Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger wil volgend jaar op tournee met Stones

Mick Jagger wil volgend jaar op tournee met Stones

http://oi43.tinypic.com/10h2jx4.jpg

Mick Jagger (70) was naar eigen zeggen zo "weggeblazen" door de optredens van The Rolling Stones tijdens hun mini-tournee die ze deden ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de band dat hij volgend jaar opnieuw op tournee wil.


De optredens op Glastonbury en in Hyde Park de voorbije zomer waren volgens Jagger "het perfecte sluitstuk" van hun verjaardagstournee door Europa en de VS.

"Heb me enorm geamuseerd"
"Het was een echt goede zomer voor ons. Ik ben gelukkig en ik heb me vorig jaar enorm geamuseerd. Glastonbury en Hyde Park waren perfecte afsluiters. We waren weggeblazen. Ik zou het graag opnieuw doen", verklaarde Jagger tegenover de London Evening Standard.

"Sterven op het podium"
Keith Richards verklaarde onlangs grappend dat de band graag nog een tournee voor hun zestigste verjaardag zou doen. "Ik ben in mijn leven aan alles verslaafd geweest. De enige verslaving waarvan ik niet kan afkicken, is spelen bij The Rolling Stones. Al die nulletjes die voorbijschieten: 30, 40, 50 jaar. Ik zie geen reden waarom we onze zestigste verjaardag niet zouden vieren met een tournee. Het is ofwel dat of we sterven op het podium".

08-11-2013 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter dreigt met celstraf voor Charlie Sheen

Rechter dreigt met celstraf voor Charlie Sheen

http://oi39.tinypic.com/2ivoi02.jpg

Charlie Sheen moet buiten de rechtszaal zijn mond houden over de voogdijzaak over zijn tweeling. Als hem dat niet lukt, moet hij de gevangenis in. Daar heeft de rechter volgens TMZ mee gedreigd.


Vorige week noemde Sheen de rechter tegenover TMZ een dikzak en sukkel. De rechter overweegt nog om de acteur hier een boete voor te geven. Daarnaast zou Sheen deze keer wel een straatverbod hebben gekregen op verzoek van zijn ex Brooke Muller. Hij moet ongeveer 200 meter uit de buurt blijven van de moeder van de tweeling en mag geen contact met haar opnemen.

Brooke, die meerdere verblijven in afkickcentra achter de rug heeft, is naar de rechter gestapt om de voogdij over de twee jongens te krijgen. Momenteel wonen Bob en Max bij Denise Richards, een andere ex van Charlie.

08-11-2013 om 01:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cressida regelmatig met prins Harry op Sandringham

Cressida regelmatig met prins Harry op Sandringham

http://oi40.tinypic.com/3304sp4.jpg

Prins Harry neemt zijn vriendin Cressida Bonas regelmatig mee naar het landgoed Sandringham. Volgens Daily Mail is dit een teken dat de relatie tussen de twee serieuzer wordt en dat de 24-jarige blondine op koninklijke goedkeuring kan rekenen.


Twee weken geleden bracht het stel met een groep vrienden een weekend door in het vakantieverblijf van Harry's grootmoeder, koningin Elizabeth. Harry had zijn vrienden uitgenodigd om op wild te jagen rondom het landgoed in Norfolk. Dat doet hij wel vaker wanneer de koningin niet op het landgoed is, en volgens Daily Mail was het niet de eerste keer dat ook Cressida was uitgenodigd.

Bronnen van de krant zeggen dat de prins de relatie heel serieus neemt, maar dat een huwelijk nog niet op de agenda staat.

