Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen social media meer voor Iggy Azalea: "Internet is lelijkste afspiegeling van mensheid"

Geen social media meer voor Iggy Azalea: "Internet is lelijkste afspiegeling van mensheid"

http://oi58.tinypic.com/ebc4ld.jpg

Iggy Azalea stopt voorlopig met social media. "Ik wil gelukkig zijn en het is te negatief en vermoeiend", gaf de rapster als verklaring op Twitter.

Iggy vertelde in een serie tweets dat ze na een fijne strandvakantie onaangenaam verrast werd door paparazzi-foto's met negatief commentaar dat ze op internet tegenkwam. "Net teruggekomen van een geweldige vakantie, ging online en zag dat het blijkbaar schokkend en ongehoord is dat een vrouw cellulitis heeft", schrijft ze. Ze klaagt vervolgens over de 'haat en kleinzieligheid' die ze op internet ziet en haar kwaad maakt.

"Ik wil het mijn fans niet aandoen dat ik naar ga doen door de manier waarop ik behandeld word", aldus Iggy, die vervolgens meldt dat ze zich de komende tijd minder op social media zal vertonen. "Mijn management gaat vanaf vandaag mijn accounts beheren." Ze besluit haar tweets met: "Internet is de lelijkste afspiegeling van de mensheid die er is."

19-02-2015 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elise D. maakte bekende tv-kok meer dan 9.000 euro afhandig

Elise D. maakte bekende tv-kok meer dan 9.000 euro afhandig

http://oi57.tinypic.com/2mdqd08.jpg

Een 40-jarige vrouw van Ivoriaanse origine moet voor tien maanden de gevangenis in omdat ze in 2013 tv-kok Jeroen Meus heeft opgelicht. Elise D. uit Sint-Gillis moet buiten de celstraf en een geldboete van 600 euro nu ook de facturen terugbetalen.

De Leuvense strafrechter was niet mild voor de 40-jarige Elise D. uit Sint-Gillis die op onbekende maar wel gewiekste wijze aan de facturen was gekomen van het bureau Goodwill M&G uit Kontich (gespecialiseerd in restauratie en interieurarchitectuur) om ze nadien te vervalsen. Tussen eind maart en midden juni 2013 kon ze op één of andere manier in totaal drie facturen onderscheppen en het rekeningnummer veranderen in haar eigen nummer. Onder de slachtoffers zat ook tv-kok Jeroen Meus die een factuur in de bus kreeg van 9.075 euro. Meus betaalde zoals elke brave burger op tijd de som geld, maar kreeg later plots toch nog een aanmaning tot betaling in de bus. Hij had meteen door dat er iets niet correct was en diende vervolgens een klacht in bij de politie.

De vrouw werd opgepakt en voorgeleid voor de strafrechtbank, maar toch blijft het nog altijd onduidelijk hoe de Ivoriaanse de facturen kon onderscheppen. Volgens Toon Muysewinkel, de advocaat van Meus, heeft ze misschien ergens in een postzak zitten graaien.

Geen enkele relatie

"Het formulier moet waarschijnlijk onderschept zijn tussen het uitschrijven van het factuur en de storting. Daarna is het vervalst en terug op de post gedaan. Heel raar, want er is namelijk geen enkele relatie tussen Jeroen Meus en de beklaagde noch tussen de beklaagde en het architectenbureau", was de uitleg tijdens de behandeling van de zaak. Hetzelfde trucje deed Elise D. dus ook nog eens over bij het architectenbureau vanwie ze een factuur van 9.075 euro vervalste. Verder probeerde ze ook nog een koppel op te lichten voor ongeveer 10.000 euro, maar hier faalde ze in haar opzet.

Uit het onderzoek blijkt duidelijk dat Elise D. de briefwisseling onderschept had, maar toen men haar om een verklaring vroeg, gebaarde ze van krommenaas.

"Een zekere Ali"

"De vrouw ontkende de feiten en kwam op de proppen met een ongeloofwaardig verhaal. Ze verwijst meermaals naar een zekere 'Ali' aan wie ze zogezegd haar rekeningnummer had gegeven, al kent ze de man van haar noch pluim", aldus de procureur. De rechter volgde dan ook de vordering, ondanks ze nog een blanco strafblad had, en gaf de Ivoriaanse tien maanden gevangenisstraf en een geldboete van 600 euro. Aan Jeroen Meus moet ze de factuur met bijkomende intresten terugbetalen voor een totaalbedrag van 9.175 euro. Het bureau Goodwill M&G had al 2.000 euro teruggekregen van de verzekering en mag daardoor net iets minder dan 7.000 euro terug verwachten.

