Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogzwangere Carla Bruni niet mee met Sarkozy naar VS

Hoogzwangere Carla Bruni niet mee met Sarkozy naar VS


http://img233.imageshack.us/img233/622/carlabruniy.jpg



Frankrijk is dezer dagen zodanig in de ban van de seksuele uitspattingen van Dominique Strauss-Kahn dat de wereld bijna zou vergeten dat de Franse 'première dame' op bevallen staat. De hoogzwangere Carla Bruni verscheen afgelopen weekend kortstondig voor het Elysée, maar is op doktersadvies niet in het zog van haar man Nicolas Sarkozy mee naar de VS gevlogen. Omdat Bruni al 43 is, willen de artsen alle risico's op een vroeggeboorte vermijden.

Bij vorige VS-reizen liep de charmante Franse 'first lady' haast meer in de kijker dan haar machtige echtgenoot. Vooral op galadiners gooide de Italiaans-Franse zangeres hoge ogen. Nu is president Sarkozy zonder zijn oogappel naar de VS gevlogen.

Carla Bruni is al acht maanden zwanger. Haar artsen hebben haar voor de komende dagen rust voorgeschreven én de grootste voorzichtigheid. "Ze is 43 jaar, het gaat dus om een zwangerschap op een vrij hoge leeftijd. Ze heeft een hele tijd moeten proberen om zwanger te worden van een tweede kind. Daarom is het heel normaal dat ze zoveel mogelijk voorzorgsmaatregelen in acht neemt," bevestigt één van haar jeugdvriendinnen het medische advies in Le Parisien.

In die krant legt Carla Bruni ook uit hoe haar zwangerschap verloopt. "Eerlijk gezegd, ik zit erdoor: ik moet zoveel mogelijk zitten of zelfs liggen, mag zeker niet roken of wijn drinken. Dat het maar zo snel mogelijk achter de rug is dus. Vanaf 1 oktober (volgende week zaterdag) kan het kindje elk moment komen. Bovendien is mijn eerste kind, Aurélien, ook te vroeg geboren; Maar ik had er zoveel zin in."

Carla Bruni is een tijdje getrouwd geweest met Raphaël Enthoven. Samen kregen zij in 2002 een zoon, Aurélien, die voorlopig nog altijd het enige kind is van La Bruni. Drie jaar geleden trouwde ze met Nicolas Sarkozy. Volgens intimi blijft de hoogzwangere singer-songwriter muziek spelen en schrijven.

Of het een meisje of een jongen wordt? Die vraagt ligt op de lippen van alle Fransen, maar Carla Bruni houdt vol dat ze dat zelf niet wil weten. Ze herhaalt ook dat er geen enkele foto van de baby publiek zal gemaakt worden. Tot haar bevalling, wellicht in 'la clinique de la Muette' in Parijs, zal 'la première dame' niet meer in het openbaar verschijnen. Het Elysée noemt de bevalling een privé-aangelegenheid en zal naar eigen zeggen geen enkel persbericht over de geboorte verspreiden. De presidentiële spruit zal dus in het grootste geheim ter wereld komen. (br.hln - foto epa)



20-09-2011 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger en Charlie Watts werken samen aan Stonessongs

Mick Jagger en Charlie Watts werken samen aan Stonessongs

Klik op de foto om ' Satisfaction ' te beluisteren





Mick Jagger en drummer Charlie Watts hebben zich volgens Jagger kostelijk geamuseerd toen ze onlangs samenkwamen en nummers speelden die Jagger voor de Rolling Stones had geschreven.

"Ik schrijf veel voor de Stones. Als ik bezig ben, denk ik soms 'ja, dat zou een goed Stonesnummer kunnen zijn' of 'dit is niet geschikt voor de Stones'. Ik heb recent enkele sessies gedaan met Charlie en toen hij er was, heb ik nog meer geschreven", vertelt Jagger in The Times.

Volgend jaar vieren de Rolling Stones hun vijftigste verjaardag en Jagger onthulde dat er gesprekken gaande zijn om enkele concerten te doen en mogelijks zelfs een tournee.

"We praten erover maar ik weet niet of het zal lukken. We zien wel wat er volgend jaar gebeurt".

Voorts bekent Jagger dat hij nog maar weinig contact onderhoudt met Keith Richards, die in zijn biografie 'Life' die vorig jaar uitkwam stelde dat Jagger klein geschapen is, omdat hij in Amerika woont.

