Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herb Reed van The Platters overleden

Herb Reed van The Platters overleden

Klik op de foto om ' Only You  ' te beluisteren



Herb Reed staat uiterst links en wijst naar tenor Tony Williams


De Amerikaanse zanger Herb Reed is eergisteren op 83-jarige leeftijd overleden in de stad Boston.

Reed was het laatste nog levende oorspronkelijke lid van de groep The Platters. Die maakte in de jaren '50 furore met nummers als Only you, The great pretender en Smoke gets in your eyes. De oorspronkelijke groep van vijf leden viel al snel uit elkaar. Door de jaren heen zongen meer dan 100 mensen bij The Platters. Reed was het enige constante lid.

The Platters werden in 1990 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. De muziekinstelling noemde de groep 'een terugkeer naar het gouden tijdperk waarin popmuziek, rhythm-and-blues en rock-'n-roll samenvloeiden in een perfecte harmonie'.

Reed groeide op in Kansas City (Missouri) in bittere armoede. Op 15-jarige leeftijd trok hij met 3 dollar in zijn zak naar Los Angeles. Voor zijn muzikale doorbraak waste hij auto's om de kost te verdienen.


07-06-2012 om 22:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
06-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney sluit openingsceremonie Olympische Spelen

Paul McCartney sluit openingsceremonie Olympische Spelen


http://oi46.tinypic.com/5fhzba.jpg


Eerder deze week mocht hij nog het Diamond Jubilee Concert voor koningin Elizabeth afsluiten, nu bevestigt Paul McCartney dat hij headliner is voor het openingsconcert van de Olympische Spelen.

Op BBC Radio 5 verklaarde de Beatle dat hij "geboekt" is en dat hij "de opening zal afsluiten".

Wie nog zal optreden tijdens de olympische ceremonie, is nog niet bekendgemaakt. Volgens de BBC zullen 15.000 mensen deelnemen aan de ceremonie die naar verwachting door 4 miljard mensen zal bekeken worden.

Filmmaker Danny Boyle is de creatieve directeur achter het gebeuren en hij verklapte aan Vogue dat hij zijn inspiratie haalde in het boek 'Frankenstein' van Mary Shelley en het toneelstuk dat hij daarrond maakte. Muzikale directeurs zijn de heren van Underworld, Karl Hyde en Rick Smith.


06-06-2012 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw brengt gestolen juwelen van Guns N'Roses-zanger Axl Rose terug

Vrouw brengt gestolen juwelen van Guns N'Roses-zanger Axl Rose terug


http://oi47.tinypic.com/242zui9.jpg


In Parijs is een vrouw gearresteerd die zich spontaan met de gestolen juwelen van Guns N' Roses-zanger Axl Rose bij de politie had aangeboden. Die juwelen, ter waarde van goed 150.000 euro, werden uit de loge van de zanger gestolen.

De vrouw weet niet hoe en waarom ze een privé-concert van de zanger met de juwelen verliet. Gisterenavond bevestigde de zanger dat drie kettingen uit goud en diamant met een waarde van meer dan 150.000 euro gestolen werden tijdens een privé-concert dat hij gaf na het optreden van Guns N'Roses in Parijs. Op dat tweede concert waren een honderdtal mensen. Momenteel is een onderzoek aan de gang dat moet nagaan of het wel degelijk de juwelen van Axl Rose zijn die de vrouw terugbracht.

Een lezer die backstage was, vertelde ons dat er geen privé-concert was. De band gaf een drie uur durende show en rond twee uur 's nachts kwam de politie ter plaatse om de diefstal vast te stellen. Pas vier uur later konden ze naar Duitsland vertrekken voor hun volgende optreden.

Zanger Axl Rose is het enige lid dat nog overblijft van de oorspronkelijke line-up van Guns N' Roses. De groep is bekend van hits zoals 'November Rain' en 'Sweet Child o' Mine'. (br.hln)


06-06-2012 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grace Jones (64) zingt en hoelahoept vier minuten aan een stuk

Grace Jones (64) zingt en hoelahoept vier minuten aan een stuk

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Opmerkelijke prestatie van Grace Jones gisteravond op het jubileumfeest ter ere van de Queen: vier minuten lang zong en hoelahoepte ze tegelijkertijd, alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Hoewel de Jamaicaanse zangeres inmiddels al 64 lentes telt, is van pensioen duidelijk nog lang geen sprake.

