NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heideroosjes kondigen afscheid aan

Heideroosjes kondigen afscheid aan

Klik op de foto om ' De Wereld Draait Door ' te beluisteren

De Nederlandse punkrockband de Heideroosjes stopt ermee. De bandleden spelen al 22 jaar samen. Op 21 november verschijnt het laatste album Cease-fire. De week ervoor begint de laatste tournee die hen ook naar België brengt.

De voorverkoop voor de afscheidstournee begint op 17 september. In 2012 speelt de Heideroosjes nog op een aantal festivals, waarna in september het doek definitief valt.

De band verkocht enkele honderdduizenden albums en speelde op festivals als Lowlands, Pinkpop, Pukkelpop en Rock Werchter. Ook toerde de band door Europa, de Verenigde Staten, Japan en Zuid-Afrika.

"Dit doet pijn tot in mijn botten", zegt zanger en gitarist Marco Roelofs over het besluit. "Heideroosjes is geen hobby, het is een levensstijl. En bovendien al jaren onze broodwinning." Die intensieve levensstijl maakt niet ieder bandlid meer gelukkig. "Als we onze vriendschap willen behouden, dan moeten we deze samenwerking loslaten", zo luidt het.

De Heideroosjes houden met hun afscheidstournee halt in Leuven, Oostmalle en Opwijk.


14-09-2011 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pop Art-icoon Richard Hamilton (82) overleden

Pop Art-icoon Richard Hamilton (82) overleden


http://img88.imageshack.us/img88/4916/richardhamilton.jpg


De Britse kunstenaar Richard Hamilton, mogelijks de meest invloedrijke Britse kunstenaar van de 20ste eeuw, is vanochtend na een korte ziekte overleden. De in Londen geboren Hamilton, de "vader" van de Pop Art, werd 89. Het belangrijkste thema in zijn werk was erotiek, reclame en het leven van de mens-consument in een moderne, overgemediatiseerde samenleving. In een van zijn laatste - politiek getinte - werken, 'Shock and Awe' (2007-2008), haalde hij Tony Blair nog door de mangel, door de toenmalige Britse premier af te beelden met een cowboyshirt, pistolen en holsters.

Met zijn iconisch werk 'What is that makes today's homes so different, so appealing? ', een collage met onder andere een bodybuilder en een blikje ham, maakte hij in 1956 reeds de weg vrij voor de Pop Art.
Hamilton was, in samenwerking met Peter Blake, ook zeer bekend door zijn werken over de rock- en popgoden van de jaren '60 en '70. Zo toont zijn hyperrealistisch portret 'Swingeing London' Rolling Stone Mick Jagger op de achterbank van een politiewagen, met zijn arm voor zijn gezicht om de foto's van de paparazzi te ontwijken. Hamilton ontwierp ook de hoes van de beroemde Beatles-elpee The White Album.

De collage 'Just what is...' maakte deel uit van de baanbrekende tentoonstelling This Is Tomorrow, door het door Hamilton gestichte kunstenaarscollectief The Independent Group. In zijn essay 'For the finest art try pop' (1961) beweerde Richard Hamilton, dat de kunstenaar in het stadsleven van de twintigste eeuw niets anders kon zijn dan een consument van de massacultuur en daar ook vaak aan bijdroeg.

Over zijn band met de popcultuur zei Hamilton ooit: "Hoewel ik geïnteresseerd was in het fenomeen pop, heb ik mezelf nooit met die term geassocieerd, die ik gebruikte om Elvis Presley en tamelijk banale Amerikaanse beelden van ijshoorntjes of hamburgers te beschrijven".  (br.hln)14-09-2011 om 11:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
13-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DJ Mehdi (34) overleden

DJ Mehdi (34) overleden

Klik op de foto om ' I Am Somebody feat ' te beluisteren

De Franse electro- en hiphopproducer DJ Mehdi is op 34-jarige leeftijd overleden. Volgens rtl.be zou een overloop in zijn huis zijn ingestort. Platenlabel Ed Banger Records bevestigt het overlijden.

