Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robin Thicke zingt voor de rechter

Robin Thicke zingt voor de rechter

http://oi57.tinypic.com/fctu9u.jpg

Zanger Robin Thicke heeft een optreden gegeven in de rechtszaal. De Amerikaan moest zich komen verantwoorden omdat zijn nummer 'Blurred Lines' aangeklaagd werd wegens plagiaat.

De erfgenamen van Marvin Gaye zijn er niet over te spreken dat 'Blurred Lines' veel weg heeft van 'Gotta Give it Up'. Volgens Thicke lijken nummers echter wel vaker op elkaar, en is er geen sprake van plagiaat. Om dat te bewijzen liet hij een piano aanrukken en zong stukjes uit 'With or without you' van U2, 'Man in the mirror' van Michael Jackson, 'No woman no cry', van Bob Marley en 'Let it be' van The Beatles. "Hij danste zelfs een beetje in zijn stoel", aldus The Los Angeles Times.

Thicke had het zichzelf niet gemakkelijk gemaakt in deze rechtszaak; hij had namelijk in interviews gezegd dat hij wel degelijk geïnspireerd was door Gaye bij het schrijven van het nummer. "Klinkklare onzin", weerlegt hij nu. Het nummer werd immers grotendeels in elkaar gestoken door Pharrell Williams. "Een klein leugentje waarvan ik dacht dat ik er mijn carrière mee zou vooruithelpen. Maar ik was vaak dronken en high. Ik ging door een scheiding en mijn leven was een puinhoop."

26-02-2015 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kardashians nog vier jaar op televisie met contract van meer dan 100 miljoen dollar

Kardashians nog vier jaar op televisie met contract van meer dan 100 miljoen dollar

http://oi57.tinypic.com/5vy5vm.jpg

De familie Kardashian heeft volgens New York Post een miljoenencontract getekend, waarmee ze voor de komende vier jaar weer aan de tv-zender E! zijn verbonden. Volgens bronnen van de krant hangt er aan het contract een bedrag van meer dan 100 miljoen dollar.

'Momager' Kris Jenner heeft de deal gesloten voor haarzelf en haar dochters Kim, Khloé, Kourtney, Kendall en Kylie Jenner. Haar ex Bruce Jenner verlaat de realityserie Keeping Up With The Kardashians na het komende tiende seizoen. Bruce krijgt zijn eigen tv-serie bij E! over zijn geslachtsverandering.

Volgens New York Post schrijven de Kardashians hiermee tv-geschiedenis, want nooit eerder werd er zoveel betaald voor een realityserie. Hoewel het moederbedrijf van de tv-zender er het zwijgen toe doet, is het volgens de krant duidelijk dat het contract vier jaar behelst. Ook de spin-off Kourtney and Khloé Take the Hamptons maakt deel uit van de overeenkomst.

En er zit nog meer in het vat voor de vrouwen. Khloé heeft onlangs voor E! al programma's gemaakt langs de rode loper van de Oscars en de Grammy's, ook Kim krijgt naar verwachting een aantal eigen programma's. ''We gaan nog heel veel zien van de familie Kardashian'', weet een bron.

26-02-2015 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geobsedeerde fan koopt oldtimer voor Paris Hilton

Geobsedeerde fan koopt oldtimer voor Paris Hilton

http://oi60.tinypic.com/eejag.jpg

Paris Hilton kreeg wel een heel bijzonder cadeau van een geobsedeerde fan. Die kocht een oldtimer voor haar en bezorgde de wagen met bloemen op de achterbank bij haar thuis.

Volgens TMZ kwam de man, Johnny genaamd, de klassieke Cadillac op zondag voor aanvang van de Oscar-uitreiking bij de socialite in Beverly Hills bezorgen. Een bewaker van de wijk belde Paris en na een beschrijving van de bezoeker besloot Paris de politie te bellen, omdat hij haar al jaren lastigvalt.

De auto staat nog steeds in de straat. Dinsdag kwam iemand langs om alle ramen van de wagen aan diggelen te slaan. Paris is ervan overtuigd dat Johnny de dader is, omdat ze zijn cadeau heeft geweigerd.

Johnny is een bekende van de politie in Los Angeles. Hij zou ook eens met een vliegtuig over het landgoed van de Hiltons hebben gevlogen met twee teksten. Op het ene spandoek stond dat hij Paris Hilton niet uit zijn gedachten krijgt. Op de tweede vroeg hij aan haar ouders om verkering met hun dochter. Ook heeft hij haar via e-mail een huwelijksaanzoek gedaan.

