Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het geheim van 'De Buurtpolitie': waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Het geheim van 'De Buurtpolitie': waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

http://oi66.tinypic.com/2upygbc.jpg

Tot 675.000 kijkers op VTM en een film die in één maand bijna 140.000 bioscoopgangers lokte: 'De Buurtpolitie' is dé hype van het televisienajaar. Van een reeks waar bij de lancering nog mee gelachen werd, is het een fenomeen geworden dat succestelevisie herdefinieert. Het hoéft niet duur te zijn, het hoéven geen topacteurs te zijn. Waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan?

Het zijn gewoon maar acht flikken, met hele gewone namen als Koen, Eric, Brigitte en Tineke. In een heel gewoon politiekorps, dat geleid wordt door een commissaris die Roger heet. Ze lossen misdrijven op, maar niet altijd is dat spannend. Soms roept ook de doodgewone plicht en moet de burger geholpen worden.

Werkelijk álles had VTM al geprobeerd op het gruwelijk moeilijke uitzenduur 18.30 uur - lijnrecht tegenover kijkcijferkanon 'Blokken' op één - toen het in 2013 'scripted reality' introduceerde: waargebeurde verhalen, nagespeeld door acteurs. Een eerste poging, 'De Kliniek', mislukte. Met 'De Buurtpolitie' kwam er in 2014 een herkansing, maar de kritiek was fors. De verhalen waren niet geloofwaardig, het acteerwerk te mager, de dialogen te dun. Hoe kon iets dat technisch zó basic was - eenvoudig camerawerk, geen belichting en niet eens ernstige repetities - ooit goéd zijn? En hoe kon een programma gemaakt door acteurs met soms amper of geen ervaring op de Vlaamse televisie überhaupt kans maken?

Ricus Jansegers, op dat moment pas gestart als programmadirecteur bij VTM, wilde het desalniettemin een kans geven. "Ik ga niet vals pretenderen dat we op dát moment al wisten dat dit een succes zou worden. We wisten het niet goed. Maar we voelden: dit zijn 'verhaaltjes' en verhaaltjes wérken."

26-11-2016 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn relaties, mijn werk: ik heb álles verknald

Mijn relaties, mijn werk: ik heb álles verknald

http://oi66.tinypic.com/1z7241u.jpg

Eén wanhoopskreet op Facebook haalde hem vorige week uit de anonimiteit. Jarenlang stonden roem, geld en vrouwen in dichte drommen voor zijn deur, maar toen die plaatsruimden voor deurwaarders, depressies en drankzucht ging het licht uit. "Ik heb alles verkloot, huil elke dag en heb me de voorbije drie jaar een loser gevoeld", zegt Pim Symoens (33), het blonde zondagskind uit 'Star Academy'. "Maar ik geef de moed niet op."

Geen meisjeskamer waar hij in 2005 niet boven het bed hing. Held van het toen gloednieuwe VTM-programma 'Star Academy'. Knuffeltalent van alle Vlaamse televisiezenders. 'De nieuwe Koen Wauters' blokletterde deze krant. Elf jaar later ruimt Pim Symoens het puin van al die dromen. Een zware depressie leidde de toenmalige posterboy via de fles naar een vrijwillige opname in de psychiatrie. "Iedereen stijgt in het leven stapje voor stapje naar zijn top", klinkt het. "Ik daarentegen ben begonnen op mijn hoogtepunt en zag alles sinds die dag enkel naar beneden gaan. Elke dag droom ik dat ik alles zou mogen overdoen."

De piekjes in zijn haar zijn verdwenen. In zijn schalkse glimlach huist nu en dan verdriet. Maar zijn trots is onverwoestbaar. Na vier vette jaren als tieneridool, succesvol zanger, presentator bij JIM en VTM, opende Pim Symoens in 2009 zijn jeugddroom, 'Alioth', een eigen café. Een uitgelekt sollicitatiegesprek bij VRT terwijl hij nog voor VTM werkte, had toen net zijn kansen in de tv-wereld op de helling gezet. "Rond die tijd begon ik ook te zingen bij de BemBemBand van Studio100", klinkt het op een boomstronk in Buggenhout Bos, de gemeente waar hij sinds hij vier jaar woont. "Maar dat contract werd ontbonden. Zorgen maakte ik me niet. Mijn zaak draaide behoorlijk en ik was gelukkig. Uiteraard dronk ik in het weekend graag een glas mee, maar dat ging nooit mis. Ik was een harde werker en was altijd achter de bar te vinden. Ik leefde écht voor mijn zaak. Alleen was mijn toenmalige vriendin (Bo Colruyt, red.) er niet echt enthousiast over. Toen er ook nog eens grote wegenwerken in de straat werden aangevat, besloot ik er na drie jaar uit te stappen. Dom, als ik het nu bekijk."

26-11-2016 om 22:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"M'n leven is weer stabiel. Allemaal dankzij mijn 'toyboy'"

http://oi65.tinypic.com/2ldexyx.jpg

Nog geen jaar geleden kocht Lesley-Ann Poppe een hondje. "Als gezelschap. Ik dacht toen: een vent komt er toch niet meer van." Maar kijk, in minder dan twaalf maanden hebben zij en Kevin - voormalig model, 9 jaar jonger - een appartement gekocht, een bedrijf opgestart, hun verloving bekendgemaakt én een zoon op de wereld gezet. Een relatie als een F1-race. "Als het goed zit, zit het goed. Toch?"

Ping! De flessenwarmer laat van zich horen wanneer we het prachtige, lofty appartement van Lesley-Ann Poppe (37) en Kevin Lebreton (28) binnenstappen. "We gingen Gabriël net zijn papje geven", zegt Lesley-Ann, voor de gelegenheid niet op Louboutins, maar op comfortabele, roze sloefen. Terwijl Kevin de temperatuur van het flesje checkt, neemt Lesley-Ann met haar pasgeboren zoontje in de zetel plaats. Benjamin, de 9-jarige zoon uit haar vorige relatie, is in een andere zetel druk in de weer met zijn tablet. De hond des huizes, Coco, laat horen dat je niet groot hoeft te zijn om kabaal te maken.

