Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jodie Foster:

Jodie Foster: "Ik ben lesbisch"

De afbeelding “http://img528.imageshack.us/img528/9959/large208553rj9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Jodie Foster heeft het eindelijk toegegeven. Ze is lesbisch en heeft al vijftien jaar een relatie met filmproducent Cydney Bernard. De actrice bedankte in een interview met The Hollywood Reporter haar "mooie Cydney" voor alles, schrijft de Deense krant Ekstra Bladet.

Ze hebben samen ook Fosters twee kinderen opgevoed. De actrice heeft homoseksuele belangengroepen altijd afgehouden om te praten over haar geaardheid.

14-12-2007 om 22:26 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris naakt voor drinkwater

Paris naakt voor drinkwater

De afbeelding “http://img517.imageshack.us/img517/4489/large210611bg7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paris Hilton heeft het gevonden! In plaats van in de boekskes te staan omdat ze, oeps!, haar slipje is 'vergeten', gaat ze gewoon naakt voor een reclamecampagne. Zo slaat de blondine twee vliegen in één klap: ze mag naakt gaan én ze wordt er voor betaald. Om nog maar te zwijgen over de kwaliteit van de fotografie...

Water voor iedereen
Met deze gouden foto's zet Paris zich ook nog eens in voor een goed doel: the rich water foundation. Die organisatie, opgericht door Paris en Günther Aloys, hoofd van het champagnemerk Rich Prosecco, zet zich in voor proper drinkwater voor mensen in nood. Paris is het gezicht van Rich Prosecco, de champagne die uit een blikje wordt gedronken.

Drinkbaar water is ook het thema zijn van de Stubru-actie Music for life, waarin het opgehaalde geld ten voordele gaat van waterprojecten. Waarmee Paris indirect Music for life promoot!

Ondertussen lijkt het weer goed aan tussen Paris en Stavros Niarchos. De twee werden al samen gespot op het (eenmalige?) reünieconcert van Led Zeppelin, en sindsdien konden ze in diverse nachtclubs niet van elkaar afblijven.

14-12-2007 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris neemt ex mee naar concert Led Zeppelin

Paris neemt ex mee naar concert Led Zeppelin

De afbeelding “http://img511.imageshack.us/img511/8428/large205925xr3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paris Hilton is weer aan de rol met haar ex, de Griekse miljardairszoon Stavros Niarchos. The Sun meldt dat de twee de voorbije week in Miami hebben doorgebracht en dat ze vanavond acte de présence zullen geven op het eenmalige reünieconcert van Led Zeppelin in Londen.

Kattig
Vorige week liet Paris blijken dat ze haar Stavros niet wenst te delen. Toen een meisje de Griekse bink aansprak in een nachtclub in Miami, begon ze als een bezetene te krijsen tegen de concurrente.

Vorige maand dumpte Paris haar Zweedse pizzaboy, twee weken nadat ze hem aan haar ouders had voorgesteld. Niarchos heeft een indrukwekkende staat van verdienste. Hij deelde eerder de lakens met Lindsay Lohan en Mary-Kate Olsen.

14-12-2007 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld noemt Amy Winehouse stijlicoon

Karl Lagerfeld noemt Amy Winehouse stijlicoon

De afbeelding “http://img129.imageshack.us/img129/716/large205440eh4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
In de muziekwereld gooit ze hoge ogen, in de media wordt ze afgeschilderd als een drugsverslaafde en in de mode-industrie wordt ze door topontwerper Karl Lagerfeld op een voetstuk geplaatst. Meer nog, Lagerfeld ziet in de labiele soulzangeres zijn nieuwe muze.

Vergelijking met Brigitte Bardot
De topdesigner vergelijkt Winehouse, die vorige week genomineerd werd voor zes Grammy Awards, met de Franse actrice Brigitte Bardot. Hij noemt Amy bovendien een stijlicoon.

Inspiratie voor kledinglijn
En om dat te bewijzen putte Lagerfeld voor zijn nieuwe kledinglijn inspiratie uit de getatoeëerde zangeres. Tijdens een modeshow van de ontwerper vorige week in Londen presenteerden de modellen op Winehouse geïnspireerde kleren.