26-02-2015 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afperser Linda en John de Mol eiste 5 miljoen

Afperser Linda en John de Mol eiste 5 miljoen

http://oi61.tinypic.com/nv5u1e.jpg

De 70-jarige afperser van John en Linda de Mol eiste 5 miljoen euro van John de Mol, anders zou hij diens zus Linda en haar kinderen iets aandoen. Dat bevestigde het Openbaar Ministerie vandaag.

De man uit Zeist (provincie Utrecht), die in de cel zit, moet dinsdagmorgen voor de eerste maal voor de rechter verschijnen op verdenking van afpersing en bedreiging. Zijn zaak wordt dan nog niet helemaal behandeld, omdat het onderzoek naar de man en zijn motief nog niet klaar is.

Voor zover bekend heeft de verdachte zich niet eerder schuldig gemaakt aan afpersing. Hij woonde zelf in een duur appartement in Zeist en was voorzitter van de vereniging van eigenaren van het complex. Hij belaagde de familie De Mol tussen oktober 2013 en december 2014. Hij liep tegen de lamp toen de politie zijn DNA vergeleek met sporen die tijdens het onderzoek naar de afpersing waren gevonden.

26-02-2015 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drew Barrymore gaat humoristisch boek schrijven over haar leven

Drew Barrymore gaat humoristisch boek schrijven over haar leven

http://oi61.tinypic.com/vqh7px.jpg

Drew Barrymore gaat een boek schrijven over haar leven. De actrice, die deze week haar veertigste verjaardag vierde, heeft volgens People een deal getekend met uitgeverij Dutton.

De website schrijft dat Drew in haar korte leven al veel bijzondere dingen heeft meegemaakt. Maar het is volgens People niet de bedoeling dat het een zwaar en dramatisch werk wordt. Barrymore wil juist dat het een luchtig boek wordt met grappige passages.

"Ik hou zelf heel erg van boeken die humoristisch en luchtig zijn, maar waarin ook veel emotie zit", aldus Drew in een verklaring. "Dat is dan ook mijn doel met mijn eigen boek." People meldt dat het boek van Barrymore nog geen titel heeft.

"We vinden het geweldig om het boek van Drew, een Amerikaans icoon, binnenkort uit te geven", aldus uitgever Ben Sevier. Wanneer het boek uitkomt, is nog niet bekend.

26-02-2015 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De échte reden waarom Doutzen Kroes en Karlie Kloss weggaan bij Victoria's Secret

De échte reden waarom Doutzen Kroes en Karlie Kloss weggaan bij Victoria's Secret

http://oi57.tinypic.com/2c0bvr.jpg

Al maandenlang wordt er gespeculeerd over de reden van het vertrek van Doutzen Kroes bij Victoria's Secret. Vorige week raakte bekend dat ook collega Karlie Kloss opstapt. Bronnen beweren nu dat de twee ontslag namen omdat ze te weinig betaald werden.

Victoria's Secret maakte vorige week zelf bekend dat na het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes ook Karlie Kloss stopt als Angel. 'Karlie gaat in de herfst studeren aan de universiteit van New York en zal niet genoeg tijd meer hebben', aldus Ed Razek, de CMO van het bedrijf, op Instagram.

Aan de Amerikaanse site Page Six vertelde een anonieme bron echter een heel ander verhaal. "De Angels verdienen niet zoveel meer als vroeger", klinkt het. "Modellen als Gisèle Bündchen, Tyra Banks en Heidi Klum tekenden miljoenencontracten bij het bedrijf. De Angels van nu moeten het doen met enkele honderdduizenden dollars."

Hoge werkdruk
De reden voor het dalende loon van de Angels hoeft niet ver gezocht te worden. Vroeger had Victoria's Secret 'slechts' vier uithangborden die schitterden in hun campagnes en alle shows liepen, nu zijn dat er acht.

Maar dat betekent niet dat de werkdruk ook lager ligt. "Integendeel zelfs. De meisjes moeten jaarlijks 50 dagen of meer vrijhouden voor Victoria's Secret", gaat de bron verder. "En zo lopen ze vaak andere opdrachten mis. Dat was trouwens ook al de reden waarom Miranda Kerr in 2013 stopte als Angel."

Alessandra onderhandelt
Ook Alessandra Ambrosio, één van de overgebleven Angels, zou allesbehalve gelukkig zijn met haar contract. 'Zij werkt al jaren voor het bedrijf en zag haar loon dramatisch dalen. Er lopen op dit moment onderhandelingen tussen haar en Victoria's Secret, en Alessandra heeft al te kennen gegeven dat ook zij zal vertrekken als de situatie zo voortduurt.'

