Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywood richt commissie op in strijd tegen seksueel misbruik

Hollywood richt commissie op in strijd tegen seksueel misbruik

https://www.mupload.nl/img/x2z4fnjxm5.jpg

In de strijd tegen seksueel misbruik in de entertainmentindustrie in de Verenigde Staten hebben filmstudio’s en televisiezenders, ondersteund door topfiguren uit Hollywood, een commissie opgericht. Opdracht is om “komaf te maken met de wijdverspreide cultuur van aanrandingen en machtsmisbruik”, klinkt het in mediaberichten.

De commissie wil ervoor zorgen dat veiligere, rechtvaardigere en meer gelijkgerechtigde jobs geschapen worden - in het bijzonder voor vrouwen en minderheidsgroepen.

Voorzitter van de commissie is juriste Anita Hill, die al 26 jaar geleden het thema onder de aandacht bracht. In 1991 beschuldigde ze rechter Clarence Thomas van het Federaal Hooggerechtshof van seksuele intimidatie. 

De New York Times schrijft dat het idee onder anderen komt van Kathleen Kennedy, hoofd van Lucasfilm, Maria Eitel, covoorzitter van de Nike Stichting, en advocate Nina Shaw. Disney-baas Bob Iger, Paramount-voorzitter Jim Gianopulos en Netflix-manager Ted Sarandos ondersteunen de commissie.

17-12-2017 om 11:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze Hollywoodster is de meest overbetaalde acteur van het jaar

Deze Hollywoodster is de meest overbetaalde acteur van het jaar

https://www.mupload.nl/img/j7thal.jpg

Mark Wahlberg is volgens het zakenblad Forbes de meest overbetaalde acteur van het jaar. Met een jaarsalaris van 68 miljoen dollar (57 miljoen euro) blijft hij Christian Bale net voor.

Het zakenblad kijkt naar het bedrag dat de acteur voor 1 juni 2017 binnenrijfde voor drie films. Dat was dus 68 miljoen, maar hij kon daar bitter weinig tegenoverstellen aan de kassa, althans naar Hollywood begrippen. Voor elke dollar die hij werd betaald voor zijn rol, kreeg de productie er 4,4 in de plaats.  

‘Deepwater Horizon’, over de olieramp in de golf van Mexico, kon maar net de investeringen van 110 miljoen dollar terugverdienen.  Ook zijn film over de marathon van Boston, ‘Patriot’s Day’, was geen vetpot. De film bracht 50 miljoen dollar in het laatje, terwijl er 45 miljoen werd in geïnvesteerd.

Ook Christian Bale (43) deed de kassa’s amper rinkelen. Voor elke dollar die hij betaald werd, werden er 6,7 verdiend. Zijn film over de Armeense genocide, ‘The Promise’, flopte gigantisch en kon maar 11 procent van het budget van 90 miljoen terugverdienen. Op de derde plaats staat Channing Tatum met 7,6 dollar.

15-12-2017 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie van Miss Irak moet het land ontvluchten nadat selfie met Miss Israël kwaad bloed zette

Familie van Miss Irak moet het land ontvluchten nadat selfie met Miss Israël kwaad bloed zette

https://www.mupload.nl/img/d3ramik0.jpg

De familie van Miss Irak is het land moeten ontvluchten nadat de schoonheidskoningin vorige maand een selfie had gepost met Miss Israël. Dat Miss Irak Sarah Idan bij haar selfie met Miss Israël Adar Gandelsman een boodschap van ‘vrede en liefde’ had gedeeld, zette kwaad bloed in Bagdad.

De foto werd in november tijdens de voorbereidingen voor Miss Universe in Las Vegas genomen. Idan zette de foto op haar Instagrampagina en ze voegde er een pleidooi voor vrede en liefde aan toe. Dat zorgde prompt voor een storm van verontwaardiging in Irak. Zodanig zelfs dat de familie van Idan het land uit schrik ontvluchtte. Dat vertelde Gandelsman op de Israëlische televisie.

Doodsbedreiging

“Mensen bedreigden haar en haar familie en eisten dat Sarah (die in de VS woont, red.) terug naar Bagdad zou keren en de foto zou verwijderen. Ze dreigden ermee haar de titel van Miss Irak te ontnemen, ze werd zelfs met de dood bedreigd”, verklaarde Gandelsman. “Uit angst hebben haar familieleden het land verlaten tot de situatie is bekoeld”, voegde Gandelsman er volgens The Times of Israel aan toe.

Idan had besloten de foto te posten “om te tonen dat het mogelijk is om samen te leven”, zei Gandelsman. De foto kreeg meer dan 3.600 likes, maar hij zette ook een lawine aan negatieve commentaren in gang. Irak erkent Israël niet, beide landen zijn technisch gezien nog altijd in oorlog met elkaar.

Vrede tussen joden en moslims

De 27-jarige Idan stelt in het Arabisch dat Gandelsman haar zei dat ze hoopt dat er op een dag vrede zal zijn tussen beide godsdiensten (jodendom en islam) en dat haar kinderen geen militaire dienst zullen moeten kloppen.

