Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibson lastiggevallen door 'slachtoffer' auto-ongeluk

Mel Gibson lastiggevallen door 'slachtoffer' auto-ongeluk

http://oi62.tinypic.com/ftplpu.jpg

Mel Gibson is nog altijd in een heftige strijd verwikkeld door een auto-ongeluk dat hij rond de kerst veroorzaakte. De acteur lette even niet op de weg en reed tegen een geparkeerde auto aan. Hij beweert dat de eigenaresse van de auto duizenden dollars van hem probeert af te troggelen, zo weet TMZ.

Volgens bronnen van de entertainmentsite reed Gibson in de buurt van zijn huis in Malibu toen het ongeluk gebeurde. De schade was naar verluidt zo ernstig dat hij hulp moest inschakelen om zijn auto uit te komen. Eenmaal weer met beide benen op de grond, liet de Braveheart-acteur zijn contactinformatie achter op de geparkeerde auto en vertrok.

Zijn verzekering heeft alle schade vergoed, maar de vrouw begon de 59-jarige acteur persoonlijk te bellen. Ze wil meer geld en een nieuwe auto. Gibson is van mening dat de vrouw geen recht heeft op een enorme schadevergoeding omdat hij toevallig een Hollywoodacteur is. Hij dreigt zijn advocaten in te schakelen om de vrouw stil te krijgen. Zij dreigt op haar beurt met een proces tegen Mel. Het is nog niet bekend of de zaak al is opgelost.

13-02-2015 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van Jackie Chan na zes maanden uit gevangenis ontslagen

Zoon van Jackie Chan na zes maanden uit gevangenis ontslagen

http://oi59.tinypic.com/rjdpgp.jpg

De zoon van Hollywoodster Jackie Chan (60) is na een celstraf van zes maanden wegens een drugsdelict uit de gevangenis ontslagen. Jaycee Chan (32) heeft de insteling in Peking vanmorgen verlaten, aldus zijn productiebedrijf. De jonge acteur en zanger werd veroordeeld omdat hij druggebruikers onderdak had verleend. Bij zijn arrestatie in augustus werd hij volgens de politie ook positief bevonden aan het gebruik van marihuana en had hij zijn drugsgebruik toegegeven.

Zijn vader verontschuldigde zich destijds voor het gedrag van zijn zoon. De acteur en stuntman ("Rush Hour") werd in 2009 in zijn geboorteland benoemd tot antidrugsambassadeur. Naast zijn zoon werden tijdens de grootschalige drugsrazzia's meerdere Chinese bekende personen gearresteerd.

De 32-jarige Chan zal zich volgens zijn productiebedrijf morgen tijdens een persconferentie in het openbaar verontschuldigen en zijn gedrag nader toelichten.

13-02-2015 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NCIS en Big Bang Theory populairste tv-series in VS

NCIS en Big Bang Theory populairste tv-series in VS

http://oi61.tinypic.com/2qjm9o6.jpg

NCIS en The Big Bang Theory zijn de populairste tv-series in de Verenigde Staten. Op de derde plaats staat The Walking Dead. Dat blijkt uit onderzoek van Harris Poll.

"We weten allemaal op basis van de kijkcijfers dat NCIS en The Big Bang Theory succesvolle tv-series zijn, maar dit onderzoek toont aan dat deze programma's duidelijk opvallen als Amerika's favoriete keuze in een groeiende markt voor series", zegt David Poltrack van het tv-netwerk CBS.

In het Amerikaanse populairiteitsonderzoek staat de serie Scandal op de vierde plaats en Game of Thrones op de vijfde positie. The Good Wife en The Blacklist delen plaats zes. Modern Family, Blue Bloods en Criminal Minds maken de ranglijst van de tien populairste tv-series compleet.

13-02-2015 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronaldo zet zijn zinnen op filmcarrière

Ronaldo zet zijn zinnen op filmcarrière

http://oi60.tinypic.com/34ybi39.jpg

De Braziliaanse ex-voetballer Ronaldo heeft zijn zinnen gezet op een filmcarrière. "Misschien binnenkort", antwoordde Ronaldo toen hem in het Spaans werd gevraagd of hij acteur wilde worden.

