Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

18-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weet jij wat ‘bingeracen’ is? 8,4 miljoen Netflix-kijkers doen het

Weet jij wat ‘bingeracen’ is? 8,4 miljoen Netflix-kijkers doen het

https://www.mupload.nl/img/yceln3tftlcq0.jpg

De komst van Netflix heeft ons kijkgedrag helemaal overhoop gegooid. Terwijl we vroeger een week moesten wachten op een nieuwe aflevering van onze favoriete serie, kunnen we nu gewoon alle afleveringen in één keer verslinden. Netflix noemt dat fenomeen ‘bingeracing’.

Een ‘bingeracer’ is iemand die binnen de 24 uur na de release een seizoen van een serie helemaal heeft bekeken. En blijkbaar zijn de bingeracers ondertussen al met 8,4 miljoen, dat is een vertwintigvoudiging in vier jaar. “Een verhaal als eerste beëindigen, geeft je een speciaal soort voldoening”, vertelt vicepresident voor programmering Brian Wright in een persbericht.

De strafste bingeracers

In dat persbericht heeft Wright het over enkele héél straffe Netflix-kijkers. Zo zijn er vijf Amerikanen die alle vijf de seizoenen van ‘House of Cards’ in één kijkbeurt hebben verslonden. En in Frankrijk is er blijkbaar iemand die in één jaar meer dan 30 series heeft gebingeracet. Waanzin.

Welke series?

Welke series worden nu het vaakst gebingeracet? Vreemd genoeg blijken dat niet de beroemdste Netflix-series te zijn. Topreeksen als ‘Orange Is The New Black’ (9), ‘Stranger Things’ (10) en ‘House of Cards’ (16) staan vrij laag in de stand. ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ staat te blinken op plaats 1, gevolgd door ‘Fuller House’ en ‘Marvel’s The Defenders’.
Dat de grootste series wat lager staan in de stand, is eigenlijk niet echt een verrassing. Komedieseries zijn meestal lichter verteerbaar en duren bovendien minder lang.

18-10-2017 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes: “In het holst van de nacht gered door Turks gezin”

Tom Waes: “In het holst van de nacht gered door Turks gezin”

https://www.mupload.nl/img/6op2pd6s8j14p.jpg

In het programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ brengen bekende en minder bekende Vlamingen boodschappen over aan mensen in hun omgeving. Sommige zijn confronterend - ‘je bent veel te slordig’ -, anderen zijn dan weer heel lief. TV Familie polste voor de gelegendheid bij enkele BV’s of ze zo geen boodschap over te brengen hebben, en zo kwamen er enkele verrassende verhalen uit de bus.

Zo wil Tom Waes graag het Turkse gezin bedanken dat hem ooit uit de nood hielp. “Zo’n jaar of vijf geleden ging ik met m’n vriendin iets eten in Brugge. ’t Was Kerstmis of tweede kerstdag. We zijn toen via de expresweg naar huis gereden. Het sneeuwde. En wat gebeurde er? Platte band. En ik had geen reservewiel. Ik belde de pechverhelpingsdienst, maar die mannen konden ten vroegste twee uur later komen. Dus, daar stonden we dan... Met de moed der wanhoop probeerde ik een auto tegen te houden. Iedereen scheurde voorbij, behalve dat Turkse gezin. Zij stopten en waren supervriendelijk. Ze gaven ons eten en drinken en boden aan om ons bij hen thuis op te warmen. Ze woonden in de buurt. Wel, ik zal die mensen nooit vergeten.”

Op tijd bij de bevalling

Ook klankman Pascal Braeckman moet nog iemand bedanken: “Ik wil graag een rijkswachter uit Leuven bedanken. ’Ik weet ’t nog goed: in 1991 had ik twee platte banden op de snelweg in Genk en ik moest dringend naar Halle, want mijn vrouw zou gaan bevallen. Toen heeft die man mij speciaal daarnaartoe gebracht, hoewel hij er helemaal niet moest zijn. We hebben in de auto fijn gepraat én ik was op tijd om m’n vrouw bij te staan bij de geboorte van ons kind. Ik hoop dat die rijkswachter dit leest en contact met mij opneemt. Dat zou ik super vinden.”

18-10-2017 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken Philip en Aisha aan een verzoening?

Werken Philip en Aisha aan een verzoening?

https://www.mupload.nl/img/4nvu9aybdtyhl.jpg

Aisha Van Zele (33) en Philip Cracco (54) leken in The Sky Is The Limit een heel standvastig koppel. Na het laatste seizoen gingen de twee echter uit elkaar. Er kwam even een verzoening, maar daarna leek de breuk definitief. Tot nu, want volgens TV Familie zijn er heel wat redenen om aan te nemen dat de twee aan een verzoening werken.