“Ze vroeg me samen een foto te nemen en ik stemde daar mee in, want ook ik hoop op vrede en wilde helpen die boodschap te verspreiden”, zei Idan nog. Zij diende zowel in het Amerikaanse als in het Iraakse leger.

“Deze foto betekent niet dat ik de Israëlische overheid en haar beleid inzake Arabische landen steun. Ik verontschuldig me tegenover iedereen die dit zag als een belediging van de Palestijnse zaak. Dat was niet de bedoeling”.

Idan is geboren en getogen in Bagdad. Na de Amerikaanse invasie in 2003 werkte ze vanaf 2008 voor het Amerikaanse leger. Na haar verhuis naar de VS haalde ze een universiteitsdiploma in Los Angeles.

De 19-jarige Gandelsman postte overigens ook een foto met Idan op haar Instagram. “Dit is Miss Irak en ze is verbluffend”, schreef de Israëlische bij de foto.

In 2014 zorgde de Israëlische kandidate voor Miss Universe voor ophef toen ze met haar collega uit Libanon poseerde, nog een Arabisch land waarmee Israël technisch gezien nog altijd in oorlog is.

15-12-2017 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijkers razend: Gordon trouwt met... geen van beiden

Kijkers razend: Gordon trouwt met... geen van beiden

https://www.mupload.nl/img/pdasc1k770tm.jpg

Televisiekijkend Nederland zat op het puntje van hun stoel voor het einde van de zoektocht naar een ideale echtgenoot voor presentator en voormalig zanger Gordon. In de laatste aflevering van ‘Gordon gaat trouwen ... maar met wie’ op de commerciële zender RTL4 maakte ‘Goor’ duidelijk dat hij niemand ten huwelijk gaat vragen.

Zowel de bedeesde horeca-ondernemer Rogier als de goedlachse Italiaanse steward Manuel kreeg niet het gehoopte huwelijksaanzoek. De achtste en laatste aflevering van Gordon gaat trouwen...maar met wie? speelde zich af in Zuid-Afrika. Gordon had twee potentiële huwelijkspartners naar Kaapstad meegenomen en stelde zijn keuze uit tot het allerlaatste moment.

Een dag voor de grote dag had hij nog een date met beide mannen. Gordon nam beiden mee op safari. Het zou een keuze worden tussen de stabiele Hollandse Rogier, die vader is van een dochtertje, en de aantrekkelijke psycholoog en banketbakker uit Rome die van beroep steward is.

“Ik heb een keuze gemaakt in mijn hoofd en in mijn hart en die keuze is vandaag bevestigd”, zei Gordon tijdens de safari. Aan al zijn gasten op het huwelijk, dat niet doorging, legde hij uit waarom hij alleen bij het altaar stond, zonder bruidegom aan zijn zijde: “Het is misschien wel de moeilijkste keuze uit mijn leven, maar de meest wijze en verstandige. Als ik niet 100 procent kan geven aan iemand die wel 100 procent aan mij zou geven, dat zou ik nooit met mezelf kunnen verenigen.”

Manuel en Rogier hoopten tot het laatste moment ten huwelijk te worden gevraagd, maar reageerden sportief. “Zo is het leven”, antwoordde Manuel aan Gordon. “Het gaat erom dat jij gelukkig bent.  En ik heb liever een goede vriend dan een echtgenoot voor een jaar”, zei de Italiaan.

Aan Rogier legde Gordon uit dat hij de vlinders in zijn buik miste. “Als ik je nu zou vragen, vraag ik iets dat niet overeenkomt met mij als mens, als persoon”, verklaarde Gordon. Leidenaar Rogier knikte begrijpend, maar reageerde achteraf ook teleurgesteld. Rogier: “Het is alles of niets. Ik ben heel blij dat Gordon zo eerlijk tegen zichzelf is geweest en ook tegen mij.

Op sociale media waren de reacties niet mals op de ontknoping van Gordon gaat trouwen... maar met wie? Een deel van de kijkers voelde zich bedonderd door de programmamakers. Sommigen betichten RTL ervan dat alles voor de kijkcijfers was, zie onder.

15-12-2017 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwdag van prins Harry en Meghan is bekend

Trouwdag van prins Harry en Meghan is bekend

https://www.mupload.nl/img/zyhoz6gc.jpg

De Britse prins Harry en zijn Amerikaanse verloofde Meghan Markle treden op zaterdag 19 mei in het huwelijk. Het paar trouwt volgens Kensington Palace in de kapel van St. George in Windsor Castle, het woonkasteel van koningin Elizabeth. Harry, die vooralsnog vijfde is in de lijn van troonsopvolging, en de actrice uit de advocatenserie ‘Suits’ kondigden vorige maand hun verloving aan.

