Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13-jarige meid blaast 'X Factor'-jury weg met krachtige stem

13-jarige meid blaast 'X Factor'-jury weg met krachtige stem

Klik op de foto om haar te beluisteren





De Amerikaanse 'X Factor' heeft met de piepjonge Rachel Crow (13) een nieuw fenomeen gebaard. Dankzij haar opvallende maturiteit en ongelooflijk krachtige stem pakte ze probleemloos publiek en jury in.

"Ik wil een echte zangeres worden", begon Rachel haar praatje. "Ik weet dat het een droom is, maar ik zing altijd. Waar ik ook ben. Mijn zus noemt me gek, maar volgens mij hou ik er gewoon enorm van."

Zelfverzekerd en vol levenslust spatte Rachel van het podium. Er kon zelfs een grapje af over de belabberde omstandigheden waarin ze moet leven. "Ok jongens, dit gaan jullie gek vinden, maar mijn familie... heeft geen geld. We wonen met zes thuis, maar hebben slechts twee kamers. Dat is heel wat volk op elkaar dus, en daarbij komt dat ik een meisje ben... Ik heb dus een eigen badkamer nodig." Een mooi begin is dat om de vijf miljoen dollar op te souperen die de winnares van deze show zal krijgen...

En toen moest het zingen nog beginnen. De jury viel haast van haar stoel toen Rachel swingde op de tonen van Duffy's Mercy. Krachtig zoals al gezegd, niet altijd even toonvast, maar wat een energie!

Na een staande ovatie van het publiek haalde ook de jury het wierookvat boven. Simon Cowell en co bestempelden haar als het nieuwe kindsterretje en noemden haar de reden waarom ze de mininumleeftijd van de wedstrijd verlaagd hebben. Willen of niet, van deze Rachel heeft u het laatste vast nog niet gehoord. (br.hln)


23-09-2011 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr in sexy lingerie

Miranda Kerr in sexy lingerie


http://img35.imageshack.us/img35/516/mirandakerrb.jpg


Als u de naam Miranda Kerr hoort, weet u stilaan wel waaraan u zich mag verwachten. Het topmodel heeft er inderdaad een nieuwe fotoshoot opzitten voor Victoria's Secret. Of het nu in bh, babydoll, jarretellen of gewoon slipje is, de jonge mama blijft er altijd even stralend uitzien.


23-09-2011 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga trommelt Obama op na zelfmoord 14-jarige homo

Lady Gaga trommelt Obama op na zelfmoord 14-jarige homo


http://img821.imageshack.us/img821/7317/ladygagac.jpg


De zelfmoord van een veertienjarige Amerikaanse jongen laat Lady Gaga allesbehalve koud. Jamey maakte er een eind aan omdat hij de pesterijen van zijn klasgenoten rond zijn homoseksualiteit beu was.

Volgens de zangeres toont dit voorbeeld eens te meer aan dat Amerika zich veel te onverdraagzaam opstelt tegenover homo's. In een gesprek met president Barack Obama wil ze hem ervan overtuigen dat pestgedrag als een misdaad moet beschouwd worden.

"Ik ga onze president ontmoeten", tweette Gaga. "Ik ga niet stoppen met deze strijd, onze generatie heeft de macht om dit soort toestanden aan banden te leggen. De voorbije dagen heb ik veel nagedacht, geweend en geschreeuwd, zo razend ben ik. Het is moeilijk om liefde te voelen als iemand zoiets wreeds overkomt. Pesterijen zijn een schandelijke misdaad en moeten verboden worden."

De materie raakt Gaga zo fel omdat ze in haar jeugd ook zelf lang getreiterd werd. Met haar wereldwijde succes toont ze nu een vette middelvinger naar de pestkopjes van weleer, maar zoveel geluk was Jamey niet gegund. Als hij noodkreten uitstuurde, botste hij steevast op een muur. "Je zou inderdaad beter dood zijn, dan zou iedereen tenminste tevreden zijn", reageerden zijn 'vrienden'.


23-09-2011 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wine Lauwers nieuwe sidechick van Ornelis en Rogiers

Wine Lauwers nieuwe sidechick van Ornelis en Rogiers

http://img101.imageshack.us/img101/492/sidechick.jpg


Vanochtend hebben Sven Ornelis en Kürt Rogiers bekendgemaakt wie hun nieuwe sidechick wordt. Wine Lauwers uit Borgerhout haalde het uiteindelijk van 800 andere kandidates.

