Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

12-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff schrijft nummer voor zwangere zus Lindsay

Christoff schrijft nummer voor zwangere zus Lindsay

https://www.mupload.nl/img/yj5vghbugj86z.jpg

Zanger Christoff (41) brengt morgen een nieuw album uit. Het gaat om een verzamelcd - ‘Christoff De Hits’ heet de plaat - maar er staan ook drie nieuwe nummers op. Een daarvan is een mooi eerbetoon aan zijn zus Lindsay, die jarenlang moeite had om zwanger te geraken.

De zanger wil met het nummer ‘Door jou (nieuw geluk)’ Lindsay en iedereen die een onvervulde kinderwens heeft een hart onder de riem steken. “Ik besef nu meer dan ooit dat het een domper op je relatie zet als je heel graag kinderen wil, maar dat niet meteen lukt. En dat terwijl er mensen zijn die hun kinderen verwaarlozen of mishandelen, dat is niet te vatten”, aldus Christoff in Het Nieuwsblad.

Lindsay en haar man Kris verwachten hun eerste kindje rond 6 januari. “Lindsay was toch wel een beetje aangedaan toen ik haar het nummer voor het eerst liet horen”, aldus Christoff. “Ik heb nu een heel andere zus. Ik voelde dat ze stilaan de moed begon op te geven. Er is een hele grote druk van mijn schouders gevallen, want ik stond machteloos tegenover het verdriet van mijn zus. Zelf heb ik geen kinderwens, ik heb nog geen tijd voor een lief, laat staan om zelf een kind op te voeden. Ik zal mijn petekindje wel verwennen, er staan al ­verschillende cadeautjes klaar.”

12-10-2017 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Hij wou ‘een goei verkrachtingsscène’ met me oefenen”

“Hij wou ‘een goei verkrachtingsscène’ met me oefenen”

https://www.mupload.nl/img/3yfpdxphesneh.jpg

In de nasleep van het aanrand-schandaal rond Hollywoodproducer Harvey Weinstein klappen ook hier actrices uit de biecht. Actrices Anemone Valcke en Marijke Pinoy getuigden in ‘Van Gils & Gasten’ op Eén over situaties waarin zij door de jaren heen op Vlaamse conservatoria, podia en op filmsets zijn mee geconfronteerd.

Zo getuigde Anemone Valcke over een niet nader genoemde acteur die tegen een vriendin verklaarde dat “hij met haar een goei verkrachtingsscène wou oefenen”. Ook maakte een acteur duidelijk dat hij graag “haar vieze nonkel” wou spelen. Volgens Valcke is er nog steeds alledaags seksisme op straat en op de werkvloer. “Dat is zo ingebakken in onze maatschappij.”

Marijke Pinoy haalde herinneringen op aan haar studententijd op het conservatorium. De almacht die een regisseur en een docent toen had, zorgde voor vreselijke situaties. Een studente die drie jaar hoger zat, werd ontmaagd door een docent in een goedkoop hotel.  De studente was te beschaamd om klacht in te dienen, en het incident kwam nooit naar buiten.
Een leraar maquillage was dan weer handtastelijk en betastte de borsten van studentes. Pinoy sprak met andere studentes telefonisch af, om nooit alleen naar zijn lessen te hoeven. De man in kwestie randde studentes aan in zijn garage waar hij de studentes naar toe riep.

Een docent misbruikte zijn machtspositie en vroeg Pinoy mee naar een hotel aan zee, waar hij over de schreef ging. De actrice heeft zich naar eigen zeggen daar jaren “vies” over gevoeld.  De docent heeft nadien zijn vertrouwenspositie ook bij minstens vijf andere studentes misbruikt, wat leidde tot soortgelijke taferelen aan zee.

Later in haar carrière werd Pinoy gecast voor de rol van prostituee in een tv-film in de reeks ‘Made in Vlaanderen’, een initiatief van de toenmalige BRT.  De regisseur-producent vroeg haar om kleding te kopen voor haar rol. De man stapte plots het pashokje van de kleerwinkel binnen en kwam Pinoy ‘keuren’.

12-10-2017 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierhonderd vrijwilligers brengen Sharing Happiness-event

Vierhonderd vrijwilligers brengen Sharing Happiness-event

https://www.mupload.nl/img/jc7dvvaz91q4m.png

Gisterennamiddag kleurden meer dan vierhonderd mensen de Grote Markt van Lier met het prachtige en positieve ‘Sharing Happiness’-event. Het idee komt van de bekende fotograaf-kunstenaar Wim Tellier, die een heleboel mensen vreugde laat delen door rond een luchtballon met smiley te gaan liggen om dan met een drone een fantastische luchtfoto te maken. “Het is schitterend gelukt en de regen zorgde voor een bijzondere glans”, zegt Wim Tellier.

