Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze ja's zal Jan Van Looveren nooit vergeten

Deze ja's zal Jan Van Looveren nooit vergeten

http://oi57.tinypic.com/1zf3gpv.jpg

Morgen blikt Jan Van Looveren terug op twee bewogen maanden 'Ja Jan'. Hij nodigt alle mensen uit de reeks uit om te komen kijken naar zijn benefietconcert met Fanfaar Fatal, het resultaat van zijn allerlaatste 'ja'. Samen blikken ze terug op de strafste, mooiste en grappigste momenten. Hoe gaat het intussen met hen?

Met de laatste uitzending van 'Ja Jan' in het verschiet zet Jan Van Looveren zijn 10 meest memorabele 'ja's' op een rijtje:

1. De spannendste 'ja'
"Stuntvliegen. In zo'n klein vliegtuigje ben je de controle volledig kwijt."
 
2. De grappigste 'ja'
"Zwerkbal spelen. Ik vond het maar raar, maar het was enorm leuk en grappig om te doen."
 
3. De pijnlijkste 'ja'
"Het vallen met de moto. Ik heb nog lang last gehad van mijn knie."
 
4. De moeilijkste 'ja'
"Speleologie, want daarvoor moest ik mijn claustrofobie overwinnen."
 
5. De persoonlijkste én mooiste 'ja'
"Met mijn zus meewandelen tegen kanker."
 
6. De genantste 'ja'
"Meespelen in een pornofilm. Dat lijkt grappig op voorhand, maar ik voelde me enorm ongemakkelijk toen ik er stond."
 
7. De meest emotionele 'ja'
"Toen ik 'ja' zei op Antoines vraag om naar Tanzania te reizen. Hij reageerde daar zo emotioneel op, dat deed echt iets met mij. Zo puur en eerlijk. Dat was ook de 'ja' met de meeste impact: ik ben enorm blij dat ik naar Tanzania ben gereisd en de werking van het CCBRT-ziekenhuis daardoor in de kijker heb kunnen zetten. Ik had ook een oproep gedaan om te storten en dat heeft 12.243 euro opgeleverd. Waarmee 50 vrouwen een fisteloperatie en zo een nieuw leven kunnen krijgen. Dat is échte impact. Daar ben ik trots op."

8. De dankbaarste 'ja'
"Ik was heel dankbaar voor het gesprek met Erik, en ook voor de boodschap die hij me meegaf: dat je moet leven en niet te veel werken."
 
9. De verrassendste 'ja'
"Op een dak slapen in Parijs. Ik had nooit gedacht dat ik dat zou doen."
 
10. De confronterendste 'ja'
"De tattoo laten zetten. Daar ben ik mezelf het hardst tegengekomen. Dat dat zo moeilijk voor me was, had ik echt niet verwacht."

Van sommige ja's heeft Jan nog geen genoeg gekregen:
"Ik ga opnieuw naaktmodel staan voor de klas van Jo, maar deze keer voor een levensgroot beeld! Wat ik nooit meer ga doen, is in een riool tussen de ratten slapen. Dat was té erg. Het mag toch een sterretje meer zijn, de volgende keer dat ik in Nice ben."

23-02-2015 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend van Bobbi Kristina: "Als ze mij ziet, ontwaakt ze"

Vriend van Bobbi Kristina: "Als ze mij ziet, ontwaakt ze"

http://oi61.tinypic.com/xgh82f.jpg

Nick Gordon denkt dat zijn vriendin Bobbi Kristina uit haar coma ontwaakt als hij haar opzoekt in het ziekenhuis. Dat laat hij op Twitter weten.

"Laat mij in het ziekenhuis mijn vriendin bezoeken, als ze mijn stem hoort, wordt ze wakker!!!", twitterde hij gisteren. Een uurtje later liet hij via het sociale medium weten dat hij gelooft dat het helpt als zijn vriendin zijn stem hoort en hij haar masseert en haar favoriete muziek speelt.

De 21-jarige dochter van Whitney Houston en Bobby Brown ligt ruim drie weken in coma, nadat ze bewusteloos werd gevonden in bad. Nick heeft haar in al die tijd nog niet een keer kunnen opzoeken, omdat haar familie dat niet zou willen.

