Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P!nk gaat bloot tegen bont op Times Square

P!nk gaat bloot tegen bont op Times Square

http://oi61.tinypic.com/2vt5xci.jpg

Alecia Moore, beter bekend als P!nk, zal vanavond bloot te zien zijn op een enorm reclamebord op Times Square. In het kader van de campagne 'Bont? Dan liever naakt' van de Amerikaanse dierenwelzijnsorganisatie PETA is de zangeres volledig ontkleed te bewonderen op het best verlichte plein van New York.

De enorme advertentie wordt vanavond onthuld, vlak voor aanvang van de New York Fashion Week.

De Grammy-winnares vertelt dat ze niet altijd bontvrij is geweest. "Ik heb bont gedragen op verschillende gelegenheden. Maar ik ben verstandig geworden en boycot bont nu compleet. Ik hoop dat iedereen gedwongen kan worden om de verschrikkingen te zien die deze dieren moeten ondergaan voor modetrends. Ik hoop dat bontdragers in hun kont gebeten worden door dezelfde diersoort die ze dragen", aldus P!nk.

PETA richt zich op het verbannen van dierenmishandeling ten behoeve van de modeindustrie. De organisatie staat bekend om de provocerende reclamespotjes en advertenties. P!nk is niet de eerste beroemdheid die uit de kleren gaat voor de campagne. Eerder waren actrices Eva Mendes (Hitch) en Olivia Munn (The Newsroom) al bloot voor PETA te zien.

11-02-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geniaal! Dr. Phil mét beeld maar zonder klank

Geniaal! Dr. Phil mét beeld maar zonder klank

http://oi60.tinypic.com/31353k8.jpg

Een YouTuber heeft uit een aflevering van Dr. Phil alle dialogen geknipt. Wat overblijft, is een ongemakkelijke stilte tijdens het eindeloze staren.

Een aflevering van de beruchte Dr.Phil herbergt onder normale omstandigheden een vulkaan aan emoties. Snij je het geleuter weg, dan resten enkele nog expressieve blikken en tranen.

De talkshow bekijken met beeld maar zonder klank brengt dus rust maar blijkt een uiterst bevreemdende ervaring.

11-02-2015 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Cheryl lanceert eigen kledinglijn

Zangeres Cheryl lanceert eigen kledinglijn

http://oi62.tinypic.com/xmod90.jpg

De Engelse zangeres Cheryl Fernandez-Versini begint binnenkort haar eigen kledinglijn. Althans, dat vertellen bronnen aan Daily Star.

"Cheryl heeft altijd gedroomd van een carrière in de mode-industrie, maar dat durfde ze steeds niet", aldus een insider. Sinds de zangeres getrouwd is met Jean-Bernard zou de 31-jarige Cheryl meer zelfvertrouwen hebben gekregen. Daarbij heeft hij haar beloofd om haar te helpen met het samenstellen van haar collectie.

De Britse krant schrijft dat Cheryl haar collega Victoria Beckham als grote inspiratiebron ziet. Zij begon als Spice Girl en is intussen een gewaardeerd modeontwerper. "Cheryl ziet geen redenen waarom Victoria dit wel voor elkaar krijgt en zij niet", weet de ingewijde.

11-02-2015 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cartoonisten tekenen "Laatste Avondmaal" van Charles Michel

Cartoonisten tekenen "Laatste Avondmaal" van Charles Michel

http://oi58.tinypic.com/2isz591.jpg

Belgische cartoonisten hebben de koppen bij elkaar gestoken om "Het Laatste Avondmaal" van premier Charles Michel te schetsen. Het werk werd vanavond in Brussel voorgesteld bij de vernissage van "Michel I", een expositie gewijd aan de premier en zijn regering.

Galerie "The Cartoonist" in Brussel stelt werken tentoon van zowel Franstaligen als Vlamingen: onder meer Kroll, du Bus, Vadot, Marec, Lectrr en Quirit. "Lachen verzacht de zeden. Karikaturen en spot zijn uitvloeisels van de democratie en de vrijheid van meningsuiting", aldus Michel vandaag.