Kortom, een doorsnee huiselijk tafereel. Het bizarre eraan is dat de personages in dit alledaagse tableau vivant een jaar geleden nooit hadden kunnen bevroeden dat ze er deel van zouden uitmaken. "Het is snel gegaan, ja", lacht Lesley-Ann.

Voor wie de vakpers wat minder volgt, geven we graag een korte round-up. Lesley-Ann Poppe werd bekend in 2008 toen ze in 'Komen Eten' niet alleen haar gasten maar heel kijkend Vlaanderen trakteerde op haar fijne vleeswaren. Het was de start van een lange reeks media-optredens. Enkele lukraak gekozen hoogtepunten uit haar BV-cv? Ze schreef het 'Handboek voor Blondines', ging naakt voor 'Playboy' en vormde met Griet Vanhees en Tanja Dexters de meidenband B-A-B-E.

Daarnaast runde ze met haar toenmalige echtgenoot en vader van haar eerste kind, Benjamin Ruyters, de Schoonheidsschool. Met duizenden cursisten per jaar, verspreid over drie campussen, de grootste instelling voor 'wellness, beauty en fashion' in Vlaanderen. Haar haarkleur en haar bijna permanente verblijf in showbizzmagazines en mannenbladen, hadden bij veel mensen zand in de ogen gestrooid, maar hier stond wel degelijk een licentiate handelswetenschappen die een bedrijf runde met twintig personeelsleden. "Die BV-wereld is gewoon keiplezant", zei Lesley-Ann in elk interview. "Ik werk hard, enkele glaasjes champagne op een leuk feestje: waarom niet?"

Maar het feest bleef niet duren. In de zomer van 2013 biechtte haar man op dat hij haar had bedrogen met een prostituee. Poppe maakte meteen een einde aan de relatie. Ze verkocht haar aandelen van de Schoonheidsschool aan haar ex en ging in het weekblad 'Story' op zoek naar een nieuwe man. Maar dat draaide op niets uit. En net toen ze de hoop een beetje had opgegeven - "Ik had Coco gekocht met het idee: een vent kom ik toch niet meer tegen" - werd ze door een gemeenschappelijke vriend voorgesteld aan Kevin Lebreton. Een twintiger die in het koffiebedrijf van zijn ouders werkte en als 16-jarige al als model naar Tokio reisde en later ook in Milaan, Parijs en Londen aan de slag was geweest. Die ontmoeting vond elf maanden geleden plaats.

Lesley-Ann: "Er was vanaf de eerste keer een enorme klik. Zowel Kevin als ik voelden dat we voor elkaar gemaakt waren. Na een maand zijn we al gaan samenwonen, na twee maanden bleek ik zwanger. Raak vanaf de eerste keer." (lacht)

26-11-2016 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cliff Richard maakt muzikale comeback na onderzoek naar kindermisbruik

Cliff Richard maakt muzikale comeback na onderzoek naar kindermisbruik

http://oi66.tinypic.com/rr43v8.jpg

De Britse veteraan-rocker Cliff Richard maakt later deze maand via een kerstsingle een muzikale comeback, zo heeft SkyNews vandaag gemeld. Hij pakt ook met een eerste album uit sinds een onderzoek naar verondersteld kindermisbruik door sir Cliff vorige maand is geseponeerd.

De kerstsingle 'It's Better to Dream' is een voor de feesten aangepaste versie van een song die ook op het album 'Just... Fabulous Rock 'n Roll' zal staan, weet Sky. Dit omvat zijn versies van klassiekers als 'Roll over Beethoven' en 'Great Balls of Fire'.

Cliff Richard, die in de gerechtelijke affaire steeds zijn onschuld heeft volgehouden, heeft zich twee jaar uit de openbaarheid teruggetrokken. Daarom kwamen er ook geen nieuwe albums en een biografie uit.

Sir Cliff (76) heeft een lange traditie van het uitbrengen van singles in de kerstperiode, zoals 'Mistletoe And Wine' in 1988 en 'Saviour's Day' in 1990. Beiden bereikten de top van de hitparade. Hij deed in 1989 ook mee met Band Aid en belandde in 1960 met zijn Shadows de top van de hitparade met zijn single 'I Love You'.

25-11-2016 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Beyoncé wil dat Jay Z met Kanye belt"

"Beyoncé wil dat Jay Z met Kanye belt"

http://oi64.tinypic.com/vevrki.jpg

Beyoncé heeft er bij haar echtgenoot op aangedrongen dat hij het verleden laat rusten en contact gaat opnemen met Kanye West. Dat melden bronnen van The Sun. Het paar zegt de rapper te willen steunen na zijn ziekenhuisopname vanwege psychische problemen.

Ooit waren de drie goede vrienden en werkten Jay Z en Kanye regelmatig samen. Maar de afgelopen tijd sprak Kanye zich in zeer negatieve bewoordingen uit over het paar. Zo zouden ze niet voor zijn vrouw Kim Kardashian hebben klaargestaan na de overval in Parijs, waarbij de realityster werd vastgebonden en opgesloten.

Moordenaars
In één van zijn laatste optredens voor zijn ziekenhuisopname, riep Kanye over Jay Z: "Ik weet dat je moordenaars hebt, stuur ze alsjeblieft niet op me af."

Broertje
"Wat er ook tussen hen is gebeurd, Kanye is altijd als een broertje geweest voor Jay Z", aldus de insider tegenover de Britse krant. Beyoncé en Jay Z zouden van plan zijn Kanye buiten het oog van de media op te zoeken om de rapper te laten weten dat ze er voor hem zijn.