Verliefd op kapsel
"Amy is een prachtige en getalenteerde artieste. Ik hou enorm veel van haar kapsel. Daarom nam ik haar als inspiratiebron voor mijn nieuwe collectie. In de jaren vijftig en zestig droeg Brigitte Bardot datzelfde kapsel. Amy is de nieuwe Brigitte", aldus Lagerfeld.


14-12-2007 om 01:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Jennifer Lopez verwacht tweeling"

De afbeelding “http://img267.imageshack.us/img267/4118/large209961xl0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Amerikaanse media zijn ervan overtuigd dat Jennifer Lopez niet één maar twee broodjes in de oven heeft. Jennifer kocht dit weekend immers twee rompertjes, een blauw en een roze met op het ene het opschrift 'Prince' en op het andere 'Princess'.

Alles dubbel op geschenkenlijst
De 38-jarige zangeres moet in februari bevallen en heeft de geschenkenlijst voor de baby shower in de exclusieve kinderwinkel Petit Tresor gelegd. De catalogus waar zij en haar man Marc Anthony voor kozen bevat nogal wat kleertjes en accessoires in paren: twee paar basketschoentjes, twee teddyberen en twee outfits in kashmier, telkens roze en blauw. De lijst bevat ook een kinderwagen voor twee en niet minder dan tien papflesjes.

Drie kinderkamers
De kinderwinkel kreeg ook de opdracht drie kinderkamers te ontwerpen voor haar hun huizen in Bel Air, Fisher Island en Oyster Bay. Elke kamer mag 30.000 euro gaan kosten en krijgt smeedijzeren wiegjes en geborduurd Frans linnen in roze en blauw.

IVF
Dat Jennifer een tweeling verwacht, werd al eerder gesuggereerd. Ze werd immers zwanger na een IVF-behandeling, en dat is bevorderlijk voor het krijgen van meerlingen.

14-12-2007 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney roept Emiraten op Darfoer te helpen

George Clooney roept Emiraten op Darfoer te helpen

De afbeelding “http://img108.imageshack.us/img108/3518/1141744375georgeclooneycb3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Amerikaanse acteur George Clooney, die met 'Michael Clayton' deelneemt aan het Filmfestival van Dubai, heeft de Verenigde Arabische Emiraten gevraagd hun invloed te gebruiken om het conflict in de Soedanese provincie Darfoer een halt toe te roepen.

Oproep tot actie
George Clooney, die zich al enige tijd inzet om mensenlevens te redden en het lijden van de burgerslachtoffers van het conflict te verzachten, roept de internationale gemeenschap op tot actie.

Festivalopener
"De autoriteiten hier hebben invloed en moeten die invloed aanwenden om de burgeroorlog in Darfoer een halt toe te roepen", aldus de Amerikaanse filmster, wiens film 'Michael Clayton' het Filmfestival van Dubai heeft geopend. Dubai, een van de zeven Verenigde Arabische Emiraten, organiseert tot 16 december de 4de editie van zijn filmfestival.
Miljoenen vluchtelingen
Het conflict in Darfoer wordt uitgevochten door de regering in Khartoum en de Janjaweed, een door de regering bewapende militie van lokale Arabische stammen, en Afrikaanse rebellengroepen. Het geweld heeft al geleid tot minstens 200.000 doden en 2 miljoen vluchtelingen.


12-12-2007 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marjan Berger even herenigd met Frank en Theo
Marjan Berger even herenigd met Frank en Theo
De afbeelding “http://img149.imageshack.us/img149/2051/20jarig80xy9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Marjan Berger staat volgend jaar 40 jaar op de planken. Ze begon haar carrière onder haar echte naam Marjan Kampen, ze scoorde als 15 jarige hits als ”Huilen mijn schaduw” en “De allereerste keer”. Begin jaren ´70 leerde ze Theo Diepenbrok kennen en vormde samen het duo Theo en Marjan. Twee jaar stonden ze samen op het podium en scoorde hits als “Mijn avontuur”, “Hé ja kom met me mee ja” en het onvergetelijke “Hé schat, weet je dat”. Na twee jaar gingen Theo en Marjan elk hun eigen weg. In 1981 vormde Marjan opnieuw een duo met Frank en de naam Marjan werd tot Mirella gedoopt.

