Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaston Berghmans in ziekenhuis met longontsteking

Gaston Berghmans in ziekenhuis met longontsteking

http://oi42.tinypic.com/315o75g.jpg

Gaston Berghmans (87) is in het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen opgenomen met een longontsteking, meldt zijn echtgenote Jenny in Gazet Van Antwerpen.

"Gaston was een beetje gaan rusten, zoals hij elke middag doet, maar toen hij terug in de woonkamer kwam, zag hij lijkbleek en had hij bijna 39 graden koorts. Ik heb toen onmiddellijk onze dokter gebeld en die heeft niet getwijfeld. Er werd een ziekenwagen gebeld en we zijn onmiddellijk naar de spoeddienst van het UZA gebracht. Daar heeft Gaston eerst drie uur op de spoedafdeling doorgebracht. Nadat de dokters bloed hadden getrokken, een scan hadden gemaakt en nog enkele andere onderzoeken, werd de oorzaak gevonden. Hij heeft een longontsteking."

10-11-2013 om 20:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zakenman boekt Bruno Mars: 250.000 dollar per liedje

Zakenman boekt Bruno Mars: 250.000 dollar per liedje

http://oi42.tinypic.com/2drgs5j.jpg

De rijke Russische zakenman Len Blavatnik wil graag dat Bruno Mars optreedt op de twaalfde verjaardag van zijn dochter. Het meisje is een grote fan van de zanger en dus haalt vader zijn portemonnee boven. Mars zou 250.000 dollar krijgen per liedje.


De oligarch laat Bruno Mars en zijn entourage met een privéjet op zijn kosten overvliegen naar New York, waar de Rus en zijn gezin wonen, zo meldt NY Daily News. De zanger wilde alleen komen als hij zijn eigen band mee mocht nemen en als hij alle rechten houdt van de opnames van het optreden.

Naar verluidt zou de artiest zich min of meer verplicht voelen om toe te stemmen omdat hij bij het platenlabel Atlantic Records zit, dat weer onder Warner Music valt, waarvan Blavatnik ook eigenaar is.

10-11-2013 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
09-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf nominaties voor 'The Broken Circle Breakdown' bij European Film Awards

Vijf nominaties voor 'The Broken Circle Breakdown' bij European Film Awards

http://oi43.tinypic.com/wknzw0.jpg

'The Broken Circle Breakdown' is genomineerd voor maar liefst vijf categorieën van de European Film Awards (EFA). Dat maakte de European Film Academy bekend op het Sevilla European Film Festival. Felix van Groeningens film is genomineerd in elk van de vijf hoofdcategorieën: Beste Europese Film, Regisseur, Scenarist, Acteur en Actrice. Eerder werd al bekend dat 'The Broken Circle Breakdown' ook bij de finalisten is voor de EFA People's Choice Award, de Prijs van het Europese filmpubliek. Het is voor het eerst in de 26-jarige geschiedenis van de European Film Awards dat een Belgische speelfilm zoveel nominaties haalt. De European Film Awards worden op 7 december in Berlijn uitgereikt.


De European Film Awards zijn het Europese broertje van de Oscars. Begin september raakte al bekend dat 'The Broken Circle Breakdown' deel uitmaakt van de lijst van 46 Europese films die in aanmerking komen voor deze Europese Filmprijzen. Afgelopen weken konden de 2.900 leden van de European Film Academy de nominaties in de vijf hoofdcategorieën bepalen.

"Ontzettend blij"
Regisseur Felix van Groeningen is aangenaam verrast met het nieuws. "Ik zal het maar bekennen: ik had stiekem gehoopt op een nominatie. Eén nominatie dus. Dat het er uiteindelijk vijf geworden zijn, is werkelijk ongelofelijk. Ik ben ontzettend blij dat op die manier het talent van Veerle (Baetens, nvdr.), Johan (Heldenbergh, nvdr.)  en scenarist Carl Joos onderstreept wordt".