DJ Mehdi - of voluit Mehdi Favéris-Essadi - verdiende zijn sporen als producer in de Franse hiphopscène, maar ging vanaf 2002 meer de electrotoer op.

In 2006 vond hij onderdak bij het invloedrijke Ed Banger Records van Pedro Winter, oud-manager van Daft Punk. Daar vond hij collega's als Justice, Feadz en SebastiAn terug.

Dj Mehdi was een graag geziene gast op verschillende Belgische festivals waaronder Dour en Pukkelpop. Zijn nummer 'Pocket Piano' groeide in de Joakim-remix uit tot een floorfiller.

Talloze artiesten delen intussen via Twitter hun medeleven aan de nabestaanden.


13-09-2011 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdenkingsconcert voor Michael Jackson in Wales

Herdenkingsconcert voor Michael Jackson in Wales

http://img560.imageshack.us/img560/8980/michaeljacksonb.jpg


Familieleden en sterren willen met een concert in Wales de overleden Amerikaanse popster Michael Jackson herdenken, zo heeft het Britse persbureau PA vandaag bericht.
 
Presentator van het Michael Forever Tribute Concert op 8 oktober in het Millennium Stadium van Cardiff zal de Amerikaanse acteur Jamie Foxx zijn. Er zullen optredens zijn van onder andere Christina Aguilera, Craig David en Smokey Robinson.
 
Katherine Jackson, moeder van Wacko Jacko, verwacht zich aan een waardige show als aandenken aan haar zoon die twee jaar geleden is overleden. Ze kondigde aan de show te zullen bijwonen.


13-09-2011 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijver Houellebecq is spoorloos

Schrijver Houellebecq is spoorloos


http://img535.imageshack.us/img535/7024/michelhouellebecq.jpg


Schrijver Michel Houellebecq is vermist. Hij zou deze week zijn opwachting maken in Nederland en België om over de vertaling van zijn laatste boek te praten, maar de auteur is nooit opgedaagd. Dat is absoluut niet van zijn gewoonte, bevestigen bronnen binnen de literaire wereld. Dat meldt Het Belang van Limburg op zijn site.

Houellebecq, de auteur van onder meer 'Platform' en 'Elementaire deeltjes', zou gisteren een bezoek brengen aan Amsterdam en vandaag aan het literaire festival BorderKitchen in Den Haag, maar hij stuurde twee keer zijn kat. Ondertussen is ook zijn bezoek aan de Brusselse Munt van morgen afgelast.

"Hij is wel vaker lange tijd onbereikbaar, maar het is nooit eerder gebeurd dat hij niet komt opdagen voor een promo-afspraak. Hij is daar altijd heel trouw in. Hij komt ook graag naar Nederland", zegt zijn vaste vertaler Martin de Haan.

De Haan had in juni nog contact met Houellebecq en de schrijver had hun afspraken toen bevestigd. Sindsdien heeft Houellebecq nooit meer gereageerd op mails van De Haan.

In mei van dit jaar verscheen de vertaling van zijn roman 'La carte et le territoire' ('De kaart en het gebied'), waarmee Houellebecq vorig najaar de Prix Goncourt won. Die roman gaat over een man die zich volledig afsluit van de wereld en die later vermoord wordt teruggevonden.


13-09-2011 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Amy Winehouse: Dokter waarschuwde haar voor hartaanval

Vader Amy Winehouse: "Dokter waarschuwde haar voor hartaanval"

http://img202.imageshack.us/img202/3051/amywinehousep.jpgVolgens de vader van de overleden Amy Winehouse had de dokter van de zangeres haar gewaarschuwd voor een mogelijke hartaanval.

Dat vertelde Mitch Winehouse aan Piers Morgan tijdens een interview op CNN. "Ze dronk twee of drie weken lang en vervolgens stopte ze weer enkele weken. Dat was het grootste probleem".

