Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna zwemt tussen haaien voor fotoshoot

Rihanna zwemt tussen haaien voor fotoshoot

http://oi58.tinypic.com/2ij6jh1.jpg

Voor een bikinifotoshoot voor het Amerikaanse modeblad Harper's Bazaar zwom Rihanna tussen de haaien. In de glamoureuze coverfoto van het blad poseert ze zelfs in de bek van een haai, al is die foto uiteraard gephotoshopt.

Rihanna straalt op de cover van de nieuwste Harper's Bazaar. Op de foto zit de zangeres in een mooi goudkleurig badpak in de bek van een gigantische haai. Het hoeft niet te verbazen dat het hier gaat om een mooi staaltje photoshop-werk. De foto is een eerbetoon aan de film 'Jaws' van Steven Spielberg.  

Voor de fotoshoot dook Rihanna wel echt het water in en zwom ze effectief in de buurt van haaien. Tussen de haaien zwemmen voor enkele modefoto's lijkt puur gekkenwerk, maar 'bad girl' Rihanna vond het meteen een cool idee. Ze toont hiermee nog maar eens dat ze een vrouw is met ballen aan haar lijf. Het bewijs dat ze echt tussen de haaien zwom? Dat vind je in onderstaand filmpje dat de zangeres op Instagram plaatste.

05-02-2015 om 21:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber legt zijn emotionele video uit

Justin Bieber legt zijn emotionele video uit

http://oi59.tinypic.com/4uclyp.jpg

Justin Bieber heeft deze week weer een bezoekje gebracht aan de tv-show van Ellen DeGeneres. De zanger vertelde Ellen waarom hij vorige week, vlak nadat hij langs was geweest bij haar programma, een emotionele video deelde via social media waarin hij zijn excuses aanbood.

"Het was voor het eerst sinds een lange tijd dat ik weer op televisie was en ik maakte mij erg zorgen om wat mensen over mij zouden zeggen", aldus Justin. "Vorige week vertelde ik je ook al dat ik in de laatste jaren aardig wat dingen heb gedaan waar ik spijt van heb. Ik was echt nerveus om weer voor zo'n groot publiek te zitten."

Toen Bieber zichzelf later terugzag op televisie vond hij dat hij er erg zenuwachtig uitzag. Daarom maakte hij de video, 'om uit te leggen waarom ik zo zenuwachtig was'. Volgens Ellen denken veel mensen dat celebrities nooit zenuwachtig zijn. "Dat is niet waar, ik ben ook maar een mens", reageert Justin. "Dat vergeten mensen wel eens, bijvoorbeeld als ze berichten voor me achterlaten. Ze denken dat het mij niet raakt, maar dat is niet zo."

"Met de video wilde ik laten weten dat ik maar een mens ben, dat ik hou van mensen. En dat ik altijd mijn best wil blijven doen om te groeien en om beter te worden. Ik weet zeker dat dit een mooi hoofdstuk in mijn leven is."

05-02-2015 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Artsen kunnen weinig doen voor Bobbi Kristina"

"Artsen kunnen weinig doen voor Bobbi Kristina"

http://oi62.tinypic.com/2eygxl0.jpg

Artsen kunnen nog maar weinig doen voor Bobbi Kristina, de dochter van Whitney Houston. Dat heeft een bron laten weten aan Fox News.

"Het is nu wachten op wat de familie besluit, of ze haar los kunnen laten en daarmee zullen accepteren dat Bobbi het waarschijnlijk niet gaat redden", aldus de insider. "De dokters laten de familie beslissen hoe lang ze haar nog kunstmatig in leven willen houden."

Fox News meldt ook dat vader Bobby Brown eerder deze week nog liet weten hoopvol te zijn. Hij zou anderen ook hebben gevraagd om optimistisch te blijven.

De 21-jarige Bobbi ligt sinds zaterdag in het ziekenhuis. Vlak daarvoor werd ze bewusteloos aangetroffen in een badkuip, de politie doet momenteel onderzoek naar de situatie. Een ernstig zuurstofgebrek heeft ervoor gezorgd dat ze in een coma ligt en weinig hersenactiviteit vertoont.

