Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Femke wint finale Junior Eurosong 2011

Femke wint finale Junior Eurosong 2011

Klik op de foto om ' Een kusje meer ' te beluisteren





Femke Verschueren zal ons land dit jaar verdedigen op de finale van het Junior Eurovisiesongfestival in Armenië. De elfjarige haalde het in de Belgische finale met het nummer 'Een kusje meer'.
 
Het negende Junior Eurovisiesongfestival vindt plaats in de Armeense hoofdstad Jerevan op zaterdag 3 december. Het kindersongfestival werd vorig jaar gewonnen door de Armeen Vladimir Arzumanyan.


30-09-2011 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedaan met Magical Flying Thunderbirds

Gedaan met Magical Flying Thunderbirds

Klik op de foto om ' Le Lac Du Connemara ' te beluisteren





The Magical Flying Thunderbirds zijn niet meer. De coverband met onder meer Studio 100-componist Miguel Wiels en 'de Charel' heeft beslist "op een hoogtepunt te stoppen" en hun sabatjaar tot in de eeuwigheid door te trekken. Dat meldt manager Rick Tubbax. Een afscheidsconcert komt er niet.

Het verhaal van The Magical Flying Thunderbirds heeft tien jaar geduurd. Vooral in de laatste jaren nam hun succes een hoge vlucht, wat op tien jaar tijd ruim duizend concerten opleverde. "Naar schatting meer dan 500.000 Vlamingen hebben samen met de coverband live een feestje gebouwd", maakt Tubbax zich sterk.
 
Eerder dit jaar besliste de groep al een adempauze in te lassen. Er waren voor 2011 ruim driehonderd aanvragen binnengelopen, maar dat was "moeilijk combineerbaar met alle levens buiten The Magical Flying Thunderbirds". "Iedereen in de band vond het na een fantastische periode mooi om op een hoogtepunt in alle schoonheid te eindigen", verduidelijkt Tubbax nog. Een afscheidsconcert komt er niet. (br.hln)


30-09-2011 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekijk hier de nieuwe clip van dEUS

Bekijk hier de nieuwe clip van dEUS

Klik op de foto om ' Constant Now ' te beluisteren





Een paar weken nadat dEUS de eerste single van hun nieuwste album 'Keep You Close' heeft uitgebracht, komt de Antwerpse rockband nu ook met de clip van 'Constant Now'.  Het album scheert hoge toppen in de Vlaamse hitparade. 'Keep You Close' staat momenteel op de eerste plaats in de Ultratoplijst. De nieuwe videoclip die door frontman Tom Barman werd geregisseerd kan u hier bekijken. (br.hln)


30-09-2011 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bange Sharon Stone verkoopt huis onder de prijs

Bange Sharon Stone verkoopt huis onder de prijs

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sharon-Stone1.jpg


Vorige maand werd haar stalker vlak voor haar huis aangehouden, de man mag niet meer in haar buurt komen. Maar toch verkoopt Sharon Stone haar huis, onder de prijs nog wel, omdat ze er zich niet meer veilig voelt.

De 53-jarige Stone slaagde erin Philip Barnes een omgangsverbod op te leggen. De man beweert dat hij de vader is van een van haar adoptiekinderen en schreef haar een brief waarin hij haar waarschuwt dat ze met geen enkele man mag daten. Eerder dit jaar werd nog een andere stalker op haar eigendom aangetroffen.

Stone betaalde in 2006 8 miljoen euro voor het huis in Hollywood, ze biedt het nu aan voor 6,3 miljoen euro. Het huis heeft een fitnesszaal, een cinema, zwembad, spa en tennisterrein.



30-09-2011 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crystal Harris veilt Hefners verlovingsring

Crystal Harris veilt Hefners verlovingsring


http://img18.imageshack.us/img18/1890/crystalharris.jpg


Diamonds are Forever? Niet voor Crystal Harris, de voormalige Playmate die Hugh Hefner enkele weken voor hun geplande huwelijk de bons gaf. Crystal veilt nu de platinum verlovingsring met een 3.39 karaats diamant bij Christie's. Verwacht wordt dat de ring voor 20.000 tot 30.000 dollar aan de vrouw zal gebracht worden. Naar eigen zeggen kon Crystal de ring niet meer zien omdat hij haar slechte herinneringen bracht.


