Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beklijvend moment op Ground Zero met Paul Simon

Beklijvend moment op Ground Zero met Paul Simon

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





De Amerikaanse singer-songwriter Paul Simon (69) heeft vandaag voor een van de vele beklijvende momenten gezorgd tijdens de herdenking van de slachtoffers van de terroristische aanslagen van 11 september 2001 in New York. De muzikant bracht op Ground Zero een akoestische versie van het nummer The Sound of Silence, dat hij in 1965 met Simon & Garfunkel uitbracht. Een pakkend eerbetoon van de New Yorker.


11-09-2011 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscar-winnaar Cliff Robertson overleden

Oscar-winnaar Cliff Robertson overleden


http://img703.imageshack.us/img703/8960/cliffrobertson.jpg


Oscar-winnaar Cliff Robertson is gisteren overleden in een ziekenhuis in New York. De Amerikaanse acteur werd een dag eerder 88 jaar, schrijft de krant Los Angeles Times.  Evelyn Chrisel, die jarenlang Robertsons persoonlijke assistente was, maakte het nieuws bekend.

Robertson speelde mee in zowat zestig films. In 1968 kreeg hij een Oscar voor zijn rol in de film 'Charly' van Ralph Nelson. Hij was ook te zien in 'Three Days of the Condor' en meer recent als oom Ben Parker in de Spider-Man-films. Op televisie waren er rollen in onder andere 'The Twilight Zone' en 'Batman'.


11-09-2011 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Rundskop' sleept zes Vlaamse filmprijzen in de wacht

'Rundskop' sleept zes Vlaamse filmprijzen in de wacht

http://img571.imageshack.us/img571/5349/rundskop.jpg
Matthias Schoenaerts in 'Rundskop'.


Op het Filmfestival van Oostende werden voor de tweede keer de Vlaamse Filmprijzen uitgereikt. De grote winnaar van de avond werd "Rundskop", die 6 prijzen in de wacht sleepte.

'Rundskop' werd bekroond tot beste film en beste debuut. Michael Roskam kreeg de prijs voor de beste regisseur. Matthias Schoenaerts werd bekroond als beste acteur in een hoofdrol, Jeroen Perceval tot beste acteur in een bijrol. Nicolas Karakatsanis kreeg de prijs voor de beste fotografie.

Ook 'Adem' verzilverde een aantal nominaties. De Prijs van de verdienste was voor "Schellebelle 1919", de film waarvoor regisseur Johan Heldenbergh zijn hele dorp op sleeptouw nam. In totaal werden 5 verschillende films bekroond.

Hieronder volgt een overzicht van de prijzen:
Prijs voor Beste Film: "Rundskop".
Prijs voor Beste Regisseur: Michael Roskam voor "Rundskop".
Prijs voor Beste Scenario: Hans Van Nuffel en Jean-Claude Van Rijckeghem voor "Adem".
Prijs voor Beste Acteur in een hoofdrol: Matthias Schoenaerts in "Rundskop".
Prijs voor Beste Actrice in een hoofdrol: Agnieszka Grochowska in "Beyond the Steppes".
Prijs voor Beste Acteur in een bijrol: Jeroen Perceval in "Rundskop".
Prijs voor Beste Actrice in een bijrol: Anemone Valcke in "Adem".
Prijs voor Beste Fotografie: Nicolas Karakatsanis in "Rundskop".
Prijs voor Beste Muziek: Bert Ostyn voor zijn composities in "Turquaze".
Prijs voor Beste Debuut: Michael Roskam voor "Rundskop".
Prijs van de Bijzondere Prestatie: "Schellebelle".
         
Met de uitreiking van de Vlaamse Filmprijzen werd het vijfde Filmfestival van Oostende afgesloten. In totaal volgden de voorbije tien dagen meer dan 25.000 mensen het aanbod van het Festival.


11-09-2011 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Justin Bieber vrouwenkleren draagt

Waarom Justin Bieber vrouwenkleren draagt


http://img820.imageshack.us/img820/606/justinbieberta.jpg

Justin Bieber komt er openlijk voor uit dat hij vrouwenkleren koopt. "Ik heb al vaker jeansbroeken voor vrouwen gedragen omdat die mij beter passen. Het is helemaal geen trend ofzo, ik draag gewoon graag wat lekker zit", luidt het.

Toch zal het 17-jarige popidool nog eventjes moeten wachten vooraleer hij dezelfde garderobe met zijn liefje Selena kan delen, want het koppel wil pas na hun huwelijk gaan samenhokken.

