Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bobby Womack annuleert tour en concert Gent Jazz Festival

Bobby Womack annuleert tour en concert Gent Jazz Festival

Klik op de foto om ' I Wish He Didn't Trust Me So Much  ' te beluisteren





Omdat Bobby Womack in het ziekenhuis herstellende is van een operatie na een longontsteking, wordt zijn geplande tour uitgesteld en vervalt het concert op 14 juli op Gent Jazz Festival. De organisatie laat weten binnenkort een vervanger aan te kondigen.

In een boodschap aan zijn fans verontschuldigt de Amerikaanse artiest zich en bedankt hij hen voor de steun.

Headliner op 14 juli is R&B-icoon D'Angelo. Ook de Belgische band STUFF. en dj TLP Troubleman treden die dag aan.

Gent Jazz Festival vindt plaats van 5 tot 14 juli op de Bijlokesite in Gent. Tickets zijn te verkrijgen via www.gentjazz.com en via Fnac.


14-06-2012 om 11:41 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
13-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piet Huysentruyt moet bij vtm wijken voor Sofie Dumont

Piet Huysentruyt moet bij vtm wijken voor Sofie Dumont


http://oi47.tinypic.com/687iib.jpg


Eind deze maand trekt vtm de stekker uit het dagelijkse programma 'De Perfecte Keuken' met Piet Huysentruyt. De commerciële zender pakt in het najaar uit met een nieuwe kookshow, waarin tv-kokkin Sofie Dumont gastvrouw speelt. Daarmee hoopt vtm een beter antwoord te vinden op het succes van Jeroen Meus en zijn "Dagelijkse Kost" op Eén, schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

Op vrijdag 29 juni valt het doek definitief over 'De Perfecte Keuken', het dagelijkse kookprogramma waarin Huysentruyt in exact vijftien minuten tijd een gerecht klaarmaakt. 'De Perfecte Keuken', de opvolger van 'Lekker Thuis', liep acht seizoenen en haalde de kaap van 1.400 uitzendingen.

Tijdens de zomermaanden zendt vtm een tweede vakantiereeks 'Piet Speelt Met Vuur' uit, maar na de zomer moet hij plaatsmaken voor Sofie Dumont, die met een nieuw dagelijks kookmagazine mee de vooravond van vtm moet opkalefateren. Het wordt geen bakprogramma met enkel brood- en bankettoestanden, maar een écht kookmagazine, dat het bastion dat Jeroen Meus op Eén heeft opgebouwd, weerwerk moet bieden.

Voor 'De Perfecte Keuken' is er volgens Het Laatste Nieuws geen toekomst meer bij vtm. De zender neemt ook slagschip 'SOS Piet' onder handen. In het najaar wordt een zeventiende seizoen uitgezonden, maar of er in 2013 een vervolg komt, is nog niet beslist. De zender wil 'Piet en zijn succesformule heruitvinden', heet het.  (br.hln)


13-06-2012 om 18:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Medewerkers Beatles-museum in Hamburg vragen steun aan Paul McCartney

Medewerkers Beatles-museum in Hamburg vragen steun aan Paul McCartney

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





De medewerkers van het Beatles-museum in de Duitse stad Hamburg hebben gewezen Beatle Paul McCartney om hulp gevraagd. In een filmpje op YouTube richten ze zich tot de zanger en leggen ze hem uit waarom hun museum, dat met de sluiting wordt bedreigd, zo belangrijk is.

"Alstublieft, als u een of andere mogelijkheid ziet om ons te ondersteunen, laat het ons dan weten", luidt het verzoek in het filmpje. Voorts bevat de clip - op de tonen van 'With a Little Help from My Friends' - beelden van het museum dat wellicht op 30 juni de deuren zal sluiten.

Ondanks de grote gele duikboot die aan de gevel van het gebouw hangt, slaagde het museum er niet in voldoende bezoekers aan te trekken. In plaats van de verwachte 200.000, komen er jaarlijkse 50.000 bezoekers naar het museum. Daardoor wordt er volgens de organisatoren ieder jaar ongeveer 500.0000 euro verlies geleden.

