Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Rihanna doet mee met de SM-hype

Ook Rihanna doet mee met de SM-hype

http://oi57.tinypic.com/2usk1he.jpg

Niemand lijkt wel immuun voor de huidige 'Fifty Shades of Grey'-gekte. Ook Rihanna springt mee op de kar met een erg uitdagende fotoshoot voor AnOther magazine.

De 26-jarige zangeres zong al lang voor de boeken uitgebracht werden over SM. Vandaag heeft Rihanna enthousiast een reeks gewaagde foto's op Instagram gezet als voorsmaakje op de nieuwste editie van het magazine AnOther. Voor het blad poseert ze met een masker, waardoor Rihanna wat Bat Girl lijkt. 

Daar,aast kronkelt ze over de grond in lederen lingerie. Voor de gelegenheid heeft ze zichzelf zelfs even een ander kapsel aangemeten: ze showt een korte pony op de beelden.

Ondertussen rent Rihanna van de ene modeshow naar de andere tijdens de New York Fashion Week. Daar houdt ze haar outfit verrassend bescheiden.

17-02-2015 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Keira Knightley verlangt naar alcohol

Zwangere Keira Knightley verlangt naar alcohol

http://oi59.tinypic.com/16l07s8.jpg

Keira Knightley kan niet wachten tot ze weer eens alcoholische dranken kan nuttigen. De actrice is zwanger en heeft de dokter al gevraagd wanneer ze weer mag genieten van een margarita, verklapte ze vandaag in de talkshow van Ellen DeGeneres.

"Ik ben genomineerd voor een Oscar en ik kan niet drinken", zei Knightley tegen de talkshowhost. Ze maakt 22 februari kans op de prestigieuze filmprijs in de categorie beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in The Imitation Game.

De Britse filmster verwacht later dit jaar haar eerste kind met echtgenoot James Righton. De muzikant heeft het wel naar zijn zin nu zijn vrouw zwanger is, grapte Knightley in de tv-show. "Ik eet voor twee en hij drinkt voor twee."

De actrice, die niet zegt te weten of ze een jongen of meisje krijgt, heeft nog geen geboorteplan gemaakt. "Ik weet niet wat het plan zou moeten zijn, behalve zorgen dat het kind eruit komt. Het is geen optie om het binnen te houden, maar blijkbaar omvat het plan meer dan dat. Ik heb geen idee wat het dan is."

17-02-2015 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wat er ook gebeurt: een komiek moet altijd vrolijk zijn"

"Wat er ook gebeurt: een komiek moet altijd vrolijk zijn"

http://oi60.tinypic.com/302yo8k.jpg

Met zijn zaalshow "Veel Vijven en Zessen" raast Jacques Vermeire opnieuw door Vlaanderen. Voor het eerst spreekt de komiek die vrolijkheid als levensmotto heeft over zijn privéleven, zijn vrouwen, zijn kanker en de dood van zijn grootste liefde.

2001. Na vier turbulente jaren met Jacques was Eva van de ene dag op de andere vertrokken, samen met haar kinderen Julie (3) en Maxim (2). "De hele week had ik tegen een depressie gevochten. Te lam om zelfs maar uit mijn kamerjas te komen. Tot Martine Jonckheere belde, die meespeelde in 'Verschoten en Zoon'. 'Jacques', zei ze, 'een vriendin van me geeft een verjaardagsfeestje in Sint-Martens-Latem en je moét mee. Het zal je goed doen.' Uiteindelijk ben ik meegegaan, lichtjes tegen mijn zin. Ik had nauwelijks fut om me aan te kleden, maar besefte ook wel dat het zo niet verder kon. Het was op dat feestje dat ik Martine (Coppens) leerde kennen. Er hing niet meteen romantiek in de lucht, maar ik voelde op dat feestje weer vrolijkheid, ik zag weer lachende gezichten. Het verschil met thuis, waar de afwas zich had opgestapeld, en de ambiance op dat feestje kon niet groter zijn. En van het een kwam het ander: Martine en ik spraken een paar keer af en werden een koppel."