De honderden vrijwilligers hangen een gele poncho over hun schouders om hun samenhorigheid te benadrukken. Ze geven mekaar een hand en gaan zo in grote cirkels staan rond de gele luchtballon met de grote smiley. Fotograaf Wim Tellier geeft instructies via de megafoon en de drone gaat de lucht in en trekt foto’s van het spektakel. Wim Tellier is één van de innovatiefste en bekendste kunstenaars in België. Zijn handelsmerk zijn kunstinstallaties die zijn samengesteld uit grote foto’s en blow-ups. Eén van zijn grootste kunstwerken is een 30.000 m2 grote kunstcollage op Antarctica. Die stond voor de dromen en hoop van de verschillende continenten. De foto’s werden vanuit de lucht genomen bij -58°.

Huwelijksaanzoek

Tijdens het Sharing-Happiness-event in Lier was er een huwelijksaanzoek. Danny Aras, voormalig manager van K.Lierse SK, vroeg zijn vriendin Christel Lenaers, die de trendy kledingzaak Elle & More op de Grote Markt in Lier uitbaat, ten huwelijk. Voor Christel was dit een complete verrassing, zij was gewoon bezig in haar winkel met klanten. “Als geboren en getogen Lierenaar en nu dat de Grote Markt geel-zwart kleurt net zoals SK Lierse, vind ik dit het uitgelezen moment om iets aan mijn Kristel te vragen”, riep Danny Aras door de megafoon terwijl hij op een bank klauterde. Kristel wist van niets en had geen idee wat er zou gebeuren. Danny deed een knieval en vroeg: “Kristel wil je met mij trouwen”? Kristel zei trillend op haar benen “ja!” Vierhonderd man applaudiseerde. “Ik ben sprakeloos, dit is gewoon sprookjesachtig... ” zei een gelukkige Kristel. En dan was er champagne.

08-10-2017 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na 17 jaar: Linda trekt deur achter zich dicht in ‘Familie’

Na 17 jaar: Linda trekt deur achter zich dicht in ‘Familie’

https://www.mupload.nl/img/kmgw7zwyolcn4.jpg

Grote verrassing in ‘Familie’. Na het uitkomen van maandenlange leugens over een terminale hersentumor, trok Linda de deur van de ‘Jan & Alleman’ achter zich dicht, voorgoed.

‘Familie’-kijkers wisten dat Hilde Van Wesepoel na 17 jaar uit de soap was geschrapt, maar wanneer en hoe ze zou vertrekken, bleef een goed bewaard geheim. Tot de aflevering van vanavond dus. “Eind juni is die laatste scène opgenomen. Een zeer heftige dag was dat”, vertelt de actrice.

“Alleen al omdat ik na 17 jaar moest afscheid nemen van een soap, die een groot deel van mijn leven was geworden, maar ook om de manier waarop mijn personage vertrekt. Iedereen beliegen: totaal niks voor Linda!”
Linda verzon op het einde van vorig seizoen een terminale hersentumor om haar man, Jan Van den Bossche (Jef De Smedt), terug voor zich te winnen.

Jan wilde namelijk scheiden omdat hij met Viv (Ini Massez), overigens de beste vriendin van Linda, een nieuwe liefde had gevonden.

Een plannetje dat een paar maanden gewerkt heeft, tot nu dus. Linda zat zo verstikt in haar eigen leugens dat ze geen kant meer op kon...

08-10-2017 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekende Hollywoodproducer Weinstein in nauwe schoentjes: nog meer beschuldigingen van seksueel misbruik

Bekende Hollywoodproducer Weinstein in nauwe schoentjes: nog meer beschuldigingen van seksueel misbruik

https://www.mupload.nl/img/ldnntf9tbizcm.jpg

Journaliste Lauren Sivan is de zoveelste vrouw die Harvey Weinstein beschuldigt van seksueel ongepast gedrag. Tien jaar geleden zou de Hollywoodproducent de destijds lokale nieuwslezeres in een hoekje hebben gedreven terwijl hij masturbeerde.