“Ik zie het nu echt niet meer goedkomen tussen ons”, vertelde Cracco na de laatste breuk tussen de twee. Aisha wil immers graag kinderen, en Philip kan daar de komende drie jaar niet bij helpen door zijn kankerbehandeling. “En tegen dan ben ik 58, te oud om nog aan kinderen te beginnen. Aisha vindt wel iemand anders”, klonk het toen.

Maar de liefde kruipt waar hij niet gaan kan, zo blijkt. Op sociale media postte hij een foto van een romantisch geschenk dat hij ontvangen had. Een knuffelbeer met hartjes en een liefdesbrief, bestemd voor ‘mijn fantastische vent’. Kan natuurlijk van iedereen komen, maar het bericht kreeg wel meteen een hartje mee van Aisha. En wie goed kijkt, ziet dat hij opnieuw een foto van hen twee als profielbeeld heeft gezet.

Het lijkt er dus sterk op dat er weer toenadering is tussen de twee, iets dat Cracco ook bevestigd. “Oké, er is een toenadering, ja”, geeft hij toe in TV Familie. “Maar verder geef ik daar nu geen commentaar op.” Aisha houdt het geheimzinnig. “Daar ga ik verder niet op in”, is haar reactie.

18-10-2017 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johny Voners brengt kookboek ‘Dagschotels’ uit

Johny Voners brengt kookboek ‘Dagschotels’ uit

https://www.mupload.nl/img/cwq9d3vkxsee3.jpg

Acteur Johny Voners, vooral bekend als Xavier Waterslaeghers in ‘De Kampioenen’, brengt volgend jaar een kookboek uit met als titel ‘Dagschotels’. Dat onthulde hij in ‘De bende van Annemie’ op Radio 1.

Voners deed smalend over BV’s die een kookboek op de markt brengen, maar bekende dat zijn stiefzoon hem erop wees dat hij wel iets met ‘dagschotels’ (zoals Xavier zijn pint noemt in de populaire soap) kon doen. Voor zijn kookboek, dat volgend jaar uitkomt, gaat Voners op zoek naar daggerechten in Vlaamse restaurants en brasseries.

Voners noemt het een ludiek project, dat zich zowel richt op  huismoeders als op 18- tot 20-jarigen.

18-10-2017 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps: acteur breekt award nog tijdens speech

Oeps: acteur breekt award nog tijdens speech

https://www.mupload.nl/img/crungxlozdxk2.jpg

Als je als acteur een award wint, moet je daar heel voorzichtig mee omspringen. Acteur Bill Pullman, onder meer bekend uit ‘Independence Day’, kan ervan meespreken. Hij haalde tijdens zijn speech wat gekkigheid uit, waardoor hij zijn award in twee stukjes mee naar huis moest nemen. Gelukkig kon hij er nog om lachen.

18-10-2017 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack (10) vecht tegen leukemie. Zijn ouders hebben ontroerende boodschap voor hem

Jack (10) vecht tegen leukemie. Zijn ouders hebben ontroerende boodschap voor hem

http://oi67.tinypic.com/14t25pu.jpg

Vorige week nam komiek Jens Dendoncker acteur Rik Verheye beet en deze week was actrice Ruth Beeckmans aan de beurt in een nieuwe aflevering van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’. Maar het was de jonge Jack die alle harten stal.

Omdat Jack hard heeft gestreden tegen leukemie, vonden zijn ouders dat hij in de bloemetjes moest worden gezet. Met de hulp van het team van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ deden ze hem even geloven dat hij ‘The Force’ had. Hij versloeg zelfs Darth Vader himself. Een prachtig moment.

En Jack zelf? Die vond het ongelofelijk cool.

16-10-2017 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MNM-dj Tom De Cock kleurt haar knaloranje, maar waarom?

MNM-dj Tom De Cock kleurt haar knaloranje, maar waarom?

http://oi63.tinypic.com/25h00oj.jpg

MNM-dj Tom De Cock heeft zijn haar knaloranje laten verven. Niet omdat hij het zo mooi vindt, integendeel zelfs. De Cock wil in zijn programma ‘Planeet De Cock’ een lans breken voor meer zichtbaarheid in het verkeer.

“Het is echt heel lelijk”, getuigt De Cock in Het Nieuwsblad. “Ik wilde iets dat bijna licht zou geven in het donker. Toen ik naar huis reed na het werk, merkte ik dat mensen vertraagden op de E40 om eens goed te kunnen kijken”.

“Ik weet niet of dit er voor zal zorgen dat alle jongeren een fluohesje zullen beginnen dragen, maar ik weet wel dat ik het op z’n mist onthouden zou hebben mocht iemand als Peter Van de Veire vroeger zijn haar fluo-oranje gekleurd hebben”.