Losgeslagen
Acht jaar hield de relatie stand, tussen 2001 en 2009. Tot er weer een kink in de kabel kwam. "Martine ontwikkelde Parkinson. Ik zag hoe haar karakter onhoudbaar veranderde. Voor de buitenwereld hielden we de schijn van een gelukkig koppel op - weeral - maar onze relatie was gedoemd te mislukken. Op de duur herkende ik haar niet meer, karakterieel. En ook fysiek takelde ze af. Er zijn momenten geweest dat ik Martine uit de auto heb moeten trekken omdat ze zo verkrampt achter dat stuur zat. In mijn nieuwe show 'Veel Vijven en Zessen' zit de zin 'Ze zeggen dat een vrouw geen karakter heeft, maar ons Marie-Louiske heeft elke dag een ander karakter'. Bij Martine was dat net zo: als ik 's morgens wakker werd, wist ik niet wie ze die dag zou zijn, welke karaktereigenschap de bovenhand zou halen. Voor een man die graag constanten in zijn leven heeft, is dat op de duur onhoudbaar. Wie naar 'Sterren op de Dansvloer' keek, zal de vrolijke lachebek Jacques Vermeire gezien hebben - die thuis kniediep in de shit zat."

En net zoals bij Eva zorgde Jacques voor een zachte 'exit'. "Toen onze relatie voorbij was, zijn we mekaar blijven zien. Er was geen vriendschap meer, maar we waren 'correct'. Martine heeft hier nog zeven maanden gewoond, we waren als broer en zus. Toen ze verhuisde, zorgde ik ervoor dat ze financieel niets tekort kwam. Nog altijd kom ik goed overeen met haar familie en vrienden. Dat bewijst toch dat ik me niet verkeerd heb opgesteld." Martines dood kwam niet onverwacht voor Jacques. In januari 2013 verloor ze de controle over haar stuur en crashte ze tegen een brugpeiler op de E40 in Haasrode. "Ze was losgeslagen. Zoals zij leefde, dag en nacht doorging, zoals de ziekte haar in de greep had en zoals zij onder invloed van medicatie de baan op ging, schrok ik niet van dat nieuws.

17-02-2015 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg op 'Fifty Shades' onzeker door ruzie met auteur

Vervolg op 'Fifty Shades' onzeker door ruzie met auteur

http://oi59.tinypic.com/m8d1ld.jpg

De regisseur van 'Fifty Shades of Grey 'en EL James hebben heel wat geruzied over het aantal sexy scènes in de erotische film. Daarom heeft Sam Taylor-Johnson ermee gedreigd nu al de handdoek in de ring te gooien.

De 47-jarige regisseur wil daarom niet meer meewerken aan de vervolgfilms, dat meldt de Britse tabloid The Sun. Een insider zou verteld hebben dat Sam Taylor-Johnson uit het project wil stappen. "Het filmbedrijf Universal weet dat het de juiste beslissing is. Haar relatie met E.L. James is erg giftig geworden. Ze haten elkaar en ze geven elkaar de schuld van de problemen met de film. De grootste ruzies draaien rond de seksscènes. Erika wil dat de film en het boek dichter bij elkaar liggen en daarom eist ze explicietere scènes. Maar Sam Taylor-Johnsen wil dat de film meer dan een aaneenrijging van seksscènes wordt."

Een woordvoerder van Fifty Shades zwijgt liever over de hele ruziekwestie: "Universal heeft nog niets over de vervolgfilms aangekondigd." Sam had onlangs opgebiecht dat het niet makkelijk is om met E.L. James samen te werken. "Het was moeilijk, ik ga daar niet over liegen. Er is ruzie geweest, maar we hebben onze geschillen intussen bijgelegd."

17-02-2015 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans filmicoon Juliette Binoche binnenkort in Antwerpen op de planken

Frans filmicoon Juliette Binoche binnenkort in Antwerpen op de planken

http://oi60.tinypic.com/whekiw.jpg

In Luxemburg gaat op woensdag 25 februari een langverwachte nieuwe Engelstalige versie van de klassieke Griekse tragedie "Antigone" van Sophocles in première, geregisseerd door de Vlaamse theatermaker Ivo Van Hove en met de bekende Franse filmactrice Juliette Binoche in de hoofdrol. Van 1 tot 4 april is het stuk ook in ons land te zien, meer bepaald in kunstencentrum deSingel in Antwerpen. Alle tickets daarvoor zijn al sinds vorige zomer de deur uit.

