Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas & Like Mike op nummer twee in DJ Mag Top 100

Dimitri Vegas & Like Mike op nummer twee in DJ Mag Top 100

https://www.mupload.nl/img/ulwnscmpzd6bb.jpg

Belgen Dimitri Vegas & Like Mike staan opnieuw op de tweede plaats in de DJ Mag Top 100, de dj-poll die het Britse magazine DJ Mag ieder jaar organiseert. Dat is bekendgemaakt tijdens AMF, het grootste evenement tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Nederlander Martin Garrix staat op nummer 1.

Meer dan een miljoen mensen brachten hun stem uit. Vorig jaar won de Nederlander ook al voor Dimitri Vegas & Like Mike, die in 2015 op nummer 1 stonden. Armin van Buuren bekleedt dit jaar de derde plek.
”Onwijs bedankt dat jullie me sinds dag een hebben gesupport. Wat een bizarre ‘rollercoaster ride’ is het geweest”, zei Martin Garrix aan zijn fans. Na de bekendmaking begonnen Armin van Buuren en Hardwell aan hun optreden in de Amsterdam ArenA. Het is de eerste keer dat de twee wereldsterren officieel samen optreden.

22-10-2017 om 15:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Priscilla Presley stapt na 40 jaar uit Scientology: “Ik heb er genoeg van”

Priscilla Presley stapt na 40 jaar uit Scientology: “Ik heb er genoeg van”

https://www.mupload.nl/img/7sdqschdsfbz9.jpg

Priscilla Presley stapt na bijna veertig jaar uit de controversiële Church of Scientology. Presley zou tot de sekte zijn toegetreden na de dood van haar man Elvis Presley in 1977. Volgens een anonieme bron zocht ze toen toenadering tot John Travolta die haar in de kerk zou hebben ingewijd. Naast Travolta telt de sekte ook de wereldberoemde acteur Tom Cruise tot zijn leden.

Presley maakte bijna 40 jaar deel uit van de sekte. Ze voedde ook haar dochter Lisa Marie in de traditie van Scientology op. Lisa Marie maakte in 2014 al de beslissing uit te treden, wat het voor haar moeder ook moeilijk zou hebben gemaakt te blijven. “Ze zijn heel hecht als familie en uittreden was een gezamenlijke beslissing”, aldus een bron aan de Britse The Daily Mail. Lisa Marie zei toen dat de kerk haar kapotmaakte. “Ze namen mijn ziel, mijn geld, mijn alles.”  
Presley volgt met haar beslissing een bepaalde trend. De actrices Katie Holmes en Nicole Kidman, beiden ex-vrouw van Tom Cruise, actrice Demi Moore en filmmaker Paul Haggis, bekend van de films ‘Crash’ en ‘Million Dollar Baby’, gingen haar al voor. Haggis beschreef de sekte als een “kwaadaardige cult”. Hij zei dat iedereen die is vertrokken dat in stilte heeft gedaan uit angst voor zijn machtige leden.

De kerk, die in 1955 werd opgericht door de sciencefictionschrijver L. Ron Hubbard, zorgt al jaren voor controverse. Om toe te treden moet men een soort van audit ondergaan. In de opnamegesprekken krijgen de kandidaten extreem persoonlijke vragen over hun leven, hun overtuigingen en hun seksuele voorkeuren. Volgens ex-leden is dit om hen later met deze informatie te kunnen chanteren. Andere bronnen berichten dat de sekte zijn leden helemaal opeist, gevangen houdt en ze van hun familie weghoudt. 
Een bekende anekdote die de reputatie van de sekte goed weergeeft, is die van de Britse documentairemaker Louis Theroux. Theroux wou een reeks maken over Scientology en werd toen geschaduwd om te voorkomen dat hij die intentie zou waarmaken. Een andere journalist, John Sweeney van de BBC, werd bespioneerd toen hij research naar de kerk deed. “Ze hebben in mijn hotelkamer rondgesnuffeld en op straat werd ik door vreemde figuren achtervolgd”, aldus Sweeney.

Tom Cruise houdt vol

Niet iedereen is misnoegd. Tom Cruise is nog steeds overtuigd lid en zegt dat de kerk “hem heeft gered”. Hoe de kerk hem heeft beïnvloed, was onder meer duidelijk toen hij kritiek uitte op het gebruik van antidepressiva van Brooke Shields om haar postnatale depressie te bestrijden. Hij zei toen dat deze middelen heel gevaarlijk zijn, een mening die de kerk deelt.

22-10-2017 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annemie Struyf: “Seksistische opmerkingen zijn de reden waarom ik niet meer in ‘De slimste mens’ zit”

Annemie Struyf: “Seksistische opmerkingen zijn de reden waarom ik niet meer in ‘De slimste mens’ zit”

https://www.mupload.nl/img/fvvtchhafbvxb.jpg

“De ongelijkheid tussen mannen en vrouwen is een basisonrecht”, zegt televisiemaakster en journaliste Annemie Struyf in een interview met De Zondag. Ze haalt onder meer haar passage in de populaire VIER-quiz ‘De slimste mens’ aan.

