Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

17-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Singles trouwen wildvreemde in tv-show

Singles trouwen wildvreemde in tv-show

http://oi65.tinypic.com/2ef00fn.jpg

De Nederlandse commerciële zender RTL4 pakt uit met First Sight, een tv-programma waarin acht singles zich wagen aan de gedurfde stap om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Tot het moment dat ze elkaar bij het altaar treffen, weten de kandidaten die met elkaar trouwen niets van elkaar, meldt de zender vandaag.

Volgens de zender wordt met het experiment de maakbaarheid van de liefde getest. Het format is gebaseerd op het succesprogramma Married at First Sight. Een team van experts, bestaande uit psycholoog Jean Pierre van de Ven, seksuoloog Ingeborg Timmerman en bioloog Patrick van Veen, onderwerpt de kandidaten aan diverse fysieke en psychologische tests. Na een evaluatie van alle testresultaten komen de experts tot een aantal matches.

De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland trekken ze bij elkaar in om hun relatie verder vorm te geven. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en maken ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

De show met presentator Peter Van der Vorst is vanaf 1 maart te zien op RTL4, een zender die in Vlaanderen niet wordt aangeboden.

17-02-2016 om 00:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van David Bowie kon eerbetoon van Lady Gaga maar weinig smaken, dat bewijst deze sneer

Zoon van David Bowie kon eerbetoon van Lady Gaga maar weinig smaken, dat bewijst deze sneer

http://oi64.tinypic.com/21tzix.jpg

Lady Gaga oogstte maandagnacht tijdens de uitreiking van de Grammy's ontzettend veel lof met haar ode aan de vorige maand overleden David Bowie, maar niet iedereen was enthousiast. Bowie's zoon Duncan Jones vond het optreden duidelijk te veel van het goede.

Jones plaatste op Twitter de definitie van het Engelse woord 'gaga' en lijkt daarmee te hinten dat hij het optreden van Gaga een beetje over de top vond. "Overenthousiast of irrationeel, als resultaat van adoratie of overmatig enthousiasme", twitterde Jones cryptisch. "Verdomme. Welk woord is dat ook alweer?", voegde hij er aan toe.  

Gaga bracht tijdens de Grammy's een uitgebreide medley van hits van Bowie. De zangeres verscheen daarbij in de stijl van Ziggy Stardust.  

17-02-2016 om 00:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift en Kendrick Lamar grote winnaars op Grammy's

Taylor Swift en Kendrick Lamar grote winnaars op Grammy's

http://oi63.tinypic.com/rlbbxg.jpg

Taylor Swift is drie maal in de prijzen gevallen op de 58ste Grammy Awards. Haar album '1989' won zowel  Album of the Year als Best Pop Vocal.  Rapper Kendrick Lamar was nochtans de grote favoriet voor beste album, maar hij moest zich tevreden stellen met vijf andere awards. Swift won ook de onderscheiding voor Beste Music Video. 'Thinking Out Loud' van Ed Sheeran is het beste liedje van het jaar. Bruno Mars en Mark Ronson kregen dan weer de award voor Opname van het Jaar voor hun hit 'Uptown Funk'.

De awards werden gisteravond (lokale tijd) uitgereikt in  het Staples Center in Los Angeles.

Taylor Swift en Kendrick Lamar maakten hun favorietenrol waar. Swift won met '1989' het album van het jaar, net al twee andere trofeeën (beste popalbum en beste muziekvideo). De 26-jarige Swift is de eerste vrouw die twee keer de prijs van beste album wint: haar vorige elpee 'Fearless' werd in 2010 al onderscheiden met een Grammy.

"Vrouwen laat je niet van de baan brengen"

Swift greep de kans om een inspirerende speech te geven. "Als eerste vrouw die twee keer de prijs voor beste album heeft gewonnen wil ik iets tegen alle vrouwen zeggen", zo begon de zangeres. "Je zult onderweg mensen tegenkomen die je succes proberen te ondermijnen. Maar als je focust op je werk en je niet van de baan laat brengen kom je op de plek waar je wilt zijn en zul je zien dat jijzelf en de mensen die van je houden je daar hebben gekregen. En dat is het beste gevoel ter wereld."

Rapper Kendrick Lamar, die met 'Bad Blood' een nummer met Swift heeft, verzilverde vijf van zijn elf nominaties. Hij won onder meer met 'To Pimp A Butterfly' de Grammy voor beste rapalbum. Zijn optredens vielen het meest in de smaak tijdens de uitreikingsceremonie.
    
Opname van het jaar was voor 'Uptown Funk' van Mark Ronson en Bruno Mars, terwijl Ed Sheeran met 'Thinking Out Loud' de begeerde Grammy van song van het jaar won. De beste nieuwkomer is de 22-jarige Meghan Trainor.
    