Ronaldo (38) gaf onlangs nog toe dat hij overweegt opnieuw te gaan voetballen voor de Amerikaanse club Fort Lauderdale Strikers waarvan hij deels eigenaar is.

"Alle actrices goed"
Maar Ronaldo lonkt ook naar Hollywood. Hij verklaarde dat hij niet kieskeurig is met welke tegenspeelsters hij op het witte doek zou verschijnen. Toen TMZ Sport hem vroeg met welke actrice hij zou willen spelen, antwoordde hij: "Dat weet ik nog niet, ik vind ze allemaal goed".

Gisteren was Ronaldo, die in 2011 zijn laatste wedstrijd speelde, in Hollywood. Toen hij het Ago restaurant verliet en hem gevraagd werd of hij in Hollywood was voor het plezier of voor zaken, zei hij: "Een beetje van beiden".

Cantona en Leboeuf
Ronaldo zou niet de eerste stervoetballer zijn die de overstap van de grasmat naar het witte doek maakt. Fransman Eric Cantona (48) werd na zijn voetbalcarrière ook acteur en speelde onder meer in 'Looking for Eric' (2009) en 'The Stone Roses: Made of Stone'.

Cantona's landgenoot Frank Leboeuf, tegenstander van Ronaldo in de Wereldbekerfinale van 1998, speelde onder meer een dokter in de Stephen Hawking-biopic 'The Theory of Everything'.

13-02-2015 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cindy Crawford zegt nee tegen Photoshop

Cindy Crawford zegt nee tegen Photoshop

http://oi61.tinypic.com/16k3ng0.jpg

Supermodel Cindy Crawford bewijst dat ze op 48-jarige leeftijd nog steeds hot is. En dat zonder Photoshop, want het topmodel stuurde een foto van zichzelf de wereld in waar geen greintje retoucheren aan te pas kwam.

De foto zal verschijnen in het aprilnummer van het Amerikaanse blad Marie Claire en maakt onderdeel uit van een campagne tegen Photoshop. Denk: celebrities zonder dat ze eerst langs de airbrush filter gepasseerd zijn.

Cindy mag op haar 48ste dan wel niet langer het lichaam van de hedendaagse topmodellen hebben, ze ziet er nog steeds fantastisch uit. Ook zonder photoshop. "Ik was nooit van de magersten," vertelt ze. "Ik heb altijd voldoende moeten sporten en goed moeten eten. Maar langs de andere kant wil ik nu vooral een goed voorbeeld voor mijn kinderen zijn en hen laten zien dat je jezelf moet accepteren zoals je bent." Amen.

13-02-2015 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell : "Ik heb een hekel aan Valentijnsdag"

Simon Cowell : "Ik heb een hekel aan Valentijnsdag"

http://oi60.tinypic.com/2zi4pas.jpg

De meest romantische dag van het jaar staat voor de deur, maar Simon Cowell wordt er niet warm of koud van. "Ik heb een hekel aan Valentijnsdag", zei de X Factor-coryfee tegen Daily Star.

"Het is dé dag van het jaar dat je romantisch zou moeten zijn", vervolgt hij. "Het is zo vervelend."

Omdat hij zaterdag in Londen is en zijn partner Lauren Silverman in New York, zullen de twee de dag sowieso niet samen doorbrengen. Simon: "We gaan het vrijdag vieren. Ik weet nog niet wat ik ga doen, maar zoals ik al zei, ik ben er niet dol op. Ik hou meer van eerste kerstdag."

Om een andere reden is 14 februari voor Simon en Lauren wel bijzonder: ze vieren dan de eerste verjaardag van hun zoon Eric.

12-02-2015 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joke van de Velde uit de kleren voor Valentijn

Joke van de Velde uit de kleren voor Valentijn

http://oi62.tinypic.com/280jer4.jpg

Niet alleen bikinibabe Véronique De Cock maar ook Joke van de Velde poseert ter gelegenheid van Valentijn in sexy lingerie voor P-magazine.