15-12-2017 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooi eerbetoon: Eén en VTM zenden series met Marc Van Eeghem opnieuw uit

Mooi eerbetoon: Eén en VTM zenden series met Marc Van Eeghem opnieuw uit

https://www.mupload.nl/img/l3via6j3ok.jpg

Naar aanleiding van het overlijden van acteur Marc Van Eeghem zendt Eén de populaire reeks Terug naar Oosterdonk nog eens opnieuw uit. Ook VTM wil Marc herdenken door in het archief te duiken: zij zullen op het einde van dit jaar de reeks ‘Amateurs’ opnieuw op antenne brengen. 

Terug naar Oosterdonk was in 1997 op Canvas te zien. De zesdelige reeks vertelt het verhaal van de teloorgang van het fictieve Vlaamse polderdorp Oosterdonk. Van Eeghem was in de reeks te zien naast een hele hoop grote namen als Dirk Roofthooft, Dora van der Groen, Jaak Van Assche en Antje De Boeck.

De reeks wordt tijdens de Kerstvakantie vanaf dinsdag 26 december dagelijks om 23u20 heruitgezonden op Eén. Ook Tytgat Chocolat, de laatste televisiereeks waarin Van Eeghem te zien was, krijgt een herhalingsbeurt. Die reeks is tijdens de vakantie van dinsdag tot donderdag, telkens om 16u40 op Eén te zien. 

Bij VTM zullen de negen afleveringen van ‘Amateurs’ opnieuw worden uitgezonden. De tragikomische reeks vertelt het verhaal van het amateurtoneelgezelschap De Pajotters, waarin vriendschap en oprechte naïviteit hand in hand gaan, vol warme personages en herkenbare situaties. Marc vertolkte er de rol van Jan Delvo.

15-12-2017 om 15:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele breekt in tranen uit bij herdenkingsdienst Grenfell Tower-brand in Londen

Adele breekt in tranen uit bij herdenkingsdienst Grenfell Tower-brand in Londen

https://www.mupload.nl/img/ucak92z1szn0.jpg

Bij de herdenkingsdienst voor de slachtoffers van de Grenfell Tower-brand in Londen waren donderdag naast leden van het Britse koninklijke huis ook enkele celebrities aanwezig. Zo viel zangeres Adele in het publiek te bespeuren, zij aan zij gezeten met Marcus Mumford van de band Mumford and Sons en zijn vrouw actrice Carey Mulligan.

Adele was, zonder make-up en in het zwart gekleed, een van de 1500 aanwezigen van de interreligieuze dienst, die live werd uitgezonden op BBC1. Tijdens de ceremonie was goed te zien dat ze vocht tegen haar tranen. Voordat de herdenking begon, praatte ze met leden van de Grenfell-gemeenschap.

Adele is al sinds de brand op 14 juni betrokken bij de hulp aan de slachtoffers. Ze was aanwezig bij een wake de dag na het drama, waar ze de getroffenen troostte. Later ging ze langs bij de brandweer om hen te bedanken voor hun inzet. De zangeres heeft tijdens haar tournee geld ingezameld voor de slachtoffers en huurde in de zomer een bioscoopzaal af, zodat kinderen uit de getroffen families gratis naar Despicable Me 3 konden.

Begin december vroeg de Britse haar bijna 29 miljoen volgers op Twitter nog om een petitie te tekenen over het onderzoek naar de brand in Grenfell Tower in Londen. De getroffen bewoners en nabestaanden van de 71 mensen die omkwamen bij de brand, willen meer openheid over het onderzoek naar de tragedie.

14-12-2017 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet zo glamoureus: de nieuwe job van Sarah Jessica Parker

Niet zo glamoureus: de nieuwe job van Sarah Jessica Parker

https://www.mupload.nl/img/n0mh2ga42.jpg

Ster uit ‘Sex and the City’ verkoopt nu schoenen.

Niet in een film, wél in het echt. SJP heeft een pop-up store geopend nabij Fifth Avenue in New York. Daar verkoopt ze schoenen van haar eigen label, de SJP Collection. En zo krijgen klanten plots een superster die voor hen op de knieën gaat wanneer een nieuw paar pumps, stiletto’s of laarzen moeten worden aangepast. Maar het is niet omdat de ster zich nu bescheiden opstelt, dat ze ook bescheiden prijsjes hanteert. De gemiddelde prijs voor een paar pumps circuleert rond de 200 euro. Wie desondanks bij haar langs wil gaan tijdens een citytrip naar de Big Apple: de ster zou nog de hele eindejaarsperiode in haar winkeltje staan.

14-12-2017 om 16:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie schuilt er eigenlijk onder dat Chewbacca-kostuum?

Wie schuilt er eigenlijk onder dat Chewbacca-kostuum?

https://www.mupload.nl/img/bliwlx.jpg

Chewbacca moet een van de meest bekende filmpersonages ooit zijn, maar de acteur die gestalte geeft aan de legendarische Wookie is min of meer een nobele onbekende. Wie gaat er eigenlijk schuil onder dat harige kostuum?

Het correcte antwoord is dat er twee mensen in het Chewbacca-pak zitten. Sinds het begin van de Star Wars-franchise is het acteur Peter Mayhew die de rol op zich neemt. De boomlange man - hij is 218 cm groot - is intussen echter 73 jaar oud, en zijn tijd in het loodzware kostuum begint letterlijk en figuurlijk te wegen. 

