Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Leonardo DiCaprio samen gespot

Rihanna en Leonardo DiCaprio samen gespot

http://oi60.tinypic.com/fml9mw.jpg

Rihanna en Leonardo DiCaprio hebben samen de bloemetjes buitengezet in New York. De Oscar-genomineerde acteur en de zangeres werden door New York Daily News gespot toen ze op Valentijnsdag apart van elkaar een nachtclub verlieten.

Rihanna en Leonardo vierden Valentijnsdag al vroeg, want ze werden beiden in de nacht van vrijdag op zaterdag gefotografeerd op de stoep van de uitgaansgelegenheid Up and Down in New York. Leonardo droeg vrijetijdskleding en een grijs petje, dat hij over zijn ogen trok om bijna onherkenbaar langs de fotograaf te kunnen lopen. De Diamonds-zangeres was uitgedost in een stijlvolle glitterjurk met bijpassende stilettohakken en lange roze bontjas.

's Avonds bezocht Rihanna een basketbalwedstrijd tijdens NBA Saturday Night in Brooklyn. Daar zat actrice Julianne Moore ook in het publiek, met haar man Bart Freundlich en hun dochter Liv. Ook rapper en zangeres Nicki Minaj was aanwezig.

15-02-2015 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fifty Shades of Grey breekt record in VS

Fifty Shades of Grey breekt record in VS

http://oi57.tinypic.com/351s6r7.jpg

Fifty Shades of Grey laat de kassa's rinkelen. In de Verenigde Staten heeft de erotische film een record gebroken met de hoogste omzetcijfers ooit in het weekend voorafgaand aan de feestdag President's Day.

Volgens Variety was het erotische drama goed voor een omzet van 81,7 miljoen dollar in drie dagen. Sinds 2010 was de romantische comedy Valentine's Day de best bekeken film in het President's Day-weekend met een box office van 56,3 miljoen dollar.

Volgens Variety zal Fifty Shades of Grey meer dan 90 miljoen dollar opbrengen in deze vierdaagse vakantie. De 40 miljoen dollar kostende film is in 3.646 zalen te zien.

Andere films die dit weekeinde volle zalen trekken zijn de actiefilm Kingsman: The Secret Service, SpongeBob, American Sniper en de sciencefictionfilm Jupiter Ascending.

15-02-2015 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijen, ballonnen en foto's uit de oude doos: zo vierden de sterren Valentijn

Bijen, ballonnen en foto's uit de oude doos: zo vierden de sterren Valentijn

http://oi59.tinypic.com/2q8bmnm.jpg

Talloze Hollywoodsterren deelden gisteren foto's van wat ze met Valentijn uitspookten. Acteur Hugh Jackman ging voor de gelegenheid even terug in de tijd en deelde een schattige foto uit de oude doos, terwijl Miley Cyrus werd bedolven onder de cadeaus van liefje Patrick Schwarzenegger.

Ook Queen Bey kon niet ontbreken: de popster vierde de dag met Blue Ivy en deelde een moeder-dochterfoto op Instagram. En ze deed op een speelse manier haar bijnaam alle eer aan: samen met kleine Blue Ivy is ze immers te zien met schattige bijenstickers op het gezicht.

15-02-2015 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen foto van skivakantie koning Filip wegens terreurdreiging

Geen foto van skivakantie koning Filip wegens terreurdreiging

http://oi58.tinypic.com/2zprsyg.jpg

Er komen dit jaar geen foto's van koning Filip en zijn gezin op skivakantie. De fotosessie zou normaal dit weekend plaatsvinden in Zwitserland, maar werd geschrapt wegens 'de verhoogde dreiging voor een mogelijke aanslag'. Dat schrijft Het Nieuwsblad vandaag.