Kans gehad
Volgens de advocaat van Bobbi's vader heeft Nick wel degelijk de kans gehad om zijn vriendin te bezoeken, zegt hij gisteren tegen E! News. "Meneer Gordon heeft een aanbod gehad om haar te bezoeken, maar hij weigerde om aan de voorwaarden van een mogelijk bezoek te voldoen", aldus advocaat Christopher Brown. Hij voegde eraan toe: "Blijkbaar wil de heer Gordon haar niet zo graag zien als hij de wereld wil doen geloven."

Het incident vertoont veel gelijkenissen met dat van haar moeder. Op 11 februari 2012 overleed Whitney op 48-jarige leeftijd nadat ze eveneens bewusteloos in bad was aangetroffen.

23-02-2015 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse jazztrompettist Clark Terry (94) overleden

Amerikaanse jazztrompettist Clark Terry (94) overleden

http://oi59.tinypic.com/vg0uvs.jpg

De Amerikaanse jazztrompettist Clark Terry, die een erg productieve carrière had over zeven decennia, is op 94-jarige leeftijd overleden. Dat deelde zijn echtgenote op de website van de muzikant mee.

"Onze dierbare Clark Terry is naar het paradijs vertrokken, waar hij zal zingen en musiceren met de engelen. Hij heeft ons in alle vrede verlaten omringd door zijn familie, zijn leerlingen en zijn vrienden", schreef Gwen Terry. De trompettist, die aan suikerziekte leed, werd op 13 februari opgenomen in een ziekenhuis, weet het vakblad Variety.

De muzikant, geboren in Saint-Louis (Missouri) in 1920, begon als tiener trompet te spelen, toen hij nog school liep. Tijdens de tweede Wereldoorlog speelde hij in de band van de US Navy en groeide uit tot één van de meest gerespecteerde jazztrompettisten ter wereld. Clark Terry ontpopte zich zowel als een vaardige solo-artiest als begeleider. Hij maakte deel uit van twee van de meest beroemde jazzorkesten, de Count Basie en de Duke Ellington orchestras. Hij speelde met de grootste namen uit de muziekwereld zoals Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Thelonious Monk, Sonny Rollins, Ray Charles of Quincy Jones. In de jaren zestig werkte hij samen met de God van de Trompet, Louis Armstrong.

Hij was erg productief en werkte mee aan meer dan 900 opnames. Ter vergelijking: Louis Armstrong had er "slechts" 620 op zijn actief. Tijdens zijn loopbaan werd hij gelauwerd met meer dan 250 prijzen en onderscheidingen. Later concentreerde Terry zich op de opleiding van jongeren aan conservatoria en universiteiten.

23-02-2015 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson ontkent relatie met prins Harry

Emma Watson ontkent relatie met prins Harry

http://oi61.tinypic.com/55pgme.jpg

Emma Watson lijkt via Twitter te ontkennen dat ze aan het daten is met de Britse prins Harry. De geruchten hierover doken afgelopen week op.

''Wereld, weet je nog toen we dat gesprekje hadden over het feit dat je niet alles moet geloven dat de media schrijven?!'', twitterde Emma vandaag.

Emma liet van zich horen nadat er druk gespeculeerd werd over haar vermeende relatie met de prins. Het Australische Woman's Day schreef eerder deze week dat Watson en Harry al op een paar dates waren gegaan en dat de prins helemaal weg zou zijn van de 24-jarige actrice.

De Britten smullen alvast van de roddel en ook twitteraars hebben de mond vol van de vermeende romance.

23-02-2015 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn de Simpsons eigenlijk Aussies?

Zijn de Simpsons eigenlijk Aussies?

http://oi58.tinypic.com/25pms1u.jpg

De laatste aflevering van The Simpsons laat een maan zien die in het donker enkel in de zuidelijke hemisfeer kan waargenomen worden. Down Under dus. Australië? Deze hypothese komt nog geen twee weken na een zotte theorie die stelt dat Homer 22 jaar in coma lag. Of hoe de gele mannetjes wel hotter dan ooit lijken.