Vorig jaar verloor De Cock een goede vriend na een auto-ongeval. Zijn dochtertje krijgt altijd een fluohesje aan. “Ik ben geobsedeerd door de veiligheid van mijn kind. Ik zou nog het liefst alle auto’s doen stoppen zodat zij veilig kan oversteken”, zegt De Cock. Hoe zijn dochter reageerde? “Ze heeft wel tien keer gevraagd: Vake, waarom is jouw haar oranje? Ik heb haar geantwoord dat ik heel veel worteltjes gegeten had, maar ze was pas tevreden toen ik haar zei dat het moest van mijn baas”.

16-10-2017 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Rob Vanoudenhoven 490 seconden zomaar te grabbel gooit en uiteindelijk verliest

Hoe Rob Vanoudenhoven 490 seconden zomaar te grabbel gooit en uiteindelijk verliest

http://oi66.tinypic.com/nfh753.jpg

Wat een rare eerste finaleronde van de eerste aflevering van het vijftiende seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Groene jongen en huizenverbouwer Bartel Van Riet was zonder enige twijfel een vogel voor de kat. Hij moest het in het finalespel opnemen tegen Rob Vanoudenhoven, die ruim 300 seconden voorsprong had. In de openingsaflevering bleek VRT-nieuwsanker Goedele Wachters voordien net te sterk voor de twee heren in een niet overweldigende aflevering, al maakten Philippe Geubels en Jeroom als eerste juryduo veel goed.

Het fijne venijn zat evenwel achteraan in deze ‘Slimste Mens’, waar Van Riet plots als een levende encyclopedie juiste antwoorden ging produceren en Vanoudenhoven sprakeloos liet zitten. Bartel verpletterde Rob met liefst 21 juiste antwoorden op 7 vragen. Rob, die aan zijn derde deelname aan de VIER-quiz toe was, wist daar slechts 4 goede antwoorden tegenover te plaatsen. Van die vier antwoorden gaf hij er drie bij de laatste vraag, waardoor hij zich sowieso in een verliezende situeerde manoevreerde.

16-10-2017 om 23:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-lid Pussycat Dolls: “Ik zat niet in een meidengroep, maar in een prostitutienetwerk. We werden allemaal misbruikt”

Ex-lid Pussycat Dolls: “Ik zat niet in een meidengroep, maar in een prostitutienetwerk. We werden allemaal misbruikt”

http://oi63.tinypic.com/2hs54k9.jpg

Een carrière bij de Pussycat Dolls? Dan moest je wel met de bazen slapen. Met die forse beschuldiging pakte Kaya Jones dit weekend uit op haar Twitterprofiel. “Mijn waarheid: ik zat niet in een meidengroep. Ik zat in een prostitutienetwerk. Toevallig zongen we ook nog en waren we beroemd. Iedereen die boven ons stond, ging met het geld lopen. Wij verdienden slechts 500 dollar per week, terwijl we allemaal gebruikt én misbruikt werden.”

“Mensen vragen wel eens hoe erg het was. Erg genoeg om mijn dromen, collega’s en een platendeal van 13 miljoen dollar op te geven. We wisten namelijk toen al dat we top zouden worden.”

Namen noemt Jones niet, maar in een interview met Infowars.com gaat ze er wel dieper op in. “Om deel van het team te mogen zijn, moest je een teamspeler zijn. Lees: verplicht in bed duiken met iedereen die je aangewezen werd, anders konden ze jou niet uitbuiten. Wie weigerde, kwam gewoon niet aan de bak. Ze wilden bovendien dat je verslaafd raakte aan drugs, want dat was nog een extra troef die ze tegen jou konden uitspelen. Zo werd het slachtoffer steeds dieper in haar slachtofferrol geduwd.”

Een verwijzing is dat naar Simone Battle, een lid van de meidengroep G.R.L. die drie jaar geleden zichzelf ophing. “Ze leed aan een depressie als gevolg van financiële schulden”, luidde de officiële uitleg toen. “Sorry, maar jullie kaartenhuis stort nu helemaal in”, raasde Jones verder. “Binnenkort zal iedereen de waarheid kennen. Zielig hoe misbruikers zich zo graag in de slachtofferrol wentelen.”

Antin doet haar beschuldigingen al af als “belachelijke leugens”. “Ze is duidelijk op zoek naar een snelle manier om beroemd te worden. Ze is trouwens nooit echt een lid van de groep geweest. Meer een stand-in, zoals er zovelen geweest zijn. En hoe laf is het wel niet om de nagedachtenis van Battle op die manier te besmeuren?” Uithangbord Nicole Scherzinger heeft voorlopig nog niet gereageerd.Jones maakte de beginperiode van de Pussycat Dolls in 2003 mee, maar zou er twee jaar later de brui aan geven. “Het was niet plezant meer. Niet iedereen trekt nog aan hetzelfde zeel”, luidde haar uitleg toen.

