Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meryl Streep benaderd om Susan Boyle te spelen

Meryl Streep benaderd om Susan Boyle te spelen

http://oi44.tinypic.com/w8t3sx.jpg

Oscarwinnares Meryl Streep is aangezocht om de rol van zangeres Susan Boyle te spelen in een biopic over de Schotse die in 2009 faam verwierf na haar deelname aan 'Britain's Got Talent'.


Boyle in dagblad Metro: "Ik wil zelf liever niet in die film spelen. Ik wil dat iemand mij speelt. Waarschijnlijk Meryl Streep, ik heb begrepen dat zij benaderd is".

Vorig jaar onthulde Boyle dat ze enkel genoegen zou nemen met Julie Walters om haar rol te spelen, en dat George Clooney haar manager zou moeten spelen.

19-11-2013 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie Pfaff was niet welkom op uitvaart van zus

Jean-Marie Pfaff was niet welkom op uitvaart van zus

http://oi39.tinypic.com/veubr7.jpg

Antoinette Pfaff (62) overleed op Allerzielen aan de gevolgen van een slepende ziekte. Zowat 250 aanwezigen namen tijdens een aangrijpende dienst in Beveren afscheid. Grote afwezige op de dienst was haar broer Jean-Marie, met wie de familie al jaren in onmin leeft.

Er was niemand van de tak uit Brasschaat aanwezig op de uitvaart van Antoinette. Jean-Marie en zijn gezin waren volgens Story niet uitgenodigd op de burgerlijke dienst en ook andere broers waren niet welkom.

19-11-2013 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finalisten 'Mijn restaurant' verwelkomen zoontje

Finalisten 'Mijn restaurant' verwelkomen zoontje

http://oi41.tinypic.com/2s0jmhf.jpg

Lucie Ory (26) en Jimmy Michiels (28), bekend van het VTM-programma 'Mijn restaurant!', zijn vorige week de ouders geworden van een zoon, Jasper. Het koppel is intussen zes jaar samen en wil volgend jaar ook trouwen. Dat meldt Story.

19-11-2013 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw lief Brusselmans is 25-jarige journaliste

Nieuw lief Brusselmans is 25-jarige journaliste

http://oi40.tinypic.com/2liafjk.jpg

Ze is 25 jaar, razend knap, freelance journaliste en net als hij dol op koffie: Melissa Janssens. De nieuwe vriendin van Herman Brusselmans is 31 jaar jonger dan de schrijver maar dat kan de pret niet drukken. In Het Laatste Nieuws vandaag zegt Brusselmans dat hij heel blij is met Melissa en zij benadrukt dat zulks wederkerig is.


De twee zijn inmiddels drie weken samen. Tweeënhalf jaar na de breuk met zijn "muze en godin" Tania De Metsenaere heeft Brusselmans dan toch opnieuw geluk in de liefde gevonden. Melissa is dol op sociale media, houdt van Abba en net als haar lief schrijft ze graag over seks.

19-11-2013 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Backstreet Boys op 22 maart in Sportpaleis

Backstreet Boys op 22 maart in Sportpaleis

http://oi44.tinypic.com/im8j2o.jpg

Backstreet Boys komen op zaterdag 22 maart 2014 naar het Sportpaleis in Antwerpen met hun nieuwe wereldtournee 'In a World Like This'. Afgelopen zomer verscheen het gelijknamige album van de boysband.


Backstreet Boys vieren hun twintigjarig bestaan. 'In a World Like This' is het eerste album waarop Kevin Richardson opnieuw te horen is. Richardson verliet de band in 2006, maar in 2012 werd bekend dat hij zich opnieuw bij de band zal voegen. Door zijn terugkeer is de originele bezetting van de band, zoals die in 1993 ontstond, weer hersteld.

De band werd onlangs door Entertainment Weekly uitgeroepen tot beste boysband aller tijden.

Tickets voor het concert op zaterdag 22 maart kunnen besteld worden vanaf vrijdag 22 november om 10 uur. Tickets kosten 44, 54 of 65 euro en kan je hier bestellen of telefonisch op 070 345 345 (max. 0,30 euro/minuut) of in de Fnac-winkels.

18-11-2013 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is eens iets anders: zedige Miley krijgt kritiek

Het is eens iets anders: zedige Miley krijgt kritiek

http://oi40.tinypic.com/27wrbs.jpg

We zijn het niet van haar gewoon, maar deze keer heeft Miley Cyrus kritiek gekregen omdat ze een te saai en slecht optreden heeft gegeven tijdens X Factor.


