Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wow! Dana Winner steekt 'New Kids in Town' in Nederlands jasje

Wow! Dana Winner steekt 'New Kids in Town' in Nederlands jasje

http://oi68.tinypic.com/160d7o7.jpg

'Liefde voor Muziek' stond gisteren in het teken van de muziek van School Is Cool. Frontman Johannes Genard liet zich vooraf ontvallen dat hij vooral hoopt "dat ze het aandurven om iets volledig anders te doen met de songs". Dat is alvast wat Dana Winner deed. Ook Ian Thomas weet Johannes te verrassen - en letterlijk van zijn stoel te blazen - met 'Envelop Me'. Belle Perez neemt één van de bekendste deuntjes van School is Cool onder handen: 'The World Is Gonna End Tonight'.

Beter dan je stoutste droom!

Dana neemt zonder aarzelen de grootste hit van Johannes voor haar rekening. 'New Kids In Town' klinkt het Nederlands mogelijk nog beter!

09-02-2016 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney: "Een baby zit er voorlopig niet in"

George Clooney: "Een baby zit er voorlopig niet in"

http://oi66.tinypic.com/wk45fs.jpg

Hoe groter de ster, hoe kleiner het ego. Dat is vaak écht zo. Vooral bij George Clooney (54) - toch dé ster onder de sterren. Clooney is een toffe gast met wie je graag een pint wil pakken. Het is niet onze eerste ontmoeting, dat voel je. Al snel vertelt hij honderduit over grote liefde Amal (38) en hun leven in het Engelse dorpje Sonning, dat zo normaal mogelijk verloopt."Ik sta ook maar elke dag om 7 uur op, hoor."

Bij George Clooney heb ik echt altijd het gevoel alsof ik met een doodnormaal persoon sta te praten en niet met een wereldster -en dat is zeldzaam. Clooneys lievelingsshirt is bijvoorbeeld een afgewassen tequila-shirt - van zijn eigen tequilamerk Casamigos weliswaar, maar toch... Vandaag heeft hij zijn best gedaan en draagt hij voor ons interview een jeans, blauwe blazer en bruin hemd. Dat had hij trouwens beloofd na ons eerste gesprek, vorig jaar in mei. Clooney toen: "Als ik had geweten dat je vandaag een vlinderdas ging dragen, dan had ik ongetwijfeld hetzelfde gedaan. Nu sta ik hier mooi met m'n oude leren jas."

Gat in de boter

Eén ding weet ik zeker, nu hij hier weer voor mij zit: Clooney - jarenlang bestempeld als de grootste rokkenjager uit Hollywood - is dankzij Amal zijn wilde haren verloren. De twee leerden elkaar in september 2013 kennen op een liefdadigheidsevenement, waar de acteur nog diezelfde avond om haar nummer vroeg. De Libanese schoonheid bedankte vriendelijk, maar kreeg een paar dagen later een e-mail van hem: "Ik vind dat de knapste man ter wereld eens met de knapste advocate ter wereld op stap moet gaan." De vonk sloeg over en de twee zijn sindsdien onafscheidelijk. Intussen werd hun liefde bezegeld met een droomhuwelijk in Venetië. En waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Clooney vertelt honderduit , over haar favoriete eten ("Tabouleh!"), haar werk ("President Mohamed Nasheed (van de Malediven, red.) was onlangs bij ons thuis"), en haar gevoel voor humor: "Eén van haar beste eigenschappen. Ze buigt zich als mensenrechtenadvocate over de meest serieuze zaken, maar buiten haar werk is ze één van de grappigste mensen die ik ken."

Het powerkoppel verdeelt de tijd tussen Engeland, LA en Italië, al is voor Clooney vooral het Engelse dorpje Sonning zijn echte 'thuis'. "Omdat ik hier het meeste werk gedaan krijg. Ik schrijf veel en ik hou me in mijn vrije tijd vooral met humanitair werk bezig."

Clooney beseft dat hij het enorm getroffen heeft. "Ik heb verdomd veel geluk gehad, er zijn maar héél weinig collega's die het echt maken in Hollywood. En nu ben ik ook op privévlak met mijn gat in de boter gevallen. Ik zou hemel en aarde bewogen hebben om toch maar met Amal te kunnen trouwen." Bergen heeft hij er gelukkig niet voor moeten verzetten, maar toch duurde het liefst 25 minuten vooraleer Amal in 2014 op zijn huwelijksaanzoek inging. Clooney grapte tijdens dat zenuwslopende moment dat hij liefst zo snel mogelijk een antwoord wilde, "omdat ik al 52 ben en mijn heup zo uit de kom kan schieten". (lacht)

"Tijd wordt kostbaarder naarmate we ouder worden, weet je. Ik kijk nu op een heel andere manier naar tijd dan toen ik jong was. Toen dacht ik echt dat ik onsterfelijk was en dat ik de hele wereld aankon. Nu geniet ik eens te meer van de tijd die ik met mijn vrouw, mijn kameraden en mijn ouders kan doorbrengen."

Binnenkort is Clooney bij ons te zien in de gloednieuwe film 'Hail, Caesar!', waarin het onder meer over de roddelpers in Hollywood gaat. En daarmee is Clooney maar al te vertrouwd: er gaat geen week voorbij of zijn bekende kop prijkt in een of ander blaadje. "Altijd hetzelfde liedje: Amal is ofwel zwanger, ofwel gaan we scheiden", zucht hij. "Niets van aan. Een baby zit er voorlopig niet in."

Nespresso, natuurlijk

"Zodra je bekend bent, verandert je leven. Er verdwijnen zeer evidente zaken. Ik mis normale dingen in mijn leven. Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik het laatst in een doe-het-zelfzaak ben geweest om weet-ik-veel-wat te kopen." Wat doet iemand als Clooney dan wanneer hij niet acteert, regisseert of produceert? "Ik sta elke dag rond een uur of zeven op. Ik zet mijn koffie - een Nespresso, what else? (lacht) Dagelijkse routine is erg belangrijk. Vroeg opstaan, sporten en werken. Ik geraak in de war als dingen niet lopen zoals gepland."