Dat is waar Jonaas Suotamo bij het verhaal komt kijken. De knappe Finse acteur was tijdens ‘The Force Awakens’ en de zopas uitgekomen ‘The Last Jedi’ telkens de stuntdubbel van Mayhew tijdens de actievere scènes. En op de set waren ze zo onder de indruk van hem dat hij de rol in de toekomst permanent mag spelen, te beginnen met de Han Solo-film die volgend jaar op de planning staat.

Flauwvallen

Jonaas heeft de rol overigens te danken aan zijn verleden als basketbalspeler. Het was de Basketball Association of Finland die de acteur contacteerde, nadat ze op hun beurt aangesproken werden door het castingbureau in Londen. Het bleek zo goed als onmogelijk om iemand te vinden die én heel lang was én blauwe ogen had, zoals Mayhew. “De associatie herinnerde zich nog dat ik aan die voorwaarden voldeed toen ik nog in de jeugddivisie speelde. Ik trok naar Londen voor een auditie en kreeg de rol.”

Dat wil echter niet zeggen dat de man niet kan acteren. Hij is afgestudeerd met een filmdiploma en is een zelfverklaarde theaterfanaat. Een carrière in de filmwereld bleek echter geen sinecuren met zijn gestalte en hij ging aan de slag als verzekeringsverkoper. Gelukkig kwam hij uiteindelijk terecht bij Star Wars, waar hij de eerste dag meteen flauwviel op de set. “Het pak is loodzwaar. Als je vergeet om diep in te ademen als ze het borststuk aantrekken, heb je daarna geen ruimte meer om te ademen. Gelukkig was ik niet alleen. Ik heb gehoord dat Darth Vader ook al flauwgevallen is.”

14-12-2017 om 16:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sanctie bekend: regering wil 15 procent van dotatie prins Laurent afnemen

Sanctie bekend: regering wil 15 procent van dotatie prins Laurent afnemen

https://www.mupload.nl/img/40n9wcj131dtp.jpg

De regering zal de Kamer voorstellen de dotatie van prins Laurent voor volgend jaar met 15 procent te verlagen, omgerekend zo’n 46.000 euro. De maatregel komt er omdat de prins onaangekondigd aanwezig was op een feestje op de Chinese ambassade. Dat werd vernomen bij de woordvoerder van premier Charles Michel.

De sanctie voor prins Laurent komt niet onverwacht, maar liet wat op zich wachten. De premier had meermaals aangegeven dat hij eerst juridisch studiewerk wilde verrichten alvorens het dossier naar de ministerraad te brengen.

Prins Laurent was afgelopen zomer zonder toestemming van de regering en in legeruniform aanwezig op de viering van de negentigste verjaardag van het Chinese leger. Het was niet de eerste keer dat de prins buiten de lijntjes kleurde. In het verleden heeft deze regering, maar ook de vorige, al meermaals geprobeerd de prins aan de regels te herinneren. “De regering vraagt dat de prins de wet respecteert”, luidt het.

Advocaat wil nog niet reageren

De advocaat van prins Laurent, meester Laurent Arnauts, wilde deze middag nog niet reageren op het nieuws dat de regering de dotatie van de prins met 15 procent wil verminderen voor 2018. Hij wil de zaak eerst bestuderen, verklaarde hij. Wellicht komt er morgen na de middag een reactie, gaf hij nog mee.

Prins Laurent krijgt jaarlijks een dotatie van 307.000 euro. Daar houdt hij, volgens zijn advocaat, 85.000 euro bruto per jaar van over. Netto is dat ongeveer de helft. Volgens meester Arnauts verdient de prins zo evenveel als een parlementslid. De rest van zijn dotatie zijn werkingskosten. Geld dat bijvoorbeeld wordt gebruikt om zijn publieke optredens te financieren. Ook parlementariërs of diplomaten krijgen zulke vergoedingen.

Dat de regering wil snijden in de dotatie van Laurent, noemde Arnauts eerder in een brief een schending van de mensenrechten. Volgens zijn advocaat is de wet waarop de regering zich beroept, in strijd met de grondwet en de rechten van de mens.

14-12-2017 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Soms ben ik ook gewoon kwaad en triest”: emotionele Hanne Troonbeeckx houdt opvallend pleidooi

“Soms ben ik ook gewoon kwaad en triest”: emotionele Hanne Troonbeeckx houdt opvallend pleidooi

https://www.mupload.nl/img/963oan61j.jpg

We zien op sociale media alleen maar perfecte foto’s, waarmee de druk nog groter wordt en mensen nog meer gaan twijfelen aan zichzelf. Met een foto waarop ze huilend te zien is, wil Hanne Troonbeeckx daar verandering in brengen. “Post ook eens foto’s van je mindere dagen en momenten op Instagram”, pleit ze.

De volgers van Hanne Troonbeeckx kregen gisteren een opmerkelijke foto te zien op haar Instagramverhaal. De presentatrice deelde een foto waarop ze huilend in haar wagen zit.