Mitch Winehouse verklaart dat de meeste alcoholisten blijven drinken, zodat er constant alcohol in hun lichaam is. Dat was niet het geval bij zijn dochter. "De dokter had haar gewaarschuwd dat als ze zo doorging, haar leven in gevaar zou komen", stelt Mitch.

Volgens haar vader was Amy al drie jaar van de drugs af, maar kon ze haar strijd tegen alcohol niet winnen.

Hij wijt het aan haar ex-man, Blake Fielder Civil, dat Amy aan de hard drugs geraakte. Amy trouwde in 2007 met Blake, twee jaar later scheidden ze. Vader Mitch deed naar eigen zeggen alles wat hij kon om die relatie te verbreken. "Ik zei hem dat hij haar met rust moest laten, dat hij nog haar dood zou inluiden, maar ze hield enorm veel van hem".

Toch wijt hij het overlijden van zijn dochter niet aan Blake. "Ik verwijt hem veel zaken, zonder hem was ze nooit aan de hard drugs geraakt. Maar haar dood was een vreselijk ongeluk, het was haar verantwoordelijkheid. Ze was gewaarschuwd dat als ze afkickte zonder medische begeleiding, ze een hartaanval riskeerde".

Vader Mitch en moeder Janis gaven gisteren hun eerste gezamenlijk interview sinds het overlijden van hun dochter, in een nieuwe talkshow in de VS. Daar lieten ze een reeks foto's zien van Amy als kind. Mitch omschreef zijn dochter als "gewoon een normaal kind, enorm vrijgevig en een tikkeltje ondeugend, maar op een lieve manier". "Ze hield van kusjes en knuffels, en dat deed ze heel haar leven". (br.hln)


13-09-2011 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Angola is Miss Universe

Miss Angola is Miss Universe


http://img69.imageshack.us/img69/838/angolal.jpg


Leila Lopes uit Angola is de nieuwe Miss Universe. De 25-jarige studente bedrijfskunde volgt de Mexicaanse Ximena Navarrete op. Voor onze landgenote Justine De Jonckheere was geen finaleplaats weggelegd.

Lopes liet in de finale de Oekraïense Olesia Stefanko achter zich. Priscilla Machado uit Brazilië, Shamcey Supsup uit de Filipijnen en Luo Zilin uit China vervolledigden de top vijf. Het was de 60e editie van de schoonheidswedstrijd.


13-09-2011 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jagger wil 50ste verjaardag Stones zonder Keith vieren

Jagger wil 50ste verjaardag Stones zonder Keith vieren

Klik op de foto om ' Sympathy For The Devil ' te beluisteren

That's it, de Rolling Stones zijn dood en begraven. Mick Jagger heeft de commentaren van Keith Richards in diens biografie nog niet verteerd, en nu laat hij weten dat Keith volgend jaar niet welkom is op de viering van de 50ste verjaardag van de band. Het einde van het laatste rockicoon of een partijtje natrappen? Daniel Gardin, manager van Adamo en sinds jaar en dag goed bevriend met de band en hun entourage, relativeert: "Ze hebben het momenteel alle vier druk, maar ze hebben vorige week in Londen wel samengezeten om zakelijke besprekingen te voeren. Die tournee komt er, tenminste als hun gezondheid en de economische situatie het toelaten".

Plannen voor een verjaardagstournee borg Jagger vorig jaar al op nadat Keith het zich had gewaagd in zijn 'Life' Jagger als een egocentrische middelmatige zanger met een klein pietje af te schilderen.

Nu wil Jagger de verjaardag dus vieren met een optreden in de Marque in Londen, waar de Rolling Stones hun eerste concert speelden, maar Keith is daarbij niet welkom. Wat erger is dan een café zonder bier.

"We zouden naar de Marquee kunnen gaan om er een gedenkteken voor 50 jaar dienst in ontvangst te nemen. Dat zou kunnen lukken, maar uiteraard zou Keith niet welkom zijn. Charlie Watts (die er voor dat eerste optreden nog niet bij was) mag wel komen, maar hij zou dan geen gedenkteken krijgen", aldus de 68-jarige Jagger in het magazine Daily Mail Live.

