Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaten willen nieuwe vtm-serie niet op het scherm

Advocaten willen nieuwe vtm-serie niet op het scherm

http://oi44.tinypic.com/9zpv0l.jpg

De advocaat van Roger Vangheluwe, maar ook strafpleiters Jef Vermassen en Piet Van Eeckhout vinden het ongehoord dat omroep VTM met de nieuwe reeks 'Ontspoord' bekende misdaadzaken nog voor het echte proces is begonnen tot fictie verwerkt. Daarom overwegen ze met gerechtelijke stappen de uitzending van de serie te voorkomen, dat melden de kranten Het Nieuwsblad en De Standaard.

Vooral Joris Van Cauter, advocaat van ex-bisschop Roger Vangheluwe is boos door de keuze van verhaallijnen van de regisseurs. Zijn cliënt heeft bekend jarenlang zijn neef te hebben misbruikt, maar wacht nog steeds op de aanvang van zijn proces. "Van Gheluwe moet nog voor de rechter verschijnen, het kan toch niet dat hij nu al het ondewerp is van een fictieprogramma? Ik heb nog niet met mijn cliënt gesproken over de VTM-reeks, maar de kans bestaat dat wij 'Ontspoord' uit de ether laten halen. De reeks staat namelijk een eerlijk proces in de weg."

Ook vreest Van Cauter dat de reeks een eenzijdige kant van het verhaal zal brengen, omdat de programmamakers nooit naar de versie van Van Gheluwe over de feiten hebben geluisterd. "Omdat het strafdossier geheim is, kon dit ook niet als basis dienen. Deze reeks zal de publieke opinie over Van Gheluwe negatief beïnvloeden", besluit Van Cauter.

27-11-2013 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Vlaamse werkt met 'den John' aan nieuwe realityreeks"

"Vlaamse werkt met 'den John' aan nieuwe realityreeks"

http://oi42.tinypic.com/6dy4ur.jpg

De geschiedenis herhaalt zich voor John Bryan. Volgens 'TV Familie' is hij alweer aan een realityreeks aan het werken en met Charlotte Rabin zou hij zelfs een nieuwe Astrid aan de haak geslagen hebben.

De Vlaamse ging al gezellig tafelen met 'den John', meer zelfs: midden december is ze van plan om definitief haar 'American dream' na te jagen. "Het gaat uitstekend met John", klinkt het uit haar mond. "Hij is altijd vriendelijk, enthousiast en opgewekt. Hij verwerkt de scheiding natuurlijk op zijn manier: door veel te werken. Ze horen en zien elkaar wel nog regelmatig. Astrid mag dan beweren dat overspel onvergeeflijk is, toch belt zij hem zelf vaak op."

"Ik werk samen met John aan een komisch realityprogramma met een heel positieve boodschap", gaat Charlotte verder. "Eigenlijk wordt het een beetje zoals 'Astrid in Wonderland'. Ik speel er zelf in mee én ik zal de reeks producen, in samenwerking met John. De serie zal eerst in Amerika op tv te zien zijn, maar daarna is het de bedoeling dat ze naar Vlaanderen komt."

Betekent dit dan dat Charlotte iets met 'den John' heeft? "Maar nee. Onze contacten zijn puur zakelijk. Dat is ook de enige reden waarom ik contact met hem heb opgenomen. Ik was al in LA om aan het project te werken en hij is mee op de kar gesprongen. Je moet ook niet denken dat hij mijn hotelrekening of mijn eten heeft betaald, dat heb ik allemaal zelf gedaan."

27-11-2013 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Smos' bevestigt tweede seizoen van 'Safety First'

'Smos' bevestigt tweede seizoen van 'Safety First'

http://oi42.tinypic.com/2eofkgo.jpg

Er komt een tweede seizoen van de populaire vtm-reeks 'Safety First'. Dat maakt niemand minder dan Simon Vos aka 'Smos' zelf bekend op Facebook. "Yes, Derk heeft het contract voor een tweede seizoen binnengehaald!", klinkt het daar.

