Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donald Trump mag muziek van Adele gebruiken

Donald Trump mag muziek van Adele gebruiken

http://oi66.tinypic.com/2nreky.jpg

Adele is niet blij dat Donald Trump haar muziek gebruikt in zijn race naar het Witte Huis, maar de zangeres kan niets beginnen tegen de controversiële politicus. Trump mag Adeles nummers gewoon gebruiken tijdens campagnebijeenkomsten, zocht Gossip Cop uit.

Trump heeft de vereiste vergoedingen betaald om Adeles nummers te mogen gebruiken, liet een woordvoerder van de Republikeinse presidentskandidaat weten. Adele liet eerder deze week via een woordvoerder weten dat ze nooit toestemming heeft gegeven, maar die heeft Trump helemaal niet nodig.

Dat is anders als Trump haar muziek willen gebruiken in een campagnespotje. Daarvoor heeft de presidentskandidaat aanvullende licenties nodig. Zolang Trump dat niet van plan is, is er volgens Gossip Cop weinig dat Adele kan doen.

06-02-2016 om 22:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Steven Van Herreweghe: "Heel even gedacht: de wereld is tegen mij"

Ex Steven Van Herreweghe: "Heel even gedacht: de wereld is tegen mij"

http://oi66.tinypic.com/348oupj.jpg

De ene dag zijn de covers van de boekjes nog je werk, de volgende dag is het jóuw foto onder die schreeuwerige titel. En dan is het maar goed dat je 23 jaar bent en veerkrachtig, zoals MNM-dj Julie Van den Steen. Niét de focus op het 'ldvd', na de breuk met Steven Van Herreweghe. Maar volle gas vooruit. Onze reporter sprak met Julie Van den Steen, die volgende week Valentijnsradio maakt. "Schrijf op: ik heb daar geweldig veel zin in. Melig worden? Ik denk het niet. Ik ben niet zo snel geëmotioneerd."

Er zijn voorafgaand aan dit interview afspraken gemaakt: niet uitweiden over Steven Van Herreweghe. De breuk was zo al lastig genoeg. En dan nog. Alles is wel gezegd, vindt Julie. Respect boven alles. De vuile was buitenhangen, dat doe je niet. We zullen uiteindelijk lang praten, daar in de koffiebar. De naam 'Steven' zal niet vallen. Het woord 'liefde' váák. Op geen enkel moment zal ik het gevoel hebben dat ik tegenover een gebroken vrouw zit. Ik zie alleen maar dit: een jonge spring-in-'t-veld vól grote goesting in het leven. En toch ook al: stevig wat wijsheid in lijf en leden.

Julie, hoe is 't met je?
"Goed! Druk. Moe. Gelukkig."

Nu had ik duizend dingen uit je mond verwacht, maar niét 'gelukkig'. Dat is een zwaar woord.
"Oh, maar het is wel zo hoor (lacht). Veel mensen verklaren me voor zot dat ik elke dag om 3 uur opsta. En niet dat ik me dan per se gelukkig voel, op het moment dat die wekker afgaat. Dan denk ik: verdomme, ik ben kapot. Dan kijk ik in de spiegel. En dan denk ik: yuk! Maar dan stap ik in de auto en dan word ik oprecht gelukkig van het feit dat ik tussen 6 en 9 uur Vlaanderen weer kan wakker maken. Dat is misschien wat groots uitgedrukt. Maar toch. Als ik die ochtendshow doe: daar luísteren wel mensen naar, hè. In hun keuken. Hun badkamer. Hun auto. Er moeten ertussen zitten die daar echt iets aan hébben. En ik word daar een heel gelukkig mens van, ja. Ik stap elke dag gelukkig die studio uit."

Nochtans: er zijn in je privéleven wel wat dingen gebeurd. Haal jij zó veel uit je werk dat de eindbalans zegt: 'Ik ben gelukkig'?
"Ja. Ik meen wat ik zeg. Ik sta gelukkig in het leven. Ik wil alles heel positief blijven bekijken. En dat trek ik door naar mijn hele leven."

Het wás wel een heftige periode, toch?
"Da's waar, ja. Maar dat ligt dan eerder aan het feit dat er plots die grote mediastorm was en ik helemaal niet wist hoe ik daarmee moest omgaan. Heel even heb je dan zo'n moment waarop je denkt dat de wereld tegen jou is. Dat is niet fijn. Maar ik ben, denk ik, nog heel jong en naïef. En ik kijk er nu heel anders naar dan toen."

Heeft het je hard veranderd? Is de Julie van vandaag een andere dan een jaar geleden?
"Ja, maar niet per se dáárdoor. Natuurlijk ben ik nu anders. Ik leer elke dag iets bij. Ik verander. Vorig jaar was ik veel onzekerder. Ik ben dat nóg, maar dat betert. En weet je? Morgen zal ik wéér anders zijn. En volgende week nóg anders. En volgend jaar. Zo gaat dat. Ik ben 23. Ik ben juist geboren, ik zie nu pas de echte wereld."

