Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit voorspelden The Simpsons ook (en dus niet enkel dat Trump president zou worden)

Dit voorspelden The Simpsons ook (en dus niet enkel dat Trump president zou worden)

http://oi68.tinypic.com/152g51t.jpg

Zestien jaar geleden al voorspelden de makers van de Amerikaanse serie 'The Simpsons' dat Donald Trump verkozen zou worden als president van de Verenigde Staten. Niet alleen toen hadden ze het bij het rechte eind. Zo voorspelden de makers ook hoe de iPod er zou uitzien, wie in 2016 de Nobelprijs zou winnen en... dat er iemand ooit een citrusboom zou stelen!

Trump als president van de VS
In de aflevering 'Bart To The Future'uit 2000 werd Donald Trump verkozen tot president van de Verenigde Staten. De schrijver Dan Greaney kon zijn oren niet geloven toen dat afgelopen week echt gebeurde. Hij vertelde in een interview aan 'The Hollywood Reporter' dat "de aflevering eigenlijk bedoeld was om Amerika te waarschuwen". Vorige maand zei de bedenker van 'The Simpsons' Matt Groening aan 'The Guardian': "Toen we de aflevering in 2000 schreven, dachten we na over wie de meest absurde president zou kunnen zijn. Dat was en is nog altijd Trump."

Ebola-uitbraak
In 1976 was er voor het eerst sprake van ebola in Afrikaanse landen als Soedan en Congo. In augustus 2014 werd het wereldnieuws. Toen was het virus in Congo uitgebroken en werden er maatregelen genomen om een verdere verspreiding te vermijden. Veel mensen waren bang dat Europa en Amerika getroffen zouden worden. In een aflevering uit 1997 was die angst al reëel voor familie The Simpsons. De jonge Bart lag in bed met koorts en zijn moeder Marge raadt hem aan om het boek 'Curious George and the Ebola Virus' te lezen.

Controversieel stemmen
De makers zetten een bepaalde aflevering in het teken van de omstreden stemprocedure in Amerika. Dat gebeurt met machines. In de aflevering worden alleen de stemmen voor de Republikeinse partij geteld, wanneer de inwoners van het stadje Springfield wel degelijk voor Barack Obama gestemd hadden. Het doet meteen denken aan de klachten na de verkiezingen in 2012. Verschillende Democraten protesteerden toen tegen de "verkeerde" kiesuitslag.

Paardenvleesschandaal
Toen uit onderzoek bleek dat in verschillende rundvleesproducten in supermarkten paardenvlees bleek te zitten, werd er gesproken over het paardenvleesschandaal. Het paardenvlees zat zelfs in spaghettisauzen en school- en ziekenhuismaaltijden, zonder dat iemand er weet van had. Het consumentenvertrouwen in bereid eten bereikte een dieptepunt. De Amerikaanse overheid liet eerder dit decennium het paardenvleesschandaal grondig onderzoeken in een poging het consumentenvertrouwen weer op te krikken. Lang voorheen, In een aflevering uit 1994 gebruiken keukenmedewerkers van de basisschool in Springfield ook het controversiële ingrediënt in kantinemaaltijden

Straling
In 1999 ontdekt Marge in haar tuin dat haar tomaten gemuteerd waren door radioactieve straling. In 2011 werden in Japan steeds meer tomaten en andere gewassen gevonden die misvormd waren. Wat bleek? Net zoals in de aflevering van 'The Simpsons' waren de gewassen te veel blootgesteld aan radiatie.

Een citrusboom stelen
In de aflevering 'Lemon of Troy' uit 1995 vechten de kinderen uit Springfield een strijd uit met hun rivalen uit Shelbyville. Die hadden een citrusboom gestolen. In 2013 speelt het bizarre verhaal zich in het echt af in Houston, Texas. De inwoners spraken over "de meest bizarre diefstal ooit". Tot op de dag van vandaag snapt niemand waarom de dader de boom gestolen heeft.

Een vis met drie ogen
In 2011 werd een vis met drie ogen uit een reservoir in Argentinië gehaald. In 1990 viste Bart er een uit de vijver naast Monty Burns plant met nucleaire kracht. Bart noemde de vis Blinky.

De Rolling Stones blijven maar touren
In de aflevering 'Lisa's Wedding' uit 1995 droomt Lisa over haar toekomst. In een van haar visies zag ze een poster die reclame maakt voor de "Rolling Stones Steel Wheelchair Tour 2010". Zoals voorspeld, treedt de band vandaag nog altijd op, ook al zijn drie van de vier leden ouder dan zeventig jaar. Gelukkig zitten ze nog niet in een rolstoel.