Primeur
Het is voor het eerst dat een Belgische film erin slaagt vijf nominaties op vijf te halen. In 2011 kwamen de gebroeders Dardenne al eens dicht in de buurt; zij kregen toen vier nominaties voor 'Le gamin au vélo' terwijl Jaco Van Dormaels 'Toto le héro' er in 1991 drie kreeg. De prestatie van 'The Broken Circle Breakdown' is daarnaast ook vrij uitzonderlijk in de geschiedenis van de European Film Awards: tot nog toe wist slechts een handvol geselecteerde films vijf op vijf te halen in deze categorieën waaronder 'Amour' (2012), 'Melancholia' (2011), 'Das Leben der Anderen' (2006), 'Caché' (2005) en 'Goodbye, Lenin!' (2003).
 
De komende weken brengen de EFA-leden opnieuw hun stem uit om ditmaal de winnaars te kiezen in deze vijf categorieën, alsook in de bijkomende rubrieken Beste Komedie, Documentaire, Discovery, Animatiefilm en Kortfilm. Voor de categorieën Beste Fotografie, Montage, Production Design, Kostuums, Componist en Sound Design duidt een vakjury rechtstreeks de winnaars aan.
 
Publieksprijs
Naast de vijf nominaties, maakt 'The Broken Circle Breakdown' bovendien kans op het winnen van de People's Choice Award van de European Film Academy; een publieksprijs die dezelfde avond uitgereikt wordt. Afgelopen maanden konden Europese filmliefhebbers online stemmen voor een van de 11 kandidaten. Vorig jaar ging in deze categorie de eer naar Geoffrey Enthoven met 'Hasta la vista'. Een jaar daarvoor viel Hans Van Nuffel in de prijzen. Hij kreeg toen voor zijn debuut 'Adem' de European Discovery of the Year Award.
 
Eerder werd ook al bekend dat er nog twee Vlaamse genomineerden zijn: 'Dood van een schaduw' van Tom Van Avermaet en 'Houses With Small Windows' van Bülent Oztürk zijn beiden genomineerd in de categorie voor Beste Europese Korte Film. Voorts is ook 'Pinocchio', een coproductie met Vlaanderen via Walking The Dog, terug te vinden bij de genomineerden in de categorie Europese Animatiespeelfilm, net zoals 'The Congress' waaraan de Brusselse animatiestudio eveneens meewerkte.
 
Felix van Groeningen en Carl Joos schreven het scenario van The Broken Circle Breakdown, gebaseerd op het theaterstuk 'The Broken Circle Breakdown Featuring The Cover-Ups of Alabama' van Johan Heldenbergh en Mieke Dobbels.

De concurrentie is niet min. Zo moet Veerle Baetens het in de categorie beste actrice onder meer opnemen tegen Keira Knightley en Naomi Watts, terwijl behalve Johan Heldenbergh ook Jude Law dingt naar de Europese Oscar' voor beste acteur.
Een overzicht van de genomineerden in de vijf categorieën:
Beste Europese film
- 'The Broken Circle Breakdown'
- 'La Vie d'Adèle: Chapitres 1 & 2'
- 'The Best Offer'
- 'Blancanieves'
- 'La Grande Bellezza'
- 'Oh Boy!'
Beste regisseur
- Felix van Groeningen ('The Broken Circle Breakdown')
- Paolo Berger ('Blancanieves')
- Abdellatif Kechiche ('La Vie d'Adèle: Chapitres 1 & 2')
- François Ozon ('Dans la Maison')
- Paolo Sorrentino ('La Grande Bellezza')
- Giuseppe Tornatore ('The Best Offer')
Beste actrice
- Veerle Baetens ('The Broken Circle Breakdown')
- Keira Knightley ('Anna Karenina')
- Barbara Sukowa ('Hannah Arendt')
- Naomi Watts ('Lo Imposible')
- Luminita Gheorghiu ('Pozitia Copilului')
Beste acteur
- Johan Heldenbergh ('The Broken Circle Breakdown')
- Jude Law ('Anna Karenina')
- Fabrice Luchini ('Dans la Maison')
- Toni Servillo ('La Grande Bellezza')
- Tom Schilling ('Oh Boy!')
Beste scenarist
- Carl Joos & Felix van Groeningen ('The Broken Circle Breakdown')
- Tom Stoppard ('Anna Karenina')
- Giuseppe Tornatore ('The Best Offer')
- François Ozon ('Dans la Maison')
- Paolo Sorrentino & Umberto Contarello ('La Grande Bellezza')