Victoria's Secret bevestigt noch ontkent de geruchten. 'Wij geven geen commentaar over de contracten van onze modellen', klinkt het bij het bedrijf.

26-02-2015 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Biel wil Justin Timberlake niet bij bevalling

Jessica Biel wil Justin Timberlake niet bij bevalling

http://oi59.tinypic.com/11ikchw.jpg

Jessica Biel zal over een paar weken bevallen van haar eerste kindje. Volgens OK! Magazine doet de actrice er alles aan om haar man, Justin Timberlake, ervan te overtuigen dat ze hem niet bij de bevalling wil hebben.

Een bron vertelt het blad dat Jessica haar man er niet bij wil, omdat ze niet wil dat hij ziet dat ze veel pijn heeft. "Justin vertelt haar steeds dat hij er wel bij wil zijn, hij zegt haar dat ze er prachtig uitziet en dat hij haar wil steunen tijdens de bevalling", aldus de insider. "Maar Jessica is vastbesloten, ze heeft liever dat een goede vriendin haar gezelschap houdt."

De ingewijde laat het blad ook weten dat de beslissing van Jessica voor flink wat spanningen in het huwelijk zorgt. Justin bevestigde de zwangerschap van Jessica onlangs pas. De geruchten dat Jessica zwanger was, deden al maanden de ronde. Biel en Timberlake zijn sinds begin 2007 een stel. Het beroemde koppel trouwde in oktober 2012.

26-02-2015 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een week: dag na afkoping proces toont Glenn Janssens (40) nieuw lief (24)

Wat een week: dag na afkoping proces toont Glenn Janssens (40) nieuw lief (24)

http://oi58.tinypic.com/o89b7q.jpg

Topweek voor Glenn Janssens (40). Daags nadat de 'Keizer van de Wegwijzer' succesvol zijn proces afkocht, mag nu de hele wereld weten dat hij aan de rol is met een 24-jarig fotomodel.

De lucht boven Glenn Janssens (40) is geklaard. De grote fraudezaak rond zijn signalisatiefirma, waarbij hem een celstraf boven het hoofd hing, is succesvol afgewend (lees: afgekocht) en dus kan de ex van Ilse De Meulemeester weer als normale burger door het leven.

Dat doet hij niet alleen. Gisteren, daags na zijn proces, raakte bekend dat de topman van Group Janssens gevallen is voor de charmes van 24-jarig fotomodel Caroline Bécu. Een mix van Véronique De Kock en Els Tibau en geen onbekende voor fans van mannenbladen als Ché en P-magazine, waarvoor ze meermaals de cover sierde.  Ze is als veel gevraagd model geregeld in Milaan terug te vinden.

26-02-2015 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Filip naar feest terwijl Mathilde ging skiën"

"Filip naar feest terwijl Mathilde ging skiën"

http://oi58.tinypic.com/2uy6mar.jpg

Koning Filip is vorige week twee dagen later dan zijn ­echtgenote op skivakantie vertrokken, maar het paleis ontkent met klem dat een fotosessie zou zijn afgelast ­omdat de koning op dat moment niet bij zijn gezin was. Een bron beweert dat Filip naar een feest ging op zijn ­buitenverblijf terwijl zijn gezin op reis was.

Vorig jaar organiseerde het paleis nog een fotomoment met het koninklijk gezin in het Zwitserse Verbier, de mondaine skistad waar ze al vele jaren vaste gasten zijn. Maar deze ­vakantie lieten ze zich niet fotograferen. Officiële reden: de terreurdreiging. De buitenwereld mocht absoluut niet ­weten waar het staatshoofd en zijn gezin het krokusverlof doorbrachten. Ook de lokale veiligheidsverantwoordelijken zouden zo'n fotomoment ten stelligste afgeraden hebben.

Tot zover de officiële uitleg. Maar nu blijkt dat de koning niet samen met de rest van zijn gezin naar hun geheime skioord is vertrokken. Mathilde en de kinderen zijn op zaterdag afgereisd. Koning Filip is maandag met een militair vliegtuig vanaf Melsbroek vertrokken. Hij heeft die maandag nog ­enkele koninklijke besluiten getekend. Afgelopen zaterdag is het gezin wel samen met het vliegtuig teruggekeerd op Melsbroek.