Alvorens formateur te worden, verzamelde Michel de cartoons over zijn persoon. Sinds enkele maanden kan hij naar eigen zeggen het ritme niet meer volgen. Hij beloofde de aanwezige cartoonisten dat hij zijn haar niet zal laten groeien en dat hij niet zal veranderen van bril.

De expo vindt plaats van 11 februari tot 22 maart in galerie "The Cartoonist" in de Hoogstraat te Brussel.

11-02-2015 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian openhartig over favoriete sekspositie en genante plaspraktijken

Kim Kardashian openhartig over favoriete sekspositie en genante plaspraktijken

http://oi62.tinypic.com/nbulp2.jpg

Kim Kardashian laat zich tegenwoordig voor vanalles en nog wat in haar blootje fotograferen, maar ze gaf zich nu ook figuurlijk bloot tijdens een openhartig interview met topmodel Cara Delevigne. In het interview gaf de realityster onder meer toe dat haar favoriete standje "op zijn hondjes" is en ze deed nog veel meer vreemde openbaringen. Lees hier de opvallendste uitspraken van Kim tijdens het interview.

In het spraakmakende interview met Cara Delevigne geeft Kim toe dat ze het liefste "op zijn hondjes" de liefde bedrijft. Ze loopt ook het liefste van al rond in haar blootje. Als ze wel iets draagt, dan gaat ze voor iets met veel sexappeal, net zoals haar hubbie Kanye het graag heeft. "Draag iets sexier, zegt Kanye vaak. Hij moedigt me enorm aan", zegt Kim daarover. Haar guilty pleasure naast naakt door het huis hollen? "Ik hou enorm van televisieseries over moorden en lijken", zegt Kim.

Kim stopte echter niet bij deze openbaringen. Ze gaf ook toe dat ze vaak op haar figuurcorrigerend ondergoed plast. "Ik plas vaak over mijn 'spanx'", zegt ze. "Het is een ramp. Ze zijn niet kruisloos genoeg." Alsof dit vieze weetje niet genoeg was, stelde ze meteen ook dat haar zus Kourtney nog erger is op het vlak van vreemde plaspraktijken. "Kourtney plaste in het Delano Hotel in Miami achter het gordijn."

Kim spuwde tijdens het interview ook haar gal over mensen die zeggen dat ze enkel beroemd is door haar sekstape met Ray J. "Dat is misschien hoe mensen over mij hebben gehoord, maar mijn carrière is daar niet mee gestart", zegt ze. "Ik probeer me erover te zetten omdat ik denk dat iedereen in zijn leven wel dingen doet waar men niet zo trots over is. Je kan gewoon niet bij de pakken neer blijven zitten en je leven er door laten regeren.

Als iemand me vraagt wat ik eigenlijk doe, dan heb ik soms zin om te zeggen: 'vraag het godverdomme aan mijn bankrekening wat ik doe'. Maar dat zeg ik natuurlijk nooit echt."

11-02-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera deelt eerste babyfoto's

Christina Aguilera deelt eerste babyfoto's

http://oi61.tinypic.com/121ttfo.jpg

Christina Aguilera heeft voor het eerst sinds de bevalling haar pasgeboren dochter laten zien. In People staan foto's van Summer Rain. Het meisje werd in augustus geboren.

De zangeres vertelt het blad ook over haar dochtertje. "Vanaf het eerste moment was ze een engeltje, we hadden gelijk een fijne en hechte band met elkaar", aldus Christina, die ontzettend blij is met het kleine meisje. "Haar lach laat mijn hart en dat van papa smelten", vervolgt Aguilera. "Ze lacht heel veel."

Het is het eerste kindje voor Christina en haar verloofde Matt Rutler. De zangeres heeft al een zevenjarig zoontje met haar ex Jordan Bratman. Christina vertelt People dat ze het zo nu en dan best lastig vindt om haar carrière te combineren met het moederschap. "Moeder zijn is al een fulltimebaan op zich. Dus het is wel zoeken naar de juiste manier", legt Aguilera uit. "Er veranderen altijd zo veel dingen in mijn leven, maar mijn kinderen zijn mijn stabiele factor en daar laat ik nu alles van afhangen."