Sivan doet haar verhaal bij de Huffington Post. Ze zegt dat Weinstein haar isoleerde in een restaurant in New York. Bij de keuken probeerde hij haar te kussen. Toen ze weigerde begon hij zichzelf te bevredigen. Naar eigen zeggen kon ze niet bewegen, omdat ze zo geschokt was. Sivan doet haar verhaal nu pas omdat ze dacht dat tien jaar geleden niemand haar zou hebben geloofd.
Ondertussen maakte Weinsteins advocate Lisa Bloom zaterdag bekend de producent van onder meer ‘The King’s Speech’, ‘Pulp Fiction’ en ‘Good Will Hunting’ niet meer te vertegenwoordigen. Bloom kreeg veel kritiek over zich heen omdat ze doorgaans juist slachtoffers van seksueel misbruik vertegenwoordigt. Zelfs Lisa’s moeder Gloria Allred, een bekende vrouwenrechtenadvocate, zei openlijk dat ze het niet eens was met haar dochters beslissing om Weinstein te verdedigen.

Onafhankelijk onderzoek

Ook werd bekend dat Weinstein zijn functie bij filmmaatschappij Weinstein Company tijdelijk heeft neergelegd. De filmmaatschappij heeft vrijdag bekendgemaakt de beschuldigingen hoog op te nemen, er wordt een externe advocaat ingehuurd om onafhankelijk onderzoek te doen naar de gedragingen van Weinstein.
Meerdere vrouwen hebben zich uitgesproken over de handtastelijkheid van Weinstein, die acht vrouwen een financiële vergoeding betaalde om de zaken onder de pet te houden. Ook actrice Ashley Judd spreekt openlijk over haar ervaring met Weinstein en zijn ongewenste intimiteiten. Hij vroeg de actrice of zij naar hem wilde kijken terwijl hij zou douchen.

08-10-2017 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond zien we “de beste auditie ooit” in ‘The Voice’

Vanavond zien we “de beste auditie ooit” in ‘The Voice’

https://www.mupload.nl/img/tfuacu4h8kj27.jpg

Ze hebben allemaal al een paar edities van ‘The Voice van Vlaanderen’ op de teller staan, maar vanavond krijgen coaches Natalia, Bart, Koen en Alex - naar eigen zeggen - “de beste auditie ooit” voorgeschoteld. Toeval of niet: die zit ook nog eens lekker achteraan de uitzending.

De 53-jarige Jan Hulsmans uit Beek, een dorp hoog in Limburg tegen de Nederlandse grens, zingt tijdens zijn ‘blind audition’ zijn versie van het schitterende ‘Here Today’ van Paul McCartney. En daarmee brengt hij de coaches in alle staten, van opperste bewondering tot delirium. Jan laat hen ook alle truken van de foor gebruiken om zijn gunsten te winnen.
Bovendien gaan de vier hem na de auditie nog eens samen feliciteren - ook al een unicum. Eerder in de aflevering draait Natalia haar hand er niet voor om om blootsvoets indruk te maken. Dat doet ze nadat ze een extra lid voor haar team heeft binnengehaald en ‘op gelijke hoogte’ wil kennismaken.

06-10-2017 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Shakira en Piqué uit elkaar”: zangeres woont niet meer thuis

“Shakira en Piqué uit elkaar”: zangeres woont niet meer thuis

https://www.mupload.nl/img/kopuob9x3xnfp.jpg

Er doken vorige maand al geruchten op, maar vandaag is het weer raak: de relatie van Shakira en Gerard Piqué zou op de klippen zijn gelopen. Het is enkel nog wachten op een officiële persverklaring. Dat meldt het Spaanse blad Cotilleo op basis van meerdere bronnen.

Het was de Colombiaanse media die het vuurtje deed aanwakkeren na berichtgeving over een vermeende scheiding. De geruchtenmolen draait inmiddels op volle toeren. Meerdere bronnen weten te vertellen dat de 40-jarige zangeres zelfs niet meer thuis woont. “Shakira heeft de beslissing genomen. Het is echt serieus”, menen ingewijden.

De Colombiaanse en de tien jaar jongere FC Barcelona-speler zijn voor het laatst samen gespot op de extravagante bruiloft van Lionel Messi. Sindsdien zijn de twee niet meer in het openbaar gezien.

Het is nog niet duidelijk waarom de twee uit elkaar zijn. Bronnen menen in ieder geval dat Shakira “het niet meer volhield” en dat de media nu moeten wachten op een statement.

Shakira en Piqué leerden elkaar in 2010 kennen op Ibiza. De vonk sloeg direct over. Tot een officieel huwelijk is het nooit gekomen. Wel kreeg het koppel twee kinderen: Milan en Sasha.

