Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freek Braeckman koos een wel heel speciaal nummer voor zijn openingsdans

Freek Braeckman koos een wel heel speciaal nummer voor zijn openingsdans

https://www.mupload.nl/img/dbbqjsgnffwpg.jpg

Freek Braeckman was te gast in ‘Zot Gedraaid’ op Joe. Het kersverse VTM-nieuwsanker vertelde enkele opmerkelijke weetjes.

Kris Wauters was verbaasd toen hij in Zot Gedraaid op Joe te horen kreeg welk liedje Freek Braeckman en zijn vrouw kozen voor hun openingsdans: “We zijn een koppel geworden toen we met vrienden met de fiets onderweg waren naar Santiago de Compostella. We hadden in het volgbusje twee Cd’s, waaronder eentje van twintig jaar Songfestival. Daar stond ‘Eres Tu’ van Mocedades op. Mijn vrouw en ik zijn uiteindelijk getrouwd en toen we aan het nadenken waren over onze openingsdans, was er maar één optie: ‘Eres Tu’ van Mocedades. We hebben toen een clipje gemaakt waarin we op dat nummer aan het dansen waren in Gent. We hebben dat toen op groot scherm getoond. Het was een groot succes”, lachte Freek.

Freek Braeckman als Praeses

Toen Kris Wauters en Freek Braeckman het later hadden over zijn favoriete meezinger ‘Viva La Vida’ van Coldplay, kwam Kris iets meer te weten over Freek: “In mijn studententijd ben ik nog Praeses geweest. Ik kan niet mooi zingen, maar ik kan naar verluid heel luid zingen. De plaatsen naast mij waren dan ook niet populair. Dat was gewoon omdat de mensen die naast me zaten op het einde van de avond aan één oor een irritante ‘tuut’ hadden.”

Pogoën, moshpits en combats, Freek Braeckman kent het allemaal

“Op ‘Nothing Really Ends’ van dEUS kan ik helemaal losgaan”, bekende Freek ook nog. “dEUS is een band waar zoveel energie vanaf spat. Als ik naar een festival ga en zij treden op, dan merk ik dat ik ergens van voor ga staan. Ik laat me dan ook helemaal meeslepen: dansen en roepen. Je kunt zelfs nog eens pogoën. Want wat is er van de pogo geworden, Kris? Zoals we vroeger in de moshpit stonden. Pas op, ik had ook combats vroeger.”

Wat is de echte naam van Freek Braeckman?

“Eén van je vragen was: welk nummer doet je aan je mama denken? Dan ga ik terug naar de achterbank van de auto, zo halfweg jaren ’80”, begon Freek zijn verhaal. “Die kleine Frederik, want ik heet eigenlijk zo. Ons moeder zegt ook Frederik, dat is een goed bewaard geheim. En op de cassettes in de auto stond ‘Never Never Never’ van Shirley Bassey. Ik heb spijt dat ik ze niet heb ontmoet. Bij Café Corsari had ik ze graag eens hebben uitgenodigd om haar tegen mijn gilet te trekken.”

15-10-2017 om 22:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani en vriend doen aan gezinsuitbreiding: “Mijn lieve, kleine schat”

Jani en vriend doen aan gezinsuitbreiding: “Mijn lieve, kleine schat”

https://www.mupload.nl/img/t28sum9osprds.jpg

Jani Kazaltsis en zijn vriend hebben een hondje in huis genomen. “Mag ik u voorstellen aan Qozmo, mijn lieve kleine schat die ik geadopteerd heb. Ik ben zo verliefd”, schrijft de bekende stylist op Instagram bij een lieflijk kiekje met zijn viervoeter.

Het was oorspronkelijk eigenlijk niet de bedoeling dat de zwartharige Franse bulldog bij Jani en zijn vriend zou belanden. Het koppel leerde het hondje kennen tijdens een etentje met bekenden. Het was liefde op het eerste gezicht, maar daar leek het bij te blijven. Tot Jani wat later plots telefoon kregen van de eigenaar. Die bleek jammer genoeg allergisch aan honden en dus zocht hij nieuwe baasjes voor Qozmo. Jani en zijn vriend geven hem met veel plezier een warme thuis. Of Qosmo zich aan de nodige stijlvolle outfits moet verwachten, is niet duidelijk.

15-10-2017 om 22:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woody Allen ‘voelt mee’ met Harvey Weinstein

Woody Allen ‘voelt mee’ met Harvey Weinstein

https://www.mupload.nl/img/zcetb7frt3qzp.jpg

Filmmaker Woody Allen ‘voelt mee’ met zijn collega Harvey Weinstein, die beschuldigd wordt van het intimideren, misbruiken en aanranden van diverse vrouwen. De 81-jarige regisseur: “Het is tragisch voor alle vrouwen die er bij betrokken zijn en het is verdrietig voor Harvey dat zijn leven een puinhoop is.”

Woody Allen is in het verleden zelf ook beschuldigd van misbruik. Zijn adoptiedochter Dylan Farrow zei dat ze als jong meisje seksueel misbruikt werd door hem. De regisseur heeft dit altijd ontkend en de rechter heeft hem ook niet veroordeeld. Weinstein is degene die Allen heeft geholpen om zijn carrière nieuw leven in te blazen.
”Niemand heeft me ooit over deze horrorverhalen verteld”, zegt Allen tegen de BBC. “Maar je hoort miljoenen geruchten de hele tijd. Sommige blijken waar te zijn, maar de meeste zijn onzin.”