06-02-2016 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PHILIP CRACCO BREEKT LANS VOOR ONDERNEMERS IN 'THE SKY IS THE LIMIT'

PHILIP CRACCO BREEKT LANS VOOR ONDERNEMERS IN 'THE SKY IS THE LIMIT'

http://oi64.tinypic.com/jq26uo.jpg

Ondernemer Philip Cracco (53) heeft zijn debuut gemaakt in de VIER-reeks 'The Sky is the Limit'. De Bruggeling van eenvoudige komaf schilderde als tiener bussen, maar vandaag wordt het vermogen van de Rodania-eigenaar op zo'n 80 miljoen euro geschat. "Ik blijf een simpele jongen", zegt de Vlaamse 'Wolf of Wall Street', die in 2017 op ruimtereis trekt.

Vlaanderen gluurt sinds vorige week binnen in de riante villa van Philip Cracco, een Bruggeling met Roeselaarse roots. De flamboyante zakenman woont er samen met zijn vriendin Aisha Van Zele, ooit nog gemeenteraadslid voor Vlaams Belang in Lokeren. "In België wordt weinig promotie gemaakt voor ondernemerschap", zegt Cracco.

"'Entrepreneurs' zijn in Amerika helden, maar worden hier vaak nog raar bekeken. Het is oké als een wielrenner miljoenen verdient, terwijl er veel afgunst is tegenover een ondernemer die goed boert. Ik doe niet mee aan 'The Sky is the Limit' om bv-schap te claimen of samen met mijn vriendin de nieuwe Harry en Olga te worden. Maar ik wil wel het ondernemerschap promoten. Bovendien is het programma fijne publiciteit voor de merken die ik maak en verdeel. Van mensen die me kennen, hoor ik dat ik heel naturel overkom op het scherm. 'The Sky is the Limit' is geen Canvas-programma, maar het is wel ludieke tv met een leuke boodschap."

Pa nooit gekend

De ondernemer wordt ook wel de Vlaamse Wolf of Wall Street genoemd. "Ik zie veel paralellen met het hoofdpersonage in de film, dat vertolkt wordt door Leonardo Di Caprio. Niet lossen, gebeten zijn door je product en blijven streven voor vooruitgang. De kansen die je krijgt, moet je grijpen. Al ben ik - in tegenstelling tot het filmpersonage - wel van de coke gebleven", glimlacht Cracco.

"Ik kom uit een gewoon werknemersgezin. Mijn pa heb ik nooit gekend en veel glamour en glitter had ik thuis niet. Maar tijdens mijn jeugd was de ambitie er al om ergens te geraken. Toen ik 16 jaar was, werkte ik eerst in een tapijtfabriek. Nadien ging ik aan de slag bij een busfirma Jonckheere in Beveren bij Roeselare. Ik moest bussen ontvetten tot plamuren. Gaandeweg heb ik ook de stiel geleerd als verkoper. Toen ik een jaar of twintig was, ben ik gestart als zelfstandig verkoper van nieuwbouwwoningen. Met een plannetje en drie stylo's ging ik de baan op en na zes maanden had ik mijn eerste woning verkocht. Om dan na een jaar mijn eerste commissie te ontvangen. Ik bleef nieuwbouwwoningen verkopen na mijn uren, maar overdag bracht ik dan kopieermachines aan de man. Ik volgde avondschool en studeerde bij aan Vlerick."

Slechte titel

"In 1995 ben ik dan begonnen met Accent. We hadden toen één uitzendkantoortje in Roeselare vlakbij de Heilig Hartkliniek. Toen ik zo'n twee jaar geleden Accent verkocht, hadden we 270 kantoren, waarvan 15 in het buitenland. We draaiden 340 miljoen euro omzet, hadden 1.100 vaste medewerkers en een kleine 20.000 uitzendkrachten. Daarna heb ik Rodania gekocht. Ik vind dat Unesco-werelderfgoed op gebied van horloges in België. In België en Frankrijk wil ik het merk weer helemaal hip maken. We hebben intussen verdelers in Duitsland, Nederland, Polen, Rusland,... en willen Rodania nu ook in de States lanceren. Ik heb het al tegen Peter Boeckx (de programmamaker, red.) gezegd: 'The Sky is the limit' is een slechte titel. 'The Sky was the Limit' zou beter zijn, je mag je als mens niet laten limiteren", vindt Cracco.

Ondanks zijn succes heeft Cracco toch zijn West-Vlaamse nuchterheid bewaard. "Ik heb goed mijn boterham kunnen verdienen en zelfs meer. Ik rijd met een mooie BMW en heb een mooi huis, maar in mijn gedachten is er niet zoveel veranderd. In mijn hoofd ben ik niet rijk en blijf ik een simpele jongen. Ik ga graag goed eten en toch smaakt worst met appelmoes nog altijd even goed. Ik woonde vroeger in Sint-Martens-Latem en ben dan verhuisd naar Brugge. Eigenlijk maakt het mij niet zoveel uit waar ik slaap. Knokke en Gent liggen niet ver, maar naar het centrum van Brugge ga ik niet zo graag. Te druk en te toeristisch. Het is er ambetant om te parkeren."