06-10-2017 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Zal Ik Het Zeggen? Met een liedje voor dame die flink drol van haar hond opkuist

Hoe Zal Ik Het Zeggen? Met een liedje voor dame die flink drol van haar hond opkuist

https://www.mupload.nl/img/ogihcbykm5x8x.jpg

Hoe zeg je je vrouw dat ze te veel schoenen koopt? Hoe zeg je je puberzoon dat hij veilig moet vrijen? Hoe bedank je als 35-jarige je mama omdat ze elk weekend jouw was doet? Hoe Zal Ik Het Zeggen? helpt een handje om die, soms moeilijke, boodschappen op een hoogst originele manier over te brengen. Comedian Jens Dendoncker verrast nietsvermoedende mensen en bezorgt hen een moment dat ze zich nog lang zullen herinneren.

Jens heeft dus een duidelijke missie! En hij staat er niet alleen voor. In een aantal gevallen wordt zijn taak overgenomen door een groep stoere bikerboys. Schrik? Niet nodig. Deze bende, met muzikant en acteur Bert Huysentruyt voorop, komt in vrede. De mannen brengen een op maat geschreven compliment in een heerlijke a capella-versie van ‘Mr. Sandman’. 
In de eerste aflevering, die je maandag om 20.40 uur op VTM kan zien, krijgt een vrouw die braaf de kak van haar hond opkuist erkenning van de zingende bende.

06-10-2017 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Land Rover van Jamie Oliver is een rijdende keuken: de wielen maken ijs, de koffer is een kruidentuin

De Land Rover van Jamie Oliver is een rijdende keuken: de wielen maken ijs, de koffer is een kruidentuin

https://www.mupload.nl/img/kupubikjporln.jpg

Met de Land Rover van tv-kok Jamie Oliver mag je je keuken buitengooien, want echt alles is voorhanden voor een lekkere maaltijd. En je tuin heb je ook al niet meer nodig, want de wagen is ook voorzien van een kruidentuin.

Er komt geen einde aan de mogelijkheden die de Discovery van Oliver biedt. Onder de motorkap zit een slowcooker en drie wielen kunnen boter maken. Het vierde wiel is een ijsmachine. Er is een barbecue ingebouwd en ook een kipje aan het spit is geen enkel probleem. Op het spit aan de voorkant van de auto kunnen met gemak drie kippen braden, liefst als de auto stilstaat natuurlijk.

De transformatie heeft een kleine 50.000 euro gekost. En als je weet dat een nieuwe Land Rover Discovery zonder opties ook minstens 50.000 euro kost, dan besef je al gauw dat een vaste keuken nog zo slecht niet is. Maar Jamie Oliver kan zich als televisiester dat tikkeltje meer veroorloven. Hij is dolblij met zijn nieuwe speelgoed: “Ik vroeg veel, maar ze hebben mijn stoutste verwachtingen overtroffen”, aldus Oliver. “De wagen is perfect op maat voor mij en mijn gezin. We love it!”

Niemand houdt ervan, maar de afwas moet natuurlijk ook gedaan worden. Daarom is de auto uitgerust met een aluminium wasbak. En na de maaltijd kan je van een filmpje genieten op een grote flat screen.
David Fairbairn, hoofd van het team dat de wagen in elkaar knutselde, had niet gedacht dat hij aan alle eisen kon voldoen. “Jamie heeft onze limieten afgetast. We hadden nooit gedacht dat hij zou vragen om van de wielen ijsmachines te maken. Maar het was een plezier om met hem samen te werken.”

06-10-2017 om 16:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Angelina Jolie heeft nieuwe liefde gevonden: Elon Musk”

“Angelina Jolie heeft nieuwe liefde gevonden: Elon Musk”

https://www.mupload.nl/img/ohzw2nvaxr6vi.jpg

Volgens geruchten is er een nieuwe liefde in het leven van Angelina Jolie. De ex van Brad Pitt zou gevallen zijn voor de charmes van de steenrijke Elon Musk. De Amerikaanse blogger Janet Charlton is er zeker van dat de twee meer dan vrienden zijn. De actrice en de oprichter van Tesla zouden samen een romantisch weekend in Las Vegas doorgebracht hebben.
Jolie en Musk kennen elkaar al jaren. De twee hebben samengewerkt aan verschillende humanitaire projecten. Het koppel zou voorlopig wel heel voorzichtig zijn en kwam niet samen aan in Vegas. “Ze willen het nog even geheim houden”, schrijft de blogger.

Musk had eerder een korte relatie met Amber Heard, de ex van Johnny Depp.

06-10-2017 om 16:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Abonnement Netflix wordt duurder in VS”

“Abonnement Netflix wordt duurder in VS”

https://www.mupload.nl/img/ngcijz2dimstq.jpg

Netflix gaat de prijzen van zijn abonnementen in de Verenigde Staten verhogen, zo meldt techwebsite Mashable. Het is niet bekend of een abonnement in België later ook duurder wordt.