"Antigone" vertelt het verhaal van de fatale afloop van een bloedige machtsstrijd tussen twee broers, Eteocles en Polyneikes, waarbij die laatste vervolgens als landsverrader beschouwd wordt en zijn lichaam openbaar tentoongesteld wordt. Zijn zus Antigone kan dat echter niet aanzien en wil hem begraven, maar dreigt daar op haar beurt met de dood voor bestraft te worden.

De nieuwe versie is een Engelse vertaling van de hand van Anne Carson en verkent volgens regisseur Van Hove "een nieuw veld van menselijkheid en van mensen in een crisissituatie". Het stuk gaat volgende week in première in Luxemburg, trekt daarna drie weken lang naar Londen en begin april naar deSingel in Antwerpen.

"Ivo Van Hove is al sinds de jaren '80 regelmatig bij ons te gast en deze productie van het gerenommeerde Londense Barbican Centre met dan nog eens Juliette Binoche in de hoofdrol mochten we niet missen", zegt Jerry Aerts, algemeen directeur van deSingel. "De tickets gingen vorige zomer meteen allemaal de deur uit, allicht dankzij het 'star effect' van Binoche. We proberen dan ook jaarlijks minstens één zo'n bekend figuur uit de filmwereld in onze internationale programmatie op te nemen."

16-02-2015 om 20:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston geeft groot feest voor 46ste verjaardag

Jennifer Aniston geeft groot feest voor 46ste verjaardag

http://oi57.tinypic.com/2dumnpx.jpg

Actrice Jennifer Aniston heeft haar verjaardag afgelopen donderdag uitgebreid gevierd met een feestje vol beroemde vrienden. Dat meldt E! News.

Voor haar 46ste verjaardag organiseerde de actrice met haar verloofde Justin Theroux een uitgebreid diner en feestje in het Roosevelt Hotel in Hollywood. Ooggetuigen spotten onder anderen Courteney Cox, Jimmy Kimmel, Malin Akerman, Amy Adams en Lake Bell.

Laat werd het echter niet: "Het feestje leek over te zijn om 1 uur 's nachts", meldt een ooggetuige. Goede vriendin Reese Witherspoon kon er niet bij zijn maar feliciteerde Aniston via Twitter: "Alle liefde voor deze vrouw op haar verjaardag."

16-02-2015 om 20:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning duikt onverwacht op in De Ploter

Koning duikt onverwacht op in De Ploter

http://oi61.tinypic.com/10xczkp.jpg

Koning Filip en koningin Mathilde doken onverwacht in De Ploter in Ternat op. Ze hebben een dansoptreden bijgewoond van hun dochtertje Elisabeth. De kroonprinses bracht er samen met haar kunstacademie August De Boeck de productie 'In de spotlight'.

De kunstacademie 'August De Boeck' werkt voor haar dansafdeling twee keer per jaar een grote dansproductie uit. Zo'n 100-tal dansertjes geeft het beste van zichzelf tijdens twee optredens. Afgelopen donderdag en vrijdag stond 'In de spotlight' op het programma. Een productie in samenwerking met cc De Ploter. "De kunstacademie van Asse werkt op een zeer hoog niveau", vertelt directeur van De Ploter Jeroen Platteau. "Enkele zeer gemotiveerde dansjuffen toveren elk jaar een schitterende show uit hun hoed. Dat was deze keer niet anders. In een mum van tijd waren beide optredens uitverkocht. Veelal ouders die hun kindjes aan het werk willen zien."

Maar onder al die ouders waren deze keer ook twee zeer speciale gasten aanwezig. Koningin Mathilde woonde donderdag het optreden bij van haar dochter Elisabeth, die overigens een talentvol danseres blijkt te zijn. "Ik dacht eerst dat het een grap was", vertelt een bestuurslid van Midwinter Lombeek. "We zaten rustig te vergaderen toen iemand riep dat Mathilde over straat liep. Ik deed zelfs de moeite niet om te gaan kijken. Maar toen ik al die 'dikke bakken' zag passeren, kwam ik tot het besef. Ze was het echt."