Eigen zoon

Hij noemt de verhalen over Weinstein triest. Voor iedereen die er mee te maken heeft. “Het is tragisch voor alle vrouwen die er bij betrokken zijn en het is verdrietig voor Harvey dat zijn leven een puinhoop is. Er zijn geen winnaars. Het is heel erg verdrietig en tragisch dat al deze arme vrouwen dit hebben moeten doorstaan.”

Opvallend is dat Ronan Farrow, Allens eigen zoon, de zaak aan het rollen heeft gebracht. Hij heeft met dertien vrouwen gesproken die zeiden door Weinstein misbruikt of aangerand te zijn. Allen zegt dat hij hoopt dat het onderzoek tot iets leidt. “Maar je wil ook niet dat het een soort heksenjacht wordt, waarin elke man die een vrouw een knipoog geeft op kantoor een rechtszaak aan zijn broek krijgt. Dat is ook niet goed.”

15-10-2017 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Pauw vol lof over ingrijpen Tom Waes na ongeval

Bart De Pauw vol lof over ingrijpen Tom Waes na ongeval

https://www.mupload.nl/img/jq6w0jpdgvvuj.jpg

Tom Waes is niets minder dan een held. Dat zei zijn goede vriend Bart De Pauw in het radioprogramma ‘Het Heilig Huis van Hanssen’ op Joe. Hij zag met eigen ogen hoe Waes na een ongeval het slachtoffer meteen ter hulp schoot.

Toen ze ooit getuige waren van een verschrikkelijk ongeval, was Tom de enige die koelbloedig het slachtoffer ging helpen. “Een vrouw die de baan overstak werd tien meter de lucht in gekatapulteerd. Iedereen was in shock, maar Tom haalde meteen zijn gevarendriehoek uit en zette de weg af. Hij legde zijn jas over het slachtoffer en sprak haar moed in tot de hulpdiensten er waren. Toen we een paar uur later iets gingen drinken om van de schok bekomen, trok hij lijkbleek weg. Hij besefte toen pas wat er allemaal gebeurd was.”
Tom Waes is daarom een grote voorstander van EHBO-lessen voor kinderen. “Wij leren onze kinderen wat er op de bodem van de oceaan ligt, maar simpele hartmassage, of wat te doen bij shock. Er zouden zoveel mensen gered kunnen worden, als we zouden weten wat te doen”, zei hij bij Evi Hanssen.

15-10-2017 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er is een groot leeftijdsprobleem in Hollywood, en Tom Cruise is er het beste voorbeeld van

Er is een groot leeftijdsprobleem in Hollywood, en Tom Cruise is er het beste voorbeeld van

https://www.mupload.nl/img/kya73gfaduosi.jpg

George Clooney. Brad Pitt. Johnny Depp. Tom Cruise. Het zijn allemaal knappe acteurs die je zo in de hoofdrol van een actiefilm of romantische komedie ziet, ook al zitten ze intussen op tram vijf. Maar probeer je nu eens een actrice voor de geest te halen waarvan je hetzelfde kan zeggen? Juist ja, die zijn een stuk dunner gezaaid.

Hollywood kampt met heel wat problemen – denk maar aan Harvey Weinstein, die jarenlang ongestraft zijn gang kon gaan. Maar de dames in La La Land moeten niet alleen opletten voor handtastelijke producenten, ze zijn ook in een gevecht verwikkeld met de tand des tijds. Want waar een acteur zelfs na een halve eeuw nog makkelijk aan een ‘sexy’ rol geraakt - als hij er goed uitziet tenminste – staat er op actrices een strenge houdbaarheidsdatum. Eens ze de veertig naderen, verdwijnen de aanbiedingen voor bijvoorbeeld actieprenten als sneeuw voor de zon. Charlize Theron wist op haar 42ste nog ‘Atomic Blonde’ in de wacht te slepen, maar ze is eerder de uitzondering die de regel bevestigd. 

De carrière van Tom Cruise is het perfecte voorbeeld van die ongelijkheid; bij geen enkele acteur is het leeftijdsverschil met de vrouwelijke tegenspeelster zo pijnlijk duidelijk als bij hem. De man heeft intussen een indrukwekkende 43 films op zijn palmares staan, van ‘Endless Love’ in 1981 tot het net uitgekomen ‘America Made’. Film School Rejects analyseerde voor alle titels de leeftijden van Cruise en zijn tegenspeelster, en de conclusies zijn op zijn zachtst gezegd opmerkelijk.

Maar zes keer jonger

Cruise heeft niet in elke prent een vrouwelijke tegenspeelster – ‘War of the Worlds’ en ‘Interview with a Vampire’ zijn enkele uitzonderingen – maar in 34 films heeft hij een dame aan zijn zijde. En van de 34 is er maar ééntje waarin Tom exact even oud is als zijn collega: in ‘The Firm’ met Jeanne Tripplehorn waren ze beiden 30 jaar oud. Amper zes keer was Cruise jonger dan zijn co-star, en dat gebeurde uitsluitend in het begin van zijn carrière. Het gaat dan telkens maar om een jaar of twee, drie. De enige echte uitschieter is Cruises allereerste film: in ‘Losin’ It’ (1983) is tegenspeelster Shelly Long 13 jaar ouder dan de 20-jarige acteur. 