Traditiegetrouw nodigt het Paleis een fotograaf en een cameraman uit om beelden te schieten van koning Filip, koningin Mathilde en hun kinderen op skivakantie. Dat zou ook dit jaar gebeuren in Zwitserland, waar de koning en zijn gezin al meermaals zijn gaan skiën. Maar de fotoshoot wordt nu uitzonderlijk geannuleerd wegens de verhoogde dreiging voor een mogelijke aanslag op leden van de koninklijke familie, zo heeft de krant uit betrouwbare bron vernomen. Het Paleis wou het bericht officieel niet bevestigen, maar ook niet ontkennen, luidt het.

15-02-2015 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson deelt pikante 50 shades-foto's

Jessica Simpson deelt pikante 50 shades-foto's

http://oi58.tinypic.com/2ij42eq.jpg

De 50 shades-hype slaat ook in het huishouden van Jessica Simpson wild om zich heen. De actrice postte een aantal pikante foto's op haar Instagramaccount, geïnspireerd door de populaire film.

Normaal wordt de Instagram van Jessica gedomineerd door foto's van haar kinderen Maxwell en Ace, maar dit keer hadden zij en haar man Eric Johnson de hoofdrol. Johnson draagt geen shirt, en Jessica doet het met een blazer, kaplaarzen en wat ondergoed.

Jessica en Eric trouwden in juli vorig jaar. De twee hadden hun huwelijk al een paar keer uitgesteld vanwege de komst van hun twee kinderen. De actrice is nog steeds smoorverliefd. ''Ik hou zo van je #fiftyshadesofjohnson", staat er bij de foto's te lezen.

15-02-2015 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningspaar rijdt rond met gepantserde wagen

Koningspaar rijdt rond met gepantserde wagen

http://oi60.tinypic.com/155qlg1.jpg

Sinds het terreurniveau in ons land opgetrokken werd naar niveau drie rijden Koning Filip en koningin Mathilde rond in een gepantserde wagen. Dat kwam vtm magazine Royalty te weten.Ze worden vervoerd in een zwaar beveiligde, gepantserde Audi A8. Zo rijden er maar een paar rond in ons land.

De wagen is bestand tegen kogels, bommen, vuur en zelfs een gasaanval. Volgens specialisten is het is één van de veiligste auto's ter wereld. "Er kruipen ongeveer 450 manuren in de auto om hem te verstevigen", aldus Alain Devos, hoofdredacteur van Autowereld. "Er wordt een ander staal gebruikt om te verstevigen, de ruiten zijn kogelvrij, er is een automatisch brandblussysteem... Toxische gassen worden ook buitengehouden en er kan extra zuurstof in het interieur gepompt worden mocht dat nodig zijn."

Wie ook zo'n exemplaar wil, moet echter eerst de toestemming krijgen van Binnenlandse zaken voor je hem kan kopen. Zo wil de overheid vermijden dat ook criminelen zo'n auto bezitten.

Verder moet de chauffeur ook een speciale rijopleiding volgen. "Sowieso moet je al over uitmuntende rijkwaliteiten beschikken om dat soort belangrijke mensen te vervoeren", aldus Devos. "En met al die extra snufjes is de Audi twee ker zo zwaar als een gewone A8, en dat betekent dat de auto anders rijdt."

De Duitse bondskanselier Merkel rijdt al langer rond in een gepantserde Audi, en ook Willem-Alexander en Maxima kochten er één. Kostprijs: 300.000 tot 400.000 euro. Koning Filip hoeft zelf niets te betalen, hij mag er twee gebruiken tot het terreurniveau 3 opnieuw daalt.

15-02-2015 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papa van Pippi Langkous is geen 'negerkoning' meer

Papa van Pippi Langkous is geen 'negerkoning' meer

http://oi61.tinypic.com/2vc886t.jpg

Pippi Langkous, het sterke, ondeugende meisje uit de boeken van Astrid Lindgren, wordt dit jaar zeventig. Karin Nyman, de dochter van de schrijfster wil dat de boeken mee evolueren met de tijd en daarom zal de vader van Pippi voortaan niet meer een 'negerkoning' zijn, maar een 'koning van de Stille Zuidzee'. Dat heeft Nyman, wier familie beschikt over de rechten van Lindgrens werk, vandaag aangekondigd.