Tot 1996 waren Frank en Mirella populair in Nederland en Vlaanderen en bezorgde de lage landen onvergetelijke hits als “Wat ik zou willen”, “De Verzonken stad” en “Bella Marie”. In 1997 sloeg Marjan een nieuwe weg in als Marjan Berger. Haar eerste single “Twee sporen in het zand” is nog steeds een veel gevraagd nummer. Zondag was voor de ondertussen 55-jarige zangeres een onvergetelijke dag, tijdens de wekelijkse Kempenshow werden zowel Theo en Marjan als Frank en Mirella herenigd in een unieke reünie. Samen haalde ze leuke herinneringen op uit de tijd van toen en brachten ze de onvergetelijke duetten. Berger bracht ook een dubbel solo optreden met nummers uit haar begin periode als ook leuke covers als “Safe the last dance” en “Sway”, die op Marjan´s volgende album verschijnen. Het succes van de Lommelse zit in de lift want ook Duitsland valt voor haar stem.


12-12-2007 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
11-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Backstreet Boy Howie getrouwd

Backstreet Boy Howie getrouwd

De afbeelding “http://www.mysites.nl/upload2/backstreet-boys/255176.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Howie Dorough, lid van de Amerikaanse boysband Backstreet Boys, is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt. De 34-jarige zanger gaf zijn vriendin Leigh Boneillo het jawoord tijdens een sprookjeshuwelijk in zijn geboorteplaats Orlando.

De overige drie Backstreet Boys waren aanwezig op de plechtigheid. Het koppel heeft al sinds 2000 een relatie. De Backstreet Boy vroeg zijn bruid ten huwelijk op Oudejaarsavond 2006. Dorough heeft de verloving met zijn "zielsverwante" meer dan zeven maanden geheim kunnen houden, nadat hij Leigh ten huwelijk had gevraagd met een diamanten ring, die hij zelf had ontworpen.

11-12-2007 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans halen tickets op voor reünieconcert Led Zeppelin

Fans halen tickets op voor reünieconcert Led Zeppelin

http://www.pinkart.com.hk/music/the%20story%20of%20music/musimage/led%20zeppeling.jpg
In Londen halen duizenden door het lot begunstigde fans hun ticket op voor het reünieconcert van de legendarische hardrockband Led Zeppelin in de O2 Arena vanavond, zo meldt de BBC.

Miljoenen kandidaten
Meer dan twintig miljoen mensen waren kandidaat voor een loterij om 9.000 duotickets te bemachtigen voor het eerste concert van Jimmy Page, Robert Plant, John Paul Jones en Jason Bonham in 19 jaar. Wie een felbegeerd ticket toegewezen kreeg, kon het vandaag ophalen op vertoon van de confirmatiecode, identiteitsfoto en kredietkaart waarmee het gekocht is. Naast het ticket (aan 125 pond) krijgen de fans een armband die zij moeten blijven dragen. Organisator Harvey Goldsmith wil daarmee fraude tegengaan.

Zwarte markt
Niettemin boden mensen op de veilingsite eBay tickets aan, waarvan er sommige tot 1.800 pond gingen, aldus de BBC. De krant Daily Telegraph gewaagt van 4.000 pond.

In Londen zijn Zep-fans uit meer dan zeventig landen neergestreken. Sommigen staan al sinds gisteren in de rij.

De Britse toppromotor Goldsmith, die ook Live Aid en Live8 organiseerde, zei tegen de BBC dat de Zep-reunie waarschijnlijk meer belanstelling heeft opgewekt dan eender welke show die hij tevoren op stapel heeft gezet.