Sinds 1989 is Cruise echter steevast ouder dan de actrice naast hem op de poster, en vooral de laatste jaren is het verschil verbluffend. Sinds 2002 is de ster minstens 10 jaar ouder, en de laatste vijf jaar loopt dat op tot minstens 15 jaar. America Made, waarin Tom samen met Sarah Wright speelt, is een absoluut hoogtepunt met 22 jaar verschil. Of dieptepunt, het is maar hoe je het bekijkt.

14-10-2017 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Cave in het Sportpaleis: van een breekbare schoonheid

Nick Cave in het Sportpaleis: van een breekbare schoonheid

https://www.mupload.nl/img/tirjqvwjn4bsp.jpg

Intens en beklijvend. Zo kon je het concert dat Nick Cave vanavond in het Antwerpse Sportpaleis gaf, in twee woorden omschrijven. Maar niet enkel de nummers uit zijn nieuwe plaat, ‘Skeleton Tree’, waarbij een breekbare Cave het gemis van zijn zoon bezingt, lieten een verpletterende indruk na op de 23.000 fans.

Cave’s jongste plaat kwam uit nadat hij zijn zoon verloor na een tragisch ongeval, waarbij de jongen van een klif viel in Brigthon - de woonplaats van de familie Cave. Ook vanavond in Antwerpen wisselde de 60-jarige Cave - op wie de tijd geen vat lijkt te hebben, wat er ook gebeurt - nummers uit die nieuwe plaat af met classics als ‘Tupelo’, ‘The Weeping Song’ en ‘The Ship Song’. Dat zorgde voor twee zeer uiteenlopende hoogtepunten, vlak na elkaar in de set. Eerst ‘I need you’. Van een breekbare schoonheid. “Nothing really matters when the one you love is gone”, klonk het hartverscheurend.

Trance

Hoewel het grootste deel van ‘Skeleton Tree’ opgenomen werd na de dood van Cave’s zoon, is toch iedereen er van overtuigd dat dit nummer over de tragische gebeurtenis gaat. De song wordt nu al een van de meest aangrijpende klaagzangen in de muziek genoemd.  De zaal hapte naar adem. Maar Cave ging zonder moeite meteen over naar ‘Red Right Hand’. Dat nummer bliksemde hij als een donderpreek de zaal in. Nick Cave haalde de bezeten predikant in zichzelf boven terwijl hij zichzelf én de zaal in een uitzinnige trance leek te brengen. Maar net zo goed kon er vervolgens ook een glimlach en een grapje vanaf. En zo ging het er eigenlijk het hele concert aan toe. Je werd van de ene emotie naar de andere geslingerd als een op hol geslagen rollercoaster.

Fysiek contact

Bij deze tournee gebeurt het wel vaker dat Cave fysiek contact zoekt met het publiek  - meer dan hij dat ooit gedaan heeft. Hij dook zowaar tussen de fans, als was het om steun te zoeken. Op het einde van het concert zorgde die nood aan intimiteit zelfs voor behoorlijk wat chaos op het podium. Cave riep namelijk ook in Antwerpen de eerste rijen concertgangers bij hem. De samenzang tijdens het laatste nummer  ‘Push the sky away’ ontaarde zowaar bijna in een sacraal schouwspel. Niet dat Cave het overigens nodig had om zo dicht bij zijn publiek te komen om intimiteit te creeëren. Ondanks de gigantische zalen waar hij momenteel in speelt, zorgde de manier waarop hij zijn nummers bracht er voor dat iedereen aan zijn lippen hing. Zonder twijfel een  concert dat nog lang zal blijven nazinderen.

14-10-2017 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Cave in het Sportpaleis: van een breekbare schoonheid Annelies Roebben 13 oktober 2017 23u23

Nick Cave in het Sportpaleis: van een breekbare schoonheid

https://www.mupload.nl/img/2yvnyh8qncac1.jpg

Intens en beklijvend. Zo kon je het concert dat Nick Cave vanavond in het Antwerpse Sportpaleis gaf, in twee woorden omschrijven. Maar niet enkel de nummers uit zijn nieuwe plaat, ‘Skeleton Tree’, waarbij een breekbare Cave het gemis van zijn zoon bezingt, lieten een verpletterende indruk na op de 23.000 fans.

Cave’s jongste plaat kwam uit nadat hij zijn zoon verloor na een tragisch ongeval, waarbij de jongen van een klif viel in Brigthon - de woonplaats van de familie Cave. Ook vanavond in Antwerpen wisselde de 60-jarige Cave - op wie de tijd geen vat lijkt te hebben, wat er ook gebeurt - nummers uit die nieuwe plaat af met classics als ‘Tupelo’, ‘The Weeping Song’ en ‘The Ship Song’. Dat zorgde voor twee zeer uiteenlopende hoogtepunten, vlak na elkaar in de set. Eerst ‘I need you’. Van een breekbare schoonheid. “Nothing really matters when the one you love is gone”, klonk het hartverscheurend.

