Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van De Veire razend op luchtvaartmaatschappij

Peter Van De Veire razend op luchtvaartmaatschappij

https://www.mupload.nl/img/9euux6mnkj.jpg

Hij had zich zijn vakantie wellicht anders voorgesteld. MNM radio-dj Peter Van De Veire wilde op reis vertrekken naar de Estse hoofdstad Tallinn, maar kreeg te horen dat zijn vlucht overboekt was. “U heeft gewoon héél veel pech gehad”, zeiden ze op de luchthaven. Van de Veire is razend en doet zijn verhaal op Facebook.

Peter wilde zijn dochter plezieren door Kerstmis door te brengen in het sprookjesachtige Tallinn, de hoofdstad van Estland. Dat was echter buiten de luchtvaartmaatschappij LOT gerekend.  Het duo zou vliegen vanuit Amsterdam, maar kreeg op Schiphol te horen dat er 15 mensen overboekt waren. Die konden dus allemaal niet mee.

“Goh. Nou. Neen. U zou nog vanavond vanuit Brussel kunnen vliegen ... Of morgenavond. Via Helsinki en Londen”, kreeg hij te horen. Niet de juiste boodschap als je goed op tijd komt en vol goesting op de luchthaven aankomt natuurlijk. “Daarna ben ik ingestort. Ik wist niet meer dat ik zoveel tranen had in twee ogen”, schrijft Peter op zijn Facebookpagina.

Het voorval dateert van een paar dagen geleden en intussen is Peter vastbesloten iets aan te kaarten met zijn ongelukkig voorval. “Intussen zijn we bekomen en aan de slag om te kijken hoe andere mensen dit kunnen vermijden en of we iets kunnen recupereren. Smartengeld. Want je leuke kerst met je dochter kan je niet meer houden dit jaar.”

Opvallende conclusie

Peter heeft een opvallende conclusie. “Conclusie? Check bijzonder goed op voorhand hoe alles in elkaar zit, probeer op voorhand online in te checken én ga er altijd vanuit dat je misschien aan de grond blijft.”

27-12-2017 om 19:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meghan en Kate stelen de show tijdens koninklijke kerkdienst

Meghan en Kate stelen de show tijdens koninklijke kerkdienst

https://www.mupload.nl/img/8q72of4bms34x.jpg

Samen met de rest van de Britse koninklijke familie woonde Meghan Markle vandaag de traditionele kerkdienst bij die ieder jaar op eerste kerstdag in de St. Mary Magdalene Church in Sandringham plaatsvindt. Ze liep aan de arm van haar verloofde prins Harry en zij aan zij met prins William en zijn vrouw Kate. Het is de eerste keer dat een nog niet officieel aangetrouwd familielid een uitnodiging krijgt voor de aangelegenheid.

Tijdens de korte wandeling van het landgoed van de koningin naar de kerk werden de Britse royals toegejuicht door honderden mensen. Zij kozen ervoor om op kerstochtend de kou te trotseren in de hoop een glimp op te vangen van de koninklijke familie. Het wachten werd beloond, toen iedereen behalve koningin Elizabeth langs kwam lopen. De Queen arriveerde met de auto.

Na de dienst maakten Harry en Meghan nog een korte stop bij het publiek om hier en daar een praatje te maken met het publiek. De brunette maakte een goede indruk in een lichtbeige mantel en stijlvolle baret. Kate koos voor een mantel met Schotse ruit van Miu Miu. 

De komst van Meghan was geen verrassing meer. Het Britse hof bevestigde eerder al dat de Amerikaanse actrice uitgenodigd was. Voorheen was het ondenkbaar dat iemand buiten de familie een uitnodiging kreeg.

26-12-2017 om 00:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Heather Menzies-Urich (Louisa Von Trapp) overleden

Actrice Heather Menzies-Urich (Louisa Von Trapp) overleden

https://www.mupload.nl/img/wneibut.jpg

De Canadese actrice Heather Menzies-Urich, Louisa Von Trapp in de evergreen ‘The Sound of Music’, is gisteren overleden. Dat meldt de entertainmentsite TMZ. Bij Menzies-Urich werd vier weken geleden een hersentumor vastgesteld. Ze werd 68.