11-02-2015 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spice Girl Mel B: "Mijn man heeft me nooit geslagen"

Spice Girl Mel B: "Mijn man heeft me nooit geslagen"

http://oi62.tinypic.com/1zx66h.jpg

Mel B is in december niet door haar man Stephen Belafonte geslagen en hij hield haar ook niet in gijzeling. Dat heeft de zangeres aan een journalist van Mirror gezegd.

Bijna twee maanden geleden gingen er plotseling geruchten dat Mel en Stephen in een flinke huwelijkscrisis zaten. De Spice Girl moest een opnamedag voor X Factor afzeggen en toen ze later wel weer bij opnames verscheen, ontdekten fans blauwe plekken bij haar. Al snel ging het gerucht dat Mel door haar man zou zijn mishandeld, maar daar klopt volgens de artieste dus helemaal niks van.

"Mijn man en ik zijn hartstikke gek op elkaar", zegt Mel tegen de Britse krant. De twee zijn al zeven jaar bij elkaar. Een bron laat Mirror weten dat Mel en Stephen niet weten waar de geruchten vandaan komen. "Ze hadden het inderdaad even lastig voor de kerst, maar dat is allang voorbij en ze zijn heel gelukkig samen."

11-02-2015 om 21:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ed Sheeran krijgt bedankbrief uit onverwachte hoek

Ed Sheeran krijgt bedankbrief uit onverwachte hoek

http://oi61.tinypic.com/t63x1z.jpg

Ed Sheeran heeft zijn indrukwekkende schare fans niet alleen aan zijn muzikale kwaliteiten te danken. In een open brief bedankte een Britse journalist de zanger om rood haar weer cool te maken.

De journalist in kwestie, Richard Beech, is gezegend met een bos rood haar. Iets wat hem tijdens zijn jeugdjaren tot het mikpunt van spot maakte.

"Ik zal me altijd het moment herinneren waarop een klasgenoot me vroeg om één cool roodharig persoon te noemen," vertelt hij. "Omdat ik niemand kon bedenken vroeg ik mijn klasgenootje, die van Perzische afkomst was, om zelf een coole Perziër op te noemen. Toen hij Freddie Mercury antwoordde, had ik de strijd verloren. Niemand is cooler dan Freddie Mercury."

Ondertussen heeft Beech wél een coole roodharige gevonden: Ed Sheeran. "Ed," schrijft hij, "jij hebt het in je eentje klaargespeeld om rood haar hot te maken. Waarvoor dank."

11-02-2015 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Liekens: "Als ik een man was, ik zou die Christian Grey echt haten"

Goedele Liekens: "Als ik een man was, ik zou die Christian Grey echt haten"

http://oi62.tinypic.com/bdjecp.jpg

"Een ware stielbederver", zo noemt Goedele Liekens Christian Grey, het hoofdpersonage uit de erotische bestseller 'Vijftig tinten grijs' in een interview met Humo. "Een prachtig lijf, goed in bed en altijd zorgzaam." Volgens Liekens hét literaire evenbeeld bij uitstek van elke kleffe vrouwelijke fantasie.

Zelf vindt ze het verhaal van E. L. James dan ook maar niets: te veel ongeloofwaardige perfectie. "Niet alleen geeft hij een vrouw gemiddeld tweemaal een orgasme alvorens hij haar ontmaagdt, daarnaast is hij ook nog eens altijd zorgzaam: haar genot primeert. En 's morgens staat hij nog eitjes voor haar te bakken ook. Hallokes!"

Dat het boek een echte bestseller is geworden, begrijpt Liekens dan weer wel. 'Vijftig tinten' is voor veel vrouwen dé uitbeelding van al hun kleffe seksuele fantasieën. "Het is in feite de vrouwelijke tegenhanger van porno", zegt ze. "Terwijl mannen vooral visueel ingesteld zijn, raken vrouwen eerder auditief opgewonden." Veel liever dan pornografische blaadjes à la Playboy, lezen vrouwen volgens de seksuologe dan ook 'hete doktersromannetjes'. "Vrouwen zien de tekst van 'Vijftig tinten grijs' niet, ze horen hem."

10-02-2015 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dat topje niet een beetje te fris voor de tijd van het jaar, Kim?

Is dat topje niet een beetje te fris voor de tijd van het jaar, Kim?

http://oi62.tinypic.com/r1js4h.jpg

De 34-jarige mama liet zich gisteren niet afschrikken door wat vriestemperaturen om een erg gewaagd decolleté te showen.