08-11-2013 om 01:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papa Lohan: "Lindsay raakte nog geen druppel aan"

Papa Lohan: "Lindsay raakte nog geen druppel aan"

http://oi44.tinypic.com/rhpeec.jpg

De geruchten dat Lindsay zo nu en dan weer in haar oude patroon vervalt, slaan volgens haar vader helemaal nergens op. Hij vertelt aan showbizzsite RadarOnline dat ze nog steeds nuchter is en geen gekke dingen doet. "Ik ben het ook beu dat mensen steeds zeggen dat ze niet nuchter is, want ik weet dat dit wel zo is", aldus Michael Lohan.


Michael zegt dat hij zich helemaal geen zorgen maakt. Hij heeft wel een verklaring waarom zijn dochter onderwerp van gesprek blijft. "Als je aan de top staat dan willen mensen je maar wat graag naar beneden halen. Iedereen zoekt naar iets onaardigs om over haar te zeggen." Volgens haar vader is er ook helemaal geen bewijs dat zijn dochter weer drinkt.

"Anders zou iemand er wel een foto van hebben en die zijn er niet." Ook de financiën van zijn dochter zijn in orde. "Dat gaat heel goed. Maar ik vind wel dat haar moeder Dina haar financiële problemen niet op Lindsay moet steken." Michael heeft al vaker naar zijn ex uitgehaald en dat doet hij nu weer.

"Sinds Dina zwanger was van Lindsay heeft ze al geen job meer gehad. Het wordt tijd dat ze werk heeft of dat ze met een hele rijke man gaat trouwen die haar kan onderhouden." Er gingen onlangs geruchten dat Lindsay weer af en toe zou drinken, ze zou betrokken zijn geweest bij een ruzie in een bar en ze zou haar huidige vriendje afgepakt hebben van een andere vrouw.

08-11-2013 om 01:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! Kersverse moeder Kate toont eerste grijze haren

Oeps! Kersverse moeder Kate toont eerste grijze haren

http://oi42.tinypic.com/16lwvlx.jpg

Het is een moment dat de meeste vrouwen haten: de ontdekking van de eerste grijze haar. Voor de hertogin van Cambridge zal dit wellicht niet anders zijn.


Het is dan ook opvallend dat Kate zich tijdens de 'London Poppy Day' liet betrappen met grijze haarwortels die wel een lokje verf konden gebruiken. Was de kersverse moeder niet tijdig bij de kapper geraakt? Of zijn die eerste grijze haren een gevolg van het feit dat baby George zijn ouders ettelijke slapeloze nachten bezorgt?

Wie zal het zeggen. Prinses of niet, feit is dat grijze haren nu eenmaal niet tegen te houden vallen maar je kan ze desgewenst wel mooi camoufleren natuurlijk. Zeker indien je weet dat de paparazzi altijd op de loer liggen. Kwestie van je kappersbeurt gewoon ruim op voorhand vast te leggen Kate!

08-11-2013 om 01:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga zingt binnenkort als eerste vanuit de ruimte

Lady Gaga zingt binnenkort als eerste vanuit de ruimte

http://oi39.tinypic.com/a3fnuv.jpg

Lady Gaga schrijft (alweer) geschiedenis met wat letterlijk een buitenaards optreden zal worden. De zangeres zal als eerste mens ooit een concert geven vanuit de ruimte. Dat zal ze op een ruimtevlucht van Virgin Galactic doen. Alles staat gepland voor 2015, dat meldt Us Weekly.


De 27-jarige zangeres zal in 2015 als eerste ster ooit een nummer brengen vanuit de ruimte. Dat zal ze doen op een 'vlucht' van Richard Bransons Virgin Galactic. Haar optreden is gepland voor de derde dag van het 'Zero G Colony Festival' dat doorgaat in Spaceport America, een ruimtevaartcentrum in Nieuw-Mexico. Het festival zal ongeveer 6 maanden na de eerste Virgin Galactic-vlucht plaatsvinden.  

Om zich voor te bereiden op de ruimtevlucht zal Lady Gaga een maand lang speciale zanglessen volgen om ook zonder zwaartekracht de juiste noten te halen. De andere passagiers hebben ook de mogelijkheid een voorbereidingstraining te volgen op Neckereiland, het eiland van Richard Branson.       