Trance

Hoewel het grootste deel van ‘Skeleton Tree’ opgenomen werd na de dood van Cave’s zoon, is toch iedereen er van overtuigd dat dit nummer over de tragische gebeurtenis gaat. De song wordt nu al een van de meest aangrijpende klaagzangen in de muziek genoemd.  De zaal hapte naar adem. Maar Cave ging zonder moeite meteen over naar ‘Red Right Hand’. Dat nummer bliksemde hij als een donderpreek de zaal in. Nick Cave haalde de bezeten predikant in zichzelf boven terwijl hij zichzelf én de zaal in een uitzinnige trance leek te brengen. Maar net zo goed kon er vervolgens ook een glimlach en een grapje vanaf. En zo ging het er eigenlijk het hele concert aan toe. Je werd van de ene emotie naar de andere geslingerd als een op hol geslagen rollercoaster.

Fysiek contact

Bij deze tournee gebeurt het wel vaker dat Cave fysiek contact zoekt met het publiek  - meer dan hij dat ooit gedaan heeft. Hij dook zowaar tussen de fans, als was het om steun te zoeken. Op het einde van het concert zorgde die nood aan intimiteit zelfs voor behoorlijk wat chaos op het podium. Cave riep namelijk ook in Antwerpen de eerste rijen concertgangers bij hem. De samenzang tijdens het laatste nummer  ‘Push the sky away’ ontaarde zowaar bijna in een sacraal schouwspel. Niet dat Cave het overigens nodig had om zo dicht bij zijn publiek te komen om intimiteit te creeëren. Ondanks de gigantische zalen waar hij momenteel in speelt, zorgde de manier waarop hij zijn nummers bracht er voor dat iedereen aan zijn lippen hing. Zonder twijfel een  concert dat nog lang zal blijven nazinderen.

14-10-2017 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney ontkent beschuldiging van ER-actrice

George Clooney ontkent beschuldiging van ER-actrice

https://www.mupload.nl/img/zczpoyspuymby.jpg

George Clooney ontkent iets te maken te hebben met het dwarsbomen van actrice Vanessa Marquez nadat deze onthullingen had gedaan over seksuele intimidatie.

Marquez, die in de jaren negentig een rol speelde in de ziekenhuisserie ER, zou in die periode op een zwarte lijst zijn gezet. Dat zou gebeurd zijn nadat ze haar boekje had opengedaan over seksuele intimidatie op de set van de serie, waarin Clooney schitterde als dokter Doug Ross. 
In een tweet schreef Marquez eerder deze week dat George Clooney had geholpen om haar op de zwarte lijst te krijgen.

”Ik had geen idee dat Vanessa op een zwarte lijst stond”, zegt Clooney in een verklaring waarover Deadline bericht. “Ik geloof haar op haar woord. Ik was geen schrijver, producer of regisseur van de serie. Ik had niets te maken met de casting. Ik was niets meer dan een acteur. Als haar is verteld dat ik iets te maken had met haar carrière, dan is dat gelogen. Ik kon en ik wou haar carrière niet beïnvloeden”, aldus de acteur.

George Clooney sprak onlangs in een interview met Daily Beast harde woorden over de situatie rond filmproducent Harvey Weinstein, die door meerdere actrices wordt beschuldigd van seksuele intimidatie. Hij noemde de situatie “verontrustend op een heleboel niveaus, onverdedigbaar”.

14-10-2017 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trailer ‘Patser’ verpulvert records, maar is te naakt voor Facebook

Trailer ‘Patser’ verpulvert records, maar is te naakt voor Facebook

https://www.mupload.nl/img/umo36wzlnk2rp.jpg

Nog voor de film in de zalen te zien is, verpulvert de pas vrijgegeven trailer van ‘Patser’, de nieuwe prent van Adil El Arbi en Bilall Fallah, al records. In nog geen 24 uur tijd haalde de teaser meer dan 1.000.000 views via de verschillende sociale media. Met dank aan DJ en gastacteur Dimitri Vegas. Zijn filmdebuut maakte fans wereldwijd razend benieuwd. Het feestje bleef echter niet duren, want deze ochtend haalde Facebook het filmpje offline.

De reden? De teaser is opgebouwd rond de zeven hoofdzonden en bij de hoofdzonde lust bleken de beelden te expliciet te zijn voor “het preutse Facebook”. Adil en Bilall: “Dees is echt fucked up shit! Echt jammer dat Facebook beslist heeft om de teaser offline te halen vanwege enkele tepels. Anderzijds zijn we echt content: 1.000.000 views op de eerste beelden van onze film hadden we nooit verwacht. Dit is mothafokking patser!”

“Dit is absoluut fantastisch,” aldus ook Dimitri Vegas over de recordcijfers. “Mike en ik waren al heel blij met onze rol in de film, maar deze respons hadden we nooit durven verwachten.