25-02-2015 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift uitgeroepen tot vrouw van het jaar

Taylor Swift uitgeroepen tot vrouw van het jaar

http://oi58.tinypic.com/aet7pg.jpg

Taylor Swift is tijdens de Elle Style Awards in Londen gisteravond uitgeroepen tot vrouw van het jaar, zo melden Britse media. Daarmee volgt de zangeres Katy Perry op, de winnares van vorig jaar.

Swift kreeg de award uit handen van Sam Smith. De zanger werd zelf geëerd als muzikant van het jaar. Andere winnaars waren onder anderen Cara Delevingne (doorgebroken actrice), Maggie Gyllenhaal (televisie-actrice), Diane Kruger (filmactrice) en Rosie Huntington-Whiteley (model).

Naast de winnaars waren er gasten als Pixie Geldof, Naomi Campbell en M.I.A.

25-02-2015 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevallen tijdens skivakantie, koningin Mathilde?

Gevallen tijdens skivakantie, koningin Mathilde?

http://oi61.tinypic.com/ht7ngx.jpg

Koningin Mathilde heeft bij een val haar knie verwond. De knie moet meerdere weken door een spalk ondersteund worden. Dat is vandaag vernomen bij het Paleis, nadat de koningin op krukken verschenen was bij haar bezoek aan de Europese instellingen.

De koningin is net terug van skivakantie. Of de krukken daarvan een gevolg zijn, is nog niet duidelijk. Over de omstandigheden van de val geeft het Paleis geen informatie, gezien dit tot de privésfeer behoort. Het activiteitenprogramma van de koningin wordt evenwel niet gewijzigd.

25-02-2015 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoveel kost het om eruit te zien als Kim K

Zoveel kost het om eruit te zien als Kim K

http://oi57.tinypic.com/iwmclg.jpg

Voor de Amerikaanse blog Into The Gloss hield Kim Kardashian een overzicht bij van wat ze dagelijks op haar gezicht smeert. De lijst van beauty- en make-upproducten is - zoals te verwachten viel - eindeloos lang én duur.

Als je de kostprijs van alle producten die Kardashian dagelijks gebruikt optelt, kom je aan een bedrag van 1.977,75 dollar of een slordige 1.745 euro. Het duurste product op Kims lijstje is een dagcrème van Guerlain die 455 dollar of 401 euro kost. Een overzicht:

- Reinigingsdoekjes van Neutrogena, € 1,50.
- Reinigingsgel Pureté de Rose van By Terry, € 46.
- Orchidée Impériale The Rich-dagcrème van Guerlan, € 401.
- Moisturizer met vitamine C van NaturaBissé, € 101.
- Verstevigende lichaamscrème (!) van Tracie Martyn, € 137.
- Rozenolie van Epicuren, € 38.
- Zonnecrème van La Mer, € 75.
- Zonnecrème van Dr. Harold Lancer, € 42.
- Apparaat voor lichttherapie, € 700.
- Make-upkwast van MAC, € 47.
- Luminous Silk Foundation van Armani, € 55.
- Ultrabase Foundation van Joe Blasco, € 18.
- Endless Summer Matte Bronzer van Kardashian Beauty, € 13.
- Contour Kit van Anastasia Beverly Hills, € 35.
- Définicils High Definition Mascara van Lancôme, € 25.
- Valse wimpers van Individualist, € 10.

Daarnaast geeft Kardashian in het interview toe dat ze regelmatig beroep doet op minstens 3 visagisten én kappers. Die laatsten hebben echter niet zoveel werk, want Kim wast haar haren maar om de 5 dagen.

25-02-2015 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Televisiemanager Jean Philip De Tender verlaat de VRT

Televisiemanager Jean Philip De Tender verlaat de VRT

http://oi57.tinypic.com/2lz5fq.jpg

Jean Philip De Tender verlaat de VRT voor een topfunctie bij de European Broadcasting Union (EBU). Hij wordt er vanaf 1 mei directeur Media. Op dit moment is hij manager Televisie bij de openbare omroep. Wie zijn takenpakket overneemt, is niet duidelijk.

De Tender ging in 1989 aan de slag bij de openbare omroep, als redacteur en later eindredacteur van diverse actuaprogramma's van Jan Van Rompaey. Van 2007 tot 2014 leidde hij als netmanager Eén en sinds vorig jaar is hij manager Televisie.