Levensverzekering
Naast Lady Gaga hebben een aardig lijstje andere A-lijststerren interesse in een reis naar de ruimte. Zo zouden Ashton Kutcher en vriendin Mila Kunis, Justin Bieber en Leonardo DiCaprio al een zitje geboekt hebben voor een bedrag van 250.000$ per persoon.  

De eerste commerciële ruimtevlucht zal welgeteld twee uur duren en op 100 km hoogte in een baan om de aarde gaan.

Mocht het toch fout gaan is de ster op het ergste voorbereid: ze zou onlangs een goede levensverzekering hebben afgesloten.

08-11-2013 om 01:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twaalf BV's wagen zich aan zangwedstrijd op Eén

Twaalf BV's wagen zich aan zangwedstrijd op Eén

http://oi41.tinypic.com/b8wqd5.jpg

Eén pakt in december uit met een nieuwe zangwedstrijd, maar niet zomaar eentje. In 'Stars for Life' nemen twaalf bekende Vlamingen het drie weken lang tegen elkaar op ten voordele van 'Music for Life'. Studio Brussel-presentator Sam De Bruyn zal het nieuwe programma presenteren.

De twaalf kandidaten zullen drie weken lang vier avonden per week hun ding mogen doen. Welke BV's zich muzikaal willen laten tonen, wordt binnenkort bekendgemaakt. Het staat wel vast dat het gaat om  BV's die niet professioneel met muziek bezig zijn.

08-11-2013 om 00:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EU geeft boost aan online muziekdiensten

EU geeft boost aan online muziekdiensten

http://oi39.tinypic.com/2z8oow1.jpg

Online muziekdiensten als Spotify, Deezer en iTunes kunnen in Europa een boost krijgen door een akkoord dat het Europees Parlement en de lidstaten gesloten hebben. Voor licenties zullen ze in de toekomst niet meer in elke lidstaat afzonderlijk moeten aankloppen, want auteursrechtenmaatschappijen als Sabam zullen grensoverschrijdend mogen werken. Europa zorgt ook voor een betere bescherming van de rechten van artiesten.


Toen de Europese Commissie vorig jaar met haar voorstel voor een nieuwe richtlijn over de auteursverenigingen en auteursrechten kwam, reageerde Sabam meteen enthousiast. "Grotere transparantie en een beter bestuur van de collectieve beheersvennootschappen kan het vertrouwen van de gebruikers en de rechthebbenden enkel verhogen", luidde het toen. In België gelden zulke verplichtingen reeds.

Profiteren
De politieke onderhandelingen over het wetsvoorstel zijn nu afgerond. Behalve de verbetering van de interne werking van de maatschappijen, bevat de compromistekst ook de bepaling dat download- en streamingdiensten in verschillende lidstaten tegelijk een licentie zullen kunnen verwerven. Daarmee moet het aanbod van zulke muziekdiensten vergroot worden en het aantal auteursverenigingen verminderd. Europees commissaris voor Interne Markt Michel Barnier, die het voorstel in 2012 lanceerde, wil dat op die manier "jongeren kunnen profiteren van de voordelen van een grote Europese markt".

Alle oeuvres zullen dezelfde toegang krijgen tot die markt. Sabam en co zijn verplicht de minder populaire muziekrepertoires tegen dezelfde voorwaarden een licentie te geven als de grote publiekstrekkers.

Royalties
De artiesten zelf krijgen hun royalties sneller uitbetaald. "Zo snel mogelijk" staat in de richtlijn, maar zeker niet later dan negen maanden na het einde van het jaar waarin de royalties verzameld werden. Wie rechten bezit, zal tussen verschillende auteursverenigingen kunnen kiezen en krijgt meer zeggenschap over het beheer van zijn rechten.

