Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheiding Eva Pauwels ingezet: "Franky heeft zelfs mijn libido afgepakt"

Scheiding Eva Pauwels ingezet: "Franky heeft zelfs mijn libido afgepakt"

http://oi42.tinypic.com/afdopz.jpg

Eva Pauwels (36) gaat voor de derde keer scheiden. Vorge week is ze samen met Franky de echtscheidingspapieren gaan ondertekenen. Franky kon het volgens Story niet verkroppen dat zijn vrouw in de prostitutie ging werken.


"Franky heeft er gelukkig mee ingestemd op te draaien voor de kosten van de notaris, zo'n 1.200 euro. Dat geld heb ik niet op overschot. Voor mij was die scheiding ook niet nodig. Achteraf heb ik Franky nog voorgesteld om een flesje champagne te kraken. Of om hem te trakteren op een etentje. Maar niet willen, hè!", verzucht Pauwels in Story. "Na de ondertekening is hij hier met slaande deuren vertrokken".

Muizenissen
Hoe het met Pauwels gaat? "Mijn hoofd zit vol muizenissen. Ik weet niet hoe het verder moet. Ik voel me zo alleen. Mijn ouders en mijn kinderen heb ik al wekenlang niet gehoord. De energie ontbreekt me om verder te gaan en een nieuwe woonst te zoeken. Het moet financieel ook lukken. Eerst wil ik nog wat spullen verkopen".

Al maanden geen seks meer
Trouwen wil ze niet nog een keer doen. "Dit was de laatste keer. Mijn hoofd staat zelfs niet meer naar de liefde. Franky heeft mijn libido afgepakt. Ik heb al maanden geen seks meer gehad, ook niet met mezelf."

05-11-2013 om 17:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seksueel grapje over prins Harry schiet royals in verkeerde keelgat

Seksueel grapje over prins Harry schiet royals in verkeerde keelgat

http://oi41.tinypic.com/zoe539.jpg

Het Britse Channel 4 wordt ervan beschuldigd dat ze de koninklijke familie in diskrediet heeft gebracht omdat ze een seksueel getinte grap over prins Harry hebben uitgezonden. In de komedieserie 'Fresh Meat' werd door een van de spelers gezegd dat de prins zich door een winkeljuffrouw manueel heeft laten bevredigen.


Channel 4 geeft volgens The Telegraph aan dat de grap met een knipoog en in de context gezien moet worden. Het personage zou het hebben gezegd om indruk te maken met een sterk verhaal.

Maar politicus Andrew Rosindell noemt het ongepast. "De media moeten de koninklijke familie niet betrekken in dit soort dingen. Het is verkeerd". Als er grappen worden gemaakt over politici is dit geen probleem volgens Rosindell. "Wij kunnen er op reageren, maar in die positie is het Koninklijk Huis niet. Dus het is oneerlijk".

Kensington Palace heeft niet gereageerd op de grap. Maar volgens de krant is het bekend dat Harry zich regelmatig kan ergeren aan het beeld dat van hem wordt geschetst.

Enkele dagen eerder werd nog een grap over de zoon van prins Charles uitgezonden in het programma 'Have I Got News For You'. Daar werd geïnsinueerd dat Harry cocaïne had gebruikt. Hierover zocht Kensington Palace wel contact met de BBC. De programmamakers wilden zich alleen verontschuldigen voor het verkeerd noemen van de naam van de peetouder van prins George. Op de grap die erop volgde wilden zij niet terugkomen.

05-11-2013 om 17:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shaun Ryder: "Wie niet in aliens gelooft, is idioot"

Shaun Ryder: "Wie niet in aliens gelooft, is idioot"

http://oi40.tinypic.com/2psgfbd.jpg

Shaun Ryder, die in de jaren negentig furore maakte als de zanger van The Happy Mondays én verslinder van allerlei drugs, vindt mensen die niet in buitenaards leven geloven "f*cking idiots".


Ryder beweert dat hij meer dan eens tekenen van buitenaards leven heeft gezien, als sinds zijn vijftiende. Hij erkent weliswaar dat sommige mensen die zijn overtuiging delen niet goed bij hun verstand zijn, maar wijst erop dat er ook heel wat geloofwaardige getuigenissen zijn.