De stad Hamburg speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van The Fab Four. De jonge popgroep, toen nog met vijf leden, verbleef voor zijn doorbraak een tijdlang in de havenstad en speelde er in verschillende clubs langs de beruchte Reeperbahn. (br.hln - foto afp)


13-06-2012 om 18:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slot van Amsterdamse Stone Roses-show verpest:

Slot van Amsterdamse Stone Roses-show verpest: "De drummer is een zak"


http://oi45.tinypic.com/fneigx.jpg


Geen vlekkeloze doortocht voor The Stone Roses - op 17 augustus headliner op Pukkelpop - in Amsterdam gisteren. Het ging fout net voor de bisronde. Toen zagen we hoe gedonder om drummer Reni, die het voor bekeken hield en publiekelijk de mantel werd uitgeveegd door zanger Ian Brown, een voortijdig einde maakte aan het concert.

"Dit is geen grap: de drummer is naar huis", zo kwam Ian Brown na het laatste nummer van de groep het podium op, net voor iedereen als bisnummer de klassieker 'I am the Resurrection' verwachtte. "Werk het maar op mij uit, ik kan er tegen. Wat kan ik zeggen? De drummer is een zak."

Het incidentje tussen Brown en Reni, naar verluidt omdat er problemen zouden zijn geweest met de drumkit van laatstgenoemde, maakte een vroegtijdig en ontgoochelend einde aan een voorts bijzonder aardig concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

Van de reünieconcerten van de groep wordt nochtans veel verwacht. Dat mag vreemd lijken, want zelfs in hun hoogdagen in de jaren '80 en de vroege jaren '90 hadden The Stone Roses al geen geweldige livereputatie, en ze brachten welgeteld twéé volwaardige albums uit. Je kan je dus afvragen waarom de reünietournee van de Britten op zoveel gejuich wordt onthaald en tijdens de voorbije NME Awards zelfs als 'muziekgebeurtenis van het jaar' werd bestempeld.

Wel, hierom: omdat het titelloze debuut van de groep uit 1989 nog steeds een parel van perfecte popsongs en uiterst dansbare psychedelica is, gebracht met een dosis gezonde arrogantie die de weg plaveide voor latere Britpopbands als Oasis, Blur, Pulp en Suede. Niet toevallig werd voormalige Oasis-brulboei Liam Gallagher eerder deze week nog gespot in de Razzmatazz in Barcelona, waar The Stone Roses hun eerste tournee in zestien jaar aftrapten. Het momentum van hun debuut hebben de Mancunians achteraf niet kunnen vasthouden, ook al werd opvolger 'Second Coming' (1994) minder naar waarde geschat dan het album verdiende - voor nummers als 'Ten Storey Love Song' of zeker 'Love Spreads' zouden mindere goden een arm, een been en een paar zintuigen naar keuze over hebben.

In de Heineken Music Hall kenden de Britten - die wel openden met een massaal meegezongen 'I Wanna Be Adored' - geen gemakkelijke start. Nummers als 'Mersey Paradise' en ' Shoot You Down' werden vooral voor de eerste rijen gespeeld terwijl veel concertgangers eerder een makkelijk zitje achteraan in de zaal verkozen. Niet dat het aan Browns enthousiasme lag. Die vroeg herhaaldelijk of iedereen z'n 'dancing shoes' mee had en nodigde ook de muurbloempjes achteraan uit om niet bij de pakken te blijven zitten.

Halfweg het concert sloeg de motor aan, met een geweldig dansbaar 'Fools Gold', dat 'vintage' Stone Roses was. Mani - met een psychedelisch gekleurde bas - en Reni koppelden als vanouds acid aan rockritmes, John Squire mocht uithalen op gitaar, een de hele avond erg goed bij stem zijnde Ian Brown deed de rest. 'Fools Gold' gaf het startschot voor een rondje hits en dansen, met onder meer 'This Is The One', 'She Bangs the Drums' en een schitterend 'Love Spreads'. Tussendoor was er Britpop-karaoke bij 'Waterfall' en 'She Bangs the Drums'. Hele fijne momenten, maar net toen de zaal zich opmaakte voor 'I Am the Resurrection' - hét anthem van de groep - was het dus plotseling uit met de pret. Bob Marley's 'Redemption Song' door de speakers, zaallichten aan en iedereen naar huis. Net te vroeg om van een foutloos concert te kunnen spreken. (br.hln)



13-06-2012 om 18:43 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
12-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga krijgt paal op hoofd tijdens optreden

Lady Gaga krijgt paal op hoofd tijdens optreden

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Lady Gaga heeft tijdens haar optreden in Nieuw-Zeeland een flinke slag tegen het hoofd gekregen met een metalen paal. De schuldige was een danser die de paal probeerde te verplaatsen.