De prijs van een standaardpakket gaat van 9,99 dollar per maand naar 10,99 dollar, omgerekend van 8,50 naar 9,40 euro. De duurste variant, het premiumpakket, kost straks 13,99 dollar per maand in plaats van 11,99 dollar. Het basispakket blijft 7,99 dollar kosten.

Netflix zou zijn klanten vanaf 19 oktober op de hoogte brengen en in december zouden de prijswijzigingen ingaan. Het is de eerste verandering in prijzen sinds 2014.

Netflix wil de komende jaren miljarden uittrekken om nieuwe films, documentaires en series te maken. Eigen exclusieve producties moeten voorkomen dat mensen overstappen naar concurrenten als Amazon Video, HBO Now en Hulu.

05-10-2017 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Coppens: “Na de rechtszaak met John kan ik alles kwijt zijn. Maar dat maakt me niet meer uit”

Astrid Coppens: “Na de rechtszaak met John kan ik alles kwijt zijn. Maar dat maakt me niet meer uit”

https://www.mupload.nl/img/w0h1sbw7hm1zd.jpg

De opnames voor Verborgen Verlangen - Astrids eerste filmrol - zitten er net op, maar stilzitten is niet aan de tv-personality besteed. Is het niet de boven haar hoofd hangende rechtszaak die haar aandacht opeist, dan wel haar Astrid Black Label-collectie, waarvoor ze de designs zelf bedenkt. Goesting Magazine vroeg haar om wat modegeheimen. “Alle trends komen van Hollywood, no matter what.”

Met haar hoge hakken in de hand en op flipflops komt Astrid Coppens aangeschuifeld over het Zaha Hadidplein, waar het Havenhuis gracieus boven uittorent. “Sorry, ik heb mijn kleine teen gebroken”, excuseert ze zich. Het mag dan een pijnlijke zaak zijn, gebrek aan professionaliteit kan je Astrid Coppens niet verwijten. Van zodra de fotografe haar toestel tevoorschijn tovert, wurmt Astrid zich in haar stiletto’s. Met hetzelfde doorzettingsvermogen kreeg ze haar Astrid Black Label-collectie in de ZEB-rekken. Die modemicrobe kreeg ze als tiener al te pakken: “Ik zat op school bij De Dames op de Meir, waar we een uniform moesten dragen. Toch wilde ik anders zijn. Ik zette een cool hoedje op of droeg een lange rok in plaats van eentje net onder de knie. Ik werd daarmee gepest, maar twee weken later kwamen mijn klasgenootjes ook met een lange rok de klas binnen.”

Je negende collectie hangt bij ZEB in de rekken, hoe betrokken ben je?
“Enorm! We zijn nu al bezig met de collectie van volgende zomer, terwijl mijn tweede sportswearlijn nog maar een paar dagen geleden is uitgekomen. Ik volg de modeweken in Hollywood op de voet. Niet via social media, maar via de krant. Ik volg bewust weinig mensen via social media, ik heb geen zin om voortdurend overspoeld te worden door het leven van iemand anders. Ik lees de Daily Mail in L.A., dan ben ik meteen mee met de Amerikaanse showbizz. Gigi en Bella Hadid en Kendall Jenner zijn belangrijke celebrity’s voor mijn volgers. Niet dat ik hun stijl blind kopieer, het zijn eerder accenten die ik overneem. Deze winter zullen fluweel en rood het goed doen. Alles komt toch van Hollywood, no matter what. Soms draag ik in Antwerpen een grave broek die hot is in L.A. en merk ik meteen: die hebben ze hier nog niet. Het volgend seizoen hangt die wél in de rekken. Ik probeer voorop te lopen, zie je. Met al die ideeën ga ik naar ZEB. Ik pas zelf heel veel, omdat ik het belangrijk vind dat de ontwerpen goed zitten. Daarna voeg ik nog kleine details toe, zoals het opschrift I shop on 5th Avenue, omdat ik nu eenmaal in Amerika woon. De basics blijf ik elk seizoen vernieuwen, zoals de strakke zwarte broek, die ik nu in faux leather draag.”

Doet het je iets als je iemand ziet lopen in een van jouw ontwerpen?
“Toen we voor de film Verborgen Verlangen draaiden in het Plantin-Moretusmuseum, zag ik heel wat figuranten met een van mijn rokjes of truitjes aan. ‘Heej, dat is mijn jurk!’ riep ik. Die meisjes reageren dan altijd heel blij. Zelfs mijn mama heeft enkele stuks gekocht, terwijl zij eerder een klassieke stijl heeft. Vooral van de hemdjes is ze grote fan: die hoef je niet te strijken. Ook in Wallonië gaat het hard, terwijl ze me daar niet kennen.”

