Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alyssa Milano bevallen van zoontje Milo

Alyssa Milano bevallen van zoontje Milo


http://img692.imageshack.us/img692/6276/actricealyssamilanodavi.jpg


Actrice Alyssa Milano en echtgenoot David Bugliari zijn gisterenmorgen de trotse ouders geworden van een zoontje. Milo Thomas Bugliari weegt 3,71 kilogram en meet 48 centimeter.

In maart kondigde de actrice op Twitter aan dat ze in verwachting was van een jongen.

Milano vertelde in een interview dat ze er een geweldige zwangerschap heeft opzitten en dat ze er zeker van is dat David de beste vader aller tijden zal zijn.


01-09-2011 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sade komt op 20 november naar de Lotto Arena

Sade komt op 20 november naar de Lotto Arena

Klik op de foto om ' No Ordinary Love ' te beluisteren





In mei van dit jaar stond Sade in het Antwerpse Sportpaleis, na meer dan vijftien jaar afwezigheid voor haar Belgische fans. Ze pakte er uit met een twee uur durend, perfectionistisch spektakel.

Met haar nieuwe tournee brengt Sade een overzicht van haar indrukwekkende carrière, opgesmukt met visuele hoogstandjes.

Nu komt Sade terug, op zondag 20 november staat ze in de Antwerpse Lotto Arena. De voorverkoop voor dit concert start overmorgen om 9 uur en wel hier.


31-08-2011 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fan geeft horloge van 15.000 euro terug aan Chris Brown

Fan geeft horloge van 15.000 euro terug aan Chris Brown


http://img834.imageshack.us/img834/4222/chrisbrownp.jpg


Chris Brown wist wel zeker dat hij zijn diamanten horloge nooit meer zou terug krijgen. De zanger speelde zijn Rolex van 15.000 euro kwijt op de MTV Music Video Awards toen zijn horloge tijdens zijn optreden los kwam zitten. Brown wist echter niet waar hij het had toen een goudeerlijke fan hem zijn sieraad terugbezorgde.

Chris had eventjes daarvoor zijn horloge afgedaan om het op een veilige plek neer te leggen, maar dat liep fout af toen het juweel in het publiek belandde. Een van Browns bodyguards ging daarna het publiek in om te vragen of iemand de Rolex had gezien. Met resultaat zo blijkt, want een fan was zo eerlijk  om hem de horloge gewoon weer terug te geven.

"Hoewel Chris de fan niet heeft kunnen ontmoeten, is hij hem erg dankbaar", vertelt de woordvoerder van Brown. (br.hln)


31-08-2011 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaz Bono wil een penis

Chaz Bono wil een penis

http://img21.imageshack.us/img21/5272/chazbono.jpg


Chaz Bono, de dochter van Cher die drie jaar geleden een reeks operaties onderging om man te worden, maakt zich klaar voor "de grote operatie".

Chaz, die vroeger Chastity heette, verklaarde in een interview voor een Australische radio: "Tot dusver neem ik hormonen en ik heb mijn baarmoeder laten verwijderen en mijn bovenkant is bijgewerkt, maar nu informeer ik me over de onderkant. Het is een zware ingreep en ze staat nog niet helemaal op punt, en ik wil dus honderd procent zeker zijn dat ik de juiste procedure kies".

"Maar ik wil het, ik wil een penis hebben want ik voel me heel goed als man. Er zijn twee methodes. Bij de ene gebruikt men wat je hebt, men laat het groeien met hormonen maar het resultaat is kleiner dan de gemiddelde penis. De andere methode maakt gebruik van je eigen huid, en het probeem daarbij is dat je daar gevoel verliest".

Chaz heeft al vijf jaar, dus van toen hij nog vrouw was, een relatie met Jennifer Elias.


31-08-2011 om 17:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland 2011

Tomorrowland 2011

Klik op de foto om de aftermovie te bekijken





De officiële Tomorrowland Aftermovie 2011  is zopas  uitgebracht. In dertien minuten brengt deze film je terug naar de zevende editie van Tomorrowland. De sets van David Guetta, Swedish House Mafia en Steve Aoki brengen je in één seconde terug naar De Schorre. De artiesten, het vuurwerk, de fonteinen, de unieke sfeer kortom de hoogtepunten gebundeld. Weldra komt ook de Tomorrowland 2011 DVD uit. De herfst staat voor de deur, het aftellen naar Tomorrowland 2012 (27,28,29 juli) is alvast gestart.