Op videobeelden van het optreden in Auckland is te zien hoe Gaga een moment wankelt en naar haar hoofd grijpt, alvorens door te gaan met het optreden.

De ster bood volgens TMZ later tijdens het optreden nog haar excuses aan voor het incident. "Ik heb mjin hoofd gestoten en heb mogelijk een hersenschudding. Maar niet bang zijn, ik maak dit optreden wel af," zou de hitmachine gezegd hebben. (br.hln)


12-06-2012 om 17:30 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna gebruikt kont van stand-in voor Armani-reclame

Rihanna gebruikt kont van stand-in voor Armani-reclame







Zelfs Rihanna zit blijkbaar opgescheept met een schoonheidscomplex. In haar nieuwste reclame voor Armani liet de zangeres een vervangster opdraven voor de close-ups van haar boezem en kont. Dat weet 'The Sun'.

De krant kan zelfs een naam plakken op het model dat haar lichaamsdelen even 'uitleende': Jahnassa Aicken, een 27-jarige Ierse met -toegegeven- niet onaardige vormen. Zij mocht op uitdrukkelijk verzoek van Riri's management uiteraard geen woord reppen over deze bijzondere klus.

"In bepaalde delen zijn het lichaam en de kont van Jahnasssa te zien", aldus de bron. "Heel vreemd, vermits Rihanna toch net diegene is die zo graag zonder kleren poseert. Bovendien hoeft ze zich over niets te schamen." Naar verluidt kreeg Jahnassa slechts een bescheiden som voor haar gesmaakte invalbeurt.

De verleidelijke stand-in werd voor het eerst gespot toen Rihanna haar clip van 'We found love' aan het inblikken was in Noord-Ierland. De Britse reclamewaakhond wil niet zomaar de spons vegen over het voorval. "Als we klachten ontvangen van klanten die zich misleid voelen door het gebruik van de stand-in zullen we een onderzoek starten", aldus een woordvoerder van de Advertising Standards Authority. (br.hln)


12-06-2012 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
11-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger 'Guus Kom Naar Huus' overleden

Zanger 'Guus Kom Naar Huus' overleden

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Harm Breemer, beter bekend als Alexander Curly, is vorige week maandag op 65-jarige leeftijd overleden. De zanger en filmmaker overleed aan de gevolgen van prostaatkanker en is zaterdag in besloten kring begraven.

Dat maakte zijn echtgenote Myra Breemer-Tekelenburg vandaag bekend.

Curly scoorde in 1972 een nummer 1-hit met 'I'll Never Drink Again'. In 1975 behaalde hij die positie met zijn bekendste nummer, 'Guus Kom Naar Huus'.



11-06-2012 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.169ste Gentse Feesten herbergen 3.931 activiteiten

169ste Gentse Feesten herbergen 3.931 activiteiten


http://oi47.tinypic.com/2ibkzfb.jpg


Minstens 3.931 activiteiten herbergt de 169ste editie van de Gentse Feesten. Het cultureel volksfeest vindt dit jaar plaats van 14 tot 23 juli, de stad roept bezoekers op om niet met de wagen naar het centrum te rijden.

Op de 'Gentsche Fieste' wordt tien dagen lang gratis muziek gespeeld op tien pleinen. Daarnaast zijn er ook zes internationale festivals: Gent Jazz festival, net voor de eigenlijke feesten, het straattheaterfestival MiramirO, het Internationaal Puppetbuskersfestival, 10 Days Off, Jeugdcircusfestival en Boomtown dat dit jaar de Kouter met hedendaagse kunst zal opvrolijken.

Maar er is meer: 231 organisatoren richten 1.139 evenementen in die samen goed zijn voor minstens 3.931 activiteiten. Track werkt onder meer een feestenformule uit, het thema van het knotsgekke Cirq in de Willem De Beersteeg is dit jaar 'Batabang', het einde der tijden.