‘Patser’ wordt vanaf 24 januari in de zalen verwacht. De broers uit Willebroek zijn in de film -met onder meer Matteo Simoni en Nora Gharib- te zien als veiligheidsagenten. Eveneens kwam uit Hollywood -zoals deze krant eerder al meldde- de bevestiging dat de serie die op hun leven werd gebaseerd wel degelijk zal worden gerealiseerd.

Wie de teaser nog in vol ornaat wil zien, kan die hieronder bekijken.

14-10-2017 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rose McGowan, slachtoffer van Weinstein, mag tijdelijk niet twitteren

Rose McGowan, slachtoffer van Weinstein, mag tijdelijk niet twitteren

https://www.mupload.nl/img/wmlo8oa11xly9.jpg

Rose McGowan kan zich tijdelijk niet laten horen op Twitter. De 44-jarige actrice heeft zich niet aan de regels van het sociale medium gehouden en kreeg daarom het bericht dat haar gebruik is ingeperkt.

Op Instagram postte Rose, vooral bekend voor haar rol uit de serie ‘Charmed’, de melding van Twitter. Ze kan alleen nog directe berichten naar haar volgers sturen. Dat betekent dat ze niets kan twitteren, retweeten of liken. De beperking wordt na twaalf uur weer opgeheven.

McGowan, die een van de vrouwen is die aangerand zegt te zijn door Hollywoodproducer Harvey Weinstein, liet zich afgelopen dagen zeer kritisch uit over Harvey, zijn broer Bob en hun bedrijf The Weinstein Company. Ook schold ze op Twitter Ben Affleck uit nadat hij had gezegd dat hij niets afwist van de ongepaste praktijken van Harvey.

Waarschijnlijk heeft Twitter actie ondernomen na het grove taalgebruik van McGowan. Maar de actrice denkt aan een complot. “Er zijn krachtige machten aan het werk. Wees mijn stem”, schreef ze in hoofdletters bij haar Instagrampost.

12-10-2017 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geldklopperij of gewoon praktisch? Taylor Swift zaait verdeeldheid met lancering van nieuwe app

Geldklopperij of gewoon praktisch?
Taylor Swift zaait verdeeldheid met lancering van nieuwe app

https://www.mupload.nl/img/uu63yaujkdqw6.jpg

Ze staat in alle hitlijsten met haar nummer ‘Look What You Made Me Do’ en legt de laatste hand aan haar album ‘Reputation’, dat op 10 november uitkomt. Druk genoeg, zou je zeggen, maar Taylor Swift vond toch nog de tijd om een eigen app uit te werken. Gisteren kondigde ze de lancering van ‘The Swift Life’ aan, en de meningen zijn nogal verdeeld.

In een YouTube-filmpje stelde Taylor gisterenavond haar eigen app voor, die ‘The Swift Life’ gaat heten. De toepassing moet nog eind dit jaar uitkomen, en de zangeres ging daarvoor een samenwerking aan met Glu. Dat bedrijf ontwikkelde al verschillende games voor celebrities, waaronder de enorm populaire ‘Kim Kardashian: Hollywood’.

Taylors app wordt echter geen spelletje, maar eerder een online platform voor haar fans waarmee ze alle andere sociale media buitenspel zet. Geen Facebook, Instagram of Tumblr meer: alle contact met Taylor zal verlopen via ‘The Swift Life’. Het design is een mengelmoes van alle populaire socialmerken, en de app belooft exclusieve content voor de fans, waaronder ongeziene video’s en foto’s. De volgers zullen dan kunnen reageren, of zelf iets posten. Er zullen ook nieuwe emoji-stickers aan te pas komen, die nu al de naam ‘Taymojis’ kregen.

Geldklopperij?

De superster zelf zal de rol van Big Brother op zich nemen. Swift staat erom bekend om regelmatig reacties van haar fans te bekijken, en ook in de app zal dat een belangrijk aspect worden. ‘Taylor kan jullie post zien, liken en zelfs beantwoorden!’, klinkt het opgetogen in de aankondigingsvideo. Een beetje creepy volgens sommigen, maar de fans zelf zijn in de wolken. Een antwoord van Taylor is natuurlijk een waar hoogtepunt in hun leven.

Taylor is niet de eerste die een app lanceert - Britney Spears en Nicki Minaj deden vorig jaar nog hetzelfde -, maar wel de eerste die een soortement eigen sociaal netwerk op poten zet. En dat terwijl Twitter en Instagram prima dienst doen. Velen vragen zich dan ook af waarom de zangeres dit precies doet. “Voor het gemak”, speculeren ze bij The Verge. Als je dan toch uren spendeert aan het lezen van comments van je fans, is het natuurlijk best handig als die allemaal op één plaats verzameld zijn. “Als je een ster bent met zo’n grote culturele impact op social media als Taylor Swift,  is het creëren van een eigen digitaal platform niet zo vergezocht.” 

Maar anderen vermoeden een iets minder mooie reden. De app mag dan gratis zijn, de kans is groot dat fans zullen moeten betalen voor bepaalde content. ‘Geldklopperij’, wordt er gemord. Het zou alvast niet de eerste keer zijn: Taylor haalde zich vorige maand al de woede van heel wat mensen op de hals door de lancering van de ‘Taylor Swift Tix’. Met dat systeem krijgen ‘echte fans’ meer kans om aan een ticket voor haar shows te geraken, in ruil voor het spenderen van heel wat dollars. Of dat bij de nieuwe app ook zo zal zijn, is nog niet duidelijk, maar een gewaarschuwd mens...