De knappe blondine geeft ons vandaag al een voorsmaakje op de fotospecial van het mannenblad dat morgen in de winkels ligt. Daarbij geeft ze ook nog de volgende romantische tip: "Geniet van elkaar!!!"

Het blijft raden van wie Joke zelf zal genieten, de ex-Miss België is immers nog vrijgezel.

12-02-2015 om 23:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen bruine m&m's, een naakte pop en andere belachelijke eisen van popsterren

Geen bruine m&m's, een naakte pop en andere belachelijke eisen van popsterren

http://oi57.tinypic.com/vso27b.jpg

Sommige rock- en popsterren staan bekend om hun moeilijke karakter en de vreemde eisen die ze stellen. Zo eiste Jack White onlangs verse guacamole en een bananenvrije zone. Hier zijn nog enkele andere sterren met bijzondere eisen.

Van Halen

De rockband vroeg ooit een kom m&m's, maar dan zonder de bruine m&m's. Volgens de bandleden hadden ze die eis op hun lijstje gezet om te checken of de organisatie hun lijst wel echt lazen.

Beyoncé

Tijdens haar wereldtournée eiste Beyoncé pas witgeschilderde muren en rood toiletpapier.

Lady Gaga

De popster doet haar reputatie als excentriekeling alle eer aan met haar vraag naar een levensgrote naakte pop met roze schaamhaar.

Jennifer Lopez

Niet te veel kleuren voor J-Lo, zij vroeg witte bloemen, witte tafellakens, witte kaarsen, witte zetels en witte gordijnen. Bovendien eiste ze dat de organisatie haar koffie roerde in tegenwijzerzin.

P. Diddy

Diddy is een dorstige artiest. Hij vroeg twee flessen Hennessy cognac, twee flessen Santa Margherita Pinot Grigio, twee flessen Veuve Clicquot, een fles Dom Perignon en Grey Goose vodka. Daarnaast wou hij ook een kogelvrije Maybach-limousine en 20 stukken zeep.

Elton John

De Britse zanger vroeg naast 74 handdoeken ook wat bloemen (maar geen chrysanten, lelies, anjers of madeliefjes).

Marilyn Manson

In de kleedkamer van Marilyn Manson moet de airconditioning altijd op het maximum staan. Daarnaast wenst hij ook Haribo-gummibeertjes, popcorn, een fles absint en een kale prostituee zonder tanden.

Nirvana

De eisen van de leden van Nirvana waren heel wat minder ingewikkeld dan iedereen hierboven. Het enige dat zij wensten was macaroni met kaas.

12-02-2015 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter ontploft door 'Fifty Shades of Grey'

Twitter ontploft door 'Fifty Shades of Grey'

http://oi58.tinypic.com/t0ti12.jpg

Nog nooit zoveel geschreven of gediscussieerd over een film als over '50 Shades of Grey'. De pers was bijzonder kritisch over de filmsensatie van het jaar, maar op Twitter zijn de meningen verdeeld.

12-02-2015 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dochtertje Blake Lively en Ryan Reynolds heet James"

"Dochtertje Blake Lively en Ryan Reynolds heet James"

http://oi61.tinypic.com/291l06c.jpg

Het dochtertje van Blake Lively en Ryan Reynolds heet James. Dat zou een bron verteld hebben aan E! Online. Het meisje is inmiddels al twee maanden oud, maar het acteurskoppel houdt de lippen stijf op elkaar wat betreft de naam. Het lijkt wel een staatsgeheim.

Eerder werd al gespeculeerd dat de kleine Violet zou heten, maar vader Ryan vertelde in USA Today dat dat niet klopte. "Nee, zo heet ze niet. Ik weet ook niet waar dat vandaan komt."

Blake (27) en Ryan (38) trouwden in 2012. Dit is hun eerste kindje.

12-02-2015 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pamela Anderson voor derde keer gescheiden"

"Pamela Anderson voor derde keer gescheiden"

http://oi61.tinypic.com/4jpdg4.jpg

Pamela Anderson (47) is weer single, zo lijkt het. De hoogblonde Baywatchster maakte deze week de stap naar de rechter om officieel de scheiding van haar man Rick Salomon (46) in te dienen. Geen onbekende setting, want Pamela scheidde twee keer eerder van de professioneel pokerspeler.