De stad Gent raadt bezoekers af om met de wagen tot in het centrum te rijden. De NMBS biedt B-dagtrips aan. Vanaf de gratis Park + Ride Flanders Expo rijdt tram 1 de klok rond, ook in Gentbrugge en Oostakker zijn er Park + Rideparkings met aansluitend openbaar vervoer. Vanaf 14 uur zal, met uitzondering van tramlijn 1 die via de Veldstraat terug naar het station rijdt, het tram- en busverkeer door de Feestenzone zelf onderbroken worden. Vanaf Gent Zuid rijden opnieuw tot 4 uur nachtbussen naar randgemeenten.(br.hln - foto photo news)



10-06-2012 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
09-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan afgevoerd naar ziekenhuis na crash

Lindsay Lohan afgevoerd naar ziekenhuis na crash

http://oi45.tinypic.com/nqz4as.jpg


Lindsay Lohan is gisteren gewond afgevoerd na een ongeval met haar zwarte Porsche in Los Angeles. LiLo zit momenteel midden in de opnames van 'Liz & Dick', een film die haar comeback als actrice moet inluiden. Na een check-up in het UCLA-hospitaal van Santa Monica mocht la Lohan weer aan het werk. Dat meldt TMZ.com.

Op de Pacific Coast Highway, op weg naar de set van 'Liz & Dick', ging het mis. Lohan botste met haar Porsche tegen een vrachtwagen. Volgens TMZ.com werd de gehuurde Porsche zwaar beschadigd. De voorkant werd tot schroot herleid. Een ambulance kwam ter plaatse maar Lohan kon op eigen kracht naar het ziekenhuis rijden. Ze zou er zelf vanafkomen met wat schrammen en blauwe plekken, maar het gerucht gaat dat een passagier naar intensieve zorgen moest. Lohan had geen drugs gebruikt.


http://oi45.tinypic.com/2vnnya1.jpg


Lindsay Lohan haalt wel vaker de pers, vooral door haar alcohol- en drugsmisbruik. Ze probeerde de laatste tijd haar leven en carrière weer op de rails te zetten. Toch kon ze niet tot een overeenkomst komen voor een rol in de biografische film van Barry Levinson over maffiabons John Gotti. (br.hln - foto ap)


09-06-2012 om 10:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
08-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Zeta-Jones betrapt Michael Douglas in haar lingerie

Catherine Zeta-Jones betrapt Michael Douglas in haar lingerie

http://oi46.tinypic.com/nfianp.jpg


Catherine Zeta-Jones vond het best grappig toen ze haar 67-jarige echtgenoot Michael Douglas in de slaapkamer betrapte toen hij haar ondergoed en juwelen paste. Douglas bereidt zich voor op zijn rol van de homoseksuele zanger Liberace.

Douglas won in 2010 nog zijn strijd tegen keelkanker, zijn rol als Liberace in Steve Soderberghs 'Behind the Candelabra' is zijn eerste grote rol sinds zijn genezing.

"Dat hij piano speelt in huis en daarbij constant knipoogt naar mij, vind ik niet erg. Maar ik ben het wel stilaan beu bij kaarslicht te ontbijten", verklaart Zeta-Jones in de Daily Star.

Matt Damon speelt de homovriend van Liberace in de film.


08-06-2012 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lauryn Hill mogelijk de cel in voor belastingfraude

Lauryn Hill mogelijk de cel in voor belastingfraude

http://oi48.tinypic.com/244rxfs.jpg


De voormalige Fugees-ster wordt ervan beschuldigd drie jaar op rij aan belastingontduiking te hebben gedaan tussen 2005 en 2007, een periode waarin ze naar schatting 1,8 miljoen dollar incasseerde.

Op 28 juni moet Lauryn Hill voor de rechter verschijnen in Newark, New Jersey voor een driedubbele aanklacht van belastingfraude. Elke individuele klacht kan haar maximum 1 jaar cel en een boete van 100.000 dollar kosten. De laatste keer dat ze de headlines haalde ging het ook al om een rechtzaak. Toen werd ze aangeklaagd door voormalig gitarist Jay Gore omwille van onbetaalde lonen en pesterijen. Hill zou namelijk op regelmatige basis haar bandleden publiek belachelijk gemaakt hebben.

De mogelijke 'jailtime' is slecht nieuws voor Lauryn, die in april dit jaar na 5 jaar stilte eindelijk haar comeback leek te maken na het optreden in het Londense IndigO2. Daarnaast zou ze later dit jaar ook haar tweede studioplaat uitbrengen met de symbolische titel 'The Return'. Met dit album komt er eindelijk een opvolger voor haar monsterplaat 'The Miseducation of Lauryn Hill' die 14 jaar geleden uitkwam en haar miljoenen opleverde.


