Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga op afterparty GP van India

Lady Gaga op afterparty GP van India

Klik op de foto om ' Born This Way ' te beluisteren






Lady Gaga treedt op 30 oktober op tijdens de allereerste Grote Prijs van India in de Formule 1. De populaire zangeres is de hoofdact van de afterparty na de race op het gloednieuwe Buddh International Circuit in New Delhi. Dat meldt de officiële website van de Formule 1. Het is de eerste keer dat Lady Gaga een optreden verzorgt in India. (br.hln)


27-09-2011 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INXS heeft nieuwe opvolger voor Michael Hutchence

INXS heeft nieuwe opvolger voor Michael Hutchence

Klik op de foto om ' Beautiful Girl  ' te beluisteren





Na de heren Jimmy Barnes, Jon Stevens, Terence Trent D'Arby en J D Fortune is het nu de beurt aan de Ier Ciaran Gribbin om in de legendarische schoenen te gaan staan van de in 1997 overleden, "enige echte" frontman van INXS Michael Hutchence. Met Gribbin hoopt de Australische rockgroep weer aan te knopen met de "magie" van het Hutchence-tijdperk in de jaren tachtig.

INXS verkocht wereldwijd 35 miljoen albums, het leeuwendeel ervan in de eighties. De band brak met de traditie door er na het overlijden van zijn frontman niet mee te stoppen. Hutchence overleed in 1997 in een hotelkamer in Sydney.

In 2005 kwamen de overgebleven leden op het "originele" idee een nieuwe zanger te zoeken via reality tv. Winnaar van het Rock Star-concours werd toen de Canadees J D Fortune.

De in Belfast geboren Gribbin, een singer-songwriter, heeft al met Paul McCartney, Madonna en Snow Patrol gewerkt. Vorig jaar versierde hij een nominatie voor een Grammy Award wegens zijn aandeel in de Madonna-hit 'Celebration'. Om in INXS te stappen, zette Gribbin een punt achter zijn solocarri¿re onder de naam Joe Echo.

Met Gribbin neemt INXS een nieuw album op, in november en december gevolgd door een tournee door Zuid-Amerika en Europa.


27-09-2011 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betty White (89) is still hot

Betty White (89) is 'still hot'

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Met 89 lentes ziet Betty White er nog steeds goed uit. Althans, dat zegt ze zelf in haar gloednieuwe rapsong. De actrice bokste het nummer 'I'm Still Hot' met Luciana Caporaso in elkaar, en is goed op weg om de Amerikaanse hitlijsten te veroveren.

White wordt in de videoclip omringd door zes gebruinde spierbundels met blote basten en een boa constrictor uit de LA Zoo. Een deel van de opbrengst gaat naar de Dierentuin van Los Angeles.

"Videoclips liggen me niet nauw aan het hart, maar dieren wel", legt White uit aan Fox. "Ik voel me altijd op mijn gemak bij dieren."

"Het is een hele aanpassing, maar ik vond het leuk om te doen. Ik mocht met zulke fijne en gespierde jongemannen samenwerken. Het is een uitdaging, maar ze waren heel lief voor mij", aldus Betty.


27-09-2011 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guns N' Roses, The Cure en Red Hot Chili Peppers genomineerd voor Rock and Roll Hall of Fame

Guns N' Roses, The Cure en Red Hot Chili Peppers genomineerd voor Rock and Roll Hall of Fame


http://img268.imageshack.us/img268/5452/rosesfh.jpg


De hoogste eer in de muziek is het nog altijd bijgezet te worden in de eregalerij, de Rock and Roll Hall of Fame in  Cleveland, Ohio. Een groep of artiest komt pas 25 jaar na de release van de eerste single in aanmerking om genomineerd te worden. Dit jaar worden naast Guns N' Roses en The Cure ook Heart, Joan Jett & The Blackhearts, Eric B. and Rakim, The Spinners, Small Faces/Faces, Freddy King en funkband Rufus voor het eerst genomineerd. Beastie Boys, Laura Nyro, War, Donovan en Red Hot Chili Pepper krijgen voor de tweede keer een nominatie.

In het verleden zetten bandleden hun jarenlange vetes opzij op samen opgenomen te worden in de eregalerij. Dat ws het geval met Van Halen, Talking Heads, Cream en The Police. Nu wordt dus druk gespeculeerd dat ook Slash en Axl Rose eenmalig zullen samenkomen in het geval Guns N' Roses wordt opgenomen.