31-08-2011 om 10:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste winnaar 'Mijn Restaurant!' sluit de deuren

Eerste winnaar 'Mijn Restaurant!' sluit de deuren


http://img843.imageshack.us/img843/8624/jelletemmerman.jpg
Micheline en zoon Jelle van D'Hoogeschool 


Net op de dag dat het nieuwe seizoen van 'Mijn Restaurant!' van start gaat, raakte in Dag Allemaal het nieuws bekend dat de eerste winnaar van het vtm-programma, D'Hoogeschool in Leuven, de deuren sluit.

Begin augustus maakte chef Jelle Temmerman al bekend dat het restaurant voor onbepaalde tijd zou sluiten. Nu blijkt dat het helemaal niet meer zal openen. Ondanks drie jaar hard labeur slaagt D'Hoogeschool er niet in om rendabel te zijn.

Enkel Karnivale in Aalst blijft als laatste 'Mijn Restaurant!'-winnaar nu nog open.

31-08-2011 om 10:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.StuBru reageert op StuBeu

StuBru reageert op StuBeu


http://img32.imageshack.us/img32/5345/stubeu.jpg


De Facebookgroep StuBeu is een schot in de roos. Na amper vijf dagen telt de groep al meer dan 11.400 mensen. De muziekredactie van Studio Brussel kroop in de pen om hun visie mee te delen. Hieronder de integrale mededeling:

De muziekredactie van Studio Brussel wil beleefd en vriendelijk reageren op uitspraken op facebookgroep Stubeu. Volgens Stubeu zijn wij "een zielloze hitradio geworden, een meeloper".

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de muziek die wij draaien op geen enkele andere Vlaamse radio te horen is. En dat we wekelijks meer dan 1000 verschillende artiesten aan bod laten komen. Wij lanceren ook vaak de nummers die later door andere zenders worden opgepikt.

Iedere week geven we een kans aan nieuwe groepen en artiesten, nationaal en internationaal. Meer dan 20% van wat we draaien is van eigen bodem. Het zijn wij die een forum geven aan jonge, beloftevolle artiesten. De lijst is lang: SX, Isbells, Amatorski, School Is Cool, Selah Sue, Black Box Revelation, Intergalactic Lovers, Sore Losers, Marble Sounds, Harvey Quinnt, Teddiedrum, Mintzkov, The Subs, ...

Nog volgens Stubeu zijn wij "een computergestuurde gemakzuchtige zender" geworden. Om onze programma's samen te stellen is de computer inderdaad een technisch hulpmiddel. Maar het zijn wel wij - mensen van vlees en bloed en een hart voor muziek - die beslissen wat er in- en dus ook uitkomt. Iedere muziekmedewerker brengt aan vanuit zijn eigen achtergrond, expertise, smaak en visie.

Het is een dagelijkse evenwichtsoefening om nieuwe muziek te lanceren afgewisseld met onze stubruklassiekers. Zo proberen we de wensen van de nieuwste generatie muziekliefhebbers te verzoenen met de oudere jongeren, die ook nog massaal naar ons luisteren. En we zijn onze luisteraars oprecht dankbaar dat ze deze muziekmix appreciëren.

Stubeu zegt: "Studio Brussel is te commercieel geworden, en is niet meer de alternatieve zender van destijds."
Commerciële muziek is muziek die veel verkoopt. Veel artiesten die Studio Brussel draait verkopen ook veel platen: Triggerfinger, Foo Fighters, The National, James Blake, Arctic Monkeys, Elbow, Fleet Foxes, ... Allemaal topartiesten waarvan we het toejuichen dat ze zo succesvol zijn. Bij de keuzes die we maken proberen we altijd kwaliteit na te streven.

Bovendien hebben wij in vergelijking met gelijkaardige buitenlandse zenders, zoals 3FM en BBC Radio 1, de meest uitgebreide playlist. Ook onze collega's in het buitenland waarderen Studio Brussel, precies omdat we een zender met de vinger aan de pols zijn met een rijk aanbod.

We staan altijd open voor opmerkingen en kritiek van onze luisteraars. Via al onze kanalen nemen we hun opmerkingen ter harte. Elke week voeren we ook discussies met mensen uit de muzieksector. Daarbij zijn we het zeker niet altijd met elkaar eens, en dat hoeft ook niet.

Even goede (facebook-)vrienden!

De muziekredactie van Studio Brussel: Philippe Cortens, Eddy Hendrix, Joris Jonckheer, Christophe Lambrecht, Manu Lammens, Kim Mathijs, Luc Tirez, Bram Willems  (br.hln)


31-08-2011 om 09:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Urbanus voegt tweede Sportpaleis-show toe

Urbanus voegt tweede Sportpaleis-show toe

http://img233.imageshack.us/img233/3179/urbanus.jpg


Komiek Urbanus (62) staat ook op zaterdag 17 december met zijn show ‘Urbanus zelf!’ in het Sportpaleis in Antwerpen. De eerste show, die pas afgelopen donderdag werd aangekondigd, is bijna volledig uitverkocht. De ruim tienduizend tickets voor de tweede best of- show zijn met onmiddellijke ingang beschikbaar.

