Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winnaar 'Miljoenenjacht' opent website

Winnaar 'Miljoenenjacht' opent website

http://oi41.tinypic.com/2mmclrb.jpg

De Nederlandse banketbakker Arrold van den Hurk is samen met zijn advocaat Peter Plasman een website begonnen, getiteld 'rechtopmiljoenen.nl'. Van den Hurk vindt dat hij recht heeft op de 5 miljoen euro die hij door een vergissing van hemzelf misliep in het Nederlandse tv-programma 'Miljoenenjacht'.

In de uitzending van 3 november drukte kandidaat Arrold van den Hurk op de rode knop waarmee hij een bod van 125 duizend euro van de bank accepteerde. Hij liep daarmee het bedrag van maar liefst vijf miljoen euro mis, dat in het door hem gekozen koffertje bleek te zitten.

Van den Hurk zei meteen dat hij per ongeluk, door de zenuwen, op de knop had gedrukt. Hij had eigenlijk willen doorspelen. De notaris werd geraadpleegd, maar die oordeelde dat de druk op de knop definitief was. "Ik vind het bijzonder spijtig, maar de reglementen zijn de reglementen. Gedrukt is gedrukt. Dus helaas."

Petitie
Met de website probeert de teleurgestelde banketbakker samen met zijn advocaat de twijfelaars te overtuigen dat hij wel degelijk recht heeft op de hoofdprijs van vijf miljoen euro: 'Arrold heeft recht op miljoenen,' valt er te lezen op de site.

Een petitie om RTL met de hand over het hart te laten strijken en de hoofdprijs alsnog toe te kennen, leverde kort na de geruchtmakende uitzending slechts 135 handtekeningen op.

'Loslaten'
Aanvankelijk leek Arrold nog tevreden met de 'troostprijs' van 125.000 euro. De dag na de uitzending vertelde hij aan onze collega's van AD.nl  dat "het  niet iedere dag voorkomt dat je ze zo makkelijk verdient. Daar moet je tevreden mee zijn. We zijn supergelukkig. Het is natuurlijk wel een verschil, 5 miljoen of 125.000 euro. Dat scheelt een boel nullen. Maar over 'als' moet je niet praten. 'Loslaten, noemen ze dat geloof ik, dat moeten we nu doen."

Reactie Postcode Loterij
Volgens de Postcode Loterij heeft de kandidaat van Miljoenenjacht geen poot om op te staan. Er is voldaan aan de spelregels, laat de Postcode Loterij in een reactie aan RTL Nieuws weten. 'De deelnemers aan het programma, dat al vele seizoenen loopt, krijgen de spelregels van tevoren toegestuurd. Deze regels worden in de studio nogmaals toegelicht.'

'Bij het tweede bod van de bank, nadat de finalist al eenmaal het kastje weer had gesloten, heeft hij bij het tweede bod de rode knop ingedrukt. Daarmee gaf hij aan akkoord te gaan met dat bod. De notaris heeft beslist dat de regels bepalen dat het drukken op de bekende rode knop betekent dat het bod van 125.000 euro van de bank door de finalist was geaccepteerd. Hiermee is voldaan aan de spelregels.'

20-11-2013 om 17:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Free Record België vraagt faillissement aan

Free Record België vraagt faillissement aan

http://oi43.tinypic.com/2qdtumx.jpg

Free Record Shop (FRS) heeft vanochtend het faillissement bij de rechtbank in Antwerpen aangevraagd voor de Belgische tak. De vakbond gaat ervan uit dat Free Record Shop België een doorstart zal maken. Dat zegt BBTK-secretaris Benny Willems.

Het gaat om 68 winkels in België met in totaal 230 medewerkers. Dat heeft het Nederlandse bedrijf in een persverklaring meegedeeld. De vestigingen van Free Record Shop in Nederland en Luxemburg zijn niet bij de faillissementsaanvraag betrokken. Guy van Doosselaere, Nick Peeters en Peter Verstraeten werden als curatoren aangesteld en zullen het faillissement verder afhandelen.

"Door het aanhoudend tegenvallende consumentenvertrouwen en de onmogelijkheid van de entertainmentindustrie om in de vorm van aangepaste leveringsvoorwaarden Free Record Shop de helpende hand te reiken, bleef optimale bevoorrading van de winkels uit en kwam met name de Belgische organisatie in zwaar weer", staat in de verklaring.

