Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vat wijn Jolie en Pitt verkocht voor 10.100 euro

Vat wijn Jolie en Pitt verkocht voor 10.100 euro

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_6_zps400d8f71.jpg

Een vat wijn van het celebritykoppel 'Brangelina' is verkocht voor meer dan tienduizend euro. De opbrengst gaat naar een goed doel in Congo.


Het Hollywoodkoppel kocht in 2008 een chateau in Frankrijk en laat er wijn maken. Pitt en Jolie zijn eigenaar van het chateau Miraval en dat staat onder meer voor witte biowijn.

Angelina Jolie en Brad Pitt kochten het kasteel voor de ronde som van 40 miljoen euro. Ze gebruiken het optrekje als zomerresidentie. Het koppel verkocht ook al zesduizende flessen roséwijn.

Jolie en Pitt zijn lang niet de enige sterren die investeren in wijn. Ook Michael Schumacher, Sting en David Beckham zijn actief in de wijnbusiness, net als Gerard Depardieu en Francis Ford Coppola.

Marc Perrin maakt de wijn voor Brangelina en stelt dat het stel echt wel interesse heeft voor het productieproces. Ze willen volgens de Franse wijnmaker ook méér zijn dan alleen maar het gezicht van hun wijnen. "Ze zijn erg fier op hun kasteel. Ze willen dan ook de beste wijnen op de markt brengen." Nog volgens Perrin willen Jolie en Pitt in een later stadium ook rode wijn produceren.

01-11-2013 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lou Reed stierf vredig tijdens tai chi"

"Lou Reed stierf vredig tijdens tai chi"

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_5_zps1c3c0298.jpg

De Amerikaanse muzikant Lou Reed stierf op uiterst vredige wijze, zo vertelde zijn weduwe Laurie Anderson gisteren in de lokale Amerikaanse krant The East Hampton Star. In het rustige plaatsje East Hampton had het stel de afgelopen jaren veel tijd doorgebracht.


"Lou was een tai chi-meester en bracht zijn laatste dagen hier door terwijl hij gelukkig en overweldigd was door de schoonheid en kracht en zachtheid van de natuur. Op zondagmorgen overleed de cultlegende terwijl hij naar de bomen keek en 'met zijn muzikantenhanden' tai chi-oefeningen deed", schrijft Anderson.

Lou Reed maakte furore als mede-oprichter van de avant-gardistische rockband The Velvet Underground en ook als soloartiest. Hij stierf aan de gevolgen van een leveraandoening.

01-11-2013 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangerschappen in series: hoe een buikje verdoezelen?

Zwangerschappen in series: hoe een buikje verdoezelen?

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_4_zpse19e1ff7.jpg

Toen US Weekly eergisteren bekend maakte dat 'Scandal'-actrice Kerry Washington zwanger zou zijn van haar eerste kindje, volgde al snel de vraag of haar personage ook zwanger zou worden. Hoe pakken scenaristen dit eigenlijk aan? De TV-geschiedenis heeft ons al heel wat creatieve en vooral ook minder creatieve oplossingen getoond voor dit bekende 'probleem'. De New York Post zette ze even voor u op een rijtje.


1. Sarah Jessica Parker in 'Sex and the City'
Toen Sarah Jessica Parker zwanger bleek te zijn, besloten de producers het vijfde seizoen in te korten tot 13 afleveringen. Een zwangere Carrie Bradshaw kon immers niet. Ze hoopten de zwangerschap zo op te vangen, maar zonder designer 'babydolljurkjes' was het waarschijnlijk niet gelukt.  

2. Debra Messing in 'Will & Grace'
Debra Messing werd tijdens het zesde seizoen van 'Will & Grace' zwanger, maar haar personage niet. Gek genoeg werd ook niet echt geprobeerd de zwangerschap weg te steken... Het buikje van Grace groeide langzaam mee met dat van Debra tot ze in haar achtste maand op platte rust moest: Grace was er niet bij voor de laatste vier afleveringen van het zesde seizoen. Zelfs niet voor de finale.

3. Jane Leeves in 'Frasier'
Als we wat verder teruggaan in de tijd is er 'Frasier', waarbij Jane Leeves zwanger werd tijdens seizoen 8. De zwangerschapskilo'tjes werden toen verklaard als eetstoornis. Toen Jane in zwangerschapsverlof ging werd dan maar een retraite in een spa verzonnen zodat haar personage met de gewichtsproblemen kon afrekenen. Probleem opgelost.

