Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luk Alloo praat met Wendy van Wanten in VTM-special
Luk Alloo praat met Wendy van Wanten in VTM-special
De afbeelding “http://img451.imageshack.us/img451/4220/wendy1bbt9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Wendy Van Wanten is zwanger. Zelfs de zwangerschappen van prinses Mathilde veroorzaakten nooit zoveel beroering, waren nooit zo uitgesproken het gespreksonderwerp van de dag als dit verhaal van een 47-jarige vrouw met een nooit geluwde kinderwens.

Wendy is zwanger, en daarmee wordt een voorlopig orgelpunt gezet achter een verhaal dat Vlaanderen al drie jaar in zijn greep heeft. Onder meer door programma’s als 'Wie wordt de man van Wendy?' en 'Wendy & Verwanten' leefde kijkend Vlaanderen mee met de zoektocht van een diva naar een man, was er de liaison met Frans, een huwelijksaanzoek en een uitstel. En nu dus de officiële aankondiging van de zwangerschap.

Een speciaal verhaal vraagt om een speciaal programma. Vandaar deze Alloo Special, waarvoor Luk Alloo en VTM onmiddellijk de handen in mekaar geslagen hebben. Luk Alloo bereidt namelijk een nieuw programma voor bij VTM. De beslissing voor deze special was dus snel genomen.

En zo praat Luk Alloo vanavond – woensdag 5 december 2007 – meteen na de afloop van de finale van 'Sterren op het Ijs' met Wendy Van Wanten over het verrassende nieuws dat ze vandaag de wereld in stuurde, over moederschap op latere leeftijd, over Frans, over Dylan, Clément, over haar kleinkind Ana Lucia en over de zwangerschap van Katrijn.


06-12-2007 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spice Girls gaven een spetterend optreden in Vancouver
Spice Girls gaven een spetterend optreden in Vancouver
De afbeelding “http://img502.imageshack.us/img502/310/42433422spice97paps3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Spice Girls hebben zondagavond de aftrap gegeven voor hun reunietournee. Het openingsconcert vond plaats in Vancouver, Canada. De meiden waren zeer ontspannen toen ze het podium opkwamen. Ze droegen tijdens de show een speciaal ontworpen trainingspak met hun bijnamen op de rug. Ook verschenen ze met speciaal voor hun ontworpen dressing jurken.

Voordat de show begon hadden ze eerst nog de tijd genomen om te praten met de wereldpers (media, radio en televisie). In de loop van de week zullen we daarvan meer kunnen lezen.

David Beckham was ook aanwezig tijdens het concert in Vancouver. Hij verrastte de meiden met een geluksarmband. Hij wilde daarmee de comeback van de Spice Girls vieren. Beckham was al een dag eerder in Vancouver aangekomen om zijn vrouw Victoria te kunnen zien optreden.

Emma Bunton , Geri Halliwell, Mel B, Melanie C en Victoria Beckham hadden duidelijk genoten van hun eerste optreden samen. "Het was fantastisch", riep Mel B na afloop. "Het is leuk om weer samen op het podium te staan." Verder lieten alle meisjes weten dat het publiek in Vancouver fantastisch was. We zijn benieuwd of het publiek morgen in San Jose (Californie), de volgende halte van 'The Return Of The Spice Girls'-tour, ook zo uit hun dak zullen gaan. We denken van wel....

Dit zijn alvast enkele nummers die gisteren op de setlist stonden : 'Spice Up Your Life', 'Stop', 'Say You'll Be There', 'Headlines (Friendship Never Ends)', '2 Become One', 'Viva Forever', 'Mama' en een medley.

Dit waren de soloacts : 'Who Do You Think You Are (Victoria)', 'Are You Gonna Go My Way (Mel B)', 'It's Raining Men (Geri H)', 'I Turn To You (Melanie C)'.


06-12-2007 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Christian Bale gaat gevecht met

Christian Bale gaat gevecht met "Terminator" aan

De afbeelding “http://img139.imageshack.us/img139/5872/wallpaperchristianbalehyn2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De filmbonzen van de nieuwe "Terminator"-film hebben met Christian Bale een grote vis gevangen. De Amerikaanse acteur, die bekendheid verwierf als seriemoordenaar Patrick Bateman in "American Psycho", zal in "Terminator Salvation: The Future Begins" de rol spelen van John Connor. Dat meldt het Amerikaanse vakblad Variety.