09-02-2016 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann (36) en Kevin (26) wonen al samen

Lesley-Ann (36) en Kevin (26) wonen al samen

http://oi66.tinypic.com/25tavq9.jpg

Lesley-Ann is overgelukkig met haar nieuwe vriend Kevin. De twee gingen al samen op vakantie naar Dubai. "We zijn het hotel niet uitgeraakt", klinkt het in Dag Allemaal.

Nog maar een dikke maand samen en al op reis gaan. Lesley-Ann laat er geen gras over groeien. " Een relatietest, hé. Daar kan je maar beter niet te lang mee wachten, vind ik. We zijn absoluut geslaagd: tien op tien. Ik heb me geen énkele keer aan Kevin gestoord. En dat terwijl we het resort niet eens verlaten hebben."

Het was echter bijna misgelopen tussen de twee. "Ik wilde mijn relatie met Jill, zoals mijn ex heet, nog een kans geven. We waren drie jaar samen... Dat kon ik niet zomaar weggooien", aldus Kevin. "Maar die relatie was niet meer te redden." Gelukkig, vind Lesley-Ann. "Ik hoopte stiekem dat Kevins verzoening met zijn ex op niets zou uitdraaien."

Intussen wonen de twee al samen. "Ja kijk, ik voel dat dit zó goed zit. Waarom dan tijd verspillen?" Volgens Kevin is hij 'met zijn gat in de boter gevallen': " Lesley-Ann is zó lief voor mij! Alles wat ik graag eet en drink, haalt ze in huis. Cornflakes bijvoorbeeld, en bruiswater en échte cola. Zelf drinkt Lesley-Ann voornamelijk plat water en Red Bull Light. En ze kookt ongelooflijk lekker! Haar tomatensoep met balletjes... Een genot!"

De twee gaan ook niet meer uit zonder elkaar, maar pikante fotoshoots, daar heeft Kevin geen problemen mee. "'t Is een cliché, maar uiteindelijk ligt enkel Kevin bij mij in bed", aldus Lesley-Ann. "Allez ja, én Coco. Ja, ons hondje slaapt bij ons. Wij vinden dat reuzegezellig."

09-02-2016 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marina Wally over dood van haar vader: "Papa is gestorven met een smile"

Marina Wally over dood van haar vader: "Papa is gestorven met een smile"

http://oi65.tinypic.com/4rusxy.jpg

Eddy Wally is gestorven in het bijzijn van wie hij het liefst zag. Naast hem: zijn dochter en zijn kleindochter. Tegenover hem: de foto van zijn teer­beminde Mariëtje. "Nog één keer keek hij naar mama, en hij vertrok. Met op z'n gezicht: die heel typische smile."

Het huis langs de Assenedesteenweg voelt kil. Sinds Mariëtje hier in 2012 stierf, is het interieur altijd onveranderd gebleven. De glazen vitrinekasten vol porselein, de vergeelde krantenknipsels aan de muur, de kristallen luchters, het tijgervel op de zetel en de plastic ­bloemen op de vensterbanken: dochter Marina heeft alles intact gehouden. Toen Eddy zaterdagavond stierf, kon Marina hier niet snel genoeg naartoe ­komen. Want dit is 'thuis'. Ook al voelt het zo niet meer nu de ziel eruit is.

"Het ging al een paar dagen écht niet meer goed met papa", zegt Marina (58). "Vorige week vrijdag, toen ik hem bezocht in Home Bloemenbos, wou hij nog naar de cafetaria. Hij maakte plannen en hij babbelde. Dat deed hij vaak. En graag. Babbelen. Maar deze week was dat ineens anders. Zo stil papa was. Ik wist: dit komt niet meer goed."

Ook kleindochter Vanessa (31) had het gevoeld toen ze pépé afgelopen dinsdag bezocht. "Hij lag daar maar. Te slapen. En was hij wakker, dan kwam er amper ­reactie. Dat was schrikken, ja. Ineens ging het snel."

08-02-2016 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes: "Ik wil wel trouwen"

Tom Waes: "Ik wil wel trouwen"

http://oi67.tinypic.com/wqrpex.jpg

Tom Waes is al een hele tijd verloofd met Mieke Morel. Over trouwen maken ze zich geen zorgen. Dat het er ooit van zal komen, staat wel vast.

"We willen ooit trouwen, maar wanneer? We zijn aan het verbouwen. Ik ben zo vaak weg, nu weer voor 'Reizen Waes'. We zijn eens naar twee trouwlocaties gaan kijken. Maar dan zie ik die offertes en denk ik: 'Oké, dat zijn ons ramen. Dat is een nieuwe voordeur'. En dus schuiven we het voor ons uit', aldus Tom in Nina.

"Mieke en ik zijn ook twaalf jaar samen. Maar eigenlijk nog maar zes jaar: omdat ik de helft van de tijd niet thuis ben", lacht de presentator van 'Echt niet OK!'.

08-02-2016 om 23:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 Netflix-hacks voor nog meer kijkplezier

6 Netflix-hacks voor nog meer kijkplezier

http://oi63.tinypic.com/21nl1n5.jpg

Als je dit artikel leest, is Netflix waarschijnlijk een belangrijk deel van je leven geworden. We houden je dan ook graag op de hoogte van welke nieuwe releases Netflix in petto heeft en hoe je jouw Netflix-tijd nog aangenamer kan maken. Met deze 6 lifehacks haal je het allerbeste uit Netflix.

1. Netflix Roulette

Ben je verwikkeld in een hevige discussie met je wederhelft over welke film of serie jullie gaan bekijken? Of geraak je er gewoon zelf niet uit? Dan is het misschien geen slecht idee om iemand anders voor jou te laten kiezen. Netflix Roulette is misschien wel dé oplossing voor de eeuwige twijfelaar.

Op netflixroulette.net kan je invullen in welk genre je zin hebt of welke acteur of actrice je wil zien spelen. Klik vervolgens op 'Spin' en Netflix Roulette doet de rest!