Shuttle

Cracco mag dan zijn neus optrekken voor de Brugse binnenstad, een reis naar de ruimte laat hij niet links liggen. "Wellicht ga ik in 2017 naar de ruimte. De voorbereiding op die trip houdt eigenlijk niet zoveel in. Ik word niet elke dag vier uur in een wasmachine gestopt (lacht). In België ben ik verdeler van Xcor-ruimtetickets. Vorig jaar kon ik een ticket bemachtigen voor 100.000 dollar. Ik kreeg op die som nog wat korting als verdeler. Intussen zijn de prijzen gestegen naar 150.000 dollar of zo'n 130.000 euro. Als de shuttle veilig blijkt en al een stuk of vijftig keer heeft gevlogen, zal ik me ook aan de reis riskeren", lacht Cracco.

'The Sky is the Limit' is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op VIER.

06-02-2016 om 22:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salma Hayek 'topless' naar de spoedafdeling

Salma Hayek 'topless' naar de spoedafdeling

http://oi64.tinypic.com/auz4si.jpg

Salma Hayek moest gisteren met spoed naar de eerste hulp na een ongelukje op de set van haar nieuwe film Drunk Parents. De kleding die de 49-jarige actrice droeg was volgens haar alleen 'volledig ongepast' voor het ziekenhuis.

Door haar T-shirt leek het of Salma topless bij de eerste hulp arriveerde, blijkt uit een foto die ze gisterenavond via Instagram deelde. "Ik moest met een kleine hoofdwond naar de eerste hulp", schreef de actrice. "Helaas was mijn kleding voor de film volledig ongepast voor het ziekenhuis."

De artsen die Salma behandelden zagen de humor wel in van haar opmerkelijke outfit en poseerden met de actrice voor een kiekje. Via Instagram bedankte Salma de artsen omdat ze zo goed voor haar zorgden. "En maak je geen zorgen, dit heeft me niet gekker gemaakt dan ik al ben!"

06-02-2016 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lynn Wesenbeek over mannen: "Lichamelijke warmte? Daar zijn friends with benefits voor"

Lynn Wesenbeek over mannen: "Lichamelijke warmte? Daar zijn friends with benefits voor"

http://oi66.tinypic.com/2jaj6yo.jpg

Presentatrice Lynn Wesenbeek laat vandaag in NINA diep in haar hart kijken. "Ik heb lang gedacht dat je slechts één grote liefde kan hebben in je leven, maar daar denk ik intussen anders over. Al zullen het er ook geen vijf zijn."

Haar portie relatiedrama heeft ze ondertussen gehad. "Na mijn scheiding volgde een turbulente relatie van vele jaren met hoge pieken en dalen. Daaruit heb ik vooral geleerd dat je niet kan bouwen op de fundamenten uit het verleden."

Friends with benefits
"Op dit moment ben ik vrijgezel. Ik ben niet op zoek - dat lijkt me trouwens een slecht idee. De liefde haal ik uit mijn job, een handvol goeie vrienden en mijn twee meisjes. Of ik geen lichamelijke warmte mis? Daarvoor zijn er friends with benefits (lacht).

Ik wil eigenlijk nog altijd hetzelfde als dertig jaar geleden. Iemand met wie het klikt, die veel humor heeft en die wijs is, in de Gentse betekenis dan: verstandig en geestig. Voor mij komt het altijd op hetzelfde neer. En dat geldt, denk ik, voor veel vrouwen én mannen: het gaat om liefde en wederliefde. Altijd."

Alleen de dood is onomkeerbaar
"Ik vind de liefde ook niet zo moeilijk. Bij een ruzie of een scheiding zeg ik altijd: alleen de dood is onomkeerbaar. Mensen van wie de partner is gestorven, kunnen nooit meer terug. Voor al de rest kom je met wat goede wil en humor al een heel eind.

Daarom geloof ik nog altijd in de liefde tot het einde van de dagen. Ik moet (lacht). En voor de duidelijkheid, dan heb ik het niet over de eeuwige passie. Die blust het leven wel. Ik bedoel de tedere compliciteit tussen man en vrouw. Mooier dan dat krijg je in het leven niet."

06-02-2016 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur die zichzelf verhing op podium is hersendood

Acteur die zichzelf verhing op podium is hersendood

http://oi66.tinypic.com/346vpcg.jpg

De Italiaanse acteur Raphael Schumacher werd op 30 januari naar het ziekenhuis afgevoerd nadat een scène waarin zijn personage zich verhing, verkeerd afliep en hij echt begon te stikken. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij vandaag klinisch dood werd verklaard.