In "Terminator 2: Judgment Day" uit 1991 speelde de jonge Edward Furlong de rol van John Connor. In het derde deel van de "Terminator"-reeks, Terminator 3: Rise of the Machines" uit 2003 was dat Nick Stahl. In de vierde film is die rol dus weggelegd voor Bale, die de mensentroepen zal leiden in hun gevecht tegen de robots. Het is nog niet duidelijk of Arnold Schwarzenegger, die gouverneur is van de staat Californië, in de film te zien zal zijn. "Terminator Salvation: The Future Begins" wordt in 2009 in de filmzalen verwacht.

05-12-2007 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau, Sportpaleis Antwerpen

Clouseau, Sportpaleis Antwerpen

De afbeelding “http://img231.imageshack.us/img231/934/clouseaureviewxi9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Het is ondertussen een jaarlijkse traditie geworden: Clouseau dagen in het lang en het breed in het Sportpaleis. Dit keer houden de broers Wauters maar liefst zeventien keer huis in het Antwerpse muziekbastion, dat naar alle waarschijnlijkheid keer op keer tot de nok gevuld zal zijn met oude en nieuwe fans. Want als er één iets is wat meteen opvalt: Clouseau trekt alle leeftijden aan. Waren er in de beginjaren de gillende tienermeisjes, wel, die zijn er nog steeds. Die van toen, én die van nu. Dat zanger Koen Wauters als beau er nauwelijks minder fris uitziet dan vroeger, zal daar veel te maken hebben. Dat Clouseau gemakkelijk in het oor liggende muziek maakt, die bijna moeiteloos kan meegekeeld worden en werd (ook door ondergetekende), is een andere factor. Scherpe randjes moet je bij de groep niet zoeken. Wij houden persoonlijk meer van het minder gepolijste type, maar moeten ook toegeven dat wat de broers Wauters in hun muzikaal segment doen, ze best wel goed doen.

Dat geldt ook voor de liveperformance. Zeggen dat Koen Wauters een zeker charisma heeft, is een open deur intrappen. De jonge snaak van veertig kan dan wel niet tippen aan Robbie Williams (die is heerlijk minder braaf en beleefd), de fans zijn bevredigd wanneer hun idool alle kanten van het tot in het publiek vertakte podium verkent en naar ze zwaait. De wisselbeker Mister Sympatico mag dan ook stilaan van Jean-Marie Pfaff naar Wauters verhuizen.

Maar ook muzikaal was er vrijdag niet veel op aan te merken. Wauters' stem klonk helderder dan ooit, en de muzikanten waarmee de broers toeren, zijn ervaren rotten (Melaerts, Vanstiphout...). Beatboxende gastmuzikant Roxor Loops mocht twee keer ten tonele verschijnen, maar liep in de nummers waarvoor hij werd ingeschakeld wel wat verloren. Dat viel vooral op omdat hij zijn entree, met een flard keel- en mondmuziek die aan het werk van The Neptunes deed denken, niet miste. Redelijk hip dus, maar tijdens bijvoorbeeld 'Zie me graag' toverde hij redelijk ouwbollige klanken uit zijn lippen. Had meer punch mogen en kunnen hebben...

Dit keer werd er voor een redelijk klassieke podiumopstelling gekozen, en dus met een podium dat op de gebruikelijke plaats stond, en niet in het midden, langszij of waar het de afgelopen jaren ook stond. Met zoals gezegd vertakkingen in het publiek. Het uiteinde van één ervan werd op een bepaald moment een soort over het publiek zwevend tapijtblok, waarop Koen en Kris Wauters 'Domino' en 'Daar gaat ze' nog eens de wereld instuurden. Knap gedaan. De videowand op het podium, opgebouwd uit ettelijke kubussen, zag er zowel futuristisch als retro uit, net als de graphics die er op te zien waren. Die werden afgewisseld met archiefbeelden uit twintig jaar Clouseau, al dan niet becommentarieerd door de muzikale broers.