16-10-2017 om 23:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ierse komiek Sean Hughes (51) overleden

Ierse komiek Sean Hughes (51) overleden

http://oi64.tinypic.com/uvejo.jpg

De Ierse komiek Sean Hughes is aan een hartaanval overleden. Hughes, die kapitein was in het BBC-comedyprogramma ‘Never Mind the Buzzcocks’, werd slechts 51 jaar.

Hughes werd in Londen geboren maar groeide op in Dublin. Volgens Britse media overleed hij in het ziekenhuis na een hartaanval.

Hughes maakte in 1987 zijn debuut in The Comedy Store en won de prestigieuze Perrier Comedy Award voor zijn show ‘A One Night Stand with Sean Hughes’. Hij was de jongste winnaar van de prijs ooit. Hughes trok met zijn show niet enkel door Groot-Brittannië, hij kende ook succes in de VS, Canada en Australië. Meest bekend is hij echter om zijn deelname aan ‘Never Mind the Buzzcocks’ en zijn sitcom ‘Sean’s Show’. Hij speelde ook een rol in de cultfilm ‘The Commitments’ uit 1991 en in de tv-reeks ‘The Last Detective’.

16-10-2017 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trailer ‘Patser’ verpulvert records, maar is te naakt voor Facebook

Trailer ‘Patser’ verpulvert records, maar is te naakt voor Facebook

https://www.mupload.nl/img/xj5hqvvbos1ni.jpg

Nog voor de film in de zalen te zien is, verpulvert de pas vrijgegeven trailer van ‘Patser’, de nieuwe prent van Adil El Arbi en Bilall Fallah, al records. In nog geen 24 uur tijd haalde de teaser meer dan 1.000.000 views via de verschillende sociale media. Met dank aan DJ en gastacteur Dimitri Vegas. Zijn filmdebuut maakte fans wereldwijd razend benieuwd. Het feestje bleef echter niet duren, want gisteren haalde Facebook het filmpje offline.

De reden? De teaser is opgebouwd rond de zeven hoofdzonden en bij de hoofdzonde lust bleken de beelden te expliciet te zijn voor “het preutse Facebook”. Adil en Bilall: “Dees is echt fucked up shit! Echt jammer dat Facebook beslist heeft om de teaser offline te halen vanwege enkele tepels. Anderzijds zijn we echt content: 1.000.000 views op de eerste beelden van onze film hadden we nooit verwacht. Dit is mothafokking patser!”

“Dit is absoluut fantastisch,” aldus ook Dimitri Vegas over de recordcijfers. “Mike en ik waren al heel blij met onze rol in de film, maar deze respons hadden we nooit durven verwachten.

‘Patser’ wordt vanaf 24 januari in de zalen verwacht. De broers uit Willebroek zijn in de film -met onder meer Matteo Simoni en Nora Gharib- te zien als veiligheidsagenten. Eveneens kwam uit Hollywood -zoals deze krant eerder al meldde- de bevestiging dat de serie die op hun leven werd gebaseerd wel degelijk zal worden gerealiseerd.

15-10-2017 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freek Braeckman koos een wel heel speciaal nummer voor zijn openingsdans

Freek Braeckman koos een wel heel speciaal nummer voor zijn openingsdans

https://www.mupload.nl/img/dbbqjsgnffwpg.jpg

Freek Braeckman was te gast in ‘Zot Gedraaid’ op Joe. Het kersverse VTM-nieuwsanker vertelde enkele opmerkelijke weetjes.

Kris Wauters was verbaasd toen hij in Zot Gedraaid op Joe te horen kreeg welk liedje Freek Braeckman en zijn vrouw kozen voor hun openingsdans: “We zijn een koppel geworden toen we met vrienden met de fiets onderweg waren naar Santiago de Compostella. We hadden in het volgbusje twee Cd’s, waaronder eentje van twintig jaar Songfestival. Daar stond ‘Eres Tu’ van Mocedades op. Mijn vrouw en ik zijn uiteindelijk getrouwd en toen we aan het nadenken waren over onze openingsdans, was er maar één optie: ‘Eres Tu’ van Mocedades. We hebben toen een clipje gemaakt waarin we op dat nummer aan het dansen waren in Gent. We hebben dat toen op groot scherm getoond. Het was een groot succes”, lachte Freek.

Freek Braeckman als Praeses

Toen Kris Wauters en Freek Braeckman het later hadden over zijn favoriete meezinger ‘Viva La Vida’ van Coldplay, kwam Kris iets meer te weten over Freek: “In mijn studententijd ben ik nog Praeses geweest. Ik kan niet mooi zingen, maar ik kan naar verluid heel luid zingen. De plaatsen naast mij waren dan ook niet populair. Dat was gewoon omdat de mensen die naast me zaten op het einde van de avond aan één oor een irritante ‘tuut’ hadden.”