30-09-2011 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan beschuldigd van plagiaat

Bob Dylan beschuldigd van plagiaat


http://img43.imageshack.us/img43/8651/bobdylan1.jpg


Bob Dylan wordt door bezoekers van een tentoonstelling in New York en door fans van de zanger en liedjesschrijver beschuldigd van plagiaat. In The Big Apple zou een serie schilderijen te zien zijn waarop Dylans reizen door Japan, China, Vietnam en Korea te zien zijn, maar veel schilderijen lijken geverfde kopieën van beroemde foto's van Henri Cartier-Bresson, Dmtri Kessel en Léon Bussy.

The New York Times schrijft dat na opening van The Asia Series, zoals de tentoonstelling heet, vraagtekens werden gezet bij de autenthiciteit van Dylans schilderijen. Een aantal afbeeldingen lijken exacte kopieën in verf van beroemde foto's. De krant zet een aantal van de beelden onder elkaar.

De vraag op fanfora over Dylan en zijn werk is nu: zijn het kopieën, of kunstzinnige citaten? Dat figuren, patronen of ideeën worden hergebruikt is in de beeldende kunst immers geen uitzondering.

De Gagosian Gallery, waar het werk van de zanger te zien is, stelde maandag bij wijze van promotie over de pas geopende tentoonstelling: 'De composities van een aantal van de schilderijen van Bob Dylan zijn gebaseerd op een groot aantal bronnen, inclusief archieven, historische beelden. De frisheid en levendigheid van de schilderijen komt door de kleuren en alledaagse taferelen die hij tegenkomt op zijn reizen.'

Dylan zelf doet er nog een schepje bovenop: 'Ik schilder meestal het echte leven. Daarmee moet het beginnen. Echte mensen, echte straattaferelen [...] foto's, architectuur, design.' De vraag is alleen: hoe ver mag je gaan in het (her-)gebruik van die bronnen?

Overigens is Dylan vaker van plagiaat of het handig lenen van andermans teksten beticht. In zijn beginperiode was dat overigens geen schande: Dylan vertolkte veel Amerikaanse folkklassiekers. Later probeerde critici Dylan vast te pinnen op de overeenkomsten van teksten op zijn laatste album Modern Times en gedichten van de Amerikaanse dichter Henry Timrod. Ook zijn in 2004 verschenen memoires (althans het eerste deel) zouden zinnen en frasen staan van schrijvers Jack London en Robert Greene en dichter Archibald MacLeish.

Dylan weigerde elk commentaar. En doet dat, bij monde van een woordvoerder, nu ook. (br.hln)


30-09-2011 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
29-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bloc Party organiseert audities voor nieuwe zanger

Bloc Party organiseert audities voor nieuwe zanger

Klik op de foto om ' Two More Years ' te beluisteren





De Britse band Bloc Party gaat via audities op zoek naar een nieuwe zanger. De groep wil graag de studio in voor een nieuw album, maar heeft geen zin om te wachten totdat zanger Kele Okereke klaar is met zijn soloprojecten.

Gitarist Russell Lissack zegt in een interview met NME Magazine: 'Kele is bezig met solo-dingen en het ziet er naar uit dat hij daar nog wel even mee bezig is. De andere drie leden van de band wilden weer bij elkaar komen en muziek maken. Eerst hadden we het erover om instrumentale dingen te maken, maar nu gaan we kijken of we ook een zanger kunnen krijgen om echte muziek te maken en wat shows te doen.'

Tijdens die shows willen de bandleden ook gewoon muziek van Bloc Party ten gehore brengen. De gitarist zei in het interview verder dat hij Kele al enkele maanden niet gesproken had, maar dat er geen 'bad vibes' waren in de band.

Zanger Kele reageerde op zijn blog wat lacherig op het bericht dat de overige bandleden audities willen gaan organiseren. 'Ik ben behoorlijk nieuwsgierig hoe een Bloc Party-auditie eruit zou zien. Ik ben benieuwd of ik in het panel mag zitten zodat een Tyra-Banks-achtig jurylid kan zijn.' Tyra Banks is presentatrice en jurylid van het televisieprogramma 'America's Next Top Model'.