Het eerste deel van het concert bevatte trouwens opvallend meer van die woordenvloed dan deel twee, dat dan ook een stuk meer uptempo en daardoor opwindender was. Dat werd het voor de mensen die dichtbij de podiumtakken stonden zeker, toen er tijdens 'Vonken en vuur' steekvlammen uit balden. Warmte die in een schril contrast stond met de koude rillingen die je overvielen. Dat gebeurde vaak, onder andere tijdens het pakkende 'Afscheid van een vriend'. Drie uur gleden in een wip voorbij en achteraf had je een verzadigd waar-voor-je-geld-gevoel. Meer moet dat wat ons betreft niet zijn.



05-12-2007 om 01:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
04-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson brengt special edition van
Michael Jackson brengt special edition van "Thriller" uit!
De afbeelding “http://img231.imageshack.us/img231/6302/michaeljacksonus2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Deze maand zal het precies 25 jaar geleden zijn dat het album 'Thriller' van Michael Jackson verscheen. En om dat te vieren zal het best verkopende album aller tijden in februari 2008 opnieuw uitgebracht worden!

De originele Thriller verscheen in december 1982. Precies 25 jaar geleden dus. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan zal in februari 2008 een nieuwe, special edition versie van het album 'Thriller' gereleased worden.

Op die cd vinden we originele tracks zoals 'The Girl Is Mine', Beat It' en 'Human Nature', maar ook covers van bekende artiesten als Akon, Will.i.am en Kanye West. Zo nam Kanye een nieuwe versie van 'Billie Jean' op. BEP Will.i.am is dan weer samen met Michael te horen op de speciale versie van 'I Wanna Be Starting Something'.

En we hebben nog meer goed nieuws voor de fans. Bij de special edition cd komt ook nog een dvd met video’s. We kijken er al naar uit!


04-12-2007 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears steelt jassen op feestje

Britney Spears steelt jassen op feestje

De afbeelding “http://img119.imageshack.us/img119/2535/large157280hu2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Britney Spears is zaterdagnacht bij het vieren van haar verjaardag niet met lege handen naar huis gegaan. De losgeslagen zangeres, die gisteren 26 werd, zou het feestje waar zij die avond was met vier jassen hebben verlaten zonder daarvoor te betalen. Dat vertelt de Zweedse ontwerpster van de jassen, Katja Berglund, in de Zweedse krant Aftonbladet.

Brit bezocht zaterdag samen met haar nichtje Ali Simms en goede vriend Sam Lufti de Scandinavian Style Mansion Party, die in Los Angeles werd gehouden om Scandinavisch design te promoten. Daar paste ze een witte jas van Berglund die ze vervolgens niet meer heeft uitgetrokken. Ook nam ze nog drie jassen voor haar vrienden mee, met een totale waarde van ruim 19 duizend euro. Volgens Berglund nam Sharon Stone, die de gastvrouw van de avond was, ook een jas mee naar huis. Zij betaalde wel.

04-12-2007 om 11:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dannii Minogue stormt in tranen uit X-Factor

Dannii Minogue stormt in tranen uit X-Factor

De afbeelding “http://img127.imageshack.us/img127/5872/large156842tk5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
In de Vlaamse versie van talentenjacht X-factor liepen de spanningen tussen juryleden Jean Blaute en Lilliane Saint-Pierre hoog op. In Engeland gaan ze nog een stapje verder. Jurylid Danii Minogue is daar in tranen de studio uitgestormd na een sneer van een ander jurylid.

Kritiek
In het programma hebben de juryleden elk kandidaten onder hun hoede, die het tegen elkaar opnemen. Dannii Minogue had kritiek op een kandidaat van Louis Walsh, en die pikte dat niet. Dannii zei dat de kandidaat de week ervoor erg vals had gezongen, waarop ze van Walsh een koekje van eigen deeg kreeg. "Dannii, vals zingen? Ho ho!"

Tranen
Minogue stormde daarop de studio uit en barstte backstage in tranen uit. Het was immers niet de eerste keer dat Walsh naar haar zangtalenten uithaalde, en de jongste opmerking was blijkbaar de druppel. Na een reclameboodschap kwam ze niet meer terug naar de live-uitzending, die 10,5 miljoen kijkers haalde.