Ryder, die de tv-show 'Shaun Ryder on UFO's' presenteert: "Je kan geen grotere 'believer' treffen dan ik. Ik weet wat ik heb gezien en ik had geen drugs genomen. Wie zegt dat er in de ruimte geen ander leven is, is een volslagen idioot".

"Je hebt veel verschillende mensen die in UFO's geloven. Daar zitten ook fantasten bij, maar wij hebben ook met fysici, agenten en generaals gesproken. Geloofwaardige mensen dus. Mensen die volhouden dat wij mensen de enigen in het universum zijn, zijn eikels".

Ryder was verbaasd toen hij de getuigenis hoorde van iemand die beweerde ontvoerd te zijn geweest door aliens. Daar was hij vroeger immers sceptisch over.

"Ik hecht niet veel geloof aan verhalen over ontvoeringen door aliens. Maar ik ontmoette een kerel, Travis Walton, en die deed me mijn ogen openen. Hij vertelde me hoe hij een ruimteschip zag, de lucht inging en het schip aanraakte. De energie die daarbij vrijkwam, gooide hem zes meter de lucht in. Daarna werd hij binnengelaten in het ruimteschip, kreeg hij er medische zorgen en dat redde zijn leven. Hij was vijf dagen lang vermist en zag eruit alsof hij uit de Vietnamoorlog kwam met posttraumatische stress".

04-11-2013 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Bridget Jones' onherkenbaar door plastische chirurgie?

'Bridget Jones' onherkenbaar door plastische chirurgie?

http://oi43.tinypic.com/f1ysld.jpg

Het was even schrikken toen Renee Zellweger haar opwachting maakte tijdens events in Los Angeles en New York. De ster uit de populaire 'Bridget Jones'- films begroette de menigte met wijd opengesperde ogen en een gelaat dat weinig expressie toeliet.


Meer hebben de tabloids natuurlijk niet nodig om over te gaan tot speculatie omtrent de corrigerende operaties die de ster al dan niet zou hebben ondergaan. Zo wordt gesuggereerd dat de actrice een ooglidcorrectie achter de rug heeft en allesbehalve zuinig is geweest met zogenaamde 'fillers' en botox.

04-11-2013 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber uit bordeel in Rio de Janeiro geplukt

Justin Bieber uit bordeel in Rio de Janeiro geplukt

http://oi44.tinypic.com/2gy69ap.jpg

Het Canadese tieneridool Justin Bieber zou volgens de Amerikaanse tabloid 'New York Post', betrapt zijn terwijl hij in lakens gewikkeld uit Centauros, een populair bordeel in Rio de Janeiro, werd gehaald door zijn bodyguards.

Volgens het blad sprong de zanger, die overigens enkel werd herkend aan een tattoo op zijn pols, op de achterbank van een auto die klaarstond en werd hij weggebracht door zijn veiligheidsmensen.

04-11-2013 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan Gosling en Eva Mendes: haar in de boter

Ryan Gosling en Eva Mendes: haar in de boter

http://oi42.tinypic.com/2n8sdgp.jpg

Het rommelt tussen Ryan Gosling en Eva Mendes. De twee, die elkaar leerden kennen op de set van 'The Place Beyond the Pines',  zijn nu al twee jaar samen maar volgens vrienden hangt er een definitieve breuk in de lucht.


Zes maanden geleden gingen Gosling en Mendes al even uit elkaar om zich te bezinnen over hun toekomst als koppel. Een insider in UsMagazine: "Hij is humeurig en zij is onzeker. Als ze een sms van een onbekend nummer op zijn gsm ziet, denkt ze dat hij het met andere vrouwen aanlegt. Het zou me niet verbazen mochten ze binnenkort voorgoed uit elkaar gaan".

Een andere bron verklaarde tegenover ShowbizSpy.com: "Eva weigert met haar vrienden en vriendinnen over haar relatie te praten. Van zodra iemand over Ryan begint, snoert ze die de mond. Het is duidelijk dat er iets fout zit".

Recent nog bleek dat Ryans verlangen om zich te settelen en een gezin te stichten de belangrijkste bron van onenigheid is. "Ryans vrienden weten dat hij klaar is om zich te settelen, honderd procent. Eva houdt wel van Ryan, maar ze is zeer onconventioneel. Ze heeft bindingsangst, dat is de bron van hun problemen".