Dit jaar werden Alice Cooper, Neil Diamond, Tom Waits, Dr. John en Darlene Love bijgezet in de Hall of Fame.


27-09-2011 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson schittert halfnaakt op Mexicaanse tv

Pamela Anderson schittert halfnaakt op Mexicaanse tv

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






De verschijning van Pamela Anderson op de Mexicaanse tv is alles behalve onopgemerkt gebleven. De ondertussen al 44-jarige ex-ster van Baywatch stal de show in 'La Academia', zeg maar de Mexicaanse 'Star Academy'. Tijdens haar zwierige danspasjes met de Australische topdanser Damian Whitewood werd La Pamela geplaagd door een 'wardrobe malfunction' (zie video onder dit artikel).

Pamela Anderson dartelde sowieso al schaarsgkleed over het podium, maar toen ook nog het bandje sprong dat haar volle boezem op zijn plaats moest houden, bleef de sexy blondine helemaal halfnaakt achter. Als enige oplossing zag ze nog haar goddelijke lichaam tegen Whitewood aan te drukken. Ook met de Mexicaanse presentator, duidelijk in zijn nopjes, plaatste Pamela enkele zwoele danspasjes. (br.hln)


27-09-2011 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suske en Wiske doen het niet meer

"Oubollige" Suske en Wiske doen het niet meer


http://img225.imageshack.us/img225/5922/suskeenwiske.jpg


In zestien jaar tijd hebben de striphelden Suske en Wiske bijna driekwart van hun lezersbestand verloren, zegt stripexpert Toon Horsten in Het Laatste Nieuws. De krant haalt ook een striphandelaar aan die een verklaring voor de teloorgang heeft: de strip is, zegt Daniël Cool van de bekende striphandel De Striep in Brugge, "oubollig" geworden.
 
Door hun tanende populariteit voelt het duo de adem van Jommeke in hun nek. Het strooien dakje uit Zonnedorp verkoopt nog steeds vlot een miljoen exemplaren. Merkwaardig genoeg behouden Suske en Wiske hun populariteit bij onze Noorderburen. Van de 1,2 miljoen albums die jaarlijks nog worden verkocht, gaat tweederde naar het buitenland.
 
Volgens Cool heeft de achteruitgang van de geesteskinderen van Willy Vandersteen nog een andere oorzaak. Door hun -niet bijster geslaagde- poging van de opvolgers van Vandersteen en Paul Geerts om Sus en Wis "flitsender" te maken, hebben ook de nostalgische stripverzamelaars, zeg maar de dertig- en veertigplussers afgehaakt. (br.hln)


27-09-2011 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede raad van Rebecca Black: Denk twee keer na voor je iets op YouTube plaatst

Goede raad van Rebecca Black: "Denk twee keer na voor je iets op YouTube plaatst"

Klik op de foto om ' Friday ' te beluisteren





Rebecca Black, die tegen wil en dank wereldberoemd werd met haar nummer 'Friday', heeft een goede raad in petto voor iedereen: "Let op met wat je op YouTube zet. Denk twee keer na voor je iets upload. Wat je erop zet, blijft er permanent staan. Dus zorg ervoor dat je trots bent op wat je doet." Waarvan akte.

Black weet waarover ze spreekt. In maart van dit jaar werd de toen 13-jarige het mikpunt van wereldwijde spot nadat ze een goedkope video op YouTube plaatste waarin ze het -vreselijke- nummer 'Friday' zingt. Na amper een paar dagen was de video al honderdduizenden keren bekeken. Ondertussen staat de teller op meer dan 167 miljoen views en is Black het slachtoffer van doodsbedreigingen.

De zangeres gaat sinds een tijdje niet meer naar school, vertelt ze aan de Australische nieuwswebsite news.com.au. De veertienjarige studeert nu van thuis en probeert op die manier haar middelbaar diploma te behalen. Ondertussen probeert ze een carrière in de muziekwereld uit te bouwen.

"Soms voel ik me wel eenzaam", zegt Black als haar de vraag wordt gesteld. "Maar ondanks alle negatieve kritiek die ik heb gekregen, ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt door 'Friday' online te zetten."


27-09-2011 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesbische actrice uit vliegtuig gezet wegens kussen met vriendin

Lesbische actrice uit vliegtuig gezet wegens kussen met vriendin

http://img269.imageshack.us/img269/566/leishahailey.jpg



Leisha Hailey, de lesbische actrice uit de tv-serie 'L-Word', werd gisteren van een vliegtuig van SouthWest Airlines gezet nadat er klachten waren gekomen over haar "buitensporig gedrag". Hailey, tevens muzikant bij Uh Huh Her, zat nogal hevig te kussen met haar vriendin.