Vanavond staan Dirk, Luc, Smos en Ingrid weer klaar om de veiligheid te garanderen. Ditmaal bewaken ze het Afrikamuseum in Tervuren. Bekijk hier al één van de grappigste fragmenten uit de aflevering van vanavond, dat we na toestemming van vtm mogen meegeven op deze site.

27-11-2013 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek naar Werchter-tickets voor agenten

Onderzoek naar Werchter-tickets voor agenten

http://oi41.tinypic.com/2ljlqxi.jpg

Agenten van de twee politiezones rond de wei in Werchter zouden jaarlijks honderden tickets gratis gekregen hebben van Rock Werchter. Het gerecht in Leuven ontdekte dat na een grootscheepse doorlichting van die zones. Er is een informatieonderzoek gestart. Beide korpschefs en ticketdirecteur Yo Van Saet zijn ondervraagd. "Van corruptie hebben we tot nu geen bewijs. Maar het onderzoek gaat voort."

De praktijk is al jaren aan de gang. In 2012 zouden de twee korpsen die ­instaan voor de orde in en om de weide liefst 750 tickets gratis gekregen hebben. Vooral de korpschefs werden ruim bediend. In totaal gaat het om een bedrag van vele tienduizenden euro's dat via tickets aan de politiekorpsen wordt overgemaakt.

Waarom Live Nation, de organisatie van het rockfestival, zo veel tickets gratis weggeeft, is niet duidelijk. "We hebben nog geen tegenprestaties ontdekt die zouden duiden op corruptie. Er is bijgevolg nog niemand in verdenking gesteld. Op dit moment verzamelen we vooral ­getuigenissen. Het betreft een informatieonderzoek dat nog in de kinderschoenen staat", licht het parket toe.

In totaal zijn vorig jaar meer dan 1.000 tickets weggegeven voor een bedrag dat een eind boven de 200.000 euro ligt, want ook politici zouden honderden gratis kaarten gekregen hebben.

26-11-2013 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe VTM-fictiereeks over Ronald Janssen en Kim De Gelder

Nieuwe VTM-fictiereeks over Ronald Janssen en Kim De Gelder

http://oi44.tinypic.com/f59ld1.jpg

De nieuwe VTM-fictiereeks 'Ontspoord' heeft inspiratie gehaald uit de realiteit. De reeks brengt zes verhalen die losjes gebaseerd zijn op echte en bekende misdaadverhalen: onder meer de zaak-Vangheluwe, maar ook de zaak-De Gelder, Hans Van Themsche en Ronald Janssen. De misdaden zijn herkenbaar, de uitwerking is fictief. Morgen begint 'Ontspoord' met een blik op de beerputmoord. VTM, woensdag 21.15 uur

26-11-2013 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears is dolverliefd

Britney Spears is dolverliefd

http://oi40.tinypic.com/jues7k.jpg

Britney Spears is tot over haar oren verliefd op haar nieuwe vriend David Lucado. "Ik ben erg verliefd. Ik vind het leuk dat hij heel erg koppig is", vertelt ze in een interview met Entertainment Tonight dat vanavond wordt uitgezonden.

"Hij is een eenvoudige man. Ik aanbid hem. Hij heeft gevoel voor humor en hij is erg gepassioneerd", zo is te lezen op de website van het programma. In het gesprek vertelt Britney dat ze haar gezin wel wil uitbreiden, ze heeft nu twee zoons.

Ook het onderwerp trouwen komt aan bod, maar de zangeres zegt dat ze niet denkt dat ze dit nog eens zal doen. Begin dit jaar, in januari, verbrak de zangeres haar verloving met Jason Trawick. In maart werd ze voor het eerst gezien met David. Er gingen toen geruchten dat papa Spears zijn achtergrond had gecontroleerd om na te gaan of David wel een geschikte partner is voor zijn dochter. "Dat is inderdaad waar. Mijn vader is een beetje gek", zegt Britney.