Naast het fysieke huzarenstukje viel uiteraard ook niet naast haar opmerkelijke look te kijken: het enorme hoofddeksel leidde ei zo na de aandacht af van haar indrukwekkende stelten.

Geen wonder dus dat ze op Twitter vlot over de tongen ging. Een greep uit de reacties: "Wat een verpletterende schoonheid", "ze doet me zin krijgen om zelf te beginnen hoelahoepen" en "veruit het beste optreden van de avond". Het Londense publiek trakteerde haar op een staande ovatie en ook de leden van de koninklijke familie lieten heupwiegend hun goedkeuring blijken.

Enige smet op de avond: Grace wenste de koningin een gelukkige verjaardag, terwijl het eigenlijk om haar zestig jaar op de troon draaide. Op 21 april mocht de Queen al 86 kaarsjes uitblazen, het officiële feest zal echter pas op 16 juni plaatsvinden.  (br.hln - foto afp)


05-06-2012 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikanen voorstander van nieuwe nationale hymne door Bruce Springsteen

Amerikanen voorstander van nieuwe nationale hymne door Bruce Springsteen


http://oi50.tinypic.com/24e2vcg.jpg


Meer dan een Amerikaan op vijf (22 procent) ziet een nieuwe nationale hymne, gecomponeerd door rocker Bruce Springsteen, wel zitten in de plaats van het huidige "Star-Spangled Banner". Dat blijkt uit een peiling die maandag werd gepubliceerd.

Springsteen geniet daarmee net iets meer steun dan countrylegende Dolly Parton, die van 19 procent van de Amerikanen het Amerikaanse volkslied naar haar hand mag zetten. Achttien procent gaat voor pianist en zanger Stevie Wonder. De peiling werd uitgevoerd in opdracht van het CBS-programma 60 Minutes en het magazine Vanity Fair.

Zo'n 11 procent van de ondervraagde mensen koos voor Bob Dylan, 10 procent voor de filmmuziekcomponist John Williams. Rapper Jay-Z kreeg 8 procent van de stemmen en 5 procent van de Amerikanen vindt dat de eer voor een nieuwe hymne Madonna toekomt.

Gedicht van Francis Scott Key
"The Star-Spangled Banner" (de met sterren bezaaide banier) is al sinds 1931 het nationale volkslied van de Verenigde Staten en verwijst naar de Amerikaanse vlag. De tekst is gebaseerd op een gedicht van Francis Scott Key en beschrijft het Britse bombardement op Fort McHenry in Baltimore (Maryland) tijdens de oorlog van 1812.


05-06-2012 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazz-zanger Al Jarreau weer ziek: concerten afgezegd

Jazz-zanger Al Jarreau weer ziek: concerten afgezegd

Klik op de foto om ' Your Song  ' te beluisteren






De Amerikaanse jazz-zanger Al Jarreau moet wegens gezondheidsredenen opnieuw verschillende concerten afgelasten. De 72-jarige winnaar van zeven Grammy's lijdt aan een longontsteking en mag niet reizen. Dat deelde zijn management vandaag mee. Daardoor moeten voor 25 juni drie geplande optredens in Frankrijk afgelast worden.

Al in de zomer van 2010 moest Al Jarreau een Europese toernee wegens acute hart- en ademhalingsproblemen onderbreken. Hij lag destijds zelfs op intensieve zorgen en kon pas na ruim een week het ziekenhuis in Frankrijk verlaten.