Zes weken geleden startten de Q-Music-presentatoren hun zoektocht naar een nieuwe collega. Honderden meisjes solliciteerden via de website of gingen langs de sollicitatiebus in verschillende Vlaamse steden. Hieruit werd een 30-tal meisjes geselecteerd die verschillende praktische radiotests ondergingen. Uiteindelijk bleven enkel Lauwers, Sharon Van Dyck en Babette Moonen nog als kanshebbers over. Een ultieme test, waarbij ze elk drie dagen lang de ochtendshow mochten mee presenteren, moest uiteindelijk beslissen over winst en verlies.

In een extra lange uitzending viel uiteindelijk rond 9.45 uur het verdict. Winnares Lauwers was door het dolle heen. "Voor mij is het een droomjob om de luisteraars van Q vanaf nu elke ochtend te kunnen wakker maken. Ik ben dolgelukkig en kijk enorm uit naar de samenwerking met deze twee nieuwe mannen in mijn leven."

"Het was voor ons een heel moeilijke keuze tussen drie ijzersterke kandidaten, maar uiteindelijk hebben de stemmen van de luisteraars en de punten van de jury samen de doorslag gegeven", aldus Ornelis. "We staan hier allemaal 100% achter en kijken er naar uit om met Wine samen te werken. Aangezien het om een serieuze job gaat, zal ze al meteen vanaf maandag meedraaien en volwaardig lid worden van ons ochtendteam. Dus vanaf nu worden onze luisteraars niet enkel met ons, maar ook met een vrouw wakker!"

Lauwers is 26 en woont in Borgerhout. Ze heeft naast communicatiewetenschappen ook tv- en radiojournalistiek gestudeerd.


23-09-2011 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Durft u tussen deze ruige motards van Carlsberg gaan zitten?

Durft u tussen deze ruige motards van Carlsberg gaan zitten?

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Originele reclame, ze bestaat! En nog wel in ons eigen Belgenlandje... Kinepolis Brussel vulde een hele zaal met ruige motards, op twee zitjes in het midden na. Die waren bestemd voor koppeltjes die nietsvermoedend hun ticket aan de kassa aan het bestellen waren. Wie toch het lef had om plaats te nemen tussen al dat 'schorremorrie' werd meteen in de schijnwerper gezet en kreeg een frisse Carlsberg aangeboden. Concept meer dan geslaagd dus, al klinkt in de reacties toch vooral dat het Deense brouwsel niet te zuipen valt.


23-09-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lara Stone naakt in bont:


Lara Stone naakt in bont: "Ik word de hele tijd lelijk genoemd"


http://img690.imageshack.us/img690/5886/larastone.jpg


Lara Stone is een Nederlands topmodel die al campagnes voor reuzen als Calvin Klein en Givenchy op de teller heeft staan. Toch kan ze moeilijk om met de druk, en daar bent u als surfer verantwoordelijk voor. Wilt u er wel even mee ophouden om haar op internetfora constant lelijk te noemen?

Lara biechtte die bekommernis op in 'GQ Magazine'. Om u te overtuigen van haar schoonheid poseerde ze ook maar meteen naakt, op een bontjasje na. "Het doet pijn als je na een lastige dag moet lezen dat je zo lelijk bent dat iemand zijn hond nog niet in je buurt zou laten komen", aldus onze noorderbuur. "Ik ben soms ook jaloers op de zestienjarige modellen die nu serieuze ophef maken in de mode-industrie."

Stone, die getrouwd is met komiek David Walliams, had het ook even over de beroemde reclamespot waarin ze voor Calvin Klein achter het stuur kruipt van een Bentley cabrio. "Ik deed maar alsof, want ik kan niet eens rijden. Die auto was op een truck gemonteerd. Ik voelde me zo een idioot omdat mijn handen zelfs nooit het stuur aangeraakt hebben."