Op het witte scherm kon zij de faam die zij als 15-jarige in ‘The Sound of Music’ verdiende, niet waarmaken. Haar filmografie bleef beperkt tot ‘Hawaii’ (alweer naast Julie Andrews, 1966) en de ramp(en)film ‘Piranha’ (1978) met tussenin niemendalletjes als ‘The computer wore tennis shoes’. Op het kleine scherm verging het haar beter, met rollen in bekende tv-reeksen als ‘High Chaparall’, ‘Dragnet’, ‘Alias Smith and Jones’, ‘Logan’s Run’ en ‘The Love Boat’. 

Aan haar Von Trapp-rol dankte zij in 1973 een fotoreeks in Playboy, onder de naam ‘Tender Trapp’.

26-12-2017 om 00:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Warmste Week in cijfers om van te duizelen

De Warmste Week in cijfers om van te duizelen

https://www.mupload.nl/img/a1ful787ph.jpg

De Warmste Week van Music For Life in Puyenbroeck was er één van grote cijfers. In totaal organiseerden de Vlamingen maar liefst 10.576 hartverwarmende acties voor 1.642 verschillende goede doelen. Dat is bijna het dubbele aantal van vorig jaar. Goed voor een recordopbrengst van 10.846.566 euro.

Tijdens De Warmste Week namen in totaal 44.767 mensen deel aan de Warmathon in de vijf Vlaamse provinciehoofdsteden en in hoofdstad Brussel. Zij zamelden samen al lopend 492.670 euro in. 

2.604 klassen en 51.665 leerlingen deden een Ketnet-Koekenbak en Philippe Geubels verkocht voor 200.000 euro van zijn kerstballen. Puyenbroeck mocht meer dan 75.000 mensen verwelkomen. 

Er werden 14.324 platen aangevraagd. ‘Perfect’ van Ed Sheeran was het meest aangevraagde nummer. Kort gevolgd door ‘Can’t stop the feeling’ van Justin Timberlake en ‘The sound of silence’ van de metalband Disturbed.

26-12-2017 om 00:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacky Lafon (71) gewond na ongeval met vluchtmisdrijf in Oostende

Jacky Lafon (71) gewond na ongeval met vluchtmisdrijf in Oostende

https://www.mupload.nl/img/oqdwly3lsf9.jpg

Zangeres en actrice Jacky Lafon (71) is zaterdag het slachtoffer geworden van een zwaar ongeval met vluchtmisdrijf in Oostende. De voormalige Familie-actrice werd gegrepen door een fiets en vloog tegen een boom. Ze liep een whiplash en barst in haar ruggenwervel op.

Het ongeval gebeurde vlak bij haar woning in Oostende toen een fietser zonder verlichting uit tegengestelde richting kwam en een verkeerd manoeuvre deed. 

De fietser greep Jacky aan volle snelheid. De aanrijding kwam voor de actrice totaal onverwachts. Daardoor was de klap extra hevig. 

Vlak na de aanrijding vluchtte de fietser weg. Door de hevige klap raakte Lafon gewond. Ze moest noodgedwongen haar optreden in Blankenberge voor het Kerstgala 2017 afzeggen. 

Jacky is ondertussen weer thuis om te revalideren. De actrice is danig onder de indruk van de feiten. “Voorlopig wil ik daar niet veel over kwijt,” klinkt haar uitleg. Het is niet duidelijk hoelang de zangeres buiten strijd zal zijn.

26-12-2017 om 00:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Els De Schepper rouwt om ‘liefde van haar leven’

Els De Schepper rouwt om ‘liefde van haar leven’

https://www.mupload.nl/img/w0ojq6ofd8l9.jpg

Via een emotionele brief op Facebook heeft Els De Schepper laten weten dat zij - totaal onverwacht - de liefde van haar leven heeft verloren. “Het verdriet stroomt uit me”, klinkt het.

Het verlies dateert al van donderdag, maar het was pas op kerstavond dat De Schepper met haar verdriet naar buiten kwam. Via een brief aan haar grote liefde Adel.

“Lieve Adel, je was de liefde van mijn leven. Ik weet niet hoe ik je genoeg eer kan aandoen, Adel.”

“We kwamen uit totaal verschillende werelden, we hielden van elkaar zoals niemand dat kon. Ik heb het afgelopen jaar in mijn optredens steeds opnieuw over je verteld. Over hoe een prachtige aimabele man je was, hoe je me op handen droeg, hoe we elkaar lief hadden en hoe moeilijk het was om samen te zijn al die jaren: jij in Egypte en Saoedi-Arabië: bekend chirurg, ik hier in België bekend.”