19-02-2015 om 22:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.8.000 euro voor Kurt Cobains verlopen creditcard

8.000 euro voor Kurt Cobains verlopen creditcard

http://oi60.tinypic.com/969lp0.jpg

De Amerikaanse Bob Dylanfanaat A.J. Weberman werd in de jaren zestig uitgelachen omdat hij in Dylans vuilnisbakken zocht naar bewijsmateriaal voor zijn theorieën over de zanger. Vandaag de dag lijkt het verzamelen van wat popsterren achterlaten om andere redenen lucratief. Verlopen creditcards, rijbewijzen en een oude setlist blijken duizenden euro's op te brengen.

Deze week kan er bij het New Yorkse onlineveilingbedrijf Paddle8 onder meer worden geboden op een oude creditcard van Kurt Cobain, die naar verwachting 6000 tot 8000 euro zal opbrengen, en een rijbewijs uit 1944 van de toen 28-jarige Frank Sinatra, dat waarschijnlijk voor een nog hoger bedrag van eigenaar gaat verwisselen.

Nog tientallen andere items gaan er bij de 'Legendary: Memorabilia from Rock Gods & Pop Stars'-veiling onder de hamer. Daarbij een handgeschreven setlist van een U2-concert uit 1983 dat voor zo'n 4000 euro genoteerd staat. Ook voor minder gefortuneerde popliefhebbers zijn er kansen. Een door Elvis Presley gesigneerde foto moet pakweg 1500 euro opleveren. Voor een bod van minder dan 100 euro maak je kans op een gesigneerde elpee van Elton John of The Police.

19-02-2015 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroege opnames van nog onbekende Jimi Hendrix worden uitgebracht

Vroege opnames van nog onbekende Jimi Hendrix worden uitgebracht

http://oi59.tinypic.com/16opzp.jpg

Opnamen van de beroemde gitarist Jimi Hendrix (1942-1970) uit de tijd dat hij nog niet bekend was, worden in maart uitgebracht. Dit heeft de instelling die de erfenis van de muziekmaker beheert, Experience Hendrix, bekendgemaakt.

Het Britse dagblad The Guardian meldde vandaag dat Experience Hendrix na een heel lange juridische strijd de rechten heeft verworven om muziek van de band Curtis Knights and the Squiers opnieuw uit te geven.

Het gaat om de opnamen voor You Can't Use My Name waar Hendrix dan nog als relatief onbekende muzikant midden jaren zestig op meespeelt.

"We zijn verrukt dat we in de positie verkeren dat we deze zeldzame, historische opnames kunnen aanbieden'', aldus Janie Hendrix, zus van de gitarist en baas bij Experience Hendrix. De opnames zijn volgens haar 'een belangrijk onderdeel van Jimi's muzikale bestaan'.

19-02-2015 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Journaal'-hoofdredacteur is kritiek beu: "Het is echt VRT-bashen à volonté"

'Journaal'-hoofdredacteur is kritiek beu: "Het is echt VRT-bashen à volonté"

http://oi62.tinypic.com/o7iz2w.jpg

Björn Soenens, hoofdredacteur van 'Het Journaal' op de VRT, is de kritiek die de nieuwsuitzending van de openbare omroep te verduren krijgt, meer dan beu. Ook de vergelijkingen met 'Het Nieuws' op VTM zinnen hem niet, zo zegt hij in een interview met het weekblad Knack.

Soenens is sinds meer dan een jaar hoofdredacteur van 'Het Journaal'. Een van de grootste veranderingen die hij al doorvoerde was dat de VRT nu radicaal kiest voor wat ze zelf 'constructieve journalistiek' noemt. "Onthoofdingen, terreuralarm, armoede, oorlog in Afrika: elke seconde van de dag worden mensen overdonderd met negatieve berichten. Zo krijgen ze een vertekend beeld van de wereld en ik ben ervan overtuigd dat die aanpak op den duur niet meer zal werken."

Soenens wil naar eigen zeggen liever de achtergrond en context van gebeurtenissen schetsen. "Sommigen noemen dat misschien soft, maar ik pas voor harde journalistiek als dat betekent dat je de mensen een verkeerd beeld van de werkelijkheid voorschotelt."

"Profileer ik me te veel?"

Wakker liggen van de concurrentie van het VTM-nieuws doet Soenens niet, zo zegt hij. In een interview in De Morgen gaven VTM-journalisten Julie Colpaert, Elke Pattyn en Rosalie Pieters onlangs nog aan dat ze tevreden waren met de stijgende kijkcijfers voor hun nieuwsuitzending. "We maken al een tijdje een ander journaal. Met meer buitenland en meer politiek. Dat begin je nu ook in de cijfers te zien", klonk het onder andere.

