Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CR7 aast op duurdere loft in Trump Tower: op andere van 17 miljoen is hij uitgekeken

CR7 aast op duurdere loft in Trump Tower: op andere van 17 miljoen is hij uitgekeken

http://oi64.tinypic.com/21c8k5u.jpg

Cristiano Ronaldo kocht in augustus voor een kleine 17 miljoen euro een appartement in de Trump Tower in hartje New York, maar de Portugees lijkt er alweer op uitgekeken. Volgens TMZ heeft Ronaldo zijn oog laten vallen op een appartement een paar verdiepingen hoger. Goedkoop is het niet, hij moet er ruim 22 miljoen euro voor aftikken.

Wat Ronaldo nu zo aantrekt in de andere loft is ietwat raadselachtig. Het is namelijk 'slechts' 20 vierkante meter groter. Wellicht speelt mee dat de ouders van Donald Trump er hebben gewoond. En dat het op de 63ste verdieping is met uitzichten over de Big Apple en over Central Park, zal misschien ook wel een rol spelen.

Er zouden wel kapers op de kust liggen, maar Ronaldo heeft als voordeel dat hij al in de Trump Tower woont. Kopers moeten namelijk eerst langs een goedkeuringscommissie onder aanvoering van presidentskandidaat Donald Trump. Aangezien Ronaldo die test al een keer met brio afgelegd heeft, ligt hij in poleposition.

03-02-2016 om 00:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vic De Wachter: "Ik leef van 1.200 euro stempelgeld"

Vic De Wachter: "Ik leef van 1.200 euro stempelgeld"

http://oi64.tinypic.com/2cxw2m0.jpg

Hij speelde in sommige van Vlaanderens grootste series. En wat mensen dan ­denken, is: die schept poen. De realiteit is voor Vic De Wachter heel anders. "Al een jaar: geen enkele rol meer", zegt hij. "Ik leef van 1.200 euro stempelgeld."

Vic De Wachter een icoon uit de Vlaamse filmwereld noemen is niet eens overdreven. Rollen in 'De Zaak Alzheimer', 'Salamander', 'Quiz Me Quick', 'Het Goddelijke Monster', 'De Smaak van De Keyser', 'Kinderen van Dewindt' en 'Matroesjka's' - en dat zijn alléén die van de laatste tien jaar. Hij is één van die gezichten die je verbindt met degelijkheid, met vertrouwen, met je eigen huiskamer. "Mensen denken dan vaak: die man is binnen", zegt hij zelf. "Vergeet het maar gauw. Ik verdien bijna niks."

"Toen ik begon: dat waren nog de gouden jaren", zegt hij. "Ik werkte bij een toneelgezelschap, ik had daar een vast contract. Want zo ging dat toen. Je stond dan misschien niet elke dag op de scène, maar je was er op de ene of andere manier wel steeds mee bezig en daar werd je voor betaald." Ook toen Vic De Wachter wat later bij de KVS werkte - hij zou daar zeven jaar blijven - was dat goedbetaald. "Geen toplonen, maar ze stegen al naargelang je goed was, en daar kon je perfect van leven."

03-02-2016 om 00:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze journaliste kampeerde op Temptation Island: "Na twee dagen bedrogen? Met die lelijke?"

Onze journaliste kampeerde op Temptation Island: "Na twee dagen bedrogen? Met die lelijke?"

http://oi68.tinypic.com/vzy6xh.jpg

'Temptation Island' is terug. Onze journaliste mocht als eerste ooit getuige zijn van hoe vier koppels de 'ultieme relatietest' ondergaan op een Thais eiland. Gescheiden van elkaar, maar omgeven door een zwerm knappe vrijgezellen, een voorraadkast drank, condooms en de alles registrerende camera's. "Dit is old school guilty pleasure. Maar: een mooiere, esthetische versie dan zes jaar geleden. Met aangename mensen, geen vulgaire koppels."