25-11-2016 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste castlid nieuwe Star Trek-serie bekend

Eerste castlid nieuwe Star Trek-serie bekend

http://oi67.tinypic.com/9usmdu.jpg

Michelle Yeoh gaat een rol spelen in de nieuwe Star Trek-serie. De 'Crouching Tiger, Hidden Dragon'-ster is de eerste actrice die gecast is voor de show.

'Star Trek: Discovery' is de eerste serie in de franchise sinds 'Enterprise', dat in 2005 van de buis werd gehaald. Het verhaal van 'Discovery' vindt plaats tien jaar voor dat van de originele serie en staat los van de plot van de recente Star Trek-films.

Hoofdrol
Volgens Variety krijgt Yeoh niet de hoofdrol in de serie. De makers zouden grote moeite hebben daar een geschikte actrice voor te vinden. De show moet in mei van komend jaar te zien zijn binnen het on demand programma van de Amerikaanse televisiezender CBS.

25-11-2016 om 01:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlamingen in Colombia opgepikt om mee te spelen in Hollywoodfilm: "Opeens sta je bij Penelope Cruz"

Vlamingen in Colombia opgepikt om mee te spelen in Hollywoodfilm: "Opeens sta je bij Penelope Cruz"

http://oi67.tinypic.com/2vljhi0.jpg

Wat een simpel hostel in Colombia niet kan betekenen. Vraag het eens aan de Limburgse backpackers Matthias Bots en Alex Geboers (beiden 25), toevallig op reis op dezelfde plek, toevallig afzonderlijk opgepikt voor een rol in een Hollywood-film. Volgend jaar ziet u de twee opduiken naast sterren als Penelope Cruz en Javier Bardem.

Af en toe zocht Matthias naar verborgen camera's, want hij durfde zweren dat iedereen zich vanop afstand een breuk lachte. Zéker wanneer hij in zijn boxershort, onder een partytent die dienst deed als kleedruimte in een buitenwijk van Bogota stond te wachten op een maatpak. Wat zou je zelf denken op de derde dag van je reis door Zuid-Amerika? Een halfuur eerder zat Matthias na het ontbijt nog wat na te praten met een Australische medebackpacker, toen er plots een vrouw met de naam 'Lady' opdook. Of ze zo snel mogelijk wilden figureren in de nieuwe Hollywood-productie 'Escobar'? Eten, een vergoeding van 30 euro, Javier Bardem als drugsbaron Pablo Escobar en Penelope Cruz als zijn minnares kregen ze er zo bij. In Colombia fronsen ze er blijkbaar de wenkbrauwen niet voor, en ook Matthias niet. "Bang? Néén, ik was opgewonden. De nieuwsgierigheid kreeg de overhand. Al mijn hele leven wil ik iets in de filmproductie doen. En Lady zag er nu niet bepaald uit alsof ze ons ging overmeesteren."

25-11-2016 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe één seconde beslist over winst en verlies

Hoe één seconde beslist over winst en verlies

http://oi64.tinypic.com/311ksd0.jpg

Na de toch wel onverwachte exit van Gilles Van Bouwel woensdagavond, was 'De Slimste Mens ter Wereld' aan een herstart toe. Zie het als een soort 'the day after'. Met dank aan nieuwkomer Eva De Roo, 28 jaar jong, nobele onbekende voor het grote publiek, voor de Stu Bru-luisteraars inmiddels al vijf jaar een bekende avondstem en een jaar geleden één van de stemmen van 'De Warmste Week'. Eva kwam, zag, wikte en woog haar mannelijke opponenten, speelde en won. 'Zo gaat dat bij De Slimste Mens', zo zou Erik Van Looy gezegd kunnen hebben.

Het pittige venijn zat 'm helemaal  aan het einde van de filmpjesronde, toen Jan Jaap Van der Wal alle mogelijke strategie achterwege liet en bij het filmpje voor nieuwkomer Eva De Roo alles op alles zette en één seconde nodig had om het (foute) woordje 'badkamer' te roepen. Net door die ene seconde zakte de totaaltijd van de Nederlander naar 339, waardoor de StuBru-presentatrice met één seconde voorsprong won.

Indien Jan Jaap onmiddellijk stop had geroepen was er een ex aequo geweest en had Van Looy een schiftingsvraag moeten stellen. En had Jan Jaap zelfs winnaar kunnen worden. De comedian gokte. En verloor. 'Ik ben een galant man. Neen, het was alles of niets', biechtte hij ruiterlijk op.

Die ene seconde brak Van der Wal wel bijzonder zuur op. In de finale tegen Louis Talpe werd er bijzonder goed en hard gespeeld. Talpe liet zich op het juiste moment strategisch onder de score van de Nederlander zakken. Op de vraag over Jeff Buckley wist hij drie goede antwoorden te bedenken, waardoor Jan Jaap nog maar drie seconden over had. Te weinig, zo bleek, om drie goede voornamen van Britse eerste ministers te bedenken. Exit Jan Jaap, die het vier afleveringen uitzong.

De verrassing na het plotse verlies van Gilles Van Bouwel was en is evenwel Eva De Roo. Onbekend dus onbemind bij het grote publiek. Maar een rustige en goede quizzer. Als zij maandag haar tweede deelname overleeft, zou ze wel eens de derde openbaring kunnen worden na Olga Leyers. En na Gilles Van Bouwel.

Tot slot, voor het eerst dit seizoen zaten Philippe Geubels en Herman Brusselmans samen in de jury. En ja, dat knetterde nu en dan... Zo toen Brusselmans doodernstig meedeelde dat hij vader ging worden. Niet dus...

De leukste quotes

Eva De Roo: 'Neen, ik ga echt niet de Slimste Mens ter Wereld worden. Ik ben echt geen goeie quizzer. Ik ben een radiostem, maar tot dit moment is op tv komen leuk'.