Heb je daar een verklaring voor?
“Toen ik 16 was, ben ik van school veranderd. Ik ging op internaat in Le Val Notre-Dame, tussen Namen en Luik. Zeventig procent van de meisjes was van adellijke komaf. Ik herinner me dat ze erg klassiek gekleed gingen, maar nooit oubollig. Very classy. Wallonië is tot op vandaag nog altijd klassieker dan Vlaanderen, vind ik. De collectie doet het er in sommige winkels zelfs beter dan in Vlaanderen.”

Je bent goed bevriend met Vlaamse stijlpaus Jani. Wat vindt hij van jouw collectie?
“Grappig dat je het vraagt! Nu ik tijdelijk op het Antwerpse Zuid woon, kom ik Jani te pas en te onpas tegen. Na een slopende dag op de filmset zag ik er niet uit: ik had snel-snel een brede broek aangetrokken met een T-shirt dat in een hoek lag te slingeren. ‘Jani, niet naar mij kijken nu!’ riep ik toen ik hem aan de overkant van de straat zag. En Jani maar lachen. ‘Het is u vergeven, schat!’ was zijn reactie. Maar van mijn collectie is hij zeker fan. Voor de fotoshootstyling van mijn sportswearlijn is hij zelfs meegereisd naar Joshua Tree National Park in L.A. Hij heeft me heel wat tips gegeven voor mijn poses. En of het omgekeerd soms gebeurt dat ik hém op een modeblunder wijs? Nee, Jani weet hoe hij zich moet kleden. Maar wat hij soms tegen mensen durft zeggen. Brrr, ik bibber in zijn plaats...”

Heb je voor onze lezers een ultieme modetip?
“Veel vrouwen kopen hun kleding te klein. Ik vind het belangrijk dat een broek comfortabel om je middel zit. Hoe losser iets zit, hoe eleganter vaak. Strakke T-shirtjes en hemdjes zijn nu even niet in de mode, zo simpel is het. Zwart staat ook altijd chic, you never go wrong with black. Als je voor een feestje geen idee hebt wat aan te trekken: een zwarte jeans met een coole T-shirt, boots met een hakje en een opvallende ceintuur, en je fashiongehalte swingt meteen de pan uit.”

05-10-2017 om 22:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze acteur gooit olie op het vuur: ruzie bij cast van Sex and the City escaleert

Deze acteur gooit olie op het vuur: ruzie bij cast van Sex and the City escaleert

https://www.mupload.nl/img/hi7okdjhzpmqp.jpg

Willie Garson heeft het helemaal gehad met Kim Cattrall. Volgens de acteur waren de onredelijke eisen van de actrice echt wel de reden voor het schrappen van de derde Sex and the City-film.

Sarah Jessica Parker had eerder al verteld dat de plannen voor de derde film waren afgeblazen en dat de exorbitante eisen van Kim daarmee te maken hadden. Kim trok daarna fel van leer en schreef op Twitter dat ze ervan baalde dat ze werd weggezet als een diva. De actrice zei dat ze al veel eerder aan de makers had laten weten geen trek te hebben in Sex and the City. Na de tweede film uit 2010, waarin ze weer de van seks bezeten PR-dame Samantha Jones speelde, vond ze het genoeg geweest.

05-10-2017 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed nieuws voor de fans van W817: cast komt opnieuw samen

Goed nieuws voor de fans van W817: cast komt opnieuw samen

https://www.mupload.nl/img/jhxb2bz0se8yb.jpg

Een Twitterfoto van de cast van W817 bracht enkele dagen geleden de geruchtenmolen op gang. Het was scenarist Bram Renders die de harten van fans sneller slaan en speculaties over nieuwe afleveringen van het populaire programma uitlokte. Vandaag bevestigde een Ketnet-woordvoerster aan Het Nieuwsblad dat er iets op stapel staat.

Ken jij Akke, Carlo, Steve, Zoë en Birgit nog? Deze inwoners van W817 leidden jeugdige Ketnet-kijkers in 1999 van hun huiswerk. Nadat bekend werd gemaakt dat de cast van Spring eenmalig samenkomt voor de 20ste verjaardag van Ketnet in het Sportpaleis, volgt er nog meer goed nieuws. Ook een deel van de W817-cast zal op 29 en 30 november en 4 en 5 december aanwezig zijn in Antwerpen.