FRS België werd in juli overgenomen door Fresh Entertainment Holding. De Nederlandse tak van FRS ging failliet en maakte een doorstart in afgeslankte vorm. FRS zegt ook te streven naar een doorstart van zijn Belgische activiteiten, "zodat zoveel mogelijk winkels geopend blijven en een groot aantal banen kan worden veiliggesteld".

19-11-2013 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doek valt over 'Spider-Man'-musical

Doek valt over 'Spider-Man'-musical

http://oi44.tinypic.com/2ish0jp.jpg

Het doek valt voor de duurste theaterproductie in de wereldgeschiedenis. De geplaagde musical 'Spider-Man: Turn Off The Dark' wordt in januari voor de laatste keer opgevoerd op Broadway. Dat meldt The New York Times.


De productie, die 75 miljoen dollar kostte, kampte de laatste tijd met zwaar teruglopende kaartverkoop. Wel wordt er een aangepaste versie van het stuk gemaakt die naar verwachting vanaf 2015 in Las Vegas te zien zal zijn. Volgens de makers komt de productie in Las Vegas beter tot zijn recht dan in New York.

'Spider-Man: Turn Off The Dark' werd vanaf de eerste try-outs geplaagd door veel problemen. In het spektakelstuk vlogen de acteurs door het theater, maar spelers raakten gewond tijdens deze stunts. Bovendien waren de recensies vernietigend, ondanks diverse aanpassingen in tekst en muziek.

Het was de bedoeling dat de voorstelling jarenlang op Broadway te zien zou zijn. Alleen op die manier hadden de producenten uit de kosten kunnen komen. Het stuk is nu drie jaar te zien geweest. In het begin trok 'Spider-Man' nog veel nieuwsgierigen, maar uiteindelijk was de slechte mond-tot-mond-reclame toch funest.


19-11-2013 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paulien heeft eerste album klaar

Paulien heeft eerste album klaar

http://oi40.tinypic.com/330qzkl.jpg

Precies 200 dagen na haar overwinning in 'The Voice' heeft zangeres Paulien Mathues haar eerste album klaar. Om dat te vieren trakteerde de zichtbaar trotse zangeres in het Brusselse café De Monk op hapjes en spaghetti alvorens ook enkele songs uit 'Flying Thoughts' op de wereld los te laten.

Coach en mentor Jasper Steverlinck wist met zijn fierheid geen blijf. Net als Johannes Verschaeve (The Van Jets), Tom Helsen en Sioen die Paulien enkele nummers cadeau deden. Grappig ook, op geen enkel moment had iemand het over 'The Voice'. In speeches werd fijntjes verwezen naar 'dat programma' of 'die tv-show'.

Paulien Mathues kreeg van de platenfirma 'carte blanche' en wil duidelijk niet in een hokje gestopt worden. Als toemaatje kreeg ook papa/cartoonist Quirit een schattige veeg uit de pan. "Ik dank in de eerste plaats mijn ouders. In het begin hebben ze me eigenlijk helemaal niet gesteund. (lacht) Maar nu zijn ze mijn grootste fans."

19-11-2013 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meryl Streep benaderd om Susan Boyle te spelen

Meryl Streep benaderd om Susan Boyle te spelen

http://oi44.tinypic.com/w8t3sx.jpg

Oscarwinnares Meryl Streep is aangezocht om de rol van zangeres Susan Boyle te spelen in een biopic over de Schotse die in 2009 faam verwierf na haar deelname aan 'Britain's Got Talent'.


Boyle in dagblad Metro: "Ik wil zelf liever niet in die film spelen. Ik wil dat iemand mij speelt. Waarschijnlijk Meryl Streep, ik heb begrepen dat zij benaderd is".

Vorig jaar onthulde Boyle dat ze enkel genoegen zou nemen met Julie Walters om haar rol te spelen, en dat George Clooney haar manager zou moeten spelen.