Onder de vrijgezelles bevindt zich Jolien, een mannenverslindster van het zuiverste water. Haar slanke benen en andere fysieke troeven toont ze tijdens een groepsdate in Kaeng Krachan National Park. De mannelijke koppelhelften gaan er op date met hun favoriete vrijgezel. Deze middag staat garant voor machogedrag, verleidelijke douche-scènes onder de waterval en misschien hier en daar wat gefrunnik op onheilige plaatsen. In hun zog: twee cameraploegen met elk een cameraman, klankman, redactrice, kandidatenbegeleidster en een handvol Thaise loopjongens voor productionele ondersteuning.

We wandelen over apenbruggen, klimmen over gladde rotsen en bungelen langs lianen. Net wanneer ik me wil afvragen of we niet in 'Expeditie Robinson' zijn beland, brengt een tropische regenbui ons terug naar de realiteit en komen de bikini's tevoorschijn. Een spontane wet T-shirt contest? Moeder Natuur is vrijgevig. De heren spannen hun torso op, de vrouwen bijten verleidelijk op hun onderlip.

De hormonen schieten de hoogte in. Naast de waterval hangt een bordje met 'verboden te jagen', maar daar trekken deze vrouwelijke vrijgezellen zich niets van aan. Vandaag prikken zij hun gelnagels in hun favoriete prooi. Eén van de mannen staat op het punt zijn ziel te verkopen. Enige tijd later zullen de camera's hem betrappen wanneer hij met zwembroek op de enkels uit de zee strompelt. Na een meer dan vrijblijvend plonsje met één van de vrijgezellen.

02-02-2016 om 23:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ariel Winter bewust met littekens van borstverkleining op rode loper

Ariel Winter bewust met littekens van borstverkleining op rode loper

http://oi65.tinypic.com/ipruk9.jpg

Ariel Winter, de bekende actrice uit de comedyreeks Modern Family, stapte moedig de rode loper op in een kleedje dat de littekens van haar borstverkleining niet verborgen. Een bewuste keuze, verkondigde ze daarna op Twitter: "Ik ben niet beschaamd."

Een stijlvolle jurk van Romona Keve¸a droeg de 18-jarige Ariel Winter op de rode loper van de Screen Actors Guild Awards. De actrice deed geen moeite om te verbergen wat haar borstverkleining in juni vorig jaar aan littekens had achtergelaten. Ze tweette daarover: "Mensen, daar is wel een reden voor. Ze maken deel uit van mezelf en ik ben er helemaal niet beschaamd voor. :)" Ze bedankte ook haar fans voor alle steun.

Meestal associëren we plastische chirurgie aan de borsten met borstvergrotingen. Maar Ariel Winter is lang niet de enige vrouw die echt veel last had van haar overweldigende boezem. Ze had rugklachten en veel pijn.

Aan Glamour zei ze: "Ik weet nog dat ik mij op het huwelijk van mijn zus zo plat vooraan vond. 'Tijd voor die borsten', dacht ik bij mezelf. En die kwamen er plots. Ze bleven echter maar groeien en groeien. Er leek geen einde aan te komen."

Maar de pijn werd ondraaglijk en dus greep Winter in. En daar zit ze dus helemaal niet mee.

02-02-2016 om 23:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-02-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adil El Arbi: "Ze schermden al met grote namen zoals Will Smith en Matt Damon"

Adil El Arbi: "Ze schermden al met grote namen zoals Will Smith en Matt Damon"

http://oi65.tinypic.com/kcbd3b.jpg

Regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah trekken naar Hollywood. De makers van 'Image' en 'Black' werden door het Amerikaanse Fox en Chernin Entertainment gevraagd om een misdaadthriller rond matchfixing in het voetbal te verfilmen. "Een kinderdroom die werkelijkheid wordt."

"De film heeft als werktitel 'The Big Fix', en gaat over een waargebeurd omkoopschandaal in het voetbal. Toen we het scenario in de bus kregen, waren we meteen overtuigd. Fuck ja, het is supercool", zegt Adil El Arbi. Samen met zijn maatje Bilall tekende hij in september vorig jaar een contract bij Creative Artists Agency (CAA), één van de grootste filmagentschappen van Hollywood.

Topacteur
Omdat het project nog in een vroeg stadium zit, zijn er nog geen acteurs gestrikt. "Maar de mensen in Hollywood schermden wel al met grote namen als Will Smith, Matt Damon, Brad Pitt...", zegt Adil. "Ja, dat zou supergraaf zijn natuurlijk. We hopen toch om zo'n A-lister te kunnen strikken."