08-06-2012 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Voormalig Fleetwood Mac-lid Bob Welch stapt uit het leven

Voormalig Fleetwood Mac-lid Bob Welch stapt uit het leven

http://oi45.tinypic.com/2wcpnut.jpg


Bob Welch, voormalig gitarist en zanger van de Amerikaanse rockgroep Fleetwood Mac, heeft op 66-jarige leeftijd zelfmoord gepleegd in zijn woning in Nashville. Dat meldt CNN op gezag van de Amerikaanse politie. De artiest liet een afscheidsbrief achter.

Welch werd met een kogel in zijn borstkas aangetroffen in zijn woning in Nashville, Tennessee. Volgens de politie werd zijn levenloze lichaam aangetroffen door zijn echtgenote Wendy Armistead Welch, met wie hij sinds 1985 getrouwd was. Er werd een afscheidsbrief gevonden.

De woordvoerder van de politie in Nashville, Don Aaron, zegt dat er geen aanwijzingen zijn van kwaad opzet. Aaron voegt er aan toe dat Bob de laatste tijd met gezondheidsproblemen kampte, maar wilde verder geen informatie kwijt.

Welch verliet Fleetwood Mac in 1974 en werd vervangen door Lindsey Buckingham en Stevie Nicks. (br.hln)


08-06-2012 om 09:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
07-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney schreef 'Yesterday' op het toilet

Paul McCartney schreef 'Yesterday' op het toilet

Klik op de foto om ' Yesterday  ' te beluisteren






De oorsprong van de Beatles-klassieker 'Yesterday' is eindelijk achterhaald. Volgens Tony Sheridan (72), die nog met The Beatles heeft samengewerkt, schreef Paul McCartney (69) de wereldhit op het toilet.

"In de Londense woning van zijn vriendin Jane Asher droomde McCartney op een nacht in 1964 van een melodie. 's Ochtends, toen hij op het toilet zat, zong hij het lied voor zichzelf", zo verklaarde Sheridan bij de voorstelling van een luisterboek over The Beatles. Sheridan zegt dat het verhaal hem door McCartney zelf is toevertrouwd.

Roereieren
Het was al bekend dat 'Yesterday' in zijn oorspronkelijk versie nog 'Scrambled Eggs' (roereieren) heette. Sheridan vermoedt dat McCartney zijn toenmalige vriendin net een ontbijt had klaargemaakt, en dat McCartney zo bij zijn werktitel uitkwam. Het woord 'Yesterday' werd pas later voor de song gebruikt, omdat het gemakkelijker was om daar rijmwoorden op te vinden.

McCartney zelf heeft over de herkomst van 'Yesterday' enkel verklaard dat hij de melodie ooit gedroomd had.

Tony Sheridan was zowat vijftig jaar geleden betrokken bij de eerste commerciële opnames van The Beatles. Als zanger werd hij op meerdere singles begeleid door de groep, die toen gebruik maakte van de naam 'The Beat Brothers'. Toen The Beatles kort daarna doorbraken, hield hij contact met The Fab Four. Zo stond hij meermaals in het voorprogramma van de band.



07-06-2012 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herb Reed van The Platters overleden

Herb Reed van The Platters overleden

Klik op de foto om ' Only You  ' te beluisteren



Herb Reed staat uiterst links en wijst naar tenor Tony Williams


De Amerikaanse zanger Herb Reed is eergisteren op 83-jarige leeftijd overleden in de stad Boston.

Reed was het laatste nog levende oorspronkelijke lid van de groep The Platters. Die maakte in de jaren '50 furore met nummers als Only you, The great pretender en Smoke gets in your eyes. De oorspronkelijke groep van vijf leden viel al snel uit elkaar. Door de jaren heen zongen meer dan 100 mensen bij The Platters. Reed was het enige constante lid.

The Platters werden in 1990 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. De muziekinstelling noemde de groep 'een terugkeer naar het gouden tijdperk waarin popmuziek, rhythm-and-blues en rock-'n-roll samenvloeiden in een perfecte harmonie'.

Reed groeide op in Kansas City (Missouri) in bittere armoede. Op 15-jarige leeftijd trok hij met 3 dollar in zijn zak naar Los Angeles. Voor zijn muzikale doorbraak waste hij auto's om de kost te verdienen.