29-09-2011 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna valt op Britse bokser

Rihanna valt op Britse bokser

http://img59.imageshack.us/img59/5079/rihanna1og.jpg


Rihanna bakt zoete broodjes met een Britse bokser die zich omgeschoold heeft tot model. Dudley O'Shaugnessy houdt aan al dat geflikflooi zelfs een rolletje over in de videoclip van haar nieuwste single 'We found love'.

"Rihanna maakte er allesbehalve een geheim van dat ze haar zinnen gezet had op Dudley", aldus een bron tijdens de video-opnames in Noord-Ierland. "Ze had foto's gezien van hem als model en als bokser. Ze deed er alles aan om dicht in zijn buurt te komen en tijdens een pauze zat ze zelfs op zijn schoot. Ze is sowieso een knuffelbeest, maar dit was toch nog anders."

De 21-jarige Dudley begon pas twee jaar geleden als model, nadat een scout hem opgemerkt had in de Londense metro. Daarvoor stond alles in het teken van de bokssport, hij trachtte zelfs in het Britse team te raken voor de Olympische Spelen van 2012.

"Dudley was aan het giechelen als een schooljongen toen ze in een doorschijnend topje naast hem stond", gaat de bron verder. "Ze maakte zijn kop zot door hem in haar boezem te laten gluren en knipoogde de hele tijd naar hem. Dudley kan zijn geluk niet op."

De laatste langdurige relatie van Rihanna was er een om snel te vergeten. Zij en Chris Brown gingen pas uit elkaar nadat die laatste haar in elkaar geslagen had.


29-09-2011 om 17:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rob De Nijs (68) wordt nog een keer vader

Rob De Nijs (68) wordt nog een keer vader

Klik op de foto om ' Het Werd Zomer ' te beluisteren





Rob De Nijs wordt nog een keer vader. De Nederlandse zanger, die eind dit jaar 69 wordt, en zijn echtgenote Henriette (42) maakten het heuglijke nieuws bekend in de Telegraaf. In oktober vorig jaar verloren De Nijs en zijn partner hun zoontje na een miskraam. De Nijs heeft al twee zonen uit een vorig huwelijk. (br.hln)


28-09-2011 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira en Roger Waters kopen samen Caribisch eiland

Shakira en Roger Waters kopen samen Caribisch eiland

http://img607.imageshack.us/img607/4955/shakiraenrogerwaters.jpg


Shakira (34) en Pink Floyds bassist Roger Waters (68) gaan samen zaken doen. De Colombiaanse zangeres en vriendin van Barcelona-speler Gerard Pique heeft samen met Waters zestien miljoen dollar neergeteld voor het eiland Bonds Cay, ten noorden van de Bahamas. Ze willen er een vakantieoord voor miljonairs van maken.

De twee hopen een nieuw toeristisch concept uit te bouwen met een reeks vakantievilla's en hotels. Voorop staat echter de artistieke insteek. 

Bonds Cay telt vijf stranden, drie baaien en een reeks watervallen. Waters en Shakira plannen ook een centrum waar artiesten tot rust kunnen komen en galerijen waar nieuw talent zal gepresenteerd worden.

Arturo Rubinstein is de Amerikaanse investeerder die Waters en Shakira onder de arm namen. "Het gaat niet om tweehonderd speedboten en een golfterrein met 18 holes. Wat we willen, is een explosie voor de zintuigen, een concept dat meer te maken heeft met kunst en cultuur dan met toerisme".