Maar "bij VTM maken ze andere keuzes en dat maakt ieder voor zichzelf uit", aldus Soenens. "We zullen wel zien wat de kijker uiteindelijk verkiest." Wat hem wel stoort is "die constante negatieve framing van het VRT-journaal in sommige media. 'VTM haalt de VRT steeds meer in', lees ik overal. Het gaat ook altijd over de cijfers, nooit over de inhoud. (...) Het is soms echt VRT-bashen à volonté. Soms vraag ik me af of het misschien iets met mij te maken heeft. Kom ik te vaak naar buiten? Profileer ik me te veel?"

Voorgeschotelde kritiek dat 'Het Journaal' soms gewoon saai is, wuift Soenens weg. Er is al veel veranderd en er zal nog meer veranderen, ook vormelijk. "De concurrentie werkt volgens de klassieke patronen: er is ergens een bom ontploft of heel veel sneeuw gevallen en dus gaan we daarheen. Alles wat een soort hijgerige opwinding veroorzaakt, moet in beeld worden gebracht. Dan sturen ze een speciale ploeg ter plaatse zodat een reporter kan zeggen dat hij voor het café staat waar de bom is ontploft. Wat is daar de meerwaarde van?"

19-02-2015 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wist je dat... Joke van de Velde ook over dit talent beschikt?

Wist je dat... Joke van de Velde ook over dit talent beschikt?

http://oi61.tinypic.com/sbrgpg.jpg

Vlaanderen heeft momenteel de dansmicrobe goed te pakken nu de audities van So You Think You Can Dance gestart zijn. Joke van de Velde beschikt blijkbaar over moves die zelfs goed genoeg zijn om rechtstreeks aan het bootcamp te mogen deelnemen, iets wat alleen de beste dansers gegund is.

Gisteren kondigde de ex-Miss België trots op Instagram aan dat ze een bootcampticket voor het dansprogramma in de wacht heeft gesleept. Wie hier meer over wil weten moet vandaag luisteren naar de Wim O Show op Q-music, waarin de blondine in haar rubriek Joke Durft alles over haar prestaties voor de audities zal vertellen.

Joke is niet de eerste bekende Vlaming die het erop waagde voor de dansaudities van de show. Foute Vriend Begijn zette een minder spectaculaire, maar wel erg grappige prestatie neer.

18-02-2015 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is de meest sexy BV: Annelien Coorevits

Hier is de meest sexy BV: Annelien Coorevits

http://oi60.tinypic.com/bi2ceg.jpg

De Vijf-presentatrice Annelien Coorevits en Familie-acteur Roel Vanderstukken werden tot de meest sensuele Bekende Vlamingen verkozen. De twee nemen hun prijs komende zaterdag op de Eroticabeurs in Antwerpen in ontvangst.

Dat Annelien een sexy imago in Vlaanderen heeft, is niet verrassend. Vorig jaar dook ze op als datingexpert in het Vijf-programma Singles en nu krijgen we haar sensuele kant te zien in 'Alle dagen seks'. Vorige week testte ze in het programma bijvoorbeeld seksspeeltjes voor de vier deelnemende koppeltjes uit.

De Eroticabeurs in Antwerpen is net als vorig jaar op zoek gegaan naar de meest sexy BV's. Via een voting op de website van Ero-expo werden zowel de meest sexy vrouwelijke als mannelijke BV verkozen door het publiek.

Bij de vrouwen haalde Annelien Coorevits (28) het van Evi Hanssen, Clara Cleymans, Marie Vinck en Nathalie Meskens. Bij de mannen trok Roel Vanderstukken (38) aan het langste eind. Hij liet Vincent Kompany, Koen Wauters, Adil El Arbi en Anthony Kumpen achter zich.

Joke van de Velde, de meest sexy vrouwelijke BV van 2014, zal de fakkel dit weekend doorgeven aan de winnaars. De beurs, die van vrijdag tot zondag plaatsvindt in Antwerp Expo, wordt aan elkaar gepraat door Peter Van Asbroeck.

18-02-2015 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is de indrukwekkende borstkas van Calvin Harris

Hier is de indrukwekkende borstkas van Calvin Harris

http://oi60.tinypic.com/t8k7xs.jpg

De Schotse DJ Calvin Harris heeft gisteren indruk gemaakt met zijn foto's voor de nieuwste ondergoedcampagne van Emporio Armani. In vergelijking met zijn slungelige looks van enkele jaren geleden heeft de 31-jarige hunk de laatste tijd duidelijk aan zijn spiermassa gewerkt.

