Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria toont eindelijk nieuwe vlam

Eva Longoria toont eindelijk nieuwe vlam

http://oi43.tinypic.com/30to3ed.jpg

Na weken van geheimdoenerij speelt Eva Longoria eindelijk open kaart over haar nieuwe liefde. De actrice troonde haar hartendief mee naar de opening van een museum in Mexico-stad. De gelukkige is de 45-jarige Jose Antonio Baston, oftewel 'Pepe' voor de vrienden.

Volgens People is de vlam van Longoria een erg invloedrijke man. Hij is algemeen directeur van Televisa, het grootste mediabedrijf van Zuid-Amerika. Pepe heeft de actrice naar verluidt van haar sokken geblazen en behandelt haar als een echte gentleman.

18-11-2013 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ian Thomas (16) neemt duet op met Snoop Dogg

Ian Thomas (16) neemt duet op met Snoop Dogg

http://oi43.tinypic.com/33uscox.jpg

"Dit is erop of eronder. Dé kans van zijn leven." In het kamp van tieneridool Ian Thomas heerst euforie na het telefoontje dat net voor het weekend binnenliep. Producers Anise K en Phil Tan, de lievelingen van een eindeloze lijst wereldsterren onder wie Rihanna en Mariah Carey, willen onze 16-jarige landgenoot voor een song waarin ook Snoop Dogg komt meerappen. Vandaag stapt hij met de exclusieve uitnodiging op het vliegtuig richting L.A. "Het is nu of nooit", schrijft Het Laatste Nieuws.


Alles was netjes gepland. Ian Thomas zou in de kerstvakantie naar de Verenigde Staten vliegen om er bij Def Jam Records, het prestigieuze platenhuis van onder anderen Britney Spears, 'Money' in te blikken. Dat lied, geschreven door de songsmid van Miley Cyrus en Jason Derulo, moest zijn eerste wapenfeit over de plas worden. Ware het niet dat Snoop Dogg en zijn entourage daar nu anders over beslissen.  "We konden het amper geloven", aldus manager Peter Muls. "Vooral omdat deze productie volledig losstaat van onze afspraak met Def Jam."

Vandaag stapt Ian Thomas al op het vliegtuig richting Los Angeles. "Hij beseft dat dit voor hem hét opstapje naar een internationale carrière kan zijn. Morgen nemen we de song op. Woensdag en donderdag is er een videoshoot en daarna blikken we 'Money' in. Alles wijst erop dat enkele partijen in Amerika een internationaal popidool zien in Ian."

Toch blijft er één struikelblok. Ian Thomas is nog maar 16. En dat betekent leerplichtig. "Zijn school wil deze week nog door de vingers zien, maar uitdrukkelijk voor de laatste keer. De kans is dus groot dat we weldra op zoek moeten naar een andere vorm van onderwijs. Thuisonderwijs of zo. Want eerlijk: ik denk dat deze week in de VS de voorbode is van vele reisjes naar de States."

18-11-2013 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kennedy had dag voor moord seks in Airforce One"

"Kennedy had dag voor moord seks in Airforce One"

http://oi41.tinypic.com/a44vmw.jpg

Opmerkelijke gegevens zijn boven water gekomen over de laatste uren van het leven van president Kennedy. 50 jaar geleden zou hij seks met zijn vrouw Jackie hebben gehad aan boord van het presidentiële vliegtuig 'Airforce One'.


Jackie Kennedy zelf heeft dit bekend aan historicus William Manchester toen hij haar in 1964 interviewde. Manchester had gezworen deze informatie geheim te houden tot zijn dood. "In zijn boek 'The death of a president' spreekt hij nog discreet over 'een laatste moment van sereniteit."

'Fris shirt'
Volgens Manchester zou Jackie de liefde hebben bedreven met haar man John op de vlucht van San Antonio naar Dallas op 21 november 1963, de dag voor de moordaanslag op Kennedy. Na de vrijpartij verscheen Kennedy weer met een fris shirt in de cabine van het vliegtuig.

Een dag later, op 22 november 1963, werd John F. Kennedy, de vijfendertigste president van de Verenigde Staten, in Dallas dodelijk gewond door geweerschoten toen hij in een open limousine over Dealey Plaza gereden werd. Zijn rijtoer was onderdeel van een publieksreis door Texas, mede georganiseerd met het oog op zijn eventuele herverkiezing in 1964.