De Amerikaanse entertainmentsite TMZ beschikt over documenten die de scheiding uitspreken. De breuk zou dinsdag officieel zijn gemaakt, waarna Pamela gisteren zou zijn gespot bij de rechtbank.

Het eerste huwelijk van het veelbesproken koppel was in 2007. Na slechts twee maanden kwam daar een einde aan. In januari 2014 volgde een lijmpoging, waarna een halfjaar later opnieuw scheidingspapieren werden ingediend.

12-02-2015 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de beste persfoto van het jaar

Dit is de beste persfoto van het jaar

http://oi58.tinypic.com/oh4nrl.jpg

Een foto van een homoseksueel koppel tijdens een intiem moment in het Russische Sint-Petersburg: dat is de World Press Photo van het jaar 2014. De winnende foto werd genomen door de Deense fotograaf Mads Nissen voor de Deense krant Politiken. Dat werd vandaag bekendgemaakt in Amsterdam.

Mads Nissen is fotograaf bij de Deense krant Politiken. Zijn winnende foto toont Jon en Alex, een homoseksueel koppel in Sint-Petersburg. Het leven voor homoseksuelen en transgenders in Rusland wordt alsmaar moeilijker: seksuele minderheden hebben er te maken met legale en sociale discriminatie, aanrandingen en gewelddadige aanvallen door conservatieve religieuze en nationalistische groeperingen.

De foto won ook de eerste prijs in de categorie 'Contemporary issues'.

De winnaar ontvangt een geldprijs van 10.000 euro en Canon schenkt hem een professionele DSLR-camera. De prijzen worden op 24 en 25 april uitgereikt in Amsterdam. Alle winnende foto's worden nadien een jaar lang tentoongesteld in honderd steden in 45 landen.

Categorieën

Voor de 58ste World Press Photo-wedstrijd waren er 97.912 inzendingen door 5.692 persfotografen, fotojournalisten en documentairefotografen uit 131 landen. Een internationale jury onder leiding van Michele McNally van The New York Times reikte - naast de World Press Photo van 2014 - prijzen uit in acht categorieën aan 42 fotografen uit 17 landen.

Daarbij één Belg dit jaar: Tomas van Houtryve kaapte met 'Blue sky days' de derde prijs weg in de categorie Contemporary issues (stories).

Dit jaar werd een nieuwe categorie in het leven geroepen: 'Long-term projects'. Voor deze categorie ontving de jury 510 projecten, of in totaal 14.583 foto's. De winnaar in deze categorie is de Amerikaanse Darcy Padilla met het project 'Family love'.

Dit zijn de winnaars in alle categorieën:

General news, singles:
1. Sergei Ilnitsky, Rusland, European Pressphoto Agency: 'Kitchen table', 26 augustus.
2. Massimo Sestini, Italië: 'Rescue operation', 7 juni.
3. Gianfranco Tripodo, Italië, Contrasto: 'Bosa Bosa Bosa!', 24 april.

General news, stories:
1. Pete Muller, Ebola in Sierra Leone
2. Glenna Gordon, Mass abduction in Nigeria
3. Sergey Ponomarev, Gaza conflict

Spot news, singles:
1. Bulent Kilic, Turkije, AFP: 'Istanbul protest', 12 maart.
2. Tyler Hicks, VS, The New York Times: 'Beach casualties', 16 juli.
3. Bulent Kilic, Turkije, AFP: 'Air strike on IS militants', 23 oktober.

Spot news, stories:
1. Jérôme Sessini, Frankrijk, Magnum Photos voor Time: 'Crime without punishment', 17 juli.
2. Jérôme Sessini, Magnum Photos voor De Standaard: 'Final fight for Maidan', 19 februari.
3. Arash Khamooshi, Iran, ISNA: 'Act of forgiveness', 15 april.