In de originele boeken van Lindgren woont de papa van Pippi in de Stille Zuidzee, waar hij een 'negerkoning' is.

Kuifje in Afrika
Aanhangers van politiek correcte literatuur ijveren al een tijdje voor een aanpassing, want ze vinden het woord 'negerkoning' racistisch. De discussie toont gelijkenissen met die van enkele jaren geleden in België: toen diende een Congolees een klacht in tegen de 'racistische strekking' van 'Kuifje in Afrika'. Uiteindelijk besliste het Brusselse hof van beroep dat de strip van Hergé niet racistisch is en dus niet uit de rekken gehaald moet worden.

In de nieuwe editie van Pippi Langkous zal dus geen sprake meer zijn van een negerkoning. "We hebben het woord vervangen want het kwetst", aldus Nyman. "Astrid zou nooit aanvaard hebben dat Pippi kinderen kwetst."

Lindgren overleed in 2002, op 94-jarige leeftijd. Ze schreef drie boeken over Pippi, het eerste werd in Zweden gepubliceerd in 1945. De boeken werden later samengebracht in één volume en in 70 talen vertaald. Er werden ongeveer 60 miljoen exemplaren van verkocht.

14-02-2015 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanop deze brug kijk je 700 meter de dieperik in

Vanop deze brug kijk je 700 meter de dieperik in

http://oi61.tinypic.com/ncnpd3.jpg

Wie aan hoogtevrees lijdt, begint waarschijnlijk al te zweten bij deze foto. Wie zich op deze brug begeeft, staat boven een afgrond van meer dan 700 meter... *Slik*.

De speciale brug staat in de Chinese regio Chongqing en heeft 4,7 miljoen euro gekost. Hoewel de constructie nog niet helemaal af is, mochten enkele 'gelukkigen' al even de brug betreden, zij het met veiligheidsharnassen.

"Het was ongelofelijk angstaanjagend", getuigt Huan Ma, die als een van de eersten de brug uittestte. "Ik heb normaal geen hoogtevrees, maar hiervan kreeg ik echt wel knikkende knieën." Een ander proefkonijn was Zhu Kung: "Ik kon niet snel genoeg weer op de begane grond staan, het was veel te eng voor mij".

In mei opent de brug voor het grote publiek.

14-02-2015 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."John Lennon sloeg zijn zoon Julian"

"John Lennon sloeg zijn zoon Julian"

http://oi60.tinypic.com/2ah9t0j.jpg

Een notitie van Dorothy Jarlett, de huishoudhulp van John Lennon toen zijn huwelijk met zijn eerste vrouw Cynthia Powell aan het afbrokkelen was, is opgedoken sinds de vrouw vorig jaar overleed. Daarin stelt ze dat haar werkgever geweld gebruikte op zijn zoon Julian, die in 1963 is geboren.

In het document van vijf pagina's, dat de vrouw in 1968 schreef, stelt Jarlett dat Lennon "te streng" was met zijn zoon en dat dit vaak tot klinkende ruzies leidde.

"Toen meneer Lennon thuis was, waren er vaak ruzies tijdens het eten. John leek te streng met Julian en had kritiek op zijn gedrag aan tafel".

"Julian, die toen een heel gevoelig kind was, werd dan boos en mevrouw Lennon begon dan te ruziën met meneer Lennon. Het waren ruzies over de opvoeding van Julian. Meneer Lennon zei dat mevrouw Lennon te zacht was met hun zoon. Ik denk dat hij te weinig bij zijn zoon was, gezien zijn beroep, om te weten hoe hij met het kind moest omgaan".

Op het eind van het document staat een regel die de vrouw heeft geschrapt: "Het resultaat was dat hij hem vaak een klap gaf".