Verrassing

Het balletoptreden waarin kroonprinses Elisabeth figureerde, lokte twee uitverkochte zalen. Opvallend genoeg kwamen koning en koningin apart naar het optreden. Mathilde deed dat op donderdag, haar man op vrijdag. Directeur Jeroen Platteau van CC De Ploter werd vooraf niet op de hoogte gebracht van zijn onaangekondigde hoge gasten. "We waren een beetje verrast", vertelt hij. "Maar we zijn zeker niet geschrokken. Het koningspaar is gewoon een optreden komen bekijken van hun dochtertje, zoals het goeie ouders betaamt. We hebben dan ook geen extra maatregelen getroffen. De koning kreeg zeker geen voorkeursbehandeling. Hij zat gewoon tussen alle andere ouders. Enkel zijn veiligheidsmensen en konvooi verklapte zijn aanwezigheid."

Voor directeur Platteau was het bezoek van het koningspaar geen primeur. "Elisabeth danst al een tijdje bij de kunstacademie van Asse", weet hij. "Toen Filip nog prins was, is hij hier ook al eens komen kijken. De andere dansertjes en hun ouders kijken daar al lang niet meer van op. De koning en de koningin gedragen zich ook niet anders dan alle andere ouders. Het koningspaar probeert hun kinderen op een heel normale manier op te voeden. Ik vind het enorm plezant dat ze dat doen." De koning genoot volop van het balletoptreden van zijn dochter en maakte nadien zelfs nog even tijd om gezellig een Affligem te drinken.

16-02-2015 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kanye huurde 30 stylisten in voor modeshow"

"Kanye huurde 30 stylisten in voor modeshow"

http://oi61.tinypic.com/15mcz1g.jpg

Kanye West huurde vorige week zo'n dertig stylisten in om ervoor te zorgen dat zijn modeshow op rolletjes liep. Dat vertelt zijn vriend Russell Simmons aan de New York Post.

Kanye zou best zenuwachtig zijn geweest voor de show. "Ik was de avond voor de show bij hem in de studio waar de show plaats zou vinden", aldus Simmons. "Hij heeft daar 72 uur achter elkaar gezeten", vervolgt Russell over de voorbereiding van de rapper. "Hij had wel dertig Franse en Italiaanse stylisten ingehuurd. Zij volgden zijn aanwijzingen op."

West toonde de collectie die hij voor Adidas heeft ontworpen tijdens de New York Fashion Week.

16-02-2015 om 20:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achter de schermen bij SYTYCD: de sexy moves van Sarah

Achter de schermen bij SYTYCD: de sexy moves van Sarah

http://oi60.tinypic.com/11vse0y.jpg

VTM gunt je een blik achter de schermen van de eerste audities van So You Think You Can Dance. Gisteren zag je hoe Sarah indruk maakte op de juryleden en een rechtstreeks ticket voor de bootcamp binnenhaalde. Vandaag trakteert deze getalenteerde danseres op een sexy extraatje.

16-02-2015 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waterig ongelukje voor fotomodel Doutzen Kroes

Waterig ongelukje voor fotomodel Doutzen Kroes

http://oi57.tinypic.com/bg23aa.jpg

Het leven van een fotomodel gaat niet altijd over rozen. Dit weekend was Doutzen Kroes nog met haar dochtertje aan het shoppen in Amsterdam, vandaag wachtte het werk weer. Doutzen plaatste een grappige foto van een ongelukje tijdens een fotoshoot op Instagram.

Op het kiekje is Doutzen te zien in een soort zwart badpak met transparante stof eroverheen. Ze stond waarschijnlijk in een prachtige pose die een perfecte foto zou opleveren, maar daar stak een aanstormende golf een stokje voor. Het bijschrift luidt: "When modelling goes wrong". De waterspetters waren dus duidelijk niet de bedoeling van deze shoot.