Schumacher bevond na het incident in een coma. De man liep waarschijnlijk ook ernstige hersenbeschadiging op. Zijn toestand ging er echter op achteruit en hij reageerde niet op de behandeling. Artsen hebben hem vandaag hersendood verklaard.

De familie van de 27-jarige man heeft toegestaan dat zijn organen worden gedoneerd en de artsen hebben  de procedure opgestart, zo deelde een woordvoerder van het ziekenhuis mee.

De politie heeft ondertussen een onderzoek naar het incident opgestart. Aanvankelijk werd de zaak beschouwd als een mogelijke zelfmoord, maar nu wordt bekeken of het theater wel de juiste veiligheidsprocedures in acht heeft genomen. Volgens het Italiaanse nieuwsagentschap ANSA loopt er tegen vier mensen een onderzoek voor doodslag.

Schumacher werkte mee aan een experimentele theaterproductie in het Teatro Lux in Pisa. Een toeschouwer zag dat het touw rond zijn nek te strak zat. Het hoofd van de acteur was op dat ogenblik bedekt, maar de vrouw - die was afgestudeerd in geneeskunde - zag hem beven en besefte dat er iets fout was. Ze liep op hem toe, maakte de strop losser en hielp hem samen met een andere toeschouwer naar beneden. De acteur werd kort daarna naar het ziekenhuis afgevoerd.

Schumacher veranderde het scenario op het laatste moment, vertelden de directeurs van de theatergroep aan de Italiaanse krant Il Giorno: "In de oorspronkelijke monoloog zat een nep geweerschot, maar uiteindelijk koos hij voor de verhanging - zonder het ons te vertellen."

De scènes van het stuk werden uitgevoerd op verschillende plaatsen in het theater: toeschouwers wandelen erdoorheen. Schumacher's vertolking vond plaats op de binnenplaats.

05-02-2016 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Wars brengt 2 miljard dollar op

Star Wars brengt 2 miljard dollar op

http://oi64.tinypic.com/2m513dy.jpg

Disney verwacht dat de opbrengst van Star Wars: The Force Awakens zaterdag de magische grens van 2 miljard dollar (1,785 miljard euro) passeert. Dat maakte de filmdistributeur vrijdag bekend.

Het lukte eerder slechts twee andere films deze mijlpaal te bereiken: Avatar en Titanic. Walt Disney Studios-topman Alan Horn is dan ook trots. ''De behaalde successen van de film zijn werkelijk verbluffend en het is een grote eer om dit sterrenstelsel weer tot leven te brengen voor toegewijde fans, maar ook voor een nieuwe generatie die de Star Wars-erfenis nog jarenlang levend zal houden'', schreef hij in een verklaring op de website van Disney.

Het bedrijf verwacht ook dat in Verenigde Staten de opbrengst vrijdag de grens van 900 miljoen dollar (800 miljoen euro) wordt gepasseerd. The Force Awakens verstevigt hiermee het Amerikaanse record voor meest lucratieve film ooit. De zevende Star Wars-film breekt al een tijd record na record.

Star Wars: The Force Awakens is het langverwachte zevende deel in de beroemde filmreeks. In deel 7 gaan de rebellen, die strijden tegen het Galactische Keizerrijk, op zoek naar de beroemde Jedi-master Luke Skywalker. Hij is de enige die een nieuwe opstand kan leiden.

05-02-2016 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Temptation Island Jill: "Ik laat mij niet ziek maken door negatieve reacties"

Temptation Island Jill: "Ik laat mij niet ziek maken door negatieve reacties"

http://oi63.tinypic.com/2dkb6zq.jpg

Vergeet "Talk to the hand, 'cause the face don't wanna hear it anymore". Hier is "Hallo, ik ben Jill en ik krijg altijd wat ik wil". Nog maar een aflevering van Temptation Island is gepasseerd en nu al wordt gesproken dat die binnenkomer van jewelste, de meest hilarische quote van het nieuwe seizoen van Temptation Island zal worden. Maak kennis met de roodharige die altijd krijgt wat ze wil: vrijgezel Jill Huygens (23) uit het Kempische Veerle.

Anders dan ze doet uitschijnen, staat Jill in het dagelijkse leven in de bouw. "Ik werk als schilder, samen met mijn vader. Er zijn heel wat klanten die niet verwachten dat er een vrouw hun huis komt schilderen. En als ze mij dan zien binnenkomen, krijg ik dikwijls de vraag of ik met die valse nagels wel kan werken. Natùùrlijk!", lacht Jill.

Tijdens het weekend hangt de roodharige bij de mannen uit op de voetbal. "Ik ben al jaren trouwe supporter van KVC Westerlo. Ik mis geen enkele wedstrijd, zelfs niet op verplaatsing."