Verscheidene passagiers wezen er het cabinepersoneel op dat ze niet opgezet waren met het gestoei van Hailey, zo laat de vliegmaatschappij weten. "Onze bemanning is verantwoordelijk voor het comfort van alle passagiers en heeft de twee passagiers vermaand wegens hun gedrag, niet omwille van hun geslacht. De discussie die daar op volgde, kon beter niet tijdens de vlucht verdergezet worden", laat SWA weten.


27-09-2011 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe clip Britney Spears dreigt gecensureerd te worden

Nieuwe clip Britney Spears dreigt gecensureerd te worden


http://img220.imageshack.us/img220/816/britneyspearsy.jpg



De nieuwe clip van Britney Spears is nog niet eens uit, maar er is wel al heisa rond. De Britse autoriteiten dreigen er mee de video te censureren omdat die duidelijk allusie maakt op de rellen die recent Londen op z'n kop gezet hebben. In het filmpje overvalt een gewapende Bitbit immers in hoogsteigen persoon een winkel. Toeval? Niet bepaald, want de misdaad vindt in een van de grootste probleemwijken van toen plaats.

"Een gebrek aan respect en onverantwoord", noemt de regering het. Volgens itv.com zit de kans er dan ook in dat de controversiële clip niet eens in Groot-Brittannië vertoond zal worden. Kwestie van heethoofden niet opnieuw op ideeën te brengen, heet dat dan. Britney zelf heeft nog niet gereageerd op de heisa en ook haar woordvoerder hult zich voorlopig in stilzwijgen. 


26-09-2011 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jade Foret gaat trouwen met dertig jaar oudere mediamagnaat

Jade Foret gaat trouwen met dertig jaar oudere mediamagnaat

http://img4.imageshack.us/img4/2410/jadeforet.jpg


Hoog bezoek zaterdagavond in Willebroek: Jade Foret trok naar de Carré om er haar 21ste verjaardag te vieren. Voor de gelegenheid had het topmodel een sexy jurk van kant uit de kleerkast gehaald.

Haar romance met Arnaud Lagardère blijft tot de verbeelding spreken. Ook nu weer week de dertig jaar oudere mediamagnaat geen moment van haar zijde. En dat zal ook in de toekomst niet meer gebeuren, want de multimiljonair heeft zijn jonge muze ten huwelijk gevraagd. "Na zijn aanzoek heb ik tien minuten lang gehuild", vertelt een stralende Jade in 'Het Laatste Nieuws'.

Het opmerkelijke koppel laat er geen gras over groeien. Pas acht maanden geleden werd Foret tot over haar oren verliefd, een maand later gaf ze haar Amerikaanse modellendroom op om in Parijs te gaan wonen en nog eens drie maanden later lieten ze elkaars naam tatoeëren.

In juli volgde dan uiteindelijk het huwelijksaanzoek. "Het was zo romantisch", kirde Jade. "Hij is speciaal voor mij -als verrassing- van de States naar Spanje gevlogen. Daar was ik toen met mijn familie op vakantie. In eerste instantie kon ik geen woord uitbrengen, maar natuurlijk heb ik daarna 'ja' gezegd."

Eind juli kwam de industrieel onder vuur te liggen omdat hij in een YouTube-filmpje onverantwoord lag te stoeien met zijn langbenig model. "Een topman onwaardig", was de teneur. "Ach, laat de kritiek maar komen", repliceert Arnaud. "Sinds ons eerste publieke optreden op Roland Garros hebben we al redelijk wat publiciteit gekregen. Soms heel goeie, soms slechte. Maar dat verandert onze gevoelens niet voor elkaar, integendeel, het maakt ze sterker."

Over de volgende stap moeten beide tortelduifjes niet te lang nadenken. "Kindjes!", klinkt het in koor. De Franse boulevardpers weet weer wat schrijven de volgende dagen... (br.hln)


26-09-2011 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
25-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Facebookers kunnen gratis muziek luisteren

Facebookers kunnen gratis muziek luisteren


http://img268.imageshack.us/img268/8730/spotifyl.jpg
Daniel Ek, de oprichter van Spotify op de Facebookconferentie in San Francisco.