De Amerikaan wordt beschouwd als een van de grootste zangvirtuozen in de geschiedenis van de jazz. Steeds weer maakte hij echter ook muzikale uitstapjes richting funk, soul en pop. Tot zijn bekendste nummers behoren onder meer 'Mornin'', 'Moonlighting' of 'Boogie Down'. Onlangs verscheen het live-album 'Al Jarreau And The Metropole Orkest'. (br.hln)


05-06-2012 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue mag kont schudden voor feestende Queen

Kylie Minogue mag kont schudden voor feestende Queen


http://desmond.imageshack.us/Himg855/scaled.php?server=855&filename=kylieminoguey.jpg&res=landing


Kylie Minogue heeft van Buckingham Palace de toestemming gekregen met haar haast legendarische achterkant te schudden tijdens het jubileumconcert in Londen. "Ik kreeg groen licht. Het antwoord luidde: 'Je mag de booty dance doen'", stelt Minogue in The Sun. "Maar uit respect voor het hof zal ik bepaalde outfits die ik op andere concerten draag toch achterwege laten". Het Diamond Jubilee Concert, met onder meer ook Jessie J, JLS, Ed Sheeran, Paul McCartney en Robbie Williams, vindt morgen plaats voor Buckingham Palace.

Voor de gelegenheid schreef Gary Barlow het nummer 'Sing', dat hij opnam met artiesten uit alle hoeken van het Gemenebest. Hij overlegde daarover met prins Charles, die hij als een coole kerel omschrijft.

"Prins Charles was onze contactpersoon. Ik wilde erachter komen welke muziek de koningin graag hoort en naar welke artiesten ze luistert. Charles kwam met een stapel cd's aanzetten en zei 'dit is mijn muziekcollectie'. Daar zat van alles tussen. Veel muziek uit Afrika en Jamaica ook. Hij zei 'als je wil dat de koningin zich amuseert, moeten al die mensen erbij want op hen is ze heel trots'".

Barlow schreef het nummer in het Keniaanse Aberdare National Park, waar de koningin zestig jaar geleden vernam dat haar vader was overleden en ze koningin werd. "Het voelde juist dat ik de tekst van het nummer schreef op de plek waar de persoonlijke reis van de koningin begon". (br.hln)


04-06-2012 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw vonken tussen Katy Perry en Russell Brand?

Opnieuw vonken tussen Katy Perry en Russell Brand?


http://desmond.imageshack.us/Himg502/scaled.php?server=502&filename=russellbrandkatyperry.jpg&res=landing


Katy Perry en Russell Brand kunnen elkaar maar niet vergeten, en Now Magazine vernam van verschillende bronnen dat de twee na hun scheiding toch afstevenen op een verzoening.

Het drukke schema van de zangeres was de reden voor de scheidingsaanvraag van Brand. Ze hebben allebei geprobeerd verder te gaan met iemand anders, maar dat werd geen succes.

Volgens Now Magazine zouden Perry en Brand elkaar vermoedelijk al in het geheim hebben opgezocht, kort nadat zij had gebroken met haar vriendje Rob Ackroyd.

"Beiden blijven ze de relatie die ze met een nieuwe partner hebben vergelijken met wat ze met elkaar hadden", aldus muziekproducer Taylor Clyne aan Now. "Ze moeten alleen hun trots even opzij leggen".(br.hln)


04-06-2012 om 12:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
02-06-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna roept op tot vrede bij start tournee in Tel Aviv

Madonna roept op tot vrede bij start tournee in Tel Aviv


http://oi48.tinypic.com/1h2kiu.jpg


Bij de start van haar nieuwe wereldtournee in het Israëlische Tel Aviv heeft de 'Queen of Pop' Madonna een vredesoproep gelanceerd.

De nieuwe concertreis onder de titel 'MDNA World Tour' startte gisteravond in het Ramat Gan voetbalstadion. "Ik heb ervoor gekozen mijn wereldtournee in Israël te beginnen om een heel speciale en belangrijke reden", zei Madonna, applaus oogstend van 32.000 toeschouwers.

"Zoals jullie weten valt het Midden-Oosten al duizenden jaren ten prooi aan conflicten. Ze moeten ophouden", zei Madonna. "Jullie kunnen geen fan van mij zijn als jullie geen vrede in de wereld willen."