16-02-2015 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze sexy films op Netflix overtreffen '50 shades'

Deze sexy films op Netflix overtreffen '50 shades'

http://oi62.tinypic.com/15fkxfr.jpg

Saai, saaier, saaist, dat was de conclusie in de Vlaamse pers na de première van 'Fifty Shades of Grey'. Voor wie na de film op zijn honger blijft zitten: deze 5 sexy films op Netflix zullen je níet teleurstellen. En je hoeft er niet eens voor uit je zetel te komen.

1. Y tu mamá también

Deze Mexicaanse film uit 2001 volgt de reis van twee jonge mannen, die samen met de mooie Luisa op roadtrip vertrekken naar het Mexicaanse strand Boca del Cielo. Onderweg leren ze (elkaar) allerlei dingen over het leven, vriendschap en seks. Een erotische, mooi in beeld gebrachte roadmovie.

2. Shame

Shame (2011) vertelt het verhaal van de New Yorkse Brandon, een dertiger die kampt met een seksverslaving. Hij gelooft niet in relaties, en vult zijn dagen met porno kijken en anonieme seks. Daar moet noodgedwongen verandering in komen als op een dag zijn zus Sissy tijdelijk komt logeren. Spannende, onconventionele film die het taboethema seksverslaving durft aan te snijden.

3. I am love (Io Sono L'amore)

Dit sensuele Italiaanse drama uit 2009 speelt zich af in Milaan, ten midden van een rijke Italiaanse familie. De aristrocratische familie viert de verjaardag van de 'pater familias' in hun enorme landhuis in Milaan. Intriges en geheime liefdes laten naarmate de film vordert scheurtjes zien in deze schijnbaar perfecte familie.

4. Kaboom

De 18-jarige biseksuele Smith heeft last van vreemde dromen, wat al dan niet het gevolg is van hallucinogene koekjes. Dit bevreemdende, psychedelische én komische science-fictionverhaal uit 2010 vertelt het verhaal van een groep jongeren die volop bezig zijn met het ontdekken van seksualiteit en drugs. Een bizarre maar geen onaangename trip.

5. Like Water For Chocolate (Como Agua Para Chocolate)

Een passioneel romantisch drama (1992), gebaseerd op het gelijknamige boek van Laura Esquivel. Tita, wiens hart gebroken is, ontdekt dat ze letterlijk emoties kan toevoegen aan het eten dat ze klaarmaakt. Een poëtisch en tragisch verhaal, zonder dat het melig wordt. Ook de nodige humor ontbreekt niet.

16-02-2015 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacques Vermeire over Eva: "Ze nam me mee naar groezelige homobars"

Jacques Vermeire over Eva: "Ze nam me mee naar groezelige homobars"

http://oi62.tinypic.com/29pdrh0.jpg

Met zijn show 'Veel Vijven en Zessen' raast Jacques Vermeire opnieuw door Vlaanderen. Voor het eerst spreekt de komiek - die vrolijkheid als levensmotto heeft - over zijn privéleven, zijn vrouwen, zijn kanker en de dood van zijn grootste liefde. Vandaag: de turbulente jaren met Eva Pauwels.

Of ze backstage mocht gaan? Voor een fan die avond na avond in de zaal zat, wou Jacques Vermeire wel één keer een uitzondering maken. En zo ontmoette Eva Pauwels haar idool voor het eerst live, toen ze 15 jaar was. Jacques stuurde haar naar huis met een gesigneerde foto. Hij was oud genoeg om haar vader te zijn.

"Ik had Eva uiteraard al een paar keer in de zaal gezien, maar dacht er verder niet bij na, en al zeker niet dat het ooit wat zou worden tussen ons", zegt Jacques over de bekendste vrouw uit z'n leven. "Toen ze voor de allereerste keer backstage was geweest, zei ik nog tegen Luc Verschueren: 'Ik wil geen kinderen, maar als ik tóch een dochter zou hebben, dan liefst iemand als Eva.' Voor mij was dat het ideale kind: charmant, vriendelijk, beeldmooi, slank, lang blond haar, prachtige blauwe ogen. Ik had helemaal geen gevoelens voor haar op dat moment, maar haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Telkens als ze een kamer binnenkwam, werd het plots lichter.

