Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! Dit draagt Emma Stone onder haar Oscarjurk

Oeps! Dit draagt Emma Stone onder haar Oscarjurk

http://oi58.tinypic.com/n4175.jpg

Op de belangrijkste avond van het jaar beleefde actrice Emma Stone een gênante modeblunder. Toen ze haar jurk elegant van de grond tilde, kwam vanonder de split 'een huidskleurig omaslipje' piepen. 

Emma nam de rok in de handen omdat de rode loper in Hollywood nat was geworden na een fikse regenbui.

De roodharige actrice belandde op heel wat lijstjes van de best geklede sterren, maar dat was voordat de foto van haar slip op het net belandde. Dankzij haar elegantie en een indrukwekkend rugdecolleté wist de actrice toch indruk te maken op de rode loper.

24-02-2015 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stephen Hawking feliciteert Oscarwinnaar Eddie Redmayne, die hem vertolkt

Stephen Hawking feliciteert Oscarwinnaar Eddie Redmayne, die hem vertolkt

http://oi57.tinypic.com/2w7pyd3.jpg

Oscarwinnaar Eddie Redmayne heeft vandaag een bijzondere felicitatie gekregen. Niemand minder dan de bekende wetenschapper Stephen Hawking gaf de man die hem vertolkte in 'The Theory of Everything' complimenten.

Hawking schreef op zijn Facebookpagina: "Felicitaties voor Eddie Redmayne voor de #Oscar die hij kreeg door mij te spelen in 'The Theory of Everything'. Goed gedaan Eddie, ik ben heel trots op je. SH"

De film is gebaseerd op een boek van Jane Hawking waarin ze schrijft over haar huwelijk met de wetenschapper. Hij kreeg in het begin van hun relatie al te horen dat hij de spierziekte ALS heeft. De twee trouwden en kregen drie kinderen. Uiteindelijk scheidden ze en hertrouwden ze allebei. Stephen is sinds 2006 gescheiden van zijn tweede vrouw. Hawking is gebonden aan een rolstoel en kan niet meer praten.

23-02-2015 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit was het drukst besproken Oscars-moment op Twitter

Dit was het drukst besproken Oscars-moment op Twitter

http://oi58.tinypic.com/i5dl69.jpg

Hoogmis in de filmwereld gisteravond door de uitreiking van de Oscars in Hollywood. De show werd door miljoenen mensen bekeken op tv en ging ook vlot over de tong op Twitter. CartoDB goot alle tweets over de prestigieuze filmprijzen in een kaart.

Opvallend: niet de bekendmaking van de beste film ('Birdman') was het populairst op de berichtensite, wel het memorabele optreden van Lady Gaga. De uitreiking van het belangrijkste beeldje, dat voor de Best Picture, haalde de tweede plaats. De gepassioneerde speech van actrice Patricia Arquette voor meer vrouwenrechten was het derde meest besproken onderwerp op Twitter, knobbelde een Twitter-blog uit.

Niet alleen in de VS, ook elders ter wereld waren de Oscars een veelbesproken topic online.

23-02-2015 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De populairste Belgische film van 2014: Bowling Balls

De populairste Belgische film van 2014: Bowling Balls

http://oi62.tinypic.com/2v3h8gw.jpg

Afgelopen weekend overschreed Bowling Balls de kaap van de 250.000 betalende toeschouwers. De film die op 17 december 2014 uitkwam, is daarmee de populairste Belgische film van 2014.  

Bowling Balls is een actiekomedie van Marc Punt met onder anderen Wim Opbrouck, Nathalie Meskens, Jonas Van Geel, Peter Van den Begin, Sven De Ridder en Manou Kersting. De film werd geproduceerd door Independent Productions in samenwerking met Medialaan en het STAP-programma van Telenet met de steun van Screen Flanders.  

Bowling Balls is nog steeds in 30 Vlaamse bioscopen te zien.