Aan alle kijkers van Temptation Island die al een vooroordeel van 'poppemieke' over haar klaar hadden, heeft de Kempische één duidelijke boodschap. "Fuck it. Ik laat mij zeker niet ziek maken door al die negatieve reacties. Het kan me echt niet schelen wat anderen van me denken, want ze kennen mij toch niet van gewoon eens even op televisie te zien."

05-02-2016 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Fifty Shades Of Grey'-actrice vol lof over Schoenaerts

'Fifty Shades Of Grey'-actrice vol lof over Schoenaerts

http://oi67.tinypic.com/24q37gi.jpg

Eind vorige maand raakte bekend dat Matthias Schoenaerts (38) binnenkort aan de zijde van Dakota Johnson (26) te zien zal zijn in 'The Sound Of Metal', het regiedebuut van Darius Marder. De twee stonden al eens samen op de set van de Italiaanse prent 'A Bigger Splash', en aan die opnames houdt de populaire 'Fifty Shades Of Grey'-actrice naar eigen zeggen alleen maar leuke herinneringen over...

De dochter van Melanie Griffith en Don Johnson zal je geen slecht woord horen zeggen over onze Belgische trots. Dat wordt snel duidelijk tijdens ons interview in Los Angeles naar aanleiding van haar nieuwste film 'How To Be Single'. Johnson en Schoenaerts blikten vorig jaar 'A Bigger Splash' in, en de twee konden het vanaf het allereerste moment al enorm goed vinden met elkaar. Johnson: "Het klikte onmiddellijk tussen ons", steekt de actrice met een glunderende blik in haar ogen van wal. "Ik vond het zalig om met hem samen te werken want Matthias is niet alleen een heel lieve, warme, speciale en intelligente man, hij is ook nog eens ontzettend grappig. Kortom: Matthias is the greatest."

Er is voorlopig nog maar weinig bekend over 'The Sound Of Metal'. Met uitzondering van Dakota en Matthias werd nog niemand officieel gecast. De producenten - Michael Costigan en Ben Leclair - zijn nog volop in de weer om het budget bij elkaar te rapen, maar zoals de plannen er nu bij liggen zullen de opnames in augustus van dit jaar nog van start moeten gaan.

Bijzondere band
Schoenaerts zal in de huid kruipen van een drummer van een band waarin Johnson de zangeres is. De drummer begint zijn gehoor te verliezen en moet genoegen gaan nemen met de toekomst van de stilte. Johnson staat in elk geval al te popelen om er aan te beginnen: "Het is een geweldig verhaal en ik wéét dat Matthias een uitstekende acteerprestatie zal neerzetten. We houden er een bijzondere vriendschap op na en ik kan niet wachten om onze personages met ons tweetjes te ontleden."

Johnson blikt ook even terug op de mooie momenten die ze al met "Shuunartz" mocht beleven: "Wat me vooral bijblijft is de laatste keer dat we elkaar in Venetië hebben gezien. We moesten de hele dag samen interviews doen, maar we hadden het samen zo naar onze zin dat het niet eens als werk aanvoelde. Ik herinner me nog dat we tijdens de pauzes naar muziek luisterden en gewoon van elkaars gezelschap aan het genieten waren."

05-02-2016 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Mijn pop-uprestaurant' laat twee provincies links liggen

'Mijn pop-uprestaurant' laat twee provincies links liggen

http://oi65.tinypic.com/30seq6q.jpg

Slecht nieuws voor Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen: deze provincies zullen niet aan bod komen in het derde seizoen van het VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant!'. Limburg, Antwerpen en West-Vlaanderen worden dan weer dubbel bediend, want in Genk (C-Mine), Antwerpen (Gedempte Zuiderdokken) en Kortrijk (Stationsplein) zullen telkens twéé tijdelijke restaurants verrijzen. Dat ontdekten wij tijdens een uitgebreide belronde naar tal van plaatselijke besturen.

Het opgefriste concept moet de onderlinge rivaliteit aanscherpen. Wanneer 'Mijn Pop-uprestaurant!' nieuwe stijl van start gaat, is nog niet bekend.

05-02-2016 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's laten Wereldkankerdag niet onopgemerkt passeren

BV's laten Wereldkankerdag niet onopgemerkt passeren

http://oi65.tinypic.com/1z2kro0.jpg

Op 4 februari is het Wereldkankerdag. Heel wat Bekende Vlamingen brengen hun steun uit aan iedereen die getroffen is door kanker. Via de sociale media doen ze dat met de hashtag #samentegenkanker.

Onder meer Véronique De Kock, Valerie De Booser, Sean Dhondt, Sven Ornelis, Maarten Vancoillie, Dorothee Douwe, Maggie De Block en Geert Bourgeois betuigen hun steun.

Tanja Dexters schreef het volgende bij een foto: "I still miss this happy crazy girl #caroline Always positive in good and bad times #bff #bestfriendsforever #likeasister #samentegenkanker."