Social mediasites ontploften gisteren en afgelopen nacht door de foto's van de gespierde dj/producer. Dames wereldwijd reageerde op de foto's van Calvin in boxershort voor Armani. De maker van 'The Summer' blijkt niet alleen een succesvol producer te zijn, hij beschikt ook over een indrukwekkende sixpack.

Foto's onthullen dat de Schot er toen heel wat minder stoer uitzag. Een mooi voorbeeldje van hoe een man kan ouder worden in stijl.

De Schot niet de enige muzikale celeb die uit de kleren gaat voor een ondergoed campagne. Justin Bieber veroorzaakte vorige maand heel wat ophef met zijn gespierde foto's voor Calvin Klein. Toen werd er duchtig gespeculeerd over het gebruik van photoshop op zijn wel erg gespierde lichaam. Ook Lenny Kravitz trakteerde zijn fans op 1 januari 2015 op zijn stoere borstkas. Zanger van Maroon 5 Adam Levine ontbloot met veel plezier zijn bovenlichaam.

18-02-2015 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'The Loft' verdwijnt uit Amerikaanse zalen: "We hadden op meer gehoopt"

'The Loft' verdwijnt uit Amerikaanse zalen: "We hadden op meer gehoopt"

http://oi62.tinypic.com/t8q3jr.jpg

Het gaat niet goed met 'The Loft', de film van Erik Van Looy. De remake van 'Loft' staat helemaal onderaan de box office in de Verenigde Staten. "Het klopt dat de release in de VS tegenviel", aldus producent De Vijver Media aan De Standaard.

Terwijl het openingsweekend van 'Fifty Shades of Grey' 84 miljoen dollar opbracht, wist 'The Loft' het voorbije weekend slechts 190.000 dollar in het laatje te brengen. Een pak minder dan Van Looy en De Vijver Media gehoopt hadden.

Volledig financieel plaatje

De totale opbrengst van de film klokt nu na drie weken af op bijna 6 miljoen dollar. "Maar het is te vroeg om het volledig financieel plaatje te kunnen schetsen", klinkt het bij De Vijver Media.

De film verdwijnt nu stilaan uit de Amerikaanse filmzalen. Vorige week speelden meer dan 1.800 filmzalen 'The Loft' nog, nu zijn dat er nog 245. Maar woordvoerder Kristof Demasure koestert nog hoop: de film moet immers nog in Rusland en China in de filmzalen komen. Ook op de rechten voor televisie en dvd is het nog wachten. "Maar in de VS hadden we op meer gehoopt, dat is waar."

Amerikaanse critici lieten geen spaander heel van de film. "De recensies zijn zo over the top dat ik ze haast niet serieus kan nemen", zei Van Looy daarover in De Morgen.

18-02-2015 om 22:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson wil kinderen van ex het huis uit

Pamela Anderson wil kinderen van ex het huis uit

http://oi59.tinypic.com/i1bszm.jpg

Pamela Anderson wil dat de kinderen van haar toekomstige ex-man Rick Salomon hun spullen pakken. De actrice vroeg vorige week een scheiding van Rick aan, maar zijn dochters Hunter en Tyson wonen nog bij haar. Dat melden vrienden van Rick aan entertainmentsite TMZ.

Rick zou momenteel aan het werk zijn in Las Vegas, terwijl zijn dochters van 16 en 18 jaar nog bij Pamela wonen. Pamela zou hem volgens ingewijden maandag gebeld hebben en geëist hebben dat de meiden hun spullen pakken. Ook de hond moet weg.

Rick zou haar gesmeekt hebben om hen meer tijd te geven om een nieuw huis te zoeken, maar de rondborstige blondine ziet dat naar verluidt niet zitten. Pamela diende in juli 2014 ook al eens scheidingspapieren in, maar trok die later weer in.

Het is overigens ook niet de eerste keer dat Pamela en Rick scheiden. De twee trouwden in 2007 al eens maar twee maanden later waren ze elkaar alweer beu en werd het huwelijk nietig verklaard.

18-02-2015 om 22:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruzie tussen Taylor Swift en Kanye West definitief voorbij

Ruzie tussen Taylor Swift en Kanye West definitief voorbij

http://oi60.tinypic.com/atsqds.jpg

Het moment waarop Kanye West bijna zes jaar geleden de micro uit Taylor Swifts handen rukte op de MTV VMA's in 2009 staat in het collectief geheugen gebrand. Dit jaar lijken de twee de strijdbijl echter voor eens en altijd te begraven.