Nobelprijs
Een dubbele! Bengt Holmstrom en Oliver Hart wonnen eerder dit jaar samen de Nobelprijs Economie van 2016. In 2010 heeft Milhouse, een vriend van Bart, voorspeld dat Holmstrom zou winnen. Kyle, beter bekend als Database, dacht in 2010 dan weer dat de Nederlander Bernard Lucas Feringa de Nobelprijs Chemie zou winnen. Dat gebeurde óók effectief dit jaar. Feringa was namelijk samen met Jean-Pierre Sauvage en James Fraser Stoddart laureaat.

iPod
Nog voordat iemand van de iPod gehoord had, werd hij al getoond in een aflevering van The Simpsons. Niet in de vorm van een muziekspeler, maar wel als een huistelefoon. In een andere aflevering uit 1995 voorspelden The Simpsons het videochatten.

14-11-2016 om 11:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
13-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sex and the City krijgt mogelijk spin-off

Sex and the City krijgt mogelijk spin-off

http://oi64.tinypic.com/fkw8s7.jpg

Het gonst van de geruchten over een spin-off van Sex and the City sinds Kim Cattrall gisteren een bericht op Twitter plaatste. Zij reageerde daarmee op berichten over een dergelijk vervolg in de Amerikaanse talkshow 'Wendy Show'.

"Ik ben zo ongelofelijk gelukkig en ontroerd", schreef Kim gisteren in een tweet gericht aan talkshowhost Wendy Williams. "Ik kan niet wachten om het serieuze werk weer op te pakken en jullie allemaal aan het lachen te maken. Duimen maar!"

Hints
Sinds de aankondiging heeft Kim op Twitter meer hints gegeven naar aanleiding van vragen van haar volgers. Een fan schreef op Twitter dat Kim eraan bijdraagt dat Amerika weer belangrijk wordt als ze een spin-off gaat maken. "Dat is heel lief", reageerde de actrice.

Kim, die in Sex and the City de rol van Samantha Jones voor haar rekening nam, is niet de eerste die hint op een spin-off van de succesvolle serie. Ook hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker deed dat recentelijk.

13-11-2016 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gestrande Bruce Springsteen gered door bikers

Gestrande Bruce Springsteen gered door bikers

http://oi68.tinypic.com/205b2oo.jpg

Toen biker Dan Barkalow van de Amerikaanse veteranenorganisatie American Legion afgelopen vrijdag een gestrande motorrijder zag staan, ging hij hem natuurlijk zijn hulp aanbieden. De man met motorpech bleek zanger Bruce Springsteen te zijn. De biker kon de rockster niet op weg helpen, maar hield er wel een leuke herinnering aan over.

De groep bikers, waarvan Dan Barkalow aan het hoofd reed, was onderweg naar huis nadat ze een evenement voor de Amerikaanse Veteranendag hadden bezocht, toen ze een gestrande motorrijder langs de weg zagen staan nabij het plaatsje Wall Township in de staat New Jersey. "Bikers gotta stick together", zegt Barkalow nuchter: "Bikers moeten elkaar helpen. Ik stopte en het bleek Bruce te zijn."

Nuchter
Samen met zijn maten probeerde Barkalow Springsteens motor weer aan de gang te krijgen, maar toen dat niet lukte sprong de zanger - gekleed in een bruin jack met een rode bandana - achterop, waarna ze samen naar een lokale bar reden. "We hebben daar iets langer dan een half uur gezeten, totdat degene die hem zou oppikken er was. Aardige kerel, heel nuchter", oordeelt de man over de rockster. "We hebben het over motors gehad en zijn tijd in Freehold", zegt Barkalow. Freehold is het dorp waar Springsteen opgroeide. Hij woont nog steeds in New Jersey.

Veteraan
Bij zijn vertrek legde Springsteen een briefje van honderd dollar op tafel en zei tegen de mannen dat ze het wisselgeld mochten houden. De American Legion Post heeft de zanger al uitgenodigd om lid van hun club te worden, aangezien zijn vader een veteraan was.

13-11-2016 om 21:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Robert Vaughn overleden aan leukemie

Acteur Robert Vaughn overleden aan leukemie

http://oi64.tinypic.com/b8u438.jpg

De Amerikaanse acteur Robert Vaughn, de laatste overlevende van de 'Magnificent Seven', is vandaag op 83-jarige leeftijd overleden aan leukemie. "Vaughn is omringd door zijn familie overleden in New York", meldt zijn agent aan het magazine Deadline Hollywood.

Vaughn werd op 22 november 1932 geboren in New York, in een familie van acteurs. In 1957 was hij te zien in Cecil B. DeMilles 'The Ten Commandments'. Twee jaar later leverde zijn rol in 'The Young Philadelphians' een Oscarnominatie op. Een jaar later speelde hij in 'The Magnificent Seven' van John Sturges, waarin hij samen met Charles Bronson en James Coburn te zien was.