“Ik ben vele jaren jurylid geweest in ‘De slimste mens’. Heel eerlijk: dát seksisme is meteen ook de reden waarom ik niet meer in de jury wil zitten”, zegt Struyf. “Ik zeg dat met de glimlach, want ik heb dat al die tijd graag gedaan, maar nu heb ik er geen zin meer in om bijna een uur lang seksistische opmerkingen over mij heen te krijgen. Ik was daar, net zoals vele andere vrouwen, vaak de schietschijf van dat soort grappen. Misschien zou het wel helpen als andere vrouwen ook zouden zeggen: ‘Sorry, ik wil geen schietschijf meer zijn’.”

Struyf vervolgt: “Ik kreeg voortdurend opmerkingen over mijn leeftijd of mijn stem. Plots, tijdens een opname, besefte ik: ik lach hier gewoon mee omdat ik anders de seut ben, en niet omdat ik dit leuk vind. Die dag ben ik ermee gestopt.”

22-10-2017 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
21-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams acteur stapt uit Nederlands theatercollectief na beschuldigingen van aanranding

Vlaams acteur stapt uit Nederlands theatercollectief na beschuldigingen van aanranding

https://www.mupload.nl/img/ysapwfiwhdx6y.jpg

De Vlaamse acteur Jappe Claes, die onder meer in de films ‘Daens’ en ‘De zaak Alzheimer’ speelde, en de directie van Het Nationale Theater (HNT) in Den Haag hebben in onderling overleg besloten dat Claes terugtreedt uit het ensemble, zo heeft het HNT vrijdag meegedeeld. Aanleiding is de “aanhoudende geruchtenstroom” over grensoverschrijdend gedrag.

De afgelopen dagen verschenen in diverse media berichten waarin Jappe Claes wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik in de tijd dat hij als docent was verbonden aan de Amsterdamse Theaterschool, aldus HNT. De acteur treedt terug vanwege het persoonlijke karakter van deze beschuldigingen, maar ook vanuit de wens om het blazoen van Het Nationale Theater niet te beschadigen.

“Als ik iemand in dit verband in woord of daad in verlegenheid heb gebracht, dan bied ik hiervoor mijn oprechte excuses aan”, zegt Claes in de mededeling.

De acteur speelde bij HNT mee in “Het verzamelde Werk van William Shakespeare (ingekort)”. Over de wijze waarop de tournee wordt voortgezet, vindt momenteel overleg plaats met alle betrokkenen.

Eerder deze week sprak actrice Cat Smits zich in de Volkskrant uit over Claes. Hij zou haar, toen ze op de Theaterschool zat, uitgenodigd hebben in een hotelbar, waar hij met haar flirtte en haar kuste. Claes bevestigde daarop dat hij haar meenam naar de kroeg om haar losser te maken, maar ontkent dat hij kuste. Na deze verklaring deden verschillende andere actrices een boekje open over hun toenmalige accent.

21-10-2017 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles komt terug, ook Magnum P.I.

Alles komt terug, ook Magnum P.I.

https://www.mupload.nl/img/8bafusui1njfz.jpg

CBS maakt een nieuwe versie van Magnum P.I, de Amerikaanse televisieserie uit de jaren tachtig over de avonturen van privédetective Thomas Magnum (Tom Selleck) die zich afspeelde op Hawaï.

Deadline meldt dat de remake van de serie opnieuw om vier hoofdpersonages draait. In tegenstelling tot het origineel gaat het niet om vier mannen, maar om drie mannen en een vrouw. Het vrouwelijke karakter heet Juliet Higgins, een knipoog naar het mannelijke karakter Higgins uit het origineel.

In de nieuwe Magnum P.I. is het hoofdpersonage opnieuw een voormalig Navy SEAL die na zijn terugkomst uit Afghanistan zijn militaire vaardigheden inzet als privédetective. Hij krijgt hulp van collega’s Theodore ‘TC’ Calvin en Orville ‘Rick’ Wright en dus van Juliet Higgins, een voormalig MI6-agent. Ze nemen zaken aan die niemand anders op zich wil nemen.

Vorig jaar maakte ABC al een vervolg op Magnum. Die serie draait om Magnums dochter Lily ‘Tommy’ Magnum, die terugkeert naar Hawaï om het stokje van haar vader over te nemen.

21-10-2017 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Op tv komen geeft kick”

“Op tv komen geeft kick”

https://www.mupload.nl/img/vzjfasrxdipv4.jpg

Francis Sanchez (54), de gevreesde werfleider uit ‘The Block’, maakt maandag na acht jaar zijn grote comeback op tv. In het VIER-programma ‘Ons Eerste Huis’ wordt ‘Sanchez’ ingeschakeld als raadgever om de deelnemers te behoeden voor al te grote bouwblunders. In Boom, waar hij sinds 2016 voor N-VA actief is als schepen van Openbare Werken, wordt alvast met veel belangstelling naar zijn nieuwe tv-avontuur uitgekeken. “Voor tv werken is plezant, als je er goed uitkomt. En ik heb het geluk gehad dat ik er tot nu toe altijd goed ben uitgekomen.”