Zes jaar, zoveel tijd was er nodig om Taylor Swift en Kanye West opnieuw met elkaar te verzoenen. Enkele weken werden de twee al pratend backstage bij de Grammy's gespot, maar nu ging het zelfs nog een stapje verder. Op dinsdagavond werden Taylor en Kanye samen gezien bij restaurant The Spotted Pig in New York.

Mogelijk bespraken de twee daar een toekomstige muzikale samenwerking. Kanye liet immers eerder deze week al vallen dat hij een collaboratie met Swift best ziet zitten. "Taylor en ik belanden binnenkort ongetwijfeld samen in de studio. Iedereen houdt van muziek, of het nu hip-hop, alternatief, country of pop is. Als ik iemand advies kan geven in de studio, of dat nu Beyoncé, Taylor Swift, Jay Z of Beck is, dan doe ik dat met veel plezier."

18-02-2015 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Cellulitis of niet, Cindy Crawford heeft een goddelijk lichaam"

"Cellulitis of niet, Cindy Crawford heeft een goddelijk lichaam"

http://oi59.tinypic.com/e6ah03.jpg

Topmodel Cindy Crawford (48) deed de modewereld even op haar grondvesten daveren toen een onbewerkte foto van het icoon enkele dagen geleden uitlekte. Die 'blubberbenen', striemen en cellulitis: is dit hoe een topmodel ouder wordt? De Nederlandse Marie Claire-hoofdredacteur Claudia Straatmans is vol lof over het beeld dat was bedoeld voor de Mexicaanse editie van het vrouwenblad. "We zijn trots op haar goddelijke lichaam." Maar of een dergelijke 'cellulitisfoto' ooit haar blad zal sieren, is maar de vraag.

De foto, waarop Crawford in zwarte lingerie haar echte lichaam toont, werd vrijdag bewust door de Britse journaliste Charlene White gelekt. Het 48-jarige topmodel (vrijdag wordt ze 49) heeft zoals veel vrouwen van middelbare leeftijd last van striemen en cellulitis. White ageert tegen het perfecte beeld dat modemagazines van vrouwen ophangen en wil het debat op gang brengen over hoe vrouwen eruit moeten zien als ze ouder worden. Cellulitis en striemen zijn onontkoombaar, maar moeten en willen we hiermee geconfronteerd worden als we een modeblad openslaan?  

"Maak een buiging, Mrs. C (om het applaus in ontvangst te nemen, red)", twitterde journaliste en nieuwslezer White bij het plaatje. Even ging het gerucht dat het lekken van de foto onderdeel was van een nog te publiceren fotoshoot in Marie Claire, maar al snel kwam de aap uit de mouw. De 'cellulitisfoto' is gemaakt in 2013 en onderdeel van een fotoserie van de Mexicaanse editie van het blad. De foto werd nooit gepubliceerd, totdat White de afbeelding te grabbel gooide op Twitter.

Verademing
Straatmans gaat ervan uit dat de foto authentiek is. Toen ze vrijdag lucht van de commotie kreeg, gaf ze haar internetredactie opdracht positief te zijn over Crawfords lijf. "De foto is echt, eerlijk en vooral: prachtig", luidde het oordeel op de website van Marie Claire. Fans van Crawford sluiten zich hierbij aan. Het 'echte lijf' van de brunette blijkt een verademing tussen alle foto's van de perfecte modellen én vrouwen die de stap naar plastische chirurgie zetten om aan dit beeld te voldoen. Denk hierbij aan superster Renee Zellweger die in niets meer lijkt op haar schattige karakter in de 'Bridget Jones'-films.

Het is voor velen een eyeopener: zelfs een topmodel heeft cellulitis, ook een icoon wordt oud, net zoals wij! "Ze heeft voor haar leeftijd nog zo'n mooi lichaam. Je komt weinig mensen van 48 tegen die zo strak in hun vel zitten", meent Straatmans, die ook de scepter zwaait over het nog te verschijnen blad Happy in Shape. Ze legt uit dat Crawford last heeft van zwangerschapsstriemen na het krijgen van twee kinderen, maar dat haar benen wel degelijk slank zijn. "Je ziet dat ze buikspieren heeft, ze zal aan crunches (intensieve buikspieroefeningen, red.) doen. Bovendien is de belichting heel hard. Het filter dat is gebruikt zorgt voor witte scheurtjes in haar lijf."