“We hielden van elkaar en die liefde was zo groot dat je begreep dat ik onmogelijk in Egypte of Saoedi-Arabië kon leven en werken. Dus besloten we na drie jaar om de innigste vrienden te blijven. En dat waren we al die jaren. We spraken elkaar, we vertelden elkaar over onze totaal verschillende levens. En ik hield van je, en jij van mij...”

“Je deed alles voor me, je hebt ooit voor mij een strand afgehuurd in Alexandrië. Daar zaten we dan met z’n twee. En jij bouwde piramides voor me in het zand. Want jij was mijn farao en ik jouw prinses.”

“Ik brand een kaars voor je, ik wens jouw ziel een goede reis op weg naar andere oorden. Mijn lieve Adel, het ga je goed waar je ook bent.”

“We hebben elkaar niet meer kunnen zien in dit leven, mijn ticket lag klaar om naar Dubai te vliegen om je nog een keer te ontmoeten maar het heeft niet mogen zijn. Ik had een voorgevoel dat er iets ging gebeuren, ik wou je zien voor het te laat was maar het is niet gelukt.”

“Ik zal je nooit meer in mijn armen kunnen nemen, nooit meer je fonkelende lieve ogen zien die me vol liefde aankeken. Maar je bent bij mij. Ik kom je tegen in mijn dromen, in mijn ziel en in mijn hart. Jouw Els, jouw sweetheart.”

Meer dan duizend fans, familie en vrienden staken Els intussen een hart onder de riem.

26-12-2017 om 00:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvolging verzekerd: jongste dochter van Kristel van K3 schittert op podium van Samson & Gert kerstshow

Opvolging verzekerd: jongste dochter van Kristel van K3 schittert op podium van Samson & Gert kerstshow

https://www.mupload.nl/img/5oc2puf.jpg

Zaterdag ging de 27ste Samson & Gert Kerstshow in première in het Plopsa Theater van De Panne. Voor vakmannen als Gert Verhulst en Koen Crucke is dat gesneden koek, voor Lily, de dochter van Kristel Verbeke, was het de allereerste keer.

Het was een spannende dag voor Lily (11), de jongste dochter van Kristel Verbeke en Gene Thomas, want ook zij stond op het podium van de Samson en Gert Kerstshow. Aan de steun van familie zal het in ieder geval niet gelegen hebben, want mama Kristel en oudere zusje Nanou (12) waren erbij in het publiek om haar te steunen. De show werd dit jaar trouwens voor de allereerste keer geschreven door Viktor, de zoon van Gert Verhulst.

24-12-2017 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1.451 brandweerlui bouwen knalfeest in Wachtebeke en halen monsterbedrag op voor De Warmste Week

1.451 brandweerlui bouwen knalfeest in Wachtebeke en halen monsterbedrag op voor De Warmste Week

https://www.mupload.nl/img/maw0o3vkp.jpg

1.451 brandweermannen en vrouwen bouwden zonet een ongezien feestje in Puyenbroeck. Tegelijkertijd schonken ze maar liefst 81.023 euro aan de Warmste Week.

Het is stilaan een traditie dat de Vlaamse brandweermannen en vrouwen voor één van de momenten van de Warmste Week zorgen. Dat was ook dit jaar niet anders. Onder de noemer Fire for Life verzamelden ze in Lokeren voor een indrukwekkend feest, tegen 20.00u ging het in stoet richting provinciaal domein van Puyenbroeck.

 De laatste kilometers vormden de brandweermannen een indrukwekkende fakkeltocht richting het evenementeneiland. Daar trakteerden ze Bram, Linde en Eva op een cheque van 52.112 euro voor de vzw Pinocchio, een organisatie die zich inzet voor kinderen met brandwonden, en nog eens 28.911 euro voor Make-a-Wish. 

Op de tonen van ‘Sex on fire’ gingen de brandweermannen een onvergetelijke feestnacht tegemoet.