Daniel Gardin: "Ach, dat is maar praat voor de vaak. Feit is dat het boek van Keith een harde opdoffer is geweest voor Mick, een aantasting van zijn ego. Het was te verwachten dat hij terug zou slaan. Mick is een gevoelige vent. Eigenlijk is het het gedrag van kinderen op de speelplaats en eigenlijk zijn het ook kinderen op de speelplaats".

Jagger heeft inmiddels de laatste hand gelegd aan het debuutalbum van zijn nieuwe band SuperHeavy, met Dave Stewart, Damian Marley, Joss Stone en A.R. Rahman. "Ronnie heeft het al gehoord. Hij is lief, heel ondersteunend. Hij vond het erg goed, vooral enkele van de eerste tracks die we opnamen. Charlie vond het ook goed. Hij valt vooral voor de grooves, Charlie heeft daar een oor voor. Maar Keith? Ik weet niet waar Keith nog naar luistert. Chuck Berry, zegt hij, maar ik vraag me af of dat wel waar is".

Het ziet er naar uit dat Jagger hiermee het definitieve einde inluidt van de laatste iconische rockband uit de jaren zestig, die door critici al twintig jaar The Strolling Bones worden genoemd maar vorig jaar wel tot tweede beste liveband aller tijden werden uitgeroepen door Rolling Stone, na Bruce Springsteen and the E Street Band en voor Led Zeppelin.

Jagger en Richards hebben al decennialang een getroebleerde relatie. Hét songschrijversduo dat toch minstens vijftien jaar lang klassieker na klassieker wist te leveren, kende al eerder periodes van koude oorlog. In de jaren zeventig en vroege jaren tachtig was daar doorgaans een vrouw mee gemoeid, achtereenvolgens Marianne Faithfull en Anita Pallenberg, die het naast Jagger en Richards ook met wijlen Brian Jones aanlegden.

Daniel Gardin: "De uitlatingen van Keith in zijn boek hebben Mick even hard geraakt dan de naast-de-pot-pisserij van jaren geleden. Maar wat er in de media van gemaakt is, slaat soms nergens op. Ik las ergens dat Keith thuis zou blijven en dat Mick Taylor zijn plaats zou innemen. Bullshit".

"Feit is dat Mick het druk heeft met SuperHeavy, dat Ron Wood een nieuwe soloplaat gaat opnemen en ook Keith nieuwe soloplannen heeft. Charlie is op tournee met zijn jazzband, die heel wat succes heeft. Volgens mij komt de verjaardagstournee er wel, hoewel het een kleine tournee zal zijn. Vermoedelijk beginnen ze eind volgend jaar in de VS, en doen ze in 2013 de rest van de wereld. Tenminste als hun gezondheid het nog toelaat, wie kan dat voorspellen? En daarnaast weet niemand hoe de wereldeconomie er volgend jaar zal uitzien. Als de euro het laat afweten, kan je er donder op zeggen dat er geen grote tournees van Madonna of U2 meer komen".

"Het was aan het begin van de jaren tachtig dat Mick onuitstaanbaar begon te worden, ik kom al twintig jaar niet meer in zijn kleedkamer", verklaarde Richards vorig jaar naar aanleiding van het verschijnen van zijn autobiografie 'Life'. Daarin verwijst hij Jaggers solo-album 'Goddess In The Doorway', dat hij herdoopte tot 'Dogshit on the Doorstep', naar de prullenmand. "Het is als 'Mein Kampf'. Iedereen heeft het gekocht, maar niemand heeft het gelezen", grapte Richards.