Normaal zet de zangeres overal waar ze komt de boel op stelten en krijgt ze kritiek wegens te sexy of vulgair, maar deze keer was het zowaar omgekeerd. De fans van X Factor hadden een memorabele show verwacht, maar werden behoorlijk teleurgesteld. Op Twitter waren na het optreden van Miley dan ook veel opmerkingen over slechte zang en haar saaie outfit te lezen.

Een en ander heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat Miley op voorhand enkele regels kreeg opgelegd van de bazen van de talentenjacht. Zo mocht de zangeres niet twerken tijdens haar optreden, maar de fans hadden gehoopt dat ze de regels aan haar laars zou lappen. Miley hield het echter heel rustig in een lange jurk en dat viel dus niet in de smaak.

18-11-2013 om 18:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft voetballer Gerard Piqué zijn Shakira bedrogen?

Heeft voetballer Gerard Piqué zijn Shakira bedrogen?

http://oi42.tinypic.com/28cogo4.jpg

Hoewel Shakira haar gezinsgeluk lijkt uit te schreeuwen, doen hardnekkige geruchten de ronde als zou Gerard Piqué een scheve schaats gereden hebben. Volgens de Spaanse krant El Mundo en de website E! Online leven beiden op dit moment zelfs gescheiden.


In een interview met het Colombiaanse tijdschrift Aló vertelde Shakira een paar weken geleden nochtans dat zij aan gezinsuitbreiding denkt. De 36-jarige zangeres en de tien jaar jongere stervoetballer van Barcelona hebben al een zoontje Milan dat in januari geboren werd. "We willen zeker weten meer kinderen, het is slechts een kwestie van tijd om het te organiseren", aldus Shakira.

Op Twitter publiceerde de Colombiaanse schone gisteren enkele foto's van haar gezinnetje waar het geluk van afstraalt maar volgens de Spaanse krant El Mundo zou dit dus slechts schijn zijn. De Barça-voetballer zou aan de rol gegaan zijn met een andere vrouw. Shakira heeft naar verluidt hun gezamelijke huis in Barcelona verlaten en zoontje Milan meegenomen. Ze zou nu pendelen tussen haar nieuwe woonplaats Parijs en Los Angeles. De zangeres keert echter regelmatig terug naar Barcelona zodat Piqué zijn kind kan zien.

18-11-2013 om 18:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria toont eindelijk nieuwe vlam

Eva Longoria toont eindelijk nieuwe vlam

http://oi43.tinypic.com/30to3ed.jpg

Na weken van geheimdoenerij speelt Eva Longoria eindelijk open kaart over haar nieuwe liefde. De actrice troonde haar hartendief mee naar de opening van een museum in Mexico-stad. De gelukkige is de 45-jarige Jose Antonio Baston, oftewel 'Pepe' voor de vrienden.

Volgens People is de vlam van Longoria een erg invloedrijke man. Hij is algemeen directeur van Televisa, het grootste mediabedrijf van Zuid-Amerika. Pepe heeft de actrice naar verluidt van haar sokken geblazen en behandelt haar als een echte gentleman.

18-11-2013 om 18:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ian Thomas (16) neemt duet op met Snoop Dogg

Ian Thomas (16) neemt duet op met Snoop Dogg

http://oi43.tinypic.com/33uscox.jpg

"Dit is erop of eronder. Dé kans van zijn leven." In het kamp van tieneridool Ian Thomas heerst euforie na het telefoontje dat net voor het weekend binnenliep. Producers Anise K en Phil Tan, de lievelingen van een eindeloze lijst wereldsterren onder wie Rihanna en Mariah Carey, willen onze 16-jarige landgenoot voor een song waarin ook Snoop Dogg komt meerappen. Vandaag stapt hij met de exclusieve uitnodiging op het vliegtuig richting L.A. "Het is nu of nooit", schrijft Het Laatste Nieuws.


Alles was netjes gepland. Ian Thomas zou in de kerstvakantie naar de Verenigde Staten vliegen om er bij Def Jam Records, het prestigieuze platenhuis van onder anderen Britney Spears, 'Money' in te blikken. Dat lied, geschreven door de songsmid van Miley Cyrus en Jason Derulo, moest zijn eerste wapenfeit over de plas worden. Ware het niet dat Snoop Dogg en zijn entourage daar nu anders over beslissen.  "We konden het amper geloven", aldus manager Peter Muls. "Vooral omdat deze productie volledig losstaat van onze afspraak met Def Jam."