Nadat afgelopen zondag Kim Kardashians opgestikte zak van haar jurk was gevallen op de Grammy Awards, nam ze gisteren geen risico's in New York. In een wit, kort topje met erg diepe halsuitsnijding en een brede camougflagebroek ging Kim Kardashian duidelijk voor comfort. Mevrouw West werd al shoppend gespot in de stad.

De brede zakken op Kims bovenbenen deden de rondingen van deze realityster weinig eer aan. En de lange cardigan leek dat effect te versterken, deze shopoutfit was geen voltreffer dus.

10-02-2015 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo maakt Phaedra Hoste komaf met 'Den John' geruchten

Zo maakt Phaedra Hoste komaf met 'Den John' geruchten

http://oi61.tinypic.com/bgy6aa.jpg

'Den John', de ex van Astrid Bryan, zou een ferm oogje hebben op Phaedra Hoste, dat bericht Story vandaag. De 43-jarige dame kan echter allerminst lachen met dat gerucht, en maakt er op haar Instagramaccount meteen komaf mee.

De knappe BV postte een quote van Mark Twain: "Een leugen kan al de halve wereld rondgereisd hebben terwijl de waarheid nog zijn schoenen aan het aantrekken is". De tekst gaat gepaard met een aantal klinkklare hashtags, waaronder 'leugens' en 'daar gaan we weer'. Phaedra lijkt dus allerminst opgezet met de insinuaties, en een relatie met 'Den John' zit er dan ook niet meteen in.

10-02-2015 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is er aan de hand met Uma Thurman?

Wat is er aan de hand met Uma Thurman?

http://oi58.tinypic.com/26208ww.jpg

Uma Thurman stapte gisterenavond nog eens op een rode loper ter ere van de nieuwe serie 'The Slap'. De Hollywoodactrice zag er echter bijna onherkenbaar uit; haar gelaat lijkt bijna niets meer op dat van een paar maanden geleden.

De 44-jarige Thurman zag er gelukkig en ontspannen uit, maar haar gelaat leek wel stukken strakker en uitdrukkingslozer dan vroeger. Bij de plastische chirurg gepasseerd, Uma? Wij vinden het alvast niet echt een verbetering.

De vreemde transformatie doet erg denken aan die van actrice Renee Zellweger, die in oktober ook heel wat monden deed openvallen toen ze nog eens in het openbaar verscheen. Volgens Zellweger was haar transformatie echter enkel te wijten aan het feit dat ze zich gelukkig voelde.

10-02-2015 om 20:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ze gooide me in de beerput. Nooit noem ik haar moeder"

"Ze gooide me in de beerput. Nooit noem ik haar moeder"

http://oi57.tinypic.com/2ceiw5j.jpg

Eigenlijk wilde ze nooit terug naar Rwanda. Omdat haar verleden te gruwelijk is. "Maar het afgelopen jaar wilden mijn kinderen weten waarom ze geen zwarte oma en opa hebben." En dus keerde Lies Lefever (35) terug naar de plek waar "die vrouw" - die ze nooit haar moeder zal noemen - haar als pasgeboren baby in een beerput gooide.

"Altijd dezelfde vragen: hoeveel zie je? En hoe komt het dat je maar één oog hebt?" Comédienne Lies Lefevere haat het. "Over mijn kleur heb ik nooit opmerkingen gekregen. Ik werd er nooit mee gepest. Ze keken altijd eerst naar mijn ogen."

Toilet voor cholerapatiënten
Wie het toch wil weten, krijgt vandaag het vreselijke antwoord in 'Heylen en de Herkomst' op Vier. Lies keerde met Martin Heylen terug naar haar geboorteland Rwanda, naar het dorpje Nyamasheke. 35 jaar geleden gooide de natuurlijke moeder van Lies haar ongewenste baby in een beerput.

"Tussen de pis en kak en wormen. Het was zelfs vuiler dan een beerput. Het was een open toilet waar enkel cholerapatiënten hun gevoeg mochten doen. Gezonde mensen gingen naar een echt toilet."

