Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wat je ook doet, vroeg of laat komt de rekening"

"Wat je ook doet, vroeg of laat komt de rekening"

http://oi65.tinypic.com/wh1eo5.jpg

Johan Keuninckx, Fons Sijmons en nu ook Robert 'Berre' Bergen: drie bassisten van The Scabs, alle drie overleden voor hun zestigste. Een leven vol rock-'n-roll daar de schuld van geven, is wellicht te kort door de bocht. Maar de tol van het podium kan wel degelijk zwaar zijn, weet ook Scabs-frontman Guy Swinnen (55). Wij zaten met hem samen voor wat een openhartig gesprek werd over onregelmatig leven, drank en drugs, stress en ontlading. "Verleiding wordt snel een gewoonte."

Familie en vrienden nemen vandaag afscheid van Berre Bergen, die amper 53 jaar werd. De gewezen bassist van The Scabs en De Kreuners overleed aan de gevolgen van een longemfyseem, een aandoening waar hij al jaren mee kampte. Opnieuw een schok voor de (Vlaamse) rockwereld, nadat we op internationaal vlak al afscheid moesten nemen van legendes als Lemmy Kilmister en David Bowie.

Guy Swinnen had geen contact meer met Berre, maar hij koestert de herinneringen. "We hebben samen de beginjaren van The Scabs beleefd, en de groep ook samen opgebouwd", vertelt hij. "Zoiets kan je niet vergeten. Toen Berre The Scabs destijds inruilde voor De Kreuners zijn er woorden geweest. Ja, ik was kwaad. We waren 'Royalty in Exile', onze grote doorbraakplaat, aan het voorbereiden. Twee maanden voor we de studio in zouden duiken, liet Berre weten dat hij niet langer meedeed. Fuck, man... Gelukkig vonden we niet lang daarna een opvolger in Fons, en viel alles in zijn plooi. En Berre voelde zich uiteindelijk goed bij De Kreuners, waar hij meer op zijn plaats zat. Ik heb hem opnieuw gesproken tijdens de voorstelling van het boek 'Dirty Years of Rock 'n Roll', in 2010. We konden weer met elkaar praten, zelfs lachen. Maar zijn gezondheid was toen al niet goed meer. Hij moest altijd een stoel in de buurt hebben, met een zuurstofflesje binnen handbereik."

13-02-2016 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally komt nog met nieuwe muziek na zijn dood

Eddy Wally komt nog met nieuwe muziek na zijn dood

http://oi68.tinypic.com/308zju9.jpg

De manager van Eddy Wally is van plan om nog een album uit te brengen na de dood van de Vlaamse zanger. Daarop zullen onuitgebrachte nummers van 'The Voice of Europe' staan. Ook verschillende andere "Vlaamse vedetten" zullen op het album zijn te horen.

Hugo Colpaert, de manager van Eddy Wally, heeft de plannen voor het nieuwe album deze namiddag aangekondigd op een speciale persconferentie na de begrafenis. Ook dochter Marina was daarop aanwezig.

"Het was eigenlijk de bedoeling om ermee te wachten tot Eddy weer aan de beterhand was", vertelt de manager. "Maar nu zal je daar binnenkort meer over horen."

13-02-2016 om 17:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levensgrote speelgoedversie van 'Star Wars'-lieveling BB-8 in de maak

Levensgrote speelgoedversie van 'Star Wars'-lieveling BB-8 in de maak

http://oi63.tinypic.com/2z9k7jm.jpg

Goed nieuws voor alle Star Wars-fans en liefhebbers van het betere robotwerk: Spin Master zou binnenkort met een nieuwe speelgoedversie van BB-8 op de markt komen. Fijne nieuwigheid tegenover eerdere versies: het huidige robotje zou maar liefst 48 cm groot zijn en daarmee bijna even groot als de échte BB-8.

Het is niet de eerste keer dat een bedrijf de futuristische filmheld in reële variant omzet. Sphero, het bedrijf dat ook de technologie voor de echte BB-8 hielp ontwikkelen, bouwde eerder al een app-gecontroleerde speelgoedversie ter grootte van een handpalm. Ook Hasbro kwam al met een soortgelijke, maar iets grotere en op afstand te besturen versie op de proppen. De BB-8 die momenteel door Spin Master ontwikkeld wordt, dreigt de vorige twee versies echter ver te overklassen, niet door extra technologisch vernuft, maar wel door zijn grootte. 