2. Handige extensies

Netflix geeft zelf informatie over de films en series in het aanbod, maar ik betrap me er vaak zelf op eerst nog eens op IMDB of Rotten Tomatoes te checken. Dat is echter vrij omslachtig en daarom komen sommige Chrome-extensies goed van pas.

Wie Google Chrome gebruikt, kan Netflix optimaliseren dankzij enkele nuttige extensies. Zo is de 'Netflix Enhancer' enorm interessant, omdat het informatie van IMDB en Rotten Tomatoes in Netflix integreert. Bovendien laat de extensie je toe om ook trailers te bekijken.

'Flix Plus' is een uitgebreide extensie die in totaal 22 veranderingen aanbrengt. Zo wordt informatie getoond getoond wanneer je met je muis over een filmcover glijdt. Zowel de IMDB- en Rotten Tomatoes-score als trailers helpen je bij jouw keuze.

3. Nooit meer 'buffer-problemen'

Niets is zo frustrerend als het draaiende molentje in het midden van je scherm terwijl jouw favoriete film blijft hangen. Soms zit er niets anders op dan wachten tot Netflix klaar is met 'bufferen', maar met deze handige tip hoef je misschien minder lang of zelfs niet meer te wachten.

Start een film en druk 'CTRL+SHIFT+ALT+S'. Er zal een scherm verschijnen waarop je de 'Video Bitrate' kan aanpassen. Stel een lagere bitrate in en de film zal sneller starten. Met een snelle internetverbinding is die ingreep waarschijnlijk niet nodig.

4. Shortcuts

Doorgewinterde Netflix-kijkers zijn wellicht al vertrouwd met de verschillende shortcuts. Met deze handige toetsen op je keyboard navigeer je sneller en gemakkelijker.

Druk op 'F' voor een volledig scherm; druk op 'Esc' om het volledige scherm te verlaten;

Druk op de spatiebalk om te pauzeren;

Spoel door met 'SHIFT+PIJLTJE NAAR RECHTS'; Spoel terug met 'SHIFT+PIJLTJE NAAR LINKS';

Druk op 'M' om het geluid af te zetten.

5. HD

Het zou zonde zijn om te betalen voor films en series in High Definition en er onbewust geen gebruik van te maken. Via netflix.be/HdToggle kan je ervoor zorgen dat je films en series altijd in de beste kwaliteit bekijkt.

Let wel op: kijk je Netflix via mobiel internet, dan kan HD een enorme hap uit je databudget nemen.

6. Kijk online met vrienden

Zit je in een langeafstandsrelatie en kijk je graag series samen met je lief? Vergeet dan FaceTime of Skype, want 'Rabbit' laat je toe te videochatten terwijl je een gezamenlijk scherm opent. In dat scherm kan je bijvoorbeeld Netflix openen en samen naar je favoriete series kijken.

08-02-2016 om 23:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé komt op 31 juli naar Koning Boudewijnstadion

Beyoncé komt op 31 juli naar Koning Boudewijnstadion

http://oi63.tinypic.com/x3ye88.jpg

De Amerikaanse R&B-zangeres komt op 31 juli naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel in het kader van haar The Formation World Tour. Dat meldt concertorganisator Live Nation vandaag. De ticketverkoop start op maandag 22 februari.

Beyoncé kondigde na haar optreden tijdens de beroemde "half time show" van de Super Bowl, waar ze optrad als "special guest" van Coldplay, zelf aan dat ze voor een reeks concerten naar Europa komt in de zomer.

De ticketverkoop start op maandag 22 februari om 10u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be.

08-02-2016 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-Kreunersbassist Berre Bergen (53) overleden

Ex-Kreunersbassist Berre Bergen (53) overleden

http://oi66.tinypic.com/zvse0y.jpg

Robert Bergen (53), beter bekend onder de naam Berre Bergen, is gisteren overleden. Het nieuws werd bevestigd door zijn familie. Bergen overleed in een ziekenhuis in Herentals aan een jarenlang aanslepend longemfyseem. Hij stierf in het bijzijn van zijn familie.

Berre maakte aanvankelijk deel uit van The Scabs, die hij later ruilde voor De Kreuners. Die laatste verliet hij dan weer om in zijn eigen band Lynx frontman te worden. Hij zou De Kreuners in 2007 verlaten hebben vanwege ziekte.

In 1978 laten De Kreuners voor het eerst van zich horen op de allereerste Humo's Rock Rally.

In 1988 jaagt nieuwkomer Ben Crabbé vanachter zijn drums vers bloed door De Kreuners. Ook bassist Berre Bergen vervoegt de band. Het tweede hoofdstuk wordt nog mooier dan het eerste. 'Verliefd Op Chris Lomme' en 'Ik Wil Je' sturen de populariteit naar ongekende hoogten. Het album 'Hier En Nu' is meteen goed voor 100.000 verkochte exemplaren. 'Ik Wil Je' wordt ook hun allergrootste hit.

Berre Bergen is ook de componist van 'Basketsloefkes', een van de grootste hits van Sam Gooris.

08-02-2016 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is 45-jarige aannemer Bruno de mol?

Is 45-jarige aannemer Bruno de mol?

http://oi66.tinypic.com/2evrbcg.jpg

Twee afleveringen ver in het tv-spelletje 'De Mol' en de maskers zijn al voor een groot stuk afgevallen. De deelnemers vinden elkaar allemaal even sympathiek, tof en geweldig, maar ruim de helft van hen heeft een hoger doel dan alleen maar spelen: ze willen ten koste van alles winnen, 'de mol' verslaan en met een pak poen naar huis keren.

Vanavond kreeg Ruth, de kandidate die vorige week het minst goed wist in te schatten wie de mol zou zijn, een tweede kans. Ze kon, met 5.000 euro voor de pot, terug in het spel stappen, als de meerderheid van de overlevenden haar die kans wilden geven. Dat gebeurde niet.