Hardrockpioniers
Led Zeppelin ontstond in 1968 uit de verre overblijfselen van de zo mogelijk nog legendarischer band The Yardbirds en geldt als zowat de stamvader van de klassieke, op blues geënte, pure hardrock. Zanger Robert Plant, gitarist Jimmy Page, bassist John Paul Young en drummer John Bonham bereikten het toppunt van hun roem in de eerste helft van de jaren zeventig.


Gelegenheidsreünies
Maar na de plotselinge dood van Bonham in 1980 hield de band op te bestaan. Links en rechts waren er wel eens gelegenheidsreünies zoals Live Aid in 1985, waarbij de overlevenden een beroep deden op Jason, de zoon van John Bonham. Ook in 1989 was er een kort eenmalig reünieconcert, naar aanleiding van het veertigjarig bestaan van het platenlabel Atlantic.

Jason Bonham drumde de voorbije jaren voor veel andere hardrockers, terwijl Plant een succesvolle solocarrière kon opbouwen, een paar gesmaakte albums met zijn maatje Page maakte, en Page ook scheep ging met David Coverdale van Whitesnake.

300 miljoen albums verkocht
Led Zeppelin heeft wereldwijd ongeveer 300 miljoen albums verkocht. Dat maakt van de band een van de grootste rockbands aller tijden. Nog steeds vormt Led Zeppelin een voorbeeld of inspiratiebron voor veel nieuwe muzikanten. En er is pas een verzamelcd verschenen.
De heren hebben overigens laten doorschemeren dat het mogelijk niet bij dit ene reünieconcert zou blijven.

11-12-2007 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James blunt ontmaagdt tientallen meiden
James blunt ontmaagdt tientallen meiden
De afbeelding “http://img219.imageshack.us/img219/7446/2324779731392jamesbluntli6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
James Blunt heeft zich tijdens zijn laatste vakantie helemaal laten gaan! In het luxe ski-oord Verbier in Zwitserland heeft de Britse zanger ook een buitenverblijf (naast zijn huis in Londen) en daar zou hij heel wat vrouwen ontmaagd hebben!

Vaste bezoekers van het ski-oord beweren dat in de Britse krant The Independent. James zou volgens hen alle vrouwen in dit onschuldige Alpendorpje van hun maagdelijkheid beroofd hebben! De meiden die met hem het bed gedeeld hebben zouden zelfs in shirtjes rondlopen met de tekst: 'James Blunt took my virginity'.

We weten dat James eerder al beroemde liefjes heeft gehad (supermodel Petra Nemcova, Paris Hilton en Lindsay Lohan), maar of dit waar is....?! Het zou toch zeer straf zijn.


11-12-2007 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Mendes gaat naakt voor Peta
Eva Mendes gaat naakt voor Peta
De afbeelding “http://img122.imageshack.us/img122/2230/tn2evamendes34ob9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Bloot trekt de aandacht, dat weet iedereen. Met die gedachte is Eva Mendes uit de kleren gegaan. Ze wil de aandacht vestigen op de Amerikaanse dierenrechtenorganisatie PETA. Zij doen alles om de bontindustrie tegen te gaan. Mendes gaat hiermee andere sterren als Christina Applegate, Kim Basinger, Dennis Rodman en Pamela Anderson achterna, die ook al naakt poseerden voor PETA. De foto’s van deze nieuwe campagne kan je vinden bij

11-12-2007 om 02:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Grant betrapt in hoerenbuurt

Hugh Grant betrapt in hoerenbuurt

De afbeelding “http://www.mysites.nl/upload2/backstreet-boys/255176.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De meest begeerde vrijgezel in Groot-Brittannië, Hugh Grant, heeft het weer bont gemaakt tijdens een vakantie in Spanje. De Britse filmster werd namelijk betrapt in een club die bekendstaat als een plaats waar lokale hoertjes hun diensten aanbieden. Dat schrijft de Britse krant News of the World.

Onwetend
Toch leek Grant niet te beseffen dat hij in een bar voor hoerenlopers was beland. Volgens een van de prostituees had de losbandige ster veel gedronken. "Hij trok me op zijn schoot en vroeg of hij me mocht zoenen. Mijn vriend zat aan een andere tafel, dus antwoordde ik neen", aldus de Braziliaanse Alvina.