In de nabij toekomst stapt Lara misschien wel in de voetsporen van Elizabeth Hurley. Ook zij was eerst model vooraleer ze via de Austin Powers-reeks de overstap maakte naar het witte doek. "Haar naam circuleert in de wandelgangen voor het vierde deel van Austin Powers", aldus een bron. "De bazen zouden haar graag een kans gunnen in een screentest, zeker nadat ze zelf in interviews aangegeven had dat ze een komedie best ziet zitten." (br.hln)


23-09-2011 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes speelt sletterige pompoen in 'How I Met Your Mother'

Katie Holmes speelt sletterige pompoen in 'How I Met Your Mother'


http://img163.imageshack.us/img163/1856/katieholmesa.jpg


Katie Holmes heeft een pikant rolletje te pakken gekregen in de speciale Halloween-aflevering van 'How I Met Your Mother'.

Op de blog van de New York Porst lezen we hoe de vrouwelijke helft van Tomkat in de huid zal kruipen van een 'sletterige pompoen'. Jawel, u leest het goed: de actrice zal binnenkort te zien zijn als een wulpse Jack-O-Lantern die het hoofd van Ted Mosby (Josh Radnor) op hol mag brengen.

HYMYM-bedenker Craig Thomas is in de wolken met Katie's gastrol: "Ze is een prachtige dame en een erg getalenteerde actrice, en dat is ook meteen de reden waarom we haar personage misschien wel de beste naam aller tijden hebben gegeven: Slutty Pumpkin."

Naast Holmes verschenen ook Britney Spears, Jennifer Lopez en Rachel Bilson in de populaire CBS-serie. De laatste keer dat de vrouw van Tom Cruise nog een rolletje in een tv-serie scoorde dateert alweer van 2008, nadat ze auditie had gedaan voor 'Eli Stone'.


23-09-2011 om 11:25 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
22-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink Floyds varken zweeft weer boven Battersea Power Station

Pink Floyds varken zweeft weer boven Battersea Power Station


http://img844.imageshack.us/img844/6993/pinkfloydsvarken.jpg


Maandag wordt de uitgave van Pink Floyds remasters en de collector's campagne luister bijgezet met het opnieuw oplaten van een opblaasbaar varken boven de elektriciteitscentrale in het Londense elektriciteitscentrale. Dat beeld werd de hoes van het album 'Animals', dat 35 jaar geleden verscheen.

De 'Why Pink Floyd'-campagne van platenfirma EMI, met onuitgebrachte muziek, verzamelaarsedities en remasters, gaat volgende week van start met de uitgave van de 14 geremasterde studioplaten in de reeks 'Discovery Editions' op cd, naast een speciale uitgave van 'The Dark Side of The Moon' met onuitgegeven muziek uit de archieven van Pink Floyd. De zogenaamde 'Experience and Immersion' editie van 'Wish You Were Here' en 'A Foot In The Door - The Best of Pink Floyd' volgen op 7 november. 'The Wall' krijgt dezelfde opfrisbeurt op 27 februari volgend jaar.

De overgebleven leden van Pink Floyd, Nick Mason, Roger Waters en David Gilmour, zullen het evenement maandag niet bijwonen.


22-09-2011 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liz Taylor wilde getuigen in voordeel Jacksons lijfarts

"Liz Taylor wilde getuigen in voordeel Jacksons lijfarts"


http://img822.imageshack.us/img822/2858/liztaylorenjacksons.jpg


Wijlen Elizabeth Taylor was naar verluidt van plan een getuigenis af te leggen op het proces wegens onvrijwillige doodslag tegen de lijfarts van haar vriend Michael Jackson.

Taylor, die in maart op haar 79ste overleed, zou voor de rechter stellen dat Jackson zijn dokters opzettelijk medicijnen toediende opdat zij hem op hun beurt meer pijnstillers zouden geven. Dat beweert een bron uit de omgeving van dokter Murrays advocaten.

Murray hoopte dat de getuigenis van Taylor hem zou vrijspreken en tevens bewijzen dat Jackson wist hoe hij zichzelf intraveneus medicijnen kon toedienen.

"Haar getuigenis was dynamiet voor de verdediging. We kwamen erachter dat Michael zichzelf zag als een autodidact dokter en medicijnen mengde in de drankjes van zijn dokters", aldus de bron in de Daily Mirror.

Het proces tegen Conrad Murray, die van onvrijwillige doodslag wordt beschuldigd nadat hij Jackson een dodelijke dosis van het verdovingsmiddel Propofol zou hebben toegediend, start aanstaande maandag.