04-11-2013 om 18:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna poseert met sigaret in de mond voor lesbiennes

Rihanna poseert met sigaret in de mond voor lesbiennes

http://oi44.tinypic.com/2e14pdz.jpg

Rihanna heeft zich laten strikken voor een fotoshoot in het Duitse magazine 032C, dat zich richt op lesbiennes. De zangeres werd door het Nederlandse fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin een gothic stijl aangemeten. Opvallend is Rihanna's kortgeknipte coupe.

Fashion Newz meldt dat Rihanna in verschillende outfits van Gucci poseerde, waaronder een lange jas en een sexy jurk. Op één van de foto's houdt ze haar borsten in bedwang. Haar donkere make-up, lange handschoenen en sigaretten maakten de gothic look compleet.

04-11-2013 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter legt beslag op eigendommen schoonzoon Spaanse koning

Rechter legt beslag op eigendommen schoonzoon Spaanse koning

http://oi40.tinypic.com/2epu2kh.jpg

In het kader van het corruptieonderzoek tegen Iñaki Urdangarin, de schoonzoon van de Spaanse koning Juan Carlos, heeft een Spaanse rechter vandaag beslag gelegd op verschillende van zijn eigendommen.


Rechter José Castro legde ook beslag op eigendommen van medeverdachte Diego Torres. De rechter verklaarde dat Urdangarin en Torres er niet in geslaagd waren te voldoen aan een betaling van 6,1 miljoen euro, een bedrag dat zou gebruikt worden als schadevergoeding indien beide verdachten schuldig bevonden worden aan corruptie. De twee zouden tussen 2004 en 2006 miljoenen euro's verduisterd hebben via een non-profitorganisatie die door Urdangarin geleid werd.

Prinses Cristina blijft buiten schot
Urdangarin is een voormalige Olympische handbalspeler die getrouwd is met prinses Cristina, de jongste dochter van de Spaanse koning. De schoonzoon van Juan Carlos is ook hertog van Palma de Mallorca. Tot de inbeslaggenomen eigendommen behoort onder meer de luxevilla van Urdangarin en prinses Cristina in de Barcelonese wijk Pedralbes. Sinds het koppel in 2012 naar Genève verhuisde staat de villa te koop. Er loopt ook een onderzoek naar Urdangarin en prinses Cristina wegens belastingontduiking, al is de prinses officieel niet in verdenking gesteld.

De affaire bezorgt de Spaanse koning kopzorgen. Meer en meer stemmen gaan op die om zijn aftreden vragen. De 75-jarige monarch wordt ook fel geplaagd door heupproblemen: deze maand gaat hij opnieuw onder het mes na een eerdere operatie in september. Het koningshuis ontkent dat koning Juan Carlos binnenkort zou aftreden ten voordele van zijn zoon, kroonprins Felipe.

04-11-2013 om 18:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkrachting in 'Downtown Abbey' krijgt toch geen staartje

Verkrachting in 'Downtown Abbey' krijgt toch geen staartje

http://oi44.tinypic.com/2a9whfb.jpg

Na een verkrachtingsscène in een aflevering van de populaire Britse dramareeks 'Downtown Abbey' die vorige maand vertoond werd op zender ITV volgden ruim 400 klachten. Mediaregulator Ofcom plaatst de makers en tv-zenders echter uit de wind, zo meldt de Britse krant The Guardian.


Zondagavonddrama in Groot-Brittannië kan soms schokkend zijn, zo bewees 'Downtown Abbey' vorige maand. De meid in de serie, Anna May Bates, gespeeld door Joanne Froggatt, werd er aangevallen en verkracht door een bediende van een gast, gespeeld door Nigel Harman. Hoewel de verkrachting zelf niet expliciet getoond werd, bleek de suggestie van de scène alleen al voldoende voor heel wat verontwaardigde reacties. Zender ITV ontving er ongeveer 200, mediaregulator Ofcom nog eens 244.

Ook in de Britse pers ontstond al snel discussie over de vraag of een dergelijke scène wel op haar plaats was. De bedenker van 'Downtown Abbey', Julian Fellowes, argumenteerde dat de scène helemaal niet sensationeel was uitgewerkt. "We zijn niet geïnteresseerd in sensationalisering, maar wel in het aftasten van de mentale en emotionele schade [van een verkrachting, nvdr]", stelde Fellowes. "'Downtown Abbey' brengt per reeks een aantal personages in een erg moeilijke situatie en je voelt de emoties die voortkomen uit die trauma's. Wanneer je zeer moeilijke en gevoelige verhaallijnen behandelt, is het minpunt dat ze veel meer inspanning van het publiek vereisen. Maar het pluspunt is dat ze je kunnen helpen op vlak van zelfanalyse."