Seand Dhondt schreef dan weer deze tekst. "Mijn pepe, zus en ikzelf.#SamenTegenKanker Omdat we ons bonneke nog elke dag in ons hart dragen. Toon de mensen rondom je die strijden tegen kanker of zich inzetten in de strijd tegen kanker even je dankbaarheid en laat hen weten dat ze er niet alleen voor staan, met je eigen foto, voor Wereldkankerdag 2016.x"

04-02-2016 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rappende George Clooney in E.R-reünie voor Jimmy Kimmel

Rappende George Clooney in E.R-reünie voor Jimmy Kimmel

http://oi63.tinypic.com/29fqcdj.jpg

'House MD' stopte ermee in 2012 en 'E.R.' in 2009. Jimmy Kimmel bracht beide shows even weer tot leven. Met de voormalige sterren van de series in de hoofdrol: George Clooney en Hugh Laurie.

Beiden moesten Jimmy Kimmel terug beter maken. Daarvoor kroop Clooney even terug in de huid van Dr. Douglas 'Doug' Ross. In die rol werd hij wereldberoemd.

Dr. House (Hugh Laurie) staat hem bij. Clooney speelde van 1994-1998 mee in de populaire serie. Laurie speelde van 2004-2012 in House MD.

04-02-2016 om 19:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gent eert Walter De Buck met officieel plein

Gent eert Walter De Buck met officieel plein

http://oi64.tinypic.com/347zdco.jpg

Gent krijgt binnenkort een Walter De Buckplein, zo genoemd naar de op 21 december 2014 overleden zanger Walter De Buck. Het gaat om een gedeelte van het huidige Bij Sint-Jacobs, waar tijdens de Gentse Feesten jaarlijks een podium staat. De principiële vaststelling werd vandaag door het schepencollege goedgekeurd. Het plan moet nu naar de gemeenteraad en daarna volgt nog een openbaar onderzoek.

Om te vermijden dat woningen en handelszaken hun adres moeten veranderen, blijven de straten Bij Sint-Jacobs bestaan en beperkt het Walter De Buckplein zich ongeveer tot de plaats waar het podium staat. Concreet gaat het om de open ruimte - doorheen het jaar parkeerruimte - startend aan de zijkant van de Sint-Jacobskerk tot en met het driehoekig plein grenzend aan de Vlasmarkt.

Het plan van de Gentse burgemeester Daniël Termont (sp.a) wordt enthousiast onthaald bij de vereniging Trefpunt, die in 1962 werd gesticht door Walter De Buck en enkele vrienden. "Dit is absoluut een passend eerbetoon", reageert Guido De Leeuw van Trefpunt. De beslissing is ook heel symbolisch: het was namelijk op diezelfde plaats dat Walter De Buck in 1969 de Gentse Feesten nieuw leven inblies.

De oprichter van de 'nieuwe Gentse Feesten' werd vorig jaar nog geëerd met een hommage op de eerste avond van de Feesten. En dat zal dit jaar niet anders zijn, zegt De Leeuw: "De Groep Walter De Buck zal opnieuw openen met verschillende gasten. We willen het repertoire van Walter De Buck, Karel Waeri en andere zangers levend houden, en tegelijk aandacht besteden aan het Gentse dialect."

Overigens doken al snel na het overlijden van Walter De Buck onofficiële straatnaambordjes op met het opschrift 'Walter De Buckplein' en daaronder het bijschrift "Het Nieuwe Paradijs".

04-02-2016 om 19:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt LeBlanc gaat Top Gear presenteren

Matt LeBlanc gaat Top Gear presenteren

http://oi68.tinypic.com/eiwk1j.jpg

Acteur Matt LeBlanc (Friends, Joey, Episodes) wordt de co-presentator van Chris Evans in de nieuwe Top Gear. Dat maakt de BBC bekend.

LeBlanc was de celebrity die het Top Gear-parcours ooit het snelst kon afleggen in een 'gewone' auto, in 1 minuut 42 seconden. Het record houdt nog steeds stand. Hij zette onlangs voor BBC America ook een paar hoogtepunten uit het programma op een rij.

"Als autofreak en grote fan van Top Gear ben ik vereerd en opgewonden om deel uit te maken van het nieuwe hoofdstuk van deze iconische show", zegt de acteur. 

De BBC moest Top Gear op de schop nemen na het ontslag van Jeremy Clarkson. Hij presenteerde de autoshow jarenlang, maar kwam meermaals in opspraak. Nadat Clarkson een producer sloeg, werd hij ontslagen. Daarop stapten ook Clarksons secundanten Richard Hammond en James May op. De drie maken een autoshow voor Amazon.

Binnenkort komt er nog meer nieuws over presentatoren van het autoprogramma, laat BBC weten. Het vernieuwde Top Gear keert in mei terug op de buis.

04-02-2016 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse Jan Matthys regisseert BBC-reeks 'Our Girl'

Vlaamse Jan Matthys regisseert BBC-reeks 'Our Girl'

http://oi64.tinypic.com/r7ofbb.jpg

Jan Matthys zal voor BBC One de eerste drie afleveringen regisseren van het tweede seizoen van de reeks 'Our Girl'. Het is zijn tweede opdracht voor de Britse omroep: vorig jaar nam hij al drie afleveringen van de populaire misdaadreeks 'Shetland' voor zijn rekening.