12-10-2017 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Regisseur fluisterde in m’n oor: ‘Ik wil met je naar bed. En dat zal ook lukken’”

“Regisseur fluisterde in m’n oor: ‘Ik wil met je naar bed. En dat zal ook lukken’”

https://www.mupload.nl/img/gailigruzx5h0.jpg

"Van de honderd regisseurs met wie ik werkte, konden er een stuk of drie hun handen niet thuishouden", zegt actrice Hilde Van Mieghem

12-10-2017 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christoff schrijft nummer voor zwangere zus Lindsay

Christoff schrijft nummer voor zwangere zus Lindsay

https://www.mupload.nl/img/yj5vghbugj86z.jpg

Zanger Christoff (41) brengt morgen een nieuw album uit. Het gaat om een verzamelcd - ‘Christoff De Hits’ heet de plaat - maar er staan ook drie nieuwe nummers op. Een daarvan is een mooi eerbetoon aan zijn zus Lindsay, die jarenlang moeite had om zwanger te geraken.

De zanger wil met het nummer ‘Door jou (nieuw geluk)’ Lindsay en iedereen die een onvervulde kinderwens heeft een hart onder de riem steken. “Ik besef nu meer dan ooit dat het een domper op je relatie zet als je heel graag kinderen wil, maar dat niet meteen lukt. En dat terwijl er mensen zijn die hun kinderen verwaarlozen of mishandelen, dat is niet te vatten”, aldus Christoff in Het Nieuwsblad.

Lindsay en haar man Kris verwachten hun eerste kindje rond 6 januari. “Lindsay was toch wel een beetje aangedaan toen ik haar het nummer voor het eerst liet horen”, aldus Christoff. “Ik heb nu een heel andere zus. Ik voelde dat ze stilaan de moed begon op te geven. Er is een hele grote druk van mijn schouders gevallen, want ik stond machteloos tegenover het verdriet van mijn zus. Zelf heb ik geen kinderwens, ik heb nog geen tijd voor een lief, laat staan om zelf een kind op te voeden. Ik zal mijn petekindje wel verwennen, er staan al ­verschillende cadeautjes klaar.”

12-10-2017 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Hij wou ‘een goei verkrachtingsscène’ met me oefenen”

“Hij wou ‘een goei verkrachtingsscène’ met me oefenen”

https://www.mupload.nl/img/3yfpdxphesneh.jpg

In de nasleep van het aanrand-schandaal rond Hollywoodproducer Harvey Weinstein klappen ook hier actrices uit de biecht. Actrices Anemone Valcke en Marijke Pinoy getuigden in ‘Van Gils & Gasten’ op Eén over situaties waarin zij door de jaren heen op Vlaamse conservatoria, podia en op filmsets zijn mee geconfronteerd.

Zo getuigde Anemone Valcke over een niet nader genoemde acteur die tegen een vriendin verklaarde dat “hij met haar een goei verkrachtingsscène wou oefenen”. Ook maakte een acteur duidelijk dat hij graag “haar vieze nonkel” wou spelen. Volgens Valcke is er nog steeds alledaags seksisme op straat en op de werkvloer. “Dat is zo ingebakken in onze maatschappij.”

Marijke Pinoy haalde herinneringen op aan haar studententijd op het conservatorium. De almacht die een regisseur en een docent toen had, zorgde voor vreselijke situaties. Een studente die drie jaar hoger zat, werd ontmaagd door een docent in een goedkoop hotel.  De studente was te beschaamd om klacht in te dienen, en het incident kwam nooit naar buiten.
Een leraar maquillage was dan weer handtastelijk en betastte de borsten van studentes. Pinoy sprak met andere studentes telefonisch af, om nooit alleen naar zijn lessen te hoeven. De man in kwestie randde studentes aan in zijn garage waar hij de studentes naar toe riep.

Een docent misbruikte zijn machtspositie en vroeg Pinoy mee naar een hotel aan zee, waar hij over de schreef ging. De actrice heeft zich naar eigen zeggen daar jaren “vies” over gevoeld.  De docent heeft nadien zijn vertrouwenspositie ook bij minstens vijf andere studentes misbruikt, wat leidde tot soortgelijke taferelen aan zee.

Later in haar carrière werd Pinoy gecast voor de rol van prostituee in een tv-film in de reeks ‘Made in Vlaanderen’, een initiatief van de toenmalige BRT.  De regisseur-producent vroeg haar om kleding te kopen voor haar rol. De man stapte plots het pashokje van de kleerwinkel binnen en kwam Pinoy ‘keuren’.

12-10-2017 om 13:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierhonderd vrijwilligers brengen Sharing Happiness-event

Vierhonderd vrijwilligers brengen Sharing Happiness-event

https://www.mupload.nl/img/jc7dvvaz91q4m.png

Gisterennamiddag kleurden meer dan vierhonderd mensen de Grote Markt van Lier met het prachtige en positieve ‘Sharing Happiness’-event. Het idee komt van de bekende fotograaf-kunstenaar Wim Tellier, die een heleboel mensen vreugde laat delen door rond een luchtballon met smiley te gaan liggen om dan met een drone een fantastische luchtfoto te maken. “Het is schitterend gelukt en de regen zorgde voor een bijzondere glans”, zegt Wim Tellier.