“Deze foto is uit het ‘echte leven’ gegrepen”, aldus Hanne. “We delen zoveel perfecte momenten, gelukkige momenten, mooie momenten. Maar de realiteit is dat jij en ik soms gewoon triest zijn. Boos. Gekwetst. Dat is nu eenmaal het leven. En dat zou ook deel moeten uitmaken van sociale media. Omdat we allemaal mensen zijn met emoties.” 

Harde confrontatie

Hanne deelde de foto om een heel bewuste reden. Ze wil de boodschap verspreiden ”dat het oké is om ook de mindere momenten te delen”. ”Want dat is nu eenmaal de realiteit. Vaak is het zo dat mensen meteen denken dat je aandacht zoekt van zodra je je durft blootgeven. Dat hoort niet zo te zijn”, aldus Hanne. 

“Mensen delen op hun sociale media enkel het beste en leukste en mooiste uit hun leven”, aldus nog Hanne, die het afgelopen jaar een bedrijf in sociale media en marketing heeft uitgebouwd. ”Dat is heel fijn, en ook logisch. Je wil goed nieuws natuurlijk delen. Maar er is ook een keerzijde: want niemand is altijd even gelukkig, of even mooi.” 

“Bovendien ga je net op momenten dat je je minder voelt naar de sociale media”, zegt Hanne. “Ook dat is logisch, want je voelt je dan misschien eenzaam en alleen, en zoekt iets om je gedachten te verzetten. En net dan word je daar geconfronteerd met beelden van hoe leuk de anderen het wel niet hebben. Dat kan heel hard zijn.”

Massa mails

Hanne zegt dat ze veel reactie kreeg op de foto. “Heel veel positieve reacties. Ik kreeg massa’s mailtjes met bemoedigende woorden. Dit is de richting die we uit moeten met de sociale media. Niet makkelijk natuurlijk, want ook ik betrap mezelf erop dat ik vooral positieve dingen wil delen. Maar ik ben ook soms slechtgezind, kwaad of triestig. En dat moeten we durven tonen.” 

“Wees authentiek, en probeer niet altijd zo perfect te zijn”, besluit Hanne. “Ik zal alvast mee het goede voorbeeld proberen geven. En ik hoop dat mensen daar gevolg aan zullen geven.”

14-12-2017 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeff Hoeyberghs over #metoo: “Wees verdorie blij met al de mannelijke aandacht!”

Jeff Hoeyberghs over #metoo: “Wees verdorie blij met al de mannelijke aandacht!”

https://www.mupload.nl/img/1hkxpmjgih.jpg

De #MeToo-beweging die ontstond in de slipstream van het seksschandaal rond Hollywood-topman Harvey Weinstein, deed al flink wat stof opwaaien. Tal van gevallen van seksuele intimidatie kwamen er door aan het licht. Denk maar aan de Bart De Pauw-affaire in ons land. De populaire hashtag vond in niet minder dan 85 landen weerklank en de vrouwen achter #MeToo werden door weekblad Time uitgeroepen tot ‘Person of the Year’. 

Maar niet iedereen heeft het begrepen op de beweging. Is #MeToo voor heel wat mannen hét signaal om hun woorden meer dan ooit te wikken en wegen, dan is het voor Jeff Hoeyberghs (56) net een reden om extra met de voeten vooruit te tackelen. De controversiële plastisch chirurg schoffeerde op z’n Facebookpagina enkele vrouwen in een discussie rond het fokken van honden. Maar als we hem daarover contacteren, valt onze mond pas echt open. Want Jeff ontsteekt spontaan in een felle anti-#MeToo-colère. “Al die heisa heeft absoluut geen indruk op mij gemaakt”, zegt hij. “Ik vind #MeToo ronduit belachelijk!”

Waarom ben je zo tegen?

Vrouwen zetten zichzelf buitenspel met deze beweging. Ze zouden verdorie blij moeten zijn met álle aandacht die ze krijgen van mannen. Of dat nu op een handige of onhandige manier gebeurt, maakt niet uit.

13-12-2017 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Over de liefde raak je nooit uitgepraat”: Luc Alloo verrast met nieuw programma voor VTM

“Over de liefde raak je nooit uitgepraat”: Luc Alloo verrast met nieuw programma voor VTM

https://www.mupload.nl/img/pa1s5e5o.jpg

VTM brengt dit voorjaar tien nieuwe programma’s en tien absolute sterkhouders. Bij de tien nieuwe programma’s zit er zowel fictie met De Infiltrant, verrassend entertainment met Weg Met Ons Ma, Kan Iedereen Nog Volgen?, Tweesterrenrestaurant en Boxing Stars als pakkende reality met Echte Mensen: Jong Leven, Alloo en de Liefde en Boer zkt Vrouw Internationaal. VTM NIEUWS komt met nieuwe actuele titels Dossier X en F-16.

Daarnaast keren ook sterkhouders Blind Getrouwd, Belgium’s Got Talent, Beste Kijkers, Tegen De Sterren Op, Alloo Bij, De Wensboom, Groeten Uit, De Zonen van Van As, Alloo in de Nacht en Liefde voor Muziek terug dit voorjaar.