Stralend met Photoshop
Een lofzang voor Crawford dus, maar Straatmans kan, als het om Marie Claire gaat, commercie niet uitvlakken. "We streven realiteit na, maar zijn wel commercieel. Poetsen doen we allemaal, ook als consument, en ik vraag bij foto's van mijzelf ook om Photoshop." Een 'cellulitisfoto' zullen we niet snel terugzien in het modeblad. "Als iemand er nóg stralender uitziet met Photoshop dan kiezen we daarvoor. De lezer moet denken: 'wauw, wat een mooie vrouw, zo wil ik het ook!'." 

White vindt dat modebladen niet verantwoordelijk moeten zijn voor het geluk van de lezers als het gaat om hoe zij eruitzien. "Mensen moeten een eerlijk beeld krijgen van hoe we er in het echt uitzien", zegt ze tegen CNN. "Niemand heeft het recht andere mensen te vertellen hoe ze zich over hun lichaam moeten voelen." Straatmans benadrukt dat magazines wel degelijk ook onbewerkte foto's publiceren. "Anders zouden paparazzifotografen nooit zo succesvol zijn. Iedereen wil weten hoe Pamela Anderson er zonder make-up uitziet."

Superstrak
Strak lijf of niet, Crawford zelf kan het weinig schelen. Ze wil een goed voorbeeld zijn voor haar twee kinderen, zei ze onlangs. "Ik wil hen laten zien dat je jezelf moet accepteren zoals je bent." Echtgenoot Rande Gerber heeft in ieder geval de hoofdprijs. Op Valentijnsdag zette hij een foto van zijn liefje online, waarop haar superstrakke buik niet te missen is. Crawford lijkt zich in twee jaar weer strak te hebben getraind, maar het kan ook om een oude foto gaan. Voor Gerber is het de liefde die telt. "Zij heeft de bloemen en ik heb haar. Fijne Valentijn!"

18-02-2015 om 22:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tourmanager van Nicki Minaj doodgestoken

Tourmanager van Nicki Minaj doodgestoken

http://oi58.tinypic.com/m9su4k.jpg

De'Von Pickett (29), de tourmanager van Nicki Minaj, is vanochtend vroeg omgekomen bij een steekpartij in Philadelphia. Dat meldt Buzzfeed en wordt bevestigd door de extravagante zangeres op Twitter. Een ander crewlid raakte zwaargewond.

De politie van Philadelphia bevestigt dat een persoon is omgekomen bij een steekpartij aan een bar, maar heeft de identiteit van het slachtoffer nog niet bevestigd.

Volgens hoofdinspecteur Scot Small bevonden de slachtoffers en de dader zich in Che Bar & Grill toen een ruzie uitbrak. De betrokkenen zetten de discussie buiten verder, waarop de dader een mes bovenhaalde en de twee mannen verwondde.

Beiden werden naar het ziekenhuis gebracht. Pickett overleefde de steekpartij niet. Hij werd om 02.45 uur in het ziekenhuis doodverklaard.

18-02-2015 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-02-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochtertje Kanye West droeg kogelvrij vest op modeshow

Dochtertje Kanye West droeg kogelvrij vest op modeshow

http://oi60.tinypic.com/29ol55g.jpg

De 34-jarige Kim Kardashian deelde een foto van haar peuter met een kogelvrij vest op Instagram. De schattige North (1 jaar) droeg dit in New York tijdens de modeshow van haar papa Kanye West.

Tijdens de modeshow zelf was het niemand opgevallen dat het jonge meisje een kogelvrij vest droeg. Maar nu heeft mama Kim de waarheid onthuld via de hashtags #DaddysMuse#BabyYeezyBulletProofVest op fotodeelsite Instagram.

Aangezien Kim een trendsetter is, verwachten we dat binnenkort heel wat mensen ook in een kogelvrij vest voor kinderen zullen investeren. De vraag is wel hoe comfortabel dit kan zijn, zeker nadat de jonge North een lange huilbui op de schoot van haar mama op de eerste rij tijdens papa's modeshow.

17-02-2015 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LiLo regelt donatie voor organisatie taakstraf vlak voor ze voor rechter moet verschijnen

LiLo regelt donatie voor organisatie taakstraf vlak voor ze voor rechter moet verschijnen

http://oi57.tinypic.com/f3e550.jpg

Lindsay Lohan heeft een groot bedrijf zover gekregen om 10.000 dollar (ruim 8700 euro) te doneren aan de organisatie waarbij de actrice haar taakstraf moest uitvoeren. Saillant detail: de rechter buigt zich morgen over de vraag of LiLo haar taakstraf wel op de juiste manier heeft volbracht.