23-02-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra vertoningen van Oscarwinnaar 'Birdman' bij Kinepolis

Extra vertoningen van Oscarwinnaar 'Birdman' bij Kinepolis

http://oi62.tinypic.com/14nhj5e.jpg

Er komen extra vertoningen van de film 'Birdman' in de cinemazalen van Kinepolis. Dat heeft de Belgische bioscoopketen vandaag bekendgemaakt. 'Birdman' was gisteren de grote winnaar van de 87ste Oscaruitreiking en won onder meer de award voor de beste film.

'Birdman', waarin Michael Keaton, Edward Norton, Naomi Watts en Emma Stone meespelen, gaat over een aan lager wal geraakte acteur uit superheldenfilms die in het theater opnieuw probeert aan te knopen met het succes. De film van de Mexicaanse regisseur Alejandro Gonzalez Inarritu wist vier Oscars in de wacht te slepen: voor de beste film, het beste oorspronkelijke scenario, de beste regie en de beste fotografie.

Door het grote succes bij de Oscaruitreiking, verwacht Kinepolis dat dat extra veel nieuwsgierigen naar 'Birdman' willen gaan kijken. Daarom wordt het aantal vertoningen van de film opgevoerd.

Zo worden in de Kinepolis-complexen in Gent, Leuven, Hasselt en Brussel extra vertoningen toegevoegd aan de bestaande programmatie. In Kortrijk en Brugge wordt de zwarte komedie voor het eerst in de programmatie opgenomen. In Eigenbrakel zal de film opnieuw worden vertoond.

23-02-2015 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilarisch: Twitter heerlijk creatief met outfit van Lady Gaga op de Oscars

Hilarisch: Twitter heerlijk creatief met outfit van Lady Gaga op de Oscars

http://oi61.tinypic.com/30hlgfc.jpg

Dat Lady Gaga een opvallende verschijning zou zijn op de Oscars, dat wisten we op voorhand. Maar de zangeres had toch wel een heel vreemde kledingkeuze gemaakt. Ze droeg opvallende rode handschoenen die erg veel leken op huishoudhandschoenen. Op Twitter duiken heerlijke creatieve fotobewerkingen van Lady Gaga en haar rode handschoenen op. We geven graag de leukste mee.

23-02-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom verdienen vrouwen nog steeds minder dan mannen?

Waarom verdienen vrouwen nog steeds minder dan mannen?

http://oi61.tinypic.com/30hlgfc.jpg

De opmerkelijke speech van Oscarwinnende actrice Patricia Arquette was maatschappijkritisch geladen gisteren: "Het wordt tijd dat de loonkloof gedicht wordt, en dat er gelijke rechten komen voor vrouwen in Amerika," klonkt het. Anno 2015 verdienen vrouwen wereldwijd nog steeds aanzienlijk minder dan mannen. Hoe kan dat?

Door de gehackte e-mails van Sony kwam onlangs nog aan het licht dat de mannelijke acteurs van American Hustle 9% van de opbrengst kregen, waar onder meer vrouwelijke Oscarwinnares Jennifer Lawrence maar een deeltje van 7% van de koek kreeg. Patricia Arquette zag haar kans schoon om bij de Oscaruitreiking gisteren deze ongelijkheid nog eens op te rakelen. Het probleem strekt zich natuurlijk veel verder uit dan enkel in Hollywood, ook op de Belgische en bij uitbreiding de wereldwijde arbeidsmarkt verdienen vrouwen nog steeds minder dan mannen.

23-02-2015 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes weg bij Victoria's Secret

Doutzen Kroes weg bij Victoria's Secret

http://oi61.tinypic.com/s4te1g.jpg

Doutzen Kroes werkt niet meer bij Victoria's Secret. Dat heeft creatief directeur Ed Razek van het lingeriemerk bekendgemaakt via Instagram. Het management van de 30-jarige blondine, modellenbureau Paparazzi Models, wilde vandaag niet op het nieuws reageren.