Volgens verschillende bronnen uit het milieu zou de nieuwe BB-8 om en bij de 48 cm groot zijn. Dat is nog steeds zo'n 18 cm kleiner dan de filmische variant, maar eveneens 18 cm goter dan de versie van Hasbro, die op zijn beurt al groter was dan de Sphero-variant.

Noch Spin Master, noch Disney - franchise-eigenaar van Star Wars - wilden de ontwikkeling van een nieuw staaltje Star Wars-robotica al bevestigen, maar verwacht wordt dat de nieuwe BB-8 volgende week op de Toy Fair in New York City officieel aan het grote publiek wordt voorgesteld.

13-02-2016 om 00:21 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
12-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele poseert sexy voor Vogue

Adele poseert sexy voor Vogue

http://oi64.tinypic.com/kmazl.jpg

Nu Adele weer helemaal terug is, wist modeblad Vogue haar te strikken als covermodel van het maartnummer. De Amerikaanse topfotograaf Annie Leibovitz legde de Britse superster en moeder vast op een benevelde winterdag in een kasteel in Oxfordshire. Het resultaat mag er zijn: Adele schittert als jonkvrouw in prachtige couture uit de nieuwste lentecollecties.

Vogue gaf de coverfoto, waarop Adele met haar blauwe ogen zwoel de camera inkijkt in een kleurrijk zijden jurkje van Burberry, vandaag vrij. "She had us at Hello'', aldus het modeblad, dat refereert aan Adeles comebackhit.

De lezers van de Amerikaanse Vogue krijgen een openhartige Adele te zien. Daar waar ze normaal gesproken weinig loslaat over haar privéleven, gaat ze in op de momenten die haar leven totaal veranderden. Zo wist ze toen ze Simon (Simon Christopher Konecki, haar vriend, red.) ontmoette, dat er iets zou gebeuren. Volgens de Britse zangeres hebben hij en zoontje Angelo (3) er voor gezorgd dat alle drama, waar ze vroeger op leefde, uit haar leven verdween. "Er is geen ruimte in mijn hoofd voor meer rommel.'' Bovendien maakt het moederschap haar erg trots. "Toen ik moeder werd, voelde ik het echte leven. Ik had een doel. Dat had ik daarvoor niet.''

Missen
Het gezinsleven was voor Adele de reden om een derde album op de lange baan te schuiven. "Mijn grootste ding is moeder zijn, dan kom ik, dan pas werk. Ik denk dat ik een bepaalde periode stil moest zijn om ervoor te zorgen dat mensen me misten.''

De stylisten van Vogue staken Adele, die zes jaar geleden voor het laatst in het modemagazine schitterde, voor de fotoshoot in lentejurken van onder meer het Canadese modehuis Erdem, de Italiaanse ontwerper Giambattista Valli en Gucci.

12-02-2016 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Mia' beste Belgische nummer volgens Studio Brussel-luisteraars

'Mia' beste Belgische nummer volgens Studio Brussel-luisteraars

http://oi66.tinypic.com/15mihbk.jpg

'Mia' van Gorky is voor het tweede jaar op rij verkozen tot beste Belgische nummer. Het nummer laat 'Instant Street' van dEUS en 'My Heroics, Part One' van Absynthe Minded achter zich.

Vandaag werd op Studio Brussel '100 van Eigen Kweek' uitgezonden. Uit een lijst van 100 iconische Belgische nummers mochten de luisteraars hun favorieten kiezen. De lijst was het orgelpunt van 'De Week van Eigen Kweek' waarin Studio Brussel alleen maar Belgische muziek draaide.

Net zoals vorig jaar schoot 'Mia' de hoofdvogel af. Andere nummers in de top tien zijn 'Champagne' van Millionaire, 'Suds & Soda' van dEUS en 'Housewife' van Daan. De hoogste nieuwkomer in de lijst is 'Bunker' van Balthazar. Het nummer staat meteen op de achtste plaats.

dEUS is de hofleverancier in de lijst met zeven nummers. Ook Triggerfinger is goed vertegenwoordigd met vier nummers.