Gastgezin werd adoptiegezin
Het duurde uren voor twee arbeiders een baby hoorden huilen in de acht meter diepe put waar houten balken over lagen. Ze konden kleine Lies redden. Maar haar oogjes waren al aangetast door urinezuur en ammoniak, de reden van haar huidige beperking. Lefever werd na enkele dagen overgebracht naar België, waar een gastgezin haar zou verzorgen tot ze terugkon naar 'huis'.

"Maar ik ben nooit teruggekeerd, mijn ouders in België hebben me geadopteerd. Een kinderarts had hen nochtans aangeraden om me terug te sturen, want 'met zo'n kind was niets aan te vangen'."

Of ze haar Belgische ouders dankbaar is omdat ze haar gered hebben van de ellende? "Ik vind dankbaarheid zo'n groot woord. Ik neem het vooral 'die' moeder kwalijk. Zoiets doe je niet".

"Ze bestaat niet voor mij"
Wat er met haar natuurlijke moeder is gebeurd, interesseert haar niet. "Dood of levend: ik hoef het niet te weten. Ze bestaat niet voor mij. En waarom ze me gedumpt heeft, zal ik ook nooit weten. Ik vertrok naar Rwanda met het verhaal dat ik een kind was van haar en haar baas. En dat ik moest verdwijnen. Maar daar vertelden de missie-zusters me een ander verhaal. Die vrouw zou trouwen, maar werd zwanger van een andere man."

10-02-2015 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani Kazaltzis: "Ik wil een kindje via een draagmoeder"

Jani Kazaltzis: "Ik wil een kindje via een draagmoeder"

http://oi60.tinypic.com/358840l.jpg

De partner van Jani Kazaltzis (35) wil al lang een kind. Nu is ook Jani daar klaar voor. "We weten hoe we het gaan aanpakken. En dat kost veel geld", zegt hij in Dag Allemaal.

Jani is al acht jaar samen met zijn vriend. Hij omschrijft hem als "mannelijk, intelligent, begripvol".

De perfecte man
"En ik smelt als ik in zijn blauwe ogen kijk. Afgetraind is hij niet, maar dat hoeft niet. Hij heeft een verzorgd lichaam, dat vind ik belangrijk. Dat hij voor mij de perfecte man is, wist ik van de eerste seconde".

Trouwen op Mykonos
Een huwelijk ziet hij er wel van komen. "Het staat vast dat hij me zal vragen. Voor mij hoeft het niet per se. Hij vindt dat wel belangrijk, en hij vindt dat hij mij moet vragen. Natuurlijk zal ik ja zeggen. En dan trouwen we op Mykonos. Ik hoop dat we zo veel mogelijk mensen kunnen laten overvliegen. Liever dat dan belachelijk veel te betalen voor een steriele feestzaal in Vlaanderen".

Zaadmix
Zijn vriend wil ook graag een kind. "We weten hoe we het gaan aanpakken", zegt Jani. "Niet via adoptie, maar met een draagmoeder. Wat de zaak moeilijker maakt".

Hij wil niet weten wie de biologische vader wordt. "Er wordt een mix
gemaakt van zijn zaad en het mijne. Je kan dan na de bevruchting wel te weten komen wie de biologische papa is, maar dat zijn we niet van plan. Het wordt sowieso óns kindje".

"In Amerika bestaan daar bureaus voor. De eicel zal uit België komen en de bevruchting gebeurt hier bij ons. Waarna de eicel bij een Amerikaanse vrouw wordt ingeplant".

10-02-2015 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Huwelijk George Clooney staat nu al op springen"

"Huwelijk George Clooney staat nu al op springen"

http://oi58.tinypic.com/1zr0y.jpg

Het sprookjeshuwelijk van 'eeuwige vrijgezel' George Clooney en Amal Alamuddin zou nu al flinke scheuren vertonen. Volgens bronnen wonen ze zelfs niet meer samen.

George en Amal schreeuwden hun liefdesgeluk van de daken toen zij elkaar op 27 september vorig jaar het jawoord gaven. Ze beloofden elkaar toen niet alleen eeuwige trouw, maar volgens bronnen in de Amerikaanse media ook dat ze nooit langer dan twee weken zonder elkaar zouden zijn.