Regulator Ofcom volgt nu die redenering en start geen officieel onderzoek naar de uitzending. Zo paste de scène binnen de context van het verhaal en waren er geen expliciete beelden te zien. Bovendien werd de aflevering vertoond na wat in het Verenigd Koninkrijk 'the watershed' genoemd wordt: het uur waarna beeldmateriaal mag uitgezonden worden dat niet geschikt is voor kinderen. Ook werd de uitzending voorafgegaan door een waarschuwing van ITV.

04-11-2013 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Price:

Katie Price: "In mijn hoofd ben ik Whitney Houston"

http://oi43.tinypic.com/1058uw1.jpg

Katie Price heeft al verschillende pogingen gedaan om een zangcarrière uit de grond te stampen. Tot nu toe zonder succes, maar het model heeft thuis wel een karaokeset en geeft toe dat een dronken avondje uit altijd eindigt met het zingen van de favoriete nummers van wijlen Whitney Houston.


"Mijn avondjes uit zijn echt een routine. Ik zing altijd vijf liedjes van Whitney Houston. Dat vind ik gewoon geweldig. Mijn vrienden vinden het minder leuk, want ik verplicht ze altijd om te gaan zitten en te kijken. Ik zeg vaak tegen mijn manager: laat me toch eens een plaat opnemen. Het is niet dat ik echt een carrière wil, ik ben geen popster, maar ik heb altijd een model of een popster willen zijn. In mijn hoofd ben ik Whitney Houston als ik dronken ben", aldus het model.

Katie, die met Harvey (11), Junior (8) en Princess (6) al drie kinderen uit vorige relaties heeft, beviel twee maanden geleden van Jett, haar eerste kind met huidige echtgenoot Kieran Hayler. En het model is naar eigen zeggen zo op haar gemak bij haar man dat ze het helemaal niet erg vindt om winden te laten in zijn bijzijn. "Ik voel me compleet bij hem, veilig en beschermd. Het gevoel van onzekerheid dat ik altijd had bij andere mannen heb ik niet bij Kieran. Ik heb nog nooit in het bijzijn van een man een wind gelaten. Dat zegt voor mij alles. Ik voel me beter dan ooit."

03-11-2013 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie vindt geen beelden van vechtende Chris Brown

Politie vindt geen beelden van vechtende Chris Brown

http://oi44.tinypic.com/2612m92.jpg

Chris Brown zou vorige week in Washington betrokken zijn geweest bij een vechtpartij, maar in het zwaarbeveiligde gebied zijn nergens videobeelden gevonden, meldt de entertainmentsite TMZ. Het gebrek aan bewijsmateriaal komt Brown, die in de proeftijd van een eerdere straf zit, mogelijk goed van pas.


Brown werd vlak bij het Witte Huis opgepakt nadat hij een man zou hebben geslagen. De politie kamde het hele gebied uit op zoek naar videobeelden van het gevecht, maar er zou niet één camera zijn aangetroffen waar bewijs van het incident op staat.

Naar verluidt zou het slachtoffer al eerder hebben verklaard dat hij niet geslagen is door de zanger, maar volgens de Amerikaanse entertainmentsite zou de politie daar niets mee doen. Als de politie niettemin geen zaken aantreft waarmee de beschuldiging kan worden gestaafd, gaat de zanger wellicht alsnog vrijuit.

03-11-2013 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cher grapt over verblijfplaats Sonny: hoe heet is het daar?

Cher grapt over verblijfplaats Sonny: hoe heet is het daar?

http://oi41.tinypic.com/2qtlf8g.jpg

Cher heeft in een openhartige vraag- en anwoordsessie op Facebook een grapje gemaakt over haar overleden ex-man Sonny Bono. Ze vroeg zich af of de vader van haar kind misschien in de hel verbleef.


In de jaren '60 braken Cher en Bono samen door als het folkrockduo Sonny & Cher. De twee waren toen al getrouwd. Hun huwelijk was geen geweldig succes, onder meer omdat Bono haar regelmatig bedroog. In 1975 gingen ze na een slepende rechtszaak over geld uit elkaar. Bono overleed in 1998 aan de gevolgen van een ski-ongeluk.