De die hard-kandidaten Thibaud, Cathy, Stijn, maar ook de softy deelnemers Manuella en Stijn, gunden haar die kans niet. 'Eerlijk, dat was een slag in mijn gezicht. Nadat die rode duim ook een absoluut kutmoment was geweest. Maar ik was doodop en wilde eigenlijk naar huis. Eerlijk, ik denk dat ik ook niet zou gewild hebben dat een andere kandidaat die extra kans zou gekregen hebben', aldus een eerlijke Ruth, die gisteren toegaf dat ze waarschijnlijk te argeloos, te weinig gedreven is om het in 'De Mol' echt ver te schoppen.

08-02-2016 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tribute voor Eddy Wally op Gentse Feesten

Tribute voor Eddy Wally op Gentse Feesten

http://oi63.tinypic.com/2q0iro9.jpg

Vzw Onder de Draak, de organisatie achter de evenementen op het Sint-Baafsplein tijdens de Gentse Feesten, wil volgende zomer een tribute organiseren voor de afgelopen nacht overleden volkszanger Eddy Wally. Dat zegt organisator Ivan Saerens, bij wie Eddy Wally tussen 2003 en 2010 onafgebroken op de planken stond.

Op Sint-Baafs liet Eddy Wally jarenlang op dinsdagavond het plein vollopen. "We hadden een soort ongeschreven contract voor het leven", zegt Ivan Saerens. "Zolang hij kon, was de dinsdagavond op Sint-Baafs voor Eddy Wally."

Wally's laatste passage, in 2010, werd vervroegd afgebroken omdat hij flauwviel door de hitte. In 2013 besteeg hij er nog één keer het podium om de de titel 'ereburger van de Gentse Feesten' in ontvangst te nemen.

"Doorheen de jaren hebben we een heel bijzondere band met Eddy Wally ontwikkeld, we hebben ook zijn boek geschreven naar aanleiding van zijn 75ste verjaardag, en hem op een heel andere manier leren kennen dan al die andere honderden artiesten die het afgelopen jaar op Sint-Baafs optraden", zegt Saerens nog.

"Sfeer die je niet kan evenaren"

"Op de Gentse Feesten kon echt niemand aan hem tippen. Het is zoals burgemeester Daniël Termont ook zei, Eddy Wally heeft de ondertitel 'cultureel volksfeest' aan de Gentse Feesten gegeven. Hij was dé man die acht jaar lang Sint-Baafs omdoopte tot een cultureel volksfeest dat ongezien was. Jong en oud en enorm veel pers genoot van de eerste tot de laatste minuut. Het was een sfeer die je bijna niet meer kan evenaren."

"We gaan hem missen, ik moet eerlijk zeggen, ik mis hem nu al een paar jaar, de sfeer, zijn kostuums, zijn ongedwongenheid. We mogen niet klagen op Sint-Baafs, maar hij bracht zoveel toegevoegde waarde. Hij had de gave om mensen blij en heeft een valies vol met hits die elke Vlaming kan meezingen."

07-02-2016 om 16:09 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIER zendt zondagavond Kroost-aflevering Eddy Wally uit

VIER zendt zondagavond Kroost-aflevering Eddy Wally uit

http://oi68.tinypic.com/rji6f6.jpg

Televisiezender VIER zal zondagavond de aflevering van Eddy Wally in de reeks Kroost opnieuw uitzenden naar aanleiding van het overlijden van de charmezanger. Televisiemaker en de man achter Kroost, Eric Goens, noemt Eddy Wally in een persbericht "Een hele lieve man".

Eric Goens volgde Eduard Van de Walle enkele maanden voor Kroost, dat in het voorjaar van 2014 op Vier werd uitgezonden.

De televisiemaker blikt in een Vier-persbericht terug op het leven van Wally. "Toen ik ruim twee jaar geleden voor het eerst naar Eddy Wally toe ging, was dat met een grote onzekerheid. Ging er achter die karikaturale man met grote hoeden en Las Vegas-pakken wel een echte Eddy schuil? Maar ik heb Eddy Wally toen leren kennen als iemand die heel goed wist waar hij mee bezig was, hij was een echte zakenman."

Dat Wally een zakenman was, kwam ook aan bod in het Vier-programma. Het bracht de Oost-Vlaamse volkszanger zelfs in het vizier van de Bijzondere Belastingsinspectie (BBI), dat een vooronderzoek opstartte over al dan niet zwart geld dat Wally ontving voor de optredens die hij deed.

De Kroost-aflevering rond Eddy Wally wordt zondagavond uitgezonden op VIER om 23.05 uur.

07-02-2016 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Eddy Wally was de ultieme verpersoonlijking van de Vlaamse showbizz"

"Eddy Wally was de ultieme verpersoonlijking van de Vlaamse showbizz"

http://oi64.tinypic.com/2lt13ec.jpg

Charmezanger Eddy Wally (83) overleed gisteravond aan de gevolgen van een hersenbloeding. 'The Voice of Europe' is altijd een geboren entertainer geweest, al heeft hij ook de nodige tragiek in zijn leven gekend.

Eddy Wally werd op 12 juli 1932 in Zelzate geboren als Eduard Van De Walle. Zijn vader was een marktkramer, die in zijn vrije tijd optrad als accordeonist en zanger. Hij stierf toen Eddy 14 jaar oud was, waardoor de zoon als wever moest gaan werken in het Nederlandse Sas van Gent, om zijn moeder en zijn beide zussen te onderhouden.

 

In 1956 trouwde Eddy met Mariëtte Roegiers. Het jaar daarop kregen ze hun enige kind: Marina. Eddy gaf in die periode zijn baan in de weverij op om als marktkramer handtassen te gaan verkopen. Ondertussen werkte hij hard aan een eigen zangcarrière. In 1959 kocht hij een accordeon, waarmee hij iedere zaterdag en zondag langs cafés trok om op te treden. Vijf jaar later nam hij in Ertvelde de lederzaak-herberg van zijn schoonmoeder over. Hij voegde er een dancing aan toe ('Paris-Las Vegas'), waardoor hij in staat was op te treden in zijn eigen zaak.