Whitney Houstin overleed bijna drie jaar geleden op 48-jarige leeftijd. Ook zij werd bewusteloos in bad aangetroffen.

05-02-2015 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis moet wennen aan haar grote borsten

Mila Kunis moet wennen aan haar grote borsten

http://oi58.tinypic.com/2dloxas.jpg

Er is een wereld opengegaan voor Mila Kunis nu ze grote borsten heeft. Dat bekende de actrice woensdagavond op de bank bij Conan O'Brien.

''Wat zijn deze dingen gegroeid zeg!'', zegt Mila over haar voorgevel. ''Mannen kijken opeens naar mijn borsten. Dat is me nog nooit overkomen, omdat ze er gewoonweg nooit waren.''

De 31-jarige Kunis heeft wel de nodige aanpassingen moeten maken sinds ze grotere borsten heeft. ''Ik moest opeens bh's gaan dragen. Dat was een heel nieuw experiment voor mij'', aldus de brunette. ''Ik weet niet hoe ik met ze moet omgaan, omdat ik ze nooit heb gehad. Ik kleed me altijd als een meisje met vrijwel geen borsten en nu ben ik opeens rondborstig. Nu denk ik: 'wow kijk hier eens naar!' Ik vind het heel bijzonder allemaal. Er is een hele nieuwe wereld opengegaan.''

Mila beviel in oktober van haar dochter Wyatt Isabelle en tijdens de zwangerschap is haar borstomvang naar eigen zeggen flink gegroeid. Het is het eerste kindje voor de actrice en haar partner Ashton Kutcher.

05-02-2015 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian deelt schattige foto's van dochtertje North

Kim Kardashian deelt schattige foto's van dochtertje North

http://oi62.tinypic.com/25hcmq0.jpg

Kim Kardashian is trots op haar schattige dochtertje North en terecht. Gisteren postte ze enkele snoezige foto's van North in een balletpakje. "My princess ballerina baby", stond erbij te lezen.

Het dochtertje van Kim Kardashian en Kanye West heeft niet alleen een dotje, het is er ook echt eentje. Kim deelde gisteren deze schattige foto's van 'haar prinsesje en ballerina' op Instagram.

Enkele dagen eerder postte ze ook al een leuke foto van een dagje uit naar de zoo en een kiekje van mama en dochter lachend op bed. Ook deze foto's geven we u graag mee.

05-02-2015 om 21:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp en Amber Heard officieel getrouwd

Johnny Depp en Amber Heard officieel getrouwd

http://oi59.tinypic.com/11uw8ls.jpg

Johnny Depp en Amber Heard zijn dinsdag getrouwd, meldt People. Het Hollywoodkoppel zou elkaar thuis in Los Angeles officieel het jawoord hebben gegeven.

Dit weekeinde volgt nog een grotere bruiloft in de Bahama's. Depp heeft daar zijn eigen privé-eiland, Little Hall's Pond Cay, waar de twee een intieme ceremonie en een feest hebben gepland met een kleine groep vrienden en familieleden.

De 51-jarige Depp en zijn 28-jarige verloofde leerden elkaar kennen op de set van de film 'The Rum Diary' uit 2011. Ze verloofden zich in 2012, niet lang nadat Depp en zijn ex Vanessa Paradis na ruim 14 jaar uit elkaar gingen.

05-02-2015 om 21:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruzie in Whitney Houstons familie om erfenis

Ruzie in Whitney Houstons familie om erfenis

http://oi60.tinypic.com/20u4llh.jpg

Whitney Houstons schoonzus Marion heeft vorig jaar een straatverbod laten opleggen tegen Nick Gordon, de geliefde van Houstons dochter Bobbi Kristina. Gordon zou Marion hebben bedreigd met foto's van wapens en sms'jes, zo heeft magazine People gelezen in rechtbankpapieren.

Volgens het straatverbod, dat in april vorig jaar werd opgelegd, moet Gordon ten minste 200 yards (ruim 180 meter) uit de buurt van Marion blijven. Ook moet hij een psychologische behandeling ondergaan.