22-09-2011 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denise Richards wil niet naar begrafenis Charlie Sheen

Denise Richards wil niet naar begrafenis Charlie Sheen


http://img197.imageshack.us/img197/7538/deniserichardsz.jpg


Denise Richards kreeg een aanbod om voor de ronde som van 100.000 euro in 'Two and a Half Men' de begrafenis van Charlie Sheen bij te wonen.

De makers van de tv-reeks, waaruit Charlie Sheen ontslagen en werd en wiens personage in de reeks overlijdt, wilden een échte ex van Sheen op de begrafenis. "Denise vond het moeilijk te weigeren, maar ze wilde uiteindelijk haar ex niet voor het hoofd stoten", aldus een vriendin van de voormalige Playmate in het magazine Life and Style.

"Denise wil heel graag opnieuw op televisie komen, maar Charlie zou dit niet gepikt hebben en Denise weet uit wiens hand ze eet".

Charlie Sheen bedisselde eerder deze week een ontslagregeling van 100 miljoen dollar met Warner Bros., de studio die de razend populaire reeks maakt.

In de reeks sterft het personage van Sheen wanneer hij onder een metrostel in Parijs belandt, kort nadat hij zijn nieuwe vrouw Rose bekende dat hij haar bedroog. "Ik wil dat jullie weten dat Charlie niet geleden heeft. Zijn lichaam is gewoon als een ballon vol vlees ontploft", zegt Rose in haar grafrede.


22-09-2011 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney doet het onmogelijke: trouwen

George Clooney doet het onmogelijke: trouwen

Klik op de foto om het reclame filmpje te bekijken





Na de scheiding van Talia Balsam in 1993 zwoer George Clooney dat hij nooit meer in het huwelijksbootje zou stappen. Maar kijk: voor een Noors reclamefilmpje wil de grijze vos graag een uitzondering maken.

Grappig bedacht, het concept waarbij een pasgetrouwde vrouw wakker wordt in een prachtige witte kamer met een enorme trouwring om haar vinger en een vreemd paardenhoofdmasker in haar bed. Nog verdwaasd van de vorige avond wandelt ze rond en stoot ze op een pak trouwfoto's van zichzelf.

En dan komt Clooney plots binnen. "Hallo, ik heb je laten slapen", verkondigt hij met de glimlach. "Die jurk staat je trouwens beter als hij uit is." Vervolgens neemt hij liefdevol haar gezicht vast en toont hij haar een foto van hun nieuwe huis op internet. Pas op het eind wordt duidelijk dat het om (geslaagde) publiciteit voor de Noorse bank DNB NOR gaat.  (br.hln)


22-09-2011 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Pearl Jam begin 2012 klaar

Nieuwe Pearl Jam begin 2012 klaar


http://img196.imageshack.us/img196/9347/pearljamz.jpg


Pearl Jam is minstens over de helft met het opnemen van nieuw werk voor een nieuw album. De band, die afgelopen maand zijn twintigjarige bestaan vierde, heeft een handvol songs klaar.

Dat zegt bassist Jeff Ament in een interview met Rolling Stone. 'Die eerste nummers zijn een fantastische start', zegt Ament. 'Het was voor ons heel belangrijk dat we temidden van alle festiviteiten [rondom het 20-jarig jubileum - red.] samen konden komen en een stuk of wat nummers konden opnemen. Het gaf ons wat ademruimte.'

Pearl Jam vierde zijn twintigste verjaardag begin deze maand met een tweedaags festival. Ook werd er een nummer ter gelegenheid van het jubileum uitgebracht, Olé, beschikbaar als gratis download. Verder was gisteren wereldwijd een documentaire over de geschiedenis van de band te zien, en verschijnt er een nieuw boek van en over Pearl Jam.

Pearl Jam hoopt het nieuwe album, dat nog geen naam heeft, begin volgend jaar af te hebben.


22-09-2011 om 00:55 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
21-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.X Factor gaat over lijken

X Factor gaat over lijken

Klik op de foto om de auditie van Ceri Rees  te bekijken





Gisteren ook de onthutsende beelden van Ceri Rees in de Britse 'X Factor' gezien? Het arme schaap beseft allicht niet eens dat ze louter als pispaal opgevoerd werd voor de bloeddorstige jury. Een zangcoach beweert nu dat ze de producers vooraf al gesmeekt had om haar uit de show te houden, maar haar woorden vielen in dovemansoren.