Pogoën, moshpits en combats, Freek Braeckman kent het allemaal

“Op ‘Nothing Really Ends’ van dEUS kan ik helemaal losgaan”, bekende Freek ook nog. “dEUS is een band waar zoveel energie vanaf spat. Als ik naar een festival ga en zij treden op, dan merk ik dat ik ergens van voor ga staan. Ik laat me dan ook helemaal meeslepen: dansen en roepen. Je kunt zelfs nog eens pogoën. Want wat is er van de pogo geworden, Kris? Zoals we vroeger in de moshpit stonden. Pas op, ik had ook combats vroeger.”

Wat is de echte naam van Freek Braeckman?

“Eén van je vragen was: welk nummer doet je aan je mama denken? Dan ga ik terug naar de achterbank van de auto, zo halfweg jaren ’80”, begon Freek zijn verhaal. “Die kleine Frederik, want ik heet eigenlijk zo. Ons moeder zegt ook Frederik, dat is een goed bewaard geheim. En op de cassettes in de auto stond ‘Never Never Never’ van Shirley Bassey. Ik heb spijt dat ik ze niet heb ontmoet. Bij Café Corsari had ik ze graag eens hebben uitgenodigd om haar tegen mijn gilet te trekken.”

15-10-2017 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani en vriend doen aan gezinsuitbreiding: “Mijn lieve, kleine schat”

Jani en vriend doen aan gezinsuitbreiding: “Mijn lieve, kleine schat”

https://www.mupload.nl/img/t28sum9osprds.jpg

Jani Kazaltsis en zijn vriend hebben een hondje in huis genomen. “Mag ik u voorstellen aan Qozmo, mijn lieve kleine schat die ik geadopteerd heb. Ik ben zo verliefd”, schrijft de bekende stylist op Instagram bij een lieflijk kiekje met zijn viervoeter.

Het was oorspronkelijk eigenlijk niet de bedoeling dat de zwartharige Franse bulldog bij Jani en zijn vriend zou belanden. Het koppel leerde het hondje kennen tijdens een etentje met bekenden. Het was liefde op het eerste gezicht, maar daar leek het bij te blijven. Tot Jani wat later plots telefoon kregen van de eigenaar. Die bleek jammer genoeg allergisch aan honden en dus zocht hij nieuwe baasjes voor Qozmo. Jani en zijn vriend geven hem met veel plezier een warme thuis. Of Qosmo zich aan de nodige stijlvolle outfits moet verwachten, is niet duidelijk.

15-10-2017 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Allen ‘voelt mee’ met Harvey Weinstein

Woody Allen ‘voelt mee’ met Harvey Weinstein

https://www.mupload.nl/img/zcetb7frt3qzp.jpg

Filmmaker Woody Allen ‘voelt mee’ met zijn collega Harvey Weinstein, die beschuldigd wordt van het intimideren, misbruiken en aanranden van diverse vrouwen. De 81-jarige regisseur: “Het is tragisch voor alle vrouwen die er bij betrokken zijn en het is verdrietig voor Harvey dat zijn leven een puinhoop is.”

Woody Allen is in het verleden zelf ook beschuldigd van misbruik. Zijn adoptiedochter Dylan Farrow zei dat ze als jong meisje seksueel misbruikt werd door hem. De regisseur heeft dit altijd ontkend en de rechter heeft hem ook niet veroordeeld. Weinstein is degene die Allen heeft geholpen om zijn carrière nieuw leven in te blazen.
”Niemand heeft me ooit over deze horrorverhalen verteld”, zegt Allen tegen de BBC. “Maar je hoort miljoenen geruchten de hele tijd. Sommige blijken waar te zijn, maar de meeste zijn onzin.”

Eigen zoon

Hij noemt de verhalen over Weinstein triest. Voor iedereen die er mee te maken heeft. “Het is tragisch voor alle vrouwen die er bij betrokken zijn en het is verdrietig voor Harvey dat zijn leven een puinhoop is. Er zijn geen winnaars. Het is heel erg verdrietig en tragisch dat al deze arme vrouwen dit hebben moeten doorstaan.”

Opvallend is dat Ronan Farrow, Allens eigen zoon, de zaak aan het rollen heeft gebracht. Hij heeft met dertien vrouwen gesproken die zeiden door Weinstein misbruikt of aangerand te zijn. Allen zegt dat hij hoopt dat het onderzoek tot iets leidt. “Maar je wil ook niet dat het een soort heksenjacht wordt, waarin elke man die een vrouw een knipoog geeft op kantoor een rechtszaak aan zijn broek krijgt. Dat is ook niet goed.”