Marion, die door de familie Pat wordt genoemd, beheerde tot voor kort het geld dat Whitney haar dochter had nagelaten. Volgens een politierapport waren Bobbi en Nick daar niet blij mee. Het geld kwam in Bobbi's beheer toen zij in maart 21 werd.

Bobbi Kristina ligt momenteel in een coma, doordat ze een zuurstoftekort kreeg toen ze bijna verdronk in haar badkuip. Al snel na het ongeluk werd gespeculeerd of Nick haar moeders fortuin in handen kan krijgen, mocht Bobbi komen te overlijden. Inmiddels is gebleken dat dit niet het geval is, omdat Nick en Bobbi nooit officieel getrouwd waren.

05-02-2015 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Dochter Whitney Houston is nooit getrouwd geweest"

"Dochter Whitney Houston is nooit getrouwd geweest"

http://oi58.tinypic.com/wumrf4.jpg

Bobbi Kristina Brown is nog niet overleden, maar het gesteggel over haar eventuele erfenis lijkt al te zijn losgebarsten. Haar 'man' Nick Gordon krijgt wat betreft de nazaten van Whitney Houston in ieder geval niks, meldt TMZ.

Bobbi Kristina ligt nog steeds in een coma nadat ze een zuurstoftekort kreeg toen ze bijna verdronk in haar badkuip. Dinsdag werd ze verplaatst naar een ander ziekenhuis in Atlanta. De berichten deden intussen al snel de ronde dat Bobbi Kristina's vermeende man het fortuin van Whitney Houston wel eens in handen zou krijgen, maar Gordon blijkt legaal minder verbonden te zijn met Brown dan gedacht. "Bobbi Kristina is niet getrouwd met Nick Gordon en is dat ook nooit geweest", vertelt een advocaat van vader Bobby Brown.

Vorig jaar was er ophef rond het huwelijk van Whitney's dochter met Nick Gordon - vader Bobby en ook oma Cissy Houston zouden het niet eens geweest zijn met de trouwpartij met haar pleegbroer. Hoewel er wel een trouwerij plaatsvond zou die niet officieel geweest zijn, wordt nu gezegd.

De familie van Bobbi Kristina, die vorig jaar toen ze 21 jaar werd beschikking kreeg over de erfenis van haar moeder, heeft nog steeds moeite met Nick Gordon, meldde een insider aan RadarOnline eerder deze week. "Krissy's familie zou Nick liever kwijt dan rijk zijn. Ze geloven dat hij erg manipulatief is."

04-02-2015 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Nicole Scherzinger weg bij Lewis Hamilton"

"Nicole Scherzinger weg bij Lewis Hamilton"

http://oi57.tinypic.com/15nxh8o.jpg

Nicole Scherzinger en Lewis Hamilton zijn uit elkaar. Dat meldt de Britse editie van Yahoo News.

Volgens bronnen is de relatie "dit keer definitief voorbij", nadat de twee al vaker in hun relatie van zeven jaar tijdelijk uit elkaar gingen. Nicole zou boos zijn dat de Formule 1-coureur hun huwelijk telkens op de lange baan schuift.

Afgelopen december liet Hamilton nog weten dat hij de fel gekoesterde wens van Scherzinger en haar familie om in het huwelijksbootje te stappen als benauwend ervaart. "Ik voel de druk van haar familie", vertelde hij toen aan E! News. Hij gaf aan dat hij op een dag wilde trouwen, maar dat de twee er nog geen tijd voor hadden. "Nicole is gefocust op haar werk en ik ook. We zijn gelukkig met ons leven zo."

04-02-2015 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss België overstelpt met liefdesverzoeken op Facebook

Miss België overstelpt met liefdesverzoeken op Facebook

http://oi58.tinypic.com/6duziw.jpg

Miss België trekt aan de alarmbel. Sinds ze liet weten 'open te staan voor een relatie' en 'uiterlijk niet het belangrijkste' voor haar is, verzuipt ze in de liefdesverzoeken op Facebook. "Er zitten heel wat 'figuren' tussen. Sommigen zelfs een beetje creepy", zegt ze.