Uiteraard hadden de programmamakers ook zelf tot dat besluit kunnen komen. Het was immers al de vierde maal dat Ceri een poging tot eeuwige roem ondernam, dus zij wisten exact welk vlees ze in de kuip hadden. "De show is er enkel maar op uit om iemand belachelijk te maken", aldus zangcoach Amanda Roberts. "De producers en juryleden zouden moeten in de grond kruipen van schaamte, zo misbruik maken van een kwetsbare vrouw!"

Amanda raakte bevriend met Ceri toen ze haar in 2008 gratis zangles begon te geven. Die stap kwam er niet toevallig nadat de 54-jarige weduwe er haar derde dramatische optreden in 'X Factor' opzitten had.

"En dan bellen ze haar zelf op om het nog eens te proberen", fulmineert Amanda. "Ik vertelde de producers dat dat geen goed idee was, waarna we een half uur lang tegen elkaar gescholden hebben. Ze behandelden me als stront. Ik ben een professioneel iemand en mijn enige doel was om Ceri te beschermen."

De programmamakers bleven het kranige besje nadien stalken en boden haar zelfs gratis vervoer en accomodatie aan om haar toch maar in de show te krijgen. "Ze zei dat 'X Factor' zo hard bleef aandringen dat ze uiteindelijk toch bezweken is", aldus een vriend.

"Het was mijn plicht als vriendin om haar die vernedering op tv te besparen", gaat Amanda verder. "Ze beseft niet eens dat ze belazerd is. Toen ik zondag hoorde dat ze toch in die show zou optreden, ben ik beginnen wenen."

Volgens een woordvoerster van 'X Factor' is er nog steeds niets aan de hand. "Nadat ze zangles genomen had, wilde ze beoordeeld worden door een nieuwe jury (zonder Simon Cowell; nvdr). Ze was gelukkig over haar deelname." (br.hln)


21-09-2011 om 16:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suri Cruise draagt al lippenstift op straat

Suri Cruise draagt al lippenstift op straat


http://img843.imageshack.us/img843/5359/suricruise.jpg


Suri Cruise is nu al het mode-icoon van haar generatie. Een onrustwekkende vaststelling, gezien het kleintje nog maar vijf jaar is. De fashionista in miniatuurversie beschikt inmiddels al over 130 paar schoenen, waarvan enkele met hakjes. En in haar kleerkast komen enkel outfits van de grootste ontwerpers.

Ook met make-up en lipgloss was de dochter van Katie Holmes al druk in de weer. En nu meteen de volgende stap: felrode lippenstift. Misschien een handig hulpmiddel voor een volwassen vrouw, maar bij een kind laat zo'n uitdagende look toch een wrang gevoel na.

Suri beleeft dan ook allesbehalve een normale kindertijd. Dat ze reuzenstappen overslaat, het zal haar ouders echter worst wezen. Sterker nog, ze geven zomaar toe aan elk van haar grillen en lijken het excentrieke gedrag van hun dochter zelfs nog te stimuleren. Met als gevolg dat de kleine meid ongetwijfeld nóg meer ten prooi zal vallen van de paparazzi... (br.hln - beeld photo news)


21-09-2011 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Universe dreigt kroontje kwijt te spelen

Miss Universe dreigt kroontje kwijt te spelen

http://img69.imageshack.us/img69/838/angolal.jpg


Leila Lopes dreigt haar Miss Universe-kroontje kwijt te spelen. De knappe Angolese zou documenten vervalst hebben om te mogen meedoen aan een schoonheidswedstrijd in Engeland.

Lopes won de miss Angola-verkiezing in Groot-Brittannië, maar volgens de Argentijnse krant 'Infobae' had die zege er nooit mogen komen. Belangrijke vereiste was immers dat kandidaten in het Verenigd Koninkrijk moesten wonen, terwijl Lopes haar hele leven lang in Angola verbleef.

Om toch haar kans te kunnen wagen, zou ene Charles Mukano geholpen hebben om haar papieren te vervalsen. Als zogezegde studente 'business management' in een Britse school kreeg ze vlot toegang tot de missverkiezing. Volgens bronnen in de Angolese pers zou Mukano vervolgens zelfs juryleden omgekocht hebben.