WEG MET ONS MA

Bekende Vlamingen nemen hun moeders mee naar een plek waar ze nog nooit geweest zijn, om er samen straffe dingen te doen die ze nog nooit gedaan hebben. Zo zijn onder andere Bart Kaëll en Hilde De Baerdemaeker weg met ‘ons ma’. Eén ding is zeker: na de uitzending is heel Vlaanderen weg van hun ma!

DOSSIER X 

De grootste misdaadverhalen uit onze geschiedenis komen opnieuw tot leven in deze reeks van VTM NIEUWS. Via interviews, archiefbeelden en nagespeelde scènes reconstrueren de makers van De Kroongetuigen beruchte misdaden in ons land. Ook speurders vertellen over de zaken die hun leven en carrière hebben getekend.

ALLOO EN DE LIEFDE

In Alloo en de Liefde gaat Luk Alloo op zoek naar de liefde in al haar facetten. Relaties die betoveren, inspireren, vertederen en ontroeren. Maar hij brengt ook verhalen over vreemdgaan, onbeantwoorde liefdes en eenzaamheid na de breuk, met mannen en vrouwen die weten wat haat, verraad en wraak inhoudt.

ECHTE MENSEN: JONG LEVEN

De medische wereld gaat tot het uiterste om de jongste levens te redden. In Jong Leven volgt productiehuis Geronimo sterke mensen die het beste van zichzelf geven om jonge levens te beschermen en te redden: van de kinderkankerarts en de verplegers tot de juf die zieke kinderen van alle leeftijden les geeft. Humor en ontroering en vooral de onbreekbare band tussen dokters, verplegers en hun ‘kinderen’.

13-12-2017 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-jarige dochter Kürt Rogiers stapt in het huwelijksbootje

12-jarige dochter Kürt Rogiers stapt in het huwelijksbootje

https://www.mupload.nl/img/cssplkr7.jpg

Morgen gaan Kürt Rogiers’ ’laatste 24 uur in. Hij is behoorlijk gespannen wanneer Nathalie Meskens bij hem aanbelt. “Ik wist dat je zou komen en tot gisterenavond had ik er vrede mee. Maar vanochtend overviel me een enorme stress. “Fuck, wat als dit écht mijn laatste 24 uur zijn?”, aldus Rogiers. Wat Kürt dan nog niet weet, is dat één van zijn wensen enkele uren later werkelijkheid zal worden.

“Er stonden me nog zoveel mooie momenten te wachten. De eerste keer dat mijn dochters naar een fuif gaan, de eerste keer dat ze hun lief mee naar huis brengen, de dag dat ze afstuderen, leren autorijden, trouwen en kinderen krijgen. Al die momenten zou ik nog willen meemaken”, zegt Kürt. 

Voor een pittoreske kapel in Buggenhout verschijnt plots zijn 12-jarige dochter Lola in een bruidsjurk. Ze vraagt Kürt om haar naar het altaar te begeleiden. Binnen wachten een priester, vrienden en familieleden. Bruid Lola raakt haar papa in het diepst van zijn hart met een zelfgeschreven speech. Hij kan zijn tranen niet bedwingen. Ook zijn andere dochter Merlijn verrast hem: zij wil met haar papa parachutespringen.

13-12-2017 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze stem presenteert in 2018 mee de ochtendshow bij Qmusic

Deze stem presenteert in 2018 mee de ochtendshow bij Qmusic

https://www.mupload.nl/img/sach6laoe.jpg

Vanaf januari 2018 krijgt Qmusic er een extra ochtend-dj bij: Wim Oosterlinck. Wim zal voortaan elke weekdag samen met zijn collega’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen de ochtendshow presenteren tussen 6u en 9u. Door de verhuis van Wim naar de ochtend, neemt Qmusic-dj Sean Dhondt elke weekdag het namiddagblok van 13u tot 16u voor zijn rekening.

“De voorbije maanden kwam Wim geregeld langs in onze show om raad te geven over heel wat dingen uit de leefwereld van ouders. Elke keer dat Wim kwam inbreken in onze show hing er een speciale radiochemie in de lucht. We hebben hem daarom gevraagd of hij ons vanaf januari niet de hele tijd wil vergezellen en we zijn heel blij dat hij dat ziet zitten”, zeggen Sam & Heidi. 

Wim Oosterlinck: “Sean Dhondt heeft mijn namiddag afgepakt. En als Sean je programma wil, dan ben je einde verhaal. Daarom heb ik asiel aangevraagd bij Sam en Heidi (lacht).”

13-12-2017 om 14:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.F.C. De Kampioenen definitief voorbij?

F.C. De Kampioenen definitief voorbij?

https://www.mupload.nl/img/b3gwdsbh32xr.jpg

‘F.C. De Kampioenen 3: Forever’ lijkt het definitieve afscheid van de ­bekendste amateurploeg van Vlaanderen te worden. Twee hoofd­acteurs — Carry Goossens én Marijn Devalck — haken sowieso af en het slot van de derde bioscoopfilm is zó verrassend, dat een vervolg overbodig wordt.