Tickets: 070-345.345, www.teleticketservice.be

31-08-2011 om 09:38 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
30-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smashing Pumpkins op 7 november in Vorst

Smashing Pumpkins op 7 november in Vorst

Klik op de foto om ' Cherub Rock ' te beluisteren





Smashing Pumpkins hebben een nieuw album en de pioniers van de indierock komen op 7 november naar Vorst Nationaal. Het nieuwe album, 'Oceania', komt begin volgend jaar uit. Het album is slechts een onderdeel van de songcyclus 'Teargarden By Kaleidoscope'. Tickets kan je vanaf aanstaande vrijdag om 9 uur hier reserveren.


30-08-2011 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supersonicfestival Zolder verwelkomt 5.000 Pukkelpoppers

Supersonicfestival Zolder verwelkomt 5.000 Pukkelpoppers


http://img221.imageshack.us/img221/210/dancefestivalsupersonic.jpg


Het Limburgse dancefestival Supersonic verwelkomt komende zaterdag tijdens de 24 uren van Zolder 5.000 Pukkelpoppers. Na het drama op de festivalweide in Kiewit toonde organisator Star Events van Supersonic zijn solidariteit: de eerste 5.000 Pukkelpoppers mochten zich online registreren voor een gratis ticket. Er kwamen 11.000 aanvragen binnen.
 
"De actie had succes, want in een mum van tijd stroomden de aanvragen binnen. We konden niet ingaan op alle 11.000 aanvragen, maar we hopen met dit initiatief dat de Pukkelpoppers alsnog met een warm gevoel het festivalseizoen kunnen afsluiten. De organisatie zal een financiële bijdrage doen aan het Steunfonds Slachtoffers Pukkelpopstorm en ook onze bezoekers krijgen de kans hun steentje bij te dragen", aldus zaakvoerder Kris Vanhoyland van het Houthalense Star Events.
 
Tijdens Supersonic treden op acht podia meer dan zeventig artiesten op. Enkele namen zijn Dimitri Vegas & Like Mike, Dave Lambert, Hermanos Inglesos, Tiefschwarz, Yves Deruyter en Pat Krimson. Supersonic heeft plaats op het festivalpark van het circuit Terlaemen in Zolder. (br.hln)


30-08-2011 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur Ettore Scola houdt filmmaken voor bekeken

Regisseur Ettore Scola houdt filmmaken voor bekeken

http://img62.imageshack.us/img62/7711/ettorescola.jpg


De beroemde Italiaanse regisseur Ettore Scola, maker van pareltjes als 'Una Giornata Particolare' en 'Brutti, sporchi e cattivi', houdt het filmmaken voor bekeken. Dat heeft de 80-jarige cineast meegedeeld in een in de krant Il Tempo gepubliceerd interview. Scola stond nochtans op het punt een film te draaien met Gerard Depardieu.

Scola somt in het interview enkele redenen op behalve zijn hogere leeftijd. Zo weigert hij "een van die oude dametjes te worden die met hoge hakken en lippenstift" die de schijn van een eeuwigdurende jeugd proberen op te houden. Voorts voelt de regisseur, tijdgenoot van Bernardo Bertolucci, niet meer "dezelfde vreugde en lichtheid" tegenover de huidige filmwereld met zijn rigiede productie- en distributiewetten en zijn "gebrek aan (artistieke) vrijheid".
 
"Tegenwoordig bepaalt enkel nog de markt de filmkeuze. Vroeger was die ook belangrijk, maar toen had je nog veel meer armslag. De producenten waren nog bereid tot risico's en experimenten". Over zijn eigen carrière is Scola zeer Piaf: "Nee, ik betreur niets".
 
Scola scoorde zijn eerste internationale succes in 1974 met 'C'eravamo tanto amati', een doorsnede van het Italië van na de Tweede Wereldoorlog en tevens een eerbetoon aan zijn vriend en mentor Vittorio De Sica. Zijn 'Gente di Roma' uit 2003 blijkt nu dus zijn afscheidsfilm te zijn.



30-08-2011 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bluesgitarist David 'Honeyboy' Edwards overleden

Bluesgitarist David 'Honeyboy' Edwards overleden

Klik op de foto om ' Gamblin Man ' te beluisteren





De Amerikaanse bluesmuzikant David 'Honeyboy' Edwards, een van de laatste vertegenwoordigers van de Delta-blues, is overleden. De 96-jarige gitarist is gisteren in zijn woning in Chicago naar de "blues-hemel" vertrokken, zo staat op zijn website.
 
