, staat in de modewereld bekend als een gewaagde ontwerpster die fan is van sensuele ontwerpen. Ze is fan van bruidsjurken met opvallende neklijnen en werd vorig jaar wereldwijd bekend toen ze superster Beyoncé kleedde voor een optreden tijdens de Grammy’s.

Hertogin van Cambridge Kate Middleton droeg tijdens haar huwelijk met prins William in 2011 een creatie van de Britse modeontwerpster Sarah Burton. Haar naam kwam pas naar buiten toen de bruid zich voor het eerst liet zien. Ze maakte een satijnen jurk met daarop een kanten appliceerwerk. De naaisters namen om de drie uur nieuwe naalden en wasten hun handen elk halfuur om afdrukken op het weefsel te vermijden.

De jurk van Williams en Harry’s moeder wijlen prinses Diana uit 1981 was van de hand van David Emanuel en zijn vrouw Elizabeth. Het ontwerpproces bleef strikt geheim, liet hij weten aan
Vogue. “Ik heb Diana een schets laten zien van de jurk die het zou worden en deze daarna verscheurd, want we wilden niet dat deze nog ergens rond zou slingeren.” De enorme jurk met pofmouwen en een sluier van acht meter werden na de bruiloft overal ter wereld tentoongesteld en zijn nu opgeborgen in de archieven van de Britse Royals.

Prins Harry, vooralsnog vijfde in de lijn van troonsopvolging, en voormalig
Suits-actrice Meghan Markle kondigden hun verloving op 27 november aan. Ze hopen elkaar op 19 mei het jawoord te geven in de kapel van St. George in Windsor Castle, het woonkasteel van koningin Elizabeth.

20-12-2017 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een machtsgreep: Ed Sheeran overheerst 2017 met deze records

Wat een machtsgreep: Ed Sheeran overheerst 2017 met deze records

https://www.mupload.nl/img/glkywwn536.jpg

2017 is het jaar van Ed Sheeran geworden. De Britse zanger overheerst het jaaroverzicht van de Ultratop en pleegt een ware machtsgreep. De popkoning vestigt het ene record na het andere.

Ed Sheerans ‘Shape of you’ was het voorbije jaar de beste verkochte single in Vlaanderen (én Wallonië) en voert dan ook de Ultratop 100 van 2017 aan. Het nummer was goed voor vijf keer platina en stond 15 weken op nummer 1. Dat is het langste ooit voor een Britse artiest en het langste ook, sinds de start van de wekelijkse hitlijsten in 1966, voor een solozanger.

De zanger scoorde dit jaar bij ons trouwens ook met ‘Galway Girl’ en ‘Castle of Hill’, respectievelijk op 4 en 14 in de top 100. En hij doet dat nog steeds met zijn huidige hit ‘Perfect’, die op plaats 27 in het jaaroverzicht staat. Dat nummer staat dit weekend trouwens voor de zevende keer op nummer 1 in Ultratop 50 Singles. Opgeteld wil dat zeggen dat Sheeran in 2017 de hitlijst 22 weken aanvoerde. Zo verbrak hij het record van Demis Roussos, die dat in 1973 met 4 singles gedurende 20 weken deed.

Nog meer goed nieuws voor de rosse uit Halifax: hij gaat ook lopen met de eerste plaats in het albumoverzicht en eindigt daarmee voor het album van ‘Liefde voor muziek’ en Niels Destadsbader. In de midprice-hitlijst stond Ed Sheeran het voorbije jaar met ‘X’ 13 weken bovenaan, goed voor een eerste plaats in het jaaroverzicht. Zo zegeviert één artiest voor het eerst in drie jaaroverzichten: de singles, albums en midprice.

Op 1 juli 2018 staat Ed Sheeran op de wei van Werchter. Geïnteresseerd om hét hitfenomeen van het moment live aan het werk te zien, maar nog geen ticket? Jammer! Alle 60.000 tickets waren afgelopen zomer al op minder dan 40 minuten uitverkocht.

20-12-2017 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Beverly Hills 90210’-acteur sloeg Weinstein in het gezicht

‘Beverly Hills 90210’-acteur sloeg Weinstein in het gezicht

https://www.mupload.nl/img/pmic5j8.jpg

Jason Priestley weet al langer dan vandaag dat Harvey Weinstein niet deugt. De ‘Beverly Hills 90210’-acteur zou de filmproducent tijdens een Golden Globes-feestje in 1995 in het gezicht hebben geslagen. Dat maakt de 48-jarige acteur zelf bekend via Twitter. 