09-11-2013 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Villa Samson' voor huisdieren van patiënten UZ Brussel kost 1 miljoen

'Villa Samson' voor huisdieren van patiënten UZ Brussel kost 1 miljoen

http://oi39.tinypic.com/2953i85.jpg

Het UZ Brussel bouwt een villa van 1 miljoen euro waar patiënten hun huisdieren kunnen ontmoeten, zo meldt Het Laatste Nieuws. "Villa Samson" moet in 2016 geopend worden op de campus van het ziekenhuis in Jette.


De naam is geen toeval: Villa Samson wordt zo genoemd omdat Danny Verbiest, de vroegere stem van de tv-hond, een belangrijke geldschieter is. Hij is peter van het opmerkelijke project en betaalt de architectenkosten voor de villa, die in totaal zo'n 1 miljoen euro zal kosten.

Schenkingen
De overheid legt geen cent bij: al het geld komt van gulle gevers en sponsors.

In het gebouw op de campus Jette van het UZ Brussel, dat los van het ziekenhuis zal staan, kunnen baasjes hun huisdieren ontmoeten.

Herstel
Dat huisdieren een gunstig effect hebben op mensen, staat al langer vast. Zo worden ze ingezet bij therapie in psychiatrische ziekenhuizen en op sommige palliatieve afdelingen. Ook rusthuizen waar een kat of hond rondloopt om de oudjes gezelschap te houden, zijn geen uitzondering meer. In het UZ Brussel zullen de huisdieren helpen bij het herstel van hun baasje.

"Onderzoek heeft aangetoond dat mensen rustiger worden als ze een kat of hond strelen", zegt dierengedragsdeskundige Danny Grosemans. "De bloeddruk verlaagt en hun hart slaat dan minder snel. Zo raken ze stress kwijt. Ze revalideren ook sneller als ze bezig zijn met hun hond, want ze bewegen dan meer."

09-11-2013 om 20:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van de Veire snurkt, Nathalie Meskens danst in de slaapstee

Peter Van de Veire snurkt, Nathalie Meskens danst in de slaapstee

http://oi42.tinypic.com/x3shu9.jpg

Nina pakt dit weekend uit met de bijzondere reportage 'bed habits', waarin bekende vlamingen hun slaap- en bedgewoontes onthullen. Zo leren we onder meer dat Peter Van de Veire snurkt "als ik heel moe ben, als ik gedronken heb sowieso" en dat Nathalie Meskens "poe-del-naakt" in de koffer ligt.


Naast Peter Van de Veire en Nathalie Meskens doen ook actrice Joy Anna Thielemans (de vriendin van Bartel Van Riet), tv-kok Wim Ballieu, tienkamper Hans Van Alphen, K3-zangeres Karen Damen en Alban Sarens (saxofonist van Sir Yes Sir en lief van Evi Hanssen) uit de doeken hoe ze in slaap vallen, wat ze in bed al dan niet dragen, of het bed hun favoriete plek is om te vrijen en of ze hun partner teisteren met een ochtendhumeur.

09-11-2013 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Watts herkende zich in Diana

Naomi Watts herkende zich in Diana

http://oi44.tinypic.com/154y13d.jpg

Naomi Watts, die momenteel te zien is als prinses Diana in de film over haar leven, voelde altijd al dat ze een bijzondere connectie had met Diana. "Ik herkende vooral veel in haar jeugd, die nogal treurig was. Ik heb de manier waarop ze daarmee omging altijd bewonderd", vertelt ze aan Vrouw, het weekendblad van De Telegraaf.


