Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Biebers agressieve bodyguard opgepakt

Justin Biebers agressieve bodyguard opgepakt

http://oi39.tinypic.com/2ah5en9.jpg

Eén van de bodyguards van Justin Bieber is gearresteerd. De beveiliger van de zanger zou een fotograaf hebben aangevallen en diens camera hebben beschadigd.

Het incident gebeurde woensdag in Hawaï, op het eiland Kauai. Biebs genoot daar van het strand en de zee, toen er een 29-jarige man opdook die foto's begon te schieten van Justin.

Bodyguard Dwayne Patterson was hier niet mee gediend en vroeg de man de beelden te verwijderen. De fotograaf weigerde waarop de spierbundel hem aanviel. Het slachtoffer heeft naast een beschadigde camera niks overgehouden aan het incident, weet entertainmentsite TMZ. Patterson is ondertussen op borgtocht vrijgelaten.

22-11-2013 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne moet twee weken haar mond houden

Kelly Osbourne moet twee weken haar mond houden

http://oi39.tinypic.com/a0yjo4.jpg

De komende twee weken hoort er geen enkel woord uit de mond van Kelly Osbourne te komen. Ze heeft namelijk last van knobbeltjes op haar stembanden die kunnen uitgroeien tot poliepen en moet daarom rust houden.

Kelly's arts heeft haar verboden om de komende tijd te spreken en dat vindt de Fashion Police-presentatrice verschrikkelijk. "Dit vind ik erger dan de gevangenis", schrijft Osbourne op Instagram bij een foto van haar stembanden.

22-11-2013 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell reed amper 2 keer met auto van 1,5 miljoen

Simon Cowell reed amper 2 keer met auto van 1,5 miljoen

http://oi44.tinypic.com/sdef42.jpg

In 2010 kocht de muziekproducent Simon Cowell de sportwagen Bugatti Veyron voor een klein fortuin. Tijdens zijn bezoekje aan de talkshow van Ellen Degeneres biechtte hij op dat hij er maar zelden mee rijdt.

"Ik twijfelde erover om de sportwagen te kopen, de volgende dag ben ik in de garage gestapt en heb ik het nodige geld op tafel gelegd", aldus de kersverse papa. Het jurylid van X Factor gaf ook toe dat hij intussen nog maar twee keer met de wagen heeft gereden. Zo heeft hij er eens goed mee opgetrokken op Sunset Boulevard in Los Angeles. Ellen gaf als afscheid nog een miniversie van deze auto voor zijn ongeboren zoon, Cowell was er in elk geval erg blij mee.

22-11-2013 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slechts tien procent voor de Filipijnen? Dat kan beter, Kim

Slechts tien procent voor de Filipijnen? Dat kan beter, Kim

http://oi44.tinypic.com/rldfft.jpg

De passage van tyfoon Haiyan op de Filipijnen heeft inmiddels al meer dan vijfduizend mensenlevens geëist. Tijd om in gang te schieten, vindt nu ook Kim Kardashian. De realityster veilt heel wat oude kleren en spullen op eBay, de opbrengst gaat naar hulporganisatie International Medical Corps. Of althans, toch tien procent...

KK geeft op haar site wat meer uitleg over het initiatief. "Hallo allemaal, dit is een heel speciale veiling: een deel van de opbrengst gaat naar een non-profitorganisatie die families in afgelegen regio's medische hulp en basismiddelen schenkt, zoals voedsel, zuiver drinkwater en broodnodige medicijnen. Mijn gebeden en gedachten gaan naar de slachtoffers van de tyfoon." Mooi initiatief, al blijft die tien procent toch wat minnetjes voor een diva met zo'n 30 miljoen euro op het spaarboekje.

Onder de stukken zitten gedragen pareltjes van topontwerpers als Marc Jacobs, Chanel en Dolce & Gabbana. De iets minder gefortuneerden kunnen echter ook hun kans wagen met enkele exemplaren uit de collectie van de Kardashians.

22-11-2013 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Rolling Stones gaan op tournee in Australië

The Rolling Stones gaan op tournee in Australië

http://oi42.tinypic.com/2iscxow.jpg

The Rolling Stones gaan op tournee in Australië, voor het eerst in zeven jaar. Cricketfanaat Mick Jagger gaat er op 22 maart volgend jaar met zijn Stones het nieuwe cricketstadion Oval in Adelaide plechtig openen.