Het document werd geschreven voor de echtscheidingsadvocaten van John Lennon toen die een scheiding wilde van Cynthia opdat hij zou kunnen trouwen met zijn minnares, Yoko Ono. Het daaropvolgende jaar trouwde hij met Yoko Ono, met wie hij later zoon Sean kreeg.

Het document wordt volgende maand geveild, verwacht wordt dat het minstens 7.000 euro zal opbrengen.

14-02-2015 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen gehackt door "IS-terrorist"

Lily Allen gehackt door "IS-terrorist"

http://oi60.tinypic.com/8xpggm.jpg

Lily Allen zegt te worden bedreigd door iemand die claimt dat hij een terrorist is van Islamitische Staat. Dat blijkt uit een foto van het bedreigende berichtje die de zangeres op Instagram plaatste, meldt BBC.

De hacker beweert dat hij haar telefoonnummer bemachtigde nadat hij in januari het Twitter-account van Taylor Swift had gehackt. "Cool, iMessage van iemand die mijn nummer heeft via Taylor Swift's gehackte Twitter", meldt de zangeres.

In het bericht aan Allen zegt de hacker dat hij nog altijd controle heeft over het Twitter-account van Taylor Swift. Ook dreigt de hacker met geweld en verkrachting. "Ik ben een terrorist van IS. Ik ga je hacken, je ontvoeren, verkrachten en dan ga ik je onthoofden", staat er in het bericht.

14-02-2015 om 20:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stalker van Ivanka Trump weer over de schreef

Stalker van Ivanka Trump weer over de schreef

http://oi59.tinypic.com/14wrs0g.jpg

De veroordeelde stalker van Ivanka Trump heeft zich opnieuw in de nesten gewerkt, ditmaal door een e-mail te sturen aan haar zwager. Ook is hij zonder toestemming naar New York gereisd, blijkt volgens New York Post uit rechtbankstukken.

De 32-jarige Justin Massler, alias Cloud Star Chaser, gaf in 2012 toe dat hij de zakenvrouw en voormalig model had overladen met YouTube-filmpjes, e-mails en bezoekjes aan haar sieradenwinkel aan Madison Avenue. Hij zat daarvoor zes maanden in de gevangenis.

Kennelijk is zijn obsessie voor de dochter van vastgoedmagnaat Donald Trump weer opgelaaid. Met het mailtje dat hij stuurde aan de broer van haar man, Joshua Kushner, heeft hij volgens de justitiële stukken een contactverbod overschreden.

14-02-2015 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benedict Cumberbatch getrouwd

Benedict Cumberbatch getrouwd

http://oi57.tinypic.com/2yxiqu0.jpg

Benedict Cumberbatch is vandaag in huwelijksbootje gestapt met zijn zwangere Sophie Hunter. De ceremonie vond plaats in een middeleeuwse kerk in Mottistone op het Britse Isle of Wight, meldt People.

''De kerk is niet erg groot. Ik denk dat er maximaal 100 mensen in passen'', vertelt een lokale bewoner. Gelukkig hadden Benedict en Sophie ook niet zo veel mensen uitgenodigd. De gastenlijst bestond uit ongeveer veertig genodigden.

De receptie was in het nabijgelegen landhuis Mottistone Manor. Een andere inwoner van het dorp weet te melden dat Sophie familie is van de mensen die op het landgoed van Mottistone Manor wonen. Deze landgoedbewoners zijn afstammelingen van de adellijke Lord Mottistone.

Het koppel leerde elkaar in 2009 kennen op de set van Burlesque Fairytales. Cumberbatch maakte in november 2014 zijn verloving bekend met een advertentie in de Londense krant The Times. Het stel verwacht komende zomer een kindje.