Naomi vertelt dat ze zelf ook veel verdriet heeft gehad in haar jeugd. Haar ouders scheidden toen ze nog een meisje was en haar vader overleed op jonge leeftijd. "Ik heb daardoor altijd sympathie voor Diana gevoeld. Ook ik heb door de jaren heen aan mezelf gesleuteld om zo het verdriet een plek te geven.

Te hoge verwachtingen
De 45-jarige actrice twijfelde aanvankelijk wel een beetje om de rol te spelen. "Ik wist dat heel wat mensen ons met elkaar zouden vergelijken. Om nog voordat er een meter film was geschoten te concluderen dat ik totaal ongeschikt was voor de rol. Dat was geen prettig vooruitzicht", zegt Naomi. De verwachtingen over de film liepen volgens de actrice zo uiteen dat ze er nooit aan zou kunnen voldoen.

Sprong in het diepe
Ook het feit dat Diana twee zoons heeft, zorgde voor twijfels. Ze wilde hen op geen enkele manier krenken. "Aan de andere kant: het zijn inmiddels volwassen mannen die hun publieke positie kennen en weten dat films als deze onvermijdelijk gemaakt zullen worden." Uiteindelijk sprong Watts toch in het diepe. "Mijn eigen angsten intrigeerden me. Bovendien hou ik van uitdagingen", legt ze uit. "Dus toen ik eenmaal mijn eerste aarzelingen te boven was, heb ik niet langer getwijfeld en me volledig op de rol gestort."

09-11-2013 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sabia legt oorzaak van 20.000 euro huurschuld uit

Sabia legt oorzaak van 20.000 euro huurschuld uit

http://oi42.tinypic.com/35n5v11.jpg

De vorige huisbaas van Sabia Engizek krijgt naar eigen zeggen nog een flinke som van de nieuwe vriendin van Rafael van der Vaart. Aan de Duitse krant Bild legt Sabia uit hoe dit heeft kunnen gebeuren.


"Op 1 augustus heb ik het huurcontract beëindigd. We zijn toen een opzegtermijn van drie maanden overeengekomen. Maar mijn ex (Khalid Boulahrouz) is in augustus gestopt met betalen, hij wist hier niks van", aldus de brunette.

Volgens de huisbaas moet er flink wat gerenoveerd worden in het pand. Ook dat legt Sabia uit. "Mijn kinderen hebben de muren geschilderd. Ik had met de eigenaar afgesproken dat we de kosten van het schilderwerk zouden delen en ik heb hem gevraagd om andere eventuele schade op mijn rekening te zetten. Hij ging daarmee akkoord."

Huisbaas Rasmus maakte eerder bekend dat hij nog zo'n 20.000 euro van zijn oud-bewoonster krijgt. Na de verhuis hing bovendien een schuifdeur scheef en zat de koelkast vol schimmel. De lift en het trappenhuis waren beschadigd door het transportbedrijf, klaagt hij.

09-11-2013 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lou Reeds laatste interview: "Mijn leven is muziek"

Lou Reeds laatste interview: "Mijn leven is muziek"

http://oi41.tinypic.com/2dcbae1.jpg

Op 21 september gaf Lou Reed een interview aan regisseur Farida Khelfa, in het kader van een fotosessie die hij gaf voor Parrot, een bedrijf dat met Reeds aanwijzingen een koptelefoon maakte die is geschikt voor rockmuziek. Het werd zijn laatste interview. "Geluid is meer dan lawaai. Geordend geluid is muziek", verklaart hij. "Mijn leven is muziek".


Hoewel Reed er schriel uitziet, is zijn geest duidelijk messcherp. Wanneer hij verklaart waarom hij een muzikant is geworden, zegt hij: "Je doet wat je graag doet, of je wordt gearresteerd".