04-12-2007 om 09:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee vlinders
Twee vlinders
De afbeelding “http://img57.imageshack.us/img57/2723/go4bailing008cf0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
twee vlinders volgen hun pad
over een regenboog
waar het einde zoek is
samen zullen ze zijn
tot het eind der tijden

breekbare vleugels
over een gekleurde weg
zo verliefd waren ze niet eerder

zoek geraakt in het einde
wat niet te vinden was


04-12-2007 om 00:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
03-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen
Dromen
De afbeelding “http://img136.imageshack.us/img136/7452/go4adrianalima093mo3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
ls je dromen wenst
maak het dan mogelijk
om ze uit te laten komen
laat het niet alleen bij dromen
voeg daden bij het woord
zoveel is mogelijk
als je er echt voor gaat
soms komen dromen uit
op onverwachte momenten
grijp ze met beide handen aan
laat ze niet in rook opgaan
dan zijn ze voor altijd verloren


03-12-2007 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-pornoster Jenna Jameson tovert bordeel om tot bar

Ex-pornoster Jenna Jameson tovert bordeel om tot bar

De afbeelding “http://img85.imageshack.us/img85/5489/top615435qe6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Jenna Jameson zal niet in het beruchte en beroemde zwarte gat terecht komen. Nu de pornoster op pensioen is, maakt ze grote plannen. De blondine gaat een bordeel omtoveren tot een exclusieve bar. Ze heeft al een sterdesigner onder de arm genomen. Richie Rich moet 'The General Store', want zo gaat de bar in de Chinese wijk van New York noemen, ontwerpen. "Ik ga voor Jenna aan de slag in een hoerentent!", aldus Richie.

Verlegen om nepborsten
Onderdeel van de bar wordt een winkeltje met sexy kleding uitgekozen door Jenna. Het optrekje gaat volgend jaar open. Jameson stapte recent uit de pornobusiness en deed dat niet onopgemerkt. Ze liet meteen haar implantaten weghalen, een statement dat kon tellen. "Eigenlijk zat ik een beetje verlegen om mijn nepborsten. Ik durfde bijvoorbeeld niet naar het strand gaan en daarom heb ik ze laten weghalen. Ik heb ze nu toch niet meer nodig", aldus Jameson.

Zelf beha uitdoen
Ze ontdekte meteen een ander voordeel. Nu ze haar natuurlijke vormen terug heeft kan ze opnieuw zelf haar beha uitdoen. "Dat was het eerste dat ik deed toen ik thuis kwam na de operatie! Ik was het niet meer gewoon. Wat was ik blij, ik voelde me opnieuw een meisje van zeventien", besluit Jameson.


03-12-2007 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss China verkozen tot Miss World 2007

Miss China verkozen tot Miss World 2007

De afbeelding “http://img517.imageshack.us/img517/2614/instyledec2005zhangziyifv8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Miss China Zhang Zi Lin is in eigen land verkozen tot Miss World 2007. Miss Angola strandde op de tweede plaats en Miss Mexico eindigde als derde. De verkiezing van Miss World 2007 werd rechtstreeks uitgezonden op televisie in 200 landen.

De nieuwe Miss World, een 23-jarige secretaresse uit Peking, werd verkozen als mooiste van 112 meisjes. België werd op de verkiezing vertegenwoordigd door de Brusselse Halima Chehaima, de eerste eredame van Miss België Annelien Coorevits. Ze eindigde evenwel niet bij de laatste 15, zegt Darline Devos, manager van Miss België


03-12-2007 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend Britney Spears moet getuigen in voogdijzaak

Vriend Britney Spears moet getuigen in voogdijzaak

De afbeelding “http://img521.imageshack.us/img521/3236/calendariobritneyspearsmf8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een goede vriend van Britney Spears is gedagvaard door Kevin Federline. Sam Lutfi moet getuigen in de voogdijzaak die de ex-man van Spears tegen haar heeft aangespannen, bevestigt de advocaat van Federline bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

Vriend afwezig
De dagvaarding dateert al van begin november, maar Lutfi kwam niet opdagen bij de rechter om een getuigenis af te leggen. De zitting is nu verplaatst naar januari. De advocaat van Federline heeft aangekondigd een rechterlijk bevel aan te vragen om te garanderen dat Lutfi dit keer wel zijn gezicht laat zien.

Lange reeks getuigen
De vriend van Spears is de zoveelste getuige in de langlopende zaak. Zo werden eerder dit jaar het nichtje van de zangeres, haar persoonlijke assistente en haar bodyguard al gesommeerd om een verklaring af te leggen.

Succesje Federline
In de rechtszaak boekte Federline eerder al succes. Zo verloor zijn ex-vrouw begin oktober de gedeelde voogdij over haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1).