Edwards trad in april nog op in de VS. Er waren deze zomer nog optredens gepland in de VS en Europa, maar die waren om gezondheidsredenen geannuleerd. Vorig jaar kreeg de blueslegende nog een Grammy voor zijn hele carrière.



30-08-2011 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Outlaws roken as van Tupac Shakur op

Outlaws roken as van Tupac Shakur op


http://img846.imageshack.us/img846/558/tupacshakur.jpg


Rappers van The Outlaws, de rapgroep van Tupac Shakur, hebben hun vriend op een wel heel bijzondere manier geëerd.

De rappers hebben bekend dat ze de as van de 1996 doodgeschoten rapper gezellig tijdens een herdenkingsfeestje hebben opgerookt. "Dat klopt. We hebben hem herdacht met zijn moeder en zijn familie. We waren op het strand en hebben er een feestje van gemaakt. Wat wiet, wat kippenvleugeltjes, en frisdrank... Daar was hij gek op, dus we hebben hem op onze eigen manier gedag gezegd".

Tupac zou niets liever hebben gewild dan dat zijn as zou worden opgerookt. "Ik heb dat bedacht", zegt EDI Mean aan Digitalspy.co.uk. "Het was zijn laatste wens. Ik weet niet hoe serieus hij was, maar wij hebben hem serieus genomen."


30-08-2011 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson komt discotheek in Luik openen

Pamela Anderson komt discotheek in Luik openen


http://img51.imageshack.us/img51/9985/pamelaandersonl.jpg



Hoog bezoek in Luik op 15 september: niemand minder dan Pamela Anderson zal de heropening van de Luikse discotheek Millenium opleuken. Om de restyling in de verf te zetten, is er ook een nieuwe naam gekozen: Club M.

De bekende danstempel werd vorig jaar overgenomen door een Brusselse investeringsgroep. Na een moeilijke start besloten de uitbaters in juni echter tijdelijk de deuren te sluiten.

Nu de discotheek in een nieuw jasje steekt, kunnen oude glorietijden opnieuw herleven. Met de keuze van Pamela als meter is de toon alvast gezet...


30-08-2011 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10.000 euro voor gehandtekende Beatles-single op veiling

10.000 euro voor gehandtekende Beatles-single op veiling

Klik op de foto om ' Please Please Me ' te beluisteren





Een gehandtekende single van The Beatles is voor 10.000 euro van eigenaar veranderd op een veiling in Liverpool.

De kopie van de hit 'Please Please Me', uit 1963, is op beide kanten door alle vier Beatles gesigneerd. Een vrouw uit Liverpool was degene die het item verkocht. Ze had indertijd zelf aan de groepsleden gevraagd haar single te handtekenen nadat ze hen aan het werk had gezien in de Cavern Club.

De single bracht uiteindelijk 9.000 pond (iets meer dan 10.000 euro) op. Een pet van John Lennon bracht 3.200 pond (3.600 euro) op. Er werden in totaal 322 Beatles-memorabilia geveild.


30-08-2011 om 10:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
29-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad mag Angelina bedriegen

Brad mag Angelina bedriegen


http://img687.imageshack.us/img687/5260/bradpittangelinajolie.jpg

Brad Pitt mag af en toe een scheve schaats rijden, dat heeft Angelina Jolie zelf verklapt in een interview met het Duitse tijdschrift Das Neue Blatt.

"Ik denk niet dat trouw zijn noodzakelijk is in een relatie", zegt de actrice. "Ik zou het veel erger vinden wanneer je bij je vriend weggaat en achteraf slechte dingen over hem gaat vertellen. Brad en ik hebben nooit gezegd dat een relatie ook effectief betekent dat we aan elkaar 'vastgeketend' zijn. We zorgen er wel voor dat we elkaar daarin voldoende vrijheid geven."

Brangelina is lang niet het enige koppel dat er een open relatie op nahoudt. Ook Will Smith en Jada Pinkett-Smith zouden het niet zo nauw nemen met de huwelijkse trouw. Sterker, volgens het koppel is vreemdgaan zelfs de sleutel tot een gesmeerd huwelijk.

"Er komt een moment in je leven waarop je verliefd wordt op een ander. Je moet dan eerlijk zijn en tegen je partner zeggen: 'Kijk, ik wil seks hebben met iemand, maar ik zal het niet doen als je er niet mee akkoord gaat'", aldus Will.