Op zijn negende begon hij gitaar te spelen. Wanneer hem wordt gevraagd of zijn vader hem die gitaar kocht, zegt hij staalhard: "Mijn vader heeft me niks gegeven. Ik heb zelf een goedkope gitaar gekocht met het geld dat ik verdiende met houthakken en op de kippen letten".

Geen Beethoven zonder bassen
Als het over zijn muziekbeleving gaat, wordt Reed poëtisch: "Ik weet hoe ik wil dat de dingen klinken. Ik wil niet naar Beethoven luisteren zonder de mooie bassen, de cello's, de tuba. Dat is heel belangrijk. Hip hop heeft donderbassen, maar Beethoven ook. Als je geen bassen hebt, is het alsof je geamputeerd bent, alsof je geen benen hebt".

Alle albums geremasterd
Reed klaagt in zijn laatste interview ook over de "gruwelijke" geluidskwaliteit van cd's en onthult dat hij onlangs zijn volledige oeuvre hernam om het geluid te optimaliseren. "Ik heb net elk album dat ik maakte geremasterd met de nieuwste technologie. Het was zo mooi dat ik moest huilen. Geluid kan me enorm emotioneel raken. Geluid is het onverklaarbare. Soms hoor je een geluid in je hoofd, en dat zijn dan je zenuwen of je bloed dat stroomt. Het is verbluffend dat je dat kan horen".

Wanneer hem wordt gevraagd wat zijn eerste geluidsherinnering was, antwoordt Reed dat we allemaal dezelfde eerste herinnering hebben: de hartslag van onze moeder terwijl we in de baarmoeder zitten. "Je groeit op, al van het moment dat je nog maar een pindanoot bent, met het luisteren naar ritme. Maar dan komen de geluiden van de natuur. Het geluid van de wind. Het geluid van de liefde".

Lou Reed overleed op 27 oktober op zijn 71ste aan de gevolgen van een leveraandoening.

09-11-2013 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-11-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch concert Arcade Fire uitverkocht

Belgisch concert Arcade Fire uitverkocht

http://oi41.tinypic.com/2vc7q5s.jpg

Het concert van Arcade Fire op 24 november in de Hallen van Schaarbeek is uitverkocht. De Canadese groep zal er haar nieuw album 'Reflektor' voorstellen met een aangepaste groepsnaam: The Reflektors.

De voorverkoop startte vanochtend om 10u en al een half uur later was het onmogelijk om nog tickets te bemachtigen. Op Twitter valt te lezen dat het concert na enkele seconden al uitverkocht was. Wie zich het album al eerder in voorverkoop aanschafte via de website van Arcade Fire, kon gisteren al een ticket kopen.

De gelukkigen die erbij zullen zijn op 24 november mogen zich alvast avondkledij aanmeten.

08-11-2013 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwajongen Bieber slaat weer toe en steelt fiets in casino

Kwajongen Bieber slaat weer toe en steelt fiets in casino

http://oi39.tinypic.com/kdlu35.jpg

Justin Bieber heeft vorige maand in een casino de fiets van een personeelslid gestolen om er een tijdje mee door de gangen te rijden. Twee bewakers dreven de zanger uiteindelijk in de hoek om de tweewieler terug te pakken. Entertainmentsite TMZ heeft videobeelden en publiceerde die vandaag.


Justin was op 14 september met vrienden in het Palms Casino Resort in Los Angeles om een bokswedstrijd bij te wonen. Ze kwamen binnen via een achteringang en daar zag de Canadees een fiets staan van iemand die er werkte. Hij aarzelde geen moment en stapte erop.

Op het filmpje is te zien hoe Justin de fiets meeneemt de lift in en de gangen door. Twee beveiligers gaan achter hem aan en wachten de ster op om de fiets af te pakken Justin gaat daarna te voet weer verder.