Justin Bieber won zijn eerste Grammy samen met dj's Skrillex en Diplo voor de single 'Where Are U Now' als beste dance-act.

Muse maakte met 'Drones' het best rock album van het jaar en Alabama Shakes is de beste rockband.

Rihanna en Lauryn Hill
Popster Rihanna zou eigenlijk optreden tijdens de awardshow, maar zei op het laatste moment af vanwege ziekte. Volgens haar dokter mag ze de komende 48 uur niet zingen of praten. Ook zangeres Lauryn Hill zegde af. Hill zou optreden met The Weeknd, maar liet in een verklaring weten dat de organisatie van de Grammy's haar optreden voorbarig had aangekondigd en ze geen tijd had gehad om zich voor te bereiden. Dat schrijft The Hollywood Reporter.

Kendrick Lamar maakte een politiek statement door zich tijdens zijn optreden te laten omringen door mannen in gevangenispakken en een uit de hand gelopen demonstratie na te te bootsen, in een verwijzing naar steden steden als Ferguson en Baltimore, waar de politie verdacht wordt van racisme.

De razend populaire hiphopmusical Hamilton was ook van de partij: via een live videoverbinding zong de cast het openingsnummer. Het castalbum van de musical, geschreven door Lin-Manuel Miranda, won de prijs voor beste musical album.

17-02-2016 om 00:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik kan geen nee zeggen. Dus kocht ik een Rolls Royce"

"Ik kan geen nee zeggen. Dus kocht ik een Rolls Royce"

http://oi63.tinypic.com/x5qrrn.jpg

De wenkbrauwen werden gefronst toen Marie-Anne De Nil (62) haar camionette parkeerde naast de BMW's en de Bentleys, bij de fotoshoot van 'The Sky is the Limit'. Al rijdt ze ook rond met een Rolls Royce van 320.000 euro - "Ik kon geen nee zeggen". Vanavond maakt de eigenzinnige vleesbazin voor het eerst haar opwachting in het programma, dat hoe langer hoe meer afstand neemt van het wat ranzige imago van weleer.

Terwijl haar gefortuneerde collega's voor de fotoshoot van 'The Sky is the Limit' in het chique vijfsterrenhotel La Réserve in Knokke met hun blinkende bolides kwamen aangerold, verkoos de 62-jarige Marie-Anne De Nil om met een 'camionette' haar opwachting te maken. "Dat viel op, hé", lacht de snuggere De Nil. "En de reclame voor ons bedrijf was lekker meegenomen."

Het zag er nochtans lang naar uit dat De Nil nooit in 'The Sky Is The Limit' zou zitten. "Toen ik de vraag kreeg of ik wilde deelnemen, heb ik vriendelijk bedankt. Men wilde vrouwelijke deelnemers, maar ik heb de boot afgehouden. Ik heb pas toegehapt toen ik de staalharde garantie kreeg dat ik honderd procent mijn ding zou mogen doen."

Dat Marie-Anne De Nil ook een stevig broertje dood heeft aan het woord neen, zal ook wel meegespeeld hebben. "Neen zeggen: dat is het moeilijkste dat er is. Al vragen ze het onmogelijke, dan nog moet je ja zeggen, zo heeft mijn vader me altijd geleerd. Anders gaat de deur voor eeuwig toe", weet Marie-Anne. En dus zei ze ja voor 'The Sky'. Net zoals ze uiteindelijk viel voor een 320.000 euro dure Rolls Royce. "Terwijl ik een overtuigde 'Porschiste' ben en nooit een Rolls Royce wilde."

17-02-2016 om 00:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleidster Lindsey: "Mijn ex loog over alles"

Verleidster Lindsey: "Mijn ex loog over alles"

http://oi67.tinypic.com/2ldf3pu.jpg

Verleidster Lindsey is met haar schattige gezichtje een van de opvallendste verschijningen in Temptation Island. Haar eerste date met Haroon kon haar echter niet bekoren. "Hij deed met denken aan mijn ex, die loog ook over alles", vertelt ze in Dag Allemaal.

Lindsey heeft nog niet veel geluk gehad in de liefde. "Misschien hadden mijn ex-vriend en ik destijds baat gehad bij een deelname aan Temptation Island als koppel", aldus Lindsey. "Want hij loog over alles, zelfs over de onnozelste dingen. Waardoor mijn vertrouwen op den duur compleet weg was."