Het compromis moet nog formeel worden goedgekeurd door het Parlement en de lidstaten.

06-11-2013 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Charlize Theron opnieuw haar moet afscheren

Waarom Charlize Theron opnieuw haar moet afscheren

http://oi44.tinypic.com/2copk03.jpg

Ze is er het hart van in. Charlize Therons haar begon net opnieuw een respectabele lengte te krijgen toen ze te horen kreeg dat het er weer af moest. Waarom? Enkele scènes voor 'Mad Max 4: Fury Road' moeten opnieuw opgenomen worden.


Charlize hield niet van haar soldatenkapsel en was opgetogen toen het terug begon te groeien. Het heeft nu een mooie lengte en daar is ze trots op. Maar na proefvisies van de film bleken de kijkers niet echt onder de indruk van enkele scènes, wat de regisseur en de schrijvers ertoe aanzette enkele belangrijke wijzigingen door te voeren. Dat is niet uitzonderlijk bij een film met een groot budget", stelt een bron in Daily Mirror.

"Uiteraard is Charlize contractueel verplicht zich te schikken naar deze nieuwe opnames en moet ze binnenkort dus opnieuw haar haar afscheren. Ze ziet er enorm tegen op. Daarnaast moet ze ook opnieuw gaan trainen om terug de fysiek te krijgen die ze meer dan een jaar geleden had".

De opnames voor 'Mad Max 4: Fury Road' werden in december vorig jaar beëindigd. Naast Charlize Theron spelen Tom Hardy en Rosie Huntington-Whiteley hoofdrollen.

06-11-2013 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Historicus: ''Kunstwerken lang niet allemaal geroofd''

Historicus: ''Kunstwerken lang niet allemaal geroofd''

http://oi42.tinypic.com/10dfu5y.jpg

De enorme verzameling kunstwerken die in München is ontdekt, behoort voor het grootste deel rechtmatig toe aan Cornelius Gurlitt, de zoon van de overleden kunsthandelaar die de werken in de oorlogsjaren opkocht. Dat zegt een Duitse kunsthistoricus die zich bezighoudt met onderzoek naar de herkomst van kunst en de identificatie van roofkunst.


De verzameling zou volgens de berichten bestaan uit kunst die door de nazi's in beslag werd genomen als "ontaarde kunst'' (entartete kunst) of geroofd bij Joodse verzamelaars. Volgens Uwe Hartmann, die bij het staatsmuseum in Berlin het onderzoek naar herkomst van kunst leidt, hebben veel musea en verzamelaars destijds vrijwillig kunst ingeleverd om hun collectie te "zuiveren''.

"Rechtmatige eigenaar"
Hildebrand Gurlitt was door de nazi's aangewezen als een van de vier kunsthandelaren die met de verkoop van die kunst werden belast. Volgens Hartman heeft Gurlitt de werken zelf gekocht en daarvoor een prijs betaald aan het toenmalige ministerie van Propaganda van de nazi's. Daarmee werd hij in juridische zin eigenaar van de werken en dat is volgens Hartmann niet veranderd.

"In veel gevallen gaat het niet om roofkunst. Er moet vanuitgegaan worden dat meneer Gurlitt daar rechtmatig over beschikt'', aldus de historicus.

Scherpe kritiek
Het Centraal Register voor Roof- en Buitgemaakte Kunst tijdens de periode 1933-1945 heeft trouwens de omgang van de Beierse autoriteiten met de kostbare vondst in München scherp bekritiseerd en de regering opgeroepen tussenbeide te komen. "We willen zo snel mogelijk een lijst van de werken in de kunstverzameling gepubliceerd zien", zei Anne Webb van de "Commission for Looted Art in Europe" (CLAE).

Bovendien moet een onderzoek ingeleid worden, dat het de "rechtmatige eigenaars van de werken" mogelijk maakt hun eigendom snel terug te krijgen. Sinds het bekendworden van de vondst werd het Register met vragen naar informatie overspoeld. "De hele wereld kijkt naar Duitsland".