"Ik ben voorstander van het huwelijk, maar op dit moment hoeft het niet voor mij. Selena en ik zullen niet samenwonen totdat we getrouwd zijn."

Wanneer hij de grote stap dan wel zal zetten? "Ik weet het niet, als de tijd er rijp voor is dan zal het wel gebeuren. Momenteel focus ik me enkel en alleen op mijn muziek, alles loopt op wieltjes."


11-09-2011 om 09:56 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
10-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het laatste nummer van Amy

Het laatste nummer van Amy

Klik op de foto om de clip te bekijken





Op YouTube is een sneak preview online gezet van de laatste opnames die gemaakt zijn met Amy Winehouse, in duet met de Amerikaanse crooner Tony Bennett. Het gaat om het nummer 'Body and Soul', de favoriete plaat van Amy's vader Mitchell.

In de video zijn de betreurde Britse zangeres en Bennett, die veel jazzalbums heeft uitgebracht, aan het werk in de studio. Ze nemen de zang op van het nummer 'Body and Soul'. De opnames worden afgewisseld met interviewfragmenten van een vrij gezond uitziende Winehouse, die uitlegt dat ze de plaat 'als dochter van' maar al te goed kent.

Voor de 85-jarige Bennett waren die opnames "een getuigenis van haar artistieke genie en haar talent". Hij omschreef haar onlangs tijdens de 'MTV Music Video Awards' als "een van de meest eerlijke muzikanten die ik ooit heb ontmoet".

Het nummer wordt uitgebracht op 14 september, de geboortedatum van Amy. De zangeres zou dan 28 jaar geworden zijn. De opbrengst gaat naar de goeddoelorganisatie die haar familie heeft opgericht na haar plotse dood op 23 juli, toen ze werd teruggevonden in haar woning in Londen. Winehouse kampte met een jarenlange alcohol- en drugsverslaving.


10-09-2011 om 10:43 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
09-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proces arts Michael Jackson gestart in Los Angeles

Proces arts Michael Jackson gestart in Los Angeles

http://img24.imageshack.us/img24/4450/conradmurrayc.jpg


Het proces tegen Conrad Murray, de arts van Michael Jackson die beschuldigd wordt van onvrijwillige doodslag op de bekende superster in 2009, is in Los Angeles van start gegaan met de samenstelling van de jury. Twaalf mensen werden gekozen uit een groep van 160 personen.

Murray (58) staat terecht voor onvrijwillige doodslag tegen Michael Jackson, die in juni 2009 op 50-jarige leeftijd overleed. De aanklager meent dat Murray schuld treft voor de overdosis aan het verdovende middel propofol en andere medicijnen die in Jacksons lichaam werden aangetroffen.

Volgens getuigen zou Murray bewijzen van zijn betrokkenheid hebben willen verbergen, de toestand van Jackson niet hebben opgevolgd en de artsen op de spoeddienst niet hebben gezegd dat de zanger propofol had ingenomen als slaapmiddel.

De dokter slaagde erin alle camera's en aanwezige journalisten te verschalken door via een ondergrondse parking de rechtbank te betreden. Voor de ingang van de rechtbank werden twee manifestanten opgemerkt: eentje die de dokter steunt, en eentje die het voor de zanger opnam.
 
"Gerechtigheid voor Michael Jackson", riep de ene. "Ik steun dokter Conrad Murray, een onschuldige die vrijgepleit moet worden", zei de andere.

Als hij schuldig bevonden wordt, riskeert Murray vier jaar celstraf.


09-09-2011 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische Oscarnominatie

Belgische Oscarnominatie


http://img571.imageshack.us/img571/5349/rundskop.jpg
Matthias Schoenaerts in 'Rundskop'.


'Rundskop' van Michael Roskam, 'Le gamin au vélo' van de broers Dardenne en 'Hasta la vista' van Geoffrey Enthoven. Dat zijn de drie films die in aanmerking komen om als Belgische inzending mee te dingen naar een Oscar voor beste buitenlandse film, weet De Morgen.

Omdat er nooit eerder zoveel Belgische films werden gemaakt die zoveel internationale prijzen winnen, kampt de commissie die de Belgische inzending kiest dus met een luxeprobleem.
 
Achter de schermen van het filmfestival van Oostende wordt druk gediscussieerd over de inzending. In Oostende worden morgen de Vlaamse Filmprijzen uitgereikt. "De film die daar wint, " weet de krant, "is ook de grootste kanshebber om naar Hollywood te worden gestuurd."
 