Er volgt nu een onderzoek naar het mogelijke bedrog. Als de beschuldigingen kloppen, kunnen zowel de titel van miss Angola als miss Universe ingetrokken worden. In dat geval zou miss Oekraïne Olesia Stefanko aan het langste eind trekken. Eerder noemden ook de Filipijnse miss en miss Frankrijk Lopes al een onverdiende winnares.


21-09-2011 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Georgia Jagger wil met papa op tournee

Georgia Jagger wil met papa op tournee


http://img195.imageshack.us/img195/9609/georgiajagger.jpg



Als het een aanwijzing mag zijn voor de vijftigste verjaardagstournee van de Rolling Stones: Jaggers dochter Georgia laat weten dat ze haar agenda maagdelijk wit houdt volgend jaar. De 19-jarige Georgia hoopt immers dat de band alsnog besluit op tournee te gaan. "Als ze opnieuw spelen, hoop ik dat ik kan meegaan. Dat is altijd dolle pret. Het zijn immers allemaal mensen met wie ik ben opgegroeid, het is als familie".

Onlangs liet Jagger nog in het midden of er effectief een tournee komt. Niet alleen zijn er nog wat plooien glad te strijken tussen hem en Keith Richards, de verschillende bandleden hebben ook soloplannen. Zo wil Ron Wood opnieuw gaan samenwerken met zijn Faces-bandmaat Rod Stewart, is Charlie Watts op tournee met zijn jazzband en heeft Jagger de handen vol met de supergroep SuperHeavy (met Damian Marley, Dave Stewart, A.R Rahman en Joss Stone).



21-09-2011 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
20-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzwangere Carla Bruni niet mee met Sarkozy naar VS

Hoogzwangere Carla Bruni niet mee met Sarkozy naar VS


http://img233.imageshack.us/img233/622/carlabruniy.jpg



Frankrijk is dezer dagen zodanig in de ban van de seksuele uitspattingen van Dominique Strauss-Kahn dat de wereld bijna zou vergeten dat de Franse 'première dame' op bevallen staat. De hoogzwangere Carla Bruni verscheen afgelopen weekend kortstondig voor het Elysée, maar is op doktersadvies niet in het zog van haar man Nicolas Sarkozy mee naar de VS gevlogen. Omdat Bruni al 43 is, willen de artsen alle risico's op een vroeggeboorte vermijden.

Bij vorige VS-reizen liep de charmante Franse 'first lady' haast meer in de kijker dan haar machtige echtgenoot. Vooral op galadiners gooide de Italiaans-Franse zangeres hoge ogen. Nu is president Sarkozy zonder zijn oogappel naar de VS gevlogen.

Carla Bruni is al acht maanden zwanger. Haar artsen hebben haar voor de komende dagen rust voorgeschreven én de grootste voorzichtigheid. "Ze is 43 jaar, het gaat dus om een zwangerschap op een vrij hoge leeftijd. Ze heeft een hele tijd moeten proberen om zwanger te worden van een tweede kind. Daarom is het heel normaal dat ze zoveel mogelijk voorzorgsmaatregelen in acht neemt," bevestigt één van haar jeugdvriendinnen het medische advies in Le Parisien.

In die krant legt Carla Bruni ook uit hoe haar zwangerschap verloopt. "Eerlijk gezegd, ik zit erdoor: ik moet zoveel mogelijk zitten of zelfs liggen, mag zeker niet roken of wijn drinken. Dat het maar zo snel mogelijk achter de rug is dus. Vanaf 1 oktober (volgende week zaterdag) kan het kindje elk moment komen. Bovendien is mijn eerste kind, Aurélien, ook te vroeg geboren; Maar ik had er zoveel zin in."

Carla Bruni is een tijdje getrouwd geweest met Raphaël Enthoven. Samen kregen zij in 2002 een zoon, Aurélien, die voorlopig nog altijd het enige kind is van La Bruni. Drie jaar geleden trouwde ze met Nicolas Sarkozy. Volgens intimi blijft de hoogzwangere singer-songwriter muziek spelen en schrijven.