"Ik zie Keith niet vaak. De rest van de band is vaak hier in Londen en hoewel Keith in de zomer wel af en toe naar Londen komt, denk ik niet dat de anderen hem vaak zien. Hij woont in Connecticut".


20-09-2011 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
19-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halve minuut Lou Reed & Metallica

Halve minuut Lou Reed & Metallica

Klik op de foto om de 30 sec uit het album de beluisteren







Lou Reed heeft online de eerste dertig seconden prijsgegeven van 'The View', één van de songs op het album 'Lulu', dat hij opnam met Metallica.

De songs op Lulu zijn geïnspireerd door de satirische Duitse schrijver Frank Wedekind. Reed had de songs oorspronkelijk geschreven voor de theatervoorstelling 'Lulu' in Berlijn, maar nadat hij Metallica had ontmoet in de Rock and Roll Hall of Fame besloot hij er een album uit te klutsen.

'Lulu' telt 10 nummers: 'Brandenburg Gate', 'The View', 'Pumping Blood' ,'Mistress Dread', 'Iced Honey', 'Cheat On Me', 'Frustration', 'Little Dog', 'Dragon' en 'Junior Dad'.

Dat laatste nummer raakte een gevoelige snaar bij Metallica. Gitarist Kirk Hammet had net zijn vader verloren toen het nummer werd opgenomen. Hammet moest de studio verlaten en liep wenend naar de keuken. Daar kreeg hij even later het gezelschap van een al even snikkende zanger James Hetfield, wiens vader hem op zijn dertiende verliet.


19-09-2011 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay op 18 december in Sportpaleis

Coldplay op 18 december in Sportpaleis

Klik op de foto om ' Paradise' te beluisteren





De Britse rockband Coldplay zakt nog eens af naar het Sportpaleis. Op zondag 18 december staan Chris Martin, Jonny Buckland, Guy Berryman en Will Champion in de Antwerpse concertzaal. Dat laat concertorganisator Live Nation vandaag weten.
 
Op 24 oktober ligt het vijfde album van Coldplay, 'Mylo Xyloto', in de winkel. Het telt 14 songs waaronder 'Every Teardrop is a Waterfall' en de nieuwe single 'Paradise'. Ook 'Princess of China', een duet met Rihanna, staat erop. Coldplay sluit het jaar af met een korte tournee.
 
De ticketverkoop voor het optreden in het Antwerpse Sportpaleis start nu vrijdag 23 september om 9.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via Proximus Go For Music op 0900 2 60 60 of proximusgoformusic. De prijzen voor een kaartje variëren van 50 tot 65 euro, exclusief servicekosten. Per persoon kunnen maximaal zes tickets besteld worden.


19-09-2011 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson heeft het gehad met plastische chirurgie

Pamela Anderson heeft het gehad met plastische chirurgie


http://img716.imageshack.us/img716/6150/pamelaandersong.jpg


Pamela Anderson is eindelijk tevreden met haar uiterlijk en wil daarom nooit meer aan haar lichaam laten sleutelen, schrijft De Telegraaf. De actrice (44) heeft geaccepteerd dat ze ouder wordt en botox is daarom niet aan haar besteed. "Iedereen zegt dat ik het moet doen, maar dat maakt me niets uit! Ik wil graag weten hoe ik er echt uitzie als ik oud ben."

Het feit dat Pamela de 50 nadert, doet haar niets. "Gisteren dacht ik nog: Ik ben 44 jaar, wat gebeurt er nu? Maar ik denk dat ik me gewoon niet zo druk moet maken. Het is mijn persoonlijke keuze om het niet te doen. Veel mensen gebruiken botox, maar ik ben daar helemaal niet in geïnteresseerd."

La Anderson heeft in het verleden onder andere haar borsten vergroot. "Ik heb mezelf nooit mooi gevonden. Ik voelde me altijd een jongen. Mijn onzekerheid kwam voort uit de druk die ik voelde om mooi te zijn." (br.hln)


19-09-2011 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse striptekenaar Minck Oosterveer verongelukt

Nederlandse striptekenaar Minck Oosterveer verongelukt


http://img840.imageshack.us/img840/9915/minckoosterveer.jpg


De Nederlandse striptekenaar Minck Oosterveer is zaterdag om het leven gekomen bij een motorongeluk. Oosterveer (1961) kreeg dit jaar de Stripschapprijs voor zijn hele oeuvre. Zijn uitgever Rob van Bavel maakte het overlijden vandaag bekend.
 