Contemporary issues, singles:
1. Mads Nissen, Jon and Alex
2. Ronghui Chen, Christmas factory
3. Fulvio Bugani, Waria: being a different muslim

Contemporary issues, stories:
1. Giovanni Troilo, The dark heart of Europe
2. Giulio Di Sturco, Chollywood
3. Tomas van Houtryve, Blue sky days
Een eervolle vermelding is er voor Fatameh Behboudi voor Mothers of Patience.

Daily life, singles:
1. Cai Sheng Xiang, The bull market
2. Åsa Sjöström, Orphan brothers
3. Malin Fezehai, Eritrean wedding

Daily life, stories:
1. Michele Palazzi, Mongolia, black gold hotel
2. Sarker Protick, What remains
3. Turi Calafato, Behind a window blind

Portraits, singles:
1. Raphaela Rosella, Laurinda
2. Liu Song, Accused
3. Lisa Krantz, Disco Girl

Portraits, stories:
1. Sofia Valiente, Miracle village
2. Andy Rochelli, Russian interiors
3. Paolo Verzone, Cadets

Nature, singles:
1. Yongzhi Chu, Monkey training for a circus
2. Ami Vitale, Orphaned rhino
3. Sandra Hoyn, Indonesia's last orangutans

Nature, stories:
1. Anand Varma, Mindsuckers
2. Christian Ziegler, Vegetables with an attitude
3. Paolo Marchetti, Cold blood Colombia

Sports, singles:
1. Bao Tailiang, The final game
2. Al Bello, The Beckham catch
3. Mark Metcalfe, 63 not out

Sports, stories:
1. Kieran Doherty, Ground pass holders
2. Sergei Ilnitsky, Conquering speed

Long-term projects:
1. Darcy Padilla, Family love 1993-2014
2. Kacper Kowalski, Side effects
3. Lu Guang, Development and pollution

12-02-2015 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk onthuld: zo brak Joy Anna Thielemans haar arm

Eindelijk onthuld: zo brak Joy Anna Thielemans haar arm

http://oi59.tinypic.com/35ioo5k.jpg

Als je nog niet wist dat Joy Anna Thielemans met een gebarsten elleboog zit, dan zat je wellicht op mars of heb je een week zonder internet geleefd. Via Instagram en Twitter konden we alles volgen: van de verzorging in het ziekenhuis tot haar werkmoeilijkheden en fashionable outfits met gipsverband. De Thuis-actrice deelde echter nooit hoe ze precies hoe ze aan deze kwetsuur kwam.

Tegen De Sterren Op, het komische VTM-programma, heeft het mysterie echter uitgeklaard. Actrice Clara Cleymans parodieerde de actrice op geniale wijze en toonde hoe Joy Anna's liefde voor selfies haar duur is komen te staan.

Thielemans kon gelukkig zelf lachen met het fragmentje. Meteen onthulde ze op Twitter dat ze "strijk ging" met het filmpje. En dreef ze de spot met zichzelf door een selfie met haar geliefde bomen op de achtergrond te nemen.

12-02-2015 om 22:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P!nk gaat bloot tegen bont op Times Square

P!nk gaat bloot tegen bont op Times Square

http://oi61.tinypic.com/2vt5xci.jpg

Alecia Moore, beter bekend als P!nk, zal vanavond bloot te zien zijn op een enorm reclamebord op Times Square. In het kader van de campagne 'Bont? Dan liever naakt' van de Amerikaanse dierenwelzijnsorganisatie PETA is de zangeres volledig ontkleed te bewonderen op het best verlichte plein van New York.

De enorme advertentie wordt vanavond onthuld, vlak voor aanvang van de New York Fashion Week.

De Grammy-winnares vertelt dat ze niet altijd bontvrij is geweest. "Ik heb bont gedragen op verschillende gelegenheden. Maar ik ben verstandig geworden en boycot bont nu compleet. Ik hoop dat iedereen gedwongen kan worden om de verschrikkingen te zien die deze dieren moeten ondergaan voor modetrends. Ik hoop dat bontdragers in hun kont gebeten worden door dezelfde diersoort die ze dragen", aldus P!nk.

PETA richt zich op het verbannen van dierenmishandeling ten behoeve van de modeindustrie. De organisatie staat bekend om de provocerende reclamespotjes en advertenties. P!nk is niet de eerste beroemdheid die uit de kleren gaat voor de campagne. Eerder waren actrices Eva Mendes (Hitch) en Olivia Munn (The Newsroom) al bloot voor PETA te zien.