15-10-2017 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Pauw vol lof over ingrijpen Tom Waes na ongeval

Bart De Pauw vol lof over ingrijpen Tom Waes na ongeval

https://www.mupload.nl/img/jq6w0jpdgvvuj.jpg

Tom Waes is niets minder dan een held. Dat zei zijn goede vriend Bart De Pauw in het radioprogramma ‘Het Heilig Huis van Hanssen’ op Joe. Hij zag met eigen ogen hoe Waes na een ongeval het slachtoffer meteen ter hulp schoot.

Toen ze ooit getuige waren van een verschrikkelijk ongeval, was Tom de enige die koelbloedig het slachtoffer ging helpen. “Een vrouw die de baan overstak werd tien meter de lucht in gekatapulteerd. Iedereen was in shock, maar Tom haalde meteen zijn gevarendriehoek uit en zette de weg af. Hij legde zijn jas over het slachtoffer en sprak haar moed in tot de hulpdiensten er waren. Toen we een paar uur later iets gingen drinken om van de schok bekomen, trok hij lijkbleek weg. Hij besefte toen pas wat er allemaal gebeurd was.”
Tom Waes is daarom een grote voorstander van EHBO-lessen voor kinderen. “Wij leren onze kinderen wat er op de bodem van de oceaan ligt, maar simpele hartmassage, of wat te doen bij shock. Er zouden zoveel mensen gered kunnen worden, als we zouden weten wat te doen”, zei hij bij Evi Hanssen.

15-10-2017 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is een groot leeftijdsprobleem in Hollywood, en Tom Cruise is er het beste voorbeeld van

Er is een groot leeftijdsprobleem in Hollywood, en Tom Cruise is er het beste voorbeeld van

https://www.mupload.nl/img/kya73gfaduosi.jpg

George Clooney. Brad Pitt. Johnny Depp. Tom Cruise. Het zijn allemaal knappe acteurs die je zo in de hoofdrol van een actiefilm of romantische komedie ziet, ook al zitten ze intussen op tram vijf. Maar probeer je nu eens een actrice voor de geest te halen waarvan je hetzelfde kan zeggen? Juist ja, die zijn een stuk dunner gezaaid.

Hollywood kampt met heel wat problemen – denk maar aan Harvey Weinstein, die jarenlang ongestraft zijn gang kon gaan. Maar de dames in La La Land moeten niet alleen opletten voor handtastelijke producenten, ze zijn ook in een gevecht verwikkeld met de tand des tijds. Want waar een acteur zelfs na een halve eeuw nog makkelijk aan een ‘sexy’ rol geraakt - als hij er goed uitziet tenminste – staat er op actrices een strenge houdbaarheidsdatum. Eens ze de veertig naderen, verdwijnen de aanbiedingen voor bijvoorbeeld actieprenten als sneeuw voor de zon. Charlize Theron wist op haar 42ste nog ‘Atomic Blonde’ in de wacht te slepen, maar ze is eerder de uitzondering die de regel bevestigd. 

De carrière van Tom Cruise is het perfecte voorbeeld van die ongelijkheid; bij geen enkele acteur is het leeftijdsverschil met de vrouwelijke tegenspeelster zo pijnlijk duidelijk als bij hem. De man heeft intussen een indrukwekkende 43 films op zijn palmares staan, van ‘Endless Love’ in 1981 tot het net uitgekomen ‘America Made’. Film School Rejects analyseerde voor alle titels de leeftijden van Cruise en zijn tegenspeelster, en de conclusies zijn op zijn zachtst gezegd opmerkelijk.

Maar zes keer jonger

Cruise heeft niet in elke prent een vrouwelijke tegenspeelster – ‘War of the Worlds’ en ‘Interview with a Vampire’ zijn enkele uitzonderingen – maar in 34 films heeft hij een dame aan zijn zijde. En van de 34 is er maar ééntje waarin Tom exact even oud is als zijn collega: in ‘The Firm’ met Jeanne Tripplehorn waren ze beiden 30 jaar oud. Amper zes keer was Cruise jonger dan zijn co-star, en dat gebeurde uitsluitend in het begin van zijn carrière. Het gaat dan telkens maar om een jaar of twee, drie. De enige echte uitschieter is Cruises allereerste film: in ‘Losin’ It’ (1983) is tegenspeelster Shelly Long 13 jaar ouder dan de 20-jarige acteur. 

Sinds 1989 is Cruise echter steevast ouder dan de actrice naast hem op de poster, en vooral de laatste jaren is het verschil verbluffend. Sinds 2002 is de ster minstens 10 jaar ouder, en de laatste vijf jaar loopt dat op tot minstens 15 jaar. America Made, waarin Tom samen met Sarah Wright speelt, is een absoluut hoogtepunt met 22 jaar verschil. Of dieptepunt, het is maar hoe je het bekijkt.