03-12-2007 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baby Spice heeft blaren op voeten

Baby Spice heeft blaren op voeten

De afbeelding “http://img519.imageshack.us/img519/2527/77558635dc6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Emma Bunton oefent zo hard op haar danspasjes dat de blaren op haar voeten staan. "Op dit moment oefen ik op hoge hakken en ik heb ontzettend pijnlijke blaren", schrijft Baby Spice op haar website. "Maar jullie zijn het waard", voegt ze haar fans toe. Samen met de andere vier Spice Girls toert de blondine vanaf zondag over de hele wereld.

Thanksgiving
Om helemaal voorbereid te zijn op het eerste concert van de reünietoer in Vancouver oefenen de Spice Girls al weken aan één stuk door. "Onze enige vrije dag tot nu toe was Thanksgiving", stelt de 31-jarige zangeres. "We hebben een fantastische dag doorgebracht in het huis van Victoria met heel veel heerlijk eten en wijn".

Beau
Ook haar zoontje Beau, dat op 10 augustus werd geboren, heeft het naar zijn zin in Los Angeles, waar de repetities plaatsvinden. "Hij gedraagt zich voorbeeldig", jubelt Bunton. "We hebben oordopjes voor hem gekocht zodat hij de repetities kan bijwonen. Toen hij 'Wannabe' hoorde begon hij te dansen door met zijn kleine beentjes te schoppen! Hij is zo schattig."

Vanaf zondag toert de Britse girlband langs steden als Las Vegas, Chicago, Madrid, Kaapstad en Buenos Aires.


03-12-2007 om 11:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moedige Tom Cruise krijgt Bambi award

Moedige Tom Cruise krijgt Bambi award

De afbeelding “http://img81.imageshack.us/img81/6874/tomcruisegrootirritanttqj8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Tom Cruise was de ster van de avond op de Duitse Bambi Awards in Düsseldorf. De Hollywoodicoon werd onderscheiden met een Bambi award in de categorie moed. Ook Eva Longoria, de Nederlandse acteur Johan Heesters en de rockband Bon Jovi gingen met een Bambi aan de haal.

De Amerikaanse acteur Tom Cruise werd geprezen om zijn durf om de rol van Stauffenberg, de kolonel die een mislukte aanslag pleegde op Hitler, te spelen. "Het was een privilege om in de huid te kruipen van de grootste Duitse verzetsstrijder", aldus Cruise.

03-12-2007 om 02:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
02-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Net geen glitterbal voor Mel B

Net geen glitterbal voor Mel B

De afbeelding “http://img48.imageshack.us/img48/4486/mel1hx2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het was een zware slag voor Mel B. Op het laatste nippertje viel de Spice Girl af in het Amerikaanse Dancing With The Stars. De spiegelbal-trofee ging uiteindelijk naar de Braziliaanse racer Helio Castroneves.

Met haar Cha Cha Cha eindigde Mel op de tweede plaats, voor de 48-jarige Marie Osmond. De populaire Amerikaanse zangeres/actrice en haar partner Johathan Roberts werden al vroeg uit de wedstrijd gestemd, na een dansoefening die door één van de juryleden bestempeld een mix van “Baby Jane” en “the Bride of Chucky”.

Ondertussen is workaholic Mel B druk aan het oefenen voor de reünietournee van de Spice Girls, die over enkele dagen van start gaat.

Victoria, Emma, Geri and Mel C zaten trouwens in het publiek van de finalewedstrijd om hun vriendin nog een laatste duw in de rug te geven. Waarschijnlijk zijn ze ondanks haar verlies toch een beetje opgelucht dat Scary Spice zich nu eindelijk voor 100 procent op de reünie kan focussen.

02-12-2007 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan is weer single

Lindsay Lohan is weer single

De afbeelding “http://img91.imageshack.us/img91/9869/top615586ro8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Lindsay Lohan is weer vrijgezel. Het 21-jarige feestbeest en de 25-jarige snowboarder Riley Giles zijn niet langer een koppel, meldt een anonieme bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze hebben het uitgemaakt na het weekend van Thanksgiving", weet de bron.

Ontmoet in afkickkliniek
De actrice ontmoette Giles tijdens haar behandeling in de exclusieve afkickkliniek Cirque Lodge in Utah. Toen ze op 5 oktober na een verblijf van twee maanden de kliniek verliet, liet ze zich veelvuldig fotograferen met haar nieuwe liefde.