Op 16 september hakt de commissie de knoop door.


09-09-2011 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryuichi Sakamoto op 5 november in PSK

Ryuichi Sakamoto op 5 november in PSK


http://img215.imageshack.us/img215/858/ryuichisakamoto.jpg


Ryuichi Sakamoto geeft op 5 november 2011 een exclusief Belgisch concert in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.

Naast componist, acteur en milieuactivist, is Sakamoto in de eerste plaats een zeer begenadigd pianist. Hij genoot een klassieke opleiding maar specialiseerde zich in elektronische en etnische muziek. De Japanse klanktovenaar komt naar Brussel met cellist Jaques Morelenbaum en een violist, waarvoor hij recent audities organiseerde. Het akoestische trio brengt een uitgekiende selectie uit zijn album '1996' aangevuld met nieuw materiaal.

Ryuichi Sakamoto werd in de jaren '70 bekend als lid van de baanbrekende Japanse elektropopgroep Yellow Magic Orchestra. Hij schreef ook de soundtracks voor 'Merry Christmas, Mr Lawrence' (1983) en 'The Last Emperor' (1987, Oscar voor beste soundtrack) en leverde bijdragen aan de soundtracj van 'Babel' (2006).

In 'Merry Christmas, Mr Lawrence' acteerde Sakamoto naast David Bowie. Het nummer 'Forbidden Colours' uit de film, gezongen door David Sylvian, werd een hit.

Sindsdien componeerde Sakamoto de meest uiteenlopende muziek, van hedendaags klassiek over bossanova tot elektronic. In 2006 richtte hij het ecologische platenlabel Commmons op, een platform dat nieuw talent wil promoten.

Tickets kosten tussen 25 en 40 euro, je kan ze hier reserveren.


09-09-2011 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
08-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2-documentaire over Achtung Baby in première

U2-documentaire over Achtung Baby in première


http://img847.imageshack.us/img847/3747/88987836.jpg


Niet alleen Nirvana's Nevermind viert dit jaar zijn twintigste verjaardag, Achtung Baby van U2 is exact even oud. En dat was natuurlijk een ideale reden voor een documentaire over het ontstaan die plaat. Vanavond gaat 'From The Sky Down' in première op het filmfestival van Toronto.

De docu werd geregisseerd door Davis Guggenheim. Hij regisseerde eerder al 'It Might Get Loud', de documentaire van gitarist The Edge over de geschiedenis van de elektrische gitaar.

'From The Sky Down' toont hoe U2 een moeilijke periode doorstaat. De relaties binnen de band zijn moeilijk en dat beïnvloedt het studiowerk in Berlijn.

Het Torronto Film Festival is een topevenement in de filmwereld. Het festival trapt vanavond af met de U2-docu en eindigt op 18 september.


08-09-2011 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buren dienen klacht in tegen Madonna voor geluidsoverlast

Buren dienen klacht in tegen Madonna voor geluidsoverlast

Klik op de foto om ' 4 Minutes ' te beluisteren





Een buurvrouw van Madonna in New York klaagt de zangeres aan wegens geluidsoverlast. Het geschil sleept al langer dan vandaag aan, maar het verzoek om de zaak te seponeren werd afgewezen.

Karen George woont naast het appartement van Madonna dat gebruikt wordt als oefenruimte. "Als in New York is, worden we tot drie uur per dag geconfronteerd met keiharde muziek en stampende voeten. De muren schudden ervan", aldus de buurvrouw.

Twee jaar geleden nam Madonna al eens maatregelen om de geluidsoverlast tegen te gaan, maar volgens George bleken die onvoldoende. De rechter vindt nu dat de ernst van de klacht een rechtszaak rechtvaardigt. Naast Madonna wordt ook de vereniging van eigenaren van het gebouw gedagvaard. (br.hln)


08-09-2011 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Neil Diamond twittert zijn verloving

Zanger Neil Diamond twittert zijn verloving

Klik op de foto om ' Sweet Caroline ' te beluisteren





De Amerikaanse zanger en songschrijver Neil Diamond (70) wil voor de derde keer trouwen. De zanger zei verliefd te zijn op zijn manager Katie McNeil en zich met haar te hebben verloofd.