Eva: 'Ik heb vertaler-tolk gestudeerd. En radio. Ik was eerder een brave leerling op school. Ik zat dan ook op een saaie school. Misschien was ik daar zelfs de stoutste leerling. Op de Hogeschool in Gent. Ik was 18 en vrijgezel en dacht dat het daar ging gebeuren. Maar er zaten twee jongens in mijn jaar: een homo en een lelijke...'.

Jan Jaap Van der Wal: 'Ik had gisteren heel veel mazzel. Eerlijk is eerlijk. Als ik wielrenners of componisten had moeten raden, dan had ik hier wellicht niet meer gezeten. In die zin is het ook een spel van geluk hebben'.

Geubels (over studies): 'Ik heb een master. In rekkenvullerij'. En Brusselmans: 'En ik heb eerst Germaanse Filologie gedaan, dan bachelor pornoacteur. Maar ik kon op het schriftelijk examen geen erectie krijgen en ben gebuisd'.

Geubels: 'Het valt op dat dit seizoen veel knappe vrouwen deelnemen. Ik vraag me af of het 'Wie wordt De Slimste Mens ter Wereld' wordt of 'Wie wordt de vrouw van Erik'. Jan Jaap is een mooie man, ja. Ik vraag me af of het 'Wie wordt De Slimste Mens ter Wereld' wordt of 'Wie wordt de man van Erik'.'

Jan Jaap: 'Ik ga niet veel meer weg met het openbaar vervoer. Dat klinkt elitair en dat is het ook'.

Geubels: 'Ik kan galant zijn, ja. Als mijn vrouw laat thuis komt, kaarsjes aansteken, warm water laten lopen, schuim. Dat ze direct aan de afwas kan beginnen'.

Geubels (over sportief zijn): 'Als ik met veel mensen tegelijk wil afzien, ga ik naar De Premier kijken'.

Geubels en Brusselmans: 'We keuren het goed' (nadat Eva als antwoord 'iets met een u in' heeft gegeven'.

Eva: 'Kakkerlak' (als juiste antwoord nadat Jan Jaap foutief pissebed zegde). 'Hij heeft me op het idee gebracht met pis en kak'.

Jan Jaap: 'Uitbeelden is altijd hardstikke goed. Maar dat is niet deze quiz hé'.

Geubels: 'Ik heb ook eens een koe gemolken. Maar die kon er niet mee lachen... Omdat koeien niet kunnen lachen, hé Erik'.

Brusselmans zegt

'Content met Philippe. We hebben veel overeenkomsten. We zijn allebei jong, gezond en miljonair. Maar ik zou toch willen zeggen Erik, als ik vanavond een beetje afwezig lijk, moet ge er geen erg in hebben, maar ik zit in gedachte bij mijn vriendin want die is zwanger'.

'Ik moet zeggen, ik heb thuis eens vijf hazen gehad. Er was er ene die altijd gepest werd door die vier anderen omdat zijn hazenlip trok op die van Jan Jaap Van der Wal'. Waarop Jan Jaap: 'Ik ben blij met mijn lip. Ik kan drie wortels tegelijkertijd eten'.

'Mijn favoriete speelgoed was de vibrator van mijn tante Sonja. Ik mocht hem erin steken en een uur later weer uithalen. Dat vond ik tof'.

'Als ik een zoon krijg, dan zou ik hem Erik noemen. Als dat dan later een loser wordt, kun je de mensen zeggen 'wat zou je willen met zo'n voornaam?'.'

Hilarische momenten

Jan Jaap daagt Brusselmans tot twee keer toe uit om grapjes te maken over zijn lip. Een keertje met skateboard, een keertje met stanleymes.

Eva de Roo beeldt goed uit waarom Bart De wever last heeft van zijn tepels tijdens het lopen. 'Dat zo uitbeelden wordt hier aangemoedigd', maakt Van Looy duidelijk.

Waarop Brusselmans: 'Ik heb altijd last van mijn tepels tijdens het masturberen. Als ik klaar kom spuit ik ze zo van mijn borsten'. Waarop Eva de handen voor de ogen houdt en Jan Jaap een vertaling vraagt voor de (Franse) vriend van Eva, die in de studio zit.

Hét moment van de avond: Louis Talpe imiteert op voortreffelijke wijze Jan Mulder. Ronduit zalig. Ook Bruno Wyndaele passeert moeiteloos en perfect'.

Kantelmomenten

Eva De Roo slaagt er niet in om in de eerste ronde tijd binnen te halen. In de Open Deur-ronde is het vooral Louis Talpe die snel en veel scioort. Talpe verliest aansluiting in de 'Puzzel'-ronde.

Eva en Jan Jaap lossen snel en volledig de puzzel op, Louis vindt geen enkele link. De fotoronde is opnieuw moeilijk. Talpe vindt zeven verschillende haarstijlen. Jan Jaap flatert met Stratego-figuurtjes en Eva kent veel kinderen van bekende koppen. Ze komt aan de leiding.   

Talpe speelt sterk bij zijn Bridget Jones-fragment, Jan Jaap weet veel obver Abba. Eva stopt na drie goede antwoorden over Pistorius, waarna Jan Jaap blundert, flatert, in de fout gaat. Of, zo je wil, galant is.

Veel glanterie kost Jan Jaap even later een ticket naar een vijfde deelname. Talpe speelt stratego. En wint zijn finale.