No action
Toen hij bij de Braziliaanse bot ving, richtte Hugh Grant zijn pijlen op de blonde vriendin van de prostituee. Getuigen zagen Grant met haar blonde lokken spelen en haar allerlei woordjes in haar oor fluisteren. Maar daar bleef het dan ook bij. Het enige waar de 'Love Actually'-ster voor betaalde, waren de drankjes.

Geen debutant
Het is niet de eerste keer dat acteur Hugh Grant in het nieuws komt met zijn wilde levensstijl. In 1995 werd hij betrapt met de prostituee Divine Brown in Los Angeles. Daarbij werd hij gearresteerd wegens openbare zedenschending.

11-12-2007 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die blik in je ogen
Die blik in jou ogen
De afbeelding “http://img123.imageshack.us/img123/7365/go4angelinajolie348nx0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Die Blik in je ogen

Een avond als altijd
Niemand die iets aan me ziet
Ik kijk om me heen
Maar jij bent er niet

Ik lach en ik klets
Maar ik stel me de vraag
Zal je nog komen
Ben je er vandaag

De gedachte verdwijnt
De avond gaat door
Tot ik plots uit het niets
Jouw stem ineens weer hoor

Je loopt op me af
Zegt me gedag
Je vraagt hoe het gaat
Ik zeg ‘goed’ en ik lach

Weer kijk je me aan
Zoals ik wil dat je ’t doet
Maar ik draai me om
Want dit gaat niet goed

Mijn hart slaat over
Ik begrijp het niet meer
Hoe doe je dat met me
Elke keer weer

Die blik in je ogen
Je stralende lach
Het gaat weer gebeuren
Het is weer zo’n dag

Ik kijk om me heen
De rest is al weg
Zal het je verbazen
Als ik tegen je zeg

Ik ben je niet vergeten
En heb je gemist
Denk jij nog aan mij
Of heb ik me vergist

Je raakt me aan
En geeft een zoen op mn wang
Die blik in je ogen
Die maakt me zo bang

Ik moet gaan lieve schat
Zeg ik maar gauw
Stiekem wil ik niet weg
Maar vluchten met jou

Dan hoor ik je zeggen
Het klinkt heel cliché
Maar kom nog wat drinken
Ga met me mee

Mijn gevoel neemt het over
Van mijn volle verstand
Ik loop op je af
En jij pakt mn hand

Ik spring achterop
Bij jou op je fiets
Zoveel te vragen
Maar toch zeg ik niets

Ik doe mijn ogen dicht
En ga verder met dromen
Wat moet ik doen
Om dit te voorkomen

Je slaat je armen
Langzaam om me heen
Een reden om te stoppen
Ik weet er geen één

Ik moet het toch weten
Het spookt door mijn hoofd
Zal jij me dat geven
Wat jij me beloofd

Meteen sta je op
En ik zie aan je gezicht
Het is niet je hart
Maar je hoofd waar ‘t aan ligt

Alleen word ik wakker
De zon komt weer op
En ik besef me opnieuw
Ik krijg je niet uit mn kop

10-12-2007 om 17:22 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwe poezie
Vrouwe poezie
De afbeelding “http://img135.imageshack.us/img135/8421/go4camillenatta006om5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Hemelse Woorden
Gevormd in een Gedicht
Met dank aan Vrouwe Poëzie
Diepte komende aan het licht
 
Een Levensbloem die ik als het ware bezit
Waar ik nu bij kan zeggen ‘Groei’ of ‘Verwelk’
Vrouwe Poëzie, mijn Ziel in het Bloed
Ze is mijn levensader, mijn Graal, Mijn Kelk
 
Slecht omgezet in Positieve Kracht
Agressie bij haar omschreven met het Woord ‘Verkeerd’
Deugd soms omgezet in Stout
Poëzie geschreven en nu door haar Beheert
 