26-11-2013 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie heeft hartjeseiland nog niet gekocht

Angelina Jolie heeft hartjeseiland nog niet gekocht

http://oi43.tinypic.com/1zwc3gj.jpg

Angelina Jolie heeft het hartvormige eiland vlakbij New York nog niet gekocht voor haar geliefde Brad Pitt. De eigenaar van het bijzondere eiland heeft tegen de redactie van entertainmentsite E! News gezegd dat het stuk land nog steeds op de markt is.

"Het is nog steeds te koop. We willen het eiland natuurlijk wel laten zien aan Angelina Jolie en Brad Pitt", vertelt Donna Massaro. "Ze moeten wel eerst iets komen drinken in mijn café", gaat Donna lachend verder. Op het eiland staan twee gebouwen ontworpen door Frank Lloyd Wright, een van de favoriete architecten van Brad, zo weet de website.

Eerder deze week ging het verhaal de ronde dat Angelina haar oog had laten vallen op het eiland. Het leek haar volgens een bron een mooi verjaardagscadeau voor de bijna jarige Brad. Hij wordt volgende maand 50 jaar

26-11-2013 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae krijgt wassen beeld in Parijs

Stromae krijgt wassen beeld in Parijs

http://oi42.tinypic.com/f53t7b.jpg

Paul Van Haver, alias Stromae, krijgt volgend jaar een plaats in het Grévin-museum, het wassenbeeldenmuseum in Parijs. Dat schrijft de Franse krant Le Parisien. "Hij zal inderdaad opgenomen worden in het museum, maar pas in de herfst van 2014", liet de persdienst van het museum aan Belga weten.

Stromae kreeg grote bekendheid met zijn nummer 'Alors on danse', hij kwam daarna nog met verschillende "levenslessen" en bracht zijn album 'Racine Carrée' uit.

Stromae is een fervent gebruiker van sociale media en werd een expert in het benutten van een "buzz". Zo liet hij het publiek op een erg originele manier enkele fragmenten van zijn nieuwe album ontdekken. Op het Louizaplein in Brussel deed hij alsof hij dronken was voor de videoclip van zijn nummer 'Formidable' en in het Canal +-programma 'Grand Journal' kwam hij als zichzelf én zijn vrouwelijke alterego op het podium voor het nummer 'Tous les mêmes'. Stromae rijgt zo de opmerkelijke prestaties aan elkaar.

Stromae krijgt in de herfst van 2014 nu ook een dubbelganger, maar dan in was. In het Parijse museum zal hij onder meer het gezelschap hebben van de wassen beelden van Lady Gaga en Céline Dion. De 28-jarige Belg krijgt zo als een van de jongste artiesten een wassen beeld. Het record staat nog steeds op naam van de Franse zangeres Lorie, die op 21-jarige leeftijd al een beeld kreeg.

Paul Van Haver zal goed worden omringd door andere Belgen zoals Amélie Nothomb, die in 2007 een beeld kreeg, en Benoît Poelvoorde, die in 2008 vereeuwigd werd.

26-11-2013 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue wordt coach bij The Voice Australia

Kylie Minogue wordt coach bij The Voice Australia

http://oi42.tinypic.com/2z9dro4.jpg

Kylie Minogue en Will.i.am. zijn de nieuwe coaches van The Voice Australia. Volgens de website The Hollywood Reporter vervangen de twee coaches, die hiervoor in de Engelse versie van het programma zaten, zanger Seal en zangeres Delta Goodrem. Juryleden die wel terugkeren zijn Joel Madden en Ricky Martin.

"Het is een eer om als coach aan de slag te gaan bij The Voice Australia. Het is een heel creatief land en een plek waar ik goede muzikale herinneringen aan heb", zegt Will.i.am. Seal heeft in een reactie laten weten dat hij vertrekt om zich meer te concentreren op zijn nieuwe album, andere tv-programma's en zijn kinderen. Madden is de enige coach die er sinds het begin van het programma bij is. Ricky Martin verving dit jaar Keith Urban. De Australische versie van The Voice is toe aan het derde seizoen.