"Wij moeten er vandaag aan beginnen, elk van ons. Want als er hier in het Midden-Oosten vrede heerst, kan er vrede over de hele wereld zijn", aldus de popdiva. "Geen enkel conflict kan geregeld worden door lijden toe te brengen aan een ander menselijk wezen", zei Madonna ook nog.

De zangeres strijkt op 12 juli in het Koning Boudewijnstadion in Brussel neer. (br.hln - afp)


02-06-2012 om 10:56 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
31-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scala-muziek opnieuw in trailer Hollywoodfilm

Scala-muziek opnieuw in trailer Hollywoodfilm

Klik op de foto om de trailer te bekijken





De Deense regisseur Ole Bornadel heeft de cover die het Aarschotse meisjeskoor Scala opnam van het Rammstein-nummer 'Engel' opgenomen in de trailer van zijn nieuwe horrorfilm 'The Possession'. Deze Hollywoodfilm zal vanaf 31 augustus te zien zijn in Amerikaanse bioscopen en vanaf 12 september in ons land.

Het is na 'The Social Network' al de tweede keer dat een Scala-nummer in een trailer van een Hollywoodfilm opduikt. Regisseur David Fincher gebruikte in de trailer van deze Oscarwinnende film Scala's cover van 'Creep' (Radiohead). De muziek werd overigens ook twee keer gebruikt in de animatiereeks 'The Simpsons' en in series als 'Downton Abbey', 'Desperate Housewives' en 'Sons of Anarchy'.

Na de grote tournee doorheen de VS en Canada in april vorig jaar met in totaal zestien concerten geeft Scala in juni weer vier concerten in de Amerikaanse steden New York, Philadelphia, Boston en Washington.

Volgens Steven Kolacny van Scala heeft het koor deze optredens te danken aan de uitzendingen door PBS van een Scala-concert, dat deze Amerikaanse tv-omroep in 2010 in het concertgebouw van Brugge opnam.

Dit jaar brengen Scala & Kolacny Brothers op het ATCO/Warner-label overigens twee cd's uit in de VS, één met bestaand Europees materiaal in juni en één gloednieuwe cd dit najaar. (br.hln)



31-05-2012 om 22:40 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Garbage legt concert stil om vechtende fan te verwijderen

Garbage legt concert stil om vechtende fan te verwijderen

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Shirley Manson, de zangeres van Garbage, liet het optreden dat haar band afgelopen weekend gaf in het vermaarde 'House of Blues' in de Amerikaanse stad Atlantic City stilleggen toen ze zag dat vlak voor het podium een man een vrouwelijke fan in het gezicht sloeg.

Manson maande haar bandleden, waaronder Nirvana-producer Butch Vig, het nummer 'Stupid Girl' te staken toen ze op de voorste rijen voor het podium een handgemeen waarnam.

De zangeres sprak de man streng toe, alvorens ze aan de beveiliging de opdracht gaf de man buiten te zetten: "Gast, je kan geen vrouwen slaan, je bent aan het vechten lieverd, je moet eruit."

De man verdedigde zich bij het verwijderen nog met de opmerking dat de vrouw met vechten was begonnen, maar dat maakte weinig indruk op de zangeres: "Zij begon? Jezus, straks houden we nog vijf mensen over om voor te spelen, wat is er in godsnaam aan de hand met jullie?"

Manson stelde daarop haar bandleden voor en de band speelde het nummer daarna opnieuw.

Garbage speelt deze zomer ook op Rock Werchter. (br.hln)


31-05-2012 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
30-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse folklegende Doc Watson (89) overleden

Amerikaanse folklegende Doc Watson (89) overleden

Klik op de foto om ' Deep River Blues ' te beluisteren



Doc Watson was blind geworden na een ziekte in zijn jeugd.


De Amerikaanse folklegende Arthel Lane Watson, ook gekend als Doc Watson, is op 89-jarige leeftijd overleden in de Amerikaanse staat North Carolina. Een week eerder onderging hij nog een darmoperatie. Dat meldt zijn platenlabel.