Of toch niet? “Ik mag niks verklappen, maar de slotscène van de film zal iedereen verbazen en is een oud idee van mij”, zegt Marijn Devalck. “Dit had ik destijds voorgesteld als afsluiter van de tv-serie. Nu is het in de bioscoop een afscheid in schoonheid. Ook goed. Het is gedaan.”

Al hangt die keuze om met ‘De Kampioenen’ te stoppen niet alleen van Marijn af. “Dat weet ik. Als er toch ooit een vierde film komt, zal het in elk geval zonder mij zijn. Ik stop er mee. Carry had het voor de opnames al tegen de makers gezegd, ik heb dat erna gedaan. Ik wil nog graag acteren, maar een typetje als Boma? Nee, dat is voorbij.”

 Orgelpunt 

Regisseur Jan Verheyen vindt de film ook een mooi orgelpunt. “Het scenario is zo geschreven dat de laatste scène gezien kan worden als het definitieve einde. Dat was het opzet. We wilden dit verhaal afronden. Op de set hebben we ook meermaals tegen de acteurs gezegd dat het hierna gedaan was. Sommigen zijn nu al 27 jaar Kampioen. Er moet toch ooit een moment komen dat je daar afscheid van neemt? Het is niet aan mij om dat moment te bepalen, maar deze film is daar het uitge­lezen moment voor.”

13-12-2017 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle benefietconcerten tijdens de warmste week van Studio Brussel zijn uitverkocht

Alle benefietconcerten tijdens de warmste week van Studio Brussel zijn uitverkocht

https://www.mupload.nl/img/h6x7roah30k9j.jpg

In The Flame treden ieder jaar tijdens Music For Life de grootste artiesten op en net als in de voorgaande edities zijn de tickets opnieuw snel de deur uit. Op de affiche dit jaar staan Royal Blood, Arsenal, Boef & Lil’ Kleine, Oscar and the Wolf, Franz Ferdinand en Coely.

De artiesten mochten in ruil voor hun optreden elk een goed doel uitkiezen. Zo kozen Boef & Lil’ Kleine voor het Kinderkankerfonds, Royal Blood voor Kom op tegen Kanker, Coely voor Allemaal andere Kinderen, Franz Ferdinand voor de psychiatrische hulporganisatie Solentra, Arsenal voor de organisatie tegen mensenhandel Payoke en Oscar and the Wolf voor het Antikankerfonds. 

Nieuwe locatie

Dit jaar vinden de concerten niet plaats in De Schorre in Boom, maar op het Domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Onder het motto “iedereen zorgt voor iedereen” wordt er een week lang non-stop live radio gemaakt vanop een drijvend ponton.  Er worden plaatjes gedraaid voor meer dan 1.000 goede doelen. De Warmste Week start op maandag 18 december.

12-12-2017 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
11-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvallend: wint Baba Yega opnieuw een talentenjacht?

Opvallend: wint Baba Yega opnieuw een talentenjacht?

https://www.mupload.nl/img/uhdp2hvzgi6aw.jpg

Baba Yega, de populaire dansgroep die bekendheid verwierf tijdens het laatste seizoen van ‘Belgium’s Got Talent’, doet opnieuw mee aan een talentenjacht. De vreemde mannetjes doen namelijk ook in Duitsland monden openvallen.

Deze zaterdag staan de dansers in de finale van het programma ‘Das Supertalent’. Dat komt mede omdat ze afgelopen zaterdag zelfs al een ‘Golden Buzzer’ kregen, waardoor ze meteen doorgingen naar de laatste ronde. Naast Baba Yega zitten er nog 13 andere finalisten in het spel. 

De buitenaardse talentjes kregen ook in de Belgische editie van het programma een ‘Golden Buzzer’, en dan wel van choreograaf Dan Karaty. “Normaal gezien zou ik wachten,” klonk het toen. “Maar vergeet het, jullie zijn gewoon té goed.” In ons land mochten ze de eerste prijs mee naar huis nemen, nu is het hopen dat de Duitsers er net hetzelfde over denken.

11-12-2017 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe ‘Sorry voor alles’ bezorgt Margot de gekste maand van haar leven

Nieuwe ‘Sorry voor alles’ bezorgt Margot de gekste maand van haar leven

https://www.mupload.nl/img/4tglu72mxtss3.jpg

Na de Emmy-triomftocht in New York heeft Eén vanavond het nieuwe seizoen van ‘Sorry Voor Alles’ afgetrapt. Net als in de eerste reeks wordt ook nu iemands leven in het grootste geheim, en buiten zijn of haar weten om, een maand lang in handen genomen door de televisiemakers. Margot ondervond het dit seizoen als eerste aan den lijve. 

Adriaan Van den Hoof bezorgde de 22-jarige Margot Vandersmissen de verrassing van haar leven. Margot is net aan haar professionele carrière begonnen, en is grote fan van ‘Sorry voor alles’. Ze werd door haar goede vriend Anton meegenomen naar de studio, om er zogezegd de opnamen vanop de eerste rij te kunnen meemaken. 