01-02-2016 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brooklyn Beckham achter de camera voor Burberry

Brooklyn Beckham achter de camera voor Burberry

http://oi63.tinypic.com/1z5pxyf.jpg

Brooklyn Beckham (16), de oudste zoon van David en Victoria Beckham, heeft een nieuwe job als modefotograaf te pakken. Het Britse merk Burberry koos de jongen uit om hun nieuwste parfumcampagne vast te leggen. Niet slecht voor een puber.

"Brooklyn heeft een fantastisch oog voor beeld en Instagram is het perfecte platform voor hem om zijn werk op tentoon te stellen. Zijn stijl en attitude waren exact wat we zochten voor deze nieuwe This Is Brit parfum campagne. De opnames van de live shoot die we vandaag hielden zien er fantastisch uit, ik hou ervan," verklaart Burberry's CEO Christopher Bailey in een statement dat E!News bemachtigde.

Zijn 13-jarige broertje Romeo stond eerder al model voor het Britse label, dat bij het grote publiek bekend staat om hun trenchcoats met kenmerkende ruiten in de voering. Hieronder kun je een aantal foto's van Brooklyn voor Burberry ontdekken.

01-02-2016 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele wil niet dat Trump haar muziek gebruikt

Adele wil niet dat Trump haar muziek gebruikt

http://oi68.tinypic.com/fuvr5k.jpg

De Britse zangeres Adele verbiedt de Amerikaanse Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump haar muziek te gebruiken. Dat meldt het Britse muziektijdschrift New Musical Express (NME) vandaag.

Miljardair Trump heeft op politieke bijeenkomsten de nummers 'Rolling in The Deep' en 'Skyfall' van Adele gebruikt, maar dat is bij de zangeres niet in goede aarde gevallen. "Adele heeft geen toelating gegeven voor het gebruik van haar muziek voor wat dan ook van politieke campagnevoering", zei volgens de NME een woordvoerder van de zangeres tegenover de Britse kwaliteitskrant The Independent.

Adele is niet de eerste muzikant die Trump verbiedt haar/zijn muziek te gebruiken. Eerder roerden zich al monumenten zoals de Canadees Neil Young en de Amerikaanse hardrockgroep Aerosmith.

01-02-2016 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Close-up van penis op tv leidt tot ophef in Engeland

Close-up van penis op tv leidt tot ophef in Engeland

http://oi64.tinypic.com/160c01w.jpg

De Britse omroep BBC heeft gisteren honderden klachten van tv-kijkers gekregen nadat in de historische serie 'War & Peace' een penis gedurende langere tijd vol in beeld kwam. Het gaat om een scène waarin soldaten zich wassen in een meer voordat ze ten strijde trekken.

Volgens kijkers was een close-up shot van het slappe mannelijke lid voltrekt onnodig en zelfs gênant omdat de serie vroeg in de avond wordt uitgezonden. Anderen prijzen de BBC dan weer dat de omroep nu toch eindelijk eens een mannelijk geslachtsorgaan vol in beeld brengt. "Dit is volgens mij de eerste keer dat er bij BBC1 een penis te zien is", twittert een Brit. "Een verrassing en dan ook nog op zondag." Nog een ander: "Eindelijk een penis om alle anonieme blote tepels die in beeld zijn te compenseren."

De BBC heeft inmiddels gereageerd op de reacties. "We kijken altijd nauwkeurig wat op welk tijdstip kan worden uitgezonden. In dit geval vonden we dat het moest kunnen", zegt een zegsman in de Daily Mail.

De acteur in kwestie is Oscar Pearce. De eerste aflevering van de reeks 'War & Peace' kwam in Engeland begin januari op de buis. De serie is gebaseerd op een novelle van de Russische schrijver Leo Tolstoy. Het verhaal gaat over de Franse invasie van Rusland, verteld door de ogen van een aantal artistocratische Russische families.