"Het is geweldig dat we uitgenodigd zijn om het historische Oval te openen. We kijken uit naar dit optreden, we zijn al bijna twintig jaar niet meer in Adelaide geweest", laat Jagger weten.

Verwacht wordt dat nog deze week andere optredens in Australië en Nieuw-Zeeland zullen worden aangekondigd. Naast Jagger, Keith Richards, Ron Wood en Charlie Watts gaat ook oudgediende Mick Taylor als 'special guest' mee op tournee.

The Rolling Stones gaven dit jaar enkele optredens tijdens de '50 and Counting'-minitournee naar aanleiding van hun 50Ste verjaardag. Jagger (70) liet al verstaan dat die hem danig zinden dat hij popelt om opnieuw de hort op te gaan.

Over de Australische concerten van de Stones wordt al maanden gespeculeerd. De band trad daar voor het laatst op tijdens de Bigger Bang-tour van 2006. De optredens in Australië kunnen gezien worden als de volgende stap van de jubileumtournee 50 & Counting die in november 2012 begon in Parijs en Londen. Vervolgens werden er concerten gegeven in Noord-Amerika. Twee gratis concerten in het Londense Hyde Park in juli, waarvan inmiddels ook DVD- en plaatregistraties zijn verschenen, sloten het halve eeuwfeest van de Stones voorlopig af.

Europa
De muzikanten hebben de afgelopen maanden in interviews echter regelmatig de mogelijkheid uitgesproken dat ook andere delen van de wereld zouden worden aangedaan als iedereen zich fit voelde. Bronnen rond The Rolling Stones melden dat er mogelijk binnenkort ook concertdata in Azië bekend worden gemaakt.

Over Europese data is nog niets bekend. Maar het is niet ondenkbaar dat dit later in 2014 ook nog volgt. Mick Jagger en Keith Richards zijn dan 70 jaar. The Rolling Stones speelden in 2007 voor het laatst in ons land.

20-11-2013 om 18:26 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham op de knieën voor Eva Longoria

Victoria Beckham op de knieën voor Eva Longoria

http://oi39.tinypic.com/skw2me.jpg

Beste vriendinnen gaan niet alleen door het vuur voor mekaar maar duidelijk ook op de knieën. Dat blijkt uit een foto die Posh via twitter de wereld in stuurde. De blootvoetse designer zit geknield op de grond om wat aanpassingen te doen aan het galakleed van Eva Longoria.

Beide celebrities hebben immers een passie voor mode gemeen. Geen wonder dus dat Eva bij hippe Victoria ging aankloppen voor een jurk voor het Global Gift Gala in Londen. En dat loonde want na de subtiele aanpassingen van Posh zat het kleed als gegoten. Longoria was met stip de ster van de rode loper.

20-11-2013 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar zijn jouw wenkbrauwen naartoe Miley?

Waar zijn jouw wenkbrauwen naartoe Miley?

http://oi41.tinypic.com/2yno30i.jpg

Wanneer Miley Cyrus haar kans schoon ziet om op te vallen, dan zal ze die zeker niet laten liggen. Aangezien het 'twerken' over zijn hoogtepunt heen is, moet naar iets anders gegrepen worden. "Wat als ... ik mijn wenkbrauwen nu eens zou bleken?" moet het popidool gedacht hebben.

Geen betere gelegenheid om die nieuwe look te demonstreren door te poseren voor een selfie met Miranda Kerr in Los Angeles. Hopelijk heeft het Australische topmodel ook duidelijk gemaakt aan Miley dat het echt geen zicht is.

20-11-2013 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chloë Grace Moretz voelde zich eenzaam op set 'Carrie'

Chloë Grace Moretz voelde zich eenzaam op set 'Carrie'

http://oi40.tinypic.com/zodzd2.jpg

Chloe Grace Moretz heeft laten weten dat ze zich tijdens de opnames van 'Carrie' nog nooit zo alleen heeft gevoel. De 16-jarige actrice zegt dat sommige scènes zo emotioneel waren dat de tranen over haar wangen rolden.

"Ik heb het geluk dat ik niet zo snel bang word, maar er waren genoeg momenten waar ik het heel moeilijk had. Ik kon me heel goed identificeren met het isolement en de pijn die Carrie moest ondergaan. Deze film kruipt echt in je kleren", aldus Moretz aan het Britse magazine Look.