4. Courteney Cox in 'Friends'
Voor Courteney Cox was er een klein probleem: toen ze zwanger werd tijdens de laatste maanden van seizoen 10, was al bekend dat Monica en Chandler geen kinderen konden krijgen. Het was dus onmogelijk om dit in het script te verwerken. Monica en Chandler zouden uiteindelijk een kind adopteren en Courteneys  zwangerschap werd - niet altijd even goed - verhuld met losse kleding.

5. Ellen Pompeo in 'Grey's Anatomy'
Om Ellen Pompeos zwangerschap te verbergen probeerden scenaristen aan het begin van het zesde seizoen van 'Grey's Anatomy' nog allerlei camerahoeken uit: ze filmden enkel haar nek en hoofd of ze kwam enkel met haar rug in beeld of in een zittende positie. Uiteindelijk bleek dat iets te weinig mogelijkheden te bieden en vertrok Dr. Meredith Grey naar haar vervreemde vader om een deel van haar lever af te staan. In TV-taal: Pompeo ging met zwangerschapsverlof.

01-11-2013 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dronken ex Courteney Cox doet haar liefdesleven uit de doeken

Dronken ex Courteney Cox doet haar liefdesleven uit de doeken

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_3_zpsec3dac2b.jpg

Courteney Cox heeft haar relatie met acteur Brian Van Holt beëindigd. Althans, dat beweerde haar ex-man David Arquette woensdag, schijnbaar in een dronken bui, tijdens een radio-interview met zijn vriend en radio-dj Howard Stern.


Na zijn bewering wilde Arquette niet verder ingaan op details, maar na enig aandringen van Stern verklaarde hij dat de voormalige Friends-actrice heeft gebroken met Van Holt en ondertussen alweer een nieuwe vlam heeft. "Ze is nu met iemand van wie ze houdt en die om haar geeft. Dat is het belangrijkste voor me. Ze is de meest briljante, beste vriendin die ik ooit heb ontmoet." Cox en Van Holt begonnen naar verluidt eerder dit jaar te daten.

Arquette beschuldigde Courteney in 2010 ervan een 'emotionele affaire' te hebben met haar tegenspeler in Cougar Town, vlak voordat hun elfjarige huwelijk op de klippen liep. Afgelopen mei werd hun scheiding afgerond. Vele luisteraars reageerden verbaasd over het 'dronken' telefoontje van Arquette aangezien de acteur al twee jaar nuchter zou zijn na zijn verblijf in een afkickkliniek begin 2011.

01-11-2013 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gilles De Coster kroont zich tot 'De Slimste Mens'

Gilles De Coster kroont zich tot 'De Slimste Mens'

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_2_zps1f4c55ec.jpg

Het is gebeurd! Vlaanderen heeft een nieuwe 'Slimste Mens Ter Wereld'. Topfavoriet Gilles De Coster wist het pleit in zijn voordeel te beslechten in een zinderende grote finale. Eeuwige roem is zijn deel.


Voor aanvang van deze finale wisten we al één ding zeker, na Tomas Van Den Spiegel vorig jaar zou opnieuw een man 'De Slimste Mens ter Wereld' worden. "Het is nogmaals bewezen wie het sterkste geslacht is", grapte Cleymans daarover. Gisteren moest presentatrice Lisa Smolders immers als laatste van de vijf vrouwelijke finalisten de duimen leggen. En zo kwam het dat de Nederlander Prem Radhakishun, die vanavond als beste speler zijn wederoptreden deed , de degens moest kruisen met Jelle Cleymans en Gilles De Coster in een razendspannende finale.

Als journalist was Gilles De Coster al van bij het begin de uitgesproken favoriet maar kon hij die rol ook waarmaken? Jelle Cleymans, die eerder publiekslievelingen Lisa Smolders en Jeroom huiswaarts stuurde, had dan weer naar eigen zeggen heel hard geblokt en Prem kon als ongeleid projectiel misschien opnieuw voor de verrassing zorgen als "Slimste Nederlander ooit".