Hij beklemtoonde in oktober vorig jaar dat hij desondanks nog met Jagger wilde samenwerken, en dat er zelfs een Stonestournee op  stapel stond. "Ik denk dat het wel gaat gebeuren, ik heb het er al over gehad met... Hare Majesteit. Brenda". 'Her Majesty' en 'Brenda' zijn de bijnamen die Richards aan Jagger geeft. (br.hln)


13-09-2011 om 10:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
12-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe single Coldplay: 'Paradise'

Nieuwe single Coldplay: 'Paradise'

Klik op de foto om ' Paradise ' te beluisteren

Vandaag gaat de nieuwe single van Coldplay in wereldwijde première. 'Paradise' is de tweede single uit het album 'Mylo Xyloto', dat op 24 oktober verschijnt.

Een weidse melodie volgestouwd met piano en violen, een luie electrogroove en lyrics over een vrouwmens dat van het paradijs droomt en zowaar wegvliegt: dat zal uw radio de komende weken om het halfuur uitbraken en de kans is groot dat u daar nog blij om bent ook.

Elke zeug zijn meug, en dat moet Chris Martin ook gedacht hebben toen hij Rihanna vroeg mee te zingen op het nummer 'Princess of China' op het vijfde album van Coldplay.

Hij moest er naar eigen zeggen wel al zijn moed voor samenrapen. "Het album is ontworpen als één geheel, met als hoofdpersonages een jongen en een meisje. Voor de rol van het meisje stond Rihanna bovenaan ons verlanglijstje. Maar het heeft een tijd geduurd eer ik de moed had om haar te vragen. Na ons optreden in Las Vegas ontmoette ik haar en vroeg ik of het er in zat. Ik stamelde, zo nerveus was ik. Ze heeft een verbluffende stem, totaal anders dan de mijne. Ze klinkt anders dan we gewend zijn van haar, maar dat komt omdat het een geheel andere song is, geschreven door een kerel uit Devon", verklaart Martin in The Sun.

Meer dan 50 miljoen albums heeft Coldplay al verkocht, maar daarom gaat Martin nog niet op zijn lauweren rusten. "Met dit vijfde album zijn we op het punt gekomen dat we onszelf moeten bevestigen of er mee ophouden. Populariteit heeft een vervaldatum. Maar iedereen die het album koopt, zal er van houden. Tenzij ze er echt niet van willen houden. Die zullen een jaar moeten wachten, dan zullen ze wel toegeven dat ze er van houden. Wat je moet aanvaarden als je heel loyale fans hebt, is dat er ook mensen zijn die je willen vermoorden. Dat is ok. Aanvankelijk is het moeilijk daar mee te leven, maar na een tijdje went het wel".


12-09-2011 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber: Voor mijn 25ste wil ik vader worden

Justin Bieber: "Voor mijn 25ste wil ik vader worden"

http://img194.imageshack.us/img194/606/justinbieberta.jpg


Justin Bieber wil tegen zijn 25ste vader worden. De 17-jarige zanger, die een relatie heeft met Selena Gomez, ziet zichzelf over zeven jaar getrouwd met kinderen. Maar trouwplannen zijn er voorlopig nog niet.12-09-2011 om 18:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beklijvend moment op Ground Zero met Paul Simon

Beklijvend moment op Ground Zero met Paul Simon

Klik op de foto om het filmpje te bekijken

De Amerikaanse singer-songwriter Paul Simon (69) heeft vandaag voor een van de vele beklijvende momenten gezorgd tijdens de herdenking van de slachtoffers van de terroristische aanslagen van 11 september 2001 in New York. De muzikant bracht op Ground Zero een akoestische versie van het nummer The Sound of Silence, dat hij in 1965 met Simon & Garfunkel uitbracht. Een pakkend eerbetoon van de New Yorker.


11-09-2011 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscar-winnaar Cliff Robertson overleden

Oscar-winnaar Cliff Robertson overleden


http://img703.imageshack.us/img703/8960/cliffrobertson.jpg


Oscar-winnaar Cliff Robertson is gisteren overleden in een ziekenhuis in New York. De Amerikaanse acteur werd een dag eerder 88 jaar, schrijft de krant Los Angeles Times.  Evelyn Chrisel, die jarenlang Robertsons persoonlijke assistente was, maakte het nieuws bekend.