In de jaren 60 verwierf hij bekendheid met zijn rol als Napoleon Solo in de reeks 'The Man from U.N.C.L.E'. Ook in het vijfde seizoen van 'The A-Team' was hij te zien. Vanaf de jaren 60 was hij nog maar zelden in de filmzalen te zien, behalve in minder prestigieuze titels als 'Delta Force'. Toen speelde hij aan de zijde van Chuck Norris.

13-11-2016 om 10:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
12-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstverzameling David Bowie brengt bijna 40 miljoen euro op

Kunstverzameling David Bowie brengt bijna 40 miljoen euro op

http://oi68.tinypic.com/io2a8y.jpg

De grote kunstverzameling van de in januari overleden rockmuzikant David Bowie is in Londen geveild voor omgerekend bijna 40 miljoen euro. De tweedaagse veiling heeft de schattingen vooraf over de opbrengst van rond de 15 miljoen euro ver overtroffen. Dat heeft het veilinghuis Sotheby's vandaag laten weten.

De privécollectie bestond uit ongeveer 350 kunstwerken en objecten, en werd in opdracht van de beheerders van de nalatenschap van Bowie en zijn familie op donderdag en vrijdag volledig verkocht. Uiteindelijk kwam de opbrengst uit op 32,9 miljoen pond, omgerekend zo'n 38,2 miljoen euro.

Donderdagavond gingen 47 hoofdwerken van de verzameling van Bowie in twee uur voor bijna 28 miljoen euro onder de hamer. De tweede veilingsdag vrijdag duurde meer dan 10 uur en ging door tot diep in de nacht. Daarbij werd alleen voor designobjecten van Ettore Sottsass en de Memphisgroep ongeveer 1,5 miljoen euro neergeteld. Die waren vooraf op maximaal 130.000 euro geschat.

Duurste werk was het doek 'Air Power' van de Amerikaan Jean-Michel Basquiat (1960-1988). Dat wisselde van eigenaar voor 8 miljoen euro (na belastingen). De minimumprijs van het kunstwerk was ingesteld op drie tot vier miljoen euro.

Ongeveer 55.000 mensen, onder wie ook minder welgestelde Bowie- en kunstfans, hadden de tentoonstellingen vooraf van 'Bowie/Collector' in Londen, Los Angeles, New York en Hongkong bezocht. Meer dan 1.700 geïnteresseerden waren bij de veiling in Londen, meer dan 26.000 volgden de veiling online.

Bowie overleed op 10 januari, twee dagen na het uitkomen van zijn wereldwijd gesmaakte album Blackstar, op 69-jarige leeftijd in New York aan kanker. Voor hem betekende kunst "een onontbeerlijke bron van voedsel", zei de muzikant in 1998, maar er was nauwelijks iets over zijn verzameling bekend.

12-11-2016 om 22:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonard Cohen begraven in Montréal

Leonard Cohen begraven in Montréal

http://oi65.tinypic.com/23rqom8.jpg

Zanger, dichter, schrijver en songwriter Leonard Cohen, die maandag is overleden in Los Angeles, is donderdag in de Canadese stad Montréal, zijn geboorteplaats, bijgezet in een familiegraf. Dat hebben de lokale media gemeld op gezag van de joodse congregatie Shaar Hashomayim.

Tijdens de begrafenisplechtigheid werden delen van zijn lied "Your want it darker" voorgelezen, zoals "Hineni, hineni, my Lord" ('Hier ben ik God' in het Hebreeuws). Het nummer komt van het gelijknamige veertiende album van Cohen, dat pas vorige maand werd uitgebracht.

Joodse traditie
"Het was de wens van Leonard om begraven te worden volgens de joodse traditie, naast zijn ouders", aldus het persbericht van Shaar Hashomayim, de congregatie in de wijk Westmount, waar Cohen geboren werd op 21 september 1934.

Intieme kring
Het platenlabel van Cohen kondigde gisteren, een dag nadat de zanger in intieme kring werd begraven, aan dat Cohen overleden was. Op een latere datum zal een publieke herdenkingsdienst worden georganiseerd in Los Angeles.

12-11-2016 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink kondigt zwangerschap met schattige foto aan

Pink kondigt zwangerschap met schattige foto aan

http://oi64.tinypic.com/23gz95f.jpg

Pink had vandaag een grote verrassing voor haar fans. De 37-jarige zangeres en haar man Carey Hart verwachten hun tweede kind, maakte Pink bekend middels een foto op Instagram.

"Verrassing!", schreef Pink bij een foto waarop al een flinke babybuik te zien is. Wanneer het kind het levenslicht moet zien, is nog niet bekend. Op het kiekje dat Pink deelde is ook haar vijfjarige dochter Willow Sage te zien.

Pink zei in mei nog dat ze graag meer kinderen wilde. "Ik vind het geweldig om moeder te zijn", vertelde ze in Good Morning America. "Ik heb lange tijd geleden gekozen voor een gezin en dat is nog steeds mijn prioriteit."