De van de moord verdachte Lee Harvey Oswald werd enige dagen later neergeschoten door nachtclubeigenaar Jack Ruby.

18-11-2013 om 18:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geubels krijgt het op zijn heupen van Belgacom

Geubels krijgt het op zijn heupen van Belgacom

http://oi42.tinypic.com/xoihiw.jpg

Het ziet er naar uit dat telecombedrijf Belgacom nu al lijdt onder het ontslag van Bellens. Komiek Philippe Geubels spuwde vandaag zijn gal op sociaalnetwerksite Twitter nadat hij 46 minuten moest wachten voor hij geholpen werd door de (juiste) dienst van Belgacom.

De miserie voor Geubels begon deze voormiddag met een lange wachtperiode toen hij de klantendienst van Belgacom wilde bereiken. Hij kreeg na 36 minuten eindelijk gehoor, maar Geubels was bij de verkeerde dienst terecht gekomen en werd weer doorverbonden, waardoor hij weer meer dan 10 minuten aan de lijn moest wachten. De anders erg rustige komiek stak zijn woede duidelijk niet onder stoelen of banken, Geubels liet in enkele boze tweets duidelijk blijken dat het telecombedrijf zich (diep) moet schamen voor de lange wachttijden.

18-11-2013 om 17:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
17-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Marr gaat Morrissey achterna met eigen autobiografie

Johnny Marr gaat Morrissey achterna met eigen autobiografie

http://oi42.tinypic.com/otko7l.jpg

Johnny Marr, ex-gitarist van Britse band The Smiths, heeft in een interview met muziekblog Brooklyn Vegan aangekondigd dat hij een autobiografie gaat schrijven. Ex-bandgenoot Morrissey bracht in oktober al zijn eigen autobiografie uit.


"Er komt er zeker één aan. Ik heb zoveel aanbiedingen gekregen en er waren zoveel mensen die me vertelden dat mijn levensverhaal de moeite waard is, dat ik begrepen heb dat een autobiografie schrijven iets is wat ik moet doen", verklaart Marr.

"Ik zal het boek in de komende jaren schrijven en wil dat de autobiografie grondig is. Ik wacht met beginnen schrijven tot ik niet druk bezig zijn met het maken van een plaat of op tournee ben", zegt Marr. "Ik heb al een overeenkomst gemaakt met een uitgever, dus het boek komt er zeker."

Vorige maand bracht Morrisey, de voormalige frontman van de Smiths, zijn eigen langverwachte autobiografie uit.

Met meer dan 35.000 verkochte exemplaren in de eerste week is het boek ondertussen een verkoopsucces geworden.

17-11-2013 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur Hans Herbots wint prijs in China voor 'Goddelijk monster'

Regisseur Hans Herbots wint prijs in China voor 'Goddelijk monster'

http://oi39.tinypic.com/11wehec.jpg

Hans Herbots is gisterenavond uitgeroepen tot beste regisseur van een tv-serie op het Internationaal Televisiefestival in het Chinese Sichuan, een van de grootste televisiefestivals in Azië. Herbots kreeg de prijs voor de 10-delige dramareeks 'Het goddelijke monster'. Hij was zelf aanwezig om zijn Gouden Panda Award in ontvangst te nemen, zo meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds.


De jury loofde vooral "het gebruik van techniek en beeldtaal die de emoties in het verhaal versterken".  Herbots haalde het onder meer van Brian Percival, de regisseur van de Britse dramaserie Downton Abbey.

"Het is een bijzondere ervaring om de prijs zelf in ontvangst te kunnen nemen", verklaarde Herbots in een eerste reactie. "Na een hele reeks heen-en-weer buigingen, en geflankeerd door een tolk, kreeg ik een beeld en de oorkonde overhandigd".

'Het goddelijke monster' is gebaseerd op de gelijknamige trilogie van Tom Lanoye, waarin het tragische relaas wordt verteld van Katrien De Schrijver. De hoofdrollen in de serie waren voor Joke Devynck, Johan Van Assche en Michel Van Dousselaere. De reeks werd in het najaar van 2011 op Eén vertoond.

17-11-2013 om 19:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is het niet wat frisjes voor die transparante jurk, Lady Gaga?