01-02-2016 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openingsweekend Oscarfavoriet The Revenant goed voor bijna miljoen euro

Openingsweekend Oscarfavoriet The Revenant goed voor bijna miljoen euro

http://oi64.tinypic.com/9lenq0.jpg

Het móét nu maar eens gebeuren voor Leonardo DiCaprio. En die Oscar IS ook bijna van hem, daar twijfelen wij niet aan. De Amerikaanse acteur verdient hem dubbel en dik voor zijn verbluffende rol in The Revenant. De film, die maar liefst twaalf oscarnominaties verzamelde, ging dit weekend bij ons in première en was meteen goed voor een box office van 996.530 euro.

135.399 filmliefhebbers hebben dit weekend de nieuwe film van Alejandro G. Iñárritu in onze Belgische zalen bekeken. De Mexicaanse regisseur oogstte eerder al wereldwijd succes met Amores Perros, Babel en Birdman.

Hoofdrolspeler van The Revenant - geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van pelsjager Hugh Glass - is Leonardo DiCaprio, die voor deze rol al zijn vijfde oscarnominatie in de wacht sleepte. De vier vorige kon hij niet verzilveren, maar ditmaal is hij torenhoog favoriet.

01-02-2016 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix brengt Gilmore Girls terug op het scherm

Netflix brengt Gilmore Girls terug op het scherm

http://oi67.tinypic.com/28whqfc.jpg

Binnenkort starten in de Verenigde Staten de opnames van een sequel op de Gilmore Girls. Dat kondigde streamingsdienst Netflix gisteren aan. De serie over de avonturen van moeder Lorelai en haar dochter Rory in het Amerikaanse Stars Hollow liep van 2000 tot 2007 en was ook bij ons erg populair.

Lauren Graham stuurde het goede nieuws gisterenavond de wereld in via Twitter. Netflix bevestigde verder ook dat andere leden van de cast, Scott Patterson (Luke), Sean Gunn (Kirk), Kelly Bishop (Lorelai's moeder Emily) en Keiko Agena (Lane) terugkeren. Edward Herrmann, die Emily's man en Lorelai's vader Richard speelde, overleed in 2014 aan kanker.

Wat Netflix nog niet verklapte, was de datum waarop we de eerste aflevering mogen verwachten. Ook over werd met geen woord gerept. De serie zal tot stand komen in samenwerking met Warner Bros. Television, eigendom van Time Warner.

30-01-2016 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'O.J. Simpson lijdt aan degeneratieve hersenkwaal'

'O.J. Simpson lijdt aan degeneratieve hersenkwaal'

http://oi66.tinypic.com/2qmols2.jpg

Dr. Bennet Omalu denkt dat er geen twijfel mogelijk is: de in de goot belande American football-speler O.J. Simpson lijdt aan CTE. Dat is een degeneratieve hersenaandoening, veroorzaakt door herhaardelijke dreunen op het hoofd. Dat is schering en inslag op de 'gril', zoals het veld met de strepen wordt genoemd. American footballers met een lange staat van dienst lopen ernstige risico's.

Omalu is specialist op het gebied van CTE. Hij toonde de ziekte voor het eerst aan bij NFL-speler Mike Webster, die in 2002 overleed. De in Nigeria geboren neuropatholoog zei in People Magazine dat hij zijn medische bull er om wil verwedden dat dezelfde diagnose bij Simpson kan worden gesteld. Hij baseert dat op diens profielschets en hoofdomvang.

Bijzonder groot hoofd
Simpson, die in 1994 werd aangeklaagd wegens moord op zijn ex-vrouw en haar vriend maar een jaar later werd vrijgesproken, heeft een bijzonder groot hoofd. Helmen moesten voor hem op maat worden gemaakt. 'Als je een groter hoofd hebt, betekent het dat je hoofd zwaarder is. De impact van krachten erop van buitenaf is dan ook groter. Dat is elementaire natuurkunde.'

Het gevallen kopstuk werd in 2007 opnieuw gearresteerd voor een gewapende overval en kidnapping. Ditmaal kreeg hij 33 jaar cel. Omalu eet zijn hoed op als CTE niet mede de oorzaak is van dat criminele gedrag. Het bewijs kan hij pas op termijn leveren, wanneer Simpson dood is en hij toestemming heeft in dat grote hoofd te kijken.