De tekenaar werd bekend door zijn krantenstrips voor onder meer De Telegraaf (Zodiak en Nicky Saxx). De afgelopen jaren legde hij zich toe op het maken van nieuwe avonturenverhalen voor het stripblad Eppo.


19-09-2011 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beatles weigerden in VS rassenscheiding bij concerten

Beatles weigerden in VS rassenscheiding bij concerten

Klik op de foto om ' Twist and shout ' te beluisteren





The Beatles hebben in de jaren zestig hun steun betuigd aan de burgerrechtenbeweging in Amerika door te weigeren op te treden voor gescheiden rassen. Dat meldt de BBC op gezag van een document dat volgende week wordt geveild.
 

Het gaat om een contract voor een concert op 31 augustus 1965 in de Cow Palace in Californië. Het document, onderkend door de toenmalige Beatles-manager Brian Epstein, stipuleert dat de Beatles "niet moeten spelen voor een (rassen)gescheiden publiek". Er staat ook vermeld dat de Fab Four 40.000 dollar verdienden aan het optreden, dat drummer Ringo Starr een speciaal drumplatform moest hebben en dat er 150 geüniformeerde agenten de veiligheid zouden verzekeren.

Eerder, in 1964, hadden The Beatles al publiek afstand genomen van rassenscheiding, aldus de BBC. Ze weigerden te spelen op een gescheiden concert in de Gator Bowl in Jacksonville (Florida). "We spelen nooit voor een (rassen)gescheiden publiek en we zullen er nu ook niet aan beginnen", fulmineerde John Lennon toen. "Ik verlies nog liever onze gage." Uiteindelijk hebben de autoriteiten bakzeil gehaald, mocht iedereen samen in het stadium en beklommen The Beatles alsnog het podium.
 
De strijd voor rassengelijkheid heeft Paul McCartney later geïnspireerd tot het schrijven van het liedje 'Blackbird'. (br.hln)


19-09-2011 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
18-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé heeft al 1 miljoen uitgegeven aan ongeboren kind

Beyoncé heeft al 1 miljoen uitgegeven aan ongeboren kind


http://img163.imageshack.us/img163/9535/beyoncezwanger.jpg


Wie het breed heeft, laat het breed hangen: Beyoncé en Jay-Z hebben naar verluidt al meer dan 1 miljoen dollar uitgegeven aan hun ongeboren kind. Dat schrijft het Britse tijdschrift Now.

"Beyoncé probeert zo goed mogelijk voor zichzelf en haar langverwachte baby te zorgen. Ze heeft een diëtist onder de arm genomen die een eetschema voor haar moet uitstippelen, ze wil enkel nog organisch voedsel eten. Ze krijgt ook dagelijks een massage en ze geeft een fortuin uit aan lotions die striemen moeten voorkomen."

"Ze hebben Beyoncé vertelt dat ze nu beter voor zichzelf moet zorgen dan ooit tevoren, en Jay-Z zorgt er dan ook voor dat zijn vrouwtje niets tekort komt", aldus de bron aan Now.



18-09-2011 om 17:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Richard Wagner krijgt biopic


Richard Wagner krijgt biopic


http://img823.imageshack.us/img823/6369/richardwagner.jpg


De Duitse filmproducent Bavaria gaat een film maken over het leven van componist Richard Wagner (1813-1883). De hoofdrol gaat mogelijk naar Edgar Selge.
 
De plannen voor de film zouden al in een gevorderd stadium zitten. Volgens de filmproducent gaat het om een zoektocht naar een wereld waarover weinig geweten is en waarover nog niet veel films gemaakt zijn.
 
Voor de hoofdrol komt mogelijk Edgar Selge in aanmerking. Die speelde eerder al de rol van Wagner in andere films. Richard Wagner werd het bekendst met zijn operacyclus 'Der Ring des Nibelungen'.


18-09-2011 om 17:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinead O'Connor twittert haar zelfmoordgedachten

Sinead O'Connor twittert haar zelfmoordgedachten

Klik op de foto om ' Nothing Compares 2U ' te beluisteren





Sinead O'Connor fantaseert op haar twitterpagina over zelfmoord en stelt dat ze "zo graag naar de hemel wil gaan". Haar geestelijke gezondheid leek enkele weken geleden al zorgelijk toen ze een vrij zielige oproep voor een sekspartner de wereld instuurde, "man of vrouw, maar anale seks moet op het menu staan".