Is het niet wat frisjes voor die transparante jurk, Lady Gaga?

http://oi44.tinypic.com/2lm5f7k.jpg

Nu heel wat celebs ook in gewaagde outfits op de rode loper verschijnen, moet de extravagante Lady Gaga een tandje bijsteken om nog op te vallen. Daarom droeg de zangeres vrijdag een wel erg gewaagde jurk, en vooral zomerse outfit, voor een wandeling door New York City.

Met blote benen en armen moet Gaga het niet te warm hebben gehad bij de herfstige temperaturen in New York. Toen ze zich voorover boog werd wel duidelijk dat ze onder de jurk een huidskleurige slip droeg.

17-11-2013 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus mag niet twerken tijdens X Factor

Miley Cyrus mag niet twerken tijdens X Factor

http://oi39.tinypic.com/oi8484.jpg

De bazen van de Britse talentenjacht X Factor hebben Miley Cyrus gewaarschuwd dat ze niet mag twerken, een sexy dansstijl, tijdens haar optreden in de show van vanavond.

Het tienersterretje kreeg heel wat reacties toen ze wel erg sexy danste met zanger Robin Thicke op de MTV Music Awards. Ze zou ook op het podium van de MTV Europe Music Awards in Amsterdam een joint hebben gerookt. Bronnen zeggen dat de bazen van X Factor vrezen dat Miley haar reputatie van 'bad girl' ook vanavond in stand zal willen houden om de kijkers te schokken.

17-11-2013 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber krijgt tot drie keer toe agenten over de vloer

Bieber krijgt tot drie keer toe agenten over de vloer

http://oi40.tinypic.com/1z3w3md.jpg

Justin Bieber heeft zich de woede van zijn buren op de hals gehaald met een luidruchtig feestje. Tot drie keer toe kwam de politie vorige nacht langs na klachten over geluidsoverlast, meldt TMZ.

De tienerster gaf het feest in zijn huis in Calabasas. Er waren ongeveer honderd mensen aanwezig, onder wie Snoop Dogg. Rond één uur 's nachts hadden zijn buren genoeg van het lawaai en belden ze de politie. Een paar agenten vroegen Justin of het wat zachter kon.

Zonder veel resultaat, want een paar uur later lieten de buren opnieuw de politie komen. Toen de zanger het zelfs dan nog niet begrepen had, deed de buurman aangifte wegens ordeverstoring. Het is nog niet bekend of Justin voor de overtreding vervolgd zal worden.

17-11-2013 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroost van Diddy in de bres voor slachtoffers van Haiyan

Kroost van Diddy in de bres voor slachtoffers van Haiyan

http://oi40.tinypic.com/296gl5j.jpg

De kinderen van rapper Sean 'Diddy' Combs hebben het hart op de juiste plaats zitten. Christian, Jessie James, D'Lila Star en stiefzoon Quincy hebben spullen van zichzelf in dozen gedaan, om te laten verschepen naar de Filipijnen voor de slachtoffers van de tyfoon.

Vrienden van hun beroemde papa vertellen entertainmentsite TMZ dat de jongens en meisjes zo geraakt waren door de beelden en verhalen van de slachtoffers dat ze hun eigen inzameling begonnen. Doos na doos werd gevuld met schoenen, kleding en dekens en verstuurd naar hulporganisaties. Volgens de site hoopt het behulpzame viertal dat meer kinderen van Hollywoodsterren hun voorbeeld volgen.

17-11-2013 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brangelina neemt oudste zoon mee op rode loper

Brangelina neemt oudste zoon mee op rode loper

http://oi44.tinypic.com/35d9atk.jpg

Angelina Jolie nam gisteravond niet alleen haar echtgenoot Brad Pitt mee naar de uitreiking van de Governor Awards, maar ook haar twaalfjarige zoon Maddox. De tiener is de oudste van de zes kinderen die Angelina en Brad samen hebben.


Angelina kwam de prestigieuze Jean Hershholt Humanitarian Award ophalen. De filmster droeg een zwarte jurk, haar oudste zoon droeg net als zijn vader een zwart pak met een vlinderdas. Angelina kreeg de prijs voor haar inzet voor hulp aan vluchtelingen en vrouwen die het slachtoffer zijn van seksueel geweld.

Ook actrice Angela Lansbury en acteur Steve Martin werden geëerd tijdens de Governor Awards.