Op dat vlak deed hij denken aan Haroon, de Nederlander waar ze mee op date mocht. "Tja, die Haroon deed zich voor als een hondstrouwe jongen. Tot de camera's en microfoons weg waren. Of tenminste: tot hij dácht dat ze weg waren. Ineens begon hij er met mij op los te flirten, zodanig dat ik er echt door gedegouteerd raakte."

Schuldig voelt ze zich echter niet over haar deelname. "Sorry, hier ben ik het niet mee eens. Als verleidsters was het onze táák om die mannen uit de dagen. 't Is aan hen om aan die verleiding te weerstaan. Zulke verleidingen vinden ook plaats in het dagelijks leven. Haroons vriendin zou mij juist dankbaar moeten zijn. Nu heeft ze tenminste zijn ware aard gezien."

Ondanks alle 'temptation' gelooft Lindsey wel in ware liefde. "Die ene oogopslag en dat speciale, alles overweldigende gevoel dat de ware voor me zit. Pure betovering... Dát zoek ik."

17-02-2016 om 00:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig eerbetoon van 14-jarige Fletcher voor zijn doodgereden broertje

Prachtig eerbetoon van 14-jarige Fletcher voor zijn doodgereden broertje

http://oi64.tinypic.com/r20tx5.jpg

Het is al moedig genoeg om je breekbaar op te stellen en met vreemden te praten over een tragedie in de familie, laat staan dat je het koppelt aan een auditie voor een tv-show. Toch is dat exact wat de dappere Fletcher Pilon (14) deed in de aflevering van Australia's Got Talent gisteren. De tiener schreef en zong zijn eigen lied voor zijn broertje Banjo (10), die in augustus vorig jaar tijdens het skateboarden door een auto werd aangereden en die klap niet overleefde.

De wondermooie en aandoenlijke performance van Fletcher beroerde niet alleen de juryleden, maar ook heel Australië tot tranen. Kippenvel.

15-02-2016 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Grey's Anatomy' is terug op VIJF, met nieuwe McDreamy

'Grey's Anatomy' is terug op VIJF, met nieuwe McDreamy

http://oi63.tinypic.com/2isjlfr.jpg

Morgen start VIJF met het nieuwe twaalfde seizoen van 'Grey's Anatomy'. Voor Meredith en co is alles veranderd. Ze verloor haar partner, de vader van haar kinderen, een collega en de liefde van haar leven. Meredith probeert de draad van haar leven terug op te pikken, maar dat blijkt niet evident.

Het leven in het Grey-Sloan Memorial Hospital gaat intussen gewoon door, het ziekenhuis verwelkomt zelfs een nieuwe knappe dokter. Nathan Riggs is een cardiothoraal chirurg en een oude bekende van April en Owen.

Het nieuws dat Derek Shepherd -gespeeld door Patrick Dempsey- niet langer van de partij zou zijn, sloeg vorig jaar bij de fans in als een bom. De droom van vele vrouwen stierf in de reeks onverwacht in een auto-ongeval.

15-02-2016 om 23:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liesbet Vrieleman vertrekt bij VIER en VIJF

Liesbet Vrieleman vertrekt bij VIER en VIJF

http://oi66.tinypic.com/2571vs2.jpg

Liesbet Vrieleman, die sinds 2011 programmadirecteur is bij SBS, verlaat het bedrijf. SBS is het bedrijf achter tv-zenders VIER en VIJF.

Vrieleman, voormalig hoofdredacteur van de VRT-Nieuwsdienst, stapte in de zomer van 2011 over van de openbare omroep naar SBS, kort na de overname door de Vijver Media. Ze begeleidde de overgang van VT4 en VIJFtv naar VIER en VIJF, en bouwde de twee zenders uit tot stevige lokale spelers, zegt SBS.

"De inspanningen van de voorbije jaren voor de verbreding van VIER werpen dit voorjaar nog meer zijn vruchten af", zegt Vrieleman. "Hoe moeilijk het loslaten van 'De Ideale Wereld' ook was, VIER heeft vandaag een veel rijker en gevarieerder schema, dat ook beantwoordt aan de noden van een commerciële zender. Voor de eerste keer komt er ook een zomer- en winterprogrammatie. Allemaal fijne vooruitzichten. En VIJF, waarvan 90 procent aankoop is, is op die éne lokale woensdag gewoon marktleider en staat al langer stevig in zijn schoenen."

"Wijzer, sterker en bedachtzamer"

Het is volgens Vrieleman altijd goed om op een sterk moment afscheid te nemen. "Dit is zo'n moment. Het DNA van VT4 naar VIER brengen. Een grotere spreidstand was niet mogelijk. De afgelopen vier en een half jaar was SBS een bedrijf dat blootgesteld werd aan constante veranderingen. En dat in een veranderend medialandschap en in economische moeilijke tijden. Het heeft mij alleszins wijzer, sterker maar ook bedachtzamer gemaakt."