28-09-2011 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
27-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga op afterparty GP van India

Lady Gaga op afterparty GP van India

Klik op de foto om ' Born This Way ' te beluisteren






Lady Gaga treedt op 30 oktober op tijdens de allereerste Grote Prijs van India in de Formule 1. De populaire zangeres is de hoofdact van de afterparty na de race op het gloednieuwe Buddh International Circuit in New Delhi. Dat meldt de officiële website van de Formule 1. Het is de eerste keer dat Lady Gaga een optreden verzorgt in India. (br.hln)


27-09-2011 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.INXS heeft nieuwe opvolger voor Michael Hutchence

INXS heeft nieuwe opvolger voor Michael Hutchence

Klik op de foto om ' Beautiful Girl  ' te beluisteren





Na de heren Jimmy Barnes, Jon Stevens, Terence Trent D'Arby en J D Fortune is het nu de beurt aan de Ier Ciaran Gribbin om in de legendarische schoenen te gaan staan van de in 1997 overleden, "enige echte" frontman van INXS Michael Hutchence. Met Gribbin hoopt de Australische rockgroep weer aan te knopen met de "magie" van het Hutchence-tijdperk in de jaren tachtig.

INXS verkocht wereldwijd 35 miljoen albums, het leeuwendeel ervan in de eighties. De band brak met de traditie door er na het overlijden van zijn frontman niet mee te stoppen. Hutchence overleed in 1997 in een hotelkamer in Sydney.

In 2005 kwamen de overgebleven leden op het "originele" idee een nieuwe zanger te zoeken via reality tv. Winnaar van het Rock Star-concours werd toen de Canadees J D Fortune.

De in Belfast geboren Gribbin, een singer-songwriter, heeft al met Paul McCartney, Madonna en Snow Patrol gewerkt. Vorig jaar versierde hij een nominatie voor een Grammy Award wegens zijn aandeel in de Madonna-hit 'Celebration'. Om in INXS te stappen, zette Gribbin een punt achter zijn solocarri¿re onder de naam Joe Echo.

Met Gribbin neemt INXS een nieuw album op, in november en december gevolgd door een tournee door Zuid-Amerika en Europa.


27-09-2011 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betty White (89) is still hot

Betty White (89) is 'still hot'

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Met 89 lentes ziet Betty White er nog steeds goed uit. Althans, dat zegt ze zelf in haar gloednieuwe rapsong. De actrice bokste het nummer 'I'm Still Hot' met Luciana Caporaso in elkaar, en is goed op weg om de Amerikaanse hitlijsten te veroveren.

White wordt in de videoclip omringd door zes gebruinde spierbundels met blote basten en een boa constrictor uit de LA Zoo. Een deel van de opbrengst gaat naar de Dierentuin van Los Angeles.

"Videoclips liggen me niet nauw aan het hart, maar dieren wel", legt White uit aan Fox. "Ik voel me altijd op mijn gemak bij dieren."

"Het is een hele aanpassing, maar ik vond het leuk om te doen. Ik mocht met zulke fijne en gespierde jongemannen samenwerken. Het is een uitdaging, maar ze waren heel lief voor mij", aldus Betty.


27-09-2011 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guns N' Roses, The Cure en Red Hot Chili Peppers genomineerd voor Rock and Roll Hall of Fame

Guns N' Roses, The Cure en Red Hot Chili Peppers genomineerd voor Rock and Roll Hall of Fame


http://img268.imageshack.us/img268/5452/rosesfh.jpg


De hoogste eer in de muziek is het nog altijd bijgezet te worden in de eregalerij, de Rock and Roll Hall of Fame in  Cleveland, Ohio. Een groep of artiest komt pas 25 jaar na de release van de eerste single in aanmerking om genomineerd te worden. Dit jaar worden naast Guns N' Roses en The Cure ook Heart, Joan Jett & The Blackhearts, Eric B. and Rakim, The Spinners, Small Faces/Faces, Freddy King en funkband Rufus voor het eerst genomineerd. Beastie Boys, Laura Nyro, War, Donovan en Red Hot Chili Pepper krijgen voor de tweede keer een nominatie.

In het verleden zetten bandleden hun jarenlange vetes opzij op samen opgenomen te worden in de eregalerij. Dat ws het geval met Van Halen, Talking Heads, Cream en The Police. Nu wordt dus druk gespeculeerd dat ook Slash en Axl Rose eenmalig zullen samenkomen in het geval Guns N' Roses wordt opgenomen.

Dit jaar werden Alice Cooper, Neil Diamond, Tom Waits, Dr. John en Darlene Love bijgezet in de Hall of Fame.