'Chérie'

Zijn eerste single ('O Gitana') nam Wally op in 1964. Maar 'The Voice of Europe' brak pas echt door nadat hij in contact gebracht werd met Johnnie Hoes, die ook producer was van Zwarte Lola en de Zangeres zonder Naam. Met zijn steun nam Eddy Wally in 1966 de beroemde single 'Chérie' op. Het werd een groot succes. In enkele maanden tijd werden er, volgens zijn website, meer dan 100.000 exemplaren van verkocht. De immer enthousiaste Eddy Wally werd plots ontzettend populair en het BRT-programma Echo wijdde een reportage aan de zingende marktkramer. Daarna kende de carrière van de charmezanger nog vele andere hoogtepunten, met hits als 'Ik spring uit een vliegmachien' en 'Als marktkramer ben ik geboren'.

"Geweldig!"

Met zijn overdreven glamoureuze kostuums, zijn eeuwige glimlach en zijn typische kreten (zoals "wauw!", "oh my god!", "geweldig!" en "onvoorstelbaar!") groeide Eddy Wally uit tot een fenomeen in Vlaanderen. Hij was zowat de ultieme verpersoonlijking van de glitter and glamour van de showbusiness. In 1973 kreeg hij zelfs de kans om verschillende keren op te treden in hotels in Las Vegas. Hij hield daarop zelfs een kleine tournee door de VS. En ook in Nederland, Duitsland, Australië, Frankrijk, Zuid-Afrika en Groot-Brittannië trad hij op in televisieshows en zalen. Later trok hij nog naar Rusland en China.

Eddy Wally dook daarnaast regelmatig op in televisieprogramma's (onder meer in 'Lava' van Kamagurka en Herr Seele) en bleef ook op hogere leeftijd de optredens aan elkaar rijgen. Hij bleef een populaire act, zowel bij bejaarden als studenten. Al was het bij die laatste groep niet altijd even duidelijk of ze hem bewonderden dan wel bespotten.

Gezondheidsproblemen

De in 2003 bij hem vastgestelde darmkanker hield hem even van de podia. Maar hij genas behoorlijk snel en kon zijn activiteiten daarna weer voortzetten. Op de Gentse Feesten in 2010 kreeg hij een appelflauwte waarna twaalf optredens afgelast werden.

Op 6 maart 2011 werd hij in het ziekenhuis opgenomen met een hersenbloeding. Hij raakte verlamd aan het linkerbeen, de linkerarm en de linkerrugspieren. Na een verblijf van enkele maanden in het ziekenhuis verhuisde hij naar het rusthuis. De charmezanger bleef sukkelen met zijn gezondheid en er volgden nog diverse ziekenhuisopnames. De laatste jaren verscheen 'The Voice of Europe' dan ook nog zelden in het openbaar.

Afscheid van Mariëtje en de showbizz

In oktober 2012 nam Wally noodgedwongen afscheid van "zijn Mariëtje", die op 80-jarige leeftijd thuis overleed. Twee maanden later, in december 2012, zei de charmezanger ook de Vlaamse showbizz vaarwel, met een afscheidsoptreden tijdens de Nacht van de Schlagers in Kortrijk. In juli 2013 werd hij, als dank voor zijn vele optredens op de Gentse Feesten, op het Gentse Sint-Baafsplein gehuldigd als eerste "ereburger van de Gentse Feesten".

Eddy Wally zou dit jaar 84 jaar geworden zijn.

07-02-2016 om 16:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Verminnen: "Eddy was een ster, hij was uniek"

Johan Verminnen: "Eddy was een ster, hij was uniek"

http://oi68.tinypic.com/1f91zm.jpg

Zanger Johan Verminnen heeft enkel maar lof voor de gisteravond overleden Eddy Wally. "Eddy was een ster", zo reageert Verminnen vanmiddag. "Hij was showbizz. Zijn carrière valt met niemand te vergelijken."

Verminnen, voorzitter van auteursrechtenvereniging Sabam en al veertig jaar actief in het Vlaamse muzieklandschap, heeft het succes van Eddy Wally van op de eerste rij meegemaakt. Verminnen kan het bijna zelf niet geloven wat voor successen Wally verwezenlijkt heeft. "Wat een carrière. Als Eddy optrad, dan lokte dat zowel jong als oud. Die jongeren vonden dat misschien humor. Maar het oudere publiek was echt ontroerd als Eddy zong. En dat is muziek. Het gaat om ontroering, en hij kon ontroeren."

07-02-2016 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally (83) is overleden

Eddy Wally (83) is overleden

http://oi64.tinypic.com/o9ek5d.jpg

Eddy Wally is gisteravond op 83-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zanger Christoff op zijn Facebookpagina. Het nieuws werd ondertussen ook bevestigd door zijn manager Hugo Colpaert.

De zanger, die sinds juli 2011 in het rusthuis Bloemenbos in Zelzate verbleef, spendeerde de voorbije feestdagen in het ziekenhuis door een probleem met zijn sondevoeding en een ingreep aan de maag. Eind januari werd hij uit het ziekenhuis ontslagen.

Wally overleed kort voor middernacht aan de lichamelijke gevolgen van zijn hersenbloeding. Volgens zijn manager heeft de zanger afscheid kunnen nemen van zijn geliefden en heeft hij enkele dagen voor zijn dood nog uitgedrukt dat hij gelukkig was.

De 'Voice of Europe' wordt zaterdag begraven.

"Veel respect gegeven en gekregen"
Het gemeentebestuur van Zelzate opent morgenochtend om 9 uur in het gemeentehuis op de Grote Markt een rouwregister zodat inwoners en fans hun medeleven kunnen uiten, zegt burgemeester Frank Bruggeman (Open Vld). "Eddy Wally is geboren in de wijk De Katte en de herinneringen aan Eddy Wally zijn duidelijk aanwezig in zijn museum in 't Klooster in Zelzate waar heel wat inwoners en mensen van buitenaf naar toe komen."

Bruggeman denkt dat Wally veel sympathie genoot door zijn charmes. "Hij was zoals hij was. Er werd gelachen met hem, maar hij heeft veel respect gegeven en ook gekregen. Eddy Wally had het hart op de juiste plaats, zo herinner ik me hem als vriend en als burgemeester."