'Our Girl' is een vijfdelige dramareeks over de lotgevallen van een vrouwelijke legerarts in Afrika. Het nieuwe seizoen komt er na een televisiefilm en een populaire eerste reeks die meer dan zes miljoen Britten aan het scherm wist te kluisteren.

Het tweede seizoen focust op de lotgevallen van de 25-jarige korporaal Georgie Lane (Michelle Keegan in de hoofdrol) die als legerarts op humanitaire missie naar Afrika wordt gestuurd. Ze wordt er geconfronteerd met de schrijnende toestanden in een vluchtelingenkamp aan de Keniaans-Somalische grens. Wanneer er moslimextremistische milities binnenvallen en ngo-medewerkers ontvoeren, ontaardt Lane's missie in een ware nachtmerrie.

De regisseur van onder meer 'In Vlaamse velden', 'Quiz Me Quick' en 'De smaak van De Keyser'  zal de eerste drie afleveringen inblikken en wordt daarvoor bijgestaan door zijn vaste cameraregisseur Stijn Van der Veken en monteur Joris Brouwers. De opnames gaan midden maart van start en de reeks wordt grotendeels op locatie gedraaid in Zuid-Afrika.

Export van Vlaams talent
'Our Girl' is het nieuwste voorbeeld in het groeiende lijstje buitenlandse dramareeksen waarvoor een beroep gedaan wordt op regietalent uit Vlaanderen. Naast Matthys leverde Jakob Verbruggen al zijn visitekaartje af met opnames voor 'The Fall', 'London Spy', enkele afleveringen van 'The Bridge' (VS) en de dubbele seizoensfinale van 'House of Cards'. Tim Mielants draaide dan weer twee afleveringen van 'The Tunnel' en rondde twee weken geleden nog de opnames af van het volledige derde seizoen van 'Peaky Blinders'. Ondertussen stond ook Michaël R. Roskam op de set van het spionagedrama 'Berlin Station' en werkt de regisseur verder aan de piloot van de HBO-reeks 'Buda Bridge'.

04-02-2016 om 18:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studio Brussel-DJ hard aangepakt in Sportpaleis door security en politie

Studio Brussel-DJ hard aangepakt in Sportpaleis door security en politie

http://oi63.tinypic.com/21psi8.jpg

Faisal Chatar, DJ bij Studio Brussel, doet op Facebook het relaas van wat hem zondagavond in het Antwerpse Sportpaleis overkwam. De DJ was er samen met zijn vriendin voor de stand-upvoorstelling van de Amerikaanse komiek Kevin Hart, maar werd nog voor de aanvang van de show het gebouw uitgesleurd.

Nog voor de aanvang van de show krijgt Chatar het aan de stok met de security en de politie. Nadat een steward denkt Chatar te zien filmen, komt hij samen met een veiligheidsagent verhaal bij hem halen. Terwijl Chatar probeert uit te leggen dat hij helemaal niet aan het filmen was, komen nog twee andere veiligheidsmensen erbij staan. Uiteindelijk wordt de DJ uit de zaal gesleurd.

Wanneer ook de politie erbij komt, ziet Chatar zijn kans schoon om alle plooien glad te strijken, maar ook bij de politie krijgt hij geen gehoor. De agenten dreigen verschillende keren hem op te pakken en voegen uiteindelijk de daad bij het woord. Zowel Chatar als zijn vriendin worden door agenten tegen de grond gewerkt, uit het gebouw gedragen en in de cel gegooid. "Mijn ribben gekneusd, schouder kapot, voet gekneusd", klinkt het. En dat allemaal nog voor Kevin Hart op het podium verscheen.

Via Facebook hoopt Chatar nu getuigen te vinden die ook bewijsmateriaal van het incident hebben verzameld. "Was je daar, heb je dingen gezien, ken je iemand die het op beeld heeft kunnen vastleggen, wil je getuigen, heb je hier ervaring mee? We hebben al wat beelden maar alles en meer kan helpen", aldus Faisal Chatar. "Dit is messed up", besluit hij.

De politie bevestigt dat Chatar en zijn vriendin uit de zaal zijn gezet. "Inhoudelijk kan ik daar niet verder op ingaan. Ik ga de discussie niet in de media voeren", zegt politiewoordvoerder Veerle De Vries. Chatar en zijn vriendin hebben een klacht voor het verstoren van de orde en ongewapende weerspannigheid aan hun been. Zelf zouden ze klacht indienen tegen het politieoptreden.

03-02-2016 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen showt bolle buik op Instagram

Ann Van Elsen showt bolle buik op Instagram

http://oi64.tinypic.com/28rkva9.jpg

In december deelde de ex-Miss België het heuglijke nieuws van haar tweede zwangerschap op Instagram. Ook nu plaatste ze een foto op het sociale netwerk, dit keer van haar bolle buik.