Nu wordt hij vanaf 1 mei de nieuwe directeur Media van de EBU, het samenwerkingsverband van voornamelijk openbare omroepen dat onder meer het Eurovisiesongfestival produceert. "Na 25 jaar mij met passie te hebben ingezet voor de VRT is het nu is tijd voor een nieuwe uitdaging", zegt hij.

 Leo Hellemans

"Ik kijk er naar uit om, met wat ik bij de VRT heb geleerd, vanop het internationale niveau te ijveren voor het belang van sterke, publieke omroepen. Dit is geen vaarwel aan de VRT-collega's. Ik kijk er al naar uit om hen te blijven ontmoeten, in mijn nieuwe functie en als vriend."

Gedelegeerd bestuurder Leo Hellemans is zijn televisiemanager dankbaar en wenst hem alle succes. "Ik ben in de eerste plaats fier dat iemand van de VRT zo'n topfunctie gaat bekleden bij de EBU. Graag wil ik Jean Philip bedanken voor al het geleverde werk. Ik hou in het bijzonder fijne herinneringen over aan de periode dat ik intensief met Jean Philip samenwerkte toen hij netmanager was van Eén."

25-02-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."19-jarige deelneemster 'Next Top Model' doodgeschoten"

"19-jarige deelneemster 'Next Top Model' doodgeschoten"

http://oi60.tinypic.com/54hd7t.jpg

Een deelneemster aan het 21ste seizoen van 'America's Next Top Model' is gisteren doodgeschoten. Dat meldt TMZ vandaag.

Volgens de entertainmentwebsite gaat het om Mirjana Puhar. Bij de schietpartij zouden in totaal drie mensen om het leven zijn gekomen. De politie heeft inmiddels een 19-jarige man opgepakt, die wordt verdacht van drievoudige moord met voorbedachten rade.

De 19-jarige Puhar was op het moment van de schietpartij bij haar vriend Jonathan Alvarado (23) thuis, in de stad Charlotte (North Carolina). Een bron bevestigt aan TMZ dat zij een van de drie slachtoffers is. Het derde slachtoffer zou de 21-jarige huisgenoot en beste vriend van Jonathan zijn. Puhar zou net bij de twee mannen zijn ingetrokken.

Schoten
In het huis zouden schoten zijn gehoord, waarna een vriend van de drie poolshoogte ging nemen. Hij vond de lichamen van Mirjana en haar vriend Jonathan en belde de politie.

Puhar was deelneemster aan het 21ste seizoen van 'America's Next Top Model', dat vorig jaar werd uitgezonden. Ze werd in de tiende uitzending door de jury, onder wie presentatrice en producente Tyra Banks, naar huis gestuurd.

25-02-2015 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye klimt op tafel in Britse fastfoodtent: "Foto? Nu is je kans"

Kanye klimt op tafel in Britse fastfoodtent: "Foto? Nu is je kans"

http://oi57.tinypic.com/15qszld.jpg

Kanye West heeft enkele nietsvermoedende bezoekers van de fastfoodketen Nando's vandaag verrast met een bezoekje. De rapper sprong vervolgens op tafel en gaf zijn fans de ultieme kans om gretig foto's te nemen. Het veroorzaakte grote chaos in het restaurant nabij de Londense O2 Arena.

Kanye zorgde niet alleen voor commotie, hij bestelde er ook samen met zijn entourage enkele hamburgers. Volgens berichten bracht de ster in totaal zo'n 20 minuten door in het filiaal. Hij zou daarna dus op een tafel geklommen zijn en het volgende geroepen hebben: "Als je een foto met mij wil, dan is dit je kans!" En de fans? Die openden meteen Twitter.

De Amerikaanse rapper treedt later vanavond op tijdens de BRIT Awards en zal naar verluidt een exclusief nummer brengen dat slechts een handvol mensen al gehoord hebben.

25-02-2015 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VTM trekt stekker uit 'Boer zkt vrouw'

VTM trekt stekker uit 'Boer zkt vrouw'

http://oi59.tinypic.com/nvpco8.jpg

Na tien seizoenen trekt VTM de stekker uit het succesprogramma 'Boer zkt vrouw'. De beslissing van de directie komt er naar eigen zeggen nu de zender "steeds meer in de ontwikkeling van nieuwe en vernieuwende formats voor de komende televisieseizoenen investeert".

Het laatste seizoen van het succesprogramma lokte met gemiddeld 766.000 kijkers nog een aardig publiek, maar voor de programmadirectie is het verhaal nu over en uit. Het is tijd voor nieuwe projecten en vernieuwendere formats en Boer zkt vrouw hoort daar niet meer bij, klinkt het.