06-11-2013 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo Di Caprio aandachtige toeschouwer in Parc des Princes

Leonardo Di Caprio aandachtige toeschouwer in Parc des Princes

http://oi42.tinypic.com/28kn9r8.jpg

Schoon volk op de tribunes van het Parc des Princes voor de Champions League-wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Anderlecht. Niemand minder dan de Amerikaanse filmster Leonardo Di Caprio was aanwezig om de kunstjes van Zlatan Ibrahimovic te bewonderen. Di Caprio probeerde zich min of meer incognito tussen het volk te bewegen, getooid met een zonnebril en pet, maar een aandachtige fotograaf wist hem toch op de gevoelige plaat vast te leggen.

06-11-2013 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie: "Ons huwelijk wankelde al jaren"

Sylvie: "Ons huwelijk wankelde al jaren"

http://oi42.tinypic.com/15dxnpv.jpg

Na een lange tijd van stilzwijgen vertelt Sylvie van der Vaart in de Privé van deze week eindelijk haar kant van het verhaal. "Ons huwelijk wankelde al jaren."


Sylvie zegt in het interview, waaruit De Telegraaf citeert, dat het een vreselijke tijd voor haar is geweest. "Er zijn dagen en nachten geweest dat ik in mijn bed heb liggen woelen en huilen en ik echt niet meer wist hoe het verder moest. Ik ben de afgelopen jaren, na mijn ziekte, alleen maar bezig geweest met overleven."

"Natuurlijk teleurgesteld in de liefde"
Na een niet al te prettig verlopen avontuurtje met de Fransman Guillaume Zarka - "De man is het niet waard veel woorden aan vuil te maken." - is Sylvie het geloof in de liefde nog niet verloren. "Ik ben natuurlijk wel teleurgesteld in de liefde. Als zelfs het huwelijk waarvan ik dacht dat het voor het leven was kan stuklopen... Toch sta ik wel open voor een nieuwe relatie. Ik mag dan vervelende dingen hebben meegemaakt, ik laat me het mooiste dat er is niet afnemen."

"Hem eeuwig dankbaar voor onze zoon Damian"
Rancune tegenover haar ex Rafael heeft ze niet. Als de boel weer helemaal tot rust is gekomen, komen ze ongetwijfeld weer bij elkaar over de vloer voor een kop koffie, denkt Sylvie. "Van mij geen kwaad woord over hem. Hij heeft me het liefste gegeven wat ik heb: onze zoon Damian. En daar blijf ik hem eeuwig dankbaar voor."

06-11-2013 om 15:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheens balorige tweeling niet meer welkom bij Denise Richards

Charlie Sheens balorige tweeling niet meer welkom bij Denise Richards

http://oi42.tinypic.com/2njvfyp.jpg

Denise Richards wil niet langer zorgen voor de vierjarige tweeling die haar ex Charlie Sheen heeft bij zijn tweede ex Brooke Mueller. In mei kreeg Denise de tijdelijke voogdij over Bob en Max toegewezen nadat het druggebruik van Mueller al te gortig was geworden. Sheens zoontjes Bob en Max zijn volgens Richards onhandelbaar en ronduit gewelddadig tegenover haar eigen kinderen en haar honden.


Denise heeft zelf twee dochters met Charlie Sheen: Sam (9) en Lola (8). Daarnaast heeft ze een adoptiedochter van twee, Eloise. Denise schreef een alarmerende brief naar de kinderbescherming waarin ze Brooke Mueller de schuld geeft voor het gedrag van Bob en Max.

Zombies, geweld, nachtmerries
Volgens TMZ.com verklaart Denise dat Bob en Max al te vaak in een zombie-staat gaan en geeft ze details over hun gewelddadig gedrag. Zo was er een incident waarbij Bob een stuk speelgoed in het gezicht van Sam gooide, waarna het meisje naar de dokter moest. Bob en Max lijden volgens Denise ook aan nachtmerries.