Diamond trouwde in de jaren zestig met zijn jeugdvlam Jayne Posner. Het stel kreeg twee dochters en ging in 1969 uit elkaar. Wat later trouwde hij met zijn productie-assistente Marcia Murphey. Uit dat huwelijk, dat 26 jaar stand hield, sproten twee zonen voort.
 
Neil Diamond maakte furore met nummers als 'Sweet Caroline', 'I am... I said', 'Song sung blue', en met de muziek voor de film 'Jonathan Livingstone Seagull'. Maar hij schreef ook liedjes voor anderen, met als wellicht bekendste 'I'm a believer' dat zowat het visitekaartje van The Monkees werd. Ook Frank Sinatra ('Dry Your Eyes') en Deep Purple ('Kentucky Woman') zijn de man schatplichtig.


08-09-2011 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PJ Harvey wint voor tweede keer Mercury Prize

PJ Harvey wint voor tweede keer Mercury Prize

Klik op de foto om ' Good Fortune ' te beluisteren





PJ Harvey heeft geschiedenis geschreven door als eerste artiest de prestigieuze Britse Mercury Music Prize twee keer te winnen. Ze kreeg die prijs voor haar album 'Let England Shake'. In 2001 mocht ze de Mercury Prize al eens in ontvangst nemen voor 'Stories From The City, Stories From The Sea'.

De 41-jarige singer-songwriter was voor haar laatste album naar eigen zeggen geïnspireerd door de oorlogen in Irak en Afghanistan. Toen ze haar prijs kreeg, vertelde ze hoe haar eerste award kreeg op de avond van 11 september. "Toen ik voor de eerste keer won op 11 september 2001, zag ik het Pentagon branden vanuit mijn hotelkamer. Sindsdien is er veel gebeurd. Het heeft me veel tijd gekost om dit album te schrijven. Het is heel belangrijk voor me", aldus PJ Harvey. "Ik wilde iets betekenisvol creëren. Niet alleen voor mij, maar ook voor anderen. En hopelijk ook iets dat de tand des tijds zal doorstaan."


08-09-2011 om 11:27 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
07-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matthias Schoenaerts krijgt hoofdrol naast Oscarwinnares

Matthias Schoenaerts krijgt hoofdrol naast Oscarwinnares


http://img508.imageshack.us/img508/7092/matthiasschoenaerts.jpg



Onze Vlaamse acteertrots Matthias Schoenaerts heeft een nieuwe opmerkelijke hoofdrol te pakken naast topactrice en Oscarwinnares Marion Cotillard. Schoenaerts zal het beste van zichzelf geven in 'Un goût de rouille et d'os' van Jacques Audiard.

De laatste maanden was Schoenaerts aan het werk bij Erik Van Looy voor diens Amerikaanse versie van 'Loft'. De Antwerpse acteur kreeg ook al veel lof voor zijn prestatie in 'Rundskop', waarin hij zich perfect een bepaald Limburgs dialect wist eigen te maken.

Marion Cotillard won een Oscar voor haar vertolking van Edith Piaf in 'La Vie en Rose' en speelde onder meer in 'Inception' van Christopher Nolan en in 'Midnight in Paris' van Woody Allen. Regisseur Jacques Audiard won met 'Un Prophète' in 2009 de Grand Prix in Cannes.


07-09-2011 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elin Nordegren wilt opnieuw trouwen

"Elin Nordegren wilt opnieuw trouwen"


http://img193.imageshack.us/img193/4071/elinnordegren.jpg


Ze werd dan wel tientallen keren bedrogen door Tiger Woods, maar toch raakte Elin Nordegren haar vertrouwen in mannen niet kwijt. De Zweedse schone is nu klaar om opnieuw in het huwelijksbootje te stappen. Dat beweert de National Enquirer althans.

De voormalige echtgenote van Tiger Woods zou tot over haar oren verliefd zijn op haar nieuwe vriend Jamie Dingman, en wil er dan ook geen gras over laten groeien: Elin wil naar verluidt trouwen, en liefst zo snel mogelijk.

Maar dat is buiten de zin van de topgolfer gerekend, want die zou volgens het Amerikaanse blad allesbehalve blij zijn met het nieuws. Een insider vertelt hoe Tiger razend kwaad werd toen hij hoorde dat zijn tweejarige zoon Jamie vroeg om zijn 'tweede papa' te worden.

"Tiger heeft altijd gehoopt dat Elin hem een tweede kans zou geven, maar nu heeft ze hem eens en voor altijd duidelijk gemaakt dat dat nooit zal gebeuren. Elin wil hem laten weten dat hij haar voorgoed kwijt is en dat een andere man hun kinderen zal opvoeden", aldus de bron.