De burgemeester bracht gisterenvoormiddag nog een bezoek aan 'The Voice of Europe'. "Zijn overlijden komt niet als een verrassing, iedereen wist dat en het blijft met pijn in het hart, maar ik denk dat het best is dat hij terug bij zijn Mariette is."

Rouwregister in Evergem
In het Oost-Vlaamse Evergem, waar Eddy Wally jarenlang in deelgemeente Ertvelde woonde en er ook zijn befaamde feestzaal 'Paris Las-Vegas' uitbaatte, wordt er dinsdagmorgen een rouwregister geopend. Het rouwregister wordt dinsdag om 9 uur geopend in de cafetaria van het OCMW-rusthuis 'Ten Oudenvoorde' in Ertvelde. Vlak bij het rusthuis werd in 2006 het kunstwerk 'Chérie' onthuld, als eerbetoon aan Eddy Wally.

"Als gemeente zijn we fier op wat Eddy Wally de voorbije decennia voor het Vlaamse levenslied heeft betekend", zegt burgemeester Joeri De Maertelaere (N-VA). Niet in het minst speelde Ertvelde daarin een belangrijke plaats. "Jarenlang kwamen op zondagnamiddag vele duizenden mensen met bussen naar de feestzaal 'Paris Las-Vegas'."

De Maertelaere ontmoette Eddy Wally enkele keren. "De vraag is altijd geweest of hij nu een typetje speelde of echt was", besluit de burgemeester.

Fans
Dat Eddy Wally fans heeft van alle leeftijden blijkt meteen uit alle twitterberichten waarin Vlamingen het overlijden van de zanger betreuren.

07-02-2016 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
06-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donald Trump mag muziek van Adele gebruiken

Donald Trump mag muziek van Adele gebruiken

http://oi66.tinypic.com/2nreky.jpg

Adele is niet blij dat Donald Trump haar muziek gebruikt in zijn race naar het Witte Huis, maar de zangeres kan niets beginnen tegen de controversiële politicus. Trump mag Adeles nummers gewoon gebruiken tijdens campagnebijeenkomsten, zocht Gossip Cop uit.

Trump heeft de vereiste vergoedingen betaald om Adeles nummers te mogen gebruiken, liet een woordvoerder van de Republikeinse presidentskandidaat weten. Adele liet eerder deze week via een woordvoerder weten dat ze nooit toestemming heeft gegeven, maar die heeft Trump helemaal niet nodig.

Dat is anders als Trump haar muziek willen gebruiken in een campagnespotje. Daarvoor heeft de presidentskandidaat aanvullende licenties nodig. Zolang Trump dat niet van plan is, is er volgens Gossip Cop weinig dat Adele kan doen.

06-02-2016 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Steven Van Herreweghe: "Heel even gedacht: de wereld is tegen mij"

Ex Steven Van Herreweghe: "Heel even gedacht: de wereld is tegen mij"

http://oi66.tinypic.com/348oupj.jpg

De ene dag zijn de covers van de boekjes nog je werk, de volgende dag is het jóuw foto onder die schreeuwerige titel. En dan is het maar goed dat je 23 jaar bent en veerkrachtig, zoals MNM-dj Julie Van den Steen. Niét de focus op het 'ldvd', na de breuk met Steven Van Herreweghe. Maar volle gas vooruit. Onze reporter sprak met Julie Van den Steen, die volgende week Valentijnsradio maakt. "Schrijf op: ik heb daar geweldig veel zin in. Melig worden? Ik denk het niet. Ik ben niet zo snel geëmotioneerd."

Er zijn voorafgaand aan dit interview afspraken gemaakt: niet uitweiden over Steven Van Herreweghe. De breuk was zo al lastig genoeg. En dan nog. Alles is wel gezegd, vindt Julie. Respect boven alles. De vuile was buitenhangen, dat doe je niet. We zullen uiteindelijk lang praten, daar in de koffiebar. De naam 'Steven' zal niet vallen. Het woord 'liefde' váák. Op geen enkel moment zal ik het gevoel hebben dat ik tegenover een gebroken vrouw zit. Ik zie alleen maar dit: een jonge spring-in-'t-veld vól grote goesting in het leven. En toch ook al: stevig wat wijsheid in lijf en leden.

Julie, hoe is 't met je?
"Goed! Druk. Moe. Gelukkig."

Nu had ik duizend dingen uit je mond verwacht, maar niét 'gelukkig'. Dat is een zwaar woord.
"Oh, maar het is wel zo hoor (lacht). Veel mensen verklaren me voor zot dat ik elke dag om 3 uur opsta. En niet dat ik me dan per se gelukkig voel, op het moment dat die wekker afgaat. Dan denk ik: verdomme, ik ben kapot. Dan kijk ik in de spiegel. En dan denk ik: yuk! Maar dan stap ik in de auto en dan word ik oprecht gelukkig van het feit dat ik tussen 6 en 9 uur Vlaanderen weer kan wakker maken. Dat is misschien wat groots uitgedrukt. Maar toch. Als ik die ochtendshow doe: daar luísteren wel mensen naar, hè. In hun keuken. Hun badkamer. Hun auto. Er moeten ertussen zitten die daar echt iets aan hébben. En ik word daar een heel gelukkig mens van, ja. Ik stap elke dag gelukkig die studio uit."

Nochtans: er zijn in je privéleven wel wat dingen gebeurd. Haal jij zó veel uit je werk dat de eindbalans zegt: 'Ik ben gelukkig'?
"Ja. Ik meen wat ik zeg. Ik sta gelukkig in het leven. Ik wil alles heel positief blijven bekijken. En dat trek ik door naar mijn hele leven."

Het wás wel een heftige periode, toch?
"Da's waar, ja. Maar dat ligt dan eerder aan het feit dat er plots die grote mediastorm was en ik helemaal niet wist hoe ik daarmee moest omgaan. Heel even heb je dan zo'n moment waarop je denkt dat de wereld tegen jou is. Dat is niet fijn. Maar ik ben, denk ik, nog heel jong en naïef. En ik kijk er nu heel anders naar dan toen."