05-10-2017 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pommeline verft Jani grijs

Pommeline verft Jani grijs

https://www.mupload.nl/img/gp4jwglew8mef.jpg

Van alle Vlamingen die nog op crocs en in fleece rondlopen ondanks de ontelbare preken, zou je voor minder grijs haar krijgen. Nietwaar, Jani? Al ziet Jani nu wel écht grijs. Niet door zijn kopzorgen, maar door een weddenschap met Pommeline van Temptation Island.

De stijlgoeroe neemt de blondine en haar mama Chantal vanavond onder handen in een speciale aflevering van ‘Zo Man Zo Vrouw’, voor één keer ‘Zo Moeder Zo Dochter’ omgedoopt. Een topaflevering wordt het, maar wel met een minder top einde...

“Dit is wat er gebeurt wanneer twee blondjes een weddenschap voeren,” zette Jani bij de foto van zijn opa-kapsel op Instagram. “Jani Kazaltzis wordt grijs dankzij Pommeline...” Ja, Jani, dat komt ervan als je zelf altijd iedereen een nieuwe coupe aanmeet hé. Gelukkig is Pommeline nog ‘braaf’ geweest en heeft ze een kleurshampoo gebruikt, zodat het grijs na een paar wasbeurten weer verdwijnt. Oef!

05-10-2017 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk! Marco Borsato komt nog eens naar ons land

Eindelijk! Marco Borsato komt nog eens naar ons land

https://www.mupload.nl/img/tnxacwnjfchca.jpg

Goed nieuws voor de fans van onze noorderbuur Marco Borsato. De zanger staat op 19 november in de Ancienne Belgique in Brussel. “Eindelijk!”, zullen de meesten denken, want de voorbije twee jaar stond Borsato bijna niet meer op een Belgisch podium.
Nu kennen we ook de reden daarvoor: hij was superdruk bezig met een nieuw album, ‘Thuis’, dat op 17 november verschijnt. De nummers op die nieuwe plaat zal hij in de AB voorstellen aan al zijn fans, al zal Marco er zeker ook de allerbekendste nummers van zijn repertroire brengen. Wie al wil oefenen om mee te zingen, de eerste single van zijn nieuwe album, ook ‘Thuis’ genoemd, is al te koop en te beluisteren sinds eind vorige week.

Ook bij ons was snel zijn de boodschap. De tickets vlogen de deur uit. In Nederland waren zijn vijf shows er direct uitverkocht.

04-10-2017 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Janine heeft een enorme indruk nagelaten op Familie-set”

“Janine heeft een enorme indruk nagelaten op Familie-set”

https://www.mupload.nl/img/2eqohteakvqzd.jpg

Het was een opmerkelijke overstap: actrice Janine Bischops verliet de rol van Jenny uit ‘Thuis’ na ettelijke jaren en mocht daarna aan de slag bij ‘Familie’. Voor heel even maar, al hoopt tegenspeler Kürt Rogiers dat daar een vervolg aan komt. “Ze heeft enorm veel indruk gemaakt”, vertelt hij in Dag Allemaal.

“Als ik het bij ‘Familie’ voor ’t zeggen had, mocht Janine nog járen blijven. Zo’n warme en lieve vrouw. Maar jammer genoeg ben ik de baas níet. (lachje) Enfin, ik heb aangevoelddat het wérkt tussen Janine en de andere personages. Scenaristen zijn daar meestal ook niet blind voor. Het gebeurt trouwens regelmatig dat de ouders van hoofdpersonages een terugkerende rol krijgen. Het lijkt me dan ook erg onwaarschijnlijk dat het hierbij zal blijven voor Janine”, aldus Kürt.
Hij is helemaal onder de indruk van haar kunnen. “Ze speelt niet bepaald een sympathiek personage, maar Janine heeft er geen typische bitch van gemaakt. Brigitte is een harde tante, ja. Maar op die paar scènes heeft Janine haar enorm veel kleur gegeven. Echt vakwerk. En geloof me, de herinnering aan Jenny was heel ver weg. Mag ik trouwens even zeggen dat Janine er echt gewéldig uitziet? Voor mij is ze de Vlaamse Jane Fonda.”

04-10-2017 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet krijgt rol in nieuwe Avatar-films

Kate Winslet krijgt rol in nieuwe Avatar-films

https://www.mupload.nl/img/jexgg4rbpatdy.jpg

Twintig jaar na Titanic gaat Kate Winslet opnieuw aan de slag voor regisseur James Cameron. De actrice heeft getekend voor een rol in de nieuwe reeks Avatar-films.