Robertson speelde mee in zowat zestig films. In 1968 kreeg hij een Oscar voor zijn rol in de film 'Charly' van Ralph Nelson. Hij was ook te zien in 'Three Days of the Condor' en meer recent als oom Ben Parker in de Spider-Man-films. Op televisie waren er rollen in onder andere 'The Twilight Zone' en 'Batman'.


11-09-2011 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Rundskop' sleept zes Vlaamse filmprijzen in de wacht

'Rundskop' sleept zes Vlaamse filmprijzen in de wacht

http://img571.imageshack.us/img571/5349/rundskop.jpg
Matthias Schoenaerts in 'Rundskop'.


Op het Filmfestival van Oostende werden voor de tweede keer de Vlaamse Filmprijzen uitgereikt. De grote winnaar van de avond werd "Rundskop", die 6 prijzen in de wacht sleepte.

'Rundskop' werd bekroond tot beste film en beste debuut. Michael Roskam kreeg de prijs voor de beste regisseur. Matthias Schoenaerts werd bekroond als beste acteur in een hoofdrol, Jeroen Perceval tot beste acteur in een bijrol. Nicolas Karakatsanis kreeg de prijs voor de beste fotografie.

Ook 'Adem' verzilverde een aantal nominaties. De Prijs van de verdienste was voor "Schellebelle 1919", de film waarvoor regisseur Johan Heldenbergh zijn hele dorp op sleeptouw nam. In totaal werden 5 verschillende films bekroond.

Hieronder volgt een overzicht van de prijzen:
Prijs voor Beste Film: "Rundskop".
Prijs voor Beste Regisseur: Michael Roskam voor "Rundskop".
Prijs voor Beste Scenario: Hans Van Nuffel en Jean-Claude Van Rijckeghem voor "Adem".
Prijs voor Beste Acteur in een hoofdrol: Matthias Schoenaerts in "Rundskop".
Prijs voor Beste Actrice in een hoofdrol: Agnieszka Grochowska in "Beyond the Steppes".
Prijs voor Beste Acteur in een bijrol: Jeroen Perceval in "Rundskop".
Prijs voor Beste Actrice in een bijrol: Anemone Valcke in "Adem".
Prijs voor Beste Fotografie: Nicolas Karakatsanis in "Rundskop".
Prijs voor Beste Muziek: Bert Ostyn voor zijn composities in "Turquaze".
Prijs voor Beste Debuut: Michael Roskam voor "Rundskop".
Prijs van de Bijzondere Prestatie: "Schellebelle".
         
Met de uitreiking van de Vlaamse Filmprijzen werd het vijfde Filmfestival van Oostende afgesloten. In totaal volgden de voorbije tien dagen meer dan 25.000 mensen het aanbod van het Festival.


11-09-2011 om 11:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Justin Bieber vrouwenkleren draagt

Waarom Justin Bieber vrouwenkleren draagt


http://img820.imageshack.us/img820/606/justinbieberta.jpg

Justin Bieber komt er openlijk voor uit dat hij vrouwenkleren koopt. "Ik heb al vaker jeansbroeken voor vrouwen gedragen omdat die mij beter passen. Het is helemaal geen trend ofzo, ik draag gewoon graag wat lekker zit", luidt het.

Toch zal het 17-jarige popidool nog eventjes moeten wachten vooraleer hij dezelfde garderobe met zijn liefje Selena kan delen, want het koppel wil pas na hun huwelijk gaan samenhokken.

"Ik ben voorstander van het huwelijk, maar op dit moment hoeft het niet voor mij. Selena en ik zullen niet samenwonen totdat we getrouwd zijn."

Wanneer hij de grote stap dan wel zal zetten? "Ik weet het niet, als de tijd er rijp voor is dan zal het wel gebeuren. Momenteel focus ik me enkel en alleen op mijn muziek, alles loopt op wieltjes."