'Hoe heet is het daar?'
Een fan wilde van Cher weten wat ze tegen Bono zou zeggen als ze een minuut de tijd zou krijgen om met hem te praten. "Hoe heet is het waar je nu bent?", antwoordde de 67-jarige popster met een knipoog. Iemand anders stelde haar de vraag of ze haar ex miste. "Ik denk soms veel aan hem", schreef Cher. "Sommige dingen mis ik wel."

De Believe-zangeres kwam met nog meer opvallende uitspraken. Zo zei ze een hekel te hebben aan onrecht en de politici van de Tea Party, dat ze nooit in de spiegel kijkt en dat ze David Letterman nog steeds een eikel vindt. "Maar dat is juist leuk aan hem." Over een eventuele nieuwe liefde wilde Cher niks kwijt. "Dat gaat je niks aan."

03-11-2013 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nazi-roofkunst: 1.500 doeken decennialang in woning

Nazi-roofkunst: 1.500 doeken decennialang in woning

http://oi42.tinypic.com/2ymdk7m.jpg

Speurders van de douane hebben volgens het Duitse nieuwsmagazine Focus in de woning van een 80-jarige Münchenaar rond de 1.500 tot op vandaag verdwenen werken van meesters van de klassiek moderne kunst ontdekt en in beslag genomen. Het gaat om werken van onder meer Pablo Picasso, Henri Matisse, Marc Chagall, Emil Nolde, Franz Marc, Max Beckmann of Max Liebermann. De nationaalsocialisten zouden de werken van joodse verzamelaars geroofd of als 'ontaarde' kunst geconfisqueerd hebben, aldus Focus.


De speurders zouden al in de lente van 2011 in de woning van de man toegeslagen hebben. De douane was de man op het spoor gekomen bij een controle van cash geld tijdens een treinrit van Zwitserland naar München. De in beslag genomen werken bevinden zich nu in een beveiligd depot van de Beierse douane in Garching bij München. Een Berlijnse kunsthistorica probeert de herkomst en de waarde van de werken te achterhalen. Het magazine maakt gewag van een miljard euro.

De vader van de 80-jarige, een kunsthandelaar, had de werken in de jaren dertig en veertig opgekocht. Al ruim 50 jaar had de zoon ze in zijn appartement opgestapeld, in verduisterde, vervuilde kamers op zelfgemaakte stellingen. In de loop van de jaren had hij enkele doeken verkocht en van de opbrengst geleefd. Volgens Focus heeft het Openbaar Ministerie nu een onderzoek tegen hem geopend op verdenking van belastingontduiking. Toen de speurders dagenlang bezig waren met de woning leeg te maken en de werken wegbrachten, bood de man geen weerstand.

Een van de in beslag genomen doeken van Matisse zou eigendom geweest zijn van de joodse kunstverzamelaar Paul Rosenberg, de grootvader van de Franse journaliste Anne Sinclair. Sinclair, die al jaren ijvert voor de teruggave van de door de nazi's geroofde kunst, was volgens Focus niet op de hoogte van het bestaan van de Matisse.

03-11-2013 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Michael Jackson: "Murray zal opnieuw doden"

Familie Michael Jackson: "Murray zal opnieuw doden"

http://oi41.tinypic.com/x5a0eu.jpg

De familie van Michael Jackson vreest dat Conrad Murray opnieuw iemand zal doden als hij terug aan de slag mag als arts. Volgens TMZ zijn de familieleden van de King of Pop beledigd en geschrokken door de vraag van Murray om zijn rechten als arts terug te krijgen.

Ze hopen dan ook dat hij geen schijn van kans maakt nadat hij veroordeeld en opgesloten werd voor de dood van de zanger. De familie vindt het absoluut geen troost dat Murray aanhaalt dat hij gedurende zijn twintigjarige carrière niemand anders dan Michael Jackson kwaad heeft berokkend.

Ze vinden dat hij zo roekeloos is omgegaan met de zanger dat hij een levenslang verbod moet krijgen.

03-11-2013 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slechte timing: Weer ongeval tijdens show Cirque du Soleil

Slechte timing: Weer ongeval tijdens show Cirque du Soleil

http://oi43.tinypic.com/1zve3j6.jpg

Een acrobaat van Cirque du Soleil is ten val gekomen tijdens een voorstelling in Las Vegas. De stuntman trad op in het 'Wheel of Death' (Wiel des Doods) toen hij uitgleed, maakte het circus gisteren bekend.