Plaatje maken
Inmiddels zou Lohan, die bekendstond om haar voorliefde voor drugs en drank en haar roekeloze rijgedrag, haar leven weer op de rails hebben. Onlangs werd bekend dat de rossige socialite weer aan het zingen is geslagen. Ze is bezig met de voorbereidingen van haar derde studioalbum. De plaat zou volgend jaar in de winkel moeten liggen.


02-12-2007 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton heeft ook een kinderwens
Paris Hilton heeft ook een kinderwens
De afbeelding “http://img139.imageshack.us/img139/6994/parishilton46ih3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Paris Hilton heeft laten weten dat ze graag zo snel mogelijk moeder wil worden. Ze zegt dit omdat haar goede vriendin Nicole Richie zwanger is en als zij ongeveer samen zullen bevallen kunnen de kids volgens haar samen opgroeien.

Dit vertelde de 25-jarige society queen aan het tijdschrift People. "Ik ken Nicole al sinds we twee jaar oud zijn. Het zou leuk zijn als onze baby's samen kunnen opgroeien."

Of Paris snel zwanger zal geraken is nog maar de vraag, want ze is op dit moment single. "Er zal nog wel wat moeten gebeuren, ja. Ik moet eerst een geschikte vriend vinden. Het lijkt me echt geweldig om een gezin te beginnen." Hopelijk zal ze snel een vriendje vinden, want de baby van Nicole Richie komt er in januari al aan.


02-12-2007 om 01:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-12-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Britney Spears niet zwanger"

De afbeelding “http://img144.imageshack.us/img144/4326/britneyspearswallpapersrt4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Britney Spears en vrienden van de zangeres ontkennen dat ze een kind verwacht. Eerder deze week verspreidden Amerikaanse media berichten over een derde zwangerschap van Spears. Volgens het magazine Star, zou de gevallen popprinses het nieuws zelf hebben bekend gemaakt via het internet. 

Op een private MySpage-pagina zou ze twee weken geleden hebben gemeld dat ze al vier weken ver was en “geshockeerd” was. 

“Ik weet niet of ik er blij of verdrietig om moet zijn,” zou ze verder hebben meegedeeld. De eerste echo zou Britney volgens het magazine alvast heel “cool” gevonden hebben. 

In een bijdrage in het magazine In Touch Weekly, zou muziekproducer J. R. Rotem zichzelf als vader van de ongeboren baby hebben uitgeroepen. Het blad toonde ook foto’s van de zangeres waarop ze een wat bol buikje leek te hebben.
Osama Lufti, een goede vriend van Britney ontkent de geruchten. Volgens hem slaan die nergens op. Wie het nieuws over de zwangerschap heeft verzonnen is Lufti niet meteen duidelijk. “J.R. heeft geen idee wat er aan de hand is,” vertelt hij nog, “er is helemaal niks van aan”. 

Ondertussen is Britney’s ex tot één van de meest invloedrijke mannen onder de leeftijd van 45 verkozen. In een enquête van Amerikaanse magazine werd Kevin Federline al seen “goede papa” bestempeld. Zelf liet hij over zijn rol als vader weten dat die voor hem “alles betekent” en dat die voor hem aantoont “hoe nietig hij eigenlijk wel is”.

01-12-2007 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Fluisters
Mijn Fluisters
De afbeelding “http://img128.imageshack.us/img128/1653/go4ariellekebbel023po7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Mijn fluisters
in de wind
dat zijn geen roddels
 
Er zit liefde in elke fluister
die ik hoor
Soms ben ik boos ja
maar hervind altijd weer
de balans
van het relativeren
 
juist door de fluister
van de wind

01-12-2007 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pech en ongeluk
Pech en ongeluk
De afbeelding “http://img119.imageshack.us/img119/8546/go4ariellekebbel024vb6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Telkens als ik een bloem zie,
word ze afgemaaid.
Dat gelukkige beeld
wordt voor mijn ogen weggegraaid.

Telkens als ik een vlindertje zie,
word die gevangen.
Dat blije beeld
wordt voor mijn neus weggehangen.

Telkens als ik geluk zie,
word dat gepikt.
Dat goede beeld
wordt voor mij gewoon ingeslikt.

01-12-2007 om 11:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!