On-mo-ge-lijk
"Ik heb mijn gevoelens zo lang mogelijk tegengehouden. Die liefde kon immers niet: ik 40, zij 15, dat was on-mo-ge-lijk. Maar Eva bleef komen, en beetje bij beetje kon ik niet anders dan toegeven dat ik haar ook graag zag. Ik moet er geen tekening bij maken: héél enthousiast waren haar ouders niet toen Eva hen vertelde dat ze wat wilde beginnen met mij. Uiteindelijk heb ik mijn gevoelens gevolgd, en zette ik het leeftijdsverschil opzij. Natuurlijk heb ik lang met Eva's ouders gesproken, en hen overtuigd van mijn beste bedoelingen. Ik heb nooit met jonge meisjes aangepapt na optredens - nooit. Het klikte gewoon goed tussen ons. En Eva kwam niet voor het geld, daar ben ik zeker van.

Na hun huwelijk volgden er snel twee kinderen: Julie en Maxime. Het gezinsgeluk leek compleet. "Maar stilaan, kort na de tweede geboorte, begon Eva te veranderen. Ze kreeg andere ideeën, andere interesses, wilde platen opnemen en de wereld veroveren. Ik probeerde haar met beide voeten op de grond te houden, maar ons leeftijdsverschil speelde een almaar grotere rol. Ze deed ook steeds meer dingen die ik niet wilde. Uitgaan op plaatsen waar ik niet graag kwam: groezelige homoclubs, de Red & Blue in Antwerpen, Brusselse bars waar ik beschaamd was dat ze me zouden herkennen. Mijn rek is héél lang en ik heb tegen beter weten in geprobeerd mee te gaan in haar leefwereld, maar het lukte niet. Was het haar manier om een stuk van de spotlights op te eisen, de borderline die toen al opspeelde, het besef dat de 'man' Jacques Vermeire niet de artiest was met wie ze in het huwelijk was gestapt? Ik weet het niet."

"Ik probeerde het van me af te zetten en me alleen op mijn werk te concentreren, maar dat ging niet. Ik ben één keer flauwgevallen thuis, omdat mijn lichaam óp was. Ik herinner me nog dat ik geboekt was voor opnames aan Het Zilvermeer in Mol, voor de 'Jacques Vermeire Show'. Het was een strenge winter met dikke pakken sneeuw op de camping. Terwijl al mijn collega's 's avonds naar hun warme huizen terugkeerden, bleef ik moederziel alleen in een houten blokhut slapen bij -10 graden. De vrieskou gierde door de spleten, maar liever dat dan thuis te komen waar Eva haar gangen aan het gaan was. Drie weken ben ik in die blokhut gebleven met een elektrisch straalkacheltje als enige warmtebron. In de grootste miserie, maar weg van het turbulente leven dat Eva opgebouwd had."

16-02-2015 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber trakteert agenten

Justin Bieber trakteert agenten

http://oi60.tinypic.com/2i6p5d1.jpg

Justin Bieber haalt zijn banden met de politie aan. De 20-jarige popster kwam de laatste tijd geregeld met justitie in aanraking, en wil nu de gerechtsdienaren te vriend te houden, lijkt het wel. Hij trakteerde een groep agenten op hun avondmaaltijd in een restaurant in New York, meldt TMZ.

Bieber was een hapje aan het eten toen hij de groep agenten van het New York City Police Department (NYPD) naast hem opmerkte. Toen ze wilden afrekenen, besloot Bieber hun rekening van zo'n 200 dollar (omgerekend zo'n 175 euro) te betalen. De Baby-zanger mocht daarna op de foto als bedankje. Hij plaatste het kiekje op Shots al bewijs.

15-02-2015 om 20:05 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Jenner wil dat dochters minder roddelen

Bruce Jenner wil dat dochters minder roddelen

http://oi60.tinypic.com/16kpcfc.jpg

Bruce Jenner is op zijn hoede als hij met zijn dochters praat over zijn aanstaande geslachtsverandering. Hij vindt ze veel te loslippig en vindt dat ze te veel informatie lekken.