Comeback kid
De kandidaten waren dan ook erg aan elkaar gewaagd tijdens de laatste aflevering, al bleek Jelle Cleymans een trage starter die een achterstand had goed te maken na een zwakke puzzelronde. Het was vooral de laatste ronde die er, zoals zo vaak, toe deed. De 'Thuis'-acteur bleek een echte 'comeback kid' waardoor uiteindelijk Prem Radhakishun toch als eerste de duimen moest leggen.

En dan was het zover: Cleymans en De Coster namen het tegen elkaar op in het ultieme finalespel. Dat verliep in eerste instantie nogal stroef voor Gilles, terwijl bij Jelle de antwoorden er vlot uitkwamen. Uiteindelijk speelde het 'Vier'-gezicht het tactisch door zich net voor de laatste vraag onder Cleymans te laten zakken. Hij had aan twee trefwoorden over actrice Cate Blanchett genoeg om de secondeteller van zijn tegenstander tot nul te herleiden en zich te kronen tot 'Slimste Mens Ter Wereld'.

Kus
Gilles De Coster bleek trouwens de eerste 'Slimste Mens' die na afloop van het spel de tribune bestormde om zijn lief, Studio Brussel-presentatrice Linde Merckpoel, te kussen. En dan moest de fameuze oorkonde nog voorgelezen worden. "Quod erat demonstrandum"!

01-11-2013 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herkent u deze Halloween-celebrity?

Herkent u deze Halloween-celebrity?

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_1_zpsb3d1d559.jpg

Ze organiseert elk jaar een stevig Halloweenfeestje waar zowat half Hollywood op is uitgenodigd, maar deze keer heeft ze zich toch overtroffen. Voor de veertiende editie van haar feestje moet ze allicht uren onder handen zijn genomen door een team grimeurs, maar achter deze oude vrouw gaat niemand minder dan Heidi Klum schuil. Zelfs haar armen en benen werden niet vergeten. Complimenten zijn dan ook op hun plaats, zowel voor Heidi als haar grimeurs.


01-11-2013 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springsteen voor het eerst met band in Zuid-Afrika

Springsteen voor het eerst met band in Zuid-Afrika

http://oi41.tinypic.com/2nk0vw7.jpg

Bruce Springsteen gaat volgend jaar voor het eerst met zijn E Street Band optreden in Zuid-Afrika. Zijn gitarist Steven Van Zandt voerde in de jaren tachtig actie tegen de apartheid in het land.


Er zijn drie concerten van Springsteen gepland in Zuid-Afrika: twee in Kaapstad op 28 en 29 januari en één in Johannesburg op 1 februari, meldt de Amerikaanse zanger op zijn website.

Steven Van Zandt begon in 1985 met Artists United Against Apartheid en nam het protestnummer 'Sun City' op, waar naast Springsteen ook onder anderen U2, Peter Gabriel, Bob Dylan, Afrika Bambaataa, Keith Richards en Lou Reed aan meededen.

Het nummer werd in Zuid-Afrika in de ban gedaan. De apartheid eindigde definitief in 1994 met de verkiezing van Nelson Mandela tot president.

31-10-2013 om 09:22 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
30-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's plannen rechtszaak tegen België over klimaat

BV's plannen rechtszaak tegen België over klimaat

http://oi42.tinypic.com/2l89lkk.jpg

Een groep wetenschappers, advocaten en BV's wil de Belgische staat dagvaarden voor nalatig klimaatbeleid. Het initiatief is ingegeven door de Nederlandse rechtszaak tegen de overheid omdat die te weinig onderneemt tegen de opwarming van de aarde. Dat schrijven Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen woensdag.


De groep rond de klimaatambassadeurs Serge de Gheldere en Ignace Schops werkt aan een dossier dat moet aantonen dat ons land te weinig doet om broeikasgassen te vermijden en de opwarming van de aarde tegen te gaan. Voorlopig willen de initiatiefnemers niet meer kwijt over hun juridische stappen.

De groep bestaat uit milieuspecialisten, wetenschappers, ondernemers, juristen en artiesten. In Nederland wordt een gelijkaardige rechtszaak opgestart op 20 november.