Destijds grapte Pink dat ze al het gevoel heeft twee kinderen te hebben. "Carey is een geweldige echtgenoot en een goede vader, maar hij is ook net een kind. Hij valt altijd in slaap als hij Willow naar bed brengt."

12-11-2016 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sting heropent Bataclan met minuut stilte voor slachtoffers: "We zullen hen niet vergeten"

Sting heropent Bataclan met minuut stilte voor slachtoffers: "We zullen hen niet vergeten"

http://oi65.tinypic.com/21b6psm.jpg

Het theater Bataclan in Parijs is vandaag een jaar na de bloedige terreuraanslag heropend met een concert van Sting. De 65-jarige zanger begon zijn optreden met een minuut stilte ter nagedachtenis aan de negentig mensen die hun leven in de zaal verloren. "We zullen ze niet vergeten", zei hij tegen de 1500 aanwezigen, waarmee de zaal tot de laatste plaats was uitverkocht.

Onder het publiek bevonden zich veel nabestaanden van de slachtoffers van de aanval door drie IS-terroristen. Het drietal stapte vorig jaar op 13 november bewapend met automatische geweren en bomgordels de zaal binnen waar de Amerikaanse rockband Eagles of Death Metal optrad. Tegelijkertijd sloegen twee andere terreurteams toe op straat bij enkele cafés en bij het stadion Stade de France. Bataclan is de afgelopen maanden ingrijpend verbouwd om alle sporen van het geweld te wissen. Sting vroeg geen gage voor zijn optreden. De voorstelling was met strenge veiligheidsmaatregelen omgeven.

12-11-2016 om 22:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereld rouwt om dood Leonard Cohen

Wereld rouwt om dood Leonard Cohen

http://oi66.tinypic.com/2difz1z.jpg

Fans, collegamuzikanten en zelfs de premier van Canada hebben vannacht op social media Leonard Cohen geëerd. De zanger en songwriter overleed op 82-jarige leeftijd. Van zodra het overlijden bekend werd, verzamelden tientallen fans spontaan voor zijn huis in Montreal om hem eer te betuigen. Er werden kaarsen aangestoken, en er werden enkele bloemen neergelegd, net als een hoed waarvan Cohen zo hield. Ter zijner nagedachtenis hangen de vlaggen in de Canadese stad halfstok.

Justin Timberlake noemde de zanger "een onvergelijkbare geest en ziel". Russell Crowe bedankte Cohen "voor alle stille avonden, de bezinning, het perspectief, de droge humor en de waarheid."

Songteksten
Veel sterren deelden songteksten van de Hallelujah-schrijver. Onder meer Hamiltons Lin-Manuel Miranda en Jessica Jones-actrice Krysten Ritter gebruikten Cohens woorden om hun respect te tonen. Bette Midler zei op Twitter "weer een magische stem gedoofd". Sean Lennon noemde 2016 "nu officieel het verdrietigste jaar". Op sociale media werd vaker stilgestaan bij het feit dat muziekgrootheden Prince en David Bowie ook al stierven dit jaar.

De premier van Canada, waar Leonard Cohen geboren werd, deelde ook condoleances. "Geen andere artiest klonk of voelde als Leonard Cohen. En zijn werk spreekt generaties aan. Canada en de wereld zullen hem missen", aldus Justin Trudeau.

Passende quote
Mia Farrow deelde een passende quote van de zanger uit een recent interview. "Ik ben klaar om te sterven. Ik hoop dat het niet te onprettig is. Dit is het voor mij."

11-11-2016 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste Kardashian-baby heeft opnieuw bizarre naam

Nieuwste Kardashian-baby heeft opnieuw bizarre naam

http://oi64.tinypic.com/o8i936.jpg

De familie Kardashian is weer een telg rijker. Rob Kardashian, Kims broer, werd gisteren vader van dochter Dream. Dat meldt entertainmentzender E!, die de realityserie rond de Kardashians uitzendt.

Dream kwam om 09.18 uur (lokale tijd) ter wereld. Het meisje, het eerste kind voor Rob en zijn verloofde Blac Chyna, woog bij haar geboorte ruim drie kilo. Tijdens de bevalling werd het stel bijgestaan door Robs moeder Kris Jenner en haar vriend Corey Gamble en Blacs moeder Tokyo Toni.

Dream is het eerste kind voor Rob. Blac heeft al een vierjarige zoon, King Cairo. Vader van het kereltje is Tyga, de rapper met wie Robs halfzusje Kylie Jenner al een tijdje een relatie heeft.

11-11-2016 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe 'gemene' Gilles Van Bouwel zich alweer genadeloos laat zakken om te overleven

Hoe 'gemene' Gilles Van Bouwel zich alweer genadeloos laat zakken om te overleven

http://oi64.tinypic.com/2ztj86q.jpg

Hij draait er zijn hand niet voor om in volle finale een minuutje vol te praten, om eventueel nog een goed antwoord te vinden en dan nog wat langer de klok te laten tikken om in een super voordelige situatie te komen en het laken, in dit geval de overwinning in de finale, naar zich toe te trekken.