30-01-2016 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey stoeft: "Mijn verlovingsring is zo zwaar, ik kan mijn arm niet optillen"

Mariah Carey stoeft: "Mijn verlovingsring is zo zwaar, ik kan mijn arm niet optillen"

http://oi67.tinypic.com/v4cfia.jpg

Mariah Carey is in de zevende hemel sinds ze vorige week door haar vriend James Packer ten huwelijk is gevraagd. Aan E! Online vertelde ze over de voorgenomen trouwerij. De zangeres is in de wolken met haar peperdure verlovingsring, een enorm sieraad met een gigantische diamant van 35 karaat. Dat kan Packer makkelijk betalen, want hij is miljardair. Over de knoert van een ring maakt ze graag een grapje: "Hij is zo zwaar, ik kan mijn arm niet optillen." De diva zit alvast erg lekker in haar vel. "Ik voel me top, beter dan ooit eerder."

Het aanzoek was "heel romantisch". "James is een bijzondere man en hij lijkt elke dag romantischer te worden", zegt de dolblije zangeres.

Packer vroeg zijn vriendin in New York ten huwelijk na een relatie van bijna een jaar. Ze willen binnenkort al trouwen, en gaan daarbij voor een intieme plechtigheid. Zowel James als Mariah is al eerder getrouwd geweest.

Wat Mariah zo aanspreekt aan James? "Hij staat altijd klaar voor andere mensen. Dat is iets wat ik weinig zie in mensen, alleen bij mezelf. Mijn vrienden komen ook altijd naar me toe als ik ze ergens mee kan helpen."

30-01-2016 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie wilde dat zijn as uitgestrooid zou worden op Bali

David Bowie wilde dat zijn as uitgestrooid zou worden op Bali

http://oi63.tinypic.com/beyr68.jpg

David Bowie heeft 100 miljoen dollar (ruim 92 miljoen euro) nagelaten en het grootste deel daarvan gaat naar zijn familie. Dat melden Amerikaanse media op basis van het testament van de op 10 januari overleden artiest.

Daarin staat ook dat hij op het Indonesische eiland Bali wil worden gecremeerd en dat zijn as daar wordt uitgestrooid. Bij het testament zit echter ook een overlijdensakte waarin wordt gemeld dat hij op 12 januari al is gecremeerd. Dat zou dan in New York zijn gebeurd.
Bowie, wiens echt naam David Robert Jones was, overleed op 69-jarige leeftijd in New York aan de gevolgen van kanker.

Volgens het testament krijgt zijn weduwe Iman Abdulmajid Jones ongeveer de helft van zijn nalatenschap en zijn dochter en zoon elk een kwart. Verder krijgen zijn persoonlijke assistent en een verzorger van een van zijn kinderen een geldbedrag.

Bowie verloor zijn hart aan Bali toen hij daar samen met Iggy Pop op vakantie was in de jaren tachtig. Hij was zo onder de indruk van het eiland dat hij later op het Caribische eiland Mustique een huis in Indonesische stijl liet bouwen. In het testament staat dat Bowie volgens "boeddhistische rituelen'' op Bali wilde worden gecremeerd. Als dat niet mogelijk is, moet in elk geval zijn as daar worden verstrooid

30-01-2016 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur krijgt doodsbedreigingen na film over prostitutie in Marokko

Regisseur krijgt doodsbedreigingen na film over prostitutie in Marokko

http://oi67.tinypic.com/fcis0.jpg

Regisseur Nabil Ayouch werd met de dood bedreigd vanwege zijn speelfilm over prostitutie in Marokko. "Spijt heb ik niet", zegt hij. "De film heeft veel goeds teweeggebracht."

Natuurlijk weet Nabil Ayouch (46) wat zijn vermoorde Nederlandse collega Theo van Gogh is overkomen. Ook de Marokkaanse regisseur maakte een speelfilm die zijn leven in gevaar brengt. "Het is mijn overtuiging dat een filmmaker zich nooit mag laten leiden door angst", zegt hij zonder een spoor van twijfel in zijn huidige woonplaats Parijs". "Hij mag zich nimmer laten afschrikken door mogelijke reacties op zijn film. Ik vermoed dat Van Gogh daar ook zo over dacht toen hij 'Submission' maakte.''