26-11-2013 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ian Thomas met One Direction en Dave Grohl op de rode loper

Ian Thomas met One Direction en Dave Grohl op de rode loper

http://oi42.tinypic.com/jfvnyw.jpg

Ian Thomas is de Verenigde Staten volop aan het veroveren. Hij werkte er afgelopen week niet alleen samen met N'Sync-ster Lance Bass en Snoop Dogg, deze Vlaamse tienerster werd ook uitgenodigd op de American Music Awards. Daar mocht hij met wereldsterren als Harry Styles en Dave Grohl op de rode loper flaneren.

De Amerikanen vergelijken onze Vlaamse tiener niet verrassend met Justin Bieber, in de radioshow van Lance Bass noemden ze hem zelfs 'de crème de la crème'. Ian lijkt in elk geval de tijd van zijn leven te hebben in de Verenigde Staten. Hij poseerde gisteren als special guest tussen de leden van de boysband One Direction en naast actrice/zangere Ariana Grande. Ian kon zelfs Dave Grohl, de frontman van The Foo Fighters, haast aanraken op de rode loper van de American Music Awards. Met die foto's pronkte de jonge zanger trots op sociaalnetwerksite Twitter.

26-11-2013 om 15:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Styles praat voor het eerst over Kendall Jenner

Harry Styles praat voor het eerst over Kendall Jenner

http://oi42.tinypic.com/2wn6afm.jpg

Harry Styles heeft gisteren tijdens de livestream voor 1D Day in Los Angeles iets losgelaten over zijn vermeende relatie met Kendall Jenner. De One Direction-zanger weet blijkbaar zelf ook niet wat de status momenteel is.

Talkshowhost Piers Morgan vroeg op de man af of hij aan het daten was met Kendall. "Nee", antwoordde een overrompelde Styles. Waarop een korte pauze volgde... "Denk ik. We zijn uit eten geweest. Ik weet het niet. Ik weet het echt niet."

Een producent achter de schermen verloste de beroemdheid uit zijn lijden door de show verder te laten gaan. Styles ging maar wat graag akkoord en daarmee was het Kendall-hoofdstuk voor die avond afgesloten. Volgens 'HollywoodLife' heeft Kendall intussen ook een nachtje bij Harry geslapen.

25-11-2013 om 17:02 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moonwalk-schoenen Michael Jackson onder de hamer

Moonwalk-schoenen Michael Jackson onder de hamer

http://oi39.tinypic.com/2a0drw4.jpg

Schoenen waarin Michael Jackson de moonwalk heeft gedanst, gaan op 7 december in Londen onder de hamer. De instappers moeten zo'n 37.000 euro opbrengen.

Jackson heeft de zwarte schoenen gesigneerd en zou er in 1998 in hebben gedanst. Maar dit is niet het enige voorwerp dat wordt geveild. Fans kunnen ook een witte handschoen, versierd met Swarovski-kristallen, en een gesigneerde hoed kopen.

''We hebben heel veel respect voor Michael Jackson, omdat hij een van de belangrijkste figuren in de popgeschiedenis is'', laat veilinghuisdirecteur Balazs Nagy weten. ''Daarom dragen wij deze veiling op aan de enige echte King of Pop. En natuurlijk willen we dat fans met een stukje van hun idool naar huis kunnen.''

25-11-2013 om 16:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse roddelpers beschuldigt Antwerps model van affaire met Jay-Z

Britse roddelpers beschuldigt Antwerps model van affaire met Jay-Z

http://oi40.tinypic.com/e65a91.jpg

Voor het weekend had men buiten Antwerpen amper van haar gehoord, maar inmiddels is Claudia Scheelen (27) wereldberoemd als de vrouw die een bom onder het huwelijk van Jay-Z en Beyoncé heeft gelegd. Althans, dat meent de Britse krant The Mirror. Nadat de blonde schone in Het Laatste Nieuws vertelde dat de rapper een zwak heeft voor Antwerpse vrouwen, presenteert de tabloid haar nu als de minnares van de superster. "Te absurd voor woorden, we hebben amper gepraat", aldus Scheelen.