Vandaag stapt Ian Thomas al op het vliegtuig richting Los Angeles. "Hij beseft dat dit voor hem hét opstapje naar een internationale carrière kan zijn. Morgen nemen we de song op. Woensdag en donderdag is er een videoshoot en daarna blikken we 'Money' in. Alles wijst erop dat enkele partijen in Amerika een internationaal popidool zien in Ian."

Toch blijft er één struikelblok. Ian Thomas is nog maar 16. En dat betekent leerplichtig. "Zijn school wil deze week nog door de vingers zien, maar uitdrukkelijk voor de laatste keer. De kans is dus groot dat we weldra op zoek moeten naar een andere vorm van onderwijs. Thuisonderwijs of zo. Want eerlijk: ik denk dat deze week in de VS de voorbode is van vele reisjes naar de States."

18-11-2013 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kennedy had dag voor moord seks in Airforce One"

"Kennedy had dag voor moord seks in Airforce One"

http://oi41.tinypic.com/a44vmw.jpg

Opmerkelijke gegevens zijn boven water gekomen over de laatste uren van het leven van president Kennedy. 50 jaar geleden zou hij seks met zijn vrouw Jackie hebben gehad aan boord van het presidentiële vliegtuig 'Airforce One'.


Jackie Kennedy zelf heeft dit bekend aan historicus William Manchester toen hij haar in 1964 interviewde. Manchester had gezworen deze informatie geheim te houden tot zijn dood. "In zijn boek 'The death of a president' spreekt hij nog discreet over 'een laatste moment van sereniteit."

'Fris shirt'
Volgens Manchester zou Jackie de liefde hebben bedreven met haar man John op de vlucht van San Antonio naar Dallas op 21 november 1963, de dag voor de moordaanslag op Kennedy. Na de vrijpartij verscheen Kennedy weer met een fris shirt in de cabine van het vliegtuig.

Een dag later, op 22 november 1963, werd John F. Kennedy, de vijfendertigste president van de Verenigde Staten, in Dallas dodelijk gewond door geweerschoten toen hij in een open limousine over Dealey Plaza gereden werd. Zijn rijtoer was onderdeel van een publieksreis door Texas, mede georganiseerd met het oog op zijn eventuele herverkiezing in 1964.

De van de moord verdachte Lee Harvey Oswald werd enige dagen later neergeschoten door nachtclubeigenaar Jack Ruby.

18-11-2013 om 18:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geubels krijgt het op zijn heupen van Belgacom

Geubels krijgt het op zijn heupen van Belgacom

http://oi42.tinypic.com/xoihiw.jpg

Het ziet er naar uit dat telecombedrijf Belgacom nu al lijdt onder het ontslag van Bellens. Komiek Philippe Geubels spuwde vandaag zijn gal op sociaalnetwerksite Twitter nadat hij 46 minuten moest wachten voor hij geholpen werd door de (juiste) dienst van Belgacom.

De miserie voor Geubels begon deze voormiddag met een lange wachtperiode toen hij de klantendienst van Belgacom wilde bereiken. Hij kreeg na 36 minuten eindelijk gehoor, maar Geubels was bij de verkeerde dienst terecht gekomen en werd weer doorverbonden, waardoor hij weer meer dan 10 minuten aan de lijn moest wachten. De anders erg rustige komiek stak zijn woede duidelijk niet onder stoelen of banken, Geubels liet in enkele boze tweets duidelijk blijken dat het telecombedrijf zich (diep) moet schamen voor de lange wachttijden.

18-11-2013 om 17:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
17-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Marr gaat Morrissey achterna met eigen autobiografie

Johnny Marr gaat Morrissey achterna met eigen autobiografie

http://oi42.tinypic.com/otko7l.jpg

Johnny Marr, ex-gitarist van Britse band The Smiths, heeft in een interview met muziekblog Brooklyn Vegan aangekondigd dat hij een autobiografie gaat schrijven. Ex-bandgenoot Morrissey bracht in oktober al zijn eigen autobiografie uit.


"Er komt er zeker één aan. Ik heb zoveel aanbiedingen gekregen en er waren zoveel mensen die me vertelden dat mijn levensverhaal de moeite waard is, dat ik begrepen heb dat een autobiografie schrijven iets is wat ik moet doen", verklaart Marr.