14-10-2017 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Cave in het Sportpaleis: van een breekbare schoonheid

Nick Cave in het Sportpaleis: van een breekbare schoonheid

https://www.mupload.nl/img/tirjqvwjn4bsp.jpg

Intens en beklijvend. Zo kon je het concert dat Nick Cave vanavond in het Antwerpse Sportpaleis gaf, in twee woorden omschrijven. Maar niet enkel de nummers uit zijn nieuwe plaat, ‘Skeleton Tree’, waarbij een breekbare Cave het gemis van zijn zoon bezingt, lieten een verpletterende indruk na op de 23.000 fans.

Cave’s jongste plaat kwam uit nadat hij zijn zoon verloor na een tragisch ongeval, waarbij de jongen van een klif viel in Brigthon - de woonplaats van de familie Cave. Ook vanavond in Antwerpen wisselde de 60-jarige Cave - op wie de tijd geen vat lijkt te hebben, wat er ook gebeurt - nummers uit die nieuwe plaat af met classics als ‘Tupelo’, ‘The Weeping Song’ en ‘The Ship Song’. Dat zorgde voor twee zeer uiteenlopende hoogtepunten, vlak na elkaar in de set. Eerst ‘I need you’. Van een breekbare schoonheid. “Nothing really matters when the one you love is gone”, klonk het hartverscheurend.

Trance

Hoewel het grootste deel van ‘Skeleton Tree’ opgenomen werd na de dood van Cave’s zoon, is toch iedereen er van overtuigd dat dit nummer over de tragische gebeurtenis gaat. De song wordt nu al een van de meest aangrijpende klaagzangen in de muziek genoemd.  De zaal hapte naar adem. Maar Cave ging zonder moeite meteen over naar ‘Red Right Hand’. Dat nummer bliksemde hij als een donderpreek de zaal in. Nick Cave haalde de bezeten predikant in zichzelf boven terwijl hij zichzelf én de zaal in een uitzinnige trance leek te brengen. Maar net zo goed kon er vervolgens ook een glimlach en een grapje vanaf. En zo ging het er eigenlijk het hele concert aan toe. Je werd van de ene emotie naar de andere geslingerd als een op hol geslagen rollercoaster.

Fysiek contact

Bij deze tournee gebeurt het wel vaker dat Cave fysiek contact zoekt met het publiek  - meer dan hij dat ooit gedaan heeft. Hij dook zowaar tussen de fans, als was het om steun te zoeken. Op het einde van het concert zorgde die nood aan intimiteit zelfs voor behoorlijk wat chaos op het podium. Cave riep namelijk ook in Antwerpen de eerste rijen concertgangers bij hem. De samenzang tijdens het laatste nummer  ‘Push the sky away’ ontaarde zowaar bijna in een sacraal schouwspel. Niet dat Cave het overigens nodig had om zo dicht bij zijn publiek te komen om intimiteit te creeëren. Ondanks de gigantische zalen waar hij momenteel in speelt, zorgde de manier waarop hij zijn nummers bracht er voor dat iedereen aan zijn lippen hing. Zonder twijfel een  concert dat nog lang zal blijven nazinderen.

14-10-2017 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Cave in het Sportpaleis: van een breekbare schoonheid Annelies Roebben 13 oktober 2017 23u23

Nick Cave in het Sportpaleis: van een breekbare schoonheid

https://www.mupload.nl/img/2yvnyh8qncac1.jpg

Intens en beklijvend. Zo kon je het concert dat Nick Cave vanavond in het Antwerpse Sportpaleis gaf, in twee woorden omschrijven. Maar niet enkel de nummers uit zijn nieuwe plaat, ‘Skeleton Tree’, waarbij een breekbare Cave het gemis van zijn zoon bezingt, lieten een verpletterende indruk na op de 23.000 fans.

Cave’s jongste plaat kwam uit nadat hij zijn zoon verloor na een tragisch ongeval, waarbij de jongen van een klif viel in Brigthon - de woonplaats van de familie Cave. Ook vanavond in Antwerpen wisselde de 60-jarige Cave - op wie de tijd geen vat lijkt te hebben, wat er ook gebeurt - nummers uit die nieuwe plaat af met classics als ‘Tupelo’, ‘The Weeping Song’ en ‘The Ship Song’. Dat zorgde voor twee zeer uiteenlopende hoogtepunten, vlak na elkaar in de set. Eerst ‘I need you’. Van een breekbare schoonheid. “Nothing really matters when the one you love is gone”, klonk het hartverscheurend.

Trance

Hoewel het grootste deel van ‘Skeleton Tree’ opgenomen werd na de dood van Cave’s zoon, is toch iedereen er van overtuigd dat dit nummer over de tragische gebeurtenis gaat. De song wordt nu al een van de meest aangrijpende klaagzangen in de muziek genoemd.  De zaal hapte naar adem. Maar Cave ging zonder moeite meteen over naar ‘Red Right Hand’. Dat nummer bliksemde hij als een donderpreek de zaal in. Nick Cave haalde de bezeten predikant in zichzelf boven terwijl hij zichzelf én de zaal in een uitzinnige trance leek te brengen. Maar net zo goed kon er vervolgens ook een glimlach en een grapje vanaf. En zo ging het er eigenlijk het hele concert aan toe. Je werd van de ene emotie naar de andere geslingerd als een op hol geslagen rollercoaster.