Doodsbedreigingen
Ayouch kreeg vorig jaar te maken met een hetze tegen zijn persoon, die gepaard ging met doodsbedreigingen. Zijn hoofdrolspeelster Loubna Abidar moest zelfs haar vaderland ontvluchten en woont nu in Parijs.

In zijn speelfilm 'Much Loved' volgt de regisseur een aantal jonge prostituees in Marrakesh die openlijk over hun seksuele praktijken praten en ook in actie te zien zijn. De reacties in Marokko waren furieus. De overheid deed de film meteen in de ban. Het ministerie van Communicatie sprak van een 'regelrechte aanval op het koninkrijk'. Ook zou de waardigheid van de Marokkaanse vrouw op een ontoelaatbare manier zijn aangetast.

Uit verband gerukt
In moskeeën spraken imams de banvloek uit over de actrices. Overspannen reacties, vindt Ayouch. "Men reageerde op bepaalde scènes die illegaal op het internet waren verschenen. Volledig uit het verband gerukt, waardoor de indruk ontstond dat ik een pornofilm had gemaakt. Het meest aanstootgevend waren de seksueel getinte dialogen van de vrouwen. Die waren nooit eerder in een Marokkaanse film te horen.''

Ayouch kaartte in zijn film een onderdeel van de Marokkaanse samenleving aan (een groot netwerk van prostitutie) waarvan iedereen op de hoogte is, maar dat niet openbaar gemaakt mag worden. Toch zijn er veel rijke Arabieren, vooral uit Saoedi-Arabië, in Marokko die gebruikmaken van de diensten van jonge Marokkaanse prostituees. Dat zij de vrouwen vernederen door hen in privézwembaden naar diamanten te laten duiken, maakt deel uit van deze wereld.

30-01-2016 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe, Tanja Dexters en Véronique De Kock: mode als passie

Lesley-Ann Poppe, Tanja Dexters en Véronique De Kock: mode als passie

http://oi65.tinypic.com/t5kidl.jpg

Lesley-Ann Poppe, Tanja Dexters en Véronique De Kock zijn alledrie zeer gepassioneerd door mode. Via Instagram tonen ze de outfits alvast met de nodige flair.

Lesley-Ann Poppe, Tanja Dexters en Véronique De Kock zijn alledrie zeer gepassioneerd door mode. Via Instagram tonen ze de outfits alvast met de nodige flair.

30-01-2016 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ik zag de eerste aflevering van Temptation Island al (en het is alles wat ik hoopte)"

"Ik zag de eerste aflevering van Temptation Island al (en het is alles wat ik hoopte)"

http://oi66.tinypic.com/10f2gxz.jpg

Met 300 gelukkigen waren we gisteravond: de prijsbeesten die de eerste aflevering van het nieuwe Temptation Island in avant-première mochten bekijken. In de pittoreske kerk van Merksplas begot: enige ironie is VIJF niet vreemd. Kijken mocht op één voorwaarde, zo drukte presentatrice Annelien Coorevits ons op het hart: géén filmpjes, géén spoilers.

U zal dus nog tot 3 februari moeten wachten om te weten of er al iemand onder de verleiding bezwijkt na een liter goedkope wodka, maar wij kunnen wel al een tipje van de sluier lichten. Já, de hype is meer dan terecht. Sterker nog: ik dacht dat ik het meest reikhalzend uitkeek naar het langverwachte nieuwe seizoen van De Mol, maar dat blijkt nu toch Temptation Island te worden.

Tand des tijds doorstaan

De laatste keer dat ik het programma zag, zat ik nog op de universiteitsbanken en had ik op mijn kot een aftands teeveetje dat enkel Eén en Canvas kon ontvangen. Puzzelen was het dus om geen enkele aflevering te missen: afspreken bij die ene vriendin die wél kabeltelevisie had dus, ofwel meeten in het charmante studentencafé met troela aan 1,50 euro, smaakvolle blacklights en groot scherm. Mooie tijden, quoi.