Wat Vrieleman gaat doen, is niet bekend.

Volgens Inge Smidts, lid van de raad van bestuur van De Vijver Media, is Vrieleman "de drijvende kracht geweest achter de mooie evolutie van VT4 naar VIER en naar VIJF". "Als resultaat liggen er nu twee heel mooie zenders die sterk staan en klaar zijn voor de toekomst. Dit wordt vandaag bewezen door de mooie resultaten op beide zenders."

15-02-2016 om 23:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet: "Ik was enkel geschikt voor dikke vrouwen-rollen, maar kijk nu"

Kate Winslet: "Ik was enkel geschikt voor dikke vrouwen-rollen, maar kijk nu"

http://oi63.tinypic.com/2uzfhn8.jpg

Kate Winslet heeft bewezen dat ze naast een getalenteerde actrice ook erg dapper is. Gisteren mocht ze op de Britse BAFTA's een prijs in ontvangst nemen voor haar acteertalenten. Ze droeg die op aan alle jonge vrouwen die aan zichzelf twijfelen.

De knappe actrice zei in haar speech dat ze het zelf niet altijd makkelijk heeft gehad in haar puberteit. "Ik was amper 14 jaar toen mijn leerkracht van toneel me vertelde dat ik het niet slecht zou doen, maar enkel als ik tevreden zou zijn met de rollen voor de dikke meisjes. Nu wil ik aan elke jonge vrouw die ooit neer werd gehaald door een leerkracht, een vriend of zelfs een ouder, zeggen dat je er niet naar moet luisteren. Het heeft heel lang geduurd om mijn onzekerheden te overwinnen, maar ik heb die gemene opmerkingen nooit mijn dromen laten verknallen. Daarom wil ik hen meegeven dat ze in zichzelf blijven geloven, ook al is dat erg moeilijk. Ik wil mijn prijs opdragen aan alle jonge vrouwen die aan zichzelf twijfelen. Want dat mag je niet doen, je moet er voor blijven gaan."

15-02-2016 om 23:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Cathy in geen geval De Mol kan zijn

Waarom Cathy in geen geval De Mol kan zijn

http://oi64.tinypic.com/jukep1.jpg

Manuella, de 52-jarige naaister uit Kruibeke en de ouderdomsdeken van 'De Mol' heeft vanavond het VIER-spel moeten verlaten. Misschien wist ze wel wie De Mol was, maar wist ze zeker en vast niet voldoende over de saboterende man of vrouw om langer in het spel te blijven. "Hoe ver geraakt een naaistertje?", vroeg ze zelf bij aanvang van 'De Mol'. We kennen nu het definitieve antwoord: drie afleveringen. Blijven verder gaan: vier mannen en drie vrouwen. Zes die hard spelers en één die hard mol. Zeker is dat 'De Mol' volgende week ongetwijfeld een versnelling hoger en harder gaat spelen.

Met Manuella is de laatste logische exit afgewerkt. "Ik heb 'De Mol' wellicht net niet ernstig genoeg opgenomen. Voor mij was het een spel, waar ik heel graag aan wilde deelnemen. Het was een avontuur dat ik niet wilde missen. Maar, ik wilde me ook elke dag dat ik in het spel zat amuseren. Dat heeft me wellicht een langer verblijf in 'De Mol' gekost", aldus de sympathieke naaister, die wel degelijk 'het beest in haar' heeft losgelaten in Argentinië.
 
Vielen vorige week de maskers bij de meeste kandidaten af, dan was dat vanavond niet anders. Wel integendeel. Het ging er bij wijlen bijzonder hard en grof aan toe. Het moge duidelijk wezen dat 'De Mol' op het scherp van de snee wordt gespeeld. Naast de enige, echte Mol, waarbij we tot nader bericht nog steeds voluit wijzen naar aannemer Bruno, staan de zenuwen gespannen, vertrouwt niemand nog iemand, worden duidelijk overal intriges en complotten gezien.

15-02-2016 om 23:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Kanye West gelanceerd op Tidal

Nieuw album Kanye West gelanceerd op Tidal

http://oi66.tinypic.com/hwn2f8.jpg

Het nieuwe album van Kanye West is officieel uit en kan worden beluisterd op streamingdienst Tidal. The Life of Pablo werd gelanceerd na een optreden van West bij Saturday Night Live.

Op het album staan achttien nummers en West heeft samengewerkt met bekende namen als Rihanna, Kid Cudi en Kelly Price.

Het album werd op 11 februari gepresenteerd bij een modeshow van West in Madison Square Garden in New York.