14-02-2015 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vrouwen van Jacques Vermeire: "Ik had relatie met Bieke"

De vrouwen van Jacques Vermeire: "Ik had relatie met Bieke"

http://oi62.tinypic.com/qqrexx.jpg

Ze zullen op een paar handen te tellen zijn, het aantal mannen dat zoveel tegenslag in de liefde kende als Jacques Vermeire (63). Al die tijd ging Jacques dat gespreksonderwerp uit de weg, ook toen hij tien maanden geleden zijn grootste liefde Muriel verloor. Nu, voor het eerst, laat hij diep in zijn ziel kijken. Vanaf vandaag 3 afleveringen lang.

Weinigen kennen het echte leven van Jacques Vermeire. Hoe hij wekenlang enkel maar overleefde in een kille blokhut op het Zilvermeer in Mol terwijl Eva thuis, in zijn riante villa, de ene party na de andere gaf. Hoe Parkinson het karakter van z'n nieuwe vriendin Martine Coppens onherkenbaar misvormde en hoe z'n grootste liefde, Muriel De Neve, amper een paar weken na hun eerste kus dramatisch nieuws kreeg van haar oncoloog. Of hoe hij zelf, uitgerekend de dag voor de dvd-opnames van zijn theatershow 'Vijf voor 12' hoorde dat hij een kwaadaardige darmkanker had. "Het is alsof er een vloek op me rust", zal hij zeggen, "alsof ik niet gelukkig mág zijn. Welke relatie ik ook begin, ze is gedoemd om te mislukken. Op den duur zeggen de mensen: 'Blijf weg bij Jacques, daar komt alleen miserie van.'"

Bittere tranen
Voor de buitenwereld was er al die tijd niks aan de hand. De strapatsen van Eva werden met de mantel der liefde bedekt, de ziekte van Muriel was "een verzinsel van journalisten" en de kwaadaardige darmkanker werd vertaald naar "een klein, goedaardig gezwel". Maar diep vanbinnen huilde de clown bittere tranen. Over z'n eerste vrouw heeft Jacques nooit gesproken, alsof ze nooit bestaan heeft. "Nog altijd hou ik haar naam voor me", zegt hij. "Omdat ze niet gevraagd heeft om in de belangstelling te komen. Zij was 15 en ik 17 toen we voor het eerst kusten, lang voor ik bekend werd. We zaten samen in de jeugdclub, samen op de trein naar Antwerpen... Ze was mijn eerste lief en ik ben dan maar met haar getrouwd. Afstuderen, legerdienst - bij de luchtmacht in Evere - en trouwen: het was de logica zelf."

Jacques trouwde in 1974 op z'n 23ste. "Het moest snel gaan: zo vlug mogelijk aan de slag als hulpaankoper bij Bayer en dan trouwen. Maar ik had even snel door dat dit niet 'het leven' was. Na zeven jaar huwelijk - en dáárvoor nog eens vijf jaar samen als koppel - hakte Jacques bij Bayer de knoop door: hij diende z'n ontslag in en wou fulltime aan de slag als entertainer. "Ik ging ervan uit dat mijn vrouw, die al die tijd had gestudeerd, eindelijk zou gaan werken zodat ik mijn passie kon volgen. Maar in plaats daarvan stapte ze het af met een veel jongere student - met wie ze nu nog altijd samen is overigens. Dat kwam... hard aan, maar we zijn als vrienden uit mekaar gegaan. We hebben alles wat we hadden netjes door twee gedeeld. Daar zat ik dan, zonder vrouw, zonder werk, zonder geld. Meer dan 7.000 frank (175 euro) stond er niet meer op mijn rekening. Tegenover mijn ouders hield ik de schijn op, omdat ik hen niet bij mijn miserie wilde betrekken, maar ik zat financieel aan de grond."