Ik was dan ook extatisch toen VIJF vorig jaar de comeback van Temptation Island aankondigde, maar doorstaat het programma de tand des tijds? Soms laat je het verleden beter rusten onder een dikke laag verbloemende nostalgie. Maar kijk, het antwoord is volmondig: ja.

Lachsalvo's en opgetrokken wenkbrauwen

Van de eerste tot de laatste minuut heb ik genoten. Lachsalvo's afgevuurd, wenkbrauwen opgetrokken, afkeurend gekeken. Elke minuut fezelden mijn plus one en ik wel een opmerking in elkaars oor. "Draagt die nu geen broek, oh my god?" "Moet ik mijn haar nu ook ros verven en wenkbrauwen laten optekenen om sexy te zijn?" "Allez die is 30 en zit als vrijgezel op Temptation Island, wij doen het toch nog niet zo slecht dan." "Ja, die kerel staat in het weekend zeker achter de bar in de Carré" en "Probeert hij dat vrouwmens nu te verleiden door een bommetje te maken in het zwembad?"

Een heerlijk weerzien was het met de infraroodbeelden in de slaapkamers, de vrouwenstem die 'temptation' kreunt, de hilarische uitspraken. "Ik ben Jill en krijg altijd wat ik wil." Stonden we allemaal maar zo standvastig in het leven. Nee, ons maak je niet wijs dat dit programma een hoogstaand liefdesexperiment is dat de moderne mens meer moet bijbrengen over relaties en overspel. Wat het wel is: topentertainment -  en een verademing tussen alle panelprogramma's met BV's. En het siert VIJF dat ze deze keer koppels hebben uitgezocht die écht wel willen samenblijven (of het wel héél goed kunnen veinzen, maar ach, wie maalt erom?)

Nu nog de Vlaamse 'Oh Oh Cherso'

In tijden waarin mijn temptation zich beperkt tot McDonald's of pizza, is deze remake meer dan welgekomen. Nu alleen nog VTM overtuigen om de verboden Vlaamse versie van 'Oh Oh Cherso' vanonder het stof te halen, en mijn leven is compleet.

Ik heb alvast een Whatsapp-groep opgestart met vriendinnen: tegenwoordig hebben we allemaal digitale televisie, dus dat betekent dat elke woensdagavond iemand anders Temptation-gastvrouw mag spelen. Anno 2016 zonder troela of blacklights, wel met cava die meer dan 5 euro per fles kost. De wodka laten we wijselijk achterwege.

30-01-2016 om 01:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annelien Coorevits: "Ik doe heel graag tv-werk maar dat zal niet blijven duren"

Annelien Coorevits: "Ik doe heel graag tv-werk maar dat zal niet blijven duren"

http://oi68.tinypic.com/1256snn.jpg

Annelien Coorevits presenteert 'Temptation Island'. Eerder was ze als presentatrice al te zien in 'Singl3s'. Ze beseft dat werken voor de televisie niet eeuwig kan blijven duren.

"Ik doe heel graag tv-werk maar dat zal niet blijven duren natuurlijk. 'Miracles' (haar eigen juwelen-, accessoires-, geurlijn, nvdr.) loopt echt goed, ik ben er enorm graag mee bezig. Het is de bedoeling dat er elk seizoen een item bij komt. Nu al maken ook sjaals, tassen en zelfs geurkaarsen deel uit van de nieuwe lentecollectie", vertelt ze in De Krant van West-Vlaanderen.

Valentijn
Ze vertelt ook meer over Valentijn. Dat viert ze nooit echt speciaal met haar man Olivier Deschacht. "We houden er wel aan om elkaar een kleine attentie te geven. Maar dat kan simpelweg iets zijn als een aperitiefje klaar zetten en het gezellig maken thuis. Maar zo ineens overdreven romantisch beginnen doen, dat zegt ons allebei niks."

30-01-2016 om 01:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama mengt zich in Oscarcontroverse

Obama mengt zich in Oscarcontroverse

http://oi67.tinypic.com/2vbk3tx.jpg

President Obama heeft zich woensdag uitgesproken over de controverse omtrent de Oscarnominaties. De bekendmaking van de genomineerde acteurs en actrices werd twee weken geleden immers op gemengde reacties onthaald, omdat er voor het tweede jaar op rij enkel blanke namen geselecteerd werden.