Woensdag speelde hij zo 'strategisch' Bart 'Freddy de Vadder' Vanneste naar huis. Een dag later moest mogelijke nieuwe 'chouchou' Ihsane Chioua Lekhli eraan geloven. De echte 'Mol' in 'De Mol' zit maandag al voor de vierde keer in 'De Slimste Mens'. De zenuwen zijn duidelijk verdwenen, waardoor de 28-jarige speler wel eens een meer dan te duchten kandidaat voor de eindoverwinning zou kunnen worden. Olga Leyers mag nu al aan het studeren slaan voor de ultieme finaleweek.

Spotlichten ook op de winnaar van de laatste weekaflevering: Bieke Illegems. De wederhelft van Erik 'Leopold 3' Goossens is pas hersteld van klierkoorts, haar hersenen werken naar eigen zeggen nog niet geweldig goed naar die slopende ziekte, ze haar quizzen omdat de stress die er bij komt kijken haar soms haar eigen familienaam doet vergeten, maar ze speelde bij haar debuut wél Gilles en Ihsane genadeloos naar huis. Met een topscore van 542 seconden. En dat was niet omdat de vragen gemakkelijk waren. Vraag het maar aan Ihsane.

De leukste quotes

Erik: 'Het is frappant. Bieke presenteert 'Wakker op Zondag' op ATV, Ihsane presenteert 'De Zevende Dag'.

Erik: 'Ihsane, vijf keer voor jou. Nog twee keer en je zit hier voor de zevende dag'.

Marc-Marie Huijbregts (over Jeroom): "'Het is geen lelijke man. Dus ik snap wel dat mensen denken, goh, dat is een sekssymbool. Het is toch mooi dat mensen niet alleen heel mooie ...'. Waarop het jurylid, net als een dag eerder, eindeloos blijft doorrammen en ratelen.  En Jeroom kort antwoordt: 'Sekssymbool? Vrij logisch als je elke week op TV komt naast zo'n lelijke trol'".

Jeroom: "Dus, we zijn nu vijf minuten bezig. Ik heb al de bril van Marc-Marie in mijn mond gehad, zijn vingers in mijn neus, ...." Marc-Marie: "En dat is nog maar het begin".

Jeroom: "Bij Erik staat LAT-relatie voor Loser Alleen Thuis".
Jeroom: "Ik heb veel relaties gehad, maar mijn exen zijn zo'n beetje zoals sneeuw. Als je er op urineert dan verdwijnen ze".
Jeroom (over alcoholcontroles): "Ik heb onlangs nog eens moeten blazen. Op het einde van De Premier. Pfffffbrrr...".
Jeroom: "Ik kijk vaak naar Lassie. Ik heb mijn vrouw ook even graag als Lassie: trouw, vaak op tv en ontwormd'".

Hilarische momenten

Bieke vertelt over haar voornaam: "Durf ik het te zeggen? Mijn echte naam is Sabrina. Maar op mijn identiteitskaart staat Sabina. Want Sabrina is geen heilige naam. Dat wilden ze dus niet opschrijven op het gemeentehuis. En dus is het Sabina geworden. En zijn ze me Bieke gaan noemen omdat ze Sabina zo lelijk vonden".

Gilles (vertelt over in aanraking komen met het gerecht): "Ik heb een keer een boete gehad voor wildplassen tegen een kathedraal. Dat was in Leuven, studententijd. Ik was dronken en moest plassen. Tegen de kathedraal. De poltie heeft dat gezien. Een hele beschrijving: "Hij stond met zijn geslachtsdeel in zijn hand' enzo. Ze hadden echter de foute locatie opgeschreven. De Oude Markt in plaats van de Grote Markt. Dat is dus geseponeerd geweest".

Ihsane zegt perfect drie keer volgende zin: Als jouw teckel mijn teckel tackelt, dan tackelt mijn teckel jouw teckel terug'.

Erik Van Looy gebruikt een stemvork om de juiste toon te vinden. Zonder die stemvork aan te slaan. Hij wilde de 'la' en de 'si' zingen.

Kantelmomenten

Ihsane holt van bij de start achter de feiten aan. Ze krijgt een vraag van Gunther D. over prins Laurent waar ze maar weinig van weet. Bieke maakt handig gebruik want ze kent alle familieleden van de prins.

Ook in de puzzelronde scoort Ihsane minder sterk dan haar concurrenten.
De De Zevende Dag presentatrice blijft achterop hinken, ook tijdens de fotoronde.