12-02-2016 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gehate miljonair bood 10 miljoen dollar om nieuw album Kanye West helemaal voor zichzelf te hebben

Gehate miljonair bood 10 miljoen dollar om nieuw album Kanye West helemaal voor zichzelf te hebben

http://oi68.tinypic.com/vq7ayg.jpg

De voormalige farma-CEO Martin Shkreli belandt al sinds september van de ene controverse in de andere. Via Twitter maakte hij gisteren bekend dat hij de exclusieve eigenaar wilde worden van Kanye Wests nieuwste album.

Martin Shkreli (32) is de voormalige CEO van een farmaceutisch bedrijf dat in september de prijs een geneesmiddel voor de behandeling HIV-patiënten 55 keer duurder maakte. Daardoor werd hij meteen uitgeroepen tot de 'meest gehate man in de VS'.

Kort nadien kocht hij het enige exemplaar van 'Once Upon a Time in Shaolin' van Wu-Tang Clan. Daarvoor telde hij maar liefst twee miljoen dollar neer.  

Nu wilde de man ook Kanye Wests nieuwe album 'The Life of Pablo' helemaal voor zichzelf hebben. Hij bood de rapper en zijn label Def Jam Recordings tien miljoen dollar "zodat het album niet openbaar gemaakt zou worden."  

Shkreli beweerde dat West en zijn label Def Jam Recordings wettelijk verplicht zijn om zijn voorstel te bespreken met de raad van bestuur. Daarmee hoopte hij dat de release van het album "enkele dagen uit te stellen".

Kanye West liet de onzin van Shkreli niet aan zijn hart komen. Hij stelde gisteren zijn nieuwe plaat voor op zijn modeshow in New York, waar de muziek deel uitmaakte van de show. Fans konden de lancering van het album en de show volgen via een livestream.

12-02-2016 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas en Like Mike klaar voor Amerikaans tv-debuut

Dimitri Vegas en Like Mike klaar voor Amerikaans tv-debuut

http://oi67.tinypic.com/2dbv3tx.jpg

Onze Belgische top-DJ's Dimitri Vegas & Like Mike maken zich op voor hun grote live-debuut op de Amerikaanse televisie. De broers zijn exclusief gevraagd voor de show waarin het nieuwe nummer van Sports Illustrated wordt onthuld en zullen in 94 miljoen huiskamers te zien zijn.

Topmodellen als Elle -The Body- McPherson en Chrissy Teigen, mevrouw Ronaldo Irina Shayk en een hele engelenschare van 'Victoria's Secret': Dimitri Vegas & Like Mike brengen hun 'Higher Place' zaterdagnacht niet enkel voor een onwaarschijnlijk miljoenenpubliek, maar ook omringd door de allermooiste vrouwen.

Voor de broers -die momenteel in LA aan een nieuw album werken- een absoluut droomdebuut op de Amerikaanse televisie en een intrede langs de grote poort. Zo is de show -die traditioneel wordt uitgezonden tijdens het NBA All Stars Weekend- één van de meest bekeken programma's ter wereld en scoort het gala met enkel bloedmooie vrouwen in de categorie 'mannen tussen 18 en 34' zelfs hoger dan de 'Super Bowl'.

12-02-2016 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman na 5 behandelingen tegen huidkanker: "Gebruik alstublieft zonnecrème!"

Hugh Jackman na 5 behandelingen tegen huidkanker: "Gebruik alstublieft zonnecrème!"

http://oi65.tinypic.com/34eezch.jpg

De Australische acteur Hugh Jackman liet al vijf keer huidkanker wegnemen, en waarschuwt zijn fans via Instagram voor deze vorm van kanker. "Gebruik alstublieft zonnecrème en laat je regelmatig controleren," schrijft de acteur uit onder meer 'Les Misérables' en de 'X-men'-films.