19-11-2013 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie Pfaff was niet welkom op uitvaart van zus

Jean-Marie Pfaff was niet welkom op uitvaart van zus

http://oi39.tinypic.com/veubr7.jpg

Antoinette Pfaff (62) overleed op Allerzielen aan de gevolgen van een slepende ziekte. Zowat 250 aanwezigen namen tijdens een aangrijpende dienst in Beveren afscheid. Grote afwezige op de dienst was haar broer Jean-Marie, met wie de familie al jaren in onmin leeft.

Er was niemand van de tak uit Brasschaat aanwezig op de uitvaart van Antoinette. Jean-Marie en zijn gezin waren volgens Story niet uitgenodigd op de burgerlijke dienst en ook andere broers waren niet welkom.

19-11-2013 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finalisten 'Mijn restaurant' verwelkomen zoontje

Finalisten 'Mijn restaurant' verwelkomen zoontje

http://oi41.tinypic.com/2s0jmhf.jpg

Lucie Ory (26) en Jimmy Michiels (28), bekend van het VTM-programma 'Mijn restaurant!', zijn vorige week de ouders geworden van een zoon, Jasper. Het koppel is intussen zes jaar samen en wil volgend jaar ook trouwen. Dat meldt Story.

19-11-2013 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw lief Brusselmans is 25-jarige journaliste

Nieuw lief Brusselmans is 25-jarige journaliste

http://oi40.tinypic.com/2liafjk.jpg

Ze is 25 jaar, razend knap, freelance journaliste en net als hij dol op koffie: Melissa Janssens. De nieuwe vriendin van Herman Brusselmans is 31 jaar jonger dan de schrijver maar dat kan de pret niet drukken. In Het Laatste Nieuws vandaag zegt Brusselmans dat hij heel blij is met Melissa en zij benadrukt dat zulks wederkerig is.


De twee zijn inmiddels drie weken samen. Tweeënhalf jaar na de breuk met zijn "muze en godin" Tania De Metsenaere heeft Brusselmans dan toch opnieuw geluk in de liefde gevonden. Melissa is dol op sociale media, houdt van Abba en net als haar lief schrijft ze graag over seks.

19-11-2013 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Backstreet Boys op 22 maart in Sportpaleis

Backstreet Boys op 22 maart in Sportpaleis

http://oi44.tinypic.com/im8j2o.jpg

Backstreet Boys komen op zaterdag 22 maart 2014 naar het Sportpaleis in Antwerpen met hun nieuwe wereldtournee 'In a World Like This'. Afgelopen zomer verscheen het gelijknamige album van de boysband.


Backstreet Boys vieren hun twintigjarig bestaan. 'In a World Like This' is het eerste album waarop Kevin Richardson opnieuw te horen is. Richardson verliet de band in 2006, maar in 2012 werd bekend dat hij zich opnieuw bij de band zal voegen. Door zijn terugkeer is de originele bezetting van de band, zoals die in 1993 ontstond, weer hersteld.

De band werd onlangs door Entertainment Weekly uitgeroepen tot beste boysband aller tijden.

Tickets voor het concert op zaterdag 22 maart kunnen besteld worden vanaf vrijdag 22 november om 10 uur. Tickets kosten 44, 54 of 65 euro en kan je hier bestellen of telefonisch op 070 345 345 (max. 0,30 euro/minuut) of in de Fnac-winkels.

18-11-2013 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is eens iets anders: zedige Miley krijgt kritiek

Het is eens iets anders: zedige Miley krijgt kritiek

http://oi40.tinypic.com/27wrbs.jpg

We zijn het niet van haar gewoon, maar deze keer heeft Miley Cyrus kritiek gekregen omdat ze een te saai en slecht optreden heeft gegeven tijdens X Factor.


Normaal zet de zangeres overal waar ze komt de boel op stelten en krijgt ze kritiek wegens te sexy of vulgair, maar deze keer was het zowaar omgekeerd. De fans van X Factor hadden een memorabele show verwacht, maar werden behoorlijk teleurgesteld. Op Twitter waren na het optreden van Miley dan ook veel opmerkingen over slechte zang en haar saaie outfit te lezen.

Een en ander heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat Miley op voorhand enkele regels kreeg opgelegd van de bazen van de talentenjacht. Zo mocht de zangeres niet twerken tijdens haar optreden, maar de fans hadden gehoopt dat ze de regels aan haar laars zou lappen. Miley hield het echter heel rustig in een lange jurk en dat viel dus niet in de smaak.