Ihsane moet de filmpjesronde openen en scoort matig. Bieke haalt daarop snel het maximum van 150 seconden en pikt ook nog eens 90 seconden in van Gilles, die weinig weet over de dood van David Bowie. In de finale speelt Gilles het strategisch perfect, waardoor Ihsane uit de wedstrijd valt.

11-11-2016 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Canadese zanger Leonard Cohen (82) overleden

Canadese zanger Leonard Cohen (82) overleden

http://oi66.tinypic.com/2dj5305.jpg

De Canadese dichter, liedjesschrijver en artiest Leonard Cohen is op 82-jarige leeftijd overleden. Dat werd deze nacht op zijn Facebookpagina gemeld door zijn platenlabel Sony Music Canada. "Het is met een grote droefheid dat we melden dat de legendarische dichter, songwriter en artiest Leonard Cohen is overleden. We zijn een van de meest gerespecteerde en creatieve visionairen uit de muziekwereld verloren", klinkt het.

Er zal op een latere datum een herdenkingsdienst plaatsvinden in Los Angeles. De familie vraagt tijdens deze periode van rouw om privacy, aldus Sony Music Canada nog.

Cohen werd op 21 september 1934 geboren in Montreal, in de Canadese provincie Quebec, en verhuisde na een aantal jaren in Europa later naar Los Angeles. Zijn muziekcarrière begon meer dan 50 jaar geleden en Cohen geldt als een van de meest invloedrijke artiesten van de afgelopen decennia. Hij is bij het grote publiek vooral bekend door nummers als 'Hallelujah', 'Suzanne', 'So Long Marianne', en 'Bird on a Wire'.

Hoogpriester van de pathos
Aanvankelijk begon Cohen als dichter, maar met zijn monotone, melancholieke stem had hij als muzikant meer succes. Zijn werk handelde over thema's als politiek en sociale rechtvaardigheid, oorlog en vrede en liefde en haat, wat hem bijnamen als 'de hoogpriester van het pathos' opleverde.

Klaar voor de dood
Uit een recent en openhartig interview dat Cohen in oktober nog gaf aan The New Yorker, blijkt dat Cohen besefte dat de dood eraan zat te komen. "Ik heb nog wat werk te doen. Vooral zaken afhandelen. Ik ben klaar om te sterven. Ik hoop dat het niet al te zwaar wordt", klonk het toen.

Vorige maand bracht Cohen nog zijn veertiende studioalbum 'You Want it Darker' uit, de opvolger van het in 2014 uitgekomen 'Popular Problems'.

De Canadees werd in 2008 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. Hij won verschillende Grammy Awards, onder meer de Grammy Lifetime Achievement Award en werd in 2011 ook opgenomen in de Songwriters Hall of Fame. Zijn laatste passage in ons land dateert uit 2013.

11-11-2016 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Insluiper Kendall Jenner vrijgelaten

Insluiper Kendall Jenner vrijgelaten

http://oi67.tinypic.com/qrhuns.jpg

De man die in augustus de tuin van Kendall Jenner binnendrong en het model lastigviel, is door een rechter in Los Angeles vrijgelaten.

De 25-jarige Shavaughn McKenzie werd eind vorige maand vrijgesproken van stalken. Wel werd hij schuldig bevonden aan het betreden van privéterrein. Omdat hij al sinds zijn arrestatie in augustus vast zat, hoeft hij daar geen celstraf meer voor uit te dienen.

Contactverbod
Kendall heeft met succes een contactverbod aangevraagd voor de fan, die volgens zijn advocaten niet toerekeningsvatbaar is en geen kwade zin had. Hij mag de komende vijf jaar niet in de buurt van de realityster komen.

11-11-2016 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erika Van Tielen speelt nieuw personage in Familie

Erika Van Tielen speelt nieuw personage in Familie

http://oi63.tinypic.com/2m4zr43.jpg

Sam & Heidi hadden vanochtend niemand minder dan Erika Van Tielen (zus van Heidi) te gast. Zij kwam er in primeur vertellen dat ze vanaf januari te zien zal zijn als Amélie in de populaire serie 'Familie'. Amélie zal opduiken bij Fashion aan de zijde van Lars De Wulf (Kurt Rogiers). Sam was uiteraard ook benieuwd hoe het eraan toe ging binnen de familie Van Tielen. Hij belde daarom ook even naar Machteld, de mama van Heidi & Erika.

Dat Lars De Wulf houdt van vrouwelijk schoon, is een publiek geheim. Binnen enkele maanden krijgt de womanizer in 'Familie' een nieuwe, knappe jongedame aan zijn zijde. De pittige Amélie duikt op bij Fashion en zorgt voor verrassingen.

De aandachtige Familie-kijker hoorde Lars De Wulf de voorbije weken al eens telefoneren met 'Amélieke'. Het mysterieuze personage riep meteen heel wat vragen op. Maar wie ís Amélie? "Amélie is een ietwat rebelse en mysterieuze jonge vrouw uit het entourage van Lars", verklapt Erika Van Tielen. "Ze is ambitieus en joviaal, maar heeft ook een minder fraaie kant. Amélie was altijd een zorgenkind en kende een minder fraai verleden. Ik kijk er enorm naar uit om mijn tanden in deze rol te zetten."