"Ik moest naar de psychiater voor een nieuw voorschrift enzovoort. Ze zegt dat ik een slechte moeder ben en dat ik gestoord ben omdat ik zo openlijk over seks praat. Al die shit mogen we niet zeggen. Zelfmoordneigingen, seks, we moeten erover zwijgen, of je wordt behandeld als een krankzinnige", twitterde ze.

"Ik wil zo graag naar de hemel. Al jaren. Maar ik wil mijn kinderen niet achterlaten. Maar als ik zou kunnen sterven zonder dat ze het weten, ik zou het doen".
O'Connor heeft vier kinderen, tussen vier en 24 jaar.

Waarna ze haar twitter-aanhang vroeg hoe ze zich het leven kon ontnemen. "Als iemand weet hoe ik mezelf kan doden. Ik wens verdomme dat zelfmoord me zou vermoorden".

Vorige maand schreef ze nog hoe ze zich suïcidaal voelde nadat een onderzoeker haar tijdens een tv-show "grove, neerbuigende, beledigende en respectloze" vragen had gesteld.

"Het is misselijkmakend dat iemand suggereert dat ik 'krankzinnig' ben omdat ik openlijk over seks praat. Die man zei dat, gezien ik aan een depressie lijdt, het een teken van waanzin is dat ik publiekelijk over seks praat. Zo lang ik leef, zal ik nooit meer in The Late Late Show zitten".

"Al die 'Sinead is gek'-zever, ik ben het beu. Het is een schande, het heeft me veel pijn bezorgd in mijn leven als artiest en heeft er vele keren voor gezorgd dat ik een einde wilde maken aan mijn leven. Gelukkig heb ik vier redenen om dat niet te doen. Dat zijn mijn dierbare kinderen. Maar geen enkele vrouw zou het gevoel mogen hebben dat iemand een boom door haar hart heeft gedreven. Zo voelde ik me na mijn gesprek met die onderzoeker in The Late Late Show".




18-09-2011 om 17:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vioolrecord eindelijk verbroken

Vioolrecord eindelijk verbroken


http://img594.imageshack.us/img594/6514/vioolrecord.jpg


Exact 4.645 violisten hebben in Taiwan een vioolconcert gegeven dat 5 minuten en 30 seconden duurde. Dat was een halve minuut langer dan vereist om in het Guinness Book of World Records opgenomen te worden.
 
Het nieuwe record werd gevestigd in een stadion in de stad Jhanghua, in het westen van Taiwan. Alle violisten waren kinderen tot 18 jaar. Een functionaris van Guinness World Records was aanwezig als getuige. Het vorige record dateerde van 1925: toen deden in Londen 4.000 violisten mee. (br.hln - foto afp)


18-09-2011 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay in Groot-Brittannië uitgeroepen tot beste festivalact

Coldplay in Groot-Brittannië uitgeroepen tot beste festivalheadliner

Klik op de foto om ' Speed of Sound ' te beluisteren






Luisteraars van het zesde radiokanaal van de BBC hebben Coldplay uitgeroepen tot beste festivalheadliner van dit jaar, zo heeft de Britse openbare omroep gemeld.
 
Coldplay was onder meer top of the bill van het toonaangevende Glastonbury-festival en kreeg 22,7 procent van de stemmen achter zich. Tweede was de Amerikaanse rockband The National met 14,2 procent en derde Muse met 13,8 procent.


18-09-2011 om 10:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
17-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Brook poseert voor PETA

Kelly Brook poseert voor PETA


http://img854.imageshack.us/img854/49/kellybrookt.jpg


Na de ex van George Clooney, Elisabetta Canalis, heeft dierenrechtenorganisatie PETA nu ook Kelly Brook gestrikt voor zijn nieuwste campagne. Het 31-jarige model kruipt onder de slogan 'Whose Skin Are You In' in de huid van een slang en liet zich hiervoor van kop tot teen bodypainten.

PETA protesteert met de nieuwste campagne tegen het levend villen van exotische dieren zoals hagedissen, slangen en krokodillen. "Mijn haren gaan ervan rechtstaan wanneer ik denk aan de gewelddadige manier waarop slangen, hagedissen en krokodillen worden gedood om van hun huid laarzen, handtassen en riemen te maken", vertelt Brook tijdens de voorstelling van de campagne.