Brandwonde
Bij haar brief aan de rechter voegde Denise naar verluidt ook foto's van Bob van voor en na zijn bezoek aan zijn mama eind juli. Op de foto van na het bezoek is een rood litteken op het hoofd van de kleuter te zien, volgens Charlie betrof het een brandwonde die zijn zoontje opliep tijdens zijn verblijf bij Brooke of haar moeder.

Ook op school kunnen Bob en Max zich volgens Denise niet gedragen. Ze doen andere kinderen pijn en gaan zelfs de kleuterleiders telijf. Denise wilde met Bob en Max naar de psycholoog gaan, maar daar stak Brooke naar verluidt een stokje voor omdat ze meende dat Denise zo zou aantonen dat ze een slechte moeder is.

De beweringen van Denise stroken met Charlie's bewering dat zijn zonen onhandelbaar zijn telkens ze tijd met hun moeder hebben doorgebracht.

"Loser, hoer, dikke weirdo"
Sinds Brooke vorige maand de ontwenningskliniek verliet, is de vechtscheiding met Charlie weer volop opgelaaid. Vorige week noemde hij haar op Twitter "boosaardige en zielige loser" en "gevaarlijke, gestoorde hoer". Eerder deze week stuurde Charlie haar via Twitter een bijzondere verjaardagswens: de afbeelding van een stuk verjaardagstaart met in plaats van een kaars een granaat er bovenop. "Fijne verjaardag Brooke, waarom blaas je deze kaars niet uit?", schrijft hij erbij.

"Je bent een dikke weirdo en je zal iedere poging om tussen mij en onze jongens in te komen verliezen", voegde hij daar nog aan toe. Met die verwensingen wil Brooke nu naar de rechter stappen. Iedereen in de voogdijzaak dient zich immers aan een zwijgplicht te houden.

06-11-2013 om 15:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashton Kutcher en Mila Kunis kondigen volgende week verloving aan

Ashton Kutcher en Mila Kunis kondigen volgende week verloving aan

http://oi44.tinypic.com/25iawkl.jpg

Volgens vrienden van het koppel zullen Ashton Kutcher en Mila Kunis hun verloving aankondigen van zodra zijn scheiding van Demi Moore rond is. Al twee jaar lopen de scheidingsonderhandelingen tussen Ashton en Demi nu al. Volgende week zou de kogel door de kerk zijn, menen uiteenlopende bronnen.


Kutcher heeft zich bereid verklaard een deel van zijn fortuin, waaronder aandelen in zijn digitale ondernemingen, met Demi te delen. Niet dat zij zwarte sneeuw ziet, haar vermogen wordt op ruim 100 miljoen euro geschat.

De doorbraak in de scheidingsonderhandelingen kwam er naar verluidt nadat Demi (50) na haar verblijf in de ontwenningskliniek begon te mediteren en zich op yoga stortte.

"De scheiding van Ashton en Demi heeft een schaduw geworpen op zijn relatie met Mila. Gelukkig heeft Demi nu een bladzijde omgeslagen. Ze is niet langer verbitterd en wil dat de scheiding nu zo snel mogelijk achter de rug is zodat ook zij verder kan met haar leven".

06-11-2013 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annie Lennox krijgt Music Industry Trusts Award

Annie Lennox krijgt Music Industry Trusts Award

http://oi43.tinypic.com/xatapf.jpg

Annie Lennox heeft afgelopen maandag de zogenoemde Music Industry Trusts Award in ontvangst mogen nemen. Dat meldt de Britse openbare omroep BBC. De 58-jarige Schotse zangeres kreeg de speciale prijs in Londen voor haar prestaties op het muzikale vlak en haar liefdadigheidswerk.