Vorige week werd bekend dat model Karlie Kloss weggaat bij Victoria's Secret. "Veel mensen vroegen me daarna waarom ik niets had gezegd over het vertrek van Doutzen, eind vorig jaar", schreef Razek bij een foto van Kroes. "Goede vraag. Het simpele antwoord is dat ik dat inderdaad had moeten doen. Doutzen kreeg een lucratieve kans in Europa en dat zou niet samen kunnen gaan met haar verplichtingen in de Verenigde Staten. Dus op verzoek van haar vertegenwoordigers hebben we haar contract laten ontbinden."

Kroes loopt de modeshows van Victoria's Secret al sinds 2005 en drie jaar later werd ze tot Angel benoemd. Van een conflict of vijandigheden was geen sprake, beklemtoont de topman. "Het was een geweldige zakelijke kans voor haar en ik wilde op een eerlijke manier met haar omgaan, omdat ik haar geweldig vind en respecteer. Dat is alles. Doutzen heb ik altijd een van de allermooiste vrouwen ter wereld gevonden en dat zal altijd zo blijven. Dat heb ik haar ook vaak gezegd. Nu weten jullie het."

23-02-2015 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lies Lefever excuseert zich (eindelijk) voor spoorwegfoto

Lies Lefever excuseert zich (eindelijk) voor spoorwegfoto

http://oi60.tinypic.com/95y7x0.jpg

Comédienne Lies Lefever heeft zich na een heuse Twitterrel geëxcuseerd voor de foto die ze op een spoorweg trok. Ze zette de foto naar eigen zeggen met goede bedoelingen online, maar de hele kwestie ontplofte in haar gezicht. Nu beseft Lefever dat dit misschien geen slimme zet was en heeft ze haar verontschuldigingen op Twitter aangeboden.

Door op de spoorweg te gaan staan wilde de comédienne op ludieke wijze duidelijk maken dat spoorlopen niet oké is. Ook wilde ze zo vragen om meer rekening te houden met treinbestuurders die dit al te vaak meemaken. Niet alleen spoorwegnetbeheerder Infrabel reageerde boos en zei dat Lies het foute signaal gaf, ook heel wat volgers snapten de bedoeling van de foto niet.

"In 2015 jammer genoeg 9 doden door spoorlopen waarvan de helft minderjarigen", zo reageerde Infrabel-woordvoerder Thomas Baeken.

Ook de ouders van Lies bleken niet zo blij met de hele heisa te zijn. De comédienne had de opdracht gekregen via Twitter te laten weten 'dat het zeker niet aan hun opvoeding ligt'. Hopelijk gaat de Twitterstorm na haar verontschuldigingen liggen voor Lies Lefever.

23-02-2015 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna's verjaardagsfeestje: een blik achter de schermen

Rihanna's verjaardagsfeestje: een blik achter de schermen

http://oi58.tinypic.com/vfwqav.jpg

De Amerikaanse popster Rihanna heeft afgelopen weekend haar 27ste verjaardag in stijl gevierd. Niet alleen haar beste vrienden, maar ook heel wat Hollywoodsterren als Beyoncé en Jay Z waren aanwezig in Los Angeles.

Ook keken Naomi Campbell, Paris en Nicky Hilton toe hoe de knappe zangeres haar verjaardagstaart aansneed. De hele zaal was gevuld met ballonnen die haar naam spelden. Rihanna droeg een zilveren jurk en gigantische oorbellen. En de gasten hebben er heel wat plezier beleefd: dat bewijst een knuffelfoto met Beyoncé, Paris en Nicky Hilton. 

Op haar verjaardag heeft Rihanna een emotionele boodschap met haar volgers gedeeld. "27 jaar geleden zette mijn moeder haar eerste kind op de wereld. Het leven is nooit makkelijk, maar ik voel me speciaal dat mijn 'Vader' in de hemel mij heeft gekozen om het hier te maken. Elk jaar ben ik daar dankbaarder voor. Elke dag worden we wakker een krijgen we een nieuwe kans op het leven. Om te beleven wat we geleerd en ontdekt hebben, om goed te zijn voor anderen. Ik koester deze dagen en bid tot God dat hij mijn leven spaart."