Erika Van Tielen maakte haar acteerdebuut in Frits & Freddy en was nadien nog te zien in Zot van A. en Crimi Clowns. Met haar rol in Familie heeft ze de smaak van het acteren na lange tijd opnieuw te pakken. "Mijn eerste opname staat pas midden november gepland, maar alles wordt nu volop voorbereid. Ik merk nu al dat de sfeer op de set bijzonder warm is. De collega's zijn stuk voor stuk gepassioneerd en ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken. Na een lange periode met enkel presentatiewerk word ik toch weer even uit mijn comfort zone getrokken. Maar het voelt goed en juist. Amélie is best een pittig personage dat niet op haar mondje is gevallen. En ik krijg ook een totaal nieuwe look... spannend!"

Erika staat op 15 november 2016 voor het eerst op de set en is vanaf januari 2017 op het scherm te zien. (br.hln)

09-11-2016 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons land verliest een van zijn grootste striptekenaars

Ons land verliest een van zijn grootste striptekenaars

http://static0.hln.be/static/photo/2016/2/9/7/20161107130652/media_xll_9255472.jpg

"Met Marc Sleen verliest ons land een van zijn grootste striptekenaars". Zo reageert Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz (Open Vld) op het overlijden van de bekende striptekenaar. "Met zijn vele memorabele stripfiguren zorgde de geestelijke vader van Nero voor ontelbare knipoogjes, schaterlachen en amusement bij jong en oud, generaties lang en breed. In zijn strips vond Marc het medium par excellence om de Vlaamse gulle lach te verspreiden".

Minister Gatz las "van toen hij een broekventje was" gretig de strips van Marc Sleen, en dan vooral Nero. "Mijn favoriete album is 'De hoed van Geeraard de Duivel'", herinnert Gatz zich. Nero is voor hem ook veel meer dan een beeldverhaal. "Het is ook een politiek overzicht van de jaren 50, 60, 70 en 80. "'De brief aan Nasser' is bijvoorbeeld nog steeds actueel voor het Midden-Oosten, maar ook in andere strips stak ik als kind en puber heel wat weetjes over de wereld op".

De liberale minister prijst Marc Sleen als een groot Belgisch surrealistisch kunstenaar, "die zoals Breugel, Bosch of Magritte de tijdsgeest waarin hij leefde ludiek en vaak bijzonder treffend verbeeldde. Zijn Nerofiguur was in feite de eerste antiheld van de stripgeschiedenis. Nero wenste maar één ding: zijn zetel en zijn krant. Maar hij werd in elk album tegen zijn zin meegesleurd in een spiraal van avonturen".

Gatz wijst op de verschillende tekenen van eerbetoon aan Marc Sleen die het levenslicht zagen, zoals de stripprijs de Bronzen Adhemar, de Sleenpostzegel en het museum tegenover het Stripmuseum in Brussel. "Maar Sleen zal vooral blijven voortleven in zijn onvergetelijke figuren als Jan Spier, Abraham Tuizentfloot, Meneer en Madam Pijp, Piet Fluwijn en Bolleke of de Lustige Kapoentjes".

De minister bewaart nog een goede persoonlijke herinnering aan de striptekenaar. "Ik heb de oude meester mogen ontmoeten toen ik op vraag van de Stichting Marc Sleen het eerste brouwsel van het Nerobier heb gebrouwen. En het smaakte hem!" (br.hln)

09-11-2016 om 12:11 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
07-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geestelijke vader van Nero, Marc Sleen (93), overleden

Geestelijke vader van Nero, Marc Sleen (93), overleden

http://oi64.tinypic.com/ek43e8.jpg

Vlaams striptekenaar Marc Sleen, de geestelijke vader van Nero, is overleden. Hij is 93 jaar geworden

Marc Sleen werd op 30 december 1922 als Marcel Neels geboren in Gentbrugge. Als kind verslond Sleen boeken en tekende hij enorm graag. Alles krabbelde hij vol.

In 1944 ging hij aan de slag als cartoonist bij De Standaard. Zijn bekendste werk is vanzelfsprekend 'De Avonturen van Nero en co', dat in 1947 het levenslicht zag. Verder was hij ook de tekenaar en scenarist van andere populaire stripreeksen als 'De Lustige Kapoentjes', Piet Fluwijn en Bolleke' en Doris Dobbel'.