Dat van die coma heeft de producer inmiddels afgedaan als nonsens. Maar nu komt een astronoom, Phil Plait (50), weer af met een ander gek verhaal: Springfield zou in het zuidelijke halfrond liggen.

In de laatste episode tuurt gastpersonage Elon Musk - die van SpaceX en van de Teslawagens - door het raam van de familie Simpson. De twee punten van de halve maan door het raam, wijzen naar rechts, net zoals de Aussies dat zouden zien. Bij ons, in het noordelijk halfrond, zouden die naar links moeten wijzen, weg van de zon.

Wat wil het toeval? Dat er plaatsen onder de naam Springfield bestaan in Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika...

23-02-2015 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary Duff vraagt alsnog scheiding aan en wil voogdij over zoontje Luca

Hilary Duff vraagt alsnog scheiding aan en wil voogdij over zoontje Luca

http://oi60.tinypic.com/280uudh.jpg

Hilary Duff heeft alsnog de scheiding aangevraagd van haar man Mike Comrie. Het stel kondigde een jaar geleden al aan uit elkaar te gaan.

Hilary wil de voogdij over hun 2-jarige zoontje Luca. Mike krijgt wel bezoekrecht, zo staat in de rechtbankpapieren in handen van TMZ. De twee zijn getrouwd onder huwelijkse voorwaarden, dus financieel getrouwtrek zal er niet zijn.

De 27-jarige Duff en de 34-jarige Comrie trouwden in 2010 en gingen in januari 2013 uit elkaar. Even leek het erop dat de actrice en de voormalig ijshockeyprof hun huwelijk nog een tweede kans wilden geven, nadat ze samen op vakantie waren gegaan en meerdere keren samen werden gezien. Maar Hilary ziet dat dus toch niet zitten.

21-02-2015 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart wint prestigieuze Franse César Award

Kristen Stewart wint prestigieuze Franse César Award

http://oi57.tinypic.com/2wr3exd.jpg

Kristen Stewart heeft gisterenavond een César Award gewonnen. Ze is de eerste Amerikaanse actrice die de prestigieuze Franse prijs in de wacht heeft weten te slepen.

Kristen won het beeldje in de categorie beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in de film Cloud of Sils Maria. De 24-jarige brunette kwam de prijs, vergelijkbaar met een Amerikaanse Academy Award, hoogstpersoonlijk ophalen in Parijs.

''De redenen van mensen in Frankrijk om films te maken zijn anders dan de redenen van mensen in Hollywood om films te maken. Ik geef de voorkeur aan Frankrijk'', zei Kristen tegen journalisten nadat ze haar award in ontvangst had genomen, weet Variety.

In Cloud of Sils speelt Stewart de assistente van een oudere theaterster, gespeeld door Juliette Binoche, die twijfelt over een eventuele comeback. In de film probeert Kristen haar bazin te verleiden, maar dat mislukt.

21-02-2015 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liv Tyler noemt zoontje Sailor Gene

Liv Tyler noemt zoontje Sailor Gene

http://oi61.tinypic.com/2ibfgvc.jpg

Liv Tyler heeft de naam van haar anderhalf week oude zoontje bekendgemaakt. De 37-jarige actrice onthulde op Instagram dat het jongetje de naam Sailor Gene Gardner heeft meegekregen.

Liv onthulde de naam van haar tweede kindje bij een foto van het handje van het jongetje. In zijn hand ligt heel toepasselijk een medaillon met daarop een anker en scheepstouw afgebeeld, aangezien Sailor 'matroos' of 'zeevaarder' betekent.

Tyler beviel 11 februari van Sailor Gene. De baby werd zes weken te vroeg geboren. Hij maakt het goed, maar ligt nog wel in het ziekenhuis.

Liv is al moeder van de 10-jarige Milo uit haar huwelijk met Royston Langdon. Ook haar vriend David Gardner is al vader van een zoon uit een eerder huwelijk, de 7-jarige Gray. Ondertussen gaan er ook geruchten dat Liv en David zich hebben verloofd. E! News spotte de dochter van Aerosmith-rocker Steven Tyler met een diamanten ring om haar ringvinger.