"Wij willen ontwerpers steunen die creatief te werk gaan zonder daar destructief voor te zijn, en die namaakhuid gebruiken in plaats van dieren te doden", aldus het topmodel.


17-09-2011 om 12:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seinfeld-actrice overlijdt op 92-jarige leeftijd

Seinfeld-actrice overlijdt op 92-jarige leeftijd

Klik op de foto om een scene uit de film ' This Place Is Perfect ' te bekijken





De Canadese actrice Frances Bay is op 92-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de Los Angeles Times vrijdag. Ze is vooral bekend van haar rol in de Amerikaanse tv-serie Seinfeld en die van grootmoeder in de film "Happy Gilmore" van Adam Sandler.
 
Frances Bay werd geboren in 1918 en werd pas in de jaren '70 actrice, toen ze al meer dan 50 was. Ze speelde onder meer ook mee in "Blue Velvet" van David Lynch en stond recenter naast Jennifer Lopez en Matthew McConaughey in "The Wedding Planner".


17-09-2011 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney trouwt op plek waar hij Linda huwde

Paul McCartney trouwt op plek waar hij Linda huwde


http://img511.imageshack.us/img511/5371/paulmccartneynancysheve.jpg


Paul McCartney staat op het punt te trouwen met Nancy Shevell, in hetzelfde 'register office' in Londen waar hij in 1969 met de Amerikaanse fotografe Linda Eastman trouwde.

De 69-jarige ex-Beatle trouwt vandaag in Marylebone Register Office. Nancy (51) wilde in haar geboortestad New York trouwen, maar stemde in met een Londense plechtigheid "om hem blij te maken". Het wordt een intiem gebeuren met enkel familieleden.

In 1969 woonden honderden fans het huwelijk van McCartney met Linda Eastman bij. Zij overleed in 1998 aan kanker, ze was toen 56. Hij trouwde in 2002 met model Heather Mills en scheidde zes jaar later van haar. Het werd de duurste echtscheiding ooit. Mills hield er zo'n 24,3 miljoen euro over.

De gelukkige deze keer is Nancy Shevell, erfgename van een rijke Amerikaanse ondernemer. Paul en Nancy kennen elkaar al vier jaar. Shevell is de dochter van de eigenaar van een openbaar vervoersbedrijf in de Verenigde Staten. Ze is vicevoorzitter van het bedrijf en brengt volgens de Britse pers heel wat tijd door in Londen.

De woordvoerder van Paul McCartney wilde geen commentaar geven op het aangekondigde huwelijk.



17-09-2011 om 11:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
16-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rundskop wordt Belgische inzending voor Oscars

'Rundskop' wordt Belgische inzending voor Oscars

Klik op de foto om de trailer te bekijken





'Rundskop', de debuutfilm van regisseur Michaël Roskam wordt de Belgische inzending voor de Oscar voor Beste Buitenlandse Film. Dat heeft de bevoegde commissie zopas beslist.

'Rundskop' met Matthias Schoenaerts haalde het van  'Le gamin au vélo' van de gebroeders Dardenne en 'Hasta la vista' van Geoffrey Enthoven.

Op 24 januari 2012 maakt de Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS) de vijf buitenlandse films bekend die naar een Oscar mogen dingen.

De uitreiking van de Oscars vindt plaats op 26 februari.


16-09-2011 om 16:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kourtney Kardashian brengt zoontje (21 maanden) naar plastisch chirurg

Kourtney Kardashian brengt zoontje (21 maanden) naar plastisch chirurg


http://img713.imageshack.us/img713/9355/kourtneykardashianp.jpg



Het hoeft niet gekker te worden: het zoontje van Kourtney Kardashian (bijna 2 jaar) heeft zijn eerste bezoek bij de plastisch chirurg achter de rug. Arme Mason was op zijn snoetje gevallen, waardoor het zusje van Kim in de schoonheidskliniek ging polsen of er 'iets aan zijn neus' gedaan moest worden.