07-06-2012 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
06-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney sluit openingsceremonie Olympische Spelen

Paul McCartney sluit openingsceremonie Olympische Spelen


http://oi46.tinypic.com/5fhzba.jpg


Eerder deze week mocht hij nog het Diamond Jubilee Concert voor koningin Elizabeth afsluiten, nu bevestigt Paul McCartney dat hij headliner is voor het openingsconcert van de Olympische Spelen.

Op BBC Radio 5 verklaarde de Beatle dat hij "geboekt" is en dat hij "de opening zal afsluiten".

Wie nog zal optreden tijdens de olympische ceremonie, is nog niet bekendgemaakt. Volgens de BBC zullen 15.000 mensen deelnemen aan de ceremonie die naar verwachting door 4 miljard mensen zal bekeken worden.

Filmmaker Danny Boyle is de creatieve directeur achter het gebeuren en hij verklapte aan Vogue dat hij zijn inspiratie haalde in het boek 'Frankenstein' van Mary Shelley en het toneelstuk dat hij daarrond maakte. Muzikale directeurs zijn de heren van Underworld, Karl Hyde en Rick Smith.


06-06-2012 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw brengt gestolen juwelen van Guns N'Roses-zanger Axl Rose terug

Vrouw brengt gestolen juwelen van Guns N'Roses-zanger Axl Rose terug


http://oi47.tinypic.com/242zui9.jpg


In Parijs is een vrouw gearresteerd die zich spontaan met de gestolen juwelen van Guns N' Roses-zanger Axl Rose bij de politie had aangeboden. Die juwelen, ter waarde van goed 150.000 euro, werden uit de loge van de zanger gestolen.

De vrouw weet niet hoe en waarom ze een privé-concert van de zanger met de juwelen verliet. Gisterenavond bevestigde de zanger dat drie kettingen uit goud en diamant met een waarde van meer dan 150.000 euro gestolen werden tijdens een privé-concert dat hij gaf na het optreden van Guns N'Roses in Parijs. Op dat tweede concert waren een honderdtal mensen. Momenteel is een onderzoek aan de gang dat moet nagaan of het wel degelijk de juwelen van Axl Rose zijn die de vrouw terugbracht.

Een lezer die backstage was, vertelde ons dat er geen privé-concert was. De band gaf een drie uur durende show en rond twee uur 's nachts kwam de politie ter plaatse om de diefstal vast te stellen. Pas vier uur later konden ze naar Duitsland vertrekken voor hun volgende optreden.

Zanger Axl Rose is het enige lid dat nog overblijft van de oorspronkelijke line-up van Guns N' Roses. De groep is bekend van hits zoals 'November Rain' en 'Sweet Child o' Mine'. (br.hln)


06-06-2012 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grace Jones (64) zingt en hoelahoept vier minuten aan een stuk

Grace Jones (64) zingt en hoelahoept vier minuten aan een stuk

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Opmerkelijke prestatie van Grace Jones gisteravond op het jubileumfeest ter ere van de Queen: vier minuten lang zong en hoelahoepte ze tegelijkertijd, alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Hoewel de Jamaicaanse zangeres inmiddels al 64 lentes telt, is van pensioen duidelijk nog lang geen sprake.

Naast het fysieke huzarenstukje viel uiteraard ook niet naast haar opmerkelijke look te kijken: het enorme hoofddeksel leidde ei zo na de aandacht af van haar indrukwekkende stelten.

Geen wonder dus dat ze op Twitter vlot over de tongen ging. Een greep uit de reacties: "Wat een verpletterende schoonheid", "ze doet me zin krijgen om zelf te beginnen hoelahoepen" en "veruit het beste optreden van de avond". Het Londense publiek trakteerde haar op een staande ovatie en ook de leden van de koninklijke familie lieten heupwiegend hun goedkeuring blijken.

Enige smet op de avond: Grace wenste de koningin een gelukkige verjaardag, terwijl het eigenlijk om haar zestig jaar op de troon draaide. Op 21 april mocht de Queen al 86 kaarsjes uitblazen, het officiële feest zal echter pas op 16 juni plaatsvinden.  (br.hln - foto afp)


05-06-2012 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikanen voorstander van nieuwe nationale hymne door Bruce Springsteen

Amerikanen voorstander van nieuwe nationale hymne door Bruce Springsteen


http://oi50.tinypic.com/24e2vcg.jpg


Meer dan een Amerikaan op vijf (22 procent) ziet een nieuwe nationale hymne, gecomponeerd door rocker Bruce Springsteen, wel zitten in de plaats van het huidige "Star-Spangled Banner". Dat blijkt uit een peiling die maandag werd gepubliceerd.