21-02-2015 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson maakt 'superpop'

Scarlett Johansson maakt 'superpop'

http://oi61.tinypic.com/2e5tvd3.jpg

Nadat ze al eerder muziek maakte met Tom Waits en Pete Yorn, kondigt actrice Scarlett Johansson nu een nieuwe popgroep aan. De eerste single is alvast te beluisteren.

De groep heet The Singles en heeft naast Scarlett nog vier vrouwelijke bandleden: Este Haim,  Holly Miranda, Kendra Morris en Julia Haltigan. "Het idee was om super-pop dance muziek te maken, geschreven en uitgevoerd door meisjes", vertelt Johansson. De muziek zou zijn geïnspireerd op bands als Grimes, The Bangles en the Go-Go's.

Johansson zal haar filmcarriere overigens niet opgeven voor de muziek. De komende tijd zal ze te zien zijn in onder andere Avengers: Age of Ultron, Hail, Caesar!, The Jungle Book en The Psychopath Test.

21-02-2015 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Timbuktu' grote winnaar Franse filmprijs César

'Timbuktu' grote winnaar Franse filmprijs César

http://oi59.tinypic.com/2wexaf5.jpg

De Frans-Mauritaanse film 'Timbuktu' is de grote winnaar van de Césars, de nationale filmprijs van Frankrijk. 'Timbuktu', het verhaal over het alledaagse leven in het door jihadi's gecontroleerde noorden van Mali, sleepte gisterenavond tijdens de 40ste editie maar liefst zeven beeldjes in de wacht, waaronder die voor beste film. De film was acht keer genomineerd.

'Timbuktu', een film die een bijzondere weerklank kreeg vanwege de actualiteit, is ook een van de favorieten voor de Oscar voor de beste buitenlandse film die zondag wordt uitgereikt. "Frankrijk is een prachtig land, want het is in staat op te staan tegen de horror, het geweld, het obscurantisme", zei de regisseur. Abderrahmane Sissako kreeg ook de prijs voor beste regie.

De award voor beste acteur ging naar Fransman Pierre Niney die de overleden modeontwerper Yves Saint Laurent speelt in de gelijknamige biopic van Jalil Lespert. Niney loofde Gaspard Ulliel, die ook genomineerd was voor zijn vertolking van dezelfde modeontwerper in de concurrerende film 'Saint Laurent' van Bernard Bonello.

De Franse Adèl Haenel werd uitgeroepen tot beste actrice voor haar rol in 'Les Combattants' van Thomas Cailley. De film kreeg ook de prijs voor beste debuutfilm en voor meest beloftevolle acteur (met Kévin Azaïs).

Opvallend is dat de Amerikaanse actrice Kristen Stewart de prijs voor beste vrouwelijke bijrol kreeg. Het was voor het eerst dat een Amerikaan hiervoor genomineerd was. Stewart kreeg de prijs voor haar rol in de Frans-Duits-Zwitserse film 'Clouds of Sils Maria'.

21-02-2015 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen wil Stromae

Iedereen wil Stromae

http://oi60.tinypic.com/2lo3zpx.jpg

Platenmaatschappijen zijn elkaar aan het verdringen voor de diensten van Stromae. Nu zijn contract met Universal is afgelopen, heeft de Brusselse hitmachine de kandidaten maar voor het uitkiezen. "In een kwakkelende, ineengestorte markt wil iedereen natuurlijk de artiest binnenhalen die van zijn vorige album 5 miljoen stuks verkocht", klinkt het.

Het was meer een vaststelling dan een nieuwtje: het contract tussen Stromae en platenmaatschappij Universal gold voor twee cd's en met 'Cheese' (2009) en 'Racine Carrée' (2013) is er dus een einde gekomen aan die overeenkomst. Anders gezegd: Stromae zit zonder platencontract. Een situatie die veel platenfirma's maar wat graag ongedaan willen maken.