24-12-2017 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op de première van de Samson Kerstshow: “Wij amuseren ons en dat voelt het publiek”

Op de première van de Samson Kerstshow: “Wij amuseren ons en dat voelt het publiek”

https://www.mupload.nl/img/rf2h18ko38lyf.jpg

Wie Kerstmis zegt, zegt de kerstshow van Samson en Gert en dat is dit jaar uiteraard niet anders. We gingen een kijkje nemen in Plopsaland waar de première gisteren plaatsvond. “Dit jaar is de show misschien iets spannender dan andere jaren, maar uiteindelijk komt ook nu alles weer goed hoor”, stelt Gert Verhulst iedereen gerust. Er viel ook heel wat schoon te bespeuren zoals grote Samson-fans Bert Verbeke en Dorothee Dauwe, maar ook Kristel Verbeke: “Mijn favoriet is de Samsonrock”.

24-12-2017 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linde in tranen na het verhaal van Marinka die haar dochter verloor: “Ze was een fantastische meid, net afgestudeerd met een eigen appartementje”

Linde in tranen na het verhaal van Marinka die haar dochter verloor: “Ze was een fantastische meid, net afgestudeerd met een eigen appartementje”

https://www.mupload.nl/img/opr6lgittaj.jpg

In de vroegte van de allerlaatste dag van de warmste week werd het Linde allemaal te veel na het horen van het verhaal van Marinka. Zij verloor haar dochter aan de gevolgen van leukemie, maar liet zich niet kennen en beklom vorige week de Afrikaanse berg Kilimanjaro. “Om dichter bij haar te kunnen zijn.”

Atalia heette ze, de dochter van Marinka. Ze was net afgestudeerd toen ze werd gediagnosticeerd met acute leukemie. “Ze was een fantastische meid in de fleur van haar leven”, vertelt Marinka.  “Ze was net afgestudeerd en had net een eigen appartementje. Ze wilde erin vliegen, in het leven en was altijd vrolijk en opgewekt.”

Na de diagnose volgde een enorme lijdensweg en daarin werd Atalia bijgestaan door het Wetenschappelijk Fonds Hematologie, een vzw die mensen ondersteunt. Het was dan ook een logische keuze voor Marinka om voor hen geld in te zamelen.  “We hebben pakketjes met verzorgingsproducten gemaakt. Na de chemo had Atalia vaak gebarsten lippen en gebroken nagels, dus hebben we er nagellakjes en lippenbalsem ingestopt. Een bladwijzer ook, met wat informatie over het waarom, wie ze was en hoe oud ze gestorven is.”

Marinka zamelde 5.750 euro in, maar dat was niet het enige. “Ik ben pas gisteren weer in België geland, want ik heb vorige week de Kilimanjaro beklommen om dichter bij mijn dochter te zijn. Die heeft een piek die 5.895 meter hoog is, dus dat bedrag gaan we storten voor het goede doel.”

24-12-2017 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gespot op de set: Chris Lomme is binnenkort te zien in ‘Thuis’

Gespot op de set: Chris Lomme is binnenkort te zien in ‘Thuis’

https://www.mupload.nl/img/4lzwut3u3us.jpg

‘Thuis’ kondigde zonet via Facebook een verrassende gastrol aan. Niemand minder dan de grande dame van Vlaamse fictie Chris Lomme (79) zal te zien zijn in de Vlaamse soap. 

“We zijn heel blij dat we iemand van haar kaliber bereid vonden om een kleine gastrol te komen spelen,” aldus producent Hans Roggen in Het Nieuwsblad. “Toen we een vrouwelijke actrice zochten in die leeftijdscategorie, dachten we dat we het altijd eens konden proberen. Haar ‘awel ja’ deed ons een gat in de lucht springen.”

Het zal nog wel even duren voor we de actrice aan het werk kunnen zien. De afleveringen staan pas ingepland voor het voorjaar van 2018. 

“Ze zal slechts enkele draaidagen bij ons op de set staan. Chris maakt deel uit van een volledig nieuwe verhaallijn die iets met een taxi te maken heeft.” Wil Roggen daar nog over kwijt. 

Waarom Chris een lift nodig had van Taxi LEV, komen we pas volgend jaar te weten...

23-12-2017 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportanker Maarten Breckx gaat trouwen

Sportanker Maarten Breckx gaat trouwen

https://www.mupload.nl/img/zpuhrf.jpg

VTM Nieuws-sportanker Maarten Breckx (32) heeft zijn vriendin Lies Vandenberghe (26) ten huwelijk gevraagd. De twee leerden elkaar kennen op de VTM Nieuws-nieuwsvloer.