Of het een meisje of een jongen wordt? Die vraagt ligt op de lippen van alle Fransen, maar Carla Bruni houdt vol dat ze dat zelf niet wil weten. Ze herhaalt ook dat er geen enkele foto van de baby publiek zal gemaakt worden. Tot haar bevalling, wellicht in 'la clinique de la Muette' in Parijs, zal 'la première dame' niet meer in het openbaar verschijnen. Het Elysée noemt de bevalling een privé-aangelegenheid en zal naar eigen zeggen geen enkel persbericht over de geboorte verspreiden. De presidentiële spruit zal dus in het grootste geheim ter wereld komen. (br.hln - foto epa)



20-09-2011 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger en Charlie Watts werken samen aan Stonessongs

Mick Jagger en Charlie Watts werken samen aan Stonessongs

Klik op de foto om ' Satisfaction ' te beluisteren





Mick Jagger en drummer Charlie Watts hebben zich volgens Jagger kostelijk geamuseerd toen ze onlangs samenkwamen en nummers speelden die Jagger voor de Rolling Stones had geschreven.

"Ik schrijf veel voor de Stones. Als ik bezig ben, denk ik soms 'ja, dat zou een goed Stonesnummer kunnen zijn' of 'dit is niet geschikt voor de Stones'. Ik heb recent enkele sessies gedaan met Charlie en toen hij er was, heb ik nog meer geschreven", vertelt Jagger in The Times.

Volgend jaar vieren de Rolling Stones hun vijftigste verjaardag en Jagger onthulde dat er gesprekken gaande zijn om enkele concerten te doen en mogelijks zelfs een tournee.

"We praten erover maar ik weet niet of het zal lukken. We zien wel wat er volgend jaar gebeurt".

Voorts bekent Jagger dat hij nog maar weinig contact onderhoudt met Keith Richards, die in zijn biografie 'Life' die vorig jaar uitkwam stelde dat Jagger klein geschapen is, omdat hij in Amerika woont.

"Ik zie Keith niet vaak. De rest van de band is vaak hier in Londen en hoewel Keith in de zomer wel af en toe naar Londen komt, denk ik niet dat de anderen hem vaak zien. Hij woont in Connecticut".


20-09-2011 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
19-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halve minuut Lou Reed & Metallica

Halve minuut Lou Reed & Metallica

Klik op de foto om de 30 sec uit het album de beluisteren







Lou Reed heeft online de eerste dertig seconden prijsgegeven van 'The View', één van de songs op het album 'Lulu', dat hij opnam met Metallica.

De songs op Lulu zijn geïnspireerd door de satirische Duitse schrijver Frank Wedekind. Reed had de songs oorspronkelijk geschreven voor de theatervoorstelling 'Lulu' in Berlijn, maar nadat hij Metallica had ontmoet in de Rock and Roll Hall of Fame besloot hij er een album uit te klutsen.

'Lulu' telt 10 nummers: 'Brandenburg Gate', 'The View', 'Pumping Blood' ,'Mistress Dread', 'Iced Honey', 'Cheat On Me', 'Frustration', 'Little Dog', 'Dragon' en 'Junior Dad'.

Dat laatste nummer raakte een gevoelige snaar bij Metallica. Gitarist Kirk Hammet had net zijn vader verloren toen het nummer werd opgenomen. Hammet moest de studio verlaten en liep wenend naar de keuken. Daar kreeg hij even later het gezelschap van een al even snikkende zanger James Hetfield, wiens vader hem op zijn dertiende verliet.


19-09-2011 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay op 18 december in Sportpaleis

Coldplay op 18 december in Sportpaleis

Klik op de foto om ' Paradise' te beluisteren





De Britse rockband Coldplay zakt nog eens af naar het Sportpaleis. Op zondag 18 december staan Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman en Will Champion in de Antwerpse concertzaal. Dat laat concertorganisator Live Nation vandaag weten.
 
Op 24 oktober ligt het vijfde album van Coldplay, 'Mylo Xyloto', in de winkel. Het telt 14 songs waaronder 'Every Teardrop is a Waterfall' en de nieuwe single 'Paradise'. Ook 'Princess of China', een duet met Rihanna, staat erop. Coldplay sluit het jaar af met een korte tournee.
 
De ticketverkoop voor het optreden in het Antwerpse Sportpaleis start nu vrijdag 23 september om 9.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via Proximus Go For Music op 0900 2 60 60 of proximusgoformusic. De prijzen voor een kaartje variëren van 50 tot 65 euro, exclusief servicekosten. Per persoon kunnen maximaal zes tickets besteld worden.


19-09-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!