23-02-2015 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.114.260 dollar: zo veel heeft Chandler Joey in Friends geleend

114.260 dollar: zo veel heeft Chandler Joey in Friends geleend

http://oi62.tinypic.com/259wg9s.jpg

Dat televisie niet het echte leven is, weten we allemaal. Dat geldt ook voor de populaire reeks Friends. Zo heeft een fan uitgerekend hoeveel geld Joey zijn beste vriend Chandler verschuldigd is in de loop van het komische programma. Geen enkele vriend lijkt ons in staat 114.260 dollar te lenen zonder ooit terugbetaald te worden.

In de aflevering 'The One Where Rachel Is Late' (seizoen acht) somt Chandler op hoeveel hij voor de huur, acteer- en danslessen, portretfoto's en het kabelabonement van Joey betaald heeft. Voor 2 fotoshoots heeft hij 1000 dollar neergeteld. Per cursus rekent de  Redditgebruiker (en dat werd gecontroleerd door de Amerikaanse site Buzzffeed) op 1000 dollar, wat optelt tot 4000 dollar. Drie jaar aan huur, eten en andere levensnoodzakelijke dingen. Voor de huur van een appartement in Manhattan gedurende drie jaar rekent hij 45.000 dollar, met nog alle extraatjes erbij komt hij op 69.760 dollar.

De rekeningen voor eten zijn een aparte vermelding waard, omdat Joey nogal een flinke eter is. Ook gaat de vriendengroep in de reeks voortdurend uit eten. Met regelmatige dates rekening houdend gokt de fan op 150 dollar per week. Dat is goed voor 39.000 dollar. Als een echte goede vriend heeft Chandler ooit de gestolen meubelen uit hun gedeelde appartement vervangen, wat ongeveer goed zou zijn voor 5.500 dollar. Dit leidt tot een totale schuld van 114.260 dollar.

De fan heeft er geen abonnementen op tijdschriften of eten voor hun gans en kip bijgerekend, het verschuldigde totaal zou dus nog veel hoger kunnen zijn.

23-02-2015 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eens dansen met Matthias Schoenaerts? Dan moest je gisteren in Carré zijn

Eens dansen met Matthias Schoenaerts? Dan moest je gisteren in Carré zijn

http://oi62.tinypic.com/21c5e8x.jpg

Heel wat dames zullen zich het beklagen dat ze gisterenavond niet in discotheek 'Carré' waren. Niet omdat de inkom zoals elke zaterdag voor hen gratis, maar vanwege het knappe bezoek. Niemand minder dan Matthias Schoenaerts probeerde zijn beste moves uit op de dansvloer in Willebroek.

Ondanks zijn vermomming, Matthias droeg een muts, herkende de huisfotograaf Vlaanderens bekendste acteur en legde hem vast op de gevoelige plaat. Dat maakte de discotheek vanochtend bekend op zijn Facebookpagina.

Het gaat momenteel hard voor de Antwerpenaar. Na de première van de Amerikaanse remake van 'Loft', raakte vorige maand bekend dat Matthias een rol te pakken kreeg in een Amerikaanse HBO-reeks. Hij zal de rol van William Clark vertolken in de minireeks 'Lewis & Clark'. In deze rol mag Schoenaerts wellicht samen werken met de 'groten der aarde'. Voor de job van executive producer staan namelijk onder anderen Tom Hanks, Edward Norton en Brad Pitt op de lijst.

23-02-2015 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze ja's zal Jan Van Looveren nooit vergeten

Deze ja's zal Jan Van Looveren nooit vergeten

http://oi57.tinypic.com/1zf3gpv.jpg

Morgen blikt Jan Van Looveren terug op twee bewogen maanden 'Ja Jan'. Hij nodigt alle mensen uit de reeks uit om te komen kijken naar zijn benefietconcert met Fanfaar Fatal, het resultaat van zijn allerlaatste 'ja'. Samen blikken ze terug op de strafste, mooiste en grappigste momenten. Hoe gaat het intussen met hen?