Bruce raakte volgens TMZ geïrriteerd door de recente lekken. Hij houdt zijn dochters verantwoordelijk voor het buiten hangen van de vuile was.

Bruce wil de Kardashians-tak van de familie nauw betrekken bij zijn besluit om als vrouw te transformeren, maar dat ligt erg ingewikkeld aangezien de Kardashians bezig zijn met de opnames van het tiende seizoen van hun realityserie.

Het is een dilemma voor de stiefvader van Kourtney, Kim en Khloe en vader van Kendall en Kylie Jenner. Want de nieuwe serie Keeping Up With The Kardashians kan ook aandacht genereren voor zijn eigen docuserie, maar tegelijkertijd is hij bezorgd dat zijn dochters meer informatie geven dan hem lief is.

Bruce zou zijn dochters hebben getest door ze bewust dingen te vertellen, waarna die informatie direct online verscheen.

15-02-2015 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Leonardo DiCaprio samen gespot

Rihanna en Leonardo DiCaprio samen gespot

http://oi60.tinypic.com/fml9mw.jpg

Rihanna en Leonardo DiCaprio hebben samen de bloemetjes buitengezet in New York. De Oscar-genomineerde acteur en de zangeres werden door New York Daily News gespot toen ze op Valentijnsdag apart van elkaar een nachtclub verlieten.

Rihanna en Leonardo vierden Valentijnsdag al vroeg, want ze werden beiden in de nacht van vrijdag op zaterdag gefotografeerd op de stoep van de uitgaansgelegenheid Up and Down in New York. Leonardo droeg vrijetijdskleding en een grijs petje, dat hij over zijn ogen trok om bijna onherkenbaar langs de fotograaf te kunnen lopen. De Diamonds-zangeres was uitgedost in een stijlvolle glitterjurk met bijpassende stilettohakken en lange roze bontjas.

's Avonds bezocht Rihanna een basketbalwedstrijd tijdens NBA Saturday Night in Brooklyn. Daar zat actrice Julianne Moore ook in het publiek, met haar man Bart Freundlich en hun dochter Liv. Ook rapper en zangeres Nicki Minaj was aanwezig.

15-02-2015 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fifty Shades of Grey breekt record in VS

Fifty Shades of Grey breekt record in VS

http://oi57.tinypic.com/351s6r7.jpg

Fifty Shades of Grey laat de kassa's rinkelen. In de Verenigde Staten heeft de erotische film een record gebroken met de hoogste omzetcijfers ooit in het weekend voorafgaand aan de feestdag President's Day.

Volgens Variety was het erotische drama goed voor een omzet van 81,7 miljoen dollar in drie dagen. Sinds 2010 was de romantische comedy Valentine's Day de best bekeken film in het President's Day-weekend met een box office van 56,3 miljoen dollar.

Volgens Variety zal Fifty Shades of Grey meer dan 90 miljoen dollar opbrengen in deze vierdaagse vakantie. De 40 miljoen dollar kostende film is in 3.646 zalen te zien.

Andere films die dit weekeinde volle zalen trekken zijn de actiefilm Kingsman: The Secret Service, SpongeBob, American Sniper en de sciencefictionfilm Jupiter Ascending.

15-02-2015 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijen, ballonnen en foto's uit de oude doos: zo vierden de sterren Valentijn

Bijen, ballonnen en foto's uit de oude doos: zo vierden de sterren Valentijn

http://oi59.tinypic.com/2q8bmnm.jpg

Talloze Hollywoodsterren deelden gisteren foto's van wat ze met Valentijn uitspookten. Acteur Hugh Jackman ging voor de gelegenheid even terug in de tijd en deelde een schattige foto uit de oude doos, terwijl Miley Cyrus werd bedolven onder de cadeaus van liefje Patrick Schwarzenegger.

Ook Queen Bey kon niet ontbreken: de popster vierde de dag met Blue Ivy en deelde een moeder-dochterfoto op Instagram. En ze deed op een speelse manier haar bijnaam alle eer aan: samen met kleine Blue Ivy is ze immers te zien met schattige bijenstickers op het gezicht.