De aanklager heeft het vermoeden dat Lohan niet alle uren van haar taakstraf ook daadwerkelijk heeft gewerkt voor CSV in Londen, schrijft TMZ.

De actrice verscheen onlangs in een commercial van Esurance en heeft dat bedrijf overgehaald om het geldbedrag te doneren aan CSV. Lohan zou de directeuren van Esurance hebben verteld dat ze vrijwilligerswerk voor de instantie heeft gedaan, omdat ze het zo goed vindt wat CSV doet voor arme kinderen.

De rechter neemt morgen de taakstraf van de Amerikaanse onder de loep en zou CSV kunnen vragen om meer informatie over Lohans werk voor de organisatie. Het is nog maar de vraag of de rechter CSV een geloofwaardige bron acht, nu er via Lohan geld binnenkomt bij de organisatie.

17-02-2015 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend van Bobbi Kristina uit huis gezet

Vriend van Bobbi Kristina uit huis gezet

http://oi60.tinypic.com/hwbqqf.jpg

Nick Gordon mag al niet bij zijn vriendin Bobbi Kristina, de dochter van Whitney Houston, op bezoek komen in het ziekenhuis. En nu heeft de familie van Bobbi er ook voor gezorgd dat Nick niet langer mag verblijven in het huis waar hij met zijn vriendin woonde.

"Nick is verteld dat het huis niet langer voor hem beschikbaar is. Hij moet een andere woonplek zoeken", aldus een bron tegen RadarOnline. Om er zeker van te zijn dat Nick niet alsnog naar de woning gaat, hebben de familieleden van Bobbi de sloten van het huis laten vervangen. Het huis staat in een afgesloten gemeenschap, dus Nick zal niet zomaar bij het huis kunnen komen."

De beveiligers zijn op de hoogte gesteld en mocht Gordon nou wel bij het huis worden gezien, dan is er afgesproken dat er onmiddellijk contact wordt opgenomen met de politie", vervolgt de ingewijde.

Bobbi werd ruim twee weken geleden bewusteloos aangetroffen in de badkuip van haar woning. Sindsdien ligt ze in coma.

17-02-2015 om 20:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle dagen seks? "Dat begint te schuren"

Alle dagen seks? "Dat begint te schuren"

http://oi61.tinypic.com/oax8x5.jpg

Na 23 dagen álle dagen seks te hebben, begint het bij de Vijf-koppels een beetje ongemakkelijk te worden. Zoveel seksuele activiteit, dat brengt een aantal lichamelijke problemen met zich mee. "Het begint zo allemaal wat te schuren", wordt er vooral bij de vrouwen geklaagd. En ook de mannen beginnen het te merken: "Vroeger was hij een diesel, nu komt dat allemaal wat trager op gang." Presentatrice Ann Reymen heeft echter geen medelijden. "Nog een weekje volhouden, dan mag hij eraf vallen."

17-02-2015 om 20:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Rihanna doet mee met de SM-hype

Ook Rihanna doet mee met de SM-hype

http://oi57.tinypic.com/2usk1he.jpg

Niemand lijkt wel immuun voor de huidige 'Fifty Shades of Grey'-gekte. Ook Rihanna springt mee op de kar met een erg uitdagende fotoshoot voor AnOther magazine.

De 26-jarige zangeres zong al lang voor de boeken uitgebracht werden over SM. Vandaag heeft Rihanna enthousiast een reeks gewaagde foto's op Instagram gezet als voorsmaakje op de nieuwste editie van het magazine AnOther. Voor het blad poseert ze met een masker, waardoor Rihanna wat Bat Girl lijkt. 

Daar,aast kronkelt ze over de grond in lederen lingerie. Voor de gelegenheid heeft ze zichzelf zelfs even een ander kapsel aangemeten: ze showt een korte pony op de beelden.

Ondertussen rent Rihanna van de ene modeshow naar de andere tijdens de New York Fashion Week. Daar houdt ze haar outfit verrassend bescheiden.

17-02-2015 om 20:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Keira Knightley verlangt naar alcohol

Zwangere Keira Knightley verlangt naar alcohol

http://oi59.tinypic.com/16l07s8.jpg

Keira Knightley kan niet wachten tot ze weer eens alcoholische dranken kan nuttigen. De actrice is zwanger en heeft de dokter al gevraagd wanneer ze weer mag genieten van een margarita, verklapte ze vandaag in de talkshow van Ellen DeGeneres.

"Ik ben genomineerd voor een Oscar en ik kan niet drinken", zei Knightley tegen de talkshowhost. Ze maakt 22 februari kans op de prestigieuze filmprijs in de categorie beste vrouwelijke bijrol voor haar rol in The Imitation Game.