Na hun wittebroodsweken riep de plicht weer, Amal werkt als advocate vooral vanuit Londen en Europa, George heeft als acteur Los Angeles als uitvalsbasis. Hij is daar momenteel aan het filmen voor Coen Brothers.

De eerste scheuren, zo beweren boze tongen, ontstonden al snel na het huwelijk. Amal zou niet dolgelukkig zijn met de reputatie van haar voormalig vrouwenverslindende echtgenoot en jaloerse trekjes vertonen. Zijn openlijke liefdesverklaring tijdens de Golden Globes werd volgens hem niet genoeg gewaardeerd en er zouden discussies zijn over een liefdesbaby.

Zijn drukke werkschema zou George naar verluidt daarom prima uitkomen. Hij kan in Los Angeles zijn gang gaan en met vrienden tequila achteroverslaan, zij concentreert zich in Londen op haar werkzaamheden. Met een langeafstandsrelatie als gevolg.

Mocht het echt tot een scheiding komen dan kan George de messen alvast gaan slijpen. De acteur zou voor 200 miljoen het schip in gaan als hij besluit terug te willen naar zijn status als 'eeuwige vrijgezel'.

10-02-2015 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bobbi Kristina overlijdt op sterfdag Whitney Houston"

"Bobbi Kristina overlijdt op sterfdag Whitney Houston"

http://oi62.tinypic.com/2mehzp.jpg

De familie van Bobbi Kristina Brown wil haar wel van de beademing halen, maar niet voor 11 februari. Het is morgen precies drie jaar geleden dat Whitney Houston overleed en volgens New York Post wil de familie Bobbi laten gaan op de sterfdag van haar moeder.

Cissy Houston zou het idee om haar kleindochter te laten overlijden op dezelfde dag als haar dochter afgelopen weekend hebben geopperd toen ze sprak met de familie van Bobby Brown, de vader van Bobbi. De Browns zouden ermee akkoord zijn gegaan om de stekker er rond middernacht uit te trekken, zodat Bobbi sterft op de 11e. Dit zou een symbolische manier zijn om moeder en dochter voor altijd bij elkaar te houden, zou een van de familieleden van de zanger hebben gezegd tegen de krant.

De 21-jarige Bobbi Kristina is het enige kind van Whitney en Bobby. Ze ligt in coma sinds ze op 31 januari bewusteloos werd aangetroffen in de badkuip in haar huis. Volgens de anonieme bron die New York Post opvoert, zou Bobbi hersendood zijn en kan er niets meer voor haar worden gedaan.

Verwondingen
Het politieonderzoek naar hoe Bobbi Kristina bijna kon verdrinken in haar badkuip is nog gaande. Maandag werd bekend dat ze verwondingen aan haar gezicht had toen ze werd gevonden.

De wereldberoemde Whitney werd op 11 februari 2012 dood aangetroffen in het bad in haar hotelkamer. Ze werd 48 jaar.

10-02-2015 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Slimste Mens' Adil El Arbi verkast naar Woestijnvis

'Slimste Mens' Adil El Arbi verkast naar Woestijnvis

http://oi62.tinypic.com/21n1qwx.jpg

'Slimste Mens ter Wereld'-winnaar Adil El Arbi, en diens vaste werkmaat Bilall Fallah, gaan voor productiehuis Woestijnvis werken. Daarmee haalt Woestijnvis - na Kenji Minogue-zangeres Sarah Vandeursen en Comedy Cup-winnaar Lukas Lelie - alweer jong, nieuw talent binnen.

"Bij mijn weten hebben Adil en Bilall nog geen contract getekend, maar het is wel degelijk de bedoeling dat ze voor ons komen werken", bevestigt Woestijnvis-programmadirecteur Sam De Graeve.

"Die gasten zijn jong en willen graag mooie dingen maken. Wij denken dat ze dat best bij ons kunnen doen. Dat ze in eerste instantie met fictie zullen bezig zijn, is logisch. Maar dat is een project op lange termijn. Uiteraard praten we ook over schermaanwezigheid. Zo zal Adil volgende week al te zien zijn in 'Heylen en de Herkomst'."

Met de komst van El Arbi en filmvriend Fallah wil Woestijnvis duidelijk werk maken van de vernieuwing en verjonging van hun creatieve cellen.