Overal bloed
"Toen we de scène op het galabal filmden, hoorde ik een sissend geluid en dacht ik: 'Oh God, het komt er allemaal uit', waarna er liters bloed over me heen droop en over mijn gezicht liep. Ik zat helemaal onder het bloed toen de regisseur teken deed naar de kinderen om mij uit te lachen. Ik ben op dat moment écht Carrie geworden."

"Ik voelde me zo alleen. Ik heb me op het einde van de dag in mijn trailer teruggetrokken, waar ik me heb neergezet en ben beginnen wenen. Ik had me nog nooit zo alleen gevoeld. Het was een verschrikkelijk eng gevoel."

20-11-2013 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adam Levine is meest sexy man van 2013

Adam Levine is meest sexy man van 2013

http://oi42.tinypic.com/2m6mkye.jpg

Adam Levine is de meest sexy man van het jaar 2013. Het tijdschrift People heeft de 34-jarige Maroon 5-zanger uitgeroepen tot Sexiest Man Alive. Eerdere winnaars waren onder anderen de acteurs Channing Tatum, Bradley Cooper en Ryan Reynolds.

De zanger zegt in een reactie "stomverbaasd" te zijn. "Als muzikant droom je ervan een Grammy te winnen, maar ik wist niet dat dit ook mogelijk was. Het leek wel of er een grapje werd gemaakt, maar dat was niet zo, dus dat is cool." In een bijbehorend interview onthult Adam dat hij soms huilt om films, dat hij graag naakt is en dat hij niet kan wachten zich te settelen met zijn verloofde, het topmodel Behati Prinsloo.

Gossip Cop wist vorige week al te melden dat Levine dit jaar zou de eer zou krijgen. Eerdere winnaars waren onder anderen de acteurs Channing Tatum, Bradley Cooper en Ryan Reynolds.

20-11-2013 om 18:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin van Brusselmans: "Nee, ik ben geen BV-jager"

Vriendin van Brusselmans: "Nee, ik ben geen BV-jager"

http://oi42.tinypic.com/2qkkyh2.jpg

De 25-jarige bevallige journaliste Melissa Janssens staat sinds kort bekend als het nieuwe liefje van de populaire schrijver Herman Brusselmans (56). Niet haar eerste vriendje in het BV-milieu, zo blijkt nu. Eerder al had Melissa relaties met zangers Daan en Fred Di Bono. "Maar ik beland heus niet met elke interviewee in bed", zegt ze in Het Nieuwsblad. "Ik ben geen BV-jager."

De West-Vlaamse Melissa wordt uit alle hoeken gepolst over haar liefdesleven, nu ze (even) in het middelpunt van de belangstelling staat. In Het Nieuwsblad zegt ze dat ze liever een anonieme journaliste wil blijven. Maar voor wie de plaats inneemt van Tania De Metsenaere - de meest bekende niet-BV van Vlaanderen - als nieuwe muze van Herman Brusselmans, is dat niet makkelijk.

En wat blijkt? Melissa was eerder al een koppel met Daan (44) en met Fred Di Bono (35), frontman van Silverene maar bekender als ex van Evi Hanssen (en dier plastische omschrijving van de man ooit in de pers). "Ik heb Daan geïnterviewd voor de Krant van West-Vlaanderen en daarna zijn we contact blijven houden. Ik kende hem al vanop café in Gent. We waren heel goede vrienden. En Fred en ik zijn zeer vaak gaan eten. Maar die contacten behoren tot het verleden. Ik ben 25, het is toch logisch dat ik al eerdere relaties heb gehad?"

Na een interview voor P-magazine was het dus opnieuw prijs met een BV: auteur Herman Brusselmans. Melissa voelt de commentaren van de goegemeente al van ver aankomen. "Herman is zelf met het nieuws naar buiten gekomen en daarom wil ik het ook bevestigen. Maar meer wil ik daar niet over kwijt. Ik ben geen aandachtszoeker", aldus Melissa aan onze collega's. "Ik heb onlangs nog Flip Kowlier gesproken en ben daarna met hem een koffie gaan drinken. Gewoon, omdat ik hem een boeiende persoon vind."