Annelies Törös, onze nieuwe Miss België, wordt overstelpt met liefdesverzoeken op Facebook. "Het is echt verschrikkelijk", zegt ze. "Tientallen en tientallen berichten per dag. Ik durf amper nog mijn Facebook te openen"

Heel wat mannen gaan te ver, zo blijkt. "Er zitten heel wat 'figuren' tussen. Sommigen zelfs een beetje creepy. Als ik een bericht open, maar niet meteen reageer, krijg ik direct verwijten te slikken. Sommige mannen lijken echt op de loer te liggen tot ik online ben. Eén man ging zelfs zo ver dat hij me ergens opwachtte om te weten waarom ik zijn berichten niet beantwoordde. Dat is stalking. Ik blokkeer die mensen, maar fijn is het niet."

Annelies hoopt nu dat de liefdesverzoeken zullen stoppen.

04-02-2015 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diddy gezocht wegens vechtpartij

Diddy gezocht wegens vechtpartij

http://oi57.tinypic.com/2a5hugx.jpg

De politie van Scottsdale, in de Amerikaanse staat Arizona, wil rapper Diddy ondervragen omdat een misnoegde fan beweert dat de rapper hem telijfging tijdens een Super Bowl-feestje. Bewakingsbeelden van het incident tonen echter dat de fan op heibel uit was.

De aanklager, Steven Donaldson, beweert dat Diddy zaterdagavond als gastheer moest optreden op een feest in een nachtclub. De rapper daagde pas om 1.15 uur op en zat daarna de hele tijd in de VIP-ruimte terwijl hij verondersteld was op het podium zijn ding te doen.

100 dollar om idool te zien
Donaldson was naar eigen zeggen ontstemd omdat hij 100 dollar had betaald om zijn idool te zien. Dus besloot hij een hartig woordje met Diddy te wisselen.

In de video die TMZ kon bemachtigen, is te zien hoe Donaldson Diddy verwijten maakt en de twee neus aan neus komen te staan. Volgens Donaldson gaf Diddy hem toen een klap in het gezicht.

Niet nuchter
De video breekt af op het moment dat Diddy uithaalt. Nog volgens Donaldson werd hij door een veiligheidsagent gevloerd en vervolgens uit de club gezet.

Tegen de tijd dat de politie aankwam, was Diddy al weg. Donaldson was er wel nog, volgens de politie in een vergevorderde staat van intoxicatie, en hij diende klacht in tegen Diddy.

04-02-2015 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Mountain' breekt 1.000 jaar oud record van Vikingen

'The Mountain' breekt 1.000 jaar oud record van Vikingen

http://oi57.tinypic.com/t62uz6.jpg

De IJslandse acteur Hafthor Bjornnson, die in 'Game of Thrones' gestalte geeft aan Gregor 'The Mountain' Clegane, heeft een duizend jaar oud record van de Vikingen verbroken. De man deed vijf passen met een boomstam van 640 kg op zijn rug.

In de serie Games of Thrones verbrijzelde hij schedels met zijn blote handen maar ook in het echte leven is 'The Mountain' een straffe gast. Zo heeft hij er nooit een geheim van gemaakt dat hij de sterkste man ter wereld wil worden. Vorig jaar werd hij in die competitie nipt tweede.

In IJsland heeft Bjornnson opnieuw laten zien tot wat hij in staat is. Volgens de saga stapte Orm Storulfsson duizend jaar geleden drie passen ver met een 640 kg zware boomstam op zijn rug. Naar verluidt waren toen vijftig mannen nodig om de stronk op de rug van Storulfsson te hijsen.

Bjornnson heeft dat legendarische record verbroken door er nog twee pasjes bij te doen. De acteur was na zijn krachttoer door het dolle heen. "Niets kan me tegenhouden, niets kan me breken", schreef hij op Instagram.