Paul Van Haver, zoals Stromae echt heet, lijkt zelf allerminst gehaast om een beslissing te nemen. De Brusselaar doet dit voorjaar een tournee in Noord-Amerika waarbij hij onder meer op het beroemde Coachella festival zal aantreden. Eind vorig jaar liet hij weten dat zijn volgende cd misschien pas over vier jaar het daglicht zal zien. Tijd zat dus, om alle voorstellen rustig te bekijken.

21-02-2015 om 20:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry intiem met Italiaans cultuuricoon: "Achterlijke Amerikaan"

Katy Perry intiem met Italiaans cultuuricoon: "Achterlijke Amerikaan"

http://oi58.tinypic.com/jb7ip0.jpg

Katy Perry is momenteel in Italië voor een concert en de zangeres heeft besloten om gelijk wat cultuur te snuiven. De Dark Horse-ster doet dit wel op eigenzinnige wijze.

Katy postte meerdere opmerkelijke foto's op Instagram. Op een van de kiekjes lijkt het door het perspectief net alsof de zangeres met haar hoofd en geopende mond boven de iconische Toren van Pisa hangt. Volgens New York Daily News heeft de pose veel weg van een expliciete seksuele daad en uit de commentaren blijkt dat veel van haar fans dit ook denken.

Op een andere foto lijkt het, wederom door het gezichtspunt, alsof Katy de edele delen aanraakt van het bekende beeld van Michelangelo's David. Op een derde foto kijkt de niet zo preutse Perry vervolgens opeens vol walging naar Botticelli's wereldberoemde schilderij De Geboorte van Venus.

Sommige volgers van Katy kunnen wel lachen om de grappen van hun idool, maar anderen zijn teleurgesteld. De vriendin van John Mayer wordt kinderachtig genoemd en een ander vindt dat dat ze een slecht voorbeeld is voor jongere fans. Een Italiaan reageert zelfs woedend en noemt Perry een 'achterlijke Amerikaan'.

21-02-2015 om 20:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobbi Kristina onder invloed van drugs toen ze in badkuip werd aangetroffen

Bobbi Kristina onder invloed van drugs toen ze in badkuip werd aangetroffen

http://oi62.tinypic.com/e7jo5k.jpg

Bobbi Kristina was onder invloed van drugs toen ze bewusteloos thuis in haar badkuip werd aangetroffen. Dat meldt een bron dicht bij de familie van de 21-jarige dochter van Whitney Houston aan People.

Meerdere bronnen bevestigen tegenover het blad dat Bobbi Kristina afgelopen maanden regelmatig heroïne, cocaïne en antidepressivum Xanax gebruikte. Daarnaast dronk ze veel. Ook zou de dochter van Bobby Brown en Whitney afgelopen drie jaar meerdere keren in een afkickkliniek hebben gezeten.

Door de naderende sterfdag van haar moeder werd de verslaving van Bobbi Kristina erger. ''Ze deed echt haar best, maar ze kreeg geen ondersteuning. Ze zat nog steeds met heel veel verdriet over haar moeders dood'', aldus een ingewijde.

Coma
Brown werd op 31 januari bewusteloos in bad aangetroffen. Bij een huiszoeking zouden toen drugs zijn aangetroffen, maar het blijft onduidelijk wat er precies is gevonden. Een ernstig zuurstofgebrek heeft ervoor gezorgd dat Bobbi Kristina sindsdien in een coma ligt en weinig hersenactiviteit vertoont.

Het incident vertoont bizar veel gelijkenissen met dat van haar moeder. Op 11 februari 2012 overleed Whitney op 48-jarige leeftijd nadat ze eveneens bewusteloos in bad was aangetroffen.

21-02-2015 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Spielberg wordt meer bedankt dan God in Oscarspeeches

Steven Spielberg wordt meer bedankt dan God in Oscarspeeches

http://oi62.tinypic.com/35hn0hx.jpg

Steven Spielberg is de persoon die het vaakst bedankt is in speeches bij de uitreikingen van de Oscars. Hij scoort zelfs beter dan God.

De website Vocativ bekeek de 1396 bedankspeeches die op de website van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences verzameld zijn en turfde de namen van mensen die een bedankje kregen van dolblije Oscarwinnaars. De Academy zelf werd vaak bedankt, evenals 'mams en paps'.