De voormalige Eurythmics-zangeres kreeg tijdens de ceremonie lof toegezwaaid van onder anderen Sir Elton John en Adele. Eerstgenoemde kon niet aanwezig zijn, maar sprak Lennox toe in een videoboodschap. Hij zei: "Je verdient deze prijs niet alleen voor je enorme bijdrage aan de muziekindustrie, maar ook voor je werk voor diverse goede doelen en als activiste."

Adele, die wel lijfelijk aanwezig was in het Grosvenor House Hotel, sprak het publiek toe: "Zoveel van haar liedjes zijn de soundtrack van mijn leven. Annie Lennox is constant aanwezig in mijn leven. Een voorbeeld van briljant talent dat invloed heeft op iedereen."

Lennox, die na de ceremonie een optreden gaf, was zichtbaar geroerd en voelde zich vereerd met de prijs en de lofuitingen. "Muziek heeft me een leven vol ervaringen en kansen gegeven, waarvan ik nooit had kunnen dromen. Ik voel me bevoorrecht om een artiest te kunnen zijn, met name als vrouw."

05-11-2013 om 17:43 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus schrijft emotionele brief aan ex

Miley Cyrus schrijft emotionele brief aan ex

http://oi43.tinypic.com/2llg3z9.jpg

Miley Cyrus heeft haar ex-verloofde Liam Hemsworth een excuusbrief geschreven, schrijft The Sun. Vrienden van de zangeres zeggen tegen de Britse krant dat ze spijt heeft van haar gedrag. Cyrus (20) en Hemsworth (23) gingen twee maanden geleden uit elkaar na een jarenlange relatie.

De acteur werd een paar dagen later kussend met een nieuwe vlam gespot, de Mexicaanse actrice Eiza González. Ook Cyrus zou niet stil hebben gezeten. Afgelopen weekend bouwde ze bijvoorbeeld een feestje met Good Charlotte-gitarist Benji Madden. Toch lijkt het erop dat de Wrecking Ball-ster Hemsworth nog steeds terug wil. "Nu er wat tijd overheen is gegaan en ze niet meer zo boos is, begint Miley de pijn van de breuk pas echt te voelen", vertelt een insider. "Ze wilde er eerst wat liedjes over schrijven, maar nu heeft ze besloten om Liam een brief te schrijven zodat hij precies weet hoe ze zich voelt."

Inmiddels zou Cyrus inzien dat de breuk voor een belangrijk deel aan haar te wijten is. "Miley heeft haar excuses aangeboden omdat ze zo raar deed. In haar brief staat dat ze nog steeds heel veel van Liam houdt en vraagt ze hem om een keer met haar te gaan praten. Misschien is dat om het af te sluiten, misschien juist om het samen weer te proberen."

05-11-2013 om 17:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jaimie Alexander draagt gewaagdste rodeloperjurk ooit

Jaimie Alexander draagt gewaagdste rodeloperjurk ooit

http://oi44.tinypic.com/sd1frs.jpg

De 29-jarige actrice Jaimie Alexander slaagde er gisteren in om alle aandacht op te eisen in een adembenemende jurk. Voor de première van haar nieuwste film 'Thor: The Dark World' trok ze een jurk aan die haar decolleté, schaamstreek en achterwerk onthulde. Een look die slechts weinigen kunnen doen slagen.

De zwarte jurk liet dankzij transparante panelen voor- en achteraan van de nek tot de tenen niets aan de verbeelding over. Alexander is terecht trots op haar strakke figuur, de knappe brunette droeg zelfs geen ondergoed, bleek al snel op rode loper. Een klassiek opgestoken kapsel, oorbel in de vorm van een veer en gouden stiletto's maakten de outfit helemaal af.