27-09-2011 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson schittert halfnaakt op Mexicaanse tv

Pamela Anderson schittert halfnaakt op Mexicaanse tv

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






De verschijning van Pamela Anderson op de Mexicaanse tv is alles behalve onopgemerkt gebleven. De ondertussen al 44-jarige ex-ster van Baywatch stal de show in 'La Academia', zeg maar de Mexicaanse 'Star Academy'. Tijdens haar zwierige danspasjes met de Australische topdanser Damian Whitewood werd La Pamela geplaagd door een 'wardrobe malfunction' (zie video onder dit artikel).

Pamela Anderson dartelde sowieso al schaarsgkleed over het podium, maar toen ook nog het bandje sprong dat haar volle boezem op zijn plaats moest houden, bleef de sexy blondine helemaal halfnaakt achter. Als enige oplossing zag ze nog haar goddelijke lichaam tegen Whitewood aan te drukken. Ook met de Mexicaanse presentator, duidelijk in zijn nopjes, plaatste Pamela enkele zwoele danspasjes. (br.hln)


27-09-2011 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suske en Wiske doen het niet meer

"Oubollige" Suske en Wiske doen het niet meer


http://img225.imageshack.us/img225/5922/suskeenwiske.jpg


In zestien jaar tijd hebben de striphelden Suske en Wiske bijna driekwart van hun lezersbestand verloren, zegt stripexpert Toon Horsten in Het Laatste Nieuws. De krant haalt ook een striphandelaar aan die een verklaring voor de teloorgang heeft: de strip is, zegt Daniël Cool van de bekende striphandel De Striep in Brugge, "oubollig" geworden.
 
Door hun tanende populariteit voelt het duo de adem van Jommeke in hun nek. Het strooien dakje uit Zonnedorp verkoopt nog steeds vlot een miljoen exemplaren. Merkwaardig genoeg behouden Suske en Wiske hun populariteit bij onze Noorderburen. Van de 1,2 miljoen albums die jaarlijks nog worden verkocht, gaat tweederde naar het buitenland.
 
Volgens Cool heeft de achteruitgang van de geesteskinderen van Willy Vandersteen nog een andere oorzaak. Door hun -niet bijster geslaagde- poging van de opvolgers van Vandersteen en Paul Geerts om Sus en Wis "flitsender" te maken, hebben ook de nostalgische stripverzamelaars, zeg maar de dertig- en veertigplussers afgehaakt. (br.hln)


27-09-2011 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goede raad van Rebecca Black: Denk twee keer na voor je iets op YouTube plaatst

Goede raad van Rebecca Black: "Denk twee keer na voor je iets op YouTube plaatst"

Klik op de foto om ' Friday ' te beluisteren





Rebecca Black, die tegen wil en dank wereldberoemd werd met haar nummer 'Friday', heeft een goede raad in petto voor iedereen: "Let op met wat je op YouTube zet. Denk twee keer na voor je iets upload. Wat je erop zet, blijft er permanent staan. Dus zorg ervoor dat je trots bent op wat je doet." Waarvan akte.

Black weet waarover ze spreekt. In maart van dit jaar werd de toen 13-jarige het mikpunt van wereldwijde spot nadat ze een goedkope video op YouTube plaatste waarin ze het -vreselijke- nummer 'Friday' zingt. Na amper een paar dagen was de video al honderdduizenden keren bekeken. Ondertussen staat de teller op meer dan 167 miljoen views en is Black het slachtoffer van doodsbedreigingen.

De zangeres gaat sinds een tijdje niet meer naar school, vertelt ze aan de Australische nieuwswebsite news.com.au. De veertienjarige studeert nu van thuis en probeert op die manier haar middelbaar diploma te behalen. Ondertussen probeert ze een carrière in de muziekwereld uit te bouwen.

"Soms voel ik me wel eenzaam", zegt Black als haar de vraag wordt gesteld. "Maar ondanks alle negatieve kritiek die ik heb gekregen, ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt door 'Friday' online te zetten."


27-09-2011 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesbische actrice uit vliegtuig gezet wegens kussen met vriendin

Lesbische actrice uit vliegtuig gezet wegens kussen met vriendin

http://img269.imageshack.us/img269/566/leishahailey.jpg



Leisha Hailey, de lesbische actrice uit de tv-serie 'L-Word', werd gisteren van een vliegtuig van SouthWest Airlines gezet nadat er klachten waren gekomen over haar "buitensporig gedrag". Hailey, tevens muzikant bij Uh Huh Her, zat nogal hevig te kussen met haar vriendin.