De eindscore (voor het finalespel)

1. Eva De Roo: 340 sec.
2. Jan Jaap Van der Wal: 339 sec.
3. Louis Talpe: 300 sec.

De stand

1. Olga Leyers: 11 deelnames, 7 overwinningen
2. Gilles Van Bouwel: 10 deelnames, 6 overwinningen
3. Ihsane Chioua Lekhli: 5 deelnames, 3 overwinningen
4. Bieke Illegems: 5 deelnames, 2 overwinningen
5. Jonas Geirnaert: 4 deelnames, 3 overwinningen
6. Jan Jaap Van der Wal: 4 deelnames, 1 overwinning
7. Axel Daeseleire: 4 deelnames
8. Tomas De Soete: 3 deelnames            
Nieuwkomer:  Ruben Van Gucht

25-11-2016 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John weigert op te treden voor Trump

Elton John weigert op te treden voor Trump

http://oi63.tinypic.com/2naiejr.jpg

De Britse zanger Elton John (69) zal geen optreden verzorgen om de inauguratie van de gekozen Amerikaanse president Donald Trump op te luisteren. Dat heeft zijn woordvoerster Fran Curtis vandaag gezegd als reactie op het 'nieuws' dat Anthony Scaramucci via de BBC naar buiten bracht.

Deze economisch adviseur van de Republikein tijdens diens verkiezingscampagne stelde in het bewuste radio-interview dat Trump een positieve houding heeft ten aanzien van de rechten van homoseksuelen.

"Elton John gaat voor ons een concert geven op de National Mall in Washington ter gelegenheid van de beëdiging'', zei Scaramucci in het programma 'HARDtalk'. "Elton treedt niet op bij de inauguratie van Trump'', repliceerde Curtis namens de beroemde artiest.

Sir Elton maakte eerder al bezwaar tegen het zonder toestemming gebruikmaken van zijn songs 'Rocket Man' en 'Tiny Dancer' tijdens presentaties van Trump in het land.

24-11-2016 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
23-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloren strijd van Emma tegen anorexia ontroert kijker

Verloren strijd van Emma tegen anorexia ontroert kijker

http://oi63.tinypic.com/2mey2ba.jpg

De documentaire Emma wil leven, die gisteren 651.000 belangstellenden trok op de Nederlandse zender NPO3, heeft op veel kijkers een diepe indruk gemaakt. In de documentaire van Jessica Villerius is te zien hoe de 18-jarige Emma de strijd tegen anorexia verliest. "In tijden niet meer zo hard gehuild", is een van de vele reacties op sociale media.

Emma wil leven vertelt het verhaal van Emma, die aan de eetstoornis anorexia lijdt. Documentairemaakster Jessica Villerius praat met haar ouders, vriendinnen en hulpverleners. Uiteindelijk doet de jonge vrouw in Portugal een laatste poging te herstellen van de ziekte. Daar wordt ze door een team hulpverleners begeleid.

De sterk vermagerde vrouw krijgt in Portugal een longontsteking, waarna haar omgeving vreest voor haar leven. Ze komt er overheen en neemt een emotioneel filmpje op waarin ze vertelt dat ze weer wil gaan eten. Haar lichaam is echter te zwak en uiteindelijk overlijdt ze alsnog tussen de hulpverleners.

Bevooroordeeld
Op sociale media regent het reacties. Veel kijkers geven aan dat ze geroerd zijn door de documentaire. "In tijden niet meer zo hard gehuild. Wat een heftige documentaire", schrijft Sylvana. Ana twittert: "Ik ben moe en verdrietig en heb het koud na #emmawilleven."

Kirsten zegt: "Zo aangrijpend en zo goed dat dit wordt uitgezonden. Hopelijk tevens een eye opener voor iedereen die bevooroordeeld is." Ook is er veel lof voor de ouders, die enkele maanden na het overlijden van Emma haar verhaal al wilden en konden vertellen.

Emma wil leven was onderdeel van een thema-avond van BNN op NPO3. Na afloop werd in de studio van Pauw door Sophie Hilbrand nagepraat over de heftige documentaire.

23-11-2016 om 22:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw veroordeeld voor dode op werf: "Schadevergoeding... Ik zit nog liever in cel"

Opnieuw veroordeeld voor dode op werf: "Schadevergoeding... Ik zit nog liever in cel"

http://oi66.tinypic.com/htfajc.jpg

Voor de tweede keer in een half jaar is stellingbouwer Michel Van den Brande, bekend van 'The Sky is the Limit' op VIER, veroordeeld voor een dodelijk ongeval op één van zijn werven. Nalatigheid op het vlak van veiligheid, oordeelt de rechter. "Onzin", foetert de zaakvoerder van Kontrimo.

Belselenaar Chris Mariën (45) werkte als werfleider voor Van den Brande, toen hij in oktober 2010 in Anderlecht bij de afbraak van een stelling een stalen vloerplaat op zijn hoofd kreeg. De man, die op het moment van het ongeval in de takelzone stond, overleed even later aan zijn verwondingen in het ziekenhuis. Van den Brande reageerde destijds bijzonder aangeslagen op het overlijden. "Ik verlies met Chris niet alleen een goede werknemer, maar ook een goede vriend", zo zei hij in deze krant.

57.500 euro

Omdat de werfleider en diens vriendin niet gehuwd waren en zij niets van de verzekering kreeg, nam Van den Brande de begrafeniskosten voor zijn rekening. "Als tegenprestatie voor de jarenlange inzet en vriendschap die ik van Chris heb gekregen", zo klonk het toen. Toch sleepte de vriendin van de werfleider Van den Brande voor de rechter, wegens onopzettelijke doodslag en nalatigheid. Ze haalde deze week ook haar gelijk.

23-11-2016 om 22:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huilende Ellen DeGeneres ontvangt medaille van president Obama

Huilende Ellen DeGeneres ontvangt medaille van president Obama

http://oi63.tinypic.com/t0l2x5.jpg

Actrice en tv-presentatrice Ellen DeGeneres was gisteren erg ontroerd toen ze gisteren haar 'US Presidential Medal of Freedom' in ontvangst mocht nemen. De tranen liepen over haar gezicht terwijl ze werd geprezen om haar moed om zich in de jaren 90 te uiten als lesbienne.