08-11-2013 om 22:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen 'Expeditie Robinson' meer voor Evi Hanssen

Geen 'Expeditie Robinson' meer voor Evi Hanssen

http://oi40.tinypic.com/2hqtt9f.jpg

Evi Hanssen moet nu zelf 'Expeditie Robinson' verlaten. Het volgende seizoen van de realityreeks zal op de Nederlandse televisie voortaan gepresenteerd worden door Nicolette Kluijver. Dat schrijft Gazet Van Antwerpen.


Tijdens de reeks die nu loopt op RTL5 met uitsluitend Nederlandse kandidaten, is de brunette nog van de partij maar daarna moet ze de fakkel doorgeven aan Kluijver. Hanssen is nochtans zeer geliefd bij de kijkers waardoor de beslissing van de zender weinig bijval kent bij de fans.

Volgend jaar is Evi Hanssen weer op de Vlaamse buis te zien. Dan presenteert ze op VTM het spelprogramma 'Beat The Bompaz'.

08-11-2013 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzoening in de maak tussen Sylvie en Sabia?

Verzoening in de maak tussen Sylvie en Sabia?

http://oi43.tinypic.com/vzubsi.jpg

Eens vriendinnen, altijd vriendinnen? Zou deze stelling ook opgaan voor Sylvie Meis en Sabia Engizek? Na weken van modder gooien, leek de vriendschap tussen beide bevallige dames nochtans ten dode opgeschreven maar de tijd lijkt dan toch de wonden te kunnen helen. Volgens het Duitse magazine 'Das neue Blatt' zit er zelfs een verzoening aan te komen.


Terwijl Sabia (35) en Rafael Van der Vaart (30) met hun geluk geen blijf weten en zich voorbereiden op de komst van hun liefdesbaby, moet Sylvie het ondertussen zien te rooien als alleenstaande moeder. Een complexe situatie die de afgelopen maanden irritatie en jaloezie opwekte bij beide partijen.

"Het doek over onze vriendschap is gevallen", had Sabia enkele weken geleden verkondigd tijdens een interview met Bild. De dames hadden er dan ook alles aan gedaan om elkaar in een slecht daglicht te stellen nadat Sabia en relatie was aangegaan met de ex van Sylvie.

"Uiteindelijk zijn alle brokken wel te lijmen", verklaart Sabia die nu duidelijk het geweer van schouder verandert. "Wanneer Sylvie me de hand reikt, dan neem ik ze uiteraard aan. We zijn een grote 'patchwork-familie'. We hebben allemaal kinderen en zo zijn we automatisch met elkaar verbonden."

Benieuwd of Sylvie Meis er ook zo over denkt!

08-11-2013 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clown aan hek jaagt Jan Smith stuipen op het lijf

Clown aan hek jaagt Jan Smith stuipen op het lijf

http://oi44.tinypic.com/2r5ym36.jpg

Een man met een clownsmasker op heeft Jan Smit doodsbang gemaakt. De zanger zag de griezel een half uur lang voor zijn hek staan.


"Dacht ik dat ik alles al had meegemaakt, staat dit voor m'n buitenhek. Ik vind het ENG", twittert Smit. Hij plaatste ook een foto waarop de clown te zien is.

"Niet grappig"
Het kiekje leverde de nodige hilariteit op bij de volgers van de zanger, maar die kon er niet om lachen. "Zo grappig is het niet hoor! Hij stond er een half uur!"

Aan RTL Boulevard liet Aloys Buijs, de manager van Jan Smit, weten dat hij niet weet wie er achter de actie zit. "Jan heeft natuurlijk niet opengedaan."

08-11-2013 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kürt Rogiers uit de kleren voor Miley Cyrus

Kürt Rogiers uit de kleren voor Miley Cyrus

http://oi41.tinypic.com/34rt4wh.jpg

'Wrecking Ball' van Miley Cyrus staat op nummer 232 in de Millennium Top 1.000 van Q-music en dat viert Kürt Rogiers in z'n blootje. De radiopresentator kreeg de uitdaging om de beruchte videoclip te imiteren door poedelnaakt op een sloopkogel te zitten.