14-02-2016 om 18:01 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorgoed in haar hart, voorgoed op haar huid: Lady Gaga laat Bowie-tattoo zetten

Voorgoed in haar hart, voorgoed op haar huid: Lady Gaga laat Bowie-tattoo zetten

http://oi67.tinypic.com/xoljpe.jpg

Lady Gaga heeft de onlangs overleden David Bowie geëerd met een tatoeage. Dat schrijft NME. De popster heeft op haar zij een afbeelding van Bowie laten zetten.

In een reeks video's op Snapchat is het hoofd van Bowie op haar zij te zien, net zoals op het album Aladdin Sane. Ook de iconische bliksemschicht ontbreekt niet.

De tatoeage werd gezet door Mark Mahoney bij de Shamrock Social Club in Hollywood.

"Dit is de afbeelding die mijn leven heeft veranderd", schrijft Gaga.

Lady Gaga geeft bij de uitreiking van de Grammy Awards ook een optreden als eerbetoon aan David Bowie.

14-02-2016 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rolling Stones drijven beveiliging op nadat crewlid sterft in schietpartij

Rolling Stones drijven beveiliging op nadat crewlid sterft in schietpartij

http://oi65.tinypic.com/oid2u0.jpg

Een crewlid van de Engelse band The Rolling Stones werd in Argentinië neergeschoten tijdens de tournee door Zuid-Amerika. Frontman Mick Jagger en zijn muzikanten nemen geen risico meer, ze krijgen de klok rond bewaking van de beste bodyguards nu ze verder richting Brazilië trekken.

De man werd neergeschoten aan het La Plata-stadion in Buenos Aires, waar The Rolling Stones hadden opgetreden. De man was één van de passagiers van een crewbusje dat net het stadion verliet. Een bende criminelen nam het voertuig onder vuur, de mannen waren uit op geld. Daardbij werd het 55-jarige slachtoffer Pedro Luis Tabares geraakt door een kogel. Later in het ziekenhuis verklaarden artsen hem dood. Volgens de politie beschikte de bende over vertrouwelijke informatie als waar het geld in het busje bewaard werd en welke route de bestuurder ging nemen.

Een bron vertelde aan de Britse krant The Mirror: "Voor de tour houden de bandleden rekening met de risico's van op te treden in dit soort plaatsen. Rijke personen zijn altijd een potentieel doelwit, maar nu zijn Mick Jagger en co altijd veilig, want ze worden beschermd door de beste bodyguards op de wereld."

De rocksterren zijn momenteel in Buenos Aires voor hun OLE-tournee. De leden van de band reizen nu allemaal in aparte auto's. De band heeft nog landen als Brazilië, Uruguay, Peru, Colombia en Mexico op de planning staan.

14-02-2016 om 17:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met kusjes en bloemen: zo vieren onze BV's Valentijn

Met kusjes en bloemen: zo vieren onze BV's Valentijn

http://oi68.tinypic.com/69qgkl.jpg

Vandaag is het de hoogdag voor de liefde en daar kan je op social media niet omheen. Ook heel wat bekende Vlamingen laten Valentijn niet onopgemerkt voorbijgaan, met hartjes, kusjes en cadeautjes. Zo kreeg Karen Damen bloemen van de twee mannen in haar leven.

Tanja Dexters koos in het Valentijnsweekend voor de vrienschap, ze ging op stap met haar vriendin Griet Van Hees.

Karen Damen kreeg vanochtend van zoontje Sky een schattig roosje en van echtgenoot Anthony een flinke bos bloemen.

Hanne van K3 ontdekte een hartje op haar parkeerplaats voor de K3-show. Een originele manier om aan de dag van de liefde herinnerd te worden.

Astrid Bryan heeft met haar verloofde Bram duidelijk wilde plannen vandaag. Ze deelde een foto van de slagzin 'Let's get physical', wat zoveel betekent als 'Laten we intiem worden'.

Stylist Jani trakteert zijn fans vandaag op kusjes.

Joke van de Velde maakt dan weer van de gelegenheid gebruik om haar volgers wat liefdesadvies te geven. "Wees de concurrentie voor en verklaar je liefde NU"

14-02-2016 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence schenkt hartpatiënten twee miljoen Bewaar artikel

Jennifer Lawrence schenkt hartpatiënten twee miljoen

http://oi66.tinypic.com/2dahfmc.jpg

Jennifer Lawrence (25) doneert 2 miljoen dollar (bijna 1,8 miljoen euro) aan een ziekenhuis in haar geboorteplaats Louisville. Met het geld wordt een speciale afdeling voor jonge hartpatiëntjes in het leven geroepen.