Heeft het je hard veranderd? Is de Julie van vandaag een andere dan een jaar geleden?
"Ja, maar niet per se dáárdoor. Natuurlijk ben ik nu anders. Ik leer elke dag iets bij. Ik verander. Vorig jaar was ik veel onzekerder. Ik ben dat nóg, maar dat betert. En weet je? Morgen zal ik wéér anders zijn. En volgende week nóg anders. En volgend jaar. Zo gaat dat. Ik ben 23. Ik ben juist geboren, ik zie nu pas de echte wereld."

06-02-2016 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PHILIP CRACCO BREEKT LANS VOOR ONDERNEMERS IN 'THE SKY IS THE LIMIT'

PHILIP CRACCO BREEKT LANS VOOR ONDERNEMERS IN 'THE SKY IS THE LIMIT'

http://oi64.tinypic.com/jq26uo.jpg

Ondernemer Philip Cracco (53) heeft zijn debuut gemaakt in de VIER-reeks 'The Sky is the Limit'. De Bruggeling van eenvoudige komaf schilderde als tiener bussen, maar vandaag wordt het vermogen van de Rodania-eigenaar op zo'n 80 miljoen euro geschat. "Ik blijf een simpele jongen", zegt de Vlaamse 'Wolf of Wall Street', die in 2017 op ruimtereis trekt.

Vlaanderen gluurt sinds vorige week binnen in de riante villa van Philip Cracco, een Bruggeling met Roeselaarse roots. De flamboyante zakenman woont er samen met zijn vriendin Aisha Van Zele, ooit nog gemeenteraadslid voor Vlaams Belang in Lokeren. "In België wordt weinig promotie gemaakt voor ondernemerschap", zegt Cracco.

"'Entrepreneurs' zijn in Amerika helden, maar worden hier vaak nog raar bekeken. Het is oké als een wielrenner miljoenen verdient, terwijl er veel afgunst is tegenover een ondernemer die goed boert. Ik doe niet mee aan 'The Sky is the Limit' om bv-schap te claimen of samen met mijn vriendin de nieuwe Harry en Olga te worden. Maar ik wil wel het ondernemerschap promoten. Bovendien is het programma fijne publiciteit voor de merken die ik maak en verdeel. Van mensen die me kennen, hoor ik dat ik heel naturel overkom op het scherm. 'The Sky is the Limit' is geen Canvas-programma, maar het is wel ludieke tv met een leuke boodschap."

Pa nooit gekend

De ondernemer wordt ook wel de Vlaamse Wolf of Wall Street genoemd. "Ik zie veel paralellen met het hoofdpersonage in de film, dat vertolkt wordt door Leonardo Di Caprio. Niet lossen, gebeten zijn door je product en blijven streven voor vooruitgang. De kansen die je krijgt, moet je grijpen. Al ben ik - in tegenstelling tot het filmpersonage - wel van de coke gebleven", glimlacht Cracco.

"Ik kom uit een gewoon werknemersgezin. Mijn pa heb ik nooit gekend en veel glamour en glitter had ik thuis niet. Maar tijdens mijn jeugd was de ambitie er al om ergens te geraken. Toen ik 16 jaar was, werkte ik eerst in een tapijtfabriek. Nadien ging ik aan de slag bij een busfirma Jonckheere in Beveren bij Roeselare. Ik moest bussen ontvetten tot plamuren. Gaandeweg heb ik ook de stiel geleerd als verkoper. Toen ik een jaar of twintig was, ben ik gestart als zelfstandig verkoper van nieuwbouwwoningen. Met een plannetje en drie stylo's ging ik de baan op en na zes maanden had ik mijn eerste woning verkocht. Om dan na een jaar mijn eerste commissie te ontvangen. Ik bleef nieuwbouwwoningen verkopen na mijn uren, maar overdag bracht ik dan kopieermachines aan de man. Ik volgde avondschool en studeerde bij aan Vlerick."

Slechte titel

"In 1995 ben ik dan begonnen met Accent. We hadden toen één uitzendkantoortje in Roeselare vlakbij de Heilig Hartkliniek. Toen ik zo'n twee jaar geleden Accent verkocht, hadden we 270 kantoren, waarvan 15 in het buitenland. We draaiden 340 miljoen euro omzet, hadden 1.100 vaste medewerkers en een kleine 20.000 uitzendkrachten. Daarna heb ik Rodania gekocht. Ik vind dat Unesco-werelderfgoed op gebied van horloges in België. In België en Frankrijk wil ik het merk weer helemaal hip maken. We hebben intussen verdelers in Duitsland, Nederland, Polen, Rusland,... en willen Rodania nu ook in de States lanceren. Ik heb het al tegen Peter Boeckx (de programmamaker, red.) gezegd: 'The Sky is the limit' is een slechte titel. 'The Sky was the Limit' zou beter zijn, je mag je als mens niet laten limiteren", vindt Cracco.

Ondanks zijn succes heeft Cracco toch zijn West-Vlaamse nuchterheid bewaard. "Ik heb goed mijn boterham kunnen verdienen en zelfs meer. Ik rijd met een mooie BMW en heb een mooi huis, maar in mijn gedachten is er niet zoveel veranderd. In mijn hoofd ben ik niet rijk en blijf ik een simpele jongen. Ik ga graag goed eten en toch smaakt worst met appelmoes nog altijd even goed. Ik woonde vroeger in Sint-Martens-Latem en ben dan verhuisd naar Brugge. Eigenlijk maakt het mij niet zoveel uit waar ik slaap. Knokke en Gent liggen niet ver, maar naar het centrum van Brugge ga ik niet zo graag. Te druk en te toeristisch. Het is er ambetant om te parkeren."