Tijdens zijn openingsspeech zei Obama dat DeGeneres de gave heeft om mensen te laten lachen met iets, in plaats van iemand uit te lachen. "Behalve wanneer ik danste in haar show, maar dat is OK" voegde hij er grappend aan toe.

"Nu we zo ver gekomen zijn, is het makkelijk om te vergeten hoeveel moed er nodig was voor Ellen om zich bijna 20 jaar geleden openlijk te outen op het meest publieke toneel. [Het is makkelijk om te vergeten] hoe belangrijk het was om iemand te zien die zo vriendelijk is en zoveel licht in zich heeft. Iemand die onze buurvrouw zou kunnen zijn of onze collega of onze zus, die onze eigen vooroordelen uitdaagde en ons eraan herinnerde dat we meer gemeen hebben dan we dachten. Wat een geweldige last moet het geweest zijn, om zo haar carrière te riskeren," aldus Obama. "Mensen doen dat niet vaak. En dan kreeg ze de hoop van miljoenen mensen op haar schouders."

Tijdens de uitreiking van de medaille, kreeg DeGeneres het echt moeilijk toen ze de lovende woorden mocht aanhoren: "Opnieuw en opnieuw heeft Ellen DeGeneres ons getoond dat een enkel individu van de wereld een meer aangename, open, liefdevolle plaats kan maken, zolang we maar drijvende blijven." President Obama, die naast haar stond, sloeg in een troostend gebaar zijn arm om haar heen.

23-11-2016 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britt barst tijdens interview 'De Madammen' in tranen uit

Britt barst tijdens interview 'De Madammen' in tranen uit

http://oi65.tinypic.com/nzr9dz.jpg

Felle emoties vanochtend tijdens de Radio2-uitzending 'De Madammen'. Presentatrice Britt van Marsenille raakte compleet overmand en brak in tranen uit bij het aanhoren van het pakkende verhaal van Ruth Blanchaert, mama van de 5-jarige Maria-Alixe, haar dochtertje dat op 5 februari 2011 werd gegrepen door een terreinwagen. De bestuurder reed na het ongeval gewoon verder. Britt deed verwoede pogingen om het gesprek aan te vatten, maar raakte verstikt door eigen emoties.

"Een pittig verhaal... Amai, ik heb het moeilijk", snikte Britt, waarna ze de handen voor de ogen sloeg en huilend wegdook. Collega Catherine Vandoorne nam het gesprek over en luisterde naar het serene getuigenis van Ruth. Al de hele week voert Radio2 met 'De Madammen' actie rond veilig wegverkeer.

23-11-2016 om 22:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West annuleert concert op laatste nippertje

Kanye West annuleert concert op laatste nippertje

http://oi66.tinypic.com/16bn95s.jpg

Kanye West heeft gisterenavond op het laatste moment een concert in Los Angeles afgezegd. Dat meldt TMZ. Het concert had een goedmakertje moeten zijn voor zijn fans, nadat hij eerder deze maand vroegtijdig van het podium was gestapt.

Bronnen zeggen tegen TMZ dat West een adempauze nodig heeft om zijn persoonlijke problemen op te lossen.

De rapper had een turbulente week. Eerst werd hij tijdens een concert uitgejouwd, nadat hij toegaf dat hij op Donald Trump zou hebben gestemd bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Hij ging uiteindelijk zelf niet naar de stembus.

Tirade tegen Clinton
En zaterdagavond stapte hij opnieuw na een ultrakort optreden al van het podium, nadat hij hard had uitgehaald naar zangeres Beyoncé en haar man Jay-Z. Bovendien startte de rapper een tirade tegen Hillary Clinton. West liet vervolgens de microfoon uit zijn handen vallen en vertrok, tot grote woede van het publiek.

De organisatie liet bezoekers weten dat ze hun geld terugkrijgen. West kreeg op sociale media een storm van kritiek, de hashtag #KanyeIsOverParty was zaterdagavond trending op Twitter.

22-11-2016 om 09:08 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
21-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerlijke uitspraken van prins William over vaderschap vallen slecht bij de Britten

Eerlijke uitspraken van prins William over vaderschap vallen slecht bij de Britten

http://oi63.tinypic.com/10pvtpy.jpg

In een tv-optreden tijdens zijn bezoek aan Vietnam liet de Britse prins William zich ontvallen dat hij het vaderschap niet altijd gemakkelijk vindt en soms worstelt met zijn rol als vader. Die eerlijkheid werd hem echter niet in dank afgenomen door de Britse bevolking. "Hij heeft geen idee wat het echt moeilijk hebben betekent", is de tendens onder de vele reacties op de openhartigheid van de prins.

Tijdens zijn speech merkte hij eerst op dat hij wilde dat zijn kinderen, George en Charlotte, met "eenvoudige aspiraties" zouden opgroeien. Daarna liet hij zich ontvallen dat het vaderschap een hele aanpassing voor hem was geweest. "Het is moeilijk om je als jonge single man plots aan te moeten passen: eerst aan het leven van een getrouwde man en later als een vader van twee kinderen", klonk het.

Fantastische moeder
De prins prees verder de toewijding van zijn vrouw, Catherine Middleton, die hij "een fantastische moeder" noemde en zei ook dat hij het erg leuk vond om de ontwikkeling van zijn dochter Charlotte mee te maken: "een meisje in de familie is nieuw voor mij", zei hij, verwijzend naar het gezin waarin hij zelf opgroeide met enkel een broer, prins Harry.  

Kroon inleveren
De uitspraken van de prins vielen niet goed onder zijn bevolking. Op Twitter regende het commentaren: "Echt? Met kindermeisjes, chefs, persoonlijke assistenten, geen hypotheek, weinig werkdagen per jaar en een prachtige vrouw?", klonk het. Anderen vonden dat William zijn toekomstige kroon kon inleveren als hij toch maar "eenvoudige aspiraties" ambieerde voor zijn kinderen. 