09-02-2015 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vriend Bobbi Kristina was stikjaloers op haar"

"Vriend Bobbi Kristina was stikjaloers op haar"

http://oi61.tinypic.com/o94k1y.jpg

Bobbi Kristina en Nick Gordon hadden een heftige relatie vol jaloezie. Volgens bronnen van TMZ ontaardden hun ruzies soms in huiselijk geweld en waren de ruzies altijd gebaseerd op Nicks jaloezie op de beroemdheid van zijn vriendin.

Nick zou volgens TMZ niet begrijpen waarom Bobbi als dochter van Whitney Houston bekender is, terwijl hij als pleegzoon in het hetzelfde gezin opgroeide. Toen ze onlangs onderhandelden over hun eigen realityshow bleek dat zij meer aan de serie zou verdienen dan hij. Dat zette kwaad bloed en daarom ging de serie niet door.

Op het lichaam van de in coma liggende Bobbi zouden verdachte verwondingen zijn aangetroffen. Nick Gordon is daarover ondervraagd door de politie. Hij heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

09-02-2015 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verrassende plek waar Rihanna haar Grammy-jurk kocht

De verrassende plek waar Rihanna haar Grammy-jurk kocht

http://oi59.tinypic.com/24b4zfd.jpg

De knappe zangeres kwam te laat aan op de awardshow, maar werd toch een veelbesproken onderwerp van de avond dankzij haar opvallende jurk. Later gaf Rihanna toe dat ze het ontwerp online had gevonden en besteld.

Als een van de laatste gasten op de rode loper van de Grammy Awards, wist Rihanna toch een opvallende entrée met haar roze, pofferige jurk te maken. De creatie kwam niet van webshop Zalando, maar is wel een creatie van Giambattista Valli. Die werd eerder deze maand op de catwalk in Parijs voorgesteld. "Ik draag iets uit de nieuwe couture collectie van Valli."

Omdat de jurk op zich al heel wat aandacht vroeg, hield de popster de rest van haar look eenvoudig. RiRi opteerde daarom voor een strak opsteekkapsel en eenvoudige oorbellen. Zelfs de make-up werd tot een minimum beperkt.

09-02-2015 om 19:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Playboy-model: "Ik heb cellulitis op mijn kont en ik ben er trots op"

Playboy-model: "Ik heb cellulitis op mijn kont en ik ben er trots op"

http://oi58.tinypic.com/29xxfl1.jpg

"Ik heb cellulitis op mijn kont en ik ben er trots op." Geef toe: een straffe uitspraak voor een Playboy-model, al kwam ze er wel na de nodige heisa. Volgt u even mee.

Vorige maand stuurde Tilsa Lozano een tweet de wereld in waarin ze haar ex op het hart drukte dat "liefde méér was dan enkel looks". Gek genoeg deelde ze nadien een heleboel pikante plaatjes van zichzelf, begrijpe wie kan...

In een van die foto's pakte de Peruaanse schoonheid -in ware Kim Kardashian-stijl- uit met haar achterste (zie bovenste foto links). "En dit is niet gephotoshopt, ik wil de fans mijn ware ik tonen", luidde de commentaar.

Magaly Medina, de hoofdredactrice van haar eigen tijdschrift 'Magaly Teve', hield er echter een andere mening op na. En om die te staven, zwierde ze maar meteen onbewerkte foto's van het model in haar blad. "Opdat haar fans zouden weten hoe ze er écht uitziet (zie bovenste foto rechts)."

Wat dan weer een kwade reactie van Tilsa losweekte. "Ja, ik heb cellulitis, maar daar heb ik nooit een geheim van gemaakt. Maar het is niet zo erg als Medina wil laten uitschijnen." Om haar gelijk te halen, gooide ze -u raadt het al- een nieuwe lading kontselfies online.

"Deze foto is net genomen. Het bewijs? Ik kom net van een tv-show waar ik deze kleren aanhad. Miss Frankenstein zal jaloers zijn", klonk het. Een subtiele verwijzing naar al de plastische chirurgie die Medina laten uitvoeren heeft... Twitter smult intussen lustig verder van deze amusante catfight.

09-02-2015 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!