Maar de lijst van individuen wordt aangevoerd door regiseur/producent Steven Spielberg, die maar liefst 42 keer een bedankje kreeg. Hij wordt op afstand gevolgd door de machtige filmproducent Harvey Weinstein en de regisseurs James Cameron, George Lucas en Peter Jackson. God komt pas op de zesde plek. De hoogste vrouw in de lijst is scenarioschrijver Fran Walsh, die getrouwd is met Peter Jackson.

21-02-2015 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Penn op de koffie bij president Hollande

Sean Penn op de koffie bij president Hollande

http://oi57.tinypic.com/jgtz54.jpg

Sean Penn heeft gisteren een bezoek gebracht aan de Franse president François Hollande. De 54-jarige acteur en regisseur is ook oprichter van de J/P Haitian Relief Organization.

Met president Hollande sprak hij dan ook voornamelijk over de humanitaire hulpverlening aan Haïti na de aardbeving die het land in 2010 trof. Volgens France Soir spraken de twee ook over de klimaatconferentie die in december in Parijs wordt gehouden en over de terroristische aanslagen in de stad.

Penn was in Parijs om een César voor zijn filmcarrière in ontvangst te nemen. De organisatie achter de prestigieuze Franse filmprijs noemt de acteur een 'icoon van de Amerikaanse filmwereld' en een 'levende legende'.

21-02-2015 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kurt Cobain zou vandaag 48 jaar geworden zijn: 27 liedjes van de 'Club van 27'

Kurt Cobain zou vandaag 48 jaar geworden zijn: 27 liedjes van de 'Club van 27'

http://oi60.tinypic.com/2qwkcp2.jpg

Nirvana-legende Kurt Cobain zou vandaag 48 jaar geworden zijn. Hij stierf in 1994 op 27-jarige leeftijd en is jammer genoeg niet de enige beroemde muzikant die op deze jonge leeftijd het leven liet. Een grote groep beroemdheden behoort tot de zogenaamde 'Club van 27'. Deezer heeft een playlist samengesteld met 27 nummers van artiesten die tot de club behoren. Beluister deze playlist hier.

Het verband viel voor het eerst op in de jaren '70 toen Jimi Hendrix, Jim Morrison, Janis Joplin en Brian Jones kort na elkaar op 27-jarige leeftijd stierven. Andere bekende sterren die tot de 'Club van 27' behoren zijn Alan Wilson, Robert Johnson, Kurt Cobain, Ron "Pigpen" McKernan, Richey James Edwards en Amy Winehouse.

Deezer, een soortgelijke dienst als Spotify, heeft naar aanleiding van de verjaardag van Kurt Cobain vandaag een playlist gemaakt met 27 liedjes van artiesten die tot de 'Club van 27' behoren.

21-02-2015 om 01:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zelfs James Bond raakt in paniek wanneer zijn huis in brand staat

Zelfs James Bond raakt in paniek wanneer zijn huis in brand staat

http://oi59.tinypic.com/2s6q52c.jpg

Acteur Pierce Brosnan kwam gelukkig ongedeerd uit de brand in zijn villa in Malibu. Zijn telefoontje naar de hulpdiensten belandde gisteren op het internet en bewijst dat zelfs 007 het hoofd niet koel kan houden als er brand in zijn huis van enkele miljoenen dollars ontstaat.

Entertainmentsite TMZ heeft met een filmpje onthuld hoe de Hollywoodster boos wordt en iemand waarschuwt om niet in de buurt van de auto te komen. Foto's tonen hoe Brosnan met zijn handen in het haar met brandweerlui praat terwijl ze de vlammen proberen te bedwingen. Er raakte niemand gewond bij de brand en de schade aan het huis is niet al te groot. Wat de oorzaak van de brand is, blijft voorlopig een raadsel.

De 61-jarige Hollywoodster raakte bekend dankzij zijn rol als James Bond in de film Die Another Day, The World Is Not Enough en Golden Eye.