18-11-2013 om 18:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft voetballer Gerard Piqué zijn Shakira bedrogen?

Heeft voetballer Gerard Piqué zijn Shakira bedrogen?

http://oi42.tinypic.com/28cogo4.jpg

Hoewel Shakira haar gezinsgeluk lijkt uit te schreeuwen, doen hardnekkige geruchten de ronde als zou Gerard Piqué een scheve schaats gereden hebben. Volgens de Spaanse krant El Mundo en de website E! Online leven beiden op dit moment zelfs gescheiden.


In een interview met het Colombiaanse tijdschrift Aló vertelde Shakira een paar weken geleden nochtans dat zij aan gezinsuitbreiding denkt. De 36-jarige zangeres en de tien jaar jongere stervoetballer van Barcelona hebben al een zoontje Milan dat in januari geboren werd. "We willen zeker weten meer kinderen, het is slechts een kwestie van tijd om het te organiseren", aldus Shakira.

Op Twitter publiceerde de Colombiaanse schone gisteren enkele foto's van haar gezinnetje waar het geluk van afstraalt maar volgens de Spaanse krant El Mundo zou dit dus slechts schijn zijn. De Barça-voetballer zou aan de rol gegaan zijn met een andere vrouw. Shakira heeft naar verluidt hun gezamelijke huis in Barcelona verlaten en zoontje Milan meegenomen. Ze zou nu pendelen tussen haar nieuwe woonplaats Parijs en Los Angeles. De zangeres keert echter regelmatig terug naar Barcelona zodat Piqué zijn kind kan zien.

18-11-2013 om 18:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria toont eindelijk nieuwe vlam

Eva Longoria toont eindelijk nieuwe vlam

http://oi43.tinypic.com/30to3ed.jpg

Na weken van geheimdoenerij speelt Eva Longoria eindelijk open kaart over haar nieuwe liefde. De actrice troonde haar hartendief mee naar de opening van een museum in Mexico-stad. De gelukkige is de 45-jarige Jose Antonio Baston, oftewel 'Pepe' voor de vrienden.

Volgens People is de vlam van Longoria een erg invloedrijke man. Hij is algemeen directeur van Televisa, het grootste mediabedrijf van Zuid-Amerika. Pepe heeft de actrice naar verluidt van haar sokken geblazen en behandelt haar als een echte gentleman.

18-11-2013 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ian Thomas (16) neemt duet op met Snoop Dogg

Ian Thomas (16) neemt duet op met Snoop Dogg

http://oi43.tinypic.com/33uscox.jpg

"Dit is erop of eronder. Dé kans van zijn leven." In het kamp van tieneridool Ian Thomas heerst euforie na het telefoontje dat net voor het weekend binnenliep. Producers Anise K en Phil Tan, de lievelingen van een eindeloze lijst wereldsterren onder wie Rihanna en Mariah Carey, willen onze 16-jarige landgenoot voor een song waarin ook Snoop Dogg komt meerappen. Vandaag stapt hij met de exclusieve uitnodiging op het vliegtuig richting L.A. "Het is nu of nooit", schrijft Het Laatste Nieuws.


Alles was netjes gepland. Ian Thomas zou in de kerstvakantie naar de Verenigde Staten vliegen om er bij Def Jam Records, het prestigieuze platenhuis van onder anderen Britney Spears, 'Money' in te blikken. Dat lied, geschreven door de songsmid van Miley Cyrus en Jason Derulo, moest zijn eerste wapenfeit over de plas worden. Ware het niet dat Snoop Dogg en zijn entourage daar nu anders over beslissen.  "We konden het amper geloven", aldus manager Peter Muls. "Vooral omdat deze productie volledig losstaat van onze afspraak met Def Jam."

Vandaag stapt Ian Thomas al op het vliegtuig richting Los Angeles. "Hij beseft dat dit voor hem hét opstapje naar een internationale carrière kan zijn. Morgen nemen we de song op. Woensdag en donderdag is er een videoshoot en daarna blikken we 'Money' in. Alles wijst erop dat enkele partijen in Amerika een internationaal popidool zien in Ian."