11-09-2011 om 09:56 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
10-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het laatste nummer van Amy

Het laatste nummer van Amy

Klik op de foto om de clip te bekijken

Op YouTube is een sneak preview online gezet van de laatste opnames die gemaakt zijn met Amy Winehouse, in duet met de Amerikaanse crooner Tony Bennett. Het gaat om het nummer 'Body and Soul', de favoriete plaat van Amy's vader Mitchell.

In de video zijn de betreurde Britse zangeres en Bennett, die veel jazzalbums heeft uitgebracht, aan het werk in de studio. Ze nemen de zang op van het nummer 'Body and Soul'. De opnames worden afgewisseld met interviewfragmenten van een vrij gezond uitziende Winehouse, die uitlegt dat ze de plaat 'als dochter van' maar al te goed kent.

Voor de 85-jarige Bennett waren die opnames "een getuigenis van haar artistieke genie en haar talent". Hij omschreef haar onlangs tijdens de 'MTV Music Video Awards' als "een van de meest eerlijke muzikanten die ik ooit heb ontmoet".

Het nummer wordt uitgebracht op 14 september, de geboortedatum van Amy. De zangeres zou dan 28 jaar geworden zijn. De opbrengst gaat naar de goeddoelorganisatie die haar familie heeft opgericht na haar plotse dood op 23 juli, toen ze werd teruggevonden in haar woning in Londen. Winehouse kampte met een jarenlange alcohol- en drugsverslaving.


10-09-2011 om 10:43 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
09-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proces arts Michael Jackson gestart in Los Angeles

Proces arts Michael Jackson gestart in Los Angeles

http://img24.imageshack.us/img24/4450/conradmurrayc.jpg


Het proces tegen Conrad Murray, de arts van Michael Jackson die beschuldigd wordt van onvrijwillige doodslag op de bekende superster in 2009, is in Los Angeles van start gegaan met de samenstelling van de jury. Twaalf mensen werden gekozen uit een groep van 160 personen.

Murray (58) staat terecht voor onvrijwillige doodslag tegen Michael Jackson, die in juni 2009 op 50-jarige leeftijd overleed. De aanklager meent dat Murray schuld treft voor de overdosis aan het verdovende middel propofol en andere medicijnen die in Jacksons lichaam werden aangetroffen.

Volgens getuigen zou Murray bewijzen van zijn betrokkenheid hebben willen verbergen, de toestand van Jackson niet hebben opgevolgd en de artsen op de spoeddienst niet hebben gezegd dat de zanger propofol had ingenomen als slaapmiddel.

De dokter slaagde erin alle camera's en aanwezige journalisten te verschalken door via een ondergrondse parking de rechtbank te betreden. Voor de ingang van de rechtbank werden twee manifestanten opgemerkt: eentje die de dokter steunt, en eentje die het voor de zanger opnam.
 
"Gerechtigheid voor Michael Jackson", riep de ene. "Ik steun dokter Conrad Murray, een onschuldige die vrijgepleit moet worden", zei de andere.

Als hij schuldig bevonden wordt, riskeert Murray vier jaar celstraf.


09-09-2011 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische Oscarnominatie

Belgische Oscarnominatie


http://img571.imageshack.us/img571/5349/rundskop.jpg
Matthias Schoenaerts in 'Rundskop'.


'Rundskop' van Michael Roskam, 'Le gamin au vélo' van de broers Dardenne en 'Hasta la vista' van Geoffrey Enthoven. Dat zijn de drie films die in aanmerking komen om als Belgische inzending mee te dingen naar een Oscar voor beste buitenlandse film, weet De Morgen.

Omdat er nooit eerder zoveel Belgische films werden gemaakt die zoveel internationale prijzen winnen, kampt de commissie die de Belgische inzending kiest dus met een luxeprobleem.
 
Achter de schermen van het filmfestival van Oostende wordt druk gediscussieerd over de inzending. In Oostende worden morgen de Vlaamse Filmprijzen uitgereikt. "De film die daar wint, " weet de krant, "is ook de grootste kanshebber om naar Hollywood te worden gestuurd."
 