Eergisteren postte de acteur een foto van zichzelf op Instagram, waarop te zien is aan een pleister op zijn neus hoe hij voor de vijfde keer behandeld werd tegen huidkanker. "Een voorbeeld van wat er gebeurt als je geen zonnecrème gebruikt," schrijft hij. "Basaalcelcarcinoom. De mildste vorm van kanker, die toch gevaarlijk is. Gebruik alsjeblieft zonnecrème en laat je regelmatig controleren."

Basaalcelcarcinoom komt vrij frequent voor en telt voor zo'n 70% van alle niet-melanome huidkankers. Ze zijn niet ingrijpend maar moeten wel behandeld worden, omdat ze kunnen uitgroeien tot agressievere kankers. Het merendeel van die kankers wordt veroorzaakt door de schadelijke UV-stralen van zonlicht.

Jackman werd in 2013 voor het eerst behandeld voor huidkanker, en laat zich elke 3 maanden controleren. Je kan de acteur kennen door zijn rol als Jean Valjean in Les Misérables en die van Wolverine in de X-Men films.

11-02-2016 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Wars aangeklaagd voor beenbreuk Harrison Ford

Star Wars aangeklaagd voor beenbreuk Harrison Ford

http://oi68.tinypic.com/2luq45h.jpg

Het productiebedrijf achter Star Wars is aangeklaagd omdat Han Solo-acteur Harrison Ford zijn been brak op de set. Volgens het Britse comité voor gezondheid en veiligheid (HSE) beschermden de filmmakers de acteurs niet voldoende. Dat meldde de BBC op haar website.

Bij het filmen van 'Star Wars 7: The Force Awakens' (SWFA) brak Ford zijn been op de set toen hij werd geraakt door een hydraulische metalen deur van het ruimteschip Millennium Falcon. Bij dit incident, dat gebeurde in juni 2014, werd hij vervolgens voor verzorging naar het ziekenhuis overgevlogen.

Het HSE klaagt nu het Britse Foodles Production, een dochteronderneming van Disney, aan. Volgens het HSE is er voldoende bewijs dat Foodles zich niet aan de veiligheidsvoorschriften hield. Volgens een woordvoerder "moeten werkgevers voldoende maatregelen nemen om de werknemers te beschermen, zeker als het gaat over een filmset". Vertegenwoordigers van het productiehuis zullen voor de rechter verschijnen op 12 mei.

SWFA werd gefilmd in de Pinewood Studio's in Buckinghamshire, waar ook bijna alle Bond-films zijn gedraaid. Daar wordt ook de nieuwe Star Wars-film ingeblikt. De achtste episode komt uit in december 2017.

11-02-2016 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw Harry Potter-boek nog niet uitgegeven en al aan top van verkooplijsten

Nieuw Harry Potter-boek nog niet uitgegeven en al aan top van verkooplijsten

http://oi64.tinypic.com/o90kdw.jpg

Het nieuwe Harry Potter-boek staat, één dag na de aankondiging van de publicatie, al bovenaan de verkooplijsten van Amazon en boekenketen Waterstones. Opmerkelijk, want het achtste boek in de reeks verschijnt pas op 31 juli.

Het boek "Harry Potter and the Cursed Child" is een aangepaste versie van het gelijknamige toneelstuk, dat een dag voor de publicatie in première gaat in Londen. Het verhaal werd door J.K. Rowling geschreven in samenwerking met Jack Thorne en John Tiffany, en speelt zich 19 jaar na de gebeurtenissen uit het zevende boek af.

11-02-2016 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10.000 pensen en pintjes: K3 gaat knepen van het vak leren op kleine festivals

10.000 pensen en pintjes: K3 gaat knepen van het vak leren op kleine festivals

http://oi63.tinypic.com/iycvvr.jpg

Marthe, Klaasje en Hanne ruilen de glitter en de glamour van de uitverkochte Lotto-Arena voor 'den boerenbuiten'. Net als hun voorgangers moeten ze deze zomer de kneepjes van het vak leren op kleinere festivals, tussen de braadworsten en de pintjes.

Van de Glitterparty in Hoogstraten tot Boerenrock in Kortenaken: Marthe, Hanne en Klaasje bevestigden hun komst al aan verschillende kleinere festivals op het Vlaamse platteland. Ongetwijfeld treedt de rest van het land binnenkort in hun voetsporen en drinken we straks - collectief gekleed in regenboogjurk -pintjes op de pasjes van '10.000 luchtballonnen'.