21-02-2015 om 01:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Mia' van Gorki is beste Belgische nummer

'Mia' van Gorki is beste Belgische nummer

http://oi58.tinypic.com/2lta0y.jpg

'Mia' van Gorki is het beste Belgische nummer, gevolgd door 'Suds & Soda' van dEUS en 'My Heroics, Part One' van Absynthe Minded. Dat hebben de luisteraars van Studio Brussel beslist, die de voorbije week hun '100 van Eigen Kweek' samenstelden.

'Mia' staat voor het eerst helemaal bovenaan de '100 van Eigen Kweek'. Het nummer van Gorki, de band van de eind november overleden Luc De Vos, stond vorig jaar nog op de twaalfde plaats. 'Suds & Soda' van dEUS, vorig jaar op één, moet dit jaar genoegen nemen met de tweede plaats.

De heren van Absynthe Minded, die eerder deze week hun split aankondigden, eindigen net als vorig jaar op de derde plaats met 'My Heroics, Part One'. Hoogste nieuwkomer in de lijst is 'Strange Entity' van 'Oscar & The Wolf'. Het nummer komt meteen binnen op de vijfde plaats.

Dit is de volledige top tien:
 
1 'Mia' - Gorki
2 'Suds & Soda' - dEUS
3 'My Heroics, Part One' - Absynthe Minded
4 'Housewife' - Daan
5 'Strange Entity' - Oscar & The Wolf
6 'Can't Live In A Living Room' - Red Zebra
7 'Instant Street' - dEUS
8 'Synrise' - Goose
9 'Lena' - 2 Belgen
10 'Help' - Channel Zero

21-02-2015 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Snuivend Oscarbeeld duikt op op Hollywood Boulevard

Snuivend Oscarbeeld duikt op op Hollywood Boulevard

http://oi58.tinypic.com/1z216om.jpg

Straatartiest Plastic Jesus heeft voor een opvallende verschijning op Hollywood Boulevard gezorgd: een groot Oscarbeeld dat enkele lijnen cocaïne van de rode loper snuift. "Dit moet de aandacht vestigen op het verdoken drugsprobleem bij velen in de showbizz. Dat wordt genegeerd tot er weer eens een ster aan sterft", zegt fotograaf Nick Stern, die samenwerkt met de straatartiest.

Het beeld van een snuivend Oscarbeeld met het onderschrift 'Hollywood's Beste Party' legt de donkere kant van het sterrendom bloot: de drugsproblematiek.

"Drugs en medicijnen eisen geregeld het leven van heel getalenteerde mensen", zegt Nick Stern. Het verdoken drugsprobleem in de showbizz wordt onder tafel - of onder de rode loper - geveegd omdat we sterren als 'perfect' willen zien."

"Met dit straatwerk proberen we een deur open te gooien die dringend geopend moet worden."

21-02-2015 om 01:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe trend? Dochter Bruce Willis showt okselhaar

Nieuwe trend? Dochter Bruce Willis showt okselhaar

http://oi57.tinypic.com/121fzbd.jpg

Scout Willis, de dochter van Bruce Willis en Demi Moore, heeft gisterenavond heel wat aandacht gekregen op een vernissage in Londen dankzij... okselhaar en en zichtbare tepels.

In een erg onthullende jurk met spaghettibandjes viel het okselhaar van Scout op. Omdat Scout bekend staat om haar gewaagde modestatements, zal het okselhaar niet het gevolg van vergeetachtigheid zijn. Omdat het kledingstuk zo strak zat, huidskleurig was en Scout geen beha droeg, kwamen ook haar tepels piepen. 

Op de tentoonstelling werd ook Scouts eigen werk tentoongesteld. De dochter van de actieheld is een aanhanger van de 'Free The Nipple campagne', de artieste schreef afgelopen zomer voor de Amerikaanse site XOJane.com een betoog voor de vrijheid van het onbloten van tepels.  "Ik ga niemand verplichten om topless of behaloos rond te lopen. Maar ik wil dat vrouwen zelf kunnen kiezen hoe ze zich tonen aan de wereld en dat ze niet handelen uit angst voor hoe de maatschappij zal reageren."

21-02-2015 om 01:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!