De onthulling komt er nadat enkele regisseurs eerder deze week bekend maakten dat Weinstein hen verhinderde om actrices Ashley Judd en Mira Sorvino te casten.

Sorvino liet daarop haar teleurstelling blijken met een emotionele tweet en kreeg onder meer een hart onder de riem van actrice Tara Strong. Zij voegde eraan toe dat ze niet verrast zou zijn als ook de carrière van haar goede vriend Jason Priestley door Harvey Weinstein werd geruïneerd, aangezien hij hem eens ’in het gezicht geslagen heeft. Go Jay’.

De 48-jarige ‘Beverly Hills 90210’-acteur voelde zich vervolgens geroepen ’het verhaal’ toe te lichten. Priestley bevestigde haar uitspraak op Twitter en legde uit dat ‘er natuurlijk meer achter zat’

“Het was tijdens de Golden Globes in 1995, op het feestje van Miramax. Harvey zei dat ik moest vertrekken. Toen ik dat ook wilde doen, pakte hij me bij de arm.” Vervolgens kregen de twee een woordenwisseling of Harvey nu wel of niet had gezegd dat Priestley moest vertrekken. “Toen pakte hij me steviger vast en zei: ’Laten we er buiten verder over praten.”

“Toen had ik genoeg gehoord. ’Ik ga nergens naar toe met jou’, zei ik en toen duwde ik hem van me af en sloeg hem met gestrekte hand in zijn gezicht. Plotseling waren er bewakers die ons uit elkaar trokken en werd ik van het feestje weg begeleid.”

De acteur speelde van 1990 tot en met 2000 de rol van Brandon Walsh in de populaire serie ‘Beverly Hills 90210’. Hij heeft geprobeerd voet aan grond te krijgen in de filmwereld, maar dat is niet bepaald gelukt. Priestley speelde wel in enkele televisiefilms en series.

18-12-2017 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“60.000 euro per maand”: rapper Lil’ Kleine is nu miljonair

“60.000 euro per maand”: rapper Lil’ Kleine is nu miljonair

https://www.mupload.nl/img/5uwlpe4ewqf.jpg

“Ik pak 60.000 per maand en zet 30.0000 opzij,” vertelde de Nederlandse rapper Lil’ Kleine onlangs in een interview. Sindsdien is het vermogen van Jorik Scholten, zoals de artiest heet in het echt, hot topic bij onze noorderburen. Alles wijst er volgens het blad Quote zelfs op dat Lil’ Kleine intussen euromiljonair is geworden. 

Hoeveel er op de bankrekening van bekende sterren staat: het spreekt zowat overal ter wereld tot de verbeelding. Ook bij onze noorderburen, waar de het vermogen van rapper Lil Kleine recent op zo’n €800.000 euro geschat. En hoewel hij dus nu al meer dan geld genoeg heeft om uit tegeven aan de verleidingen van het leven (dure wagens, veel drank en drugs, sieraden, grootse huizen, opmerkelijke feestjes) investeert hij volgens zijn manager Nathan Moszkowicz “zijn vermogen verstandig”.  vertelde hij eerder eens aan Quote.

De rapper wist in geen tijd uit te groeien tot een van de bekendste sterren van Nederland, samen met Ronnie Flex. Maar hun succes reikt intussen al ver buiten de landsgrenzen. En dat blijkt ook op de sociale media en muziekdiensten als Youtube, Spotify of Apple Music. Na een optelsom van zijn inkomsten uit streams, de investering in zijn huis en overige inkomsten via YouTube en iTunes, schat Quote, vergelijkbaar met het Amerikaanse zakenblad Forbes, het vermogen van Lil’ Kleine dan ook op iets meer van 1 miljoen euro. Bovendien werd nog geen rekening gehouden met de verdiensten van de artiest uit zijn frituur in Amsterdam. Die opende hij deze zomer samen met een vriend.

18-12-2017 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloedmooie dochter Michel Van den Brande samen met Franse atleet

Bloedmooie dochter Michel Van den Brande samen met Franse atleet

https://www.mupload.nl/img/8zw6j5g9iidn.jpg

Dat Michel Van den Brande een bloedmooie dochter heeft rondlopen, wist u misschien al. Maar indien u Jessie Van den Brande in uw netten hoopte te strikken, bent u genadeloos voorbijgestoken door Mame-Ibre Anne. Een Franse atleet en specialist op de 400 meter hardlopen. 