Op de Facebookpagina van Q-music begon Rogiers aanvankelijk met kleren maar zodra de foto duizend likes kreeg, begon zijn striptease. Na twee uur tijd werden er meer dan achttienduizend likes verzameld en was Rogiers volledig naakt te bewonderen. Al kregen we beduidend minder vlees te zien dan bij La Cyrus.

08-11-2013 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe gaat weer zingen

Lesley-Ann Poppe gaat weer zingen

http://oi43.tinypic.com/29vds9h.jpg

Voor het Eén-programma 'Stars For Life' pikt Lesley-Anne Poppe haar muzikale carrière weer op. Andere bekende deelnemers van de zangwedstrijd zijn presentator Ben Roelants en Ketnetwrapster Sien Wynants.


'Stars for Life' is een nieuw muzikaal programma waar twaalf bekende Vlamingen, die niet professioneel met muziek bezig zijn, aan deelnemen. Gedurende drie weken zullen ze ten voordele van 'Music for Life' zingen in een afvalrace. Radiostem van Studio Brussel Sam De Bruyn zal het nieuwe programma presenteren.

De overige namen zullen pas later bekend gemaakt worden. Lesley Ann-Poppe heeft al met het meidengroepje B-A-B-E, waar ook blondines Tanja Dexters en Griet Vanhees lid van waren, enkele nummertjes uitgebracht. Door meningsverschillen was de groep echter geen lang leven beschoren.

08-11-2013 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mick Jagger wil volgend jaar op tournee met Stones

Mick Jagger wil volgend jaar op tournee met Stones

http://oi43.tinypic.com/10h2jx4.jpg

Mick Jagger (70) was naar eigen zeggen zo "weggeblazen" door de optredens van The Rolling Stones tijdens hun mini-tournee die ze deden ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de band dat hij volgend jaar opnieuw op tournee wil.


De optredens op Glastonbury en in Hyde Park de voorbije zomer waren volgens Jagger "het perfecte sluitstuk" van hun verjaardagstournee door Europa en de VS.

"Heb me enorm geamuseerd"
"Het was een echt goede zomer voor ons. Ik ben gelukkig en ik heb me vorig jaar enorm geamuseerd. Glastonbury en Hyde Park waren perfecte afsluiters. We waren weggeblazen. Ik zou het graag opnieuw doen", verklaarde Jagger tegenover de London Evening Standard.

"Sterven op het podium"
Keith Richards verklaarde onlangs grappend dat de band graag nog een tournee voor hun zestigste verjaardag zou doen. "Ik ben in mijn leven aan alles verslaafd geweest. De enige verslaving waarvan ik niet kan afkicken, is spelen bij The Rolling Stones. Al die nulletjes die voorbijschieten: 30, 40, 50 jaar. Ik zie geen reden waarom we onze zestigste verjaardag niet zouden vieren met een tournee. Het is ofwel dat of we sterven op het podium".

08-11-2013 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechter dreigt met celstraf voor Charlie Sheen

Rechter dreigt met celstraf voor Charlie Sheen

http://oi39.tinypic.com/2ivoi02.jpg

Charlie Sheen moet buiten de rechtszaal zijn mond houden over de voogdijzaak over zijn tweeling. Als hem dat niet lukt, moet hij de gevangenis in. Daar heeft de rechter volgens TMZ mee gedreigd.


Vorige week noemde Sheen de rechter tegenover TMZ een dikzak en sukkel. De rechter overweegt nog om de acteur hier een boete voor te geven. Daarnaast zou Sheen deze keer wel een straatverbod hebben gekregen op verzoek van zijn ex Brooke Muller. Hij moet ongeveer 200 meter uit de buurt blijven van de moeder van de tweeling en mag geen contact met haar opnemen.

Brooke, die meerdere verblijven in afkickcentra achter de rug heeft, is naar de rechter gestapt om de voogdij over de twee jongens te krijgen. Momenteel wonen Bob en Max bij Denise Richards, een andere ex van Charlie.