Jennifer maakte haar donatie vandaag wereldkundig in een video. Als het aan de actrice ligt, blijft het niet bij de 2 miljoen. Ze daagt de gemeenschap uit haar inleg te verdubbelen.

Met het geld wordt de Jennifer Lawrence Foundation Cardiac Intensive Care Unit gesticht. De 25-jarige actrice is geen onbekende van kinderziekenhuis Kosair; elk jaar steekt Jennifer de patiëntjes een hart onder de riem tijdens de kerstdagen.

13-02-2016 om 18:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annelien Coorevits: "Partnerruil en zo, dat is niet aan mij besteed.

Annelien Coorevits: "Partnerruil en zo, dat is niet aan mij besteed.

http://oi64.tinypic.com/2638ubp.jpg

Elke woensdagavond zien we in het programma Temptation Island hoe 4 koppels steeds dichter het einde van hun relatie naderen, omdat ze niet kunnen weerstaan aan de verleiding. Maar verleiding kan ook iets moois zijn, vindt presentatrice Annelien Coorevits (29). NINA sprak haar over het spel tussen man en vrouw, jaloezie, de invloed van kinderen op een relatie, ware liefde en de charme van imperfectie.

Je had maar één relatie voor Olivier (Deschacht,  Anderlechtspeler, red.). Ben je nooit nieuwsgierig naar andere mannen?
"Natuurlijk. Het is een bewuste keuze om met Oli verder te gaan. Maar soms stel ik me de vraag: had ik gewacht tot mijn dertigste om me te settelen, hoeveel mannen zou ik gehad hebben? Niet veel wellicht, ik ben geen fladdertype. Of: hoe zou het zijn met iemand anders? Maar als je het goed hebt, zet je dat niet op het spel. Er zijn genoeg voorbeelden van passionele romances die na een jaar stuk lopen en dan willen ze terug."

Mocht je een wildcard krijgen, met wie zou je het willen doen?
"Ik wil geen wildcard, want ik wil mijn vriend ook geen geven. Ik ben zeer ouderwets op dat vlak. Je moet het proberen met twee. Lukt het niet, dan heb je tenminste geprobeerd. Al die moderne toestanden, partnerruil en zo, dat is niet aan mij besteed."

Je zei ooit: 'Ik ben een hopeloze romanticus: niemand is gemaakt om alleen te blijven.' Temptation probeert koppels net uiteen te trekken ...
"Ja, ik heb daarbij stilgestaan. Zelf zou ik nooit deelnemen. Ik vind: je moet de kat niet bij de melk zetten. Maar als je elk weekend uitgaat tot een gat in de nacht, kom je ook in de verleiding. Je zit tussen mannen,  je single vriendinnen zijn aan het flirten ... Iedereen  beslist voor zichzelf aan welke test ze hun relatie onderwerpen. Onlangs zag ik de vier koppels terug. Niet één van hen heeft spijt van hun deelname."

Je kwam zelf niet in de verleiding in Thailand?
"O nee, al die alfamannetjes, dat is niet mijn type. Ik hou van een zelfzekere man, maar niet van de metroman: bezeten van zijn uiterlijk, bij het opstaan vijftig keer pompen ... Oli is ook bezig met zijn lichaam, maar dat is omwille van zijn job, niet uit ijdelheid."

Uiterlijk is niet belangrijk.
"Jawel. Ik hou van grote mannen. Maar een man moet voor mij vooral een 'hoek af' hebben. Imperfectie vind ik heel aantrekkelijk. Humor doet het ook altijd. Niets zaliger dan een man die je doet lachen. Niet kunnen relativeren, hoogmoed, vol van zichzelf zijn en een een slecht gebit zijn dan weer absolute afknappers."

Jij wil ook een echte man.
"Ja. Als een man me vasthoudt, moet ik me geborgen voelen. Belachelijk, ik weet het, maar ik heb dat nodig. Ik hou van het klassieke rollenpatroon: ik zorg graag voor mijn man en kinderen. En al hebben we allebei sterke karakters, als puntje bij paaltje komt, is Oli de baas. Natuurlijk is hij mijn gelijke en al wat je wilt, maar een man moet een man zijn voor mij en dus hij mag het laatste woord hebben."

Op een site met verleidingstips las ik: 'Ga niet met je man in competitie, kleineer hem niet. De man is al de boksbal van zijn baas, zijn vrienden, de maatschappij. Thuis wil een man zich aanvaard voelen.'
"Vooral die 'kleineer hem niet' is waar. Ligt er iets op je lever, babbel het thuis uit of in de auto, maar verneder hem nooit en plein public."