17-11-2013 om 18:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Damon Albarn kondigt eerste album van Africa Express aan

Damon Albarn kondigt eerste album van Africa Express aan

http://oi41.tinypic.com/10xfqpy.jpg

Africa Express, het project van Blur-frontman Damon Albarn, komt op 9 december uit met een eerste album. Dat meldt muziekwebsite Pitchfork. Op het album werkt Albarn samen met Brian Eno en Nick Zinner van de Yeah Yeah Yeahs.


'Africa Express Presents: Maison Des Jeunes' zal op 9 december door onafhankelijk platenlabel Transgressive Records digitaal worden uitgebracht. Een fysieke release volgt volgend jaar.

Op het album werkt Albarn samen met artiesten als Brian Eno en gitarist Nick Zinner van de Yeah Yeah Yeahs. Ook leden van elektrogroep Metronomy verschijnen op het album. De plaat werd opgenomen in een tijdelijke studio in jeugdcentrum Maison Des Jeunes in Bamako, de hoofdstad van het Afrikaanse Mali.

"Ik kom steeds maar terug naar Mali, ondanks alles wat er hier gebeurd is. Het voelt soms gek in Bamako, met alle problemen in het noorden. Maar ik probeer met persoonlijke gesprekken en met muziek de dialoog aan te gaan met de plaatselijke bevolking", zei Albarn nog in oktober.

16-11-2013 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braziliaanse die Justin Bieber filmde blijkt pornoster

Braziliaanse die Justin Bieber filmde blijkt pornoster

http://oi42.tinypic.com/zivech.jpg

Het meisje dat Justin Bieber filmde na hun vermeende vrijpartij, is geen hoer. Maar de Braziliaanse heeft zich wel eens laten betalen voor seks. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Tati Neves zou hebben meegewerkt aan een pornofilm.


HotMovies.com liet aan de website weten in het bezit te zijn van een pornovideo waarin Tati een paar jaar geleden figureerde. Het plan is om de film deze week nog uit te brengen, omdat Tati nu naam maakt als scharrel van de wereldberoemde popster. TMZ heeft de beelden bekeken en zegt dat het gaat om een vrijpartij op een voetbalveld.

Op het filmpje dat Tati onlangs van Justin maakte, is het tieneridool slapend in bed te zien. Ook filmt Tati zichzelf, om te bewijzen dat zij in dezelfde ruimte als de zanger is.

De 'Bieber-bronnen' van TMZ beweren overigens dat de zanger Tati nooit heeft aangeraakt.

16-11-2013 om 16:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gangnam-kleuter naar halve finale Belgium's Got Talent

Gangnam-kleuter naar halve finale Belgium's Got Talent

http://oi41.tinypic.com/9bgj77.jpg

Na vijf auditiedagen moest het jurytrio van Belgium's Got Talent de 75 goedgekeurde acts herleiden tot 32 halve finalisten. De 4-jarige Tristan Pangilinan, beter bekend als de 'Gangnam-kleuter', mag zich alvast bewijzen in de volgende ronde van de populaire talentenjacht.


Vanavond werden de laatste audities voor Belgium's Got Talent uitgezonden, gevolgd door de strenge deliberaties van de drie juryleden Rob, Ray en Karen. "We zijn dit jaar streng geweest en Karen heeft maar één keer geweend. Dat is een mirakel", klonk het vooraleer de grote afvalronde begon.

Het was wikken en wegen. Foto's van de kandidaten vlogen van de ja- naar de neen-stapel, de twijfelgevallen werden op het 'misschien'-hoopje gelegd. Of zoals Karen het even mooi verwoordde in haar uitgesproken Nederengels: "Awel, then we lay them efkes opzij".

Gangnam-kleuter
Even leek het alsof het enthousiasme voor de kleine Tristan was gaan liggen, vooral toen Ray fronsend de vraag stelde wat een kleuter van vier mogelijk nog te bieden heeft als ze hem zouden meenemen naar de halve finale. Daarbovenop kwam nog het besef dat ze behoorlijk veel kinderen hadden doorgelaten, maar dat schattig zijn helaas geen doorslaggevend talent is.

Voor onze Gangnam-kleuter, die op YouTube ondertussen meer dan zes miljoen keer werd bekeken, eindigt het avontuur in ieder geval nog niet. Benieuwd wat hij nog in petto heeft voor de halve finale van Belgium's Got Talent.