Toch blijft er één struikelblok. Ian Thomas is nog maar 16. En dat betekent leerplichtig. "Zijn school wil deze week nog door de vingers zien, maar uitdrukkelijk voor de laatste keer. De kans is dus groot dat we weldra op zoek moeten naar een andere vorm van onderwijs. Thuisonderwijs of zo. Want eerlijk: ik denk dat deze week in de VS de voorbode is van vele reisjes naar de States."

18-11-2013 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kennedy had dag voor moord seks in Airforce One"

"Kennedy had dag voor moord seks in Airforce One"

http://oi41.tinypic.com/a44vmw.jpg

Opmerkelijke gegevens zijn boven water gekomen over de laatste uren van het leven van president Kennedy. 50 jaar geleden zou hij seks met zijn vrouw Jackie hebben gehad aan boord van het presidentiële vliegtuig 'Airforce One'.


Jackie Kennedy zelf heeft dit bekend aan historicus William Manchester toen hij haar in 1964 interviewde. Manchester had gezworen deze informatie geheim te houden tot zijn dood. "In zijn boek 'The death of a president' spreekt hij nog discreet over 'een laatste moment van sereniteit."

'Fris shirt'
Volgens Manchester zou Jackie de liefde hebben bedreven met haar man John op de vlucht van San Antonio naar Dallas op 21 november 1963, de dag voor de moordaanslag op Kennedy. Na de vrijpartij verscheen Kennedy weer met een fris shirt in de cabine van het vliegtuig.

Een dag later, op 22 november 1963, werd John F. Kennedy, de vijfendertigste president van de Verenigde Staten, in Dallas dodelijk gewond door geweerschoten toen hij in een open limousine over Dealey Plaza gereden werd. Zijn rijtoer was onderdeel van een publieksreis door Texas, mede georganiseerd met het oog op zijn eventuele herverkiezing in 1964.

De van de moord verdachte Lee Harvey Oswald werd enige dagen later neergeschoten door nachtclubeigenaar Jack Ruby.

18-11-2013 om 18:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geubels krijgt het op zijn heupen van Belgacom

Geubels krijgt het op zijn heupen van Belgacom

http://oi42.tinypic.com/xoihiw.jpg

Het ziet er naar uit dat telecombedrijf Belgacom nu al lijdt onder het ontslag van Bellens. Komiek Philippe Geubels spuwde vandaag zijn gal op sociaalnetwerksite Twitter nadat hij 46 minuten moest wachten voor hij geholpen werd door de (juiste) dienst van Belgacom.

De miserie voor Geubels begon deze voormiddag met een lange wachtperiode toen hij de klantendienst van Belgacom wilde bereiken. Hij kreeg na 36 minuten eindelijk gehoor, maar Geubels was bij de verkeerde dienst terecht gekomen en werd weer doorverbonden, waardoor hij weer meer dan 10 minuten aan de lijn moest wachten. De anders erg rustige komiek stak zijn woede duidelijk niet onder stoelen of banken, Geubels liet in enkele boze tweets duidelijk blijken dat het telecombedrijf zich (diep) moet schamen voor de lange wachttijden.

18-11-2013 om 17:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
17-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Marr gaat Morrissey achterna met eigen autobiografie

Johnny Marr gaat Morrissey achterna met eigen autobiografie

http://oi42.tinypic.com/otko7l.jpg

Johnny Marr, ex-gitarist van Britse band The Smiths, heeft in een interview met muziekblog Brooklyn Vegan aangekondigd dat hij een autobiografie gaat schrijven. Ex-bandgenoot Morrissey bracht in oktober al zijn eigen autobiografie uit.


"Er komt er zeker één aan. Ik heb zoveel aanbiedingen gekregen en er waren zoveel mensen die me vertelden dat mijn levensverhaal de moeite waard is, dat ik begrepen heb dat een autobiografie schrijven iets is wat ik moet doen", verklaart Marr.

"Ik zal het boek in de komende jaren schrijven en wil dat de autobiografie grondig is. Ik wacht met beginnen schrijven tot ik niet druk bezig zijn met het maken van een plaat of op tournee ben", zegt Marr. "Ik heb al een overeenkomst gemaakt met een uitgever, dus het boek komt er zeker."

Vorige maand bracht Morrisey, de voormalige frontman van de Smiths, zijn eigen langverwachte autobiografie uit.