Alle begin is moeilijk, zeker nu de nieuwe K3'tjes er binnenkort alleen voor staan - zónder de steun van Karen, Kristel en Josje. "Het klopt dat we toegezegd hebben op de aanvragen van kleinere festivals", luidt het bij Studio 100. "We moeten de overgang kunnen maken na het enorme succes van de afscheidstournee en de reality-reeks 'Wij zijn K3'. Marthe, Hanne en Klaasje moeten nog veel leren en zo snel mogelijk ervaring opdoen in verschillende omstandigheden - en dus niet alleen tijdens de grote zaalshows. Het is dan ook belangrijk, bijna een automatisme, dat ze naar de mensen zelf toestappen en een nieuwe groep fans aanspreken."

11-02-2016 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top Gear: Chris Evans en Matt LeBlanc krijgen nog vier co-presentatoren

Top Gear: Chris Evans en Matt LeBlanc krijgen nog vier co-presentatoren

http://oi63.tinypic.com/sy8oyf.jpg

'Top Gear', het autoprogramma dat in mei terugkeert op de BBC, krijgt niet drie maar zes presentatoren. Dat heeft Chris Evans onthuld. Naast de reeds bekendgemaakte medewerking van 'Friends'-acteur Matt LeBlanc krijgt Evans het gezelschap van de Duitse racepiloot Sabine Schmitz, F1-commentator Eddie Jordan, tv-presentator en autorecensent Rory Reid en YouTube-ster Chris Harris. Ook de mysterieuze Stig is er opnieuw bij.

Evans onthulde het nieuws vanmorgen in zijn radioprogramma op BBC Radio 2. Dit is wat hij en de nieuwkomers te zeggen hadden.

Chris Evans

"We hebben voor elk wat wils. Een collega autofreak van over de plas met Matt, een onbevreesde snelheidsduivel met de onbevreesde en bruisende Sabine, de encyclopedische, grappige en kleurrijke Eddie Jordan en 's werelds top autorecensent Chris en Rory die me omverblies met zijn auditie en zijn plaats in dit team meer dan verdient".

Eddie Jordan

"Ik popel van de opwinding. Ik heb een enorm respect voor al mijn co-presentatoren en ik vraag hen voorzichtig te zijn met mijn oude botten. Auto's zitten in mijn DNA en hoewel ik zowat alles heb kunnen doen wat ik wilde in de motorsport, is het presenteren van Top Gear de kers op de taart".

Chris Harris

"Top Gear heeft mijn leven met auto's vorm gegeven, mijn perceptie van en mijn obsessie voor auto's heb ik aan Top Gear te danken. Ik hoop dat ik het programma kan spijzen met journalistieke geloofwaardigheid en tegelijk wat keet kan schoppen. Mocht alle foutlopen, kan ik nog altijd zeggen dat ik ooit in Top Gear zat en terug dat vervelende ventje van YouTube worden".

Sabine Schmitz

"Ik groeide op naast de Nurburgring en ik race al heel lang. De kans om het rijden met televisie te combineren kon ik niet laten voorbijgaan. Ik heb in het verleden enkele keren in Top Gear gezeten, dus ik weet dat we er veel plezier aan zullen beleven".

Rory Reid

"Toen ik mijn auditiefilmpje van 30 seconden indiende, wist ik dat ik weinig kans maakte omdat iedereen auditie mocht doen. Ik ben enorm trots dat ik de enige ben die door de open audities raakte. Ik ben al decennialang een fan van Top Gear, maar bovenal adem en leef ik auto's. Ik kijk ernaar uit mijn kennis, energie en humor in de nieuwe reeks binnen te loodsen".

In mei keert Top Gear terug op BBC 2. Een precieze startdatum is nog niet bekendgemaakt.