Shuttle

Cracco mag dan zijn neus optrekken voor de Brugse binnenstad, een reis naar de ruimte laat hij niet links liggen. "Wellicht ga ik in 2017 naar de ruimte. De voorbereiding op die trip houdt eigenlijk niet zoveel in. Ik word niet elke dag vier uur in een wasmachine gestopt (lacht). In België ben ik verdeler van Xcor-ruimtetickets. Vorig jaar kon ik een ticket bemachtigen voor 100.000 dollar. Ik kreeg op die som nog wat korting als verdeler. Intussen zijn de prijzen gestegen naar 150.000 dollar of zo'n 130.000 euro. Als de shuttle veilig blijkt en al een stuk of vijftig keer heeft gevlogen, zal ik me ook aan de reis riskeren", lacht Cracco.

'The Sky is the Limit' is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VIER.

06-02-2016 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salma Hayek 'topless' naar de spoedafdeling

Salma Hayek 'topless' naar de spoedafdeling

http://oi64.tinypic.com/auz4si.jpg

Salma Hayek moest gisteren met spoed naar de eerste hulp na een ongelukje op de set van haar nieuwe film Drunk Parents. De kleding die de 49-jarige actrice droeg was volgens haar alleen 'volledig ongepast' voor het ziekenhuis.

Door haar T-shirt leek het of Salma topless bij de eerste hulp arriveerde, blijkt uit een foto die ze gisterenavond via Instagram deelde. "Ik moest met een kleine hoofdwond naar de eerste hulp", schreef de actrice. "Helaas was mijn kleding voor de film volledig ongepast voor het ziekenhuis."

De artsen die Salma behandelden zagen de humor wel in van haar opmerkelijke outfit en poseerden met de actrice voor een kiekje. Via Instagram bedankte Salma de artsen omdat ze zo goed voor haar zorgden. "En maak je geen zorgen, dit heeft me niet gekker gemaakt dan ik al ben!"

06-02-2016 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lynn Wesenbeek over mannen: "Lichamelijke warmte? Daar zijn friends with benefits voor"

Lynn Wesenbeek over mannen: "Lichamelijke warmte? Daar zijn friends with benefits voor"

http://oi66.tinypic.com/2jaj6yo.jpg

Presentatrice Lynn Wesenbeek laat vandaag in NINA diep in haar hart kijken. "Ik heb lang gedacht dat je slechts één grote liefde kan hebben in je leven, maar daar denk ik intussen anders over. Al zullen het er ook geen vijf zijn."

Haar portie relatiedrama heeft ze ondertussen gehad. "Na mijn scheiding volgde een turbulente relatie van vele jaren met hoge pieken en dalen. Daaruit heb ik vooral geleerd dat je niet kan bouwen op de fundamenten uit het verleden."

Friends with benefits
"Op dit moment ben ik vrijgezel. Ik ben niet op zoek - dat lijkt me trouwens een slecht idee. De liefde haal ik uit mijn job, een handvol goeie vrienden en mijn twee meisjes. Of ik geen lichamelijke warmte mis? Daarvoor zijn er friends with benefits (lacht).

Ik wil eigenlijk nog altijd hetzelfde als dertig jaar geleden. Iemand met wie het klikt, die veel humor heeft en die wijs is, in de Gentse betekenis dan: verstandig en geestig. Voor mij komt het altijd op hetzelfde neer. En dat geldt, denk ik, voor veel vrouwen én mannen: het gaat om liefde en wederliefde. Altijd."

Alleen de dood is onomkeerbaar
"Ik vind de liefde ook niet zo moeilijk. Bij een ruzie of een scheiding zeg ik altijd: alleen de dood is onomkeerbaar. Mensen van wie de partner is gestorven, kunnen nooit meer terug. Voor al de rest kom je met wat goede wil en humor al een heel eind.

Daarom geloof ik nog altijd in de liefde tot het einde van de dagen. Ik moet (lacht). En voor de duidelijkheid, dan heb ik het niet over de eeuwige passie. Die blust het leven wel. Ik bedoel de tedere compliciteit tussen man en vrouw. Mooier dan dat krijg je in het leven niet."

06-02-2016 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur die zichzelf verhing op podium is hersendood

Acteur die zichzelf verhing op podium is hersendood

http://oi66.tinypic.com/346vpcg.jpg

De Italiaanse acteur Raphael Schumacher werd op 30 januari naar het ziekenhuis afgevoerd nadat een scène waarin zijn personage zich verhing, verkeerd afliep en hij echt begon te stikken. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij vandaag klinisch dood werd verklaard.

Schumacher bevond na het incident in een coma. De man liep waarschijnlijk ook ernstige hersenbeschadiging op. Zijn toestand ging er echter op achteruit en hij reageerde niet op de behandeling. Artsen hebben hem vandaag hersendood verklaard.

De familie van de 27-jarige man heeft toegestaan dat zijn organen worden gedoneerd en de artsen hebben  de procedure opgestart, zo deelde een woordvoerder van het ziekenhuis mee.

De politie heeft ondertussen een onderzoek naar het incident opgestart. Aanvankelijk werd de zaak beschouwd als een mogelijke zelfmoord, maar nu wordt bekeken of het theater wel de juiste veiligheidsprocedures in acht heeft genomen. Volgens het Italiaanse nieuwsagentschap ANSA loopt er tegen vier mensen een onderzoek voor doodslag.

Schumacher werkte mee aan een experimentele theaterproductie in het Teatro Lux in Pisa. Een toeschouwer zag dat het touw rond zijn nek te strak zat. Het hoofd van de acteur was op dat ogenblik bedekt, maar de vrouw - die was afgestudeerd in geneeskunde - zag hem beven en besefte dat er iets fout was. Ze liep op hem toe, maakte de strop losser en hielp hem samen met een andere toeschouwer naar beneden. De acteur werd kort daarna naar het ziekenhuis afgevoerd.

Schumacher veranderde het scenario op het laatste moment, vertelden de directeurs van de theatergroep aan de Italiaanse krant Il Giorno: "In de oorspronkelijke monoloog zat een nep geweerschot, maar uiteindelijk koos hij voor de verhanging - zonder het ons te vertellen."

De scènes van het stuk werden uitgevoerd op verschillende plaatsen in het theater: toeschouwers wandelen erdoorheen. Schumacher's vertolking vond plaats op de binnenplaats.

05-02-2016 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!