04-02-2015 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adriana Lima showt haar perfecte figuur in sexy rode jurk

Adriana Lima showt haar perfecte figuur in sexy rode jurk

http://oi58.tinypic.com/w0t8qd.jpg

Het is bijna Valentijn en dan zie je overal rood opduiken: de kleur van de liefde. We kunnen niet anders dan toegeven dat we helemaal verliefd worden als we Adriana Lima zien stralen in deze sexy rode jurk.

Adriana Lima was gisteren aanwezig in de winkel van het lingeriemerk Victoria's Secret in het Caesars Palace hotel in Las Vegas, om er de Valentijnsfestiviteiten van Victoria's Secret feestelijk in te zetten. Ze had een uitgesneden rode jurk aan en toonde daarmee nog eens waarom ze een prachtig lingeriemodel is. Adriana Lima of ook 'the lady in red'. Geen Cupido nodig, met deze jurk schiet het knappe model recht in de roos.

04-02-2015 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani helpt 39-jarige oma aan nieuw lief

Jani helpt 39-jarige oma aan nieuw lief

http://oi61.tinypic.com/2620az6.jpg

De Hasseltse Anneke, 39 jaar en sinds 14 maanden trotse oma van Naära, krijgt vanaf vandaag op VIJF relatiehulp van Jani Kazaltzis. "Als alleenstaande met drie kinderen is het al niet makkelijk om een partner te vinden, met een kleinkind krijg je er nog eens blikken bij", zegt ze.

In 'All you need is Jani' richt de Limburgse cupido vanaf vanavond zijn pijlen weer op single dames. In de eerste aflevering schiet hij Anneke te hulp. De 39-jarige Hasseltse is een opvallende verschijning met haar blonde lokken en sexy look. Ze werkt als poetsvrouw en zelfs tijdens haar werk straalt ze meer glamour uit dan Paris Hilton. Jani waant zich dan ook in de kleerkast van Lady Gaga als hij in Annekes kleerkast duikt. "Toen men mij vroeg aan het programma mee te werken, moest ik toch even nadenken", zegt ze. "Door alles wat ik in mijn leven heb meegemaakt, laat ik snel mensen toe in mijn leven. Meteen een cameraploeg verwelkomen, was toch wat anders. Maar uiteindelijk heb ik een hele fijne tijd met Jani gehad." Anneke heeft drie kinderen - Phoebe (21), Drew (18) en Hope (12) - en is sinds goed een jaar zelfs oma. "Als ik daarmee op stap ga, denken mensen vaak dat het mijn eigen dochter is. Ach, ik trek me dat niet aan. Als ze niet over mij roddelen, dan wel over iemand anders. Maar ik denk niet dat het het makkelijker maakt om een relatie aan te knopen. Ik val op jongere mannen en niet iedereen vindt het even makkelijk om iets te beginnen met een vrouw met kinderen, laat staan kleinkinderen. Door alles wat ik heb meegemaakt -tijdens mijn laatste bevalling ben ik even klinisch dood verklaard en heb ik een scheiding doorgemaakt- ben ik meer gesloten geworden. Jani heeft me geleerd dat niet iedereen een bedreiging is. En ja, mijn kledingkeuze was soms misschien een beetje 'over the top'. Maar dat is er toch niet volledig uit (lacht). Ondertussen kan ik wel zeggen dat ik de liefde gevonden heb." 'Al you need is Jani', vanavond om 20.35 uur op VIJF.

04-02-2015 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prins Charles wilde Diana voor het altaar afwijzen"

"Prins Charles wilde Diana voor het altaar afwijzen"

http://oi62.tinypic.com/vsnl95.jpg

Volgens een nieuwe biografie wilde prins Charles zijn Diana voor altaar de bons geven. De twijfel over de relatie was ook bij Diana zelf groot, zo staat te lezen in een nieuwe biografie over prins Charles.

'Charles: Heart Of A King' werpt een nieuw licht op de geestesgesteldheid van Charles in de dagen voor zijn huwelijk. Auteur Catherine Mayer, journaliste voor Time magazine, schrijft dat prins Charles één van zijn naaste medewerkers toevertrouwde dat hij "niet wilde doorgaan met het huwelijk". Hij zei dat hij wanhopig was en dat Diana toch niet "het vrolijke plattelandsmeisje" was waarvoor hij haar hield.