15-02-2015 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen foto van skivakantie koning Filip wegens terreurdreiging

Geen foto van skivakantie koning Filip wegens terreurdreiging

http://oi58.tinypic.com/2zprsyg.jpg

Er komen dit jaar geen foto's van koning Filip en zijn gezin op skivakantie. De fotosessie zou normaal dit weekend plaatsvinden in Zwitserland, maar werd geschrapt wegens 'de verhoogde dreiging voor een mogelijke aanslag'. Dat schrijft Het Nieuwsblad vandaag.

Traditiegetrouw nodigt het Paleis een fotograaf en een cameraman uit om beelden te schieten van koning Filip, koningin Mathilde en hun kinderen op skivakantie. Dat zou ook dit jaar gebeuren in Zwitserland, waar de koning en zijn gezin al meermaals zijn gaan skiën. Maar de fotoshoot wordt nu uitzonderlijk geannuleerd wegens de verhoogde dreiging voor een mogelijke aanslag op leden van de koninklijke familie, zo heeft de krant uit betrouwbare bron vernomen. Het Paleis wou het bericht officieel niet bevestigen, maar ook niet ontkennen, luidt het.

15-02-2015 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson deelt pikante 50 shades-foto's

Jessica Simpson deelt pikante 50 shades-foto's

http://oi58.tinypic.com/2ij42eq.jpg

De 50 shades-hype slaat ook in het huishouden van Jessica Simpson wild om zich heen. De actrice postte een aantal pikante foto's op haar Instagramaccount, geïnspireerd door de populaire film.

Normaal wordt de Instagram van Jessica gedomineerd door foto's van haar kinderen Maxwell en Ace, maar dit keer hadden zij en haar man Eric Johnson de hoofdrol. Johnson draagt geen shirt, en Jessica doet het met een blazer, kaplaarzen en wat ondergoed.

Jessica en Eric trouwden in juli vorig jaar. De twee hadden hun huwelijk al een paar keer uitgesteld vanwege de komst van hun twee kinderen. De actrice is nog steeds smoorverliefd. ''Ik hou zo van je #fiftyshadesofjohnson", staat er bij de foto's te lezen.

15-02-2015 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningspaar rijdt rond met gepantserde wagen

Koningspaar rijdt rond met gepantserde wagen

http://oi60.tinypic.com/155qlg1.jpg

Sinds het terreurniveau in ons land opgetrokken werd naar niveau drie rijden Koning Filip en koningin Mathilde rond in een gepantserde wagen. Dat kwam vtm magazine Royalty te weten.Ze worden vervoerd in een zwaar beveiligde, gepantserde Audi A8. Zo rijden er maar een paar rond in ons land.

De wagen is bestand tegen kogels, bommen, vuur en zelfs een gasaanval. Volgens specialisten is het is één van de veiligste auto's ter wereld. "Er kruipen ongeveer 450 manuren in de auto om hem te verstevigen", aldus Alain Devos, hoofdredacteur van Autowereld. "Er wordt een ander staal gebruikt om te verstevigen, de ruiten zijn kogelvrij, er is een automatisch brandblussysteem... Toxische gassen worden ook buitengehouden en er kan extra zuurstof in het interieur gepompt worden mocht dat nodig zijn."

Wie ook zo'n exemplaar wil, moet echter eerst de toestemming krijgen van Binnenlandse zaken voor je hem kan kopen. Zo wil de overheid vermijden dat ook criminelen zo'n auto bezitten.

Verder moet de chauffeur ook een speciale rijopleiding volgen. "Sowieso moet je al over uitmuntende rijkwaliteiten beschikken om dat soort belangrijke mensen te vervoeren", aldus Devos. "En met al die extra snufjes is de Audi twee ker zo zwaar als een gewone A8, en dat betekent dat de auto anders rijdt."

De Duitse bondskanselier Merkel rijdt al langer rond in een gepantserde Audi, en ook Willem-Alexander en Maxima kochten er één. Kostprijs: 300.000 tot 400.000 euro. Koning Filip hoeft zelf niets te betalen, hij mag er twee gebruiken tot het terreurniveau 3 opnieuw daalt.

15-02-2015 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!