Het Instagram-profiel van Jessie Van den Brande laat er geen twijfel meer over bestaan. De dochter van stellingbouwer en ‘The Sky Is The Limit’-ster Michel Van den Brande is tot over haar oren verliefd op Mame-Ibre Anne.

De 28-jarige Fransman is een professioneel sprinter en nam in 2016 deel aan de Olympische Spelen in Rio. Hij is de zoon van een Senegalese vader en een Kaapverdische moeder, die in de jaren ’70 naar Frankrijk uitweken. 

De atleet komt uit een sportief nest. Zijn vader streefde een carrière als voetballer na en zijn grootvader Henri Gomis was eveneens een bekende Senegalese sportfiguur. 

Aanvankelijk begon Mame-Ibre Anne zijn carrière ook eerst al voetballend waarna hij op zijn 16de op atletiek overschakelde. Na een longembolie, waarvoor hij zijn atletische loopbaan een jaar moest onderbreken, werd hij in 2008 geselecteerd voor het Wereldkampioenschap bij de Junioren.

De 28-jarige Fransman is een professioneel sprinter en nam in 2016 deel aan de Olympische Spelen in Rio. Hij is de zoon van een Senegalese vader en een Kaapverdische moeder, die in de jaren ’70 naar Frankrijk uitweken. 

De atleet komt uit een sportief nest. Zijn vader streefde een carrière als voetballer na en zijn grootvader Henri Gomis was eveneens een bekende Senegalese sportfiguur. 

Aanvankelijk begon Mame-Ibre Anne zijn carrière ook eerst al voetballend waarna hij op zijn 16de op atletiek overschakelde. Na een longembolie, waarvoor hij zijn atletische loopbaan een jaar moest onderbreken, werd hij in 2008 geselecteerd voor het Wereldkampioenschap bij de Junioren.

18-12-2017 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donatella Versace brengt alle topmodellen samen in nieuwe campagne

Donatella Versace brengt alle topmodellen samen in nieuwe campagne

https://www.mupload.nl/img/3w5c3dpk2ty.jpg

In september bracht ontwerpster Donatella Versace nog alle supermodellen van weleer samen op de catwalk in Milaan ter ere van haar overleden broer Gianni. Onder andere Carla Bruni en Cindy Crawford liepen toen mee. In de nieuwste campagne van het modehuis zijn wederom heel wat bekende gezichten te zien, van piepjonge it-meisjes zoals Kaia Gerber tot vaste waarden zoals Gisele Bündchen.

De hoofdrol in de campagne is weggelegd voor Naomi Campbell, daarnaast doen ook Gisele Bündchen, Irina Shayk, Christy Turlington, Natalia Vodianova, Raquel Zimmermann, Gigi Hadid, Kaia Gerber, Vittoria Ceretti, Cara Taylor, Birgit Kos, Grace Elizabeth en Noah Luis Brown mee.

“Het was geweldig om deze campagne te shooten in het bijzijn van al mijn vrienden en die van Gianni,” vertelt Donatella Versace in een persbericht. “De collectie is een ode aan mijn broer en het was fijn om dat ook te voelen op de set. Er hing zo’n leuke sfeer, het leek wel alsof we teruggekatapulteerd waren naar de jaren negentig. Ik had met momenten het gevoel dat Gianni er zelf bij was.”

De moord op Gianni Versace

Exact 20 jaar geleden werd modeontwerper Gianni Versace vermoord door seriemoordenaar Andrew Cunanan voor zijn woning in Miami. Over het waarom van de moord is tot op de dag van vandaag weinig duidelijkheid. Spijtoptant Giuseppe Di Bella beweerde in zijn boek ‘Metastasi’ onlangs nog dat hij vermoord werd omdat hij schulden had bij de Italiaanse maffia, maar dat werd tot nader order nog niet bevestigd. Midden januari gaat het tweede seizoen van de Amerikaanse serie ‘American Crime Story’ in première, dat volledig gewijd is aan de Italiaanse ontwerper. Penelope Cruz speelt daarin de rol van Donatella Versace die zijn mode-imperium overnam nadat hij overleed.

18-12-2017 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!