11-02-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geniaal! Dr. Phil mét beeld maar zonder klank

Geniaal! Dr. Phil mét beeld maar zonder klank

http://oi60.tinypic.com/31353k8.jpg

Een YouTuber heeft uit een aflevering van Dr. Phil alle dialogen geknipt. Wat overblijft, is een ongemakkelijke stilte tijdens het eindeloze staren.

Een aflevering van de beruchte Dr.Phil herbergt onder normale omstandigheden een vulkaan aan emoties. Snij je het geleuter weg, dan resten enkele nog expressieve blikken en tranen.

De talkshow bekijken met beeld maar zonder klank brengt dus rust maar blijkt een uiterst bevreemdende ervaring.

11-02-2015 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Cheryl lanceert eigen kledinglijn

Zangeres Cheryl lanceert eigen kledinglijn

http://oi62.tinypic.com/xmod90.jpg

De Engelse zangeres Cheryl Fernandez-Versini begint binnenkort haar eigen kledinglijn. Althans, dat vertellen bronnen aan Daily Star.

"Cheryl heeft altijd gedroomd van een carrière in de mode-industrie, maar dat durfde ze steeds niet", aldus een insider. Sinds de zangeres getrouwd is met Jean-Bernard zou de 31-jarige Cheryl meer zelfvertrouwen hebben gekregen. Daarbij heeft hij haar beloofd om haar te helpen met het samenstellen van haar collectie.

De Britse krant schrijft dat Cheryl haar collega Victoria Beckham als grote inspiratiebron ziet. Zij begon als Spice Girl en is intussen een gewaardeerd modeontwerper. "Cheryl ziet geen redenen waarom Victoria dit wel voor elkaar krijgt en zij niet", weet de ingewijde.

11-02-2015 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cartoonisten tekenen "Laatste Avondmaal" van Charles Michel

Cartoonisten tekenen "Laatste Avondmaal" van Charles Michel

http://oi58.tinypic.com/2isz591.jpg

Belgische cartoonisten hebben de koppen bij elkaar gestoken om "Het Laatste Avondmaal" van premier Charles Michel te schetsen. Het werk werd vanavond in Brussel voorgesteld bij de vernissage van "Michel I", een expositie gewijd aan de premier en zijn regering.

Galerie "The Cartoonist" in Brussel stelt werken tentoon van zowel Franstaligen als Vlamingen: onder meer Kroll, du Bus, Vadot, Marec, Lectrr en Quirit. "Lachen verzacht de zeden. Karikaturen en spot zijn uitvloeisels van de democratie en de vrijheid van meningsuiting", aldus Michel vandaag.

Alvorens formateur te worden, verzamelde Michel de cartoons over zijn persoon. Sinds enkele maanden kan hij naar eigen zeggen het ritme niet meer volgen. Hij beloofde de aanwezige cartoonisten dat hij zijn haar niet zal laten groeien en dat hij niet zal veranderen van bril.

De expo vindt plaats van 11 februari tot 22 maart in galerie "The Cartoonist" in de Hoogstraat te Brussel.

11-02-2015 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian openhartig over favoriete sekspositie en genante plaspraktijken

Kim Kardashian openhartig over favoriete sekspositie en genante plaspraktijken

http://oi62.tinypic.com/nbulp2.jpg

Kim Kardashian laat zich tegenwoordig voor vanalles en nog wat in haar blootje fotograferen, maar ze gaf zich nu ook figuurlijk bloot tijdens een openhartig interview met topmodel Cara Delevigne. In het interview gaf de realityster onder meer toe dat haar favoriete standje "op zijn hondjes" is en ze deed nog veel meer vreemde openbaringen. Lees hier de opvallendste uitspraken van Kim tijdens het interview.