"Mag het even?", horen we tussen de regels gieren. Het zal wel zijn!

20-11-2013 om 18:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winnaar 'Miljoenenjacht' opent website

Winnaar 'Miljoenenjacht' opent website

http://oi41.tinypic.com/2mmclrb.jpg

De Nederlandse banketbakker Arrold van den Hurk is samen met zijn advocaat Peter Plasman een website begonnen, getiteld 'rechtopmiljoenen.nl'. Van den Hurk vindt dat hij recht heeft op de 5 miljoen euro die hij door een vergissing van hemzelf misliep in het Nederlandse tv-programma 'Miljoenenjacht'.

In de uitzending van 3 november drukte kandidaat Arrold van den Hurk op de rode knop waarmee hij een bod van 125 duizend euro van de bank accepteerde. Hij liep daarmee het bedrag van maar liefst vijf miljoen euro mis, dat in het door hem gekozen koffertje bleek te zitten.

Van den Hurk zei meteen dat hij per ongeluk, door de zenuwen, op de knop had gedrukt. Hij had eigenlijk willen doorspelen. De notaris werd geraadpleegd, maar die oordeelde dat de druk op de knop definitief was. "Ik vind het bijzonder spijtig, maar de reglementen zijn de reglementen. Gedrukt is gedrukt. Dus helaas."

Petitie
Met de website probeert de teleurgestelde banketbakker samen met zijn advocaat de twijfelaars te overtuigen dat hij wel degelijk recht heeft op de hoofdprijs van vijf miljoen euro: 'Arrold heeft recht op miljoenen,' valt er te lezen op de site.

Een petitie om RTL met de hand over het hart te laten strijken en de hoofdprijs alsnog toe te kennen, leverde kort na de geruchtmakende uitzending slechts 135 handtekeningen op.

'Loslaten'
Aanvankelijk leek Arrold nog tevreden met de 'troostprijs' van 125.000 euro. De dag na de uitzending vertelde hij aan onze collega's van AD.nl  dat "het  niet iedere dag voorkomt dat je ze zo makkelijk verdient. Daar moet je tevreden mee zijn. We zijn supergelukkig. Het is natuurlijk wel een verschil, 5 miljoen of 125.000 euro. Dat scheelt een boel nullen. Maar over 'als' moet je niet praten. 'Loslaten, noemen ze dat geloof ik, dat moeten we nu doen."

Reactie Postcode Loterij
Volgens de Postcode Loterij heeft de kandidaat van Miljoenenjacht geen poot om op te staan. Er is voldaan aan de spelregels, laat de Postcode Loterij in een reactie aan RTL Nieuws weten. 'De deelnemers aan het programma, dat al vele seizoenen loopt, krijgen de spelregels van tevoren toegestuurd. Deze regels worden in de studio nogmaals toegelicht.'

'Bij het tweede bod van de bank, nadat de finalist al eenmaal het kastje weer had gesloten, heeft hij bij het tweede bod de rode knop ingedrukt. Daarmee gaf hij aan akkoord te gaan met dat bod. De notaris heeft beslist dat de regels bepalen dat het drukken op de bekende rode knop betekent dat het bod van 125.000 euro van de bank door de finalist was geaccepteerd. Hiermee is voldaan aan de spelregels.'

20-11-2013 om 17:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Free Record België vraagt faillissement aan

Free Record België vraagt faillissement aan

http://oi43.tinypic.com/2qdtumx.jpg

Free Record Shop (FRS) heeft vanochtend het faillissement bij de rechtbank in Antwerpen aangevraagd voor de Belgische tak. De vakbond gaat ervan uit dat Free Record Shop België een doorstart zal maken. Dat zegt BBTK-secretaris Benny Willems.

Het gaat om 68 winkels in België met in totaal 230 medewerkers. Dat heeft het Nederlandse bedrijf in een persverklaring meegedeeld. De vestigingen van Free Record Shop in Nederland en Luxemburg zijn niet bij de faillissementsaanvraag betrokken. Guy van Doosselaere, Nick Peeters en Peter Verstraeten werden als curatoren aangesteld en zullen het faillissement verder afhandelen.

"Door het aanhoudend tegenvallende consumentenvertrouwen en de onmogelijkheid van de entertainmentindustrie om in de vorm van aangepaste leveringsvoorwaarden Free Record Shop de helpende hand te reiken, bleef optimale bevoorrading van de winkels uit en kwam met name de Belgische organisatie in zwaar weer", staat in de verklaring.