De muziek van Watson is diep geworteld in de bluegrass, country, blues en gospel. Hij is ook bekend voor het gebruik van de 'flatpick', een typische speelstijl bij de gitaar. De muzikant was blind geworden na een ziekte in zijn jeugd. Hij leerde op jonge leeftijd banjo spelen, waarna hij een gitaar ter hand nam. Watson nam tientallen albums op en won onder meer zeven Grammy's. (br.hln)


30-05-2012 om 22:41 geschreven door artist lover


» Reageer (18)
29-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Springsteen veroverde Pinkpop (opnieuw)

Bruce Springsteen veroverde Pinkpop (opnieuw)

http://oi46.tinypic.com/mhwn5h.jpg


Met Bruce Springsteen & The E Street Band als absolute headliner kwam de 43e editie van Pinkpop gisteravond aan zijn einde. Een onvergetelijk festival werd het niet, maar Bruce Springsteen en zijn vaste begeleidingsband zorgden er wel voor dat Pinkpop op een al even waardige als fantastische manier werd afgesloten.

Net als in 2009 mochten Bruce Springsteen & The E Street Band het festival in Landgraaf afsluiten, en net als drie jaar geleden tekende The Boss voor een memorabel optreden. Hoewel hij minder tijd kreeg toegemeten dan tijdens zijn zaaloptredens, was er desondanks plaats voor de nodige verrassingen tijdens de set. Garland Jeffreys ('Hail Hail Rock 'n' Roll) mocht als gastzanger een nummertje komen meespelen en ook Mumford & Sons, die voor The Boss op het hoofdpodium mochten aantreden, werden uitgenodigd om met 'Hungry Heart' te komen meespelen. De vele duizenden fans (de laatste dag van Pinkpop was met 61.000 bezoekers al lang vooraf uitverkocht) lustten er wel pap van.

Het mooiste moment van de avond bleek echter het eerbetoon aan de overleden saxofonist Clarence Clemmons. Uit de vele foto's en posters uit het publiek koos The Boss er een uit waarop hij samen met Clemmons stond afgebeeld. De poster zou de hele set niet meer van het podium verdwijnen. Jake Clemmons, die de rol van saxofonist van zijn oom ondertussen heeft overgenomen, werd tijdens 'My City Of Ruins' en afsluiter 'Tenth Avenue Freeze-Out' dan ook nadrukkelijk in het huldebetoon betrokken.

Ondertussen rende Springsteen als in zijn beste dagen over het podium, van waarop hij de massa begeesterde zoals alleen hij dat kan. Tijdens 'Waitin On A Sunny Day' dook hij plaats tussen het publiek op en tijdens 'Dancin' In The Dark' trok hij een overgelukkige dame uit het publiek om -net als in de videoclip- de rol van een toen nog onbekende Courteney Cox over te nemen en een dansje met The Boss te wagen.

Springsteen is momenteel op tournee om zijn nieuwste plaat 'Wrecking Ball' te promoten en ook gisteren bleek dat dat nieuwe materiaal niet moet onderdoen voor zijn beste werk. Opener 'We Take Care Of Our Own' was meteen al een knaller van jewelste. Ook 'Death To My Hometown' en 'Shackled And Drawn' deed de temperatuur op de Pinkpopweide de hoogte injagen. Net als 'Born In The USA' overigens, dat The Boss met de nodige overgave ten berde bracht alsof de tekst nooit actueler was.

Slotconclusie: op 62-jarige leeftijd is Springsteen verre van versleten, weet hij als geen ander een publiek te entertainen en toont hij een verbetenheid waar veel beginnende groepen en artiesten een puntje aan kunnen zuigen. Zoals de Foo Fighters vorig jaar de rest van het Pinkpopprogramma deklasseerden, deden Bruce Springsteen & The E Street Band er dit jaar nog een schepje bovenop. (br.hln - foto getty)


29-05-2012 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
28-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinkpop: The Cure trakteert fans op lange lijst hits

Pinkpop: The Cure trakteert fans op lange lijst hits

http://oi48.tinypic.com/29mnlev.jpg


Zanger Robert Smith (53 en nog altijd opvallend goed bij stem) en de vier andere bandleden hadden er duidelijk zin in en trakteerden de fans op een setlist waarin nog maar eens bleek wat voor een indrukwekkend aantal prachtsingles de band de afgelopen 33 jaar heeft geproduceerd.