08-11-2013 om 01:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cressida regelmatig met prins Harry op Sandringham

Cressida regelmatig met prins Harry op Sandringham

http://oi40.tinypic.com/3304sp4.jpg

Prins Harry neemt zijn vriendin Cressida Bonas regelmatig mee naar het landgoed Sandringham. Volgens Daily Mail is dit een teken dat de relatie tussen de twee serieuzer wordt en dat de 24-jarige blondine op koninklijke goedkeuring kan rekenen.


Twee weken geleden bracht het stel met een groep vrienden een weekend door in het vakantieverblijf van Harry's grootmoeder, koningin Elizabeth. Harry had zijn vrienden uitgenodigd om op wild te jagen rondom het landgoed in Norfolk. Dat doet hij wel vaker wanneer de koningin niet op het landgoed is, en volgens Daily Mail was het niet de eerste keer dat ook Cressida was uitgenodigd.

Bronnen van de krant zeggen dat de prins de relatie heel serieus neemt, maar dat een huwelijk nog niet op de agenda staat.

08-11-2013 om 01:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papa Lohan: "Lindsay raakte nog geen druppel aan"

Papa Lohan: "Lindsay raakte nog geen druppel aan"

http://oi44.tinypic.com/rhpeec.jpg

De geruchten dat Lindsay zo nu en dan weer in haar oude patroon vervalt, slaan volgens haar vader helemaal nergens op. Hij vertelt aan showbizzsite RadarOnline dat ze nog steeds nuchter is en geen gekke dingen doet. "Ik ben het ook beu dat mensen steeds zeggen dat ze niet nuchter is, want ik weet dat dit wel zo is", aldus Michael Lohan.


Michael zegt dat hij zich helemaal geen zorgen maakt. Hij heeft wel een verklaring waarom zijn dochter onderwerp van gesprek blijft. "Als je aan de top staat dan willen mensen je maar wat graag naar beneden halen. Iedereen zoekt naar iets onaardigs om over haar te zeggen." Volgens haar vader is er ook helemaal geen bewijs dat zijn dochter weer drinkt.

"Anders zou iemand er wel een foto van hebben en die zijn er niet." Ook de financiën van zijn dochter zijn in orde. "Dat gaat heel goed. Maar ik vind wel dat haar moeder Dina haar financiële problemen niet op Lindsay moet steken." Michael heeft al vaker naar zijn ex uitgehaald en dat doet hij nu weer.

"Sinds Dina zwanger was van Lindsay heeft ze al geen job meer gehad. Het wordt tijd dat ze werk heeft of dat ze met een hele rijke man gaat trouwen die haar kan onderhouden." Er gingen onlangs geruchten dat Lindsay weer af en toe zou drinken, ze zou betrokken zijn geweest bij een ruzie in een bar en ze zou haar huidige vriendje afgepakt hebben van een andere vrouw.

08-11-2013 om 01:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps! Kersverse moeder Kate toont eerste grijze haren

Oeps! Kersverse moeder Kate toont eerste grijze haren

http://oi42.tinypic.com/16lwvlx.jpg

Het is een moment dat de meeste vrouwen haten: de ontdekking van de eerste grijze haar. Voor de hertogin van Cambridge zal dit wellicht niet anders zijn.


Het is dan ook opvallend dat Kate zich tijdens de 'London Poppy Day' liet betrappen met grijze haarwortels die wel een lokje verf konden gebruiken. Was de kersverse moeder niet tijdig bij de kapper geraakt? Of zijn die eerste grijze haren een gevolg van het feit dat baby George zijn ouders ettelijke slapeloze nachten bezorgt?

Wie zal het zeggen. Prinses of niet, feit is dat grijze haren nu eenmaal niet tegen te houden vallen maar je kan ze desgewenst wel mooi camoufleren natuurlijk. Zeker indien je weet dat de paparazzi altijd op de loer liggen. Kwestie van je kappersbeurt gewoon ruim op voorhand vast te leggen Kate!

08-11-2013 om 01:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!