FRS België werd in juli overgenomen door Fresh Entertainment Holding. De Nederlandse tak van FRS ging failliet en maakte een doorstart in afgeslankte vorm. FRS zegt ook te streven naar een doorstart van zijn Belgische activiteiten, "zodat zoveel mogelijk winkels geopend blijven en een groot aantal banen kan worden veiliggesteld".

19-11-2013 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doek valt over 'Spider-Man'-musical

Doek valt over 'Spider-Man'-musical

http://oi44.tinypic.com/2ish0jp.jpg

Het doek valt voor de duurste theaterproductie in de wereldgeschiedenis. De geplaagde musical 'Spider-Man: Turn Off The Dark' wordt in januari voor de laatste keer opgevoerd op Broadway. Dat meldt The New York Times.


De productie, die 75 miljoen dollar kostte, kampte de laatste tijd met zwaar teruglopende kaartverkoop. Wel wordt er een aangepaste versie van het stuk gemaakt die naar verwachting vanaf 2015 in Las Vegas te zien zal zijn. Volgens de makers komt de productie in Las Vegas beter tot zijn recht dan in New York.

'Spider-Man: Turn Off The Dark' werd vanaf de eerste try-outs geplaagd door veel problemen. In het spektakelstuk vlogen de acteurs door het theater, maar spelers raakten gewond tijdens deze stunts. Bovendien waren de recensies vernietigend, ondanks diverse aanpassingen in tekst en muziek.

Het was de bedoeling dat de voorstelling jarenlang op Broadway te zien zou zijn. Alleen op die manier hadden de producenten uit de kosten kunnen komen. Het stuk is nu drie jaar te zien geweest. In het begin trok 'Spider-Man' nog veel nieuwsgierigen, maar uiteindelijk was de slechte mond-tot-mond-reclame toch funest.


19-11-2013 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paulien heeft eerste album klaar

Paulien heeft eerste album klaar

http://oi40.tinypic.com/330qzkl.jpg

Precies 200 dagen na haar overwinning in 'The Voice' heeft zangeres Paulien Mathues haar eerste album klaar. Om dat te vieren trakteerde de zichtbaar trotse zangeres in het Brusselse café De Monk op hapjes en spaghetti alvorens ook enkele songs uit 'Flying Thoughts' op de wereld los te laten.

Coach en mentor Jasper Steverlinck wist met zijn fierheid geen blijf. Net als Johannes Verschaeve (The Van Jets), Tom Helsen en Sioen die Paulien enkele nummers cadeau deden. Grappig ook, op geen enkel moment had iemand het over 'The Voice'. In speeches werd fijntjes verwezen naar 'dat programma' of 'die tv-show'.

Paulien Mathues kreeg van de platenfirma 'carte blanche' en wil duidelijk niet in een hokje gestopt worden. Als toemaatje kreeg ook papa/cartoonist Quirit een schattige veeg uit de pan. "Ik dank in de eerste plaats mijn ouders. In het begin hebben ze me eigenlijk helemaal niet gesteund. (lacht) Maar nu zijn ze mijn grootste fans."

19-11-2013 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meryl Streep benaderd om Susan Boyle te spelen

Meryl Streep benaderd om Susan Boyle te spelen

http://oi44.tinypic.com/w8t3sx.jpg

Oscarwinnares Meryl Streep is aangezocht om de rol van zangeres Susan Boyle te spelen in een biopic over de Schotse die in 2009 faam verwierf na haar deelname aan 'Britain's Got Talent'.


Boyle in dagblad Metro: "Ik wil zelf liever niet in die film spelen. Ik wil dat iemand mij speelt. Waarschijnlijk Meryl Streep, ik heb begrepen dat zij benaderd is".

Vorig jaar onthulde Boyle dat ze enkel genoegen zou nemen met Julie Walters om haar rol te spelen, en dat George Clooney haar manager zou moeten spelen.