Op 16 september hakt de commissie de knoop door.


09-09-2011 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryuichi Sakamoto op 5 november in PSK

Ryuichi Sakamoto op 5 november in PSK


http://img215.imageshack.us/img215/858/ryuichisakamoto.jpg


Ryuichi Sakamoto geeft op 5 november 2011 een exclusief Belgisch concert in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.

Naast componist, acteur en milieuactivist, is Sakamoto in de eerste plaats een zeer begenadigd pianist. Hij genoot een klassieke opleiding maar specialiseerde zich in elektronische en etnische muziek. De Japanse klanktovenaar komt naar Brussel met cellist Jaques Morelenbaum en een violist, waarvoor hij recent audities organiseerde. Het akoestische trio brengt een uitgekiende selectie uit zijn album '1996' aangevuld met nieuw materiaal.

Ryuichi Sakamoto werd in de jaren '70 bekend als lid van de baanbrekende Japanse elektropopgroep Yellow Magic Orchestra. Hij schreef ook de soundtracks voor 'Merry Christmas, Mr Lawrence' (1983) en 'The Last Emperor' (1987, Oscar voor beste soundtrack) en leverde bijdragen aan de soundtracj van 'Babel' (2006).

In 'Merry Christmas, Mr Lawrence' acteerde Sakamoto naast David Bowie. Het nummer 'Forbidden Colours' uit de film, gezongen door David Sylvian, werd een hit.

Sindsdien componeerde Sakamoto de meest uiteenlopende muziek, van hedendaags klassiek over bossanova tot elektronic. In 2006 richtte hij het ecologische platenlabel Commmons op, een platform dat nieuw talent wil promoten.

Tickets kosten tussen 25 en 40 euro, je kan ze hier reserveren.


09-09-2011 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
08-09-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2-documentaire over Achtung Baby in première

U2-documentaire over Achtung Baby in première


http://img847.imageshack.us/img847/3747/88987836.jpg


Niet alleen Nirvana's Nevermind viert dit jaar zijn twintigste verjaardag, Achtung Baby van U2 is exact even oud. En dat was natuurlijk een ideale reden voor een documentaire over het ontstaan die plaat. Vanavond gaat 'From The Sky Down' in première op het filmfestival van Toronto.

De docu werd geregisseerd door Davis Guggenheim. Hij regisseerde eerder al 'It Might Get Loud', de documentaire van gitarist The Edge over de geschiedenis van de elektrische gitaar.

'From The Sky Down' toont hoe U2 een moeilijke periode doorstaat. De relaties binnen de band zijn moeilijk en dat beïnvloedt het studiowerk in Berlijn.

Het Torronto Film Festival is een topevenement in de filmwereld. Het festival trapt vanavond af met de U2-docu en eindigt op 18 september.


08-09-2011 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buren dienen klacht in tegen Madonna voor geluidsoverlast

Buren dienen klacht in tegen Madonna voor geluidsoverlast

Klik op de foto om ' 4 Minutes ' te beluisteren

Een buurvrouw van Madonna in New York klaagt de zangeres aan wegens geluidsoverlast. Het geschil sleept al langer dan vandaag aan, maar het verzoek om de zaak te seponeren werd afgewezen.

Karen George woont naast het appartement van Madonna dat gebruikt wordt als oefenruimte. "Als in New York is, worden we tot drie uur per dag geconfronteerd met keiharde muziek en stampende voeten. De muren schudden ervan", aldus de buurvrouw.

Twee jaar geleden nam Madonna al eens maatregelen om de geluidsoverlast tegen te gaan, maar volgens George bleken die onvoldoende. De rechter vindt nu dat de ernst van de klacht een rechtszaak rechtvaardigt. Naast Madonna wordt ook de vereniging van eigenaren van het gebouw gedagvaard. (br.hln)


08-09-2011 om 13:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!