Met de laatste uitzending van 'Ja Jan' in het verschiet zet Jan Van Looveren zijn 10 meest memorabele 'ja's' op een rijtje:

1. De spannendste 'ja'
"Stuntvliegen. In zo'n klein vliegtuigje ben je de controle volledig kwijt."
 
2. De grappigste 'ja'
"Zwerkbal spelen. Ik vond het maar raar, maar het was enorm leuk en grappig om te doen."
 
3. De pijnlijkste 'ja'
"Het vallen met de moto. Ik heb nog lang last gehad van mijn knie."
 
4. De moeilijkste 'ja'
"Speleologie, want daarvoor moest ik mijn claustrofobie overwinnen."
 
5. De persoonlijkste én mooiste 'ja'
"Met mijn zus meewandelen tegen kanker."
 
6. De genantste 'ja'
"Meespelen in een pornofilm. Dat lijkt grappig op voorhand, maar ik voelde me enorm ongemakkelijk toen ik er stond."
 
7. De meest emotionele 'ja'
"Toen ik 'ja' zei op Antoines vraag om naar Tanzania te reizen. Hij reageerde daar zo emotioneel op, dat deed echt iets met mij. Zo puur en eerlijk. Dat was ook de 'ja' met de meeste impact: ik ben enorm blij dat ik naar Tanzania ben gereisd en de werking van het CCBRT-ziekenhuis daardoor in de kijker heb kunnen zetten. Ik had ook een oproep gedaan om te storten en dat heeft 12.243 euro opgeleverd. Waarmee 50 vrouwen een fisteloperatie en zo een nieuw leven kunnen krijgen. Dat is échte impact. Daar ben ik trots op."

8. De dankbaarste 'ja'
"Ik was heel dankbaar voor het gesprek met Erik, en ook voor de boodschap die hij me meegaf: dat je moet leven en niet te veel werken."
 
9. De verrassendste 'ja'
"Op een dak slapen in Parijs. Ik had nooit gedacht dat ik dat zou doen."
 
10. De confronterendste 'ja'
"De tattoo laten zetten. Daar ben ik mezelf het hardst tegengekomen. Dat dat zo moeilijk voor me was, had ik echt niet verwacht."

Van sommige ja's heeft Jan nog geen genoeg gekregen:
"Ik ga opnieuw naaktmodel staan voor de klas van Jo, maar deze keer voor een levensgroot beeld! Wat ik nooit meer ga doen, is in een riool tussen de ratten slapen. Dat was té erg. Het mag toch een sterretje meer zijn, de volgende keer dat ik in Nice ben."

23-02-2015 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend van Bobbi Kristina: "Als ze mij ziet, ontwaakt ze"

Vriend van Bobbi Kristina: "Als ze mij ziet, ontwaakt ze"

http://oi61.tinypic.com/xgh82f.jpg

Nick Gordon denkt dat zijn vriendin Bobbi Kristina uit haar coma ontwaakt als hij haar opzoekt in het ziekenhuis. Dat laat hij op Twitter weten.

"Laat mij in het ziekenhuis mijn vriendin bezoeken, als ze mijn stem hoort, wordt ze wakker!!!", twitterde hij gisteren. Een uurtje later liet hij via het sociale medium weten dat hij gelooft dat het helpt als zijn vriendin zijn stem hoort en hij haar masseert en haar favoriete muziek speelt.

De 21-jarige dochter van Whitney Houston en Bobby Brown ligt ruim drie weken in coma, nadat ze bewusteloos werd gevonden in bad. Nick heeft haar in al die tijd nog niet een keer kunnen opzoeken, omdat haar familie dat niet zou willen.