07-09-2011 om 11:52 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
06-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New Order geeft benefietconcert in AB

New Order geeft benefietconcert in AB


http://img836.imageshack.us/img836/9042/newordee.jpg


New Order, iconische band van de new wave die ontstond uit Joy Division na de zelfmoord van Ian Curtis,  kondigt twee uitzonderlijke benefietconcerten aan ten voordele van hun vriend Michael Shamberg. De filmproducer die video's voor New Order regisseerde, lijdt al zes jaar aan een slepende ziekte. Shamberg realiseerde onder meer de met een Brit Award onderscheiden clip voor 'True Faith' en de videos voor 'Touched by the Hand of God' en 'Regret'.

Bassist Peter Hook zal er niet bij zijn in Brussel en Parijs (La Bataclan). Hij verliet de band in 2007 en wordt vervangen door Tom Chapman. Chapman was ook bassist bij Bad Lieutenant, het zijproject van New Orders frontman Bernard Sumner.

Keyboardspeler Gillian Gilbert is opnieuw van de partij. Gilbert speelde voor het eerst live met New Order in 1980. "Het is intussen tien jaar geleden dat ik afscheid nam van de groep. Ik ben blij terug te zijn. Michael is een goede vriend en ik wil hem echt helpen. De perfecte timing dus voor mijn comeback", zegt Gilbert. De concerten in Brussel en Parijs zijn de eerste shows van New Order sinds november 2006.

Sumner licht toe: "Michael is al sinds het begin één van ons. Hij werkte voor The Factory in New York en werd producer van onze eerste videoclips. Dankzij hem werkten we samen met getalenteerde regisseurs zoals Kathryn Bigelow, Gina Birch, Robert Frank, Paula Greiff en William Wegman. Michael is zeer ziek en heeft permanente medische begeleiding nodig. We willen hem helpen. Dankzij deze shows kunnen we een financiële bijdrage leveren, nodig voor zijn verzorging".

New Order speelt op 17 oktober in de Ancienne Belgique, tickets kosten 42 euro en kan je vanaf aanstaande vrijdag om 11 uur hier reserveren.


06-09-2011 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Florence & The Machine voor begin november

Nieuw album Florence & The Machine voor begin november


http://img535.imageshack.us/img535/4781/florenceandthemachine.jpg


Het nieuwe - momenteel nog titelloze - album van Florence & The Machine komt op 7 november uit. Het wordt de opvolger van het succesvolle Lungs uit 2009. Het eerste nummer van de nieuwe cd wordt 'What The Water Gave Me'.

Het nieuwe album werd gemaakt met producer Paul Epworth in de beroemde Studio 3 van de Abbey Road studio, dezelfde studio als waar The Beatles 'Revolver' opnamen en Pink Floyd 'Dark Side of The Moon'.


06-09-2011 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beluister hier nieuwe single Noel Gallagher

Beluister hier nieuwe single Noel Gallagher

Klik op de foto om ' What A Life ' te beluisteren






Pas aanstaande zondag, op elf september, komt de tweede single van Noel Gallagher uit, maar je kan hem nu al beluisteren door op bovenstaande foto de klikken. Zelf noemt Noel het een dance-nummer, en met die repetitieve pianogroove is het inderdaad een stap in die richting.

Noels eerste soloalbum sinds zijn vertrek uit Oasis, 'Noel Gallagher's High Flying Birds', komt op 17 okrober uit. Een tweede album is ook al opgenomen, met het psychedelische collectief Amorphous Androgynous, en komt volgend jaar uit. Noel Gallagher speelt op 1 december een intiem concert in de Brusselse AB.


06-09-2011 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reünie New Order zonder Peter Hook

Reünie New Order zonder Peter Hook

Klik op de foto om ' Bizarre Love Triangle' te beluisteren





De legendarische newwaveband New Order gaat weer optreden. Het is voor het eerst sinds 2006 dat groep opnieuw live te horen zal zijn. Het zal wel zonder bassist Peter Hook te doen zijn, want die stapte in 2007 op. Maar origineel lid Gillian Gilbert zal er wel opnieuw bij zijn. Zij stapte in 2001 uit de band om voor haar zieke dochter te zorgen.

De reünie wordt een benefiet voor de ernstig zieke Amerikaanse filmproducent Michael Shamberg. Die maakte enkele iconische videoclips voor de band, zoals Everything Gone Green.