De honderden vrijwilligers hangen een gele poncho over hun schouders om hun samenhorigheid te benadrukken. Ze geven mekaar een hand en gaan zo in grote cirkels staan rond de gele luchtballon met de grote smiley. Fotograaf Wim Tellier geeft instructies via de megafoon en de drone gaat de lucht in en trekt foto’s van het spektakel. Wim Tellier is één van de innovatiefste en bekendste kunstenaars in België. Zijn handelsmerk zijn kunstinstallaties die zijn samengesteld uit grote foto’s en blow-ups. Eén van zijn grootste kunstwerken is een 30.000 m2 grote kunstcollage op Antarctica. Die stond voor de dromen en hoop van de verschillende continenten. De foto’s werden vanuit de lucht genomen bij -58°.

Huwelijksaanzoek

Tijdens het Sharing-Happiness-event in Lier was er een huwelijksaanzoek. Danny Aras, voormalig manager van K.Lierse SK, vroeg zijn vriendin Christel Lenaers, die de trendy kledingzaak Elle & More op de Grote Markt in Lier uitbaat, ten huwelijk. Voor Christel was dit een complete verrassing, zij was gewoon bezig in haar winkel met klanten. “Als geboren en getogen Lierenaar en nu dat de Grote Markt geel-zwart kleurt net zoals SK Lierse, vind ik dit het uitgelezen moment om iets aan mijn Kristel te vragen”, riep Danny Aras door de megafoon terwijl hij op een bank klauterde. Kristel wist van niets en had geen idee wat er zou gebeuren. Danny deed een knieval en vroeg: “Kristel wil je met mij trouwen”? Kristel zei trillend op haar benen “ja!” Vierhonderd man applaudiseerde. “Ik ben sprakeloos, dit is gewoon sprookjesachtig... ” zei een gelukkige Kristel. En dan was er champagne.

08-10-2017 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na 17 jaar: Linda trekt deur achter zich dicht in ‘Familie’

Na 17 jaar: Linda trekt deur achter zich dicht in ‘Familie’

https://www.mupload.nl/img/kmgw7zwyolcn4.jpg

Grote verrassing in ‘Familie’. Na het uitkomen van maandenlange leugens over een terminale hersentumor, trok Linda de deur van de ‘Jan & Alleman’ achter zich dicht, voorgoed.

‘Familie’-kijkers wisten dat Hilde Van Wesepoel na 17 jaar uit de soap was geschrapt, maar wanneer en hoe ze zou vertrekken, bleef een goed bewaard geheim. Tot de aflevering van vanavond dus. “Eind juni is die laatste scène opgenomen. Een zeer heftige dag was dat”, vertelt de actrice.

“Alleen al omdat ik na 17 jaar moest afscheid nemen van een soap, die een groot deel van mijn leven was geworden, maar ook om de manier waarop mijn personage vertrekt. Iedereen beliegen: totaal niks voor Linda!”
Linda verzon op het einde van vorig seizoen een terminale hersentumor om haar man, Jan Van den Bossche (Jef De Smedt), terug voor zich te winnen.

Jan wilde namelijk scheiden omdat hij met Viv (Ini Massez), overigens de beste vriendin van Linda, een nieuwe liefde had gevonden.

Een plannetje dat een paar maanden gewerkt heeft, tot nu dus. Linda zat zo verstikt in haar eigen leugens dat ze geen kant meer op kon...

08-10-2017 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bekende Hollywoodproducer Weinstein in nauwe schoentjes: nog meer beschuldigingen van seksueel misbruik

Bekende Hollywoodproducer Weinstein in nauwe schoentjes: nog meer beschuldigingen van seksueel misbruik

https://www.mupload.nl/img/ldnntf9tbizcm.jpg

Journaliste Lauren Sivan is de zoveelste vrouw die Harvey Weinstein beschuldigt van seksueel ongepast gedrag. Tien jaar geleden zou de Hollywoodproducent de destijds lokale nieuwslezeres in een hoekje hebben gedreven terwijl hij masturbeerde.

Sivan doet haar verhaal bij de Huffington Post. Ze zegt dat Weinstein haar isoleerde in een restaurant in New York. Bij de keuken probeerde hij haar te kussen. Toen ze weigerde begon hij zichzelf te bevredigen. Naar eigen zeggen kon ze niet bewegen, omdat ze zo geschokt was. Sivan doet haar verhaal nu pas omdat ze dacht dat tien jaar geleden niemand haar zou hebben geloofd.
Ondertussen maakte Weinsteins advocate Lisa Bloom zaterdag bekend de producent van onder meer ‘The King’s Speech’, ‘Pulp Fiction’ en ‘Good Will Hunting’ niet meer te vertegenwoordigen. Bloom kreeg veel kritiek over zich heen omdat ze doorgaans juist slachtoffers van seksueel misbruik vertegenwoordigt. Zelfs Lisa’s moeder Gloria Allred, een bekende vrouwenrechtenadvocate, zei openlijk dat ze het niet eens was met haar dochters beslissing om Weinstein te verdedigen.