Vorige maand kon u in Het Laatste Nieuws lezen hoe Jay-Z vlak na zijn concert in het Sportpaleis het Antwerpse nachtleven onveilig maakte. In Club Magic ontmoette hij er model en voormalig Miss België-kandidate Claudia Scheelen. "Plots boog hij zich naar me toe en fluisterde: 'Ik ben al overal ter wereld geweest, maar in Antwerpen wonen de mooiste vrouwen.'", vertelde Scheelen over die ontmoeting. In de Britse en Amerikaanse roddelpers is haar verhaal echter een eigen leven gaan leiden. Ze wordt nu afgeschilderd als de vrouw die een bom legt onder het huwelijk van Jay-Z en Beyoncé. Over de gevolgen is het model niet te spreken: "Toen ik zaterdagochtend wakker werd, had ik al meer dan vijftig mails in mijn mailbox zitten. Haatmails."

25-11-2013 om 16:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.K3 undercover als straatmuzikanten

K3 undercover als straatmuzikanten

http://oi39.tinypic.com/24zm5nb.jpg

De dames van K3 hebben hun Nederlandse fans afgelopen weekend getrakteerd op een straatconcert. Ingeduffeld met dikke sjaals en wollen mutsen trotseerden Karen, Kristel en Josje de koude om undercover te gaan in Baarn, een gemeente in de provincie Utrecht.

De stunt kwam er ter promotie van hun nieuwe plaat 'Loko Le', die sinds vorige week in de rekken ligt. Nog voor de plaat uitkwam, was ze al goed voor goud.

25-11-2013 om 16:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Engels van eigen kweek: "Your taloor is nog full of potatoes, he"

Engels van eigen kweek: "Your taloor is nog full of potatoes, he"

http://oi39.tinypic.com/x1iozq.jpg

De catalogus met huwbare Filipijnse jongedames die in de Westhoek de ronde doet, bevat duidelijk geen hoofdstuk 'Engels voor beginners'. Wie kan het wat schelen, we verstaan 'ietsodder' toch?

Elke aflevering 'we piss in oes broek' van het lachen met het Engels van Frank.  "You can't put your nose in otherman's menage when your taloor is nog full of potatoes".

25-11-2013 om 16:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Michael Jackson: "Fan zal lijfarts vermoorden, ik betaal de kogel wel"

Ex Michael Jackson: "Fan zal lijfarts vermoorden, ik betaal de kogel wel"

http://oi40.tinypic.com/f419o8.jpg

Debbie Rowe, de ex van Michael Jackson en de moeder van twee van zijn kinderen, is razend op Conrad Murray. De lijfarts van de popster die recent vrijkwam nadat hij tot een celstraf werd veroordeeld wegens doodslag door nalatigheid, verklaarde in een interview dat hij en Jackson grapten dat geen van beiden seks zou willen met haar. "Binnen de kortste keren zal een fan hem doodschieten, en ik zal met plezier de kogel betalen", verklaart Rowe tegenover TMZ.

"En het zal een dumdumkogel zijn", voegde ze er aan toe. Dumdumkogels fragmenteren bij het treffen van hun doel, waardoor ze enorme schade aanrichten.

Rowe getuigt niet bepaald van fijnbesnaardheid: "Mocht mijn hond zo lelijk zijn als Murray, ik zou zijn kont scheren en hem achterwaarts doen lopen". En voorts: "Je moet met twee zijn om te neuken, maar voor Murray is er niet genoeg alcohol op de wereld".

Rowe, die paarden fokt, wijst ook op het feit dat dokter Murray zijn beroep niet meer mag uitoefenen. "Ik kan tenminste fokken, hij kan zelfs geen voorschrift meer schrijven".

De vrouw, van wie Murray beweert dat Jackson nooit seks met haar heeft gehad, pikt het ook niet dat Murray beweert dat Michael Jackson zichzelf injecteerde met het verdovingsmiddel dat hem in juni 2009 fataal werd.