21-11-2016 om 21:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chrissy Teigen laat nog meer zien dan gewenst op rode loper

Chrissy Teigen laat nog meer zien dan gewenst op rode loper

http://oi64.tinypic.com/osablh.jpg

Chrissy Teigen was dan wel niet genomineerd voor de American Music Awards, de trofee voor meest gewaagde jurk sleepte ze wel in de wacht.

Het Amerikaanse model droeg voor de gelegenheid een zwarte galajurk met wel erg onthullende hoge splits. Veiligheidsspelden moesten een inkijk in de intieme delen verhinderen maar dat lukte niet bijzonder goed.

Zo was duidelijk te zien dat de vriendin van soulzanger John Legend geen onderbroek droeg.

Soms liet het model meer zien dan ze wellicht zelf wenste en dat was toch een beetje gênant, al was het een hoogmis voor de aanwezige fotografen die gewillig afdrukten.

21-11-2016 om 21:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes komt samen met andere topmodellen op voor olifanten

Doutzen Kroes komt samen met andere topmodellen op voor olifanten

http://oi66.tinypic.com/1zn7qmo.jpg

Doorgaans reist het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes de wereld rond voor haar modellencarrière, maar deze keer trok ze naar Afrika met een ander doel. Ze is namelijk het gezicht van de campagne 'Knot on my Planet', een initiatief dat zich inzet om Afrikaanse olifanten te redden in de ivoorcrisis.

De actie is een initiatief van The Elephant Crisis Fund, Tiffany & Co. en de Clinton Global Initiative. Samen met andere topmodellen poseert de Nederlandse schone met haar kleding in een knoop, die symbool staat voor een olifantengeheugen. De boodschap daarachter is dat we de olifant niet mogen vergeten. "Ik wil niet dat mijn kinderen opgroeien in een wereld zonder olifanten in het wild," vertelde het topmodel daar zelf over in Vogue US.

"Duizenden olifanten worden het slachtoffer van stropers in Afrika, die ze doden voor hun ivoren slagtanden. Die verkopen ze daarna door voor grof geld. Honderdduizenden olifanten zijn in de afgelopen 3 jaar zo om hun einde gekomen," aldus Doutzen. Ze raakte geïnspireerd tijdens een reis naar het Kenya's Samburu National Reserve met haar man en kinderen.

Naast Doutzen zijn ook nog heel wat andere supermodellen te zien in de campagne. Onder andere Cara Delevingne, Joan Smalls, Miranda Kerr, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Adriana Lima en Christy Turlington doen mee.

21-11-2016 om 21:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss vertelt: "Ken gebruikte mijn handtekening, verhuurt zijn OCMW-woning door, bedreigde me en noemde me 'een probleem-negerin'

Miss vertelt: "Ken gebruikte mijn handtekening, verhuurt zijn OCMW-woning door, bedreigde me en noemde me 'een probleem-negerin'

http://oi65.tinypic.com/wqt4sz.jpg

"Hij bootste mijn handtekening na op contracten, bedreigde me en leeft in een luxueus appartement terwijl hij zijn door het OCMW toegewezen woonst onderverhuurt." Elisabeth Dwomoh zwijgt niet langer. De 'Miss Exclusive 2015' wil voor eens en altijd afrekenen met Ken Stevens, de organisator die haar het leven zuur maakte. "Op een dag ben ik uit pure wanhoop naar de politie gestapt."

Twee jaar hield ze zich koest. Uit angst voor represailles en facturen. Uit angst ook om door het 'Miss-wereldje' te worden uitgespuwd. Nu recht de mooie Antwerpse de rug. "Ik heb alle stappen van die verkiezing doorlopen en wil alle meisjes waarschuwen," klinkt het. "Ken Stevens deinst voor niets terug." Dat mag meteen blijken uit de documenten die de jonge vrouw ons voorlegt. "Omdat hij wegens eerdere veroordelingen geen bezittingen mag hebben, worden de rechten van de organisatie ieder jaar op een andere naam gezet.

Aanvankelijk was dat zijn vriendje, maar toen die twee uit elkaar gingen, heeft Ken alles - zonder mijn medeweten - op mijn naam gezet. Ik wist van niets tot ik van een Nederlands bedrijf een factuur voor registratierechten kreeg. Daarbij zat ook het aanvraagdocument. Mét mijn handtekening. Het is te zeggen, met een krabbel die geenszins op mijn handtekening lijkt en die Ken Stevens in mijn plaats had gezet. De tweede handtekening, die van zijn vriend, was er gezet met photoshop.

Omdat ik niet voor die rekening wilde opdraaien, ben ik naar de politie van Mechelen gestapt. Zij beloofden de zaak te onderzoeken, maar flinke tijd later kreeg ik te horen dat de zaak gesloten werd omdat Ken onvindbaar was."

OCMW

Dat Ken onder de radar kan blijven, is logisch volgens Elisabeth. "Ken leeft van het OCMW en kreeg in Molenbeek een woning toegewezen. Men laat hem daar met rust omdat hij telkens schermt met zijn eerdere veroordeling. (Stevens werd in 2012 veroordeeld wegens oplichting) en beweert dat hij daardoor niet meer aan werk geraakt."

"Het strafste is echter dat Ken de woning die hem werd toegewezen onderverhuurt en zelf een ruime flat van 900 euro per maand betrekt. Dat heeft hij ons zelf verteld want op de één of andere manier is hij daar fier op. Bovendien waant hij zich onschendbaar. Als ik zie dat de politie geen moeite doet om hem te zoeken wegens 'schriftvervalsing' begrijp ik hem ook ergens."