16-11-2013 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand mag Zuid-Afrika niet in

Russell Brand mag Zuid-Afrika niet in

http://oi40.tinypic.com/2ue67a0.jpg

Russell Brand mag Zuid-Afrika niet in. Er zou een probleem zijn met het paspoort van de Britse komiek.


'Uitgesloten van Zuid-Afrika', liet Brand weten via Twitter, met een foto van zichzelf op het vliegveld. 'Klaar om te gaan. Toegang geweigerd. Hoop dat ik snel kan komen.'

Eerder op de dag had Russell zijn volgers nog laten weten dat de problemen opgelost waren en hij toch het land in mocht. Er zijn van 15 tot en met 20 november zes optredens in Zuid-Afrika gepland van de komiek, die op tournee is met zijn programma Messiah Complex.

16-11-2013 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Lara Croft'-ster met de dood bedreigd

'Lara Croft'-ster met de dood bedreigd

http://oi39.tinypic.com/f4eo3l.jpg

De vrouw die model staat voor Lara Croft in de 'Tomb Raider'-game en de stem van het stoere personage inspreekt, is met de dood bedreigd. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Camilla Luddington kreeg vorige maand een bericht via Twitter waarin stond dat ze zich moest terugtrekken uit de nieuwste 'Tomb Raider'-productie, anders zou ze eraan gaan.

Daarop volgden nog wat berichten met dreigementen. De politie is op zoek naar de persoon of personen die achter de bedreigingen zitten, zo blijkt uit documenten die de entertainmentsite kon bemachtigen. De reden achter de dreigberichten is niet bekend.

Angelina Jolie speelde in 2001 in de film 'Lara Croft: Tomb Raider'. In 2003 was ze ook te zien in het vervolg 'Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life'.

16-11-2013 om 16:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen presenteert 'Mijn Pop-Uprestaurant'

Evi Hanssen presenteert 'Mijn Pop-Uprestaurant'

http://oi43.tinypic.com/4hy68h.jpg

Evi Hanssen presenteert in het voorjaar van 2014 'Mijn Pop-uprestaurant!'. Niet zomaar een nieuw seizoen van 'Mijn Restaurant!', maar een nieuwe editie die inspeelt op de frisse wind die met de pop-uprestaurants momenteel waait in de wereld van eten en drinken. 'Mijn Pop-uprestaurant!' krijgt dan ook een eigen invulling, een nieuwe host en de winnaars ontvangen 100.000 euro om hun persoonlijke horecadroom te verwezenlijken.


Pop-uprestaurants zijn hot. Wout Bru heeft 'LO', Sofie Dumont opent 'Sofie', Gert De Mangeleer zal 'Yellow' gaan runnen: iedere chef met naam opent een eigen pop-up. Het tijdelijke en exclusieve karakter laat de chefs toe om volop te experimenteren met food en beleving, om creatiever te zijn aan het fornuis. En voor mensen die graag uit eten gaan, is het zonder meer spannend om op een bijzondere locatie in een uniek kader te tafelen.

In vijf Vlaamse steden
'Mijn Pop-uprestaurant!' gaat mee in deze trend en bouwt in het voorjaar een pop-uprestaurant in vijf Vlaamse steden. De kandidatenduo's bepalen zelf de inrichting en baten het tijdelijk restaurant uit volgens hun eigen culinair concept. Naar goede traditie kan de kijker ter plaatse gaan eten én mee bepalen welk pop-uprestaurant het beste is. Het kandidatenduo dat als winnaar uit de bus komt, ontvangt 100.000 euro.

Evi Hanssen zal 'Mijn Pop-uprestaurant!' presenteren. Met veel goesting, want zij volgt graag de nieuwe trends die te maken hebben met culinair genot. Koffiebars, soepcafés en wasbars kennen voor haar geen geheimen en ze staat altijd klaar om een nieuw eetadres met een uniek concept uit te proberen.

Creativiteit toetsen bij publiek
Hanssen opent dan ook met enthousiasme de zoektocht naar kandidatenduo's: "Deelnemen aan 'Mijn Pop-uprestaurant!' is een leuke manier om de eigen creativiteit te toetsen bij het publiek en om te proeven van het horecaleven. Bovendien mag het allemaal wat gekker en laat een pop-up toe om een origineel concept uit te werken dat perfect past bij de setting en de sfeer van de stad'.