Rowe was de verpleegster van Jacksons huidarts. Na zijn scheiding van Lisa Marie Presley in 1996, maakte de zanger zich zorgen dat hij misschien nooit vader zou worden. Rowe, zelf een fan van Jackson, stelde hem voor zijn kinderen te baren. Datzelfde jaar werd ze zwanger, de twee trouwden en drie maanden later beviel Rowe van Michael Joseph Jackson Jr., Prince voor de vrienden. Het volgende jaar, in 1998, schonk ze Jackson een dochter, Paris. De scheiding volgde al in 1999 en Jackson verwierf het volledige hoederecht over de kinderen.

25-11-2013 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga te paard op rode loper

Lady Gaga te paard op rode loper

http://oi44.tinypic.com/2qwhk3t.jpg

Lady Gaga is weer helemaal terug en doet zoals goede gewoonte van zich spreken als ze ergens verschijnt. Zoals op de rode loper van de American Music Awards in Los Angeles. Ze arriveerde er op een wit paard. Geen echt, maar één met twee mannen er onder.

25-11-2013 om 16:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton neemt stappen tegen pornosite

Paris Hilton neemt stappen tegen pornosite

http://oi43.tinypic.com/1zgpyk7.jpg

Paris Hilton heeft stappen gezet tegen een Sloveense pornosite. De website Parishiltonpornvideos.com heeft delen uit de uit 2004 daterende seksvideo online gezet. De steenrijke hotelerfgename (32) wil dat de website wordt afgesloten en dat zij in het bezit komt van de domeinnaam, schrijft de entertainmentsite TMZ.

In de video is te zien hoe Paris de liefde bedrijft met haar toenmalige vriend Rick Salomon. De film lekte uit op het internet en kreeg toepasselijk de naam 'One Night in Paris' mee.  Het uitlekken betekende voor Paris "het meest gênante"  was dat ze ooit heeft meegemaakt.

De film was in 2005 korte tijd verkrijgbaar op dvd, maar is later op bevel van de rechter uit de handel gehaald.

24-11-2013 om 15:19 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West wil kasteel uit Downton Abbey nabouwen

Kanye West wil kasteel uit Downton Abbey nabouwen

http://oi44.tinypic.com/2lksfac.jpg

Kanye West heeft grootse plannen. De rapper is een fan van de Britse tv-reeks Downton Abbey en wil dan ook in Los Angeles een replica bouwen van het kasteel uit de serie.

"Zowel Kanye als Kim zijn dol op het Verenigd Koninkrijk", vertrouwde een bron toe aan de Daily Star. "Ze vinden het er zo mooi en gezellig." Het is trouwens geen geheim dat de 36-jarige echtgenoot van Kim Kardashian een fascinatie heeft voor de Europese geschiedenis, de aristocratie en de Britse koninklijke familie.

"Hij houdt van Downton Abbey en het is net in zo'n kasteel dat hij zou willen wonen", aldus de bron. "Kanye en Kim hebben er aan gedacht om naar Groot-Brittannië te verhuizen maar uiteindelijk besloten ze om de Britse sfeer naar de Verenigde Staten te halen."

De rapper wil het beroemde landhuis nabouwen maar dan wel met een moderne toets zodat het kan overgedragen worden van generatie op generatie zoals dat ook in de tv-reeks gebeurt. Hij heeft al laten nagaan in welke mate het project een haalbare kaart is. "Het zal het kasteel van de familie zijn, dus kosten noch moeite worden gespaard. Het moet het meest spectaculaire huis worden dat ooit is gebouwd."

24-11-2013 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus slachtoffer van inbraak

Miley Cyrus slachtoffer van inbraak

http://oi43.tinypic.com/vxki8i.jpg

Miley Cyrus is het slachtoffer geworden van een inbraak, meldt Us Weekly. Niemand was thuis op het moment dat de diefstal plaatsvond.

"Ze is ontzettend van slag, veel van haar persoonlijke items zijn meegenomen", weet een ingewijde. "Ze is erg geschrokken."

De politie heeft een onderzoek ingesteld.

24-11-2013 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!