Blind en een beetje naïef

Hoe de OCMW-cliënt zijn leventje financiert, is voor Dwomoh duidelijk. "Laat ons beginnen met de snoepverkoop. Wij werden destijds verplicht 2 dozen snoep per week te verkopen. Ofwel voor 500 per week. Maandelijks moesten we dus 8 dozen halen bij Ken thuis. Mijn vader moest daar altijd een grotere auto van een vriend voor lenen want die dozen pasten niet in de onze. Dus tel uit 2000 per maand per Miss, met twintig meisjes en dat gedurende 5 maanden, want de verkoop begon net voor de zomer tot op de dag van de verkiezing. Wie niet genoeg verkocht, werd door Ken afgedreigd. Sommige meisjes, die het thuis breder hadden dan ik, vroegen zelfs geld aan hun ouders, omdat ze die snoep nooit verkocht kregen." 

Bij de overhandiging werden alle sporen meteen uitgewist. "Ken eiste alle geld in een envelop. Kleine bedragen mochten gestort worden op de rekening van zijn vriend, maar hij stond erop dat zoveel mogelijk cash geregeld werd. 'Ik vertrouw de banken niet,' was zijn uitleg. Uiteraard heb ik me daar toen ook vragen bij gesteld, maar je wil winnen, hé. Eens je in zo'n wedstrijd ziet, word je een beetje blind en ook een beetje naïef. Zeker omdat Ken weet hoe hij je moet kneden. Mooie beloftes, dan weer bedreigingen en hij heeft natuurlijk een stok achter de deur. Wie uit de wedstrijd stapt, moet 5000 euro betalen. Dat staat zo in het contract dat je bij aanvang moet tekenen."

Wie het meeste geld binnenbrengt, wint

En dan is er nog een andere geldkraan. Kandidates voor Miss Exclusive moeten sponsors ronselen. 'Want', zo weet iedereen achter de schermen, 'wie het meeste geld binnenbrengt, wint.' "Dat was al helemaal niet correct," zucht Elisabeth. "Ook dat geld ging handje-contantje naar Ken. Als Miss kreeg je 10 procent. Maar het ergste was dat die sponsors allemaal een schenkingsbewijs vroegen voor hun boekhouding. Dat is logisch. Telkens we daar Ken om vroegen, zei hij dat we het die avond nog per mail zouden ontvangen, maar we zijn twee jaar later en ik heb daar niets van gezien."

Hetzelfde gold voor haar prijzenpakket. "Tijdens het Miss-jaar zelf kreeg ik geen vergoeding en ontving ik zogezegd telkens de helft wanneer ik een opdracht had. Alleen werd ook daar 'gefoefeld' omdat Ken het geld incasseerde en me nadien vertelde dat hij bijvoorbeeld 100 euro had gekregen, terwijl hij in werkelijkheid 250 had ontvangen. Hij beloofde me bovendien een tankkaart, maar die heb ik nooit gezien waardoor ik me als studente blauw betaalde aan benzine. Telkens ik daarover kloeg, begon Ken te schelden. "Tja, je bent een zwarte en zwart verkoopt niet goed," klonk het toen. Of al even fraai. "Jij bent een negerin die altijd voor problemen zorgt."

Uiteindelijk kwamen we overeen dat hij me aan het einde van mijn Miss-jaar 50.000 euro zou geven. Om mijn studies te betalen, want mijn spaarboek was leeg intussen. Weer naïef van mij, want dat geld heb ik nooit gezien. 'Er is niets meer over,' zei hij."

Slag in gezicht

Eén week later bleek ook dat gelogen en volgde alweer een koude douche voor de Miss. "Eén week later kwam hij me trots melden dat hij voor hem en zijn familie een reis naar een exotisch oord had geboekt. Dat was een slag in mijn gezicht, maar zo iemand is Ken Stevens. Ik hoop écht dat er nu eindelijk eens wordt ingegrepen, want die man is een meesteroplichter, manipulatief, gek en gevaarlijk. Ik hoop dat iemand hem stopt."

21-11-2016 om 21:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-11-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia stelt nieuwe tournee een jaar uit door tv-opnames

Natalia stelt nieuwe tournee een jaar uit door tv-opnames

http://oi64.tinypic.com/mcrwif.jpg

Zangeres Natalia stelt haar nieuwe tournee een jaar uit. De zestien concerten die op de planning stonden, worden verschoven door tv-opnames, zo klinkt het. Vermoed wordt dat de zangeres opnieuw de rol van coach zal opnemen in de The Voice van Vlaanderen op VTM.

Op 20 januari zou Natalia normaal gezien de aftrap geven van haar tournee Me & My Producer, een theatertournee die volgens het management bijna volledig is uitverkocht. Toch zullen fans nog even geduld moeten uitoefenen, want omwille van tv-opnames wordt de tournee een jaar uitgesteld.

Eind deze maand worden de inschrijvingen voor The Voice Van Vlaanderen afgesloten. Dat doet het vermoeden rijzen dat Natalia opnieuw de rol van coach op zich zal nemen in deze talentenjacht.

20-11-2016 om 17:13 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Jenner mysterieus in lingerie op Instagram, wat betekent dat?

Kylie Jenner mysterieus in lingerie op Instagram, wat betekent dat?

http://oi63.tinypic.com/29c9seb.jpg

Brengt Kylie Jenner binnenkort een lingerielijn op de markt? Als we haar mysterieuze Instagramposts mogen geloven lijkt het daar wel op. Daar postte ze een paar uur geleden drie foto's van haarzelf in lingerie, met het bijschrift @thekylieshop.

Klik je verder op die link naar "The Kelly shop", dan kom je op een nieuw account terecht waar 12 foto's samen één groot portret maken van Kylie in een setje lingerie. Behalve een link naar de website kyliejennershop.com, kom je er niet meer te weten. 

Ook die website houdt het nog even gezellig mysterieus, met een klok die nog 20 dagen aftelt. Laat Kylie dan een lingerielijn op ons los? Het ziet er naar uit van wel, al blijft het nog een verrassing wat ze exact van plan is. We houden jullie met plezier op de hoogte.

20-11-2016 om 17:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!