Lies ging drie jaar geleden aan de slag als stagiaire op de redactie van Royalty. Daar werkte ze af en toe samen met Maarten en liepen ze elkaar al eens tegen het lijf op personeelsfeesten. Een jaar later sloeg de vonk over. Na een relatie van twee jaar is het koppel klaar voor de volgende grote stap.

Maarten vroeg zijn Lies, die nu als nieuwslezeres voor QMusic en Joe werkt, ten huwelijk in Malaga. “De mooiste en meest emotionele dag van ons leven”, klinkt het. Een datum voor hun trouwdag is er nog niet. “Maar als het haalbaar is, willen we zeker volgende zomer in het huwelijksbootje stappen.”

23-12-2017 om 11:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet de finalisten, wél het decolleté van An Lemmens gaat met alle aandacht lopen in ‘The Voice’

Niet de finalisten, wél het decolleté van An Lemmens gaat met alle aandacht lopen in ‘The Voice’

https://www.mupload.nl/img/r3o2pgroljvc.jpg

De vier finalisten Bert, Luka, Dries of Bonni, de songs die ze brachten, de enthousiaste jury: allemaal kon het de aandacht niet wegtrekken van de enige, echte ster van ‘The Voice Van Vlaanderen’: het decolleté van presentatrice An Lemmens.

Bert, Luka, Dries of Bonni: één van hen werd de opvolg(st)er van Lola Obasuyi, de winnares van vorig jaar. Een bijzondere gelegenheid dus, waar ook presentatrice An Lemmens haar mooiste outfit met plezier voor uit de kast haalde. Ze koos voor een goudkleurig glitterjurkje mét opvallend decolleté. En dat is ook de kijkers op Twitter niet ontgaan, wel integendeel.

23-12-2017 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na lof nu bakken kritiek op verlovingsfoto’s van Meghan en Harry: “Net een advertentie voor Burberry”

Na lof nu bakken kritiek op verlovingsfoto’s van Meghan en Harry: “Net een advertentie voor Burberry”

https://www.mupload.nl/img/3rgrhfoc.jpg

Meghan Markle heeft gisteren geleerd dat de Britse media in één dag kan draaien als een molen. Op het ene moment werden de deze week vrijgegeven verlovingsfoto’s met prins Harry de hemel in geprezen, terwijl ze amper 24 uur later bloot stonden aan massa’s kritiek.

De opnamen van fotograaf Alexi Lubomirski heetten aanvankelijk verfrissend en ultramodern te zijn, en een welkome breuk met koninklijke conventies. De bij Frogmore House in Windsor gemaakte foto’s toonden een dolverliefd paar, dat de handen niet thuis kon houden.

De foto’s inspireerden Britse en Amerikaanse media - actrice Meghan is ‘America’s Princess’ - tot een vergelijking met eerdere verlovingsopnamen van leden van de koninklijke familie, te beginnen met Harry’s overgrootvader, de latere koning George VI in 1923. Het contrast kon niet groter zijn.

George, toen nog prins Albert geheten, zat op gepaste afstand van zijn verloofde Elizabeth Bowes-Lyon. Tederheid was ver te zoeken. Aanraken gebeurde in 1973 pas voor het eerst en toen nog heel voorzichtig, bijna als egeltjes, bij prinses Anne en Mark Philips.

“Advertentie voor Burberry of Calvin Klein”

Maar het ‘smoochen’ van Harry en Meghan werd gisteren ook fel bekritiseerd. Het zou allemaal te gelikt zijn. Meghan speelde een rol en de foto’s pasten zo in advertenties voor Burberry of van parfum Eternity van Calvin Klein. “Op deze manier maken ze van de monarchie een soapserie, en daar raken mensen snel op uitgekeken”, noteerde Sarah Vine in de Daily Mail.

Jurk ook niet onbesproken

Ophef ontstond bij nader inzien ook over de kledingkeuze met een extravagante jurk van Ralph & Russo, voor wie ‘meer’ nooit genoeg is. De jurk had naar verluidt een prijskaartje van 63.000 euro en was volgens Vine eerder geschikt voor de Kardashians dan voor een aanstaand lid van de koninklijke familie.

“Denk aan dat bedrag en de 125.000 dakloze kinderen die dit land heeft”, was nog een van de vriendelijkste reacties op Twitter. Meghan werd ook verdedigd: ze heeft haar geld zelf verdiend en mag er mee doen wat ze wil.