30-10-2013 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fred Di Bono krijgt GAS-boete voor te luide muziek in auto

Fred Di Bono krijgt GAS-boete voor te luide muziek in auto

http://oi40.tinypic.com/kec20l.jpg

De kans bestaat dat muzikant Fred Di Bono twee keer zal nadenken vooraleer hij de volumeknop in zijn wagen nog eens een paar streepjes hoger zet. In Antwerpen kreeg de ex van tv-gezicht Evi Hanssen namelijk een GAS-boete omdat de muziek in zijn auto te luid stond. Dat schrijft Het Belang van Limburg.

"De muziek was duidelijk en herkenbaar te horen vanop een afstand van dertig meter van het voertuig", klinkt het in de boete. Het geluid verstoorde de openbare orde en was genoeg voor een geldstraf.

Of Di Bono de boete zal aanvechten, is nog onbekend. Op Facebook schreef hij alvast klaar en duidelijk: "They are fucking kidding me, right? Vette middenvinger."

30-10-2013 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Meryl Streep en Jack Nicholson hadden seks op de set"

"Meryl Streep en Jack Nicholson hadden seks op de set"

http://oi43.tinypic.com/33ngw0g.jpg

Actrice Meryl Streep bedroog haar man met de legendarische vrouwenversierder Jack Nicholson, dat beweert een nieuw boek over het leven van de 76-jarige acteur althans.


De twee zouden in 1987 op de filmset van Ironweed met elkaar seks hebben gehad, dat beweert auteur Marc Eliot. Zijn boek ligt sinds gisteren in de winkels, daarin staat dat de affaire van de twee een publiek geheim was op de set. "Iedereen praatte erover, vanaf het begin van de affaire ging het gerucht al meteen de ronde. Het viel enorm op dat de twee ongewoon dicht naar elkaar toe waren gegroeid", aldus Eliot die jarenlang research deed en interviews voerde met mensen die Nicholson kende. Een ander geheim dat de auteur onthulde was dat het druggebruik van Nicholson hem bijna fataal werd.

Tegelijkertijd zou Nicholson een affaire hebben gehad met Angelica Houston, actrice Veronica Cartwright en Brits model Karen Mayo-Chandler.

De intussen 64-jarige actrice zou een van de stabielste huwelijken in Hollywood hebben. Streep is al 35 jaar getrouwd met kunstenaar Don Gummer, samen hebben ze vier kinderen. Nicholson en Streep werkten voor het eerst samen in 1986 op de filmset van Heartburn. Toen wilde Meryl nooit meer met de acteur samenwerken door zijn aanhoudende seksuele avances. Een jaar later stonden ze weer samen op de set van Ironweed. Een woordvoerder van Streep weigerde gisteren commentaar op de onthullingen in het boek te geven.

30-10-2013 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk weer onder vuur: "Ik ben vóór gekleurde pieten"

Anouk weer onder vuur: "Ik ben vóór gekleurde pieten"

http://oi44.tinypic.com/oab0d3.jpg

Anouk blijft zich mengen in de discussie rond de viering van het sinterklaasfeest en de rol die Zwarte Piet daarin heeft. De deelgemeente Amsterdam-Zuidoost heeft gisteren besloten een intocht van Sinterklaas te verbieden. "Fantastisch, en nu de rest nog", meent Anouk.


Het 'verbod' voor de intocht van de Sint in het winkelcentrum van de Amsterdamse Poort werd met 15 tegen 14 stemmen aangenomen.

Dat was voor Anouk reden opnieuw haar standpunt over Zwarte Piet te ventileren. Maandag wist ze de woede van haar fans op de hals te halen door te roepen dat "Nederland voor lul staat" zo lang de traditie van Zwarte Piet wordt voortgezet. "Fantastisch, en nu de rest nog", meent Anouk vandaag. "Voor de mensen die vinden dat het nu wel genoeg is geweest, en dat ik nu wel mijn mond mag houden."

Volgers van Anouk blijven aangeven dat ze haar niet steunen, maar dat deert de Haagse zangeres niets. "Sorry nee, het is nog niet genoeg geweest. Ik ben nog niet klaar. En voor de mensen die mij 'jammer' vinden, of vragen waarom? En wel hierom!" Bij de tweet plaatste Anouk een foto van een volger die haar "negerhoer" noemt. Een ander betitelt de Haagse als "landverraadster". "Deze landverraadster is vóór gekleurde pieten", sluit Anouk de tirade af.