"Dit is zo fout"

Ook prinses Diana had grote twijfels over haar huwelijk met Charles. Zij verklaarde tegen haar biograaf Andrew Morton dat ze vlak voor haar trouw naar haar zus stapte en zei: "Ik kan niet trouwen met hem, dit is zo fout".

Catherine Mayer wordt er door het Britse koningshuis van beschuldigd dat ze de toegang die ze tot de vertrouwelingen van prins Charles had overdrijft. Volgens een paleismedewerker had ze met hem een conversatie die slechts negen minuten duurde, zo stelt The Mirror.

Tegenover de BBC verklaarde Mayer gisteren: "Ik kreeg hulp van Clarence House (de Londense residentie van prins Charles, red.) zodat ik kon praten met zijn vrienden en intimi".

Koningsschap als gevangenisstraf

Mayer schreef ook een coverartikel voor Time, dat haar boek in afleveringen publiceert. Daarin stelt ze dat een vertrouweling van prins Charles haar zei dat Charles het koningsschap als "een gevangenisstraf" zou ervaren. Clarence House haastte zich om dat te ontkennen.

04-02-2015 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe 'Frozen'-film met Assepoester binnenkort in de zalen

Nieuwe 'Frozen'-film met Assepoester binnenkort in de zalen

http://oi59.tinypic.com/1z68wfq.jpg

Frozen was een van de grootste filmhits ooit, dus borduurt Disney graag verder op dat succes. In april mogen we 'Frozen Fever' verwachten en daarin zal Assepoester haar opwachting maken.

Anna en Elsa zijn ook weer van te partij, maar helaas gaat het niet om een langspeelfilm. De grootste animatiefilm aller tijden wordt immers opgevolgd door een zeven minuten durende kortfilm.

Wat zal je in die zeven minuten te zien en te horen krijgen? Naast Anna en Elsa zullen ook Kristoff en sneeuwman Olaf opnieuw te zien zijn. Ook de originele stemacteurs Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff en Jash Gad doen weer mee.

In Frozen Fever probeert Elsa een verjaardagsfeestje voor Anna te bouwen, maar doet een verkoudheid op. Omdat Elsa geen verkoudheid krijgt zoals gewone mensen dat doen, krijgen we een kant van haar te zien die we nog niet hadden opgemerkt in de eerste film.

En tenslotte, ouders, opgelet! Er is een opvolger voor 'Let It Go', het -vooral bij kinderen- immens populaire liedje van de eerste Frozen-film. Volgens de makers is het nieuwe liedje nog een grotere oorwurm dan 'Let It Go'.

03-02-2015 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis straalt drie maanden na bevalling

Mila Kunis straalt drie maanden na bevalling

http://oi58.tinypic.com/2mzinic.jpg

Voor het eerst sinds haar bevalling in oktober is Mila Kunis weer op de rode loper verschenen. De actrice woonde gisterenavond de première bij van haar nieuwe film 'Jupiter Ascending'.

Mila droeg een strak zwart strapless jurkje. Volgens E! News ziet Mila er prachtig uit, ze heeft haar slanke figuur weer helemaal terug.

De actrice beviel in oktober van haar eerste kindje met Ashton Kutcher; dochter Wyatt Isabelle.

In de film 'Jupiter Ascending' zijn ook Channing Tatum en Eddie Redmayne te zien, de productie zou aanvankelijk in de zomer van 2014 uitkomen, maar dat werd verschoven naar februari 2015.

Geheimzinnig
De actrice blijft wel geheimzinnig over haar eventuele huwelijk met partner Ashton Kutcher. Ook in de 'Ellen DeGeneres Show' wilde de actrice niets kwijt over haar relatie. Wel vertelde Kunis over hun dochtertje.  Zo is ze na de geboorte heel bewust niet meteen weer aan het werk gegaan. "Ik zit nu eenmaal in de luxepositie dat ik zelf kan beslissen wanneer ik weer aan het werk ga. Ik ben blij dat we die eerste drie maanden iedere nacht samen wakker waren. Zo hebben Wyatt en ik elkaar leren kennen."