11-02-2016 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Machtswissel bij VIER en VIJF: Peter Quaghebeur nieuwe CEO SBS Belgium

Machtswissel bij VIER en VIJF: Peter Quaghebeur nieuwe CEO SBS Belgium

http://oi65.tinypic.com/2exa535.jpg

Peter Quaghebeur wordt de nieuwe CEO van SBS Belgium (VIER en VIJF). Philippe Bonamie, de huidige CEO van SBS Belgium, wordt opnieuw de COO, de functie die hij eerder onder Thierry Tacheny bekleedde.

Peter Quaghebeur neemt zijn nieuwe functie op vanaf 1 april en verlaat WPG Uitgevers België. Tussen 2003 en 2011 was Quaghebeur directeur-generaal van VMMa, het huidige Medialaan. 

"Peter Quaghebeur gaat VIER en VIJF verder op de Vlaamse kaart zetten", belooft Wouter Vandenhaute, voorzitter van de raad van bestuur van De Vijver Media (Corelio, Telenet, Erik Watté en Wouter Vandenhaute). "Peter brengt niet alleen zijn jarenlange ervaring in commerciële televisie mee, hij heeft de voorbije jaren onder andere bij de Pro League en bij WPG bewezen dat hij een bruggenbouwer is."

10-02-2016 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws voor de fans: achtste Harry Potter-boek op komst

Goed nieuws voor de fans: achtste Harry Potter-boek op komst

http://oi65.tinypic.com/13zmhjn.jpg

Er verschijnt een achtste boek in de populaire Harry Potter-reeks van schrijfster J.K. Rowling. Ze zei dat het er nooit zou komen, maar op 31 juli verschijnt het langverwachte deel toch. In het boek is het scenario van het toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child vastgelegd, en wordt onthuld wat er zich tien jaar na het laatste boek afspeelt.

Een volwassen Harry Potter, als ambtenaar op het ministerie van Toverkunst. Hij tobt met een burnout en worstelt met zijn verleden en met het effect dat zijn roem heeft op zijn kinderen. J.K. Rowling heeft zich uitgeleefd in het toneelstuk, dat in boekvorm wordt uitgebracht.

Rowlings uitgever Little Brown onthulde woensdagmiddag de komst van het achtste deel. Het scenarioboek zal er in twee versies komen, omdat het toneelstuk nog aangepast kan worden. Eerst verschijnt er een 'oefenversie' en later een definitieve versie.

Middernacht
Het toneelstuk, dat vorig jaar al werd aangekondigd, gaat op 30 juli in première in Londen en wordt de hele zomer gespeeld. Meteen na afloop van de première, op zondag de 31e om middernacht, verschijnt het boek in Britse, Canadese en Amerikaanse boekwinkels.

Het is deze zomer twintig jaar geleden dat het eerste deel in de Harry Potter-serie verscheen. J.K. Rowling verkocht ruim 450 miljoen exemplaren in 79 talen van de zeven voorgaande boeken. Die werden alle verfilmd, het laatste boek in twee delen.

De opbrengst van de reeks wordt geschat op omgerekend 6,25 miljard euro. Behalve de boeken verschenen onder meer videospellen, soundtracks, lego en films.

10-02-2016 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onherkenbare Johnny Depp spot met Donald Trump in mockumentary

Onherkenbare Johnny Depp spot met Donald Trump in mockumentary

http://oi64.tinypic.com/c5btg.jpg

Funny Or Die, een Amerikaanse satirische website, heeft de volledige mockumentary The Art of the Deal online geplaatst. In de film wordt gespot met de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump.

Een nagenoeg onherkenbare Johnny Depp speelt de rol van Donald Trump in de film die zich in de jaren 80 afspeelt. In de openingsscène vertelt Ron Howard dat Trump de film zélf geproduceerd heeft. 

Naast Depp spelen er ook enkele andere bekende acteurs mee zoals Alfred Molina, Henry Winkler, Alf en Stephen Merchant.

10-02-2016 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."De nieuwe Schoenaerts? Liever de eerste Spencer Bogaert"

"De nieuwe Schoenaerts? Liever de eerste Spencer Bogaert"

http://oi63.tinypic.com/1zoglcl.jpg

Alweer een nieuw Vlaams sterretje aan het Hollywoodfirmament. De 18-jarige Spencer Bogaert is vertrokken naar Vancouver voor de opnames van actie-epos 'The Solutrean', waarin hij naast 'X-Men'- acteur Kodi Smit-McPhee zal spelen. "Je ziet aan alles dat hier veel geld mee is gemoeid."