Muziekdienst Spotify en Facebook gaan nauwer met elkaar samenwerken. Gebruikers van de netwerksite kunnen voortaan gratis muziek luisteren via Spotify. Dat zei medeoprichter Daniel Ek vandaag op Spotify's blog.

Spotify begon in 2006 met de muziekservice en is nu een van de grootste aanbieders van liedjes op internet. Gebruikers kunnen liedjes niet downloaden, maar er alleen naar luisteren via streaming.(br.hln - foto getty)



25-09-2011 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Molly Sims getrouwd

Molly Sims getrouwd


http://img822.imageshack.us/img822/7811/mollysims.jpg


Molly Sims en Scott Stuber zijn getrouwd. Het koppel gaf hun jawoord in de Frank Cafaretta Vineyard in Napa (Californië). Onder de genodigden waren ook een aantal bekende koppen zoals Fergie, Josh Duhamel en Vince Vaughn.

Het supermodel maakte vorige maand nog een grapje over de trouwpartij: "Het gaat een feest worden met een heleboel celebrity's. Het wordt het huwelijk van de eeuw. We hebben alleen maar celebs uitgenodigd en ze komen allemaal een liedje zingen!"

De 38-jarige Sims en de 'Love and Other Drugs'-producer leerden elkaar anderhalf jaar geleden kennen. Het is het eerste huwelijk voor Molly en het tweede voor Stuber (42). De producer was eerder getrouwd met actrice Rachel Nichols maar dat huwelijk liep na 7 maanden op de klippen


25-09-2011 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mies Bouwman maakt zelf boek over haar tv-leven af

Mies Bouwman maakt zelf boek over haar tv-leven af

http://img822.imageshack.us/img822/8527/miesbouwman.jpg


De Nederlandse voormalige televisiepresentatrice Mies Bouwman heeft eigenhandig de biografie over haar televisieleven vervolmaakt. De auteur Jan Juffermans overleed in juni, een paar weken nadat hij de biografie Mies over haar tv-geschiedenis had geschreven. De 81-jarige Bouwman heeft daarna naar eigen inzicht haar teksten en columns toegevoegd aan het boek, dat donderdag wordt gepresenteerd in theater Carré in Amsterdam.

In oktober is het 60 jaar geleden dat Mies Bouwman voor het eerst op tv kwam. "Het boek geeft een overzicht van 60 jaar televisie, het is gelukkig geen hallelujaverhaal geworden over mezelf", vertelt Mies. "Het is een tijdsbeeld geworden van alle programma's die ik heb gemaakt. Zelf heb ik het met verbijstering gelezen, me afvragend dat ik zoveel heb gedaan."
 
Juffermans, een dierbare vriend van de familie, schreef het boek op verzoek van de tv-presentatrice die in het verleden overige verzoeken van uitgevers afwimpelde.
 
Ze overhandigde Juffermans de dozen met archiefspullen en bemoeide zich tijdens het schrijfproces niet met de inhoud. "Dat stond hij niet toe. Hij was niet meer te stoppen en ik moest van hem afwachten tot het af was. Ondertussen zweeg hij over zijn ziekteverloop en maakte hij een gepassioneerd boek. Daarna heb ik het boek aangevuld met oude columns en anekdotes over de periodes die worden beschreven. Jammer dat we dat niet samen hebben kunnen doen, ik denk dat hij heel blij zou zijn met het resultaat" ( br.hln)


25-09-2011 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R.E.M. neemt afscheid met nieuwe nummers

R.E.M. neemt afscheid met nieuwe nummers

Klik op de foto om ' Everybody Hurts ' te beluisteren





R.E.M. trok afgelopen week, na 31 jaar, de stekker uit de band. 'R.E.M. call it a day', was de Tweet waarmee zanger Michael Stipe, gitarist Peter Buck, bassist Mike Mills en drummer Bill Berry hun afscheid aankondigden.

Maar niet getreurd, R.E.M. neemt afscheid met een ultieme verzamelaar, waarop ook nog eens een paar niet eerder uitgebrachte songs staan.

Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage: 1982-2011 heet het album dat op 15 november uitkomt. De band schreef de nieuwe nummers eigenlijk voor het album Collapse Into Now, dat afgelopen maart uitkwam, maar kreeg de opnames niet klaar voor de lanceerdatum. R.E.M. bedankt iedereen alvast voor het luisteren naar hun muziek.

"Aan iedereen die ooit geraakt is door onze muziek, onze dank voor het luisteren", staat er op de website van de band.