De fans, variërend in leeftijd maar in meerderheid toch wel tussen de 35 en 50, weten ook wel dat The Cure zijn finest hour beleefde in de jaren '80. Het zwaartepunt van de set lag natuurlijk bij de hits, maar de band nam tussendoor ook de tijd om minder voor de hand liggende, bijna vergeten songs te spelen. Hierdoor viel het optreden tegen het eind wel een beetje stil.

Maar zoals gezegd kreeg de band de vrije hand en ze maakten dat euvel even later goed met vijf toegiften, waarin zoals gebruikelijk het klassieke 'Boys Don't Cry' de afsluiting vormde. De fans konden zo tevreden huis- en tentwaarts keren.

The Cure sluit ook de eerste festivaldag op Rock Werchter af. Vanavond sluit Bruce Springsteen de 43e editie van Pinkpop af.


28-05-2012 om 11:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
27-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zweden wint Eurovisiesongfestival

Zweden wint Eurovisiesongfestival

Klik op de foto om de clip te beluisteren





De 57ste editie van het Eurovisiesongfestival is in de nacht van zaterdag op zondag naar Zweden gegaan. De zangeres Loreen liet met het nummer Euphoria Rusland en Servië ver achter zich.

Zweden was vooraf de grote favoriet. De Scandinavische land wint het Europese liedjesfestival voor de vijfde keer.

De Britse inzending Engelbert Humperdinck eindigde in de onderste regionen van de tabel.


27-05-2012 om 00:49 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
26-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Ferry, Arsenal en The Charlatans op Lokerse Feesten

Bryan Ferry, Arsenal en The Charlatans op Lokerse Feesten


http://oi50.tinypic.com/20j206d.jpg


Bryan Ferry (bekend van Roxy Music), The Magician en Arsenal zijn enkele nieuwe namen op de affiche van de Lokerse Feesten. Ook Milow, Zombie Nation live, Arid, Kraantje Pappie en The Charlatans zakken in augustus naar Lokeren af.

Eerder werd al uitgepakt met rave-pioniers Orbital, Echo & The Bunnymen, de pop-reggeaband UB40, de ska-band The Specials en de videokunstenaar, drummer en percussionist DJ Gorillaz Sound System. Op de Grote Kaai zullen ook de winnaars van Rock Rally 2010 School Is Cool optreden. Ook Sex Pistol Johnny Rotten zakt met zijn P.I.L. of Public Image Limited naar Lokeren af, net Black Box Revelation, het excentrieke Noorse elektronicaduo Royksopp en Suede met Brett Anderson als frontman.

Tickets voor vijf van de tien festivaldagen zijn te koop via www.lokersefeesten.be en Mediamarkt. Vanaf april startte ook de verkoop van een 10-dagen combiticket, en vanaf vrijdag kan je ook tickets kopen voor de start- en slotdag.

De 38ste editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 3 tot en met zondag 12 augustus 2012.


26-05-2012 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
24-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock Werchter uitverkocht

Rock Werchter uitverkocht

http://oi46.tinypic.com/ehy87c.jpg


Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het ook zover: Rock Werchter 2012 is helemaal uitverkocht. De resterende dagtickets voor donderdag 28 juni gingen vandaag de deur uit.

Dat betekent dat er per dag 85.000 festivalgangers worden verwacht. 67.000 van hen hebben een combi-ticket op zak en zijn er de volle 4 dagen bij. Per dag zijn ook 18.000 dagtickets verkocht. Daarmee vestigt Rock Werchter dit jaar een nieuw bezoekersrecord. Eind juni tekenen 139.000 unieke bezoekers present.

Zij zullen een vernieuwd Rock Werchter te zien krijgen, waarbij uiteraard het derde podium The Barn in het oog springt. Mede dankzij dat extra podium staan er dit jaar maar liefst 81 artiesten op de wei van Werchter, waaronder The Cure, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers, Editors, Elbow, dEUS, Jack White, Skrillex, Noel Gallagher's High Flying Birds, Kasabian, The xx, Mumford & Sons, Snow Patrol en Florence + the Machine.