Onafhankelijk onderzoek

Ook werd bekend dat Weinstein zijn functie bij filmmaatschappij Weinstein Company tijdelijk heeft neergelegd. De filmmaatschappij heeft vrijdag bekendgemaakt de beschuldigingen hoog op te nemen, er wordt een externe advocaat ingehuurd om onafhankelijk onderzoek te doen naar de gedragingen van Weinstein.
Meerdere vrouwen hebben zich uitgesproken over de handtastelijkheid van Weinstein, die acht vrouwen een financiële vergoeding betaalde om de zaken onder de pet te houden. Ook actrice Ashley Judd spreekt openlijk over haar ervaring met Weinstein en zijn ongewenste intimiteiten. Hij vroeg de actrice of zij naar hem wilde kijken terwijl hij zou douchen.

08-10-2017 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond zien we “de beste auditie ooit” in ‘The Voice’

Vanavond zien we “de beste auditie ooit” in ‘The Voice’

https://www.mupload.nl/img/tfuacu4h8kj27.jpg

Ze hebben allemaal al een paar edities van ‘The Voice van Vlaanderen’ op de teller staan, maar vanavond krijgen coaches Natalia, Bart, Koen en Alex - naar eigen zeggen - “de beste auditie ooit” voorgeschoteld. Toeval of niet: die zit ook nog eens lekker achteraan de uitzending.

De 53-jarige Jan Hulsmans uit Beek, een dorp hoog in Limburg tegen de Nederlandse grens, zingt tijdens zijn ‘blind audition’ zijn versie van het schitterende ‘Here Today’ van Paul McCartney. En daarmee brengt hij de coaches in alle staten, van opperste bewondering tot delirium. Jan laat hen ook alle truken van de foor gebruiken om zijn gunsten te winnen.
Bovendien gaan de vier hem na de auditie nog eens samen feliciteren - ook al een unicum. Eerder in de aflevering draait Natalia haar hand er niet voor om om blootsvoets indruk te maken. Dat doet ze nadat ze een extra lid voor haar team heeft binnengehaald en ‘op gelijke hoogte’ wil kennismaken.

06-10-2017 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Shakira en Piqué uit elkaar”: zangeres woont niet meer thuis

“Shakira en Piqué uit elkaar”: zangeres woont niet meer thuis

https://www.mupload.nl/img/kopuob9x3xnfp.jpg

Er doken vorige maand al geruchten op, maar vandaag is het weer raak: de relatie van Shakira en Gerard Piqué zou op de klippen zijn gelopen. Het is enkel nog wachten op een officiële persverklaring. Dat meldt het Spaanse blad Cotilleo op basis van meerdere bronnen.

Het was de Colombiaanse media die het vuurtje deed aanwakkeren na berichtgeving over een vermeende scheiding. De geruchtenmolen draait inmiddels op volle toeren. Meerdere bronnen weten te vertellen dat de 40-jarige zangeres zelfs niet meer thuis woont. “Shakira heeft de beslissing genomen. Het is echt serieus”, menen ingewijden.

De Colombiaanse en de tien jaar jongere FC Barcelona-speler zijn voor het laatst samen gespot op de extravagante bruiloft van Lionel Messi. Sindsdien zijn de twee niet meer in het openbaar gezien.

Het is nog niet duidelijk waarom de twee uit elkaar zijn. Bronnen menen in ieder geval dat Shakira “het niet meer volhield” en dat de media nu moeten wachten op een statement.

Shakira en Piqué leerden elkaar in 2010 kennen op Ibiza. De vonk sloeg direct over. Tot een officieel huwelijk is het nooit gekomen. Wel kreeg het koppel twee kinderen: Milan en Sasha.

06-10-2017 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Zal Ik Het Zeggen? Met een liedje voor dame die flink drol van haar hond opkuist

Hoe Zal Ik Het Zeggen? Met een liedje voor dame die flink drol van haar hond opkuist

https://www.mupload.nl/img/ogihcbykm5x8x.jpg

Hoe zeg je je vrouw dat ze te veel schoenen koopt? Hoe zeg je je puberzoon dat hij veilig moet vrijen? Hoe bedank je als 35-jarige je mama omdat ze elk weekend jouw was doet? Hoe Zal Ik Het Zeggen? helpt een handje om die, soms moeilijke, boodschappen op een hoogst originele manier over te brengen. Comedian Jens Dendoncker verrast nietsvermoedende mensen en bezorgt hen een moment dat ze zich nog lang zullen herinneren.

Jens heeft dus een duidelijke missie! En hij staat er niet alleen voor. In een aantal gevallen wordt zijn taak overgenomen door een groep stoere bikerboys. Schrik? Niet nodig. Deze bende, met muzikant en acteur Bert Huysentruyt voorop, komt in vrede. De mannen brengen een op maat geschreven compliment in een heerlijke a capella-versie van ‘Mr. Sandman’. 
In de eerste aflevering, die je maandag om 20.40 uur op VTM kan zien, krijgt een vrouw die braaf de kak van haar hond opkuist erkenning van de zingende bende.

06-10-2017 om 16:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!