Als je zijn naam op z'n Engels uitspreekt, klinkt Spencer Bogaert als een nazaat van Hollywoodlegende Humphrey Bogart. Toch is de jongen gewoon 'van achter de hoek', geboren en getogen in Gent. In 2014 maakte hij z'n debuut in de Vlaamse avonturenfilm 'Labyrinthus', nog geen twee jaar later is het al tijd voor het grote werk. Vlak na ons telefonische interview gisteren, rond 7u 's ochtends plaatselijke tijd, werd Bogaert voor het eerst verwacht op de set van de Amerikaanse megaproductie 'The Solutrean' van regisseur Albert Hughes.

Rond Nieuwjaar kreeg ik het goeie nieuws." Tot eind mei zal de acteur in Vancouver en British Columbia verblijven, waar de opnames doorgaan. "Drie maanden zonder familie en vrienden wordt ook nieuw voor mij. Mijn pa is hier nu, maar die blijft maar een week.

Geld terzijde, weinigen kunnen op hun achttiende al pronken met een rol in een échte Hollywoodfilm. "Het is de max wat mij overkomt, maar ik blijf er rustig onder. Ik zal niet snel zweven. De nieuwe Matthias Schoenaerts? Leuke kerel, goeie acteur, maar ik zou toch liever de allereerste Spencer Bogaert zijn. Ik snap wel waar die vergelijking vandaan komt - het lijkt alsof ik ook die richting uitga. Maar dat kan ieder moment veranderen. Ik heb geen plan voor een grote, internationale acteercarrière uitgestippeld. Ik leef graag naar kleine en concrete doelen toe, maar ik heb er nog geen idee van waar ik over twintig jaar wil staan. Daarom ben ik niet fulltime gaan acteren. Eerst wil ik slimmer worden. Ik zit nu in mijn eerste jaar unief,

10-02-2016 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellie Goulding toont afgetraind lijf in doorkijk-bh in kleedkamer Sportpaleis

Ellie Goulding toont afgetraind lijf in doorkijk-bh in kleedkamer Sportpaleis

http://oi65.tinypic.com/2z4b79v.jpg

Popbabe Ellie Goulding (29) is trots op haar afgetrainde lichaam en iedereen mag het weten. Gehuld in een gedurfde doorschijnende bh gunt de Britse blondine haar Instagram-volgers een onthullende blik op haar loeistrakke buikspieren en haar bijna geheel zichtbare boezem.

Vlak voor haar optreden in Antwerpen was de zangeres in een zwoele bui en poseerde ze verleidelijk in de kleedkamer.

Hoewel haar fluffy blauwe jasje en strakke lederen broek eyecatchers zijn op de foto's, gaat de aandacht vooral naar haar pronte borstpartij.

Ondeugend
De zangeres lijkt met haar lieflijke glimlach en grote ogen wellicht onschuldig, maar Ellie geeft zich de laatste tijd steeds vaker letterlijk bloot.

Zo waren haar tepels duidelijk zichtbaar op een sexy coverfoto voor Fault Magazine en paradeerde ze meermaals over de rode loper met een onmisbaar decolleté of een ultrakort broekje.

Daarnaast toont ze haar volgers bijna dagelijks hoe ze schaars gekleed traint in de sportschool.

Gelukkig met Dougie
De blondine datet al jaren met zanger en acteur Dougie Poynter (28). Nu Ellie op tournee is en hij in Los Angeles aan zijn acteercarrière werkt, zien de twee elkaar nauwelijks. "We vinden er altijd wel iets op'', zei Goulding onlangs. "We zien elkaar wanneer het even kan.''

10-02-2016 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierde deelnemer valt uit met enkelbreuk in 'The Jump'

Vierde deelnemer valt uit met enkelbreuk in 'The Jump'

http://oi66.tinypic.com/10iaws5.jpg

Een vierde deelnemer van het Britse televisieprogramma The Jump heeft een letsel opgelopen en geeft er de bui aan. De vierde uitvaller is reality-ster Mark-Francis Vandelli (26) die zijn enkel heeft gebroken na een tuimeling in de sneeuw.