Fysiek contact

Bij deze tournee gebeurt het wel vaker dat Cave fysiek contact zoekt met het publiek  - meer dan hij dat ooit gedaan heeft. Hij dook zowaar tussen de fans, als was het om steun te zoeken. Op het einde van het concert zorgde die nood aan intimiteit zelfs voor behoorlijk wat chaos op het podium. Cave riep namelijk ook in Antwerpen de eerste rijen concertgangers bij hem. De samenzang tijdens het laatste nummer  ‘Push the sky away’ ontaarde zowaar bijna in een sacraal schouwspel. Niet dat Cave het overigens nodig had om zo dicht bij zijn publiek te komen om intimiteit te creeëren. Ondanks de gigantische zalen waar hij momenteel in speelt, zorgde de manier waarop hij zijn nummers bracht er voor dat iedereen aan zijn lippen hing. Zonder twijfel een  concert dat nog lang zal blijven nazinderen.

14-10-2017 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney ontkent beschuldiging van ER-actrice

George Clooney ontkent beschuldiging van ER-actrice

https://www.mupload.nl/img/zczpoyspuymby.jpg

George Clooney ontkent iets te maken te hebben met het dwarsbomen van actrice Vanessa Marquez nadat deze onthullingen had gedaan over seksuele intimidatie.

Marquez, die in de jaren negentig een rol speelde in de ziekenhuisserie ER, zou in die periode op een zwarte lijst zijn gezet. Dat zou gebeurd zijn nadat ze haar boekje had opengedaan over seksuele intimidatie op de set van de serie, waarin Clooney schitterde als dokter Doug Ross. 
In een tweet schreef Marquez eerder deze week dat George Clooney had geholpen om haar op de zwarte lijst te krijgen.

”Ik had geen idee dat Vanessa op een zwarte lijst stond”, zegt Clooney in een verklaring waarover Deadline bericht. “Ik geloof haar op haar woord. Ik was geen schrijver, producer of regisseur van de serie. Ik had niets te maken met de casting. Ik was niets meer dan een acteur. Als haar is verteld dat ik iets te maken had met haar carrière, dan is dat gelogen. Ik kon en ik wou haar carrière niet beïnvloeden”, aldus de acteur.

George Clooney sprak onlangs in een interview met Daily Beast harde woorden over de situatie rond filmproducent Harvey Weinstein, die door meerdere actrices wordt beschuldigd van seksuele intimidatie. Hij noemde de situatie “verontrustend op een heleboel niveaus, onverdedigbaar”.

14-10-2017 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trailer ‘Patser’ verpulvert records, maar is te naakt voor Facebook

Trailer ‘Patser’ verpulvert records, maar is te naakt voor Facebook

https://www.mupload.nl/img/umo36wzlnk2rp.jpg

Nog voor de film in de zalen te zien is, verpulvert de pas vrijgegeven trailer van ‘Patser’, de nieuwe prent van Adil El Arbi en Bilall Fallah, al records. In nog geen 24 uur tijd haalde de teaser meer dan 1.000.000 views via de verschillende sociale media. Met dank aan DJ en gastacteur Dimitri Vegas. Zijn filmdebuut maakte fans wereldwijd razend benieuwd. Het feestje bleef echter niet duren, want deze ochtend haalde Facebook het filmpje offline.

De reden? De teaser is opgebouwd rond de zeven hoofdzonden en bij de hoofdzonde lust bleken de beelden te expliciet te zijn voor “het preutse Facebook”. Adil en Bilall: “Dees is echt fucked up shit! Echt jammer dat Facebook beslist heeft om de teaser offline te halen vanwege enkele tepels. Anderzijds zijn we echt content: 1.000.000 views op de eerste beelden van onze film hadden we nooit verwacht. Dit is mothafokking patser!”

“Dit is absoluut fantastisch,” aldus ook Dimitri Vegas over de recordcijfers. “Mike en ik waren al heel blij met onze rol in de film, maar deze respons hadden we nooit durven verwachten.

‘Patser’ wordt vanaf 24 januari in de zalen verwacht. De broers uit Willebroek zijn in de film -met onder meer Matteo Simoni en Nora Gharib- te zien als veiligheidsagenten. Eveneens kwam uit Hollywood -zoals deze krant eerder al meldde- de bevestiging dat de serie die op hun leven werd gebaseerd wel degelijk zal worden gerealiseerd.

Wie de teaser nog in vol ornaat wil zien, kan die hieronder bekijken.

14-10-2017 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!