25-09-2011 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
23-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-jarige meid blaast 'X Factor'-jury weg met krachtige stem

13-jarige meid blaast 'X Factor'-jury weg met krachtige stem

Klik op de foto om haar te beluisteren





De Amerikaanse 'X Factor' heeft met de piepjonge Rachel Crow (13) een nieuw fenomeen gebaard. Dankzij haar opvallende maturiteit en ongelooflijk krachtige stem pakte ze probleemloos publiek en jury in.

"Ik wil een echte zangeres worden", begon Rachel haar praatje. "Ik weet dat het een droom is, maar ik zing altijd. Waar ik ook ben. Mijn zus noemt me gek, maar volgens mij hou ik er gewoon enorm van."

Zelfverzekerd en vol levenslust spatte Rachel van het podium. Er kon zelfs een grapje af over de belabberde omstandigheden waarin ze moet leven. "Ok jongens, dit gaan jullie gek vinden, maar mijn familie... heeft geen geld. We wonen met zes thuis, maar hebben slechts twee kamers. Dat is heel wat volk op elkaar dus, en daarbij komt dat ik een meisje ben... Ik heb dus een eigen badkamer nodig." Een mooi begin is dat om de vijf miljoen dollar op te souperen die de winnares van deze show zal krijgen...

En toen moest het zingen nog beginnen. De jury viel haast van haar stoel toen Rachel swingde op de tonen van Duffy's Mercy. Krachtig zoals al gezegd, niet altijd even toonvast, maar wat een energie!

Na een staande ovatie van het publiek haalde ook de jury het wierookvat boven. Simon Cowell en co bestempelden haar als het nieuwe kindsterretje en noemden haar de reden waarom ze de mininumleeftijd van de wedstrijd verlaagd hebben. Willen of niet, van deze Rachel heeft u het laatste vast nog niet gehoord. (br.hln)


23-09-2011 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr in sexy lingerie

Miranda Kerr in sexy lingerie


http://img35.imageshack.us/img35/516/mirandakerrb.jpg


Als u de naam Miranda Kerr hoort, weet u stilaan wel waaraan u zich mag verwachten. Het topmodel heeft er inderdaad een nieuwe fotoshoot opzitten voor Victoria's Secret. Of het nu in bh, babydoll, jarretellen of gewoon slipje is, de jonge mama blijft er altijd even stralend uitzien.


23-09-2011 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga trommelt Obama op na zelfmoord 14-jarige homo

Lady Gaga trommelt Obama op na zelfmoord 14-jarige homo


http://img821.imageshack.us/img821/7317/ladygagac.jpg


De zelfmoord van een veertienjarige Amerikaanse jongen laat Lady Gaga allesbehalve koud. Jamey maakte er een eind aan omdat hij de pesterijen van zijn klasgenoten rond zijn homoseksualiteit beu was.

Volgens de zangeres toont dit voorbeeld eens te meer aan dat Amerika zich veel te onverdraagzaam opstelt tegenover homo's. In een gesprek met president Barack Obama wil ze hem ervan overtuigen dat pestgedrag als een misdaad moet beschouwd worden.

"Ik ga onze president ontmoeten", tweette Gaga. "Ik ga niet stoppen met deze strijd, onze generatie heeft de macht om dit soort toestanden aan banden te leggen. De voorbije dagen heb ik veel nagedacht, geweend en geschreeuwd, zo razend ben ik. Het is moeilijk om liefde te voelen als iemand zoiets wreeds overkomt. Pesterijen zijn een schandelijke misdaad en moeten verboden worden."

De materie raakt Gaga zo fel omdat ze in haar jeugd ook zelf lang getreiterd werd. Met haar wereldwijde succes toont ze nu een vette middelvinger naar de pestkopjes van weleer, maar zoveel geluk was Jamey niet gegund. Als hij noodkreten uitstuurde, botste hij steevast op een muur. "Je zou inderdaad beter dood zijn, dan zou iedereen tenminste tevreden zijn", reageerden zijn 'vrienden'.


23-09-2011 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wine Lauwers nieuwe sidechick van Ornelis en Rogiers

Wine Lauwers nieuwe sidechick van Ornelis en Rogiers

http://img101.imageshack.us/img101/492/sidechick.jpg


Vanochtend hebben Sven Ornelis en Kürt Rogiers bekendgemaakt wie hun nieuwe sidechick wordt. Wine Lauwers uit Borgerhout haalde het uiteindelijk van 800 andere kandidates.