30-10-2013 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld aangeklaagd om beledigende uitspraken over dikkerds

Karl Lagerfeld aangeklaagd om beledigende uitspraken over dikkerds

http://oi41.tinypic.com/33ax5yu.jpg

Een Franse associatie die vecht voor de rechten van volslanke vrouwen heeft officiëel klacht ingediend tegen ontwerper Karl Lagerfeld wegens zijn uitspraak dat niemand dikke modellen op de catwalk wil zien.


De groep 'Belle Ronde Sexy et Je M'assume' stapte naar de rechter in Saintes, de leden beschuldigen de modekeizer ervan discriminerende en onterende uitspraken te hebben gedaan. De woordvoerster van de groepering Betty Aubriere heeft gezegd dat bekende figuren moeten stoppen met dit soort beledigingen. "We hebben er genoeg van. Veel jonge meisjes zijn onzeker en het is verschrikkelijk voor hen wanneer ze zulke commentaren moeten aanhoren."

Meer dan tien jaar geleden speelde de ontwerper van Chanel 42 kilo kwijt en schreef hier een boek over. Sindsdien beledigt hij regelmatig dikke mensen en prijst hij slanke figuren.

In zijn boek 'De wereld volgens Karl' zei hij bijvoorbeeld dat niemand dikke vrouwen op de catwalk wil zien, eerder deze maand herhaalde hij de uitspraak op televisie. "Dikke vrouwen die met hun zakje chips voor de televisie zitten en zeggen dat slanke modellen lelijk zijn die onze gezondheidszorg onder druk zetten." Zijn uitspraken hebben in het verleden ook al voor heel wat controverse gezorgd.

30-10-2013 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Galliano is terug: hij mag Kate Moss stylen voor Vogue

John Galliano is terug: hij mag Kate Moss stylen voor Vogue

http://oi43.tinypic.com/2rnhdmv.jpg

Nadat de gevallen designer achter de schermen bij modehuis Oscar de la Renta een handje mocht toesteken, is de designer nu helemaal terug met een stylingopdracht voor het Britse modeblad Vogue. Hij mag Kate Moss uitdossen voor de cover.

Galliano werd twee jaar geleden gedumpt door modehuis Dior nadat hij een antisemitische tirade in een café in Parijs had afgestoken. Kate Moss is hem altijd blijven verdedigen en liet hem enkele maanden na de hetze haar trouwjurk ontwerpen voor haar huwelijk met Jamie Hince. Moss werd onlangs aangesteld als moderedacteur voor het blad, zij heeft waarschijnlijk wel haar vriend bij Vogue aangeprezen. De shoot draaide rond de jaren 20 en het Russisch ballet.

30-10-2013 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-10-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leveraandoening is doodsoorzaak Lou Reed

Leveraandoening is doodsoorzaak Lou Reed

http://oi42.tinypic.com/20fep9c.jpg

De behandelende dokter van Lou Reed heeft bevestigd dat de zanger is overleden aan de leveraandoening waar hij de afgelopen tijd mee kampte. Volgens dr. Charles Miller was de zanger vorige week terug in de kliniek in Cleveland waar hij in het voorjaar een levertransplantatie kreeg.


Miller was de chirurg die in april de transplantatie in de Cleveland Clinic verrichtte. Na de operatie verklaarde de 71-jarige Reed dat hij zich "sterker dan ooit" voelde. Maar vorige week kreeg hij van de dokters in Cleveland te horen dat zijn leverziekte niet meer te behandelen was. "We waren het erover eens dat we alles hadden gedaan dat we konden", zegt Miller tegen The New York Times.

Reed ging daarna naar zijn woning in Amagansett, in The Hamptons in de staat New York. Daar is hij zondag overleden.

Lou Reed, in de jaren zestig en zeventig een notoire heroïneverslaafde, hield aan zijn drugmisbruik de leverkwaal hepatitis C over. Die wist hij met medicatie te bedwingen, maar de leveraandoening is hem dan toch fataal geworden.

29-10-2013 om 18:09 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'George Clooney heeft romance met advocate'

'George Clooney heeft romance met advocate'

http://oi39.tinypic.com/f39btl.jpg

George Clooney is in Londen op stap geweest met een advocate. E! News spotte het tweetal tijdens een intiem dinertje, waarna de Hollywood-ster en de Britse schone lachend in dezelfde taxi stapten.