Voorlopig staan er twee optredens gepland: 17 oktober in het Brusselse Ancienne Belgique en 18 oktober in La Bataclanon in Parijs. Het is nog niet bekend wanneer de kaarten in de voorverkoop gaan.


06-09-2011 om 11:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fielder-Civil vroeg Amy 170 euro om hem te mogen zoenen

"Fielder-Civil vroeg Amy 170 euro om hem te mogen zoenen"


http://img822.imageshack.us/img822/8899/amywinehouseblakefielde.jpg

Volgens 'The Sun' moest Amy Winehouse aan haar man Blake Fielder-Civil geregeld 170 euro betalen om hem te mogen zoenen. De drugsverslaafde Fielder-Civil, die momenteel achter tralies zit, zou van de obsessie van de betreurde zangeres in hem geprofiteerd hebben om met dat geld aan zijn cocaïne en heroïne te geraken.

'The Sun' citeert een zogenaamde vriend van Fielder-Civil. "Blake pochte er dikwijls mee dat Amy hopeloos verliefd op hem was", aldus de bron. "Hij vroeg haar dikwijls tot 170 euro om hem te mogen aanraken en kussen. Dan zaten ze daar samen iets te drinken en wilde Amy wat contact. 'Give me a kiss, sailor', zei ze dan. Waarop hij haar gewoon voor het vuil van de straat uitschold en geld vroeg voor die kus. Ze zuchtte dan even maar betaalde dan wel. Het was ook altijd Amy die de taxi moest betalen, als ze wou dat Blake tot bij haar kwam. Zo zag hun relatie eruit. Blake had Amy wel graag, maar hield nooit van haar."

In 2007 trouwde de op 23 juli overleden Winehouse met Fielder-Civil. Twee jaar later waren ze al gescheiden. Toen de 29-jarige junk vernam dat Winehouse was gestorven, had hij weinig verdriet. Integendeel. Volgens de vriend van Blake kwam hij alleen met wat scheldwoorden naar het adres van Amy op de proppen. Blake, die een celstraf van 32 maanden uitzit, zou het immers vernederend gevonden hebben dat Amy hem nooit kwam bezoeken in de gevangenis. En hij was kwaad omdat hij het huis en de auto van Amy niet kreeg zoals hem bij de scheiding beloofd was."

Momenteel krijgt Blake, die 285.000 euro zou gekregen hebben bij de scheiding, het hard te verduren in de cel omdat hij de ex is van Amy. "Hij is er erg aan toe en wentelt zich in zelfmedelijden", vervolgt de bron van 'The Sun'. "Hij vertelt soms hoeveel hij wel gedaan heeft voor Amy. Dat hij haar een dozijn boeketjes bloemen heeft gekocht op hun eerste huwelijksverjaardag. Eentje voor elke maand dat ze getrouwd waren. Ach, hij wil gewoon zijn gedrag goedpraten en zichzelf ervan overtuigen dat hij een goeie echtgenoot was."(br.hln)


06-09-2011 om 10:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
05-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher komt naar AB

Noel Gallagher komt naar AB

Klik op de foto om ' The Death Of You And Me ' te beluisteren





Meer dan een jaar heeft Noel Gallagher in de studio doorgebracht, maar begin juli doorbrak hij de stilte en kwam de voormalige gitarist en songschrijver van Oasis met het nieuws dat hij twee albums klaar heeft. Het tweede is pas voorzien voor begin 2012, maar debuutalbum 'Noel Gallagher's High Flying Birds' komt al op 17 oktober uit op Noels eigen label 'Sour Mash Records'. De release is gekoppeld aan een tournee en die brengt Gallagher op 1 december naar de AB in Brussel.

'Noel Gallagher's High Flying Birds' telt 10 nummers. De opnames werden in Londen en Los Angeles gerealiseerd en de eerste single, 'The Death of You and Me', sloeg meteen aan. Dat vertaalde zich in meer dan een miljoen internetkliks, enkele uren na de upload. Nadat Noel eerder al tourdata in Amerika en het Verenig Koninkrijk aankondigde, was het vandaag de beurt aan het Europese vasteland.

De Belgische fans mogen zich gelukkig prijzen, want op 1 december komt Noel Gallagher naar ons land voor een intiem concert in de Brusselse Ancienne Belgique. De ticketverkoop voor Noel Gallagher's High Flying Bird start nu donderdag 8 september om 11u.


05-09-2011 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!