In The Jump beoefenen bekende Britten diverse wintersporten, waaronder schansspringen, de sleesport skeleton, snelschaatsen, bobsleeën, langlaufen en reuzeslalom. Eerder raakte bij olympisch zwemster Rebecca Adlington de schouder uit de kom. Actrice Tina Hobley brak haar arm op twee plekken.

De derde gewonde was gymnast Beth Tweddle. Zij ligt nog in het ziekenhuis na een ingrijpende rugoperatie waarbij chirurgen een stuk bot uit haar heup hebben gehaald en pennen hebben geplaatst tussen twee gebroken wervels in haar nek.

''Vandelli is onmiddellijk medisch behandeld, maar jammer genoeg moet hij de competitie staken", zegt een woordvoerster van Channel 4 tegen The Guardian. Vandelli was te zien in 'Made in Chelsea', een realityreeks waarin jonge rijke Britten worden gevolgd.

09-02-2016 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begrafenis Eddy Wally: gouden lijkwagen en 'Onze Vader' van Christoff

Begrafenis Eddy Wally: gouden lijkwagen en 'Onze Vader' van Christoff

http://oi66.tinypic.com/15q9mir.jpg

Een gouden lijkwagen, een muzikaal eerbetoon van schlagerkoning Christoff, een klein leger aan BV's en drastische verkeersmaatregelen. Eddy Wally krijgt een afscheid dat ze zich in het Oost-Vlaamse Zelzate en omstreken nog lang zullen herinneren.

Gisteren opende dochter Marina al het rouwregister in het gemeentehuis van Zelzate, maar zaterdag zal de gemeente zich opmaken voor een lokale 'staatsbegrafenis'. Minister van staat Herman De Croo liet al weten naar Zelzate af te zakken om afscheid te nemen van "grote vriend" Eddy Wally. Ook Frans Bauer en Wendy Van Wanten tekenen present. De familie doet er alles aan om er een onvergetelijk afscheid van te maken: zo was het Marina Wally's uitdrukkelijke wens vader Eddy in een gouden lijkwagen naar de kerk te brengen.

Tijdens de dienst zal de familie volledig in het wit gekleed zijn. Schlagerkoning Christoff komt er het 'Onze Vader' zingen, Bart Herman zal een ode brengen en er komt een serenade van Eddy's vaste accordeonist. Marina zelf gaat niet zingen. "Dit gaan ze in Zelzate nog nooit gezien hebben", vertelde een nog erg emotionele Marina Wally gisteren aan de telefoon. "Al willen we ook nog niet alles verklappen. Dat zou papa zo gewild hebben."

Drie grote schermen moeten ervoor zorgen dat de vele bezoekers vanaf zaterdagochtend 11 uur geen minuut van de uitvaart in de Sint-Laurentiuskerk missen. Na de plechtigheid wordt Eddy herenigd met zijn Mariëtje op het gemeentelijk kerkhof van Zelzate. In een gewoon graf, tussen de gewone Zelzatenaren.

09-02-2016 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wow! Dana Winner steekt 'New Kids in Town' in Nederlands jasje

Wow! Dana Winner steekt 'New Kids in Town' in Nederlands jasje

http://oi68.tinypic.com/160d7o7.jpg

'Liefde voor Muziek' stond gisteren in het teken van de muziek van School Is Cool. Frontman Johannes Genard liet zich vooraf ontvallen dat hij vooral hoopt "dat ze het aandurven om iets volledig anders te doen met de songs". Dat is alvast wat Dana Winner deed. Ook Ian Thomas weet Johannes te verrassen - en letterlijk van zijn stoel te blazen - met 'Envelop Me'. Belle Perez neemt één van de bekendste deuntjes van School is Cool onder handen: 'The World Is Gonna End Tonight'.

Beter dan je stoutste droom!

Dana neemt zonder aarzelen de grootste hit van Johannes voor haar rekening. 'New Kids In Town' klinkt het Nederlands mogelijk nog beter!

09-02-2016 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!