13-02-2016 om 18:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Massa volk neemt afscheid van Eddy Wally

Massa volk neemt afscheid van Eddy Wally

http://oi68.tinypic.com/2a93yhf.jpg

Zowat drieduizend mensen hebben zaterdag in Zelzate afscheid genomen van Eddy Wally (1932-2016). In de Sint-Laurentiuskerk, die voorbehouden was voor genodigden, woonden vele honderden mensen de afscheidsviering bij, en ook op de Grote Markt volgden honderden mensen ondanks de koude via grote schermen de viering. Sinds vanmorgen stond al een driehonderdtal mensen klaar om de begrafenis vanop de eerste rij te volgen. Vanuit het hele land waren fans naar Zelzate afgezakt.

Binnen in de kerk is normaal gezien plaats voor zowat 450 mensen. Voor de gelegenheid werden nog eens 100 extra stoelen aangebracht. Buiten de kerk was plaats voorzien voor 3.000 à 4.000 mensen. Zij volgden de plechtigheid via drie grote schermen.

In zijn preek prees de priester Eddy Wally als een artiest die "zoveel mensen met zijn optredens een gelukkige middag of avond heeft bezorgd". "Hij bracht zoveel mensen mensen samen. Zijn optredens boden niet alleen ontspanning, maar zorgden ook voor troost." 

"Eddy was een lieve man, vader en grootvader. Hij was erg fier toen zijn dochter Marina als zangeres in zijn voetsporen trad. Zij vormden als het ware vier handen op een buik."  "Elkeen die hem ontmoette, kreeg een goed woord en een warm welkom. Stond je voor een rood licht voor de brug in Zelzate: je kreeg steevast een vriendelijke groet."

De vaste accordeonist van Eddy speelde enkele instrumentale nummers terwijl honderden mensen voor een bidprentje aanschoven. Er zijn in totaal 5.000 prentjes voor het publiek gedrukt. De familie en dichte vrienden krijgen een speciaal 'bankpasje', met aan de ene kant het portret van Eddy Wally en aan de andere kant dat van Mariëtje.

Pleinorganisator Ivan Saerens van de Gentse Feesten nam daarna het woord. "Beste Eddy, op de dinsdag was het St. Baafsplein van jou. Op het moment dat je het podium betrad, werd de lont aan het vuur gestoken. Als de Vlaamse Liberace bracht je een unieke feestwolk tussen kathedraal en belfort. Voor 8.000 uitzinnige fans, jong en oud, arm en rijk. In 2004 stonden in 'De Gentenaar' drie volle bladzijden over één optreden. Welke artiest doet jou dat na? De krantenkoppen van toen: 'Stad is te klein, emotie te groot', 'Eddy Wally bouwt in Gent grootste muzikale feest ooit'.  Toen je onwel werd tijdens je laatste optreden op de Gentse Feesten, bleek dat het begin van de aftakeling. Duizenden fans zullen nooit je muzikale momenten vregeten. Eddy Wally is niet dood, tientallen van zijn hits zijn een blijver.Je bent geweldig Eddy".

Saerens las nadien ook de tekst van manager Hugo Colpaert voor.  Ook burgemeester Bruggeman sprak de aanwezigen toe.  Bart Herman bracht op gitaar een zelfgeschreven ode aan Eddy Wally. Adri-Jan Hoes, de oudste zoon van de overleden Nederlands-Limburgse platenbaas Johnny Hoes, prees Eddy die als simpele jongen uit de wijk De Catte zijn droom kon waarmaken door keihard te werken. Hij vroeg voor het laatst een daverend applaus voor Eddy Wally. Christoff zong het Onze Vader.

Aan het einde van de viering, toen de kist buitengedragen werd, weerklonk door de luidsprekers het nummer 'My Way', gezongen door Eddy Wally zelf. Daarna volgden nog het nummer 'You'll never walk alone' en een medley van nummers van Eddy Wally, waaronder 'Als marktkramer ben ik geboren', 'Chérie' en 'Ik spring uit 'n vliegmachien". Buiten weerklonk opnieuw luid applaus.

Omstreeks 13 uur vertrok de begrafenisstoet naar de begraafplaats van Zelzate, waar Eddy Wally begraven wordt bij zijn echtgenote Mariëtje.

13-02-2016 om 18:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wat je ook doet, vroeg of laat komt de rekening"

"Wat je ook doet, vroeg of laat komt de rekening"

http://oi65.tinypic.com/wh1eo5.jpg

Johan Keuninckx, Fons Sijmons en nu ook Robert 'Berre' Bergen: drie bassisten van The Scabs, alle drie overleden voor hun zestigste. Een leven vol rock-'n-roll daar de schuld van geven, is wellicht te kort door de bocht. Maar de tol van het podium kan wel degelijk zwaar zijn, weet ook Scabs-frontman Guy Swinnen (55). Wij zaten met hem samen voor wat een openhartig gesprek werd over onregelmatig leven, drank en drugs, stress en ontlading. "Verleiding wordt snel een gewoonte."