19-11-2013 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie Pfaff was niet welkom op uitvaart van zus

Jean-Marie Pfaff was niet welkom op uitvaart van zus

http://oi39.tinypic.com/veubr7.jpg

Antoinette Pfaff (62) overleed op Allerzielen aan de gevolgen van een slepende ziekte. Zowat 250 aanwezigen namen tijdens een aangrijpende dienst in Beveren afscheid. Grote afwezige op de dienst was haar broer Jean-Marie, met wie de familie al jaren in onmin leeft.

Er was niemand van de tak uit Brasschaat aanwezig op de uitvaart van Antoinette. Jean-Marie en zijn gezin waren volgens Story niet uitgenodigd op de burgerlijke dienst en ook andere broers waren niet welkom.

19-11-2013 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Finalisten 'Mijn restaurant' verwelkomen zoontje

Finalisten 'Mijn restaurant' verwelkomen zoontje

http://oi41.tinypic.com/2s0jmhf.jpg

Lucie Ory (26) en Jimmy Michiels (28), bekend van het VTM-programma 'Mijn restaurant!', zijn vorige week de ouders geworden van een zoon, Jasper. Het koppel is intussen zes jaar samen en wil volgend jaar ook trouwen. Dat meldt Story.

19-11-2013 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw lief Brusselmans is 25-jarige journaliste

Nieuw lief Brusselmans is 25-jarige journaliste

http://oi40.tinypic.com/2liafjk.jpg

Ze is 25 jaar, razend knap, freelance journaliste en net als hij dol op koffie: Melissa Janssens. De nieuwe vriendin van Herman Brusselmans is 31 jaar jonger dan de schrijver maar dat kan de pret niet drukken. In Het Laatste Nieuws vandaag zegt Brusselmans dat hij heel blij is met Melissa en zij benadrukt dat zulks wederkerig is.


De twee zijn inmiddels drie weken samen. Tweeënhalf jaar na de breuk met zijn "muze en godin" Tania De Metsenaere heeft Brusselmans dan toch opnieuw geluk in de liefde gevonden. Melissa is dol op sociale media, houdt van Abba en net als haar lief schrijft ze graag over seks.

19-11-2013 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Backstreet Boys op 22 maart in Sportpaleis

Backstreet Boys op 22 maart in Sportpaleis

http://oi44.tinypic.com/im8j2o.jpg

Backstreet Boys komen op zaterdag 22 maart 2014 naar het Sportpaleis in Antwerpen met hun nieuwe wereldtournee 'In a World Like This'. Afgelopen zomer verscheen het gelijknamige album van de boysband.


Backstreet Boys vieren hun twintigjarig bestaan. 'In a World Like This' is het eerste album waarop Kevin Richardson opnieuw te horen is. Richardson verliet de band in 2006, maar in 2012 werd bekend dat hij zich opnieuw bij de band zal voegen. Door zijn terugkeer is de originele bezetting van de band, zoals die in 1993 ontstond, weer hersteld.

De band werd onlangs door Entertainment Weekly uitgeroepen tot beste boysband aller tijden.

Tickets voor het concert op zaterdag 22 maart kunnen besteld worden vanaf vrijdag 22 november om 10 uur. Tickets kosten 44, 54 of 65 euro en kan je hier bestellen of telefonisch op 070 345 345 (max. 0,30 euro/minuut) of in de Fnac-winkels.

18-11-2013 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het is eens iets anders: zedige Miley krijgt kritiek

Het is eens iets anders: zedige Miley krijgt kritiek

http://oi40.tinypic.com/27wrbs.jpg

We zijn het niet van haar gewoon, maar deze keer heeft Miley Cyrus kritiek gekregen omdat ze een te saai en slecht optreden heeft gegeven tijdens X Factor.


Normaal zet de zangeres overal waar ze komt de boel op stelten en krijgt ze kritiek wegens te sexy of vulgair, maar deze keer was het zowaar omgekeerd. De fans van X Factor hadden een memorabele show verwacht, maar werden behoorlijk teleurgesteld. Op Twitter waren na het optreden van Miley dan ook veel opmerkingen over slechte zang en haar saaie outfit te lezen.

Een en ander heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat Miley op voorhand enkele regels kreeg opgelegd van de bazen van de talentenjacht. Zo mocht de zangeres niet twerken tijdens haar optreden, maar de fans hadden gehoopt dat ze de regels aan haar laars zou lappen. Miley hield het echter heel rustig in een lange jurk en dat viel dus niet in de smaak.

18-11-2013 om 18:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!