Verscheidene passagiers wezen er het cabinepersoneel op dat ze niet opgezet waren met het gestoei van Hailey, zo laat de vliegmaatschappij weten. "Onze bemanning is verantwoordelijk voor het comfort van alle passagiers en heeft de twee passagiers vermaand wegens hun gedrag, niet omwille van hun geslacht. De discussie die daar op volgde, kon beter niet tijdens de vlucht verdergezet worden", laat SWA weten.


27-09-2011 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe clip Britney Spears dreigt gecensureerd te worden

Nieuwe clip Britney Spears dreigt gecensureerd te worden


http://img220.imageshack.us/img220/816/britneyspearsy.jpg



De nieuwe clip van Britney Spears is nog niet eens uit, maar er is wel al heisa rond. De Britse autoriteiten dreigen er mee de video te censureren omdat die duidelijk allusie maakt op de rellen die recent Londen op z'n kop gezet hebben. In het filmpje overvalt een gewapende Bitbit immers in hoogsteigen persoon een winkel. Toeval? Niet bepaald, want de misdaad vindt in een van de grootste probleemwijken van toen plaats.

"Een gebrek aan respect en onverantwoord", noemt de regering het. Volgens itv.com zit de kans er dan ook in dat de controversiële clip niet eens in Groot-Brittannië vertoond zal worden. Kwestie van heethoofden niet opnieuw op ideeën te brengen, heet dat dan. Britney zelf heeft nog niet gereageerd op de heisa en ook haar woordvoerder hult zich voorlopig in stilzwijgen. 


26-09-2011 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jade Foret gaat trouwen met dertig jaar oudere mediamagnaat

Jade Foret gaat trouwen met dertig jaar oudere mediamagnaat

http://img4.imageshack.us/img4/2410/jadeforet.jpg


Hoog bezoek zaterdagavond in Willebroek: Jade Foret trok naar de Carré om er haar 21ste verjaardag te vieren. Voor de gelegenheid had het topmodel een sexy jurk van kant uit de kleerkast gehaald.

Haar romance met Arnaud Lagardère blijft tot de verbeelding spreken. Ook nu weer week de dertig jaar oudere mediamagnaat geen moment van haar zijde. En dat zal ook in de toekomst niet meer gebeuren, want de multimiljonair heeft zijn jonge muze ten huwelijk gevraagd. "Na zijn aanzoek heb ik tien minuten lang gehuild", vertelt een stralende Jade in 'Het Laatste Nieuws'.

Het opmerkelijke koppel laat er geen gras over groeien. Pas acht maanden geleden werd Foret tot over haar oren verliefd, een maand later gaf ze haar Amerikaanse modellendroom op om in Parijs te gaan wonen en nog eens drie maanden later lieten ze elkaars naam tatoeëren.

In juli volgde dan uiteindelijk het huwelijksaanzoek. "Het was zo romantisch", kirde Jade. "Hij is speciaal voor mij -als verrassing- van de States naar Spanje gevlogen. Daar was ik toen met mijn familie op vakantie. In eerste instantie kon ik geen woord uitbrengen, maar natuurlijk heb ik daarna 'ja' gezegd."

Eind juli kwam de industrieel onder vuur te liggen omdat hij in een YouTube-filmpje onverantwoord lag te stoeien met zijn langbenig model. "Een topman onwaardig", was de teneur. "Ach, laat de kritiek maar komen", repliceert Arnaud. "Sinds ons eerste publieke optreden op Roland Garros hebben we al redelijk wat publiciteit gekregen. Soms heel goeie, soms slechte. Maar dat verandert onze gevoelens niet voor elkaar, integendeel, het maakt ze sterker."

Over de volgende stap moeten beide tortelduifjes niet te lang nadenken. "Kindjes!", klinkt het in koor. De Franse boulevardpers weet weer wat schrijven de volgende dagen... (br.hln)


26-09-2011 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (5)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!