Geheime onthullend over Hemel en Aard
Strevende en Knagende gevoelens omgezet in Goed
Maken woorden nu zoveel Waard
Angst verving zij in Moed
 
Veel Liefde en Passie
Wat ik heb gekregen en geleerd
In woorden gevende aan Haar
En welke door haar nu zelfs worden Geëerd
 
 
Er is maar Een waar ik van Hou, Vrouw
Dat is U
 
Bedankt voor het Mooie Werk

10-12-2007 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die blik
Die blik
De afbeelding “http://img69.imageshack.us/img69/2028/go4angelinajolie347ym9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
die lach van jou doet me warm van binnen maken..
die blik in je ogen...die is zo lief..
je donkere en af en toe zo zwoele blik...

jou lippen die zachtjes mijn mond beroerde...
door naar me nek.... ow ik word dr weer helemaal warm van..

al die talloze herinneringen van jou...
al die beelden van jou hoe je me s avonds...
als je bij me was in je armen nam

hoe je soms in mijn armen tegen me aanlag..

al die herinneringen zo warm zo lief..
ik koester ze zoals ik ze nog nooit heb gedaan..
en dan doet me dat toch nog heel erg beseffen
hoeveel ik nog van je hou..

dat zou je niet zeggen hoe het uit is gegaan..
ik wilde niet meer luisteren naar je..
omdat je precies zei wat ik dacht..
en je zag als er wat was..
dan dreef je me in die hoek..
zo0n jongen als jij vind je niet gauw

je bent in mijn hart nog erg speciaal..
en zal je echt neeh echt noooit meer vergeten..

10-12-2007 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
09-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Richie stopt met anti-alcoholcursus

Nicole Richie stopt met anti-alcoholcursus

De afbeelding “http://img510.imageshack.us/img510/5271/fotocrop092320070005hf2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nicole Richie hoeft zich even met niets anders bezig te houden dan met haar zwangerschap. De socialite, die acht maanden zwanger is van haar vriend Joel Madden, heeft verlof gekregen van de cursus die ze van de rechter moet volgen wegens rijden onder invloed. Dat heeft haar woordvoerder verklaard tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

Het leek de mensen van de anti-alcoholcursus beter voor de gezondheid van Richie als ze rust zou nemen. Het programma dat zij moet volgens is volgens de woordvoerder vrij intensief. Ze heeft onder meer twee keer per week een een-op-eengesprek met een begeleider en moet groepsgesprekken bijwonen met anderen die veroordeeld zijn wegens rijden onder invloed.

Volgens de woordvoerder van de 26-jarige Nicole gebeurt het vaker dat zwangere of zieke deelnemers aan het programma tijdelijk verlof krijgen. "Ze krijgt geen speciale behandeling omdat ze beroemd is."



09-12-2007 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olsen-tweeling en Harry Potter rijkste filmsterren onder 25

Olsen-tweeling en Harry Potter rijkste filmsterren onder 25

De afbeelding “http://img146.imageshack.us/img146/3508/windowslivewriterherkenxk8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

"Harry Potter"-ster Daniel Radcliffe verdiende in 12 maanden tijd maar liefst 11 miljoen euro. De 18-jarige acteur behaalde met dat gigantische bedrag de zesde plaats in een lijst van best verdienende sterren onder de 25 jaar. Dat blijkt uit een lijst die werd samengesteld door het Amerikaanse vakblad Forbes.

De beroemde Olsen-tweeling rijfde nog net iets meer centjes binnen dan Radcliffe. Mary-Kate en Ashley Olsen verdienden in een jaar tijd elk 13 miljoen euro.

De top vier van de Forbes-lijst bestaat uit sporters. NBA-ster LeBron James is met een jaarlijks inkomen van 20 miljoen euro de rijkste sportman onder de 25 jaar. Football-speler Reggie Bush strandde met 18 miljoen euro op de tweede plaats. De Russische tennisspeelster Maria Sharapova bracht dit jaar 17,5 miljoen euro in het laatje terwijl golfster Michelle Wie zo'n 14,5 miljoen euro binnenrijfde.