23-12-2017 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luka wint finale van ‘The Voice Van Vlaanderen’

Luka wint finale van ‘The Voice Van Vlaanderen’

https://www.mupload.nl/img/86rhh0vau5.jpg

In een knaller van een finale zongen finalisten Bert, Luka, Dries en Bonni nog één keer de pannen van het dak in de hoop met de overwinning aan de haal te gaan. Uiteindelijk heeft Luka Cruyberghs (17) ‘The Voice Van Vlaanderen 2017’ gewonnen. 

Voor de jongste kandidate is de droom van ‘The Voice van Vlaanderen’ uitgekomen, ligt er een platencontract op het nachtkastje én is de bankrekening met 25.000 euro aangedikt. “Ik kan niet meer praten”, kraamde ze uit. “Nu eerst een feestje en dan schoenen kopen!”

Veel blingbling

Na zestien zenuwslopende weken was het eindelijk de ultieme ontknoping. Dat het de finale was, kon iedereen wel merken aan de blingbling outfits van de jury en presentatoren. Talk of town: Ann Lemmens, zij koos voor een wel erg diep gouden decolleté. Eindigen waarmee ze de liveshows begon, noemen ze dat. Ook Natalia was ‘glamorous’, zij ging voor een zilveren slang op haar jurk. 

Bij finalisten Bonni, Bert, Dries en Luka zelf was het om – uiteraard – de voice te doen. Alle vier waren ze aan elkaar gewaagd. Verdiend om in de finale te staan. “Als jongste en enigste vrouw speelt dat misschien wel in mijn voordeel tussen die mannen”, glimlachte Luka voor de finale. En of. 

Zij kon het publiek uiteindelijk – na een voorlopige eindstrijd tussen haar en Dries – het meest bekoren. “Dank u! Dank u! Dank u! Ik kan alle mensen niet genoeg bedanken, want zij hebben mijn droom werkelijkheid laten worden”, reageerde Luka in tranen na de overwinning. Vooraf zei de engelenstem met mysterieus kantje dat ze ging flauwvallen als ze The Voice zou winnen. Gelukkig is dat niet gebeurd. “(lacht) Al weet ik niet wat ik voel momenteel. Alles gaat door me heen. Ik kan zelfs bijna niet meer praten van emotie.”

Cadeautjestijd 

Van haar broer Seppe kreeg Luka een cadeautje toegestopt – een potloodtekening van haar als winnares. “Hij is één van mijn grootste fans”, glunderde ze. “We gaan samen feesten vannacht, met iedereen. En we gaan hàkken, hé Alex – dat heb je beloofd”, zei ze met een knipoog naar haar coach!”

Coach Alex Callier keek en zag dat het goed was. Luka was nog het enige meisje in de finale. In de laatste fase moest ze strijden tegen Dries, die ook een sterke performance gaf.

23-12-2017 om 11:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-12-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stralend koppel: Geena Lisa toont haar nieuwe vriend Marc voor het eerst

Stralend koppel: Geena Lisa toont haar nieuwe vriend Marc voor het eerst

https://www.mupload.nl/img/splpyt0tdm.jpg

Heuglijk nieuws, want voormalig VRT-omroepster Geena Lisa (45) heeft een nieuwe vriend: Marc. Het koppel is al een tijdje samen, maar trokken er vanavond pas voor het eerst publiekelijk op uit. Dat deden ze tijdens de halve finale van ‘Steracteur Sterartiest’. 

Geena Lisa is gelukkig en dat mag iedereen ook weten. “Hij is ouder en werkt niet in de showbizz”, zei Geena eerder. “We zijn heel gelukkig samen.” Het paar woont wel nog apart. “Want Mijn prioriteit ligt bij de kinderen. Zolang zij thuis wonen, leef ik in functie van hen.” 

Geena was jaren getrouwd met The Dinky Toys-zanger Coco Jr. Zij hebben samen twee kinderen: Zion Noah (17) en Yaro Nesta (14). Na hun scheiding woonden Coco en Geena nog een tijdlang onder hetzelfde dak. Later kreeg ze een relatie met fotograaf Wim, maar die liep vorig jaar op de klippen.

21-12-2017 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis uit ‘The Voice’ maakt nu muziek met deze internationale ster

Louis uit ‘The Voice’ maakt nu muziek met deze internationale ster

https://www.mupload.nl/img/1q1ufaey.jpg

Vrijdag weten we of Bert, Luka, Dries of Bonni ‘The Voice’ wint, maar ongetwijfeld kent u deelnemer Louis De Roo ook nog. Hij vloog er vorige week uit, en schrijft nu in Parijs nummers met een wereldster.