Zes weken geleden startten de Q-Music-presentatoren hun zoektocht naar een nieuwe collega. Honderden meisjes solliciteerden via de website of gingen langs de sollicitatiebus in verschillende Vlaamse steden. Hieruit werd een 30-tal meisjes geselecteerd die verschillende praktische radiotests ondergingen. Uiteindelijk bleven enkel Lauwers, Sharon Van Dyck en Babette Moonen nog als kanshebbers over. Een ultieme test, waarbij ze elk drie dagen lang de ochtendshow mochten mee presenteren, moest uiteindelijk beslissen over winst en verlies.

In een extra lange uitzending viel uiteindelijk rond 9.45 uur het verdict. Winnares Lauwers was door het dolle heen. "Voor mij is het een droomjob om de luisteraars van Q vanaf nu elke ochtend te kunnen wakker maken. Ik ben dolgelukkig en kijk enorm uit naar de samenwerking met deze twee nieuwe mannen in mijn leven."

"Het was voor ons een heel moeilijke keuze tussen drie ijzersterke kandidaten, maar uiteindelijk hebben de stemmen van de luisteraars en de punten van de jury samen de doorslag gegeven", aldus Ornelis. "We staan hier allemaal 100% achter en kijken er naar uit om met Wine samen te werken. Aangezien het om een serieuze job gaat, zal ze al meteen vanaf maandag meedraaien en volwaardig lid worden van ons ochtendteam. Dus vanaf nu worden onze luisteraars niet enkel met ons, maar ook met een vrouw wakker!"

Lauwers is 26 en woont in Borgerhout. Ze heeft naast communicatiewetenschappen ook tv- en radiojournalistiek gestudeerd.


23-09-2011 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Durft u tussen deze ruige motards van Carlsberg gaan zitten?

Durft u tussen deze ruige motards van Carlsberg gaan zitten?

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Originele reclame, ze bestaat! En nog wel in ons eigen Belgenlandje... Kinepolis Brussel vulde een hele zaal met ruige motards, op twee zitjes in het midden na. Die waren bestemd voor koppeltjes die nietsvermoedend hun ticket aan de kassa aan het bestellen waren. Wie toch het lef had om plaats te nemen tussen al dat 'schorremorrie' werd meteen in de schijnwerper gezet en kreeg een frisse Carlsberg aangeboden. Concept meer dan geslaagd dus, al klinkt in de reacties toch vooral dat het Deense brouwsel niet te zuipen valt.


23-09-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lara Stone naakt in bont:


Lara Stone naakt in bont: "Ik word de hele tijd lelijk genoemd"


http://img690.imageshack.us/img690/5886/larastone.jpg


Lara Stone is een Nederlands topmodel die al campagnes voor reuzen als Calvin Klein en Givenchy op de teller heeft staan. Toch kan ze moeilijk om met de druk, en daar bent u als surfer verantwoordelijk voor. Wilt u er wel even mee ophouden om haar op internetfora constant lelijk te noemen?

Lara biechtte die bekommernis op in 'GQ Magazine'. Om u te overtuigen van haar schoonheid poseerde ze ook maar meteen naakt, op een bontjasje na. "Het doet pijn als je na een lastige dag moet lezen dat je zo lelijk bent dat iemand zijn hond nog niet in je buurt zou laten komen", aldus onze noorderbuur. "Ik ben soms ook jaloers op de zestienjarige modellen die nu serieuze ophef maken in de mode-industrie."

Stone, die getrouwd is met komiek David Walliams, had het ook even over de beroemde reclamespot waarin ze voor Calvin Klein achter het stuur kruipt van een Bentley cabrio. "Ik deed maar alsof, want ik kan niet eens rijden. Die auto was op een truck gemonteerd. Ik voelde me zo een idioot omdat mijn handen zelfs nooit het stuur aangeraakt hebben."

In de nabij toekomst stapt Lara misschien wel in de voetsporen van Elizabeth Hurley. Ook zij was eerst model vooraleer ze via de Austin Powers-reeks de overstap maakte naar het witte doek. "Haar naam circuleert in de wandelgangen voor het vierde deel van Austin Powers", aldus een bron. "De bazen zouden haar graag een kans gunnen in een screentest, zeker nadat ze zelf in interviews aangegeven had dat ze een komedie best ziet zitten." (br.hln)


23-09-2011 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!