Eens in de uitzending blijkt Margot tot haar eigen grote verbazing de enige échte kandidaat te zijn. “Dit had ik absoluut niet zien aankomen”, is haar eerste reactie aan Adriaan. Dat alle vrienden en familieleden van Margot die mee in het complot zaten plots verschijnen in de studio, doet haar uiteraard nog meer trillen. Haar ouders Ann en Jef, haar twee broers, goede vriend Nick: allemaal wisten ze ervan.

Adriaan trekt het spel meteen op gang door Margot enkele dillema’s voor te schoten. Margot moet kiezen, maar enkel bij de juiste keuze’s kan ze prijzen in de wacht slepen. Ze maakt kans op 100 boeken, een jaar lang iedere dag verse pizza, een unieke citytrip naar Londen, en een opnamedag in een professionele muziekstudio. Ook de hoofdprijs zegt haar wel wat: Margot kan de volledige inrichting van haar nieuwe woonst, waar ze binnenkort met vriendin Laura intrekt, winnen.

In de “Kan je weten”-ronde stelt Adriaan de kandidaat telkens vragen waarop hij of zij de antwoorden al kan weten, omdat de programmamakers die op een manier in hun leven gebracht hebben. Voor een van deze filmpjes wordt de voordeur van Margot plots beklad met rode verf. Een grote rode Mickey Mouse ontsierd de deur. Maar wat wil Topolino zeggen?

Adriaan vraagt Margot ook om HA-HA te spellen in morsetaal. Een moeilijke opdracht? Een hoop mensen hebben Margot de afgelopen weken nochtans proberen duidelijk maken hoe dat precies moet...

Buiten haar weten om heeft Margo in de maand dat haar leven op z’n kop werd gezet ook een wereldrecord verbroken. Welk record dat kan zijn, moet Margot weten achterhalen. Wanneer ze ontekt dat ze samen met de Australische zanger Isaiah Firebrace (die vorig jaar voor Australië zong op het Eurovisiesongfestival, red.) het wereldrecord ‘duet zingen vanop afstand’ wist te verbreken, weet margot niet wat haar overkomt.

Haar vriendin Laura regelde voor Margot tijdens de afgelopen maand ook een blind date met Pieter, een kerel die wel erg graag moppen tapt. Tijdens het spel moet er geraden worden hoeveel flauwe grappen Margo kan verdragen, voor ze actie onderneemt. Zijn het er 34, 67, of blijft ze luisteren naar liefst 114 moppen?

In de volgende ronde moet Margot raden wat de afgelopen weken écht is gebeurd, en wat niet. Dat het bed van Margot de hoofdrol speelt, wordt snel duidelijk. Keek kabouter plop naar kaboutermeisjes in het bed van margot? Lagen er 100 vreemden in? Of kroop op een dag een olifant onder de lakens van Margot? Één ding is zeker: haar matras heeft duidelijk afgezien.

Margot zingt en schrijft zelf nummers op haar Youtube-kanaal. Maar ze is ook grote fan van zanger Wim Soutaer en zijn nummer ‘Allemaal’. Margot nam ooit een cover op van de song, zette die online, en stuurde een mailtje naar Wim. Er kwam echter nooit reactie op, of toch althans tot nu. Want speciaal voor ‘Sorry voor alles’ schreef Wim het lied ‘Wachten op Margot’, waarvoor ze zelf de backing vocals inzong.

Na de spannende finale gaat Margot dus naar huis met een geweldig prijzenpakket. Die boeken, het jaar lang iedere dag verse pizza, de unieke citytrip naar Londen, de opnamedag in een professionele muziekstudio en de volledige inrichting van haar nieuwe woonst, komen allemaal haar kant op.

11-12-2017 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Indrukwekkend: zo goed wordt Louis Talpe in ‘Tegen De Sterren Op’

Indrukwekkend: zo goed wordt Louis Talpe in ‘Tegen De Sterren Op’

https://www.mupload.nl/img/lq1sosimljokz.jpg

Louis Talpe vervoegt binnenkort het team van ‘Tegen De Sterren Op’. In een korte maar indrukwekkende preview toont hij zijn kunsten als Jan Mulder en James Cooke. Het resultaat is tot nu toe al veelbelovend. 

Gisteren maakte VTM aan de hand van een parodie op de onthulling van Bart De Pauw, bekend dat Louis Talpe de cast van Tegen de Sterren Op – dat dit voorjaar op antenne gaat - zal versterken. De acteur bewees zijn talent eerder al in o.a. ‘Spitsbroers’, ‘Wat Mannen Willen’ en ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, maar dat hij ook een kei is in imitaties bleef tot nu toe goed bewaard geheim. Op de eerste beelden van het nieuwe seizoen is het nog wachten, maar Talpe heeft ondertussen wel al een pruikenpas achter de rug. Daarin bewijst hij al dat hij o.a. Jan Mulder en James Cooke zonder veel moeite kan imiteren.

11-12-2017 om 14:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!