Geld verdienen
Om het hoofd boven water te houden, werd Jacques schoenenverkoper. Een nieuw lief kwam er voor het eerst niet in. "Ik heb zeven jaar lang een latrelatie gehad met een vrouw die kinderen had, maar ook dat werd niks." We schrijven 1987, en Jacques' nieuwe motto was: geld verdienen, zoveel mogelijk. Voor vriendinnen, laat staan voor liefde, was geen tijd meer. Terwijl het grote geld binnenkwam, stelde Jacques z'n hart opnieuw open voor de liefde. Al die tijd kon hij dat verborgen houden, maar voor z'n familie en beste vrienden was het geen geheim dat hij een relatie was begonnen met An Swartenbroekx (Bieke uit FC De Kampioenen). "Ook al was An 18 jaar jonger dan ik, we zijn twee jaar een koppel geweest. We wisten dat het moeilijk zou worden, maar we geloofden in een toekomst samen. Tot het niet meer ging. Omdat ik zoveel gevraagd werd voor optredens, opnames en zaalshows, zat zij meestal alleen thuis. En als we samen een acte de présence deden, werd ik meer betaald dan zij. We hebben echt geprobeerd, maar onze relatie was gedoemd te mislukken: werk en privé liepen te veel door mekaar. We zijn een paar keer samen op reis geweest, iedereen op de set was op de hoogte van onze relatie en ook onze families stonden achter ons. Maar het werd te vermoeiend om het nog langer vol te houden."

Na twee jaar was het over tussen Bieke en DDT. Jacques zou zes maanden alleen blijven, tot er een jonge fan wel héél veel aandacht aan hem begon te schenken. En alhoewel Jacques - 40 toen - heel goed wist dat ze véél te jong was, gaf hij aan zijn gevoelens toe. Haar naam: Eva Pauwels.

14-02-2015 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroegere Spaanse koning in beroep tegen onderzoek naar erkenning Belgische dochter

Vroegere Spaanse koning in beroep tegen onderzoek naar erkenning Belgische dochter

http://oi57.tinypic.com/25tz1no.jpg

De vroegere Spaanse koning Juan Carlos (77) is in beroep gegaan tegen de beslissing van het Spaanse Hooggerechtshof. Die rechtbank had in januari namelijk ingestemd met het onderzoeken van een vraag van een Belgische vrouw naar vaderschapserkenning. Dat werd uit gerechtelijke kringen vernomen.

Ingrid Sartiau, een Belgische vrouw van in de veertig, beweert een buitenechtelijke dochter te zijn van de vroegere Spaanse vorst. De moeder van Sartiau zou Juan Carlos hebben ontmoet toen ze in de jaren vijftig en zestig werkte als gouvernante in Frankrijk.

Vraag naar vaderschapserkenning
De vrouw startte in 2012 al een eerste gerechtelijke procedure op in Madrid, maar toen werd haar aanvraag meteen geklasseerd vanwege de onschendbaarheid van de koning. In januari, zowat een half jaar nadat Juan Carlos afstand had gedaan van de troon, stemde het Spaanse Hooggerechtshof er toch mee in om de vraag naar vaderschapserkenning te laten onderzoeken.

Ook Sartiau in beroep
"Juan Carlos is in beroep gegaan tegen dat verzoek", zo meldt een gerechtelijke bron. Volgens diezelfde bron is ook Ingrid Sartiau in beroep gegaan tegen de beslissing van de rechtbank. Haar eis om Juan Carlos aan een DNA-test te onderwerpen werd immers niet ingewilligd, zo klinkt het.

Het koninklijk paleis in Madrid wenste niet te reageren en stelde dat het om een privézaak gaat.

14-02-2015 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend mag Bobbi Kristina niet bezoeken

Vriend mag Bobbi Kristina niet bezoeken

http://oi61.tinypic.com/b7kjua.jpg

Nick Gordon mag zijn vriendin Bobbi Kristina Brown niet bezoeken in het ziekenhuis, maar hij ontkent de berichten dat hij juridische stappen zou ondernemen om het ziekenhuis wel in te kunnen. Dat melden diverse media.