Obama deed zijn uitspraken tijdens 'Live from the White House': een reeks van interviews met nieuwsankers uit verschillende Amerikaanse steden. Een van hen informeerde bij de president naar zijn mening over het gebrek aan diversiteit in de Oscarnominaties.

De president betreurt het feit dat er geen enkele zwarte acteur of actrice in aanmerking komt voor het felbegeerde beeldje en pleit voor een gelijkekansenbeleid.

"Het zorgt voor beter entertainment. Het zorgt ervoor dat iedereen het gevoel heeft deel uit te maken van een Amerikaanse familie," antwoordde Obama. "Dus ik denk dat de hele filmindustrie moet doen, wat elke industrie moet doen en dat is zoeken naar talent en mogelijkheden creëren voor iedereen. En ik denk dat het Oscardebat eigenlijk een afspiegeling is van dit grotere probleem. Zijn we er zeker van dat iedereen een eerlijke kans krijgt?"

"Ik denk dat Californië een voorbeeld is van de geweldige diversiteit in dit land. Dat is een sterkte. Ik denk dat wanneer het verhaal van iedereen wordt verteld, dat dit de kunsten beter maakt," aldus Obama.

Het heeft bijna twee weken geduurd voor Obama zijn mening gaf over het gebrek aan zwarte namen op de lijst.

30-01-2016 om 00:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hobbit Merijn zag David Bowie op auditie voor 'Lord of the Rings'

Hobbit Merijn zag David Bowie op auditie voor 'Lord of the Rings'

http://oi67.tinypic.com/2psinvm.jpg

David Bowie deed vijftien jaar geleden auditie voor Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring. Dat herinnert acteur Dominic Monaghan zich nog goed. Monaghan zelf kroop daarna in de huid van hobbit Merijn of Meriadoc Brandebok. Maar we kennen de Britse acteur natuurlijk ook als Charlie uit de tv-serie Lost.

"Ik was bij Hubbard's, een berucht castingbureau in Londen", vertelt Monaghan aan The Huffington Post. "Ik deed auditie voor 'Lord of the Rings'. Na mijn beurt raakte ik aan de praat met John Hubbard, die de auditie leidde. 'Het ging echt goed. Wacht nog vijf à tien minuten en we geven je wat feedback', zei hij."

"Bowie in het écht!"
Dominic Monaghan zat in de lobby te wachten toen plots David Bowie binnenkwam. "Hij tekende de papieren en ging naar binnen. Ik vermoed dat hij voor de rol van Gandalf kwam. Een ander personage zie ik niet meteen voor hem. Misschien wel natuurlijk. Ik ben alleszins een enorme Bowie-fan en ik ken zijn zoon. Hem in het echt zien, vond ik heel bijzonder."

Online gonzen de geruchten als zou Bowie auditie gedaan hebben voor de rol van Elrond veel luider. Dat vinden wij inderdaad ook beter  passen bij The White Duke.

Gandalf werd uiteindelijk gespeeld door de legendarische Ian McKellen. De rol van lord Elrond ging naar Hugo Weaving. David Bowie speelde zelf onder meer de Goblin King in de film 'Labyrinth' uit 1986.

30-01-2016 om 00:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-01-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff is scherp voor de MIA's: "Ze kijken op ons neer"

Christoff is scherp voor de MIA's: "Ze kijken op ons neer"

http://oi67.tinypic.com/vesnyv.jpg

Zanger Christoff won onlangs zijn vierde MIA. Toch is hij niet te spreken over de awardshow. Hij is zeer scherp en geeft ook uitleg waarom dat zo is.

"Het heet de Music Industry Awards, van de héle muziekindustrie dus, en toch slagen ze erin maar één prijs voor de Vlaamse populaire muziek te voorzien", zegt de zanger in Het Belang van Limburg.

"Er is niet eens een aparte categorie voor vrouwelijke en mannelijke artiesten. Dat is gewoon nog maar eens een teken dat ze nog steeds erg op ons neerkijken. Ook al verkopen wij veel meer en hebben we veel meer optredens dan veel van die alternatieve artiesten. Dat vind ik naar mijn collega's toe respectloos."

28-01-2016 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!