Op de zevende plaats in de lijst staat de Amerikaanse actrice en zangeres Hilary Duff (9,1 miljoen euro), gevolgd door Avril Lavigne die net iets minder verdiende.

"Pirates of the Caribbean"-actrice Keira Knightley bracht dit jaar 6,8 miljoen euro op en eindigt daarmee op de tiende plaats. In de top twintig staan ook Scarlett Johansson (3,8 miljoen euro), Mischa Barton (3,4 miljoen euro) en de jongste ster in de lijst, Dakota Fanning met 3 miljoen euro.



09-12-2007 om 00:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die blik
Die blik
De afbeelding “http://img144.imageshack.us/img144/7576/go4angelinajolie342ac1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Die blik
Verstomt mijn denken
Verdooft mijn pijn
Verdwaast de wereld om mij heen

Die lach
Verdoezelt mijn twijfel
Verdringt mijn vragen
Vervangt mijn dromen

Die kus
Versnelt mijn hart
Versterkt mijn hoop
Vergeet mij nooit meer

09-12-2007 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Kanye West en Amy Winehouse grote favorieten Grammy Awards

Kanye West en Amy Winehouse grote favorieten Grammy Awards

De afbeelding “http://img135.imageshack.us/img135/1073/20050719125603fk2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De Amerikaanse rapper Kanye West en de Britse zangeres Amy Winehouse zijn bij de favorieten voor de vijftigste Grammy Awards, de meest prestigieuze prijzen in de Angelsaksische muziekwereld. Ze zijn allebei genomineerd in acht categorieën. Dat hebben de organisatoren in Los Angeles bekend gemaakt.

De dertigjarige Kanye West sleepte onder andere een nominatie in de wacht voor het "album van het jaar" met zijn derde cd "Graduation". Amy Winehouse, 24 en vooral bekend van haar drugs- en alcoholgebruik, is in diezelfde categorie genomineerd voor "Back to black". De jonge vrouw dingt ook mee in de meest prestigieuze categorie voor Album van het jaar. Haar voorspellende "Rehab" (ontwenning) is genomineerd. Concurrenten zijn Beyoncé ("Irreplaceable"), de Foo Fighters ("The Pretender"), Rihanna met Jay-Z ("Umbrella") en Justin Timberlake ("What Goes Around ... Comes Around"). "Rehab" en "Umbrella" zijn ook geselecteerd als nummer van het jaar. Voor de Grammy voor beste album hebben "Black to Black" en "Graduation" concurrentie van "Echoes, Silence, Patience and Grace" van de Foo Fighters, "These Days" van Vince Gill en "River: The Joni Letters" van veteraan Herbie Hancock. De vijftigste Grammy Awards worden op 10 februari 2008 uitgereikt door in het Staples Center in Californië.

09-12-2007 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Richie en Joel Madden krikken hun imago nog wat op
Nicole Richie en Joel Madden krikken hun imago nog wat op
De afbeelding “http://img99.imageshack.us/img99/1240/q37nyk3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het sterrenkoppel schenkt een fortuin aan minderbedeelde zwangere vrouwen.

De hoogzwangere Nicole Richie en haar vriend Joel Madden hebben een babyshower gegeven voor zowat 100 minderbedeelde zwangere vrouwen.

De vrouwen kregen voor ruim 130.000 Euro aan cadeau’s in de handen gestopt. Volgens Richie was het emotioneel moment: ’De blik in hun ogen was onschatbaar. Ik voelde me echt de kerstman".

De cadeautjes hadden Nicole en Joel echter niet zelf gekocht. Enkele weken geleden organiseerden ze zelf een babyshower voor hun eigen kind, dat in januari zal geboren worden.

Aan alle genodigden was gevraagd om een cadeau te kopen, dat het koppel kon wegschenken via de Richie Madden Children’s Foundation.

De babyshower van begin deze week ging door in de Los Angeles Free Felinic. Dat is een ziekenhuis waar mensen terecht kunnen die niet kunnen genieten van de reguliere gezondheidszorg.

08-12-2007 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!