Gelukkig viel de 'schade' al bij al nog goed mee, en kwam de kleine er met een pleister van af. Kourtney en haar vriend Scott konden weer opgelucht ademhalen: het koppel werd diezelfde avond gespot toen ze op romantische date gingen. De twee genoten van een 'intiem' diner, maar wel mét de camera's uiteraard. (br.hln)


16-09-2011 om 16:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spielberg was meteen verknocht aan Kuifje

Spielberg was meteen verknocht aan Kuifje


http://img560.imageshack.us/img560/1696/stevenspielbergj.jpg


De verfilming van de avonturen van Kuifje door de Amerikaanse filmmaker Steven Spielberg moet een van de hoogtepunten van het filmjaar worden. In een persbericht van verdeler Paramount haalt Spielberg herinneringen op aan zijn eerste ontmoeting met de Belgische stripheld.

Spielberg ontdekte Kuifje in 1981, toen zijn Indiana Jones-film 'Raiders of the lost Ark' uitkwam. Hij las een bespreking van zijn film in een Frans tijdschrift, waarbij de vergelijking werd gemaakt met Kuifje. Spielberg, die nog nooit van de stripheld had gehoord, kocht een album. "Vanaf het eerste moment wist ik dat Kuifje en ik voorbestemd waren om ooit samen te werken".

In 1983 kwam hij in contact met Hergé, de geestelijke vader van Kuifje. Die leek enthousiast om met Spielberg samen te werken. Vooraleer het tot een ontmoeting tussen beiden kwam, stierf Hergé. Het was uiteindelijk zijn weduwe Fanny die Spielberg de rechten gaf voor een verfilming van de avonturen van de jonge reporter.
 
De verfilming zelf liet dertig jaar op zich wachten. Volgens Spielberg omdat hij geen klassieke film maar ook geen tekenversie wilde. De maker van 'E.T' diende te wachten tot de komst van 'motion capture', een techniek waarbij de bewegingen van echte acteurs worden omgezet naar digitale personages. De techniek werd onder meer gebruikt in 'Avatar'.


16-09-2011 om 11:33 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
15-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arctic Monkeys leiden nominaties Q Awards

Arctic Monkeys leiden nominaties Q Awards

Klik op de foto om ' Brianstorm ' te beluisteren





Arctic Monkeys zijn vier keer genomineerd voor de Q Awards: in de categorie Best Track voor 'Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair', in de categorie Best Album met 'Suck It and See', voor Greatest Act in the World Today en Greatest Act in the Past 25 Years. Die laatste award werd in het leven geroepen voor de 25ste verjaardag van het Britse muziekblad. Die prijs moet "de band of act lauweren die de meest betekenisvolle invloed heeft gehad op het muzikale landschap van Q". Lezers kunnen kiezen uit een shorlist van 25 acts, met onder meer Blur, Oasis, Manic Street Preachers, Nirvana, Radiohead, Green Day en The Cure.

Jessie J en Adele werden beiden drie keer genomineerd, ze strijden beiden voor de award van beste artieste tegen PJ Harvey, Beyoncé en Laura Marling.

De awards, waarvoor de lezers van het magazine stemmen, worden op 24 oktober in Londen uitgereikt.


15-09-2011 om 18:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen: Nuchter en clean

Charlie Sheen: "Nuchter en clean"


http://img823.imageshack.us/img823/466/charliesheens.jpg


Charlie Sheen is eens nuchter wakker geworden, keek in de spiegel en vroeg zich af: 'wie is die kerel?'. Charlie schaamt zich nu dood voor zijn extravangante gedrag van het voorbije jaar.

"Ik weet echt niet wat er met me gebeurde", vertelt hij aan Matt Lauer in The Today Show. "Misschien lag het wel aan de stand van de planeten".

Charlie raakte in opspraak nadat hij werd er flink op los feestte met drank, drugs en pornosterren, ontslagen werd uit 'Two and a Half Men' en ging samenhokken met een pornoster en een derderangs fotomodel. Hij ging vervolgens uitbazuinen dat hij een winnaar was en dat er tijgerbloed door zijn aderen stroomt.

"Mensen namen mij zo serieus. Dat was heel gek. Ik heb bepaalde dingen gezegd die de media hebben opgepikt en voor ik het wist kon ik er niet meer mee stoppen. Ik vond het ook wel spannend en wilde de mensen geven wat ze van me wilden."

De acteur gelooft er heilig in dat hij zichzelf nooit meer zo zal laten gaan. "Ik ben nuchter en het is alweer een tijdje geleden dat ik drugs heb gebruikt. Ik zie mijn kinderen en mijn ex-vrouwen nu vaker. Ik ga door met mijn leven en hou in de gaten wat echt belangrijk is."


15-09-2011 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!