Met meer dan 35.000 verkochte exemplaren in de eerste week is het boek ondertussen een verkoopsucces geworden.

17-11-2013 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur Hans Herbots wint prijs in China voor 'Goddelijk monster'

Regisseur Hans Herbots wint prijs in China voor 'Goddelijk monster'

http://oi39.tinypic.com/11wehec.jpg

Hans Herbots is gisterenavond uitgeroepen tot beste regisseur van een tv-serie op het Internationaal Televisiefestival in het Chinese Sichuan, een van de grootste televisiefestivals in Azië. Herbots kreeg de prijs voor de 10-delige dramareeks 'Het goddelijke monster'. Hij was zelf aanwezig om zijn Gouden Panda Award in ontvangst te nemen, zo meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds.


De jury loofde vooral "het gebruik van techniek en beeldtaal die de emoties in het verhaal versterken".  Herbots haalde het onder meer van Brian Percival, de regisseur van de Britse dramaserie Downton Abbey.

"Het is een bijzondere ervaring om de prijs zelf in ontvangst te kunnen nemen", verklaarde Herbots in een eerste reactie. "Na een hele reeks heen-en-weer buigingen, en geflankeerd door een tolk, kreeg ik een beeld en de oorkonde overhandigd".

'Het goddelijke monster' is gebaseerd op de gelijknamige trilogie van Tom Lanoye, waarin het tragische relaas wordt verteld van Katrien De Schrijver. De hoofdrollen in de serie waren voor Joke Devynck, Johan Van Assche en Michel Van Dousselaere. De reeks werd in het najaar van 2011 op Eén vertoond.

17-11-2013 om 19:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is het niet wat frisjes voor die transparante jurk, Lady Gaga?

Is het niet wat frisjes voor die transparante jurk, Lady Gaga?

http://oi44.tinypic.com/2lm5f7k.jpg

Nu heel wat celebs ook in gewaagde outfits op de rode loper verschijnen, moet de extravagante Lady Gaga een tandje bijsteken om nog op te vallen. Daarom droeg de zangeres vrijdag een wel erg gewaagde jurk, en vooral zomerse outfit, voor een wandeling door New York City.

Met blote benen en armen moet Gaga het niet te warm hebben gehad bij de herfstige temperaturen in New York. Toen ze zich voorover boog werd wel duidelijk dat ze onder de jurk een huidskleurige slip droeg.

17-11-2013 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus mag niet twerken tijdens X Factor

Miley Cyrus mag niet twerken tijdens X Factor

http://oi39.tinypic.com/oi8484.jpg

De bazen van de Britse talentenjacht X Factor hebben Miley Cyrus gewaarschuwd dat ze niet mag twerken, een sexy dansstijl, tijdens haar optreden in de show van vanavond.

Het tienersterretje kreeg heel wat reacties toen ze wel erg sexy danste met zanger Robin Thicke op de MTV Music Awards. Ze zou ook op het podium van de MTV Europe Music Awards in Amsterdam een joint hebben gerookt. Bronnen zeggen dat de bazen van X Factor vrezen dat Miley haar reputatie van 'bad girl' ook vanavond in stand zal willen houden om de kijkers te schokken.

17-11-2013 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber krijgt tot drie keer toe agenten over de vloer

Bieber krijgt tot drie keer toe agenten over de vloer

http://oi40.tinypic.com/1z3w3md.jpg

Justin Bieber heeft zich de woede van zijn buren op de hals gehaald met een luidruchtig feestje. Tot drie keer toe kwam de politie vorige nacht langs na klachten over geluidsoverlast, meldt TMZ.

De tienerster gaf het feest in zijn huis in Calabasas. Er waren ongeveer honderd mensen aanwezig, onder wie Snoop Dogg. Rond één uur 's nachts hadden zijn buren genoeg van het lawaai en belden ze de politie. Een paar agenten vroegen Justin of het wat zachter kon.

Zonder veel resultaat, want een paar uur later lieten de buren opnieuw de politie komen. Toen de zanger het zelfs dan nog niet begrepen had, deed de buurman aangifte wegens ordeverstoring. Het is nog niet bekend of Justin voor de overtreding vervolgd zal worden.

17-11-2013 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!