29-08-2011 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen opnieuw boven op Wereldfilmfestival Montréal

Vlaanderen opnieuw boven op Wereldfilmfestival Montréal

Klik op de foto om de trailer ' Hasta la Vista ' te bekijken





De Vlaamse film 'Hasta la Vista' van regisseur Geoffrey Enthoven heeft de hoofdprijs (Grand Prix des Amériques) gewonnen op het Wereldfilmfestival van Montréal. Het is de derde keer in vijf jaar dat een Vlaamse film de hoofdvogel afschiet op het Canadese filmfestival, na 'Ben X' (2007) en 'Adem' (2010). Dat meldt de verdeler van de film, Kinepolis Film Distribution.

'Hasta la Vista' won in Montréal niet alleen de hoofdprijs van de Internationale Competitie, maar kreeg ook de Prijs van het Publiek en een speciale vermelding van de Oecumenische Jury. Een andere Vlaamse film, 'Noordzee, Texas' van Bavo Defurne, won in de Competitie voor Eerste Films de Zilveren Zenith voor Speelfilmdebuut en de Fipresci internationale persprijs.

Het verhaal van 'Hasta la Vista' is geïnspireerd op het leven van Asta Philpot, een fysiek gehandicapte Amerikaan die ijverde voor mensen met een handicap en hun seksuele rechten. Het is de vijfde langspeelfilm van Geoffrey Enthoven, na 'Les Enfants de l'Amour' (2001), 'Vidange Perdue' (2006), 'Happy Together' (2007) en 'Meisjes' (2009). De film opent op 2 september het Filmfestival Oostende en is vanaf 14 september te zien in de Vlaamse bioscopen.

Volgens het Vlaams Audiovisueel Fonds is het Wereldfilmfestival van Montréal na Cannes het belangrijkste filmfestival in de Franstalige wereld. (br.hln)

29-08-2011 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé is zwanger

Beyoncé is zwanger


http://img97.imageshack.us/img97/6510/bayonce.jpg


Beyoncé is zwanger van haar eerste kindje. Dat maakte ze zelf bekend op de rode loper tijdens de MTV Video Music Awards in Los Angeles.

MTV bracht het nieuws als eerste naar buiten op twitter en Beyoncé's manager heeft het nieuws intussen bevestigd. Later op de avond trad ze nog op tijdens de show, knoopte de 29 jaar oude zangeres haar vestje open en wreef ze veelbetekenend over haar buik. Daarop namen de camera's haar echtgenoot en rapper Jay-Z in beeld, die samen met collega Kanye West uitbundig reageerde.

Beyoncé trouwde in 2008 met rapper Jay-Z. Het gonsde al langer van de geruchten, maar de zangeres zei telkens dat ze nog niet klaar was om moeder te worden. Ze zei eerder wel dat ze in verwachting wilde zijn voor haar dertigste. Die leeftijd bereikt ze komende zondag.


29-08-2011 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Jones is opgenomen in het ziekenhuis

Tom Jones is opgenomen in het ziekenhuis

Klik op de foto om ' Sex bomb ' te beluisteren




Tom Jones is opgenomen in een ziekenhuis in Monte Carlo in Monaco. De Welshe zanger heeft gisteravond op advies van een dokter een concert moeten annuleren. Hij had uitdrogings-verschijnselen.

Het optreden zou het laatste geweest zijn van een drie maanden durende tournee.


29-08-2011 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
28-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer van Antwerpen lokte 270.000 bezoekers

Zomer van Antwerpen lokte 270.000 bezoekers

http://img192.imageshack.us/img192/2394/deduiker.jpg


De zeventiende editie van de Zomer van Antwerpen lokte ondanks het slechte weer van de voorbije twee maanden toch nog 270.000 bezoekers naar de Scheldestad. Ze konden op verschillende locaties genieten van theater, muziek, circus en film.
 
Met de passage van het luchtschip de Aeroflorale II werd de Zomer begin juli stevig op gang getrokken. Maar liefst 50.000 nieuwsgierigen woonden de botanische experimenten van kapitein FD en zijn bemanning bij. Wat de voorstellingen betreft, zijn 'Hector Mann en the Fizzy Pop Limonadefabriek' en 'De broers Perdu' de onbetwiste Zomer-toppers.
 
De zon liet het de voorbije maanden geregeld afweten, maar op één voorstelling na konden alle geplande activiteiten plaatsvinden. Vorig jaar lokte de Zomer van Antwerpen ruim 1 miljoen bezoekers, maar toen was er de driedaagse passage van 'De Duiker, zijn hand en de Kleine Reuzin', die een massa kijklustigen mobiliseerde.


28-08-2011 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!