"Ik zal het boek in de komende jaren schrijven en wil dat de autobiografie grondig is. Ik wacht met beginnen schrijven tot ik niet druk bezig zijn met het maken van een plaat of op tournee ben", zegt Marr. "Ik heb al een overeenkomst gemaakt met een uitgever, dus het boek komt er zeker."

Vorige maand bracht Morrisey, de voormalige frontman van de Smiths, zijn eigen langverwachte autobiografie uit.

Met meer dan 35.000 verkochte exemplaren in de eerste week is het boek ondertussen een verkoopsucces geworden.

17-11-2013 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur Hans Herbots wint prijs in China voor 'Goddelijk monster'

Regisseur Hans Herbots wint prijs in China voor 'Goddelijk monster'

http://oi39.tinypic.com/11wehec.jpg

Hans Herbots is gisterenavond uitgeroepen tot beste regisseur van een tv-serie op het Internationaal Televisiefestival in het Chinese Sichuan, een van de grootste televisiefestivals in Azië. Herbots kreeg de prijs voor de 10-delige dramareeks 'Het goddelijke monster'. Hij was zelf aanwezig om zijn Gouden Panda Award in ontvangst te nemen, zo meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds.


De jury loofde vooral "het gebruik van techniek en beeldtaal die de emoties in het verhaal versterken".  Herbots haalde het onder meer van Brian Percival, de regisseur van de Britse dramaserie Downton Abbey.

"Het is een bijzondere ervaring om de prijs zelf in ontvangst te kunnen nemen", verklaarde Herbots in een eerste reactie. "Na een hele reeks heen-en-weer buigingen, en geflankeerd door een tolk, kreeg ik een beeld en de oorkonde overhandigd".

'Het goddelijke monster' is gebaseerd op de gelijknamige trilogie van Tom Lanoye, waarin het tragische relaas wordt verteld van Katrien De Schrijver. De hoofdrollen in de serie waren voor Joke Devynck, Johan Van Assche en Michel Van Dousselaere. De reeks werd in het najaar van 2011 op Eén vertoond.

17-11-2013 om 19:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is het niet wat frisjes voor die transparante jurk, Lady Gaga?

Is het niet wat frisjes voor die transparante jurk, Lady Gaga?

http://oi44.tinypic.com/2lm5f7k.jpg

Nu heel wat celebs ook in gewaagde outfits op de rode loper verschijnen, moet de extravagante Lady Gaga een tandje bijsteken om nog op te vallen. Daarom droeg de zangeres vrijdag een wel erg gewaagde jurk, en vooral zomerse outfit, voor een wandeling door New York City.

Met blote benen en armen moet Gaga het niet te warm hebben gehad bij de herfstige temperaturen in New York. Toen ze zich voorover boog werd wel duidelijk dat ze onder de jurk een huidskleurige slip droeg.

17-11-2013 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus mag niet twerken tijdens X Factor

Miley Cyrus mag niet twerken tijdens X Factor

http://oi39.tinypic.com/oi8484.jpg

De bazen van de Britse talentenjacht X Factor hebben Miley Cyrus gewaarschuwd dat ze niet mag twerken, een sexy dansstijl, tijdens haar optreden in de show van vanavond.

Het tienersterretje kreeg heel wat reacties toen ze wel erg sexy danste met zanger Robin Thicke op de MTV Music Awards. Ze zou ook op het podium van de MTV Europe Music Awards in Amsterdam een joint hebben gerookt. Bronnen zeggen dat de bazen van X Factor vrezen dat Miley haar reputatie van 'bad girl' ook vanavond in stand zal willen houden om de kijkers te schokken.

17-11-2013 om 18:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bieber krijgt tot drie keer toe agenten over de vloer

Bieber krijgt tot drie keer toe agenten over de vloer

http://oi40.tinypic.com/1z3w3md.jpg

Justin Bieber heeft zich de woede van zijn buren op de hals gehaald met een luidruchtig feestje. Tot drie keer toe kwam de politie vorige nacht langs na klachten over geluidsoverlast, meldt TMZ.

De tienerster gaf het feest in zijn huis in Calabasas. Er waren ongeveer honderd mensen aanwezig, onder wie Snoop Dogg. Rond één uur 's nachts hadden zijn buren genoeg van het lawaai en belden ze de politie. Een paar agenten vroegen Justin of het wat zachter kon.

Zonder veel resultaat, want een paar uur later lieten de buren opnieuw de politie komen. Toen de zanger het zelfs dan nog niet begrepen had, deed de buurman aangifte wegens ordeverstoring. Het is nog niet bekend of Justin voor de overtreding vervolgd zal worden.