"In een reactie op de berichten dat Nick Gordon juridische stappen onderneemt, wil hij duidelijk stellen dat hij dat niet gaat doen", zo melden de advocaten van Gordon in een persbericht. "Hij blijft continu bidden voor zijn partner en hoopt snel weer bij haar te zijn. Ondanks de grote publieke interesse, vragen en hopen we dat het privé kan worden opgelost door meneer Gordon en de familie."

Eerder gaf neef Jerod Brown een tv-interview met 11Alive waarin hij meldde dat Nick het ziekenhuis niet in mag en dat hij juridische stappen wilde ondernemen om daar verandering in te brengen.

13-02-2015 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is dé Vlaamse Klassieker

Dit is dé Vlaamse Klassieker

http://oi61.tinypic.com/2vae6wk.jpg

De Vlaming heeft gekozen: Jeroen Meus maakte zonet bij De Madammen op Radio 2 bekend dat liefst 14.331 kijkers hebben gestemd op stoofvlees-friet als dé ultieme Vlaamse Klassieker uit alle Vlaamse gerechten die Jeroen de voorbije vijf jaar klaarmaakte in Dagelijkse Kost. Jeroen roept zondag 1 maart uit tot Nationale Stoofvlees-frietdag en vraagt de kijkers om die dag massaal dit topgerechtje klaar te maken.

Van maandag 16 februari tot en met donderdag 26 februari kookt Jeroen in Dagelijkse Kost de nummer 10 tot en met 2 uit de top 10. De top 3 wordt trouwens vervolledigd door steak-friet met sla en bearnaisesaus op 3 en witloof met hesp in de oven op 2.

"Stoofvlees-friet is een geweldig Vlaams gerecht, en ook de nummer 2 is mijn goesting wel! Maar zelf zou ik als Vlaamse Klassieker toch kiezen voor worst met rode kool. En wat ik nog niet in Dagelijkse Kost heb gemaakt, maar zeker op mijn wenslijstje staat, zijn varkenspootjes."

Op vrijdag 27 februari shopt Jeroen de beste ingrediënten bijeen om die een dag later, op zaterdag 28 februari, klaar te maken. Hij hoopt ook dat de Vlamingen op zondag 1 maart allemaal de nummer 1 op tafel toveren en zal op verschillende plekken ook zelf langsgaan. In de feestelijke extra uitzending van zondag 1 maart, de Nationale Stoofvlees-frietdag, krijgt de kijker daar een verslag van en blikt Jeroen ook op een bijzondere manier terug op vijf jaar Dagelijkse Kost en ondertussen 1.000 afleveringen.

Zo blikt Jeroen zelf al eens kort terug op die vijf jaar: "Ik heb in die vijf jaar Dagelijkse Kost heel veel leuke momenten meegemaakt natuurlijk. Maar wat ik erg leuk vond, was de fanfare voor mijn verjaardag en ook toen ik in de uitzending kon aankondigen dat ik papa werd, was voor mij wel een heel mooi en intens moment."

13-02-2015 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slecht idee: ex George Clooney danst met strapless jurk

Slecht idee: ex George Clooney danst met strapless jurk

http://oi59.tinypic.com/2pqq9nd.jpg

Elisabetta Canalis (36) danste gisterenavond iets te uitbundig op het operabal in Wenen. Het Italiaanse model hield echter geen rekening met haar haar strapless baljurk, die hierdoor afzakte met een nipple slip als gevolg. 

Canalis was deze editie de date Richard Lugner, een Oostenrijkse miljonair. De ex van Hollywoodhunk George Clooney had speciaal voor het bal danslessen genomen, maar toch kon ze de krasse tachtiger niet volgen. Lugner had in het verleden ook al controversiële dates mee naar het genomen om in de kijker te lopen. Met Canalis ging hij toch voor wat meer klasse. Zijn eigen vrouw is anders ook niet mis, Lugner is getrouwd met het 24-jarige Playboymodel Cathy Schmitz. Ook zij was onder de indruk van Elisabetta's verschijning.