"Afscheid nemen van een jarenlange sterkhouder is nooit een eenvoudige beslissing. Maar we hebben het gevoel dat het tijd is voor nieuwe projecten", verduidelijkt Ricus Jansegers, programmadirecteur VTM.

Vorig najaar was Boer zkt Vrouw bij VTM aan haar tiende seizoen toe. "Tien jaar heb ik met heel veel enthousiasme samengewerkt met een prachtig team en mij met hen verdiept in de leefwereld van onze Vlaamse boeren. Het was een eer om hen in dit traject te mogen volgen", besluit presentatrice Dina Tersago.

25-02-2015 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zieke Frans Bauer: "Ik klink als een zeehond"

Zieke Frans Bauer: "Ik klink als een zeehond"

http://oi58.tinypic.com/33y00u1.jpg

Frans Bauer kan pas vanaf zaterdag weer optreden. De volkszanger is geveld door een flinke verkoudheid. "Mijn hoofd zit vol en ik klink als een zeehond", schrijft hij op zijn website.

Het optreden van Frans, morgen in Breda, kan dus niet doorgaan. Eerder moest hij al een show in Zaandam laten schieten. Hij heeft wel al vervangende data voor deze concerten in maart en april op zijn site genoemd. "Ik hoop dat jullie er begrip voor hebben", besluit hij zijn bericht.

24-02-2015 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid is back in black (label) met een nieuwe collectie

Astrid is back in black (label) met een nieuwe collectie

http://oi62.tinypic.com/2edp4jt.jpg

Pimped out, chromed out pussy wagon-lovers unite. De Belgische Queen of Fashion heeft namelijk een hele nieuwe zomercollectie voor ons in petto. Denk: een snufje glitter & glamour, gecombineerd met een overheersende casual chic vibe.

Astrid zou uiteraard Astrid niet zijn, als ze niet zelf in haar ontwerpen te bewonderen was. Voor de shoplustigen: de collectie is vanaf nu te koop bij Zeb of Zeb online.

24-02-2015 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halleluja! Mr. Grey bestaat écht

Halleluja! Mr. Grey bestaat écht

http://oi60.tinypic.com/e0e1u.jpg

Tenzij je de afgelopen weken onder een steen geleefd hebt, weet je allicht wel wie Christian Grey is. De alom bekende zakenman met een behoorlijk spannend seksleven uit de Fifty Shades of Grey boeken, doet vrouwen momenteel in hordes naar de cinema lopen. Wel, wij hebben goed nieuws want Mr. Grey bestaat ook in het echte leven. Maak kennis met Brayden Olsen.

Net als de echte Christian Grey, runt de 27-jarige Brayden Olsen op jonge leeftijd al een eigen bedrijf, woont hij in Seattle, rijdt hij rond in een dure auto en vallen vrouwen in bosjes voor hem. Aan de Business Insider vertelde hij dat zo'n 1000 vrouwen van over de hele wereld hem berichtjes hebben gestuurd en dat hij zelfs al met een paar van hen op date is geweest, de snoeper. Of hij net zo'n wild seksleven heeft als Mr. Grey wou hij niet kwijt. Wel vertelde hij in datzelfde interview dat een ex-vriendin ooit tegen hem zei dat hij haar liet denken aan Mr. Grey.

24-02-2015 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blankenberge kwaad op Tom Waes voor 'Albanese grap'

Blankenberge kwaad op Tom Waes voor 'Albanese grap'

http://oi58.tinypic.com/294m7ms.jpg

Het stadsbestuur van Blankenberge is kwaad op Tom Waes. Die vergeleek in 'Reizen Waes' het overbevolkte strand van Durrës in Albanië met Blankenberge. Volgens Waes is de plaats absoluut te vermijden. Durrës heeft ook een pier en populaire stranden, maar daar houdt volgens het stadsbestuur de vergelijking op. "Het is niet meer van deze tijd waarover hij spreekt", reageert burgemeester Patrick De Klerck.

Toerismeschepen Philip Konings maakt zich nog bozer: "Ze blijven de klassieke clichés herhalen. Het is hemeltergend. Blankenberge is al jaren een voortrekker in het toerisme. Andere badplaatsen bootsen onze strandbars en ­beach houses na."

Om Tom Waes te tonen hoe Blankenberge geëvolueerd is, wil het stadsbestuur hem een officiële uitnodiging sturen. "Dan kan hij zien dat het hier héél anders is dan hij denkt."

24-02-2015 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!