Kans gehad
Volgens de advocaat van Bobbi's vader heeft Nick wel degelijk de kans gehad om zijn vriendin te bezoeken, zegt hij gisteren tegen E! News. "Meneer Gordon heeft een aanbod gehad om haar te bezoeken, maar hij weigerde om aan de voorwaarden van een mogelijk bezoek te voldoen", aldus advocaat Christopher Brown. Hij voegde eraan toe: "Blijkbaar wil de heer Gordon haar niet zo graag zien als hij de wereld wil doen geloven."

Het incident vertoont veel gelijkenissen met dat van haar moeder. Op 11 februari 2012 overleed Whitney op 48-jarige leeftijd nadat ze eveneens bewusteloos in bad was aangetroffen.

23-02-2015 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse jazztrompettist Clark Terry (94) overleden

Amerikaanse jazztrompettist Clark Terry (94) overleden

http://oi59.tinypic.com/vg0uvs.jpg

De Amerikaanse jazztrompettist Clark Terry, die een erg productieve carrière had over zeven decennia, is op 94-jarige leeftijd overleden. Dat deelde zijn echtgenote op de website van de muzikant mee.

"Onze dierbare Clark Terry is naar het paradijs vertrokken, waar hij zal zingen en musiceren met de engelen. Hij heeft ons in alle vrede verlaten omringd door zijn familie, zijn leerlingen en zijn vrienden", schreef Gwen Terry. De trompettist, die aan suikerziekte leed, werd op 13 februari opgenomen in een ziekenhuis, weet het vakblad Variety.

De muzikant, geboren in Saint-Louis (Missouri) in 1920, begon als tiener trompet te spelen, toen hij nog school liep. Tijdens de tweede Wereldoorlog speelde hij in de band van de US Navy en groeide uit tot één van de meest gerespecteerde jazztrompettisten ter wereld. Clark Terry ontpopte zich zowel als een vaardige solo-artiest als begeleider. Hij maakte deel uit van twee van de meest beroemde jazzorkesten, de Count Basie en de Duke Ellington orchestras. Hij speelde met de grootste namen uit de muziekwereld zoals Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Thelonious Monk, Sonny Rollins, Ray Charles of Quincy Jones. In de jaren zestig werkte hij samen met de God van de Trompet, Louis Armstrong.

Hij was erg productief en werkte mee aan meer dan 900 opnames. Ter vergelijking: Louis Armstrong had er "slechts" 620 op zijn actief. Tijdens zijn loopbaan werd hij gelauwerd met meer dan 250 prijzen en onderscheidingen. Later concentreerde Terry zich op de opleiding van jongeren aan conservatoria en universiteiten.

23-02-2015 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson ontkent relatie met prins Harry

Emma Watson ontkent relatie met prins Harry

http://oi61.tinypic.com/55pgme.jpg

Emma Watson lijkt via Twitter te ontkennen dat ze aan het daten is met de Britse prins Harry. De geruchten hierover doken afgelopen week op.

''Wereld, weet je nog toen we dat gesprekje hadden over het feit dat je niet alles moet geloven dat de media schrijven?!'', twitterde Emma vandaag.

Emma liet van zich horen nadat er druk gespeculeerd werd over haar vermeende relatie met de prins. Het Australische Woman's Day schreef eerder deze week dat Watson en Harry al op een paar dates waren gegaan en dat de prins helemaal weg zou zijn van de 24-jarige actrice.

De Britten smullen alvast van de roddel en ook twitteraars hebben de mond vol van de vermeende romance.

23-02-2015 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn de Simpsons eigenlijk Aussies?

Zijn de Simpsons eigenlijk Aussies?

http://oi58.tinypic.com/25pms1u.jpg

De laatste aflevering van The Simpsons laat een maan zien die in het donker enkel in de zuidelijke hemisfeer kan waargenomen worden. Down Under dus. Australië? Deze hypothese komt nog geen twee weken na een zotte theorie die stelt dat Homer 22 jaar in coma lag. Of hoe de gele mannetjes wel hotter dan ooit lijken.

Dat van die coma heeft de producer inmiddels afgedaan als nonsens. Maar nu komt een astronoom, Phil Plait (50), weer af met een ander gek verhaal: Springfield zou in het zuidelijke halfrond liggen.