De dame in kwestie heet Amal Alamuddin en ze ging tijdens de date gekleed in een rode halterjurk. De brunette is gespecialiseerd in mensenrechten en internationaal recht en werd onlangs door een Britse website boven aan een lijst van meest gewilde vrijgezelle advocates geplaatst.

Momenteel vertegenwoordigt Alamuddin de WikiLeaks-oprichter Julian Assange in zijn uitleveringszaak met Zweden. E! wist ook nog te vertellen dat Ashton Kutscher haar volgt op Twitter.

29-10-2013 om 18:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cara Delevingne showt de nieuwste lingerietrends

Cara Delevingne showt de nieuwste lingerietrends

http://oi43.tinypic.com/zwf1g4.jpg

Het Britse topmodel Cara Delevingne draagt de gekste outfits, maar onder die oversized sweaters en petjes zit wel degelijk een moordlijf verstopt. Dat bewijst de 21-jarige schoonheid met een foto in lingerie van La Perla die ze op de fotowebsite Instagram postte.


Vorig jaar liep Cara nog op de catwalk voor lingeriemerk Victoria's Secret, nu mag ze de groten der aarde vervoegen als gezicht van het Italiaanse lingeriehuis La Perla. Ze meldde zelf het nieuws door een voorproefje van de campagne op Instagram te posten, het beeld werd geschoten door het bekende duo Mert Alas en Marcus Piggott.

Deze herfst en komende winter zet La Perla in op een erg sexy lijn met veel kant en nude, wat de illusie van transparante beha's en slipjes wekt. De slaapjurkjes komen vaak in zwarte en soms zelfs rode transparante stoffen, met een erg verleidelijke lijn als resultaat. Ook zijn de jarretelles duidelijk helemaal terug, maar La Perla gaf er een moderne toets aan. Het merk maakt kousen rechtstreeks aan de slipjes vast. Wij zijn helemaal fan van de korsetten in huidskleur. Niet alle stukken uit deze herfstcollectie lijken geschikt voor op kantoor, aangezien driehoekige behaatjes niet zoveel steun bieden. Ze kunnen wel perfect voor een romantisch avondje thuis met je partner.

29-10-2013 om 18:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Gert Winckelmans ziet straf in beroep bevestigd

Acteur Gert Winckelmans ziet straf in beroep bevestigd

http://oi43.tinypic.com/2v9jm.jpg

Het hof van beroep in Gent heeft de straf die Gert Winckelmans (34) kreeg voor een slag in Club 69 op de Gentse Oude Beestenmarkt bevestigd. In eerste aanleg werd de acteur veroordeeld tot zes maanden met uitstel.


Gert Winckelmans uit Antwerpen werd bekend als Simon uit de vtm-telenovelle 'Sara'. Voorts speelde hij rollen in televisieseries als Aspe, Code 37, Deadline 14/10, Clan en Zone Stad. Op 25 oktober 2011 raakte in de Gentse Club 69 een student van Iraanse afkomst zwaargewond aan z'n oog. Hij wees "Simon uit Sara" aan als dader die op dat moment ook aanwezig was in de club na een filmpremière.

Winckelmans werd door de correctionele rechtbank van Gent in februari dit jaar veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes maanden met uitstel en een effectieve geldboete van 275 euro. Hij ging in beroep en bleef zijn onschuld staande houden. Het hof van beroep bevestigde echter het eerste vonnis. Volgens het hof zijn er geen redenen om te twijfelen aan het verhaal van de Iraanse student en zijn vriend die op dat ogenblik naast hem stond. Ook ziet het hof geen bewijzen van uitlokking. Een opschorting van straf werd dan weer als een onvoldoende zwaarwichtig signaal beschouwd, waardoor de straf van zes maanden met uitstel werd bevestigd.

29-10-2013 om 17:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijksproblemen voor Will en Jada Smith?

Huwelijksproblemen voor Will en Jada Smith?

http://oi42.tinypic.com/21m9aur.jpg

Will Smith en zijn vrouw Jada zijn al twee maanden niet samen gezien. Er doen al een tijd geruchten de ronde dat de twee huwelijksproblemen hebben en volgens RadarOnline is het feit dat de twee nog nauwelijks samen buitenkomen hier een bevestiging van.