Het ongeval gebeurde tijdens de show 'Zarkana', die op de Nederlandstalige website van het bedrijf wordt aangeprezen als een onweerstaanbare vreemde ontsnapping. De toestand van de gevallen acrobaat zou stabiel zijn.

De timing van het ongeval is pijnlijk. De autoriteiten in de Amerikaanse staat Nevada legden het bedrijf deze week nog een boete op van omgerekend 18.000 euro, na de dood van acrobate Sarah Guillot-Guyard. Zij verongelukte in juni nadat haar veiligheidsharnas was losgeraakt tijdens een stunt.

03-11-2013 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The New York Times vol lof over Veerle Baetens

The New York Times vol lof over Veerle Baetens

http://oi44.tinypic.com/102o8cj.jpg

De vertolking die Veerle Baetens neerzet in Felix van Groeningens 'The Broken Circle Breakdown' is één van de vier 'standout performances' in film deze winter. Dat schrijft filmrecensent Logan Hill van The New York Times in de zondagseditie van de krant.


Het artikel met als titel 'Star Turns Amid a Winter Flurry - Jared Leto, Veerle Baetens and Other Standout Performances' verschijnt net op het ogenblik dat van Groeningens film zijn Amerikaanse première beleeft in New York. Volgens The New York Times mag het filmpubliek zich deze winter verwachten aan vier filmvertolkingen die er met vlag en wimpel bovenuit steken. Veerle Baetens wordt daarbij in één adem genoemd met Jared Leto voor zijn rol in 'Dallas Buyers Club', Oscar Isaac uit 'Inside Llewyn Davis' en Tiger Chen die te zien is in 'Man of Tai Chi'.

Intensiteit en chemie
Hill staaft zijn keuze voor Veerle Baetens met de manier waarop de actrice haar rol "onafgebroken met zo'n intensiteit uitbeeldt alsof de tatoeages die haar lichaam bedekken niet alleen bestaan uit inkt, maar verweven werden met rauwe zenuwen". Verder heeft de recensent het ook over de chemie tussen Baetens en haar tegenspeler Johan Heldenbergh die "varieert van passionele lichamelijkheid en pijnlijke tederheid, tot met verstomming geslagen verdriet en roekeloze wreedheid".
 
Bluegrass
In het artikel komt Baetens ook zelf aan het woord. Zo spreekt ze o.a. over de manier van werken aan de film, hoe ze zich mentaal voorbereidde op de rol en hoe ze de bluegrass soundtrack niet zomaar tot een kopie van het origineel wilde herleiden, maar zich focuste op de emotionele eenvoud van de muziek.
 
Beste actrice op Tribeca
Het is niet de eerste keer dat Felix van Groeningens speelfilm gelauwerd wordt om zijn sterke acteerprestaties. Tijdens het Tribeca Film Festival in april kreeg Veerle Baetens al de prijs voor Beste Actrice. Bovendien konden beide hoofdrolspelers internationaal al op heel wat goede kritieken rekenen, zoals onder meer op de Britse krantenwebsite The Telegraph waar men het had over 'two of the most moving performances of the year'.

Na haar rol van Elise in 'The Broken Circle Breakdown', was Veerle Baetens op het scherm te zien als Margaretha van Anjou in de Britse prestigereeks 'The White Queen' en vertolkt ze Meester Teugels in Jan Verheyens 'Het vonnis'. Dezer dagen staat Baetens op de set van 'The Team', een internationale politieserie.

'The Broken Circle Breakdown' is de officiële Belgische inzending voor de Oscars in de categorie 'beste niet-Engelstalige film'.

03-11-2013 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arcade Fire op 24 november in Hallen van Schaarbeek

Arcade Fire op 24 november in Hallen van Schaarbeek

http://oi42.tinypic.com/20rlddv.jpg

De Canadese band heeft met 'Reflektor' een nieuw album uit dat algemeen bejubeld wordt. Op een tournee is het nog even wachten, al is het goed mogelijk dat de band uit Montreal op 24 november in ons land te zien is.