Deze wel erg sexy keuze van Jaimie is erg verrassend, want doorgaans kiest ze voor veel zedigere jurken op de rode loper. Deze creatie is van modehuis Azzaro en wij vinden het alvast wonderbaarlijk dat de actrice de avond zonder blunders als een piepende tepel of geslachtsorgaan overleefde. Wie het geheim van haar moordlijf wil weten, zal op zijn honger blijven zitten, want Jaimie houdt de lippen stijf op elkaar en beweert zelden te sporten. Zou jij deze jurk dragen of vind je het ontwerp wat overdreven?

05-11-2013 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber: "Platenlabel mag wat harder werken"

Justin Bieber: "Platenlabel mag wat harder werken"

http://oi41.tinypic.com/9jkj6f.jpg

Justin Bieber heeft openlijk uitgehaald naar zijn platenmaatschappij Def Jam. De zanger is blijkbaar niet tevreden over het werk dat zijn label voor hem doet, weet De Telegraaf.

Aan zijn miljoenen volgers op Twitter liet hij weten: "Wish def jam would work harder on my project labels are shady." Justin verwijderde de tweet even later weer, maar liet wel nog weten dat zijn fans betere promotors zijn.

Eerder deze week stormde Bieber nog van het podium toen hij tijdens een optreden een fles naar zijn hoofd kreeg geslingerd in de Braziliaanse stad Sao Paulo.

05-11-2013 om 17:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna topless op cover Britse GQ

Rihanna topless op cover Britse GQ

http://oi39.tinypic.com/dce879.jpg

Een beetje bloot is nooit een probleem geweest voor Rihanna. Ditmaal staat de zangeres topless in het decembernummer van de Britse mannenblad GQ. Ze poseert onder meer op de cover als Medusa, een figuur uit de Griekse mythologie.


Zo heeft het haar van RiRi plaatsgemaakt voor een kluwe kleine slangen, terwijl een groter exemplaar haar nek siert.

De fotoshoot met Rihanna markeert het 25-jarige jubileum van de Britse GQ. De fotosessie werd geregisseerd door kunstenaar Damien Hirst en de foto's gemaakt door fotograaf Marciano Vivanco.

Na de shoot postte Rihanna een foto van zichzelf met de fotograaf op Instagram en dankte hem voor de prettige samenwerking

05-11-2013 om 17:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheiding Eva Pauwels ingezet: "Franky heeft zelfs mijn libido afgepakt"

Scheiding Eva Pauwels ingezet: "Franky heeft zelfs mijn libido afgepakt"

http://oi42.tinypic.com/afdopz.jpg

Eva Pauwels (36) gaat voor de derde keer scheiden. Vorge week is ze samen met Franky de echtscheidingspapieren gaan ondertekenen. Franky kon het volgens Story niet verkroppen dat zijn vrouw in de prostitutie ging werken.


"Franky heeft er gelukkig mee ingestemd op te draaien voor de kosten van de notaris, zo'n 1.200 euro. Dat geld heb ik niet op overschot. Voor mij was die scheiding ook niet nodig. Achteraf heb ik Franky nog voorgesteld om een flesje champagne te kraken. Of om hem te trakteren op een etentje. Maar niet willen, hè!", verzucht Pauwels in Story. "Na de ondertekening is hij hier met slaande deuren vertrokken".

Muizenissen
Hoe het met Pauwels gaat? "Mijn hoofd zit vol muizenissen. Ik weet niet hoe het verder moet. Ik voel me zo alleen. Mijn ouders en mijn kinderen heb ik al wekenlang niet gehoord. De energie ontbreekt me om verder te gaan en een nieuwe woonst te zoeken. Het moet financieel ook lukken. Eerst wil ik nog wat spullen verkopen".

Al maanden geen seks meer
Trouwen wil ze niet nog een keer doen. "Dit was de laatste keer. Mijn hoofd staat zelfs niet meer naar de liefde. Franky heeft mijn libido afgepakt. Ik heb al maanden geen seks meer gehad, ook niet met mezelf."

05-11-2013 om 17:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!