De 21-jarige jongeman uit Adegem studeert aan de exclusieve muziekschool van Paul McCartney in Liverpool. En dat legt hem geen windeieren. Op dit moment zit hij in Parijs songs te schrijven met de Amerikaanse singer-songwriter Peter Kingsbery van de band Cock Robin en hij verscheen ook als enige Vlaming in het wereldwijde jaaroverzicht van ‘The Voice Global’.

Artiestennaam

Louis is uiteraard zeer verheugd met zijn plaats bij de beste Blind Auditions wereldwijd. Hij laat ons weten dat hij zeer verheugd is dat hij het zover gebracht heeft binnen een zangwedstrijd, maar dat hij zich nu volop concentreert op eigen carrière. Die loopt als een trein, want in Parijs schrijft hij nummers met Peter Kingsbery van de band Cock Robin, die in de jaren tachtig de wereld veroverde met de culthit ‘The Promise You Made’. Louis zal voortaan optreden onder de artiestennaam leWis.

21-12-2017 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16.000 mensen tekenen petitie om Matt Damon uit nieuwe Ocean’s-film te schrappen

16.000 mensen tekenen petitie om Matt Damon uit nieuwe Ocean’s-film te schrappen

https://www.mupload.nl/img/rri93cncdmpl.jpg

Ruim 16.000 mensen hebben een petitie ondertekend om de gastrol van acteur Matt Damon (47) uit de nieuwe Ocean’s-film te laten schrappen. Hoewel hij het zelf ontkent, zou Damon filmproducent Harvey Weinstein in 2004 hebben geholpen een beschuldiging van seksueel misbruik in de doofpot te stoppen. Daarom hoort hij volgens de initiatiefnemers niet thuis in de film, die juist vrouwvriendelijk moet zijn.

Na drie Ocean’s-films met mannelijke hoofdrolspelers komt volgende zomer Ocean’s 8 uit, waarin vrouwen als Sandra Bullock en Cate Blanchett de hoofdkarakters spelen. Damon heeft een gastrol, maar dat is volgens duizenden mensen een schande. Niet alleen omdat hij Harvey Weinstein zou hebben geholpen, maar ook omdat hij onlangs zei best samen te willen werken met mensen die zijn beschuldigd van seksueel misbruik. Hij bekijkt dat naar eigen zeggen “per geval”.

Een walgelijke uitspraak, vinden de initiatiefnemers van de petitie. De gastrol van Damon is volgens hen een enorme belediging voor alle vrouwen die zich de afgelopen maanden durfden uit te spreken binnen de #metoo-discussie.

Schouderklopje

De Hollywoodacteur lag de afgelopen dagen al flink onder vuur vanwege zijn uitspraken over seksueel misbruik, die volgens velen erg ongevoelig waren. Zo leek hij in een interview te beweren dat mannen die geen “seksuele roofdieren” zijn, erkend moeten worden voor hun goede gedrag. “We staan op een keerpunt en dat is geweldig,” zei hij. “Maar ik denk dat er heel veel jongens zijn, de meeste mannen met wie ik heb gewerkt, die dit soort dingen niet doen.”
Verschillende beroemdheden, onder wie actrice Debra Messing, reageerden op Twitter verbijsterd. “Dit is niet het moment om een ​​schouderklopje te vragen,” schreef Messing, bekend van de serie Will & Grace. “Wat als we gewoon eens niet vieren dat er mannen zijn die fatsoenlijk zijn. Blijf op de goede weg, Matt. Het gaat niet om jou.”

#damonsplaining

Eerder kreeg Matt nog veel kritiek nadat hij had gezegd dat de ene #metoo-zaak de andere niet is en ze niet allemaal op een hoop moeten worden gegooid. “Er is een verschil tussen iemand een tik op de kont geven en verkrachting of kindermishandeling, toch?” meende hij. “Al deze gedragingen moeten zonder twijfel worden aangepakt en gestopt, maar ze moeten niet gelijkgesteld worden, toch?“
De uitlatingen van Matt werden al snel #damonsplaining gedoopt. Die term verwijst naar het fenomeen mansplaining, waarbij mannen op een neerbuigende manier dingen aan vrouwen uitleggen die ze vaak al lang weten.