17-11-2013 om 18:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroost van Diddy in de bres voor slachtoffers van Haiyan

Kroost van Diddy in de bres voor slachtoffers van Haiyan

http://oi40.tinypic.com/296gl5j.jpg

De kinderen van rapper Sean 'Diddy' Combs hebben het hart op de juiste plaats zitten. Christian, Jessie James, D'Lila Star en stiefzoon Quincy hebben spullen van zichzelf in dozen gedaan, om te laten verschepen naar de Filipijnen voor de slachtoffers van de tyfoon.

Vrienden van hun beroemde papa vertellen entertainmentsite TMZ dat de jongens en meisjes zo geraakt waren door de beelden en verhalen van de slachtoffers dat ze hun eigen inzameling begonnen. Doos na doos werd gevuld met schoenen, kleding en dekens en verstuurd naar hulporganisaties. Volgens de site hoopt het behulpzame viertal dat meer kinderen van Hollywoodsterren hun voorbeeld volgen.

17-11-2013 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brangelina neemt oudste zoon mee op rode loper

Brangelina neemt oudste zoon mee op rode loper

http://oi44.tinypic.com/35d9atk.jpg

Angelina Jolie nam gisteravond niet alleen haar echtgenoot Brad Pitt mee naar de uitreiking van de Governor Awards, maar ook haar twaalfjarige zoon Maddox. De tiener is de oudste van de zes kinderen die Angelina en Brad samen hebben.


Angelina kwam de prestigieuze Jean Hershholt Humanitarian Award ophalen. De filmster droeg een zwarte jurk, haar oudste zoon droeg net als zijn vader een zwart pak met een vlinderdas. Angelina kreeg de prijs voor haar inzet voor hulp aan vluchtelingen en vrouwen die het slachtoffer zijn van seksueel geweld.

Ook actrice Angela Lansbury en acteur Steve Martin werden geëerd tijdens de Governor Awards.

17-11-2013 om 18:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Damon Albarn kondigt eerste album van Africa Express aan

Damon Albarn kondigt eerste album van Africa Express aan

http://oi41.tinypic.com/10xfqpy.jpg

Africa Express, het project van Blur-frontman Damon Albarn, komt op 9 december uit met een eerste album. Dat meldt muziekwebsite Pitchfork. Op het album werkt Albarn samen met Brian Eno en Nick Zinner van de Yeah Yeah Yeahs.


'Africa Express Presents: Maison Des Jeunes' zal op 9 december door onafhankelijk platenlabel Transgressive Records digitaal worden uitgebracht. Een fysieke release volgt volgend jaar.

Op het album werkt Albarn samen met artiesten als Brian Eno en gitarist Nick Zinner van de Yeah Yeah Yeahs. Ook leden van elektrogroep Metronomy verschijnen op het album. De plaat werd opgenomen in een tijdelijke studio in jeugdcentrum Maison Des Jeunes in Bamako, de hoofdstad van het Afrikaanse Mali.

"Ik kom steeds maar terug naar Mali, ondanks alles wat er hier gebeurd is. Het voelt soms gek in Bamako, met alle problemen in het noorden. Maar ik probeer met persoonlijke gesprekken en met muziek de dialoog aan te gaan met de plaatselijke bevolking", zei Albarn nog in oktober.

16-11-2013 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braziliaanse die Justin Bieber filmde blijkt pornoster

Braziliaanse die Justin Bieber filmde blijkt pornoster

http://oi42.tinypic.com/zivech.jpg

Het meisje dat Justin Bieber filmde na hun vermeende vrijpartij, is geen hoer. Maar de Braziliaanse heeft zich wel eens laten betalen voor seks. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Tati Neves zou hebben meegewerkt aan een pornofilm.


HotMovies.com liet aan de website weten in het bezit te zijn van een pornovideo waarin Tati een paar jaar geleden figureerde. Het plan is om de film deze week nog uit te brengen, omdat Tati nu naam maakt als scharrel van de wereldberoemde popster. TMZ heeft de beelden bekeken en zegt dat het gaat om een vrijpartij op een voetbalveld.

Op het filmpje dat Tati onlangs van Justin maakte, is het tieneridool slapend in bed te zien. Ook filmt Tati zichzelf, om te bewijzen dat zij in dezelfde ruimte als de zanger is.

De 'Bieber-bronnen' van TMZ beweren overigens dat de zanger Tati nooit heeft aangeraakt.

16-11-2013 om 16:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!