In het spraakmakende interview met Cara Delevigne geeft Kim toe dat ze het liefste "op zijn hondjes" de liefde bedrijft. Ze loopt ook het liefste van al rond in haar blootje. Als ze wel iets draagt, dan gaat ze voor iets met veel sexappeal, net zoals haar hubbie Kanye het graag heeft. "Draag iets sexier, zegt Kanye vaak. Hij moedigt me enorm aan", zegt Kim daarover. Haar guilty pleasure naast naakt door het huis hollen? "Ik hou enorm van televisieseries over moorden en lijken", zegt Kim.

Kim stopte echter niet bij deze openbaringen. Ze gaf ook toe dat ze vaak op haar figuurcorrigerend ondergoed plast. "Ik plas vaak over mijn 'spanx'", zegt ze. "Het is een ramp. Ze zijn niet kruisloos genoeg." Alsof dit vieze weetje niet genoeg was, stelde ze meteen ook dat haar zus Kourtney nog erger is op het vlak van vreemde plaspraktijken. "Kourtney plaste in het Delano Hotel in Miami achter het gordijn."

Kim spuwde tijdens het interview ook haar gal over mensen die zeggen dat ze enkel beroemd is door haar sekstape met Ray J. "Dat is misschien hoe mensen over mij hebben gehoord, maar mijn carrière is daar niet mee gestart", zegt ze. "Ik probeer me erover te zetten omdat ik denk dat iedereen in zijn leven wel dingen doet waar men niet zo trots over is. Je kan gewoon niet bij de pakken neer blijven zitten en je leven er door laten regeren.

Als iemand me vraagt wat ik eigenlijk doe, dan heb ik soms zin om te zeggen: 'vraag het godverdomme aan mijn bankrekening wat ik doe'. Maar dat zeg ik natuurlijk nooit echt."

11-02-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera deelt eerste babyfoto's

Christina Aguilera deelt eerste babyfoto's

http://oi61.tinypic.com/121ttfo.jpg

Christina Aguilera heeft voor het eerst sinds de bevalling haar pasgeboren dochter laten zien. In People staan foto's van Summer Rain. Het meisje werd in augustus geboren.

De zangeres vertelt het blad ook over haar dochtertje. "Vanaf het eerste moment was ze een engeltje, we hadden gelijk een fijne en hechte band met elkaar", aldus Christina, die ontzettend blij is met het kleine meisje. "Haar lach laat mijn hart en dat van papa smelten", vervolgt Aguilera. "Ze lacht heel veel."

Het is het eerste kindje voor Christina en haar verloofde Matt Rutler. De zangeres heeft al een zevenjarig zoontje met haar ex Jordan Bratman. Christina vertelt People dat ze het zo nu en dan best lastig vindt om haar carrière te combineren met het moederschap. "Moeder zijn is al een fulltimebaan op zich. Dus het is wel zoeken naar de juiste manier", legt Aguilera uit. "Er veranderen altijd zo veel dingen in mijn leven, maar mijn kinderen zijn mijn stabiele factor en daar laat ik nu alles van afhangen."

11-02-2015 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spice Girl Mel B: "Mijn man heeft me nooit geslagen"

Spice Girl Mel B: "Mijn man heeft me nooit geslagen"

http://oi62.tinypic.com/1zx66h.jpg

Mel B is in december niet door haar man Stephen Belafonte geslagen en hij hield haar ook niet in gijzeling. Dat heeft de zangeres aan een journalist van Mirror gezegd.

Bijna twee maanden geleden gingen er plotseling geruchten dat Mel en Stephen in een flinke huwelijkscrisis zaten. De Spice Girl moest een opnamedag voor X Factor afzeggen en toen ze later wel weer bij opnames verscheen, ontdekten fans blauwe plekken bij haar. Al snel ging het gerucht dat Mel door haar man zou zijn mishandeld, maar daar klopt volgens de artieste dus helemaal niks van.

"Mijn man en ik zijn hartstikke gek op elkaar", zegt Mel tegen de Britse krant. De twee zijn al zeven jaar bij elkaar. Een bron laat Mirror weten dat Mel en Stephen niet weten waar de geruchten vandaan komen. "Ze hadden het inderdaad even lastig voor de kerst, maar dat is allang voorbij en ze zijn heel gelukkig samen."

11-02-2015 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!