De organisatie herinnert ook aan de omruilkassa, een legaal alternatief voor het herverkopen van festivaltickets. "Tickets via veilingsites of tweedehands ticketsites aankopen wordt ten zeerste afgeraden", luidt het. De omruilkassa bevindt zich tijdens het festival aan de hoofdingang van het Festivalpark. De tickets worden aan de officiële prijzen doorverkocht. (br.hln)

Meer info op www.rockwerchter.be.


24-05-2012 om 20:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z geeft Selah Sue duwtje in de rug in de States

Jay-Z geeft Selah Sue duwtje in de rug in de States

Klik op de foto om de clip te beluisteren






Na de twee jonge gasten van Black Box Revelation timmert nog een ander jong talent uit ons land aan de weg in de Verenigde Staten: Selah Sue. De Leuvense werd begin dit jaar door het toonaangevende muziekblad Rolling Stone al getipt als grote belofte, en nu krijgt ze in de States ook de steun van niemand minder dan Jay-Z.

Twee weken geleden kwam haar single 'Raggamuffin' er uit, waarvan Jay-Z's poulain J. Cole nu een remix heeft gemaakt. Het nummer werd de wereld ingezonden door 'Hot 97', een van de grootste urban radiostations over de plas, en maakt nu zijn opmars op het internet. "Een single op het label van Beyoncé met de hulp van Jay-Z? Dit is écht groots", aldus haar entourage.

Dat J. Cole niet de eerste de beste is, mag blijken uit het feit dat hij bij Jay-Z's label Roc Nation zit, recent genomineerd was voor een Grammy Award, een nummer schreef voor Kanye West, samenwerkte met Rihanna en mee mocht rappen op het album 'The Blueprint 3' van Jay-Z.

Selah Sue van haar kant zit sinds enkele dagen in de States voor interviews en tv-shows. Deze zomer keert ze terug naar Europa voor enkele festivals, waaronder Rock Werchter, Dour en de Lokerse (br.hln)


24-05-2012 om 20:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guido Belcanto en Intergalactic Lovers op Maanrock

Guido Belcanto en Intergalactic Lovers op Maanrock


http://oi49.tinypic.com/10p26u0.jpg


Op Maanrock treden dit jaar onder andere Guido Belcanto en Intergalactic Lovers op. Het Mechelse stadsfestival hoopt op 25 en 26 augustus net zoals vorig jaar 130.000 bezoekers te verwelkomen.

Naast Guido Belcanto en Intergalactic Lovers treden op zaterdag Daan, Customs en Shameboy aan. De toppers op de affiche voor zondag zijn nog niet bekend. Wél van de partij zijn alvast Mega Mindy, Meuris & De Leeuw, Soulbrothers, De Mens en Diablo Boulevard.

Het gratis festival pakt dit jaar voor het eerst uit met een vierde podium: een deejaystage van sponsor Alken Maes. Het muziekpodium dat traditioneel op de Vismarkt staat, verhuist op vraag van de horeca naar de Botermarkt.


24-05-2012 om 19:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elton John met spoed in ziekenhuis opgenomen

Elton John met spoed in ziekenhuis opgenomen


http://oi50.tinypic.com/2lna4g1.jpg


Elton John is gisteren in het ziekenhuis opgenomen met een infectie aan zijn luchtwegen. Vier concerten die stonden gepland zijn direct afgezegd. De zanger werd gisteren op de spoed binnengebracht in het bekende Cedars Sinai-ziekenhuis in Los Angeles, weet entertainmentsite TMZ.

De zanger onderging er meteen verschillende testen en kreeg zeven dag rust voorgeschreven. Dat betekent dat vier geplande concerten van hem niet kunnen doorgaan. Hij kreeg een antibioticakuur voorgeschreven en heeft het ziekenhuis inmiddels alweer mogen verlaten. De kuur is vooral bedoeld om schade aan zijn stembanden te voorkomen. (br.hln)


24-05-2012 om 19:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!