In de laatste episode tuurt gastpersonage Elon Musk - die van SpaceX en van de Teslawagens - door het raam van de familie Simpson. De twee punten van de halve maan door het raam, wijzen naar rechts, net zoals de Aussies dat zouden zien. Bij ons, in het noordelijk halfrond, zouden die naar links moeten wijzen, weg van de zon.

Wat wil het toeval? Dat er plaatsen onder de naam Springfield bestaan in Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika...

23-02-2015 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary Duff vraagt alsnog scheiding aan en wil voogdij over zoontje Luca

Hilary Duff vraagt alsnog scheiding aan en wil voogdij over zoontje Luca

http://oi60.tinypic.com/280uudh.jpg

Hilary Duff heeft alsnog de scheiding aangevraagd van haar man Mike Comrie. Het stel kondigde een jaar geleden al aan uit elkaar te gaan.

Hilary wil de voogdij over hun 2-jarige zoontje Luca. Mike krijgt wel bezoekrecht, zo staat in de rechtbankpapieren in handen van TMZ. De twee zijn getrouwd onder huwelijkse voorwaarden, dus financieel getrouwtrek zal er niet zijn.

De 27-jarige Duff en de 34-jarige Comrie trouwden in 2010 en gingen in januari 2013 uit elkaar. Even leek het erop dat de actrice en de voormalig ijshockeyprof hun huwelijk nog een tweede kans wilden geven, nadat ze samen op vakantie waren gegaan en meerdere keren samen werden gezien. Maar Hilary ziet dat dus toch niet zitten.

21-02-2015 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart wint prestigieuze Franse César Award

Kristen Stewart wint prestigieuze Franse César Award

http://oi57.tinypic.com/2wr3exd.jpg

Kristen Stewart heeft gisterenavond een César Award gewonnen. Ze is de eerste Amerikaanse actrice die de prestigieuze Franse prijs in de wacht heeft weten te slepen.

Kristen won het beeldje in de categorie beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in de film Cloud of Sils Maria. De 24-jarige brunette kwam de prijs, vergelijkbaar met een Amerikaanse Academy Award, hoogstpersoonlijk ophalen in Parijs.

''De redenen van mensen in Frankrijk om films te maken zijn anders dan de redenen van mensen in Hollywood om films te maken. Ik geef de voorkeur aan Frankrijk'', zei Kristen tegen journalisten nadat ze haar award in ontvangst had genomen, weet Variety.

In Cloud of Sils speelt Stewart de assistente van een oudere theaterster, gespeeld door Juliette Binoche, die twijfelt over een eventuele comeback. In de film probeert Kristen haar bazin te verleiden, maar dat mislukt.

21-02-2015 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liv Tyler noemt zoontje Sailor Gene

Liv Tyler noemt zoontje Sailor Gene

http://oi61.tinypic.com/2ibfgvc.jpg

Liv Tyler heeft de naam van haar anderhalf week oude zoontje bekendgemaakt. De 37-jarige actrice onthulde op Instagram dat het jongetje de naam Sailor Gene Gardner heeft meegekregen.

Liv onthulde de naam van haar tweede kindje bij een foto van het handje van het jongetje. In zijn hand ligt heel toepasselijk een medaillon met daarop een anker en scheepstouw afgebeeld, aangezien Sailor 'matroos' of 'zeevaarder' betekent.

Tyler beviel 11 februari van Sailor Gene. De baby werd zes weken te vroeg geboren. Hij maakt het goed, maar ligt nog wel in het ziekenhuis.

Liv is al moeder van de 10-jarige Milo uit haar huwelijk met Royston Langdon. Ook haar vriend David Gardner is al vader van een zoon uit een eerder huwelijk, de 7-jarige Gray. Ondertussen gaan er ook geruchten dat Liv en David zich hebben verloofd. E! News spotte de dochter van Aerosmith-rocker Steven Tyler met een diamanten ring om haar ringvinger.

21-02-2015 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!