16-11-2013 om 16:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marion Cotillard laat zich opsluiten om Greenpeace te steunen

Marion Cotillard laat zich opsluiten om Greenpeace te steunen

http://oi41.tinypic.com/2pqs178.jpg

Marion Cotillard en enkele zwaargewichten uit de Franse politieke en culturele wereld hebben zich laten opsluiten in een kooi in Parijs. Met die actie wilden ze de Greenpeace-activisten die al twee maanden achter Russische tralies zitten een hart onder de riem steken.


De Franse actrice poseerde lange tijd met een plakkaat waarin ze zichzelf out als verdedigster van het klimaat. Voormalige ministers van Milieu vergezelden haar, net als zanger Sanseverino, regisseur Jean-Paul Jaud en fotograaf Reza.

"Net de mensen die het lef hebben om onze planeet te verdedigen, worden zo hard aangepakt. De straffen die ze moeten uitzitten, zijn belachelijk. We zouden hen net moeten bedanken", aldus Cotillard. De Frans-Griekse filmregisseur Costa-Gavras meent dat alles in het werk moet gesteld worden om Poetin ervan te overtuigen hen vrij te laten.

De dertig gevangenen -28 activisten en twee journalisten- zaten allen op de Arctic Sunrise. Het Greenpeace-schip werd door de kustwacht geënterd na protest bij een boorplatform in de Petsjorazee, voor de Russische noordkust. Ze riskeren nu jarenlange opsluiting wegens piraterij en hooliganisme.

16-11-2013 om 16:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jake Bugg: "Ik ben blij dat ik de Mercury Prize niet won"

Jake Bugg: "Ik ben blij dat ik de Mercury Prize niet won"

http://oi41.tinypic.com/2qdnbzk.jpg

In een interview met de Britse omroep BBC heeft Britse singer-songwriter Jake Bugg toegegeven dat hij best tevreden is dat hij de befaamde Mercury Music Prize niet heeft gewonnen. Bugg liet weten dat hij tijdens de prijsuitreiking namelijk te dronken was om een speech te geven.


"Ik ben best tevreden dat ik de Mercury Prize niet won. Ik was die avond heel dronken en wou echt niet op het podium staan en een speech geven. Eerlijk", zegt Bugg.

Hij is ook positief over James Blake, die met zijn album 'Overgrown' wel de Mercury Prize binnensleepte. "Zijn optreden die avond, daar heb ik niet bepaald van genoten, maar het is duidelijk dat hij talent heeft", verklaart Bugg.

In het interview heeft Bugg het ook over zijn tweede album 'Shangri La', dat op 18 november uitkomt. Bugg geeft toe dat hij na het succes van zijn debuutalbum onder enorme druk stond.

"Natuurlijk was ik bezorgd. Ik wou alles behouden dat ik tot nu toe had bereikt. Gelukkig ben ik erin geslaagd om te stoppen met me zorgen te maken en me te concentreren op wat ik het best doe: muziek schrijven."

Eerder verklaarde Bugg aan muziekwebsite NME dat hij met zijn nieuw album sowieso niet op de eerste plaats in de charts wil staan. Hij wil immers niet dat de boyband One Direction, die één week later met hun album uitkomen, hem van de eerste plaats stoten.

15-11-2013 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Drake smijten met 15.000 dollar in stripclub

Rihanna en Drake smijten met 15.000 dollar in stripclub

http://oi41.tinypic.com/10cn8mp.jpg

De twee sterren zouden hun kortstondige romance weer hebben opgepikt en het breed hebben laten hangen in een stripclub in Houston, Texas. Drake en Rihanna gingen er woensdagnacht feesten tot 5 uur 's ochtends.

Rapper Drake woonde eerder deze week een optreden van Rihanna in Dallas bij en nam haar achteraf mee uit eten. Later trakteerde zij hem dan op een tripje naar een stripclub. De zangeres kwam er om 2 uur 's nachts alleen toe en werd naar het privégedeelte gebracht waar Drake een halfuur later toekwam. Volgens danseres Jhonni Blaze gedroegen de twee zich als een koppel.  

Jhonni werd naar het gezelschap geroepen om hen te entertainen en de rapper haalde tonnen cash geld boven. Drake zou er meer dan 10.000 dollar hebben doorgejaagd en Rihanna heeft 5.000 dollar uitgegeven. De twee zijn samen in een taxi gestapt. Rihanna heeft een kortstondige relatie gehad met Drake in 2010 en 2011.

15-11-2013 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!