Say hi to the belly, luidt het onderschrift. De Vlaamse is ondertussen 6 maanden zwanger en overduidelijk trots op haar nieuwe spruit.

03-02-2016 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezocht: Jeroen Meus-lookalike voor porno-parodie 'Dagelijkse Worst'

Gezocht: Jeroen Meus-lookalike voor porno-parodie 'Dagelijkse Worst'

http://oi64.tinypic.com/9u7wqp.jpg

Jeroen Meus krijgt een verfilming van leven en werk. Al is dat niet in de 'gewone' cinema: productiehuis Godelina zoekt een man die de chef kan vertolken in de porno-parodie 'Dagelijkse Worst'.

Een zoektocht waarbij de populaire tv-kok niet echt staat te juichen. "Ik kan dat allemaal goed plaatsen, maar eigenlijk vind ik dat maar vies", klinkt het. "Als Adriaan Van den Hoof mij parodieert in 'Tegen De Sterren Op', vind ik dat een eer, maar dit is wat anders. Ik hoef het resultaat niet te zien en hoop dat ze een deftige pee kiezen. Iemand met een sixpack dus, want niemand weet dat, maar ik heb dat ook." (lacht)

Al wordt bij Godelina wél moeite gedaan om de chef zo goed mogelijk neer te zetten. "We zijn in de eerste plaats op zoek naar iemand die Jeroen goed kan imiteren", zegt producer Werner. "Als die man liever niet deelneemt aan de erotische actie, is dat geen probleem. Hij zal het natuurlijk wel moeten goedvinden dat er op de set erotische handelingen gebeuren." Het productiehuis heeft met Leen Leckerlyv al een - vrouwelijke - regisseur voor ogen.

03-02-2016 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boertiger dan Michel uit 'The Sky Is The Limit' maken ze ze niet

Boertiger dan Michel uit 'The Sky Is The Limit' maken ze ze niet

http://oi65.tinypic.com/sxglqo.jpg

Gisteren ging het derde seizoen van 'The Sky Is The Limit' van start op VIER. Ook dit seizoen mogen we binnenpiepen bij Vlaanderens rijkste inwoners. In de eerste aflevering stelde Michel 'Kontrimo' Van den Brande meteen zijn vriendin Sofie voor, en liet zich daarbij van zijn boertigste kant zien.

Michel is zeer blij dat hij opnieuw een vrouw in huis heeft. "Het was nodig ook, ge kunt niet alleen blijven he. Nu wordt de was en de plas opnieuw gedaan, de ruiten worden gekuist..." Heel lyrisch is hij echter niet over zijn relatie: "We proberen er het beste van te maken, maar ik ben 30 jaar getrouwd geweest. Dat weegt ook door", klinkt het onromantisch. "Het is beter met twee dan alleen."

Als Michel dan beslist heeft op welk terras ze precies willen ontbijten, spoort hij Sofie aan om de maaltijd klaar te zetten. "Ge moogt er dan aan beginnen, meiske. Daarvoor heb ik u gepakt he." Gezellige man, die Michel.

En waar Sofie het nog subtiel over 'ups en downs' heeft in hun relatie, gaat Michel resoluut voor 'uw kleren hebben al twee keer over het balkon gelegen'. Ze neemt later in de aflevering wel subtiel wraak: "Maar 's avonds is hij lief hoor, en 's nachts ook."

Niet alleen Michel liet zich van zijn beste kant zien, ook het olijke duo Tom en Danielle was weer van de partij:

03-02-2016 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik ben Jill, en ik krijg altijd wat ik wil"

"Ik ben Jill, en ik krijg altijd wat ik wil"

http://oi68.tinypic.com/15czu46.jpg

Temptation Island is terug, en dat zullen we hebben geweten. Twitteraars zijn haast euforisch nu de realityreeks na zeven jaar op de tv-schermen terugkeert. Voor wie toen nog te jong was, of nooit heeft gekeken: twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels leven negen dagen lang afgezonderd van hun partner. Ze worden in het tropische Thailand omringd door tien knappe singles. Het is aan de koppels om te testen of hun relatie hier bestand tegen is.

Of zoals de Nederlandse co-presentator Rick Brandsteder het stelt: "Een tropisch strand, een bar en een resort vol hitsige vrijgezellen, dat kan linke soep zijn voor stellen die hun relaties willen testen."

Genoeg info. Tijd voor de creatieve spitsvondigheden van twitterend Vlaanderen te etaleren. Net voor de reclame kregen we alvast een spoiler van de Kempische verleidster Jill. "Ik ben Jill, en ik krijg altijd wat ik wil". Is dé quote van Temptation Island 2016 nu al bekend?  Op een voorlopig tweede plaats: "Paren, of heb je geen zin?"

03-02-2016 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!