Arcade Fire heeft voor de release van het album namelijk een aantal kleine shows gespeeld in Montreal, Brooklyn en Miami onder de naam 'The Reflektors'. Daar zijn volgens Pitchfork nu ook shows in Parijs en het Verenigd Koninkrijk aan toegevoegd. En volgens de doorgaans goed ingelichte fansite Arcade Fire tube staan The Reflektors op 24 november in de Hallen van Schaarbeek in Brussel. Een affiche die op Twitter de ronde doet, moet die geruchten nog wat kracht bijzetten. Dat die affiche het concert aankondigt voor 2014 zullen we gemakkelijkheidshalve op een drukfoutje houden.

De voorverkoop start, volgens Arcade Fire tube, op 7 november.

02-11-2013 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Green Mile-acteur en 34 jaar jongere vrouw uit elkaar

Green Mile-acteur en 34 jaar jongere vrouw uit elkaar

http://oi41.tinypic.com/121deol.jpg

Green Mile-acteur Doug Hutchinson en Courtney Stodden hebben een punt gezet achter hun huwelijk. De 53-jarige Doug en de 19-jarige Courtney waren zo'n 2,5 jaar getrouwd.


Dat meldt Daily Mail op basis van bronnen dichtbij het stel. Het huwelijk van de twee stond vooral in het teken van controverse en media-aandacht.

Hutchinson is bekend van een bijrol als gemene gevengenisbewaarder in de legendarische film The Green Mile. Als acteur kende hij verder niet al te veel succes. Toen hij na zijn vijftigste plotseling in het huwelijksbootje stapte met de destijds 16-jarige Courtney, stond Hutchinson weer volop in de schijnwerpers.

Cup DD
Velen beschuldigden Doug van pedofilie. De rechter bepaalde echter dat het huwelijk gewoon door kon gaan, omdat de moeder van Courtney schriftelijk toestemming wilde geven.

Courtney, inmiddels 19 jaar, probeert nu de pers haar in het vizier heeft door te breken met zingen, acteren en allerlei zelfgemaakte video's. Ze verschijnt in het openbaar voornamelijk schaars gekleed. Onlangs liet ze haar borsten vergroten tot cupmaat DD.

02-11-2013 om 12:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Casino wil geld terug van Lindsay Lohan"

"Casino wil geld terug van Lindsay Lohan"

http://oi40.tinypic.com/34nl99x.jpg

Lindsay Lohan heeft geen goede beurt gemaakt bij een casino in Connecticut, schrijft TMZ. De blondine was geboekt als gastvrouw bij een Halloweenfeestje, maar ze kwam veel te laat en voldeed niet helemaal aan haar verplichtingen.


Lohan (27) kreeg omgerekend ruim 37.000 euro voor de schnabbel. Ze werd om 10 uur 's avonds verwacht, maar kwam pas om kwart voor middernacht aan.

Toen de actrice er eenmaal was, nam ze niet de tijd om op de rode loper te poseren en met de aanwezige fans te praten. In plaats daarvan ging Lohan meteen naar het feestje toe. Dat was een tweede tegenvaller voor de goktempel.

Belazerd
De organisatie voelt zich belazerd en zou nu proberen opnieuw te onderhandelen over de contractvoorwaarden, wat erop neerkomt dat Lohan misschien een deel van het geld terug moet geven.

Overigens kwam ze verkleed als het roodharige horrormeisje Carrie naar het evenement. Als gastvrouw stelde de gevallen superster verder niet teleur, weet de entertainmentsite.

02-11-2013 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Madeleine: "Beetje snel en plotseling zwanger"

Prinses Madeleine: "Beetje snel en plotseling zwanger"

http://oi39.tinypic.com/2ic05q9.jpg

Prinses Madeleine van Zweden vindt dat ze een beetje snel en erg plotseling zwanger is geraakt. "Beter op deze manier dan alles proberen van tevoren te plannen en dan zien dat er niets gebeurt", zegt Madeleine in de Zweedse editie van Elle.

De prinses, de vijfde in lijn van troonopvolging in Zweden, is nu bijna vijf maanden zwanger van haar man Chris O'Neill en is daar erg blij mee, vervolgt ze. Ze is uitgerekend in maart 2014. Het koppel trouwde in juni dit jaar.

De 31-jarige prinses zegt dat ze zwangerschapsboeken leest om zich voor te bereiden op de komst van het kindje. Madeleine en Chris wonen in New York, maar naar verwachting keert ze terug naar Zweden voor de bevalling.

02-11-2013 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!