Springsteen geniet daarmee net iets meer steun dan countrylegende Dolly Parton, die van 19 procent van de Amerikanen het Amerikaanse volkslied naar haar hand mag zetten. Achttien procent gaat voor pianist en zanger Stevie Wonder. De peiling werd uitgevoerd in opdracht van het CBS-programma 60 Minutes en het magazine Vanity Fair.

Zo'n 11 procent van de ondervraagde mensen koos voor Bob Dylan, 10 procent voor de filmmuziekcomponist John Williams. Rapper Jay-Z kreeg 8 procent van de stemmen en 5 procent van de Amerikanen vindt dat de eer voor een nieuwe hymne Madonna toekomt.

Gedicht van Francis Scott Key
"The Star-Spangled Banner" (de met sterren bezaaide banier) is al sinds 1931 het nationale volkslied van de Verenigde Staten en verwijst naar de Amerikaanse vlag. De tekst is gebaseerd op een gedicht van Francis Scott Key en beschrijft het Britse bombardement op Fort McHenry in Baltimore (Maryland) tijdens de oorlog van 1812.


05-06-2012 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazz-zanger Al Jarreau weer ziek: concerten afgezegd

Jazz-zanger Al Jarreau weer ziek: concerten afgezegd

Klik op de foto om ' Your Song  ' te beluisteren






De Amerikaanse jazz-zanger Al Jarreau moet wegens gezondheidsredenen opnieuw verschillende concerten afgelasten. De 72-jarige winnaar van zeven Grammy's lijdt aan een longontsteking en mag niet reizen. Dat deelde zijn management vandaag mee. Daardoor moeten voor 25 juni drie geplande optredens in Frankrijk afgelast worden.

Al in de zomer van 2010 moest Al Jarreau een Europese toernee wegens acute hart- en ademhalingsproblemen onderbreken. Hij lag destijds zelfs op intensieve zorgen en kon pas na ruim een week het ziekenhuis in Frankrijk verlaten.

De Amerikaan wordt beschouwd als een van de grootste zangvirtuozen in de geschiedenis van de jazz. Steeds weer maakte hij echter ook muzikale uitstapjes richting funk, soul en pop. Tot zijn bekendste nummers behoren onder meer 'Mornin'', 'Moonlighting' of 'Boogie Down'. Onlangs verscheen het live-album 'Al Jarreau And The Metropole Orkest'. (br.hln)


05-06-2012 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue mag kont schudden voor feestende Queen

Kylie Minogue mag kont schudden voor feestende Queen


http://desmond.imageshack.us/Himg855/scaled.php?server=855&filename=kylieminoguey.jpg&res=landing


Kylie Minogue heeft van Buckingham Palace de toestemming gekregen met haar haast legendarische achterkant te schudden tijdens het jubileumconcert in Londen. "Ik kreeg groen licht. Het antwoord luidde: 'Je mag de booty dance doen'", stelt Minogue in The Sun. "Maar uit respect voor het hof zal ik bepaalde outfits die ik op andere concerten draag toch achterwege laten". Het Diamond Jubilee Concert, met onder meer ook Jessie J, JLS, Ed Sheeran, Paul McCartney en Robbie Williams, vindt morgen plaats voor Buckingham Palace.

Voor de gelegenheid schreef Gary Barlow het nummer 'Sing', dat hij opnam met artiesten uit alle hoeken van het Gemenebest. Hij overlegde daarover met prins Charles, die hij als een coole kerel omschrijft.

"Prins Charles was onze contactpersoon. Ik wilde erachter komen welke muziek de koningin graag hoort en naar welke artiesten ze luistert. Charles kwam met een stapel cd's aanzetten en zei 'dit is mijn muziekcollectie'. Daar zat van alles tussen. Veel muziek uit Afrika en Jamaica ook. Hij zei 'als je wil dat de koningin zich amuseert, moeten al die mensen erbij want op hen is ze heel trots'".

Barlow schreef het nummer in het Keniaanse Aberdare National Park, waar de koningin zestig jaar geleden vernam dat haar vader was overleden en ze koningin werd. "Het voelde juist dat ik de tekst van het nummer schreef op de plek waar de persoonlijke reis van de koningin begon". (br.hln)


04-06-2012 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!