Het koppel zou elk hun eigen leven leiden. Zo is Will al een tijdje in New Orleans voor de opnames van zijn nieuwe film 'Focus'. Jada werd eerder deze maand gezien in Parijs. Toen ze weer terugkwam, is ze volgens de website bij haar broer ingetrokken. De moeder van de acteur wilde niet reageren op vragen van RadarOnline over het huwelijk van de twee. "Is dat niet iets persoonlijks? Bedankt voor jullie belangstelling", antwoordde ze.

Will en Jada gaven elkaar vijftien jaar geleden het jawoord. Het is niet de eerste keer dat hardnekkige geruchten over een breuk de rond doen. In 2011 gebeurde dat ook al een aantal keer.

29-10-2013 om 17:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelfout in tatoeage van Sam De Bruyn: stunt of blunder?

Spelfout in tatoeage van Sam De Bruyn: stunt of blunder?

http://oi43.tinypic.com/2qdzd54.jpg

Het had een een zinnetje uit 'Teddy Picker' van de Arctic Monkeys moeten worden, maar in ruil kreeg Sam De Bruyn een spelfout op zijn onderarm getatoeëerd. 'Safe it for the moning after' is de boodschap die zogezegd vereeuwigd zou zijn op het lichaam van de Studio Brussel-presentator.

Toen fans via Facebook en Twitter de bewuste spelfout onder de aandacht brachten, werd de originele foto van de tatoeage verwijderd. Een screenshot doet echter wel nog de ronde op Twitter. Ook een eigen hashtag mocht duidelijk niet ontbreken.

De Bruyn zelf reageerde voorlopig niet op de blunder, of gaat het slechts om een stunt?

29-10-2013 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Explosief: de minnaars van koningin Paola

Explosief: de minnaars van koningin Paola

http://oi40.tinypic.com/fu5i8n.jpg

Dag Allemaal gooit de knuppel in het gouden hoenderhok met een diepgravende blik op het woelige liefdesleven van koningin Paola. Via uiteenlopende bronnen uit de Brusselse beau monde, de politiek en de kunstwereld lijst het weekblad de mannen op die voor de charme van de bloedmooie Paola Ruffo di Calabria. Een lijst die heel wat langer is dan die van de amoureuze escapades van haar echtgenoot.


Volgens hardnekkige berichten was Paola de eerste die verstrooiing buiten het huwelijk zocht.

Aldo Vastapane
De eerste naam die in deze context de kop opsteekt, is die van zakenman Aldo Vastapane. De invoerder van Mercedes vergaarde een fortuin met taxfreeshops in luchthavens. Die wordt er zelfs van verdacht de biologische vader van prins Laurent te zijn.

"De Italiaanse hoer"
Laurent heeft dat lange tijd zelf geloofd en legde dossiers aan over de buitenechtelijke relaties van zijn vader en moeder. Daar confronteerde hij hen ook mee. Als Laurent met het personeel over zijn moeder praatte, noemde hij haar 'la pute Italienne', de Italiaanse hoer.

Adamo
In 1964 deed het gerucht de ronde dat Paola een romance beleefde met zanger Adamo, die 'Dolce Paola' voor haar schreef. Twaalf jaar geleden werd Adamo door koning Albert in de adelstand verheven. Volgens sommigen was dat om hem te bedanken voor zijn discretie over zijn amourette met Paola.

De Donnéa & de Mun
Paola zou naast een liefdesnest op de Louizalaan in Brussel ook een adres in Parijs hebben gehad dat als uitvalsbasis diende voor haar buitenlandse avonturen. Op de Louizalaan zou ze haar minnaar en politicus François-Xavier de Donnéa ontmoeten, de latere burgemeester van Brussel. In Parijs hing de adellijke Franse fotograaf Albert de Mun dan weer geregeld aan de bel.

De lijst van mannen die zich volgens de geruchtenmolen laafden aan de charme van Paola is lang. Er staan onder meer nog een bankier, een ex-minister en een kunstpaus op.

Lees alles over de mannen in het leven van koningin Paola in Dag Allemaal.

29-10-2013 om 17:47 geschreven door artist lover


» Reageer (5)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!