“Kate en ik zoeken al sinds Titanic iets om samen te doen, wat een van de prettigste samenwerkingen uit mijn carrière was”, vertelt James aan Deadline. “Ik kan niet wachten om te zien hoe ze personage Ronal tot leven zal brengen.” Het is nog niet duidelijk of Ronal een mens is of een Na’vi, zoals de bekende blauwe wezens uit de film heten.
Er staan vier sequels van Avatar uit 2009 op de planning. De productie van de nieuwe filmreeks, die een totaalbudget heeft van ongeveer een miljard dollar (850 miljoen euro), startte vorige week in Californië. De eerste film moet rond de kerst van 2020 uitkomen. De films daarna staan gepland voor de decembermaanden van 2021, 2024 en 2025.

04-10-2017 om 21:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Femke’ uit Thuis en vriend na 10 jaar uit elkaar

‘Femke’ uit Thuis en vriend na 10 jaar uit elkaar

https://www.mupload.nl/img/8aasgd1ea0onb.jpg

Actrice Vanya Wellens (38), ‘Femke’ uit de Eén-soap Thuis, en haar vriend Jo hebben beslist om een punt te zetten achter hun relatie.

Vanya ontmoette turnleraar Jo zo’n tien jaar geleden op een feestje en al snel kwam “van het een het ander.” Maar nu gaan ze apart verder met hun leven, “in een goede verstandhouding”, benadrukt ze aan het tv-blad Primo. De twee hebben samen twee dochtertjes Zita (7) en Liu (4).

04-10-2017 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Stan = Superman” BART PEETERS SCHRIJFT OPMERKELIJKE ODE AAN Z’N COLLEGA

“Stan = Superman”

BART PEETERS SCHRIJFT OPMERKELIJKE ODE AAN Z’N COLLEGA

https://www.mupload.nl/img/s7hdzw4zoyhhd.jpg

“Ik weet het, Stan is Superman. Bel naar Stan Van Samang.” Bart Peeters (57) zingt het op zijn nieuwe album zonder schroom. Eén lange ode lijkt het, waarbij de naam van de zanger net niet wordt gescandeerd. “Ik wilde een nummer maken over een man die lichtjes jaloers is omdat zijn vrouw te enthousiast is over een popster”, aldus Peeters. “En Stan is dé Vlaamse superster.”

Het was flink schrikken voor Barbara, mevrouw Stan Van Samang, ergens deze zomer. Tijdens een avondje uit met vriendinnen belandde ze in Leuven toevallig op een try-out van Bart Peeters. Bij het nummer ‘Mirakelman’ knipperde ze even met de ogen. “Hoor ik dat nu goed?” Dat deed ze. ‘Mirakelman’ is een lofzang op haar man. Met het al snel door de zaal meegezongen refrein: ‘Bel naar Stan Van Samang’. Drie keer raden wat ‘Babs’ bij thuiskomst als eerste vertelde. Met de groeten van Bart Peeters.

Stoute opmerkingen

“Eigenlijk wilde ik al lang eens een liedje maken over een koppel waarvan de man wat jaloers is omdat zijn vrouw iets te veel interesse in een popster toont. Ik heb dat overigens zelf al eens in mijn relatie meegemaakt. Zo werd mijn vrouw, de genaamde Anneke, telkens bijzonder enthousiast wanneer Ricky Martin op het scherm verscheen. Ik ga niet plastisch worden, maar laat ons zeggen dat ze meer dan laaiend enthousiast was. Dan is het typisch voor een man dat je ‘stoute opmerkingen’ gaat maken. (in het Antwerps) ‘Och Anneke, da is toch een janet.’ Later bleek die uitspraak een toevalstreffer en heb ik veel respect gekregen voor de man omdat hij zich in Latijns-Amerika geout heeft, dat was heel chique. Maar het gevoel uit de song is me dus niet vreemd.”

Stielbederver

Alleen moest Bart op zoek naar een Vlaamse Ricky Martin. “Dat klopt. Ik heb nagedacht over wie momenteel de ‘stielbederver’ is in Vlaamse huishoudens. Van wie de ‘vrouw des huizes’ vandaag wild wordt. En, geef toe, Stan heeft het allemaal. Onze liefste popster, de ideale vader, een jonge die ‘gewoon’ gebleven is. Idealer dan Stan bestaat niet. Eigenlijk is hij gewoon onze Vlaamse superheld. En het feit dat hij voor deze song net genoeg lettergrepen in zijn naam had, maakte het helemaal af. (lacht)”

Het nieuwe album van Bart Peeters, ‘Brood voor morgenvroeg’, ligt nu in de winkel. Concertinfo via www.bartpeeters.net

04-10-2017 om 21:25 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!