Volgens zijn familie is de striptekenaar thuis "vredevol en waardig ingeslapen", zo meldt VTM Nieuws. (br.hln)

07-11-2016 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josje is weer blond

Josje is weer blond

http://oi67.tinypic.com/105vc3t.jpg

De ster uit de musical Beauty and the Beast heeft heel Vlaanderen bedot. Josje had op Halloween een foto van zichzelf met bruine lokken op Instagram gepost, maar vandaag verscheen het ex-K3'tje als blondine op de repetities van de musical.

Een pruik dus, dat was het geheim van Josje's nieuwe look. De reacties van haar fans zijn eerder opgelucht. Haar volgers zijn duidelijk meer voor haar blonde coupe te vinden.

En dat de musical goed belooft te worden, blijkt uit de onderhoudende voorsmaakjes die Josje op social media deelt.

04-11-2016 om 09:11 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
02-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swifts getuigenis over billenknijper uitgelekt

Taylor Swifts getuigenis over billenknijper uitgelekt

http://oi68.tinypic.com/zxpkdt.jpg

Taylor Swift heeft een zeer gedetailleerde getuigenverklaring afgelegd over het incident waarbij ze door een radio-dj in de billen werd geknepen. TMZ publiceerde woensdag de twintig pagina's uit het verslag van de verklaring die de 26-jarige zangeres heeft afgelegd aan de advocaten van de radiopresentator uit Denver.

Taylor vertelt uitgebreid over het incident in 2013 tijdens een 'meet and greet". Taylor: ''Toen hij me vastpakte bij mijn billen, was ik geschokt. Ik wist nauwelijks meer wat uit te brengen." Taylor vertelt in de uitgelekte notulen dat ze net wilde poseren voor een foto toen Mueller kans zag zijn hand onder haar rokje te brengen. ''Het was net alsof iemand het licht van mijn persoonlijkheid uitschakelde."

Ze beweert dat dj David Mueller haar onder haar kleren betastte. ''Hij raakte me onder mijn rok en pakte mijn billen precies op het moment dat ik wilde poseren voor de foto. Ik denk dat het zijn intentie was om precies op dat moment toe te slaan."

Onlangs overtuigde Taylor Swift een rechter in de Amerikaanse staat Colorado ervan om de gemaakte foto niet als openbaar bewijsstuk te behandelen. Zelf zegt ze over het bewijsstuk: ''Het is onmogelijk om aan de foto te zien of die voor of na de handtastelijkheden is gemaakt. Maar ik was er zelf bij. Dus ik voelde het. Ik zag dat niet pas achteraf op de foto."

02-11-2016 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Lynn klaagt stalker aan

Laura Lynn klaagt stalker aan

http://oi66.tinypic.com/24cxugk.jpg

Schlagerzangeres Laura Lynn, of Sabrina Tack zoals ze echt heet, heeft klacht ingediend tegen iemand die haar stalkt. Volgens TV Familie terroriseert de man haar al maanden.

Een 'emotionele martelgang', zo omschrijft TV Familie de afgelopen maanden van Laura Lynn. Blijkbaar wordt de zangeres al even lastig gevallen door een stalker. Op welke manier hij haar treitert, is niet bekend. Laura en haar familie houden de lippen stijf op elkaar.

Wel raakte nu bekend dat de zangeres naar de rechter is gestapt. De stalker werd geïdentificeerd en verhoord door de politie, maar mocht daarna weer naar huis. De zaak wordt wél serieus genomen, klinkt het bij de politie. "'Het onderzoek is nu afgerond en de zaak zal voorkomen. Die man moet sowieso voor de rechter verschijnen. Meer info, zoals de precieze datum van de zitting, kunnen we op dit moment niet kwijt."

In mei stelde Laura Lynn haar nieuwe album nog voor in Amsterdam. Ze reageerde daar heel emotioneel toen ze een verrassing gepresenteerd kreeg. Of ze toen al gestalkt werd, is niet duidelijk.

02-11-2016 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het échte lief van James Cooke

Dit is het échte lief van James Cooke

http://oi66.tinypic.com/xax5hx.jpg

James Cooke mag dan met veel poeha in het huwelijksbootje getreden zijn met Jonas Van Geel voor het goede doel, in het ware leven is hij al anderhalf jaar samen met iemand anders. En nu mag iedereen ook weten wie dat is.

De échte vriend van James heet Dorian Liveyns. De acteur/danser/zanger uit Antwerpen was aanwezig op het fake huwelijk met Jonas, en wist zelfs het bruidsboeket te vangen. Daar kon James wel mee lachen. "We zijn al anderhalf jaar samen en ik ben helemaal weg van hem", klonk het voor de camera.

Dorian speelt momenteel mee in de Maya de Bij-musical van Studio 100, waar hij de rol van Willy vertolkt. James is vanavond dan weer te zien in de laatste aflevering van Nieuwe Buren, waar hij een maand lang lief en leed deelde met Karen Damen. Tijdens de uitzendingen was Dorian zelfs heel even in beeld te zien, wanneer hij Noah de hond kwam ophalen.

02-11-2016 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!