De Britse filmster verwacht later dit jaar haar eerste kind met echtgenoot James Righton. De muzikant heeft het wel naar zijn zin nu zijn vrouw zwanger is, grapte Knightley in de tv-show. "Ik eet voor twee en hij drinkt voor twee."

De actrice, die niet zegt te weten of ze een jongen of meisje krijgt, heeft nog geen geboorteplan gemaakt. "Ik weet niet wat het plan zou moeten zijn, behalve zorgen dat het kind eruit komt. Het is geen optie om het binnen te houden, maar blijkbaar omvat het plan meer dan dat. Ik heb geen idee wat het dan is."

17-02-2015 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wat er ook gebeurt: een komiek moet altijd vrolijk zijn"

"Wat er ook gebeurt: een komiek moet altijd vrolijk zijn"

http://oi60.tinypic.com/302yo8k.jpg

Met zijn zaalshow "Veel Vijven en Zessen" raast Jacques Vermeire opnieuw door Vlaanderen. Voor het eerst spreekt de komiek die vrolijkheid als levensmotto heeft over zijn privéleven, zijn vrouwen, zijn kanker en de dood van zijn grootste liefde.

2001. Na vier turbulente jaren met Jacques was Eva van de ene dag op de andere vertrokken, samen met haar kinderen Julie (3) en Maxim (2). "De hele week had ik tegen een depressie gevochten. Te lam om zelfs maar uit mijn kamerjas te komen. Tot Martine Jonckheere belde, die meespeelde in 'Verschoten en Zoon'. 'Jacques', zei ze, 'een vriendin van me geeft een verjaardagsfeestje in Sint-Martens-Latem en je moét mee. Het zal je goed doen.' Uiteindelijk ben ik meegegaan, lichtjes tegen mijn zin. Ik had nauwelijks fut om me aan te kleden, maar besefte ook wel dat het zo niet verder kon. Het was op dat feestje dat ik Martine (Coppens) leerde kennen. Er hing niet meteen romantiek in de lucht, maar ik voelde op dat feestje weer vrolijkheid, ik zag weer lachende gezichten. Het verschil met thuis, waar de afwas zich had opgestapeld, en de ambiance op dat feestje kon niet groter zijn. En van het een kwam het ander: Martine en ik spraken een paar keer af en werden een koppel."

Losgeslagen
Acht jaar hield de relatie stand, tussen 2001 en 2009. Tot er weer een kink in de kabel kwam. "Martine ontwikkelde Parkinson. Ik zag hoe haar karakter onhoudbaar veranderde. Voor de buitenwereld hielden we de schijn van een gelukkig koppel op - weeral - maar onze relatie was gedoemd te mislukken. Op de duur herkende ik haar niet meer, karakterieel. En ook fysiek takelde ze af. Er zijn momenten geweest dat ik Martine uit de auto heb moeten trekken omdat ze zo verkrampt achter dat stuur zat. In mijn nieuwe show 'Veel Vijven en Zessen' zit de zin 'Ze zeggen dat een vrouw geen karakter heeft, maar ons Marie-Louiske heeft elke dag een ander karakter'. Bij Martine was dat net zo: als ik 's morgens wakker werd, wist ik niet wie ze die dag zou zijn, welke karaktereigenschap de bovenhand zou halen. Voor een man die graag constanten in zijn leven heeft, is dat op de duur onhoudbaar. Wie naar 'Sterren op de Dansvloer' keek, zal de vrolijke lachebek Jacques Vermeire gezien hebben - die thuis kniediep in de shit zat."

En net zoals bij Eva zorgde Jacques voor een zachte 'exit'. "Toen onze relatie voorbij was, zijn we mekaar blijven zien. Er was geen vriendschap meer, maar we waren 'correct'. Martine heeft hier nog zeven maanden gewoond, we waren als broer en zus. Toen ze verhuisde, zorgde ik ervoor dat ze financieel niets tekort kwam. Nog altijd kom ik goed overeen met haar familie en vrienden. Dat bewijst toch dat ik me niet verkeerd heb opgesteld." Martines dood kwam niet onverwacht voor Jacques. In januari 2013 verloor ze de controle over haar stuur en crashte ze tegen een brugpeiler op de E40 in Haasrode. "Ze was losgeslagen. Zoals zij leefde, dag en nacht doorging, zoals de ziekte haar in de greep had en zoals zij onder invloed van medicatie de baan op ging, schrok ik niet van dat nieuws.

17-02-2015 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!