Familie en vrienden nemen vandaag afscheid van Berre Bergen, die amper 53 jaar werd. De gewezen bassist van The Scabs en De Kreuners overleed aan de gevolgen van een longemfyseem, een aandoening waar hij al jaren mee kampte. Opnieuw een schok voor de (Vlaamse) rockwereld, nadat we op internationaal vlak al afscheid moesten nemen van legendes als Lemmy Kilmister en David Bowie.

Guy Swinnen had geen contact meer met Berre, maar hij koestert de herinneringen. "We hebben samen de beginjaren van The Scabs beleefd, en de groep ook samen opgebouwd", vertelt hij. "Zoiets kan je niet vergeten. Toen Berre The Scabs destijds inruilde voor De Kreuners zijn er woorden geweest. Ja, ik was kwaad. We waren 'Royalty in Exile', onze grote doorbraakplaat, aan het voorbereiden. Twee maanden voor we de studio in zouden duiken, liet Berre weten dat hij niet langer meedeed. Fuck, man... Gelukkig vonden we niet lang daarna een opvolger in Fons, en viel alles in zijn plooi. En Berre voelde zich uiteindelijk goed bij De Kreuners, waar hij meer op zijn plaats zat. Ik heb hem opnieuw gesproken tijdens de voorstelling van het boek 'Dirty Years of Rock 'n Roll', in 2010. We konden weer met elkaar praten, zelfs lachen. Maar zijn gezondheid was toen al niet goed meer. Hij moest altijd een stoel in de buurt hebben, met een zuurstofflesje binnen handbereik."

13-02-2016 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally komt nog met nieuwe muziek na zijn dood

Eddy Wally komt nog met nieuwe muziek na zijn dood

http://oi68.tinypic.com/308zju9.jpg

De manager van Eddy Wally is van plan om nog een album uit te brengen na de dood van de Vlaamse zanger. Daarop zullen onuitgebrachte nummers van 'The Voice of Europe' staan. Ook verschillende andere "Vlaamse vedetten" zullen op het album zijn te horen.

Hugo Colpaert, de manager van Eddy Wally, heeft de plannen voor het nieuwe album deze namiddag aangekondigd op een speciale persconferentie na de begrafenis. Ook dochter Marina was daarop aanwezig.

"Het was eigenlijk de bedoeling om ermee te wachten tot Eddy weer aan de beterhand was", vertelt de manager. "Maar nu zal je daar binnenkort meer over horen."

13-02-2016 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levensgrote speelgoedversie van 'Star Wars'-lieveling BB-8 in de maak

Levensgrote speelgoedversie van 'Star Wars'-lieveling BB-8 in de maak

http://oi63.tinypic.com/2z9k7jm.jpg

Goed nieuws voor alle Star Wars-fans en liefhebbers van het betere robotwerk: Spin Master zou binnenkort met een nieuwe speelgoedversie van BB-8 op de markt komen. Fijne nieuwigheid tegenover eerdere versies: het huidige robotje zou maar liefst 48 cm groot zijn en daarmee bijna even groot als de échte BB-8.

Het is niet de eerste keer dat een bedrijf de futuristische filmheld in reële variant omzet. Sphero, het bedrijf dat ook de technologie voor de echte BB-8 hielp ontwikkelen, bouwde eerder al een app-gecontroleerde speelgoedversie ter grootte van een handpalm. Ook Hasbro kwam al met een soortgelijke, maar iets grotere en op afstand te besturen versie op de proppen. De BB-8 die momenteel door Spin Master ontwikkeld wordt, dreigt de vorige twee versies echter ver te overklassen, niet door extra technologisch vernuft, maar wel door zijn grootte. 

Volgens verschillende bronnen uit het milieu zou de nieuwe BB-8 om en bij de 48 cm groot zijn. Dat is nog steeds zo'n 18 cm kleiner dan de filmische variant, maar eveneens 18 cm goter dan de versie van Hasbro, die op zijn beurt al groter was dan de Sphero-variant.

Noch Spin Master, noch Disney - franchise-eigenaar van Star Wars - wilden de ontwikkeling van een nieuw staaltje Star Wars-robotica al bevestigen, maar verwacht wordt dat de nieuwe BB-8 volgende week op de Toy Fair in New York City officieel aan het grote publiek wordt voorgesteld.

13-02-2016 om 00:21 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!