21-12-2017 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman stopt als radio-dj bij MNM: “De moeilijkste keuzes doen je vaak het meest groeien”

Eva Daeleman stopt als radio-dj bij MNM: “De moeilijkste keuzes doen je vaak het meest groeien”

https://www.mupload.nl/img/lla55fdhuc.jpg

“Goeiemiddag, het is 21 december, kwart voor twaalf, ik heb een geheim dat ik graag met jullie wil delen”, met die woorden deelde Eva Daeleman (27) de luisteraars mee dat ze stopt als presentatrice bij MNM. Ze gaat zich toeleggen op haar yogastudio.

“Dit was geen gemakkelijk beslissing, maar ik heb het gevoel dat ik ze nu moet nemen”, legt Eva uit. “Ik heb een heel bijzonder parcours afgelegd bij MNM. Ik herinner mij hoe ik voor een van mijn eerste opdrachten samen met Bart De Raes op zoek ging naar Madonna. Op 4 januari 2010 stond ik, in gouden galajurk, voor de eerste keer in de studio met Peter Van de Veire voor de Ochtendshow. We maakten Marathonradio, er was De langste liefde… Ik doe deze job al sinds ik negentien ben, een vaste job van zodra ik uit de schoolbanken kom. Ik heb het gevoel dat het tijd is om mijn vleugels uit te slaan. Een moeilijk keuze maar die doen je vaak het meeste groeien.”

Op Instagram licht ze haar keuze verder toe: “Ik voel de nood om te springen, een vrije val. Niet langer achter het leven aan te lopen, maar op me laten afkomen wat het leven voor me klaar heeft.” Ze bedankt ook alle luisteraars en collega’s. ”Da’s het schone aan radio maken: je bent nooit alleen. Merci luisteraars, merci collega’s, merci aan iedereen die m’n pad kruiste. Het was puur goud. En niet vergeten: het leven is een hippiekamp.”

Yogavirus

Eva zal zich nu toeleggen op haar eigen yogastudio ‘Studio Stil’ in Mechelen. Ze vond veel steun in de discipline na haar burn-out en depressie, en is intussen helemaal gebeten door het yogavirus. Daarnaast werkt ze ook aan ‘Iedereen stil’, een project waarmee ze zich wil inzetten voor meer welzijn op de werkvloer.

Bij MNM en uitbreiding de hele VRT wensen ze Eva heel veel succes. Rino Ver Eecke, nethoofd van MNM laat dat weten in een persbericht. “Eva was voor MNM een super goede radio-dj die zich volop ingezet heeft voor heel veel verschillende programma’s en projecten. Ik respecteer haar keuze maar vind het jammer dat ze nu niet meer bij MNM te horen zal zijn. We wensen Eva heel veel succes toe met alle nieuwe uitdagingen. En uiteraard ook heel veel inspiratie bij alles wat ze onderneemt.”

21-12-2017 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste reactie Astrid: “Ex-manager en John willen mij psychisch en materieel zo veel mogelijk schaden”

Eerste reactie Astrid: “Ex-manager en John willen mij psychisch en materieel zo veel mogelijk schaden”

https://www.mupload.nl/img/3kvhz79.jpg

Na bijna 2,5 jaar procederen heeft Astrid Coppens dan toch de rechtszaak tegen haar ex-man John Bryan gewonnen. Een grote opluchting. Ze reageert nu voor het eerst. 

In het monsterproces tegen John Bryan besliste de rechter in LA dat de Antwerpse zich niet schuldig maakte aan fraude of oplichting. Hij verwierp de miljoenenclaim van haar ex-echtgenoot. “Ik respecteer het oordeel en feliciteer Astrid” klinkt het bij John, die toevoegde dat zijn ex ‘perplex’ stond na de uitspraak.

“Ik kon zogezegd geen woord meer uitbrengen? Vreemd. Ik heb geen enkele journalist in de rechtszaal gezien... Hoe kan dan beweerd worden dat ik op het einde van de rit geen woord meer kon uitbrengen?”, reageert Astrid. 

Voor Astrid is het trouwens geen verrassing dat ze de rechtszaak won. “John moest tijdens de procesgang ondervinden dat zijn bewijsvoering flinterdun is en enkel gebaseerd op info die hem tot de laatste rechtsdag bezorgd werd door Dany Peleman, mijn ex-manager.”

21-12-2017 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!