13-02-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibson lastiggevallen door 'slachtoffer' auto-ongeluk

Mel Gibson lastiggevallen door 'slachtoffer' auto-ongeluk

http://oi62.tinypic.com/ftplpu.jpg

Mel Gibson is nog altijd in een heftige strijd verwikkeld door een auto-ongeluk dat hij rond de kerst veroorzaakte. De acteur lette even niet op de weg en reed tegen een geparkeerde auto aan. Hij beweert dat de eigenaresse van de auto duizenden dollars van hem probeert af te troggelen, zo weet TMZ.

Volgens bronnen van de entertainmentsite reed Gibson in de buurt van zijn huis in Malibu toen het ongeluk gebeurde. De schade was naar verluidt zo ernstig dat hij hulp moest inschakelen om zijn auto uit te komen. Eenmaal weer met beide benen op de grond, liet de Braveheart-acteur zijn contactinformatie achter op de geparkeerde auto en vertrok.

Zijn verzekering heeft alle schade vergoed, maar de vrouw begon de 59-jarige acteur persoonlijk te bellen. Ze wil meer geld en een nieuwe auto. Gibson is van mening dat de vrouw geen recht heeft op een enorme schadevergoeding omdat hij toevallig een Hollywoodacteur is. Hij dreigt zijn advocaten in te schakelen om de vrouw stil te krijgen. Zij dreigt op haar beurt met een proces tegen Mel. Het is nog niet bekend of de zaak al is opgelost.

13-02-2015 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van Jackie Chan na zes maanden uit gevangenis ontslagen

Zoon van Jackie Chan na zes maanden uit gevangenis ontslagen

http://oi59.tinypic.com/rjdpgp.jpg

De zoon van Hollywoodster Jackie Chan (60) is na een celstraf van zes maanden wegens een drugsdelict uit de gevangenis ontslagen. Jaycee Chan (32) heeft de insteling in Peking vanmorgen verlaten, aldus zijn productiebedrijf. De jonge acteur en zanger werd veroordeeld omdat hij druggebruikers onderdak had verleend. Bij zijn arrestatie in augustus werd hij volgens de politie ook positief bevonden aan het gebruik van marihuana en had hij zijn drugsgebruik toegegeven.

Zijn vader verontschuldigde zich destijds voor het gedrag van zijn zoon. De acteur en stuntman ("Rush Hour") werd in 2009 in zijn geboorteland benoemd tot antidrugsambassadeur. Naast zijn zoon werden tijdens de grootschalige drugsrazzia's meerdere Chinese bekende personen gearresteerd.

De 32-jarige Chan zal zich volgens zijn productiebedrijf morgen tijdens een persconferentie in het openbaar verontschuldigen en zijn gedrag nader toelichten.

13-02-2015 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NCIS en Big Bang Theory populairste tv-series in VS

NCIS en Big Bang Theory populairste tv-series in VS

http://oi61.tinypic.com/2qjm9o6.jpg

NCIS en The Big Bang Theory zijn de populairste tv-series in de Verenigde Staten. Op de derde plaats staat The Walking Dead. Dat blijkt uit onderzoek van Harris Poll.

"We weten allemaal op basis van de kijkcijfers dat NCIS en The Big Bang Theory succesvolle tv-series zijn, maar dit onderzoek toont aan dat deze programma's duidelijk opvallen als Amerika's favoriete keuze in een groeiende markt voor series", zegt David Poltrack van het tv-netwerk CBS.

In het Amerikaanse populairiteitsonderzoek staat de serie Scandal op de vierde plaats en Game of Thrones op de vijfde positie. The Good Wife en The Blacklist delen plaats zes. Modern Family, Blue Bloods en Criminal Minds maken de ranglijst van de tien populairste tv-series compleet.

13-02-2015 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!