03-02-2015 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harper Lee brengt 55 jaar na eerste roman een tweede uit

Harper Lee brengt 55 jaar na eerste roman een tweede uit

http://oi60.tinypic.com/10rjmh0.jpg

In juli verschijnt van de Amerikaanse schrijfster Harper Lee een tweede roman, 55 jaar na 'To Kill a Mockingbird', zo heeft uitgeverij Harper Collins vandaag bekendgemaakt.

"Wij kunnen niet wachten om een tweede roman van Harper Lee in juli uit te brengen, 'Go set a Watchman'", meldde de uitgeverij op haar Facebookpagina.

De nu 88-jarige auteur schreef haar tweede boek reeds in de jaren vijftig, maar het werd dus nooit eerder gepubliceerd.

03-02-2015 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lowie uit 'Thuis' wil serieuze relatie

Lowie uit 'Thuis' wil serieuze relatie

http://oi57.tinypic.com/im3syt.jpg

Matthias Vergels (22), Lowie uit 'Thuis', woont sinds kort samen met zijn broer Louis en zijn beste maat Bille. In zijn eigen huis. Hij timmert aan zijn muziekcarrière, maar vooral privé staat hij op een kruispunt.

"Als een meisje mij aanspreekt, gaat het bijna altijd over Lowie, niet over mij. En dan haak ik af. Ik heb geen behoefte meer aan een vluchtig gesprek of de zoveelste oppervlakkige onenightstand. Ik wil een serieuze relatie, iets opbouwen. En ik wil heel graag vader worden, ooit".

"Van die onenightstands ben ik nooit gelukkig geworden. Ik voelde me daarna telkens zo... leeg. Mijn huisgenoten hangen een sok aan hun kamerdeur als ze niet gestoord willen worden. Maar zelf heb ik daar dus geen behoefte meer aan".

"Ik zoek een meisje waar een gezonde hoek af is. Ze moet bij de pinken zijn, mij met m'n voeten op de grond houden. Want ik ben soms wat dromerig en heel emotioneel".

03-02-2015 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoeyberghs' advies voor Mathilde: "Tijd voor facelift"

Hoeyberghs' advies voor Mathilde: "Tijd voor facelift"

http://oi60.tinypic.com/1hduub.jpg

Koningin Mathilde is 42 geworden. Volgens Jeff Hoeyberghs (53) de ideale leeftijd voor haar eerste plastische ingreep. "We willen toch trots zijn op onze vorstin?".

Op Facebook had Jeff Hoeyberghs in z'n onomwonden stijl enige kritiek op koningin Mathilde. Aanleiding: een foto genomen tijdens haar bezoek aan een dienstencentrum in Overpelt. De plastisch chirurg uit Maaseik zag meteen zeven esthetische fouten.

Glimmende huid, dons op kin
"Verkeerde kleurencombinaties en geen diepte in haar make-up. Een glimmende huid, door het gebruik van vette crème in plaats van poeder. Donshaartjes op haar kin. Oorbellen die niet bij de kleur van haar ogen passen. Vreselijk. Elke schoonheidsspecialiste zou hierop afgerekend worden. Een spijtige zaak voor onze koningin. Zeker op haar leeftijd. Mathilde is 40-plus, dus is de juiste make-up essentieel. Elke vrouw zou, zodra ze op tram vier zit, een week op retraite moeten gaan, om de basis van de esthetica te leren".

Verzakkende wangen
"Mathilde heeft een mooie gezichtsstructuur en veroudert gracieus. Maar ze heeft de ideale leeftijd voor een eerste facelift. Om het verzakken van de wangen, wat er onvermijdelijk aankomt, vóór te zijn. Als je de veroudering maximaal wil aanpakken, onderga je best twee facelifts: een eerste tussen de veertig en vijfenveertig jaar, een tweede rond je zestigste".

03-02-2015 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!