Doe eens een kleine steekproef en vraag aan een aantal mensen wat ze zich nog herinneren uit het VT4-verbouwingsprogramma ‘The Block’. De kans is bijzonder groot dat ze het zullen hebben over Francis Sanchez: de strenge, besnorde werfleider die veel weghad van een Mexicaanse gangster uit een spaghettiwestern.
Sinds zijn eerste verschijning in het programma in 2005, groeide ‘Sanchez’ seizoen na seizoen uit tot een absolute cultfiguur. Vandaag doet Francis Sanchez in bijna niets nog denken aan de ietwat corpulente boeman uit ‘The Block’. Hij is een pak kilo’s kwijt, heeft de snor ingeruild voor een ringbaardje en timmert volop aan een carrière in de lokale politiek. Sinds 2016 is hij in Boom namelijk aan de slag als schepen van onder meer Openbare Werken. Maar na acht jaar buiten de schijnwerpers lonkt nu een nieuw tv-avontuur : VIER vist de ‘bekendste werfleider van het land’ op voor het tweede seizoen van ‘Ons Eerste Huis’. Zijn taak: de deelnemers met raad en daad bijstaan bij het verbouwen van hun woning.

Mogen we ons opnieuw verwachten aan enkele pittige conflicten, zoals in ‘The Block’?

“Nee, het concept is anders. In ‘The Block’ was het de bedoeling om appartementen te verbouwen met het oog op een verkoop. Ik moest constateren wat er goed en slecht was en zeggen wat er beter kon. Als de deelnemers daar dan niet mee overweg konden, leidde dat inderdaad tot enkele flinke discussies. In ‘Ons Eerste Huis’ gaat het om huizen die de eigendom zijn van de deelnemende koppels zelf. Ik kan hen adviseren in de verbouwingswerken en zeggen hoe ik het zou aanpakken, maar als puntje bij paaltje komt, beslissen zij zelf wat ze doen. Zij zijn de eigenaar. In ‘The Block’ was ik een soort van boeman. Ik denk dat de deelnemers van ‘Ons Eerste Huis’ me een stuk liever zien komen.”

Uitgerekend één jaar voor de lokale verkiezingen duik je weer op het tv-scherm op. Je zou gewag kunnen maken van een ideale timing.

“Nochtans is het puur toeval. In juli, enkele weken voor de opnames van start gingen, heeft men mij gevraagd of ik wilde meewerken. Blijkbaar hadden er tijdens het eerste seizoen van ‘Ons Eerste Huis’ al een aantal kijkers de vraag gesteld: ‘Waar blijft de Sanchez?’ (lacht) Dat is natuurlijk plezant om te horen, maar ik moet toegeven dat ik getwijfeld heb. Ik ben naast schepen in Boom ook nog werfleider bij Baeten - Van Es in Rumst. Het leek me moeilijk om dat allemaal met de opnames te combineren. Maar uiteindelijk heb ik toegezegd. Als ik terugkijk op ‘The Block’, dan was dat een heel positieve ervaring voor mij. Voor tv-werken is plezant, als je er goed uitkomt. En ik ben er toen heel goed uitgekomen.”

Mede dankzij je bekendheid ben je schepen kunnen worden.

“Dat steek ik niet onder stoelen of banken. ‘The Block’ heeft daar vast en zeker een rol in gespeeld. Maar ik heb nooit mijn bekendheid gebruikt tijdens mijn verkiezingscampagne. Ik wil niet dat de mensen voor mij kiezen omdat ik op tv ben gekomen. Ik wil dat ze voor mij kiezen omwille van mijn capaciteiten.”

Hoe was het uiteindelijk om de opnames te combineren met je professionele bezigheden? Heeft je werk als schepen er niet onder geleden?

“Nee. Als dat het geval was geweest, zou ik er niet mee door zijn gegaan. Maar het was wel een bijzonder zware periode. De opnames hebben tien weken geduurd en de opnamedagen duurden van 9.30 tot 17 uur. Tegen 18 uur was ik terug op mijn bureau en kon ik verder werken voor Boom. Ik had bovendien een chauffeur die me naar de werven vervoerde, zodat ik onderweg nog wat werk kon doen. Het lastigst was het vooral voor mijn vrouw Gina. We moesten echt afspraken maken als we tijd wilden hebben voor elkaar.”

Je kan nu al raden wat de critici zullen zeggen. Heeft een schepen niets beters te doen dan zich bezig te houden met tv-opnames?

“Laat ze maar zeggen. Ik weet wat ik allemaal doe voor Boom en hoeveel tijd ik in mijn schepenambt steek. Er zijn dagen dat ik begin om 5 uur ’s ochtends en dat ik pas na middernacht weer thuis ben.”

In de Boomse gemeenteraad heb je zelfs al een paar keer complimenten gekregen van de oppositie voor je werk.

“Ik doe gewoon mijn plicht. Iedereen die mijn bureau binnenkomt, behandel ik gelijk. Als hij of zij een probleem heeft, probeer ik dat op te lossen. Als er ergens een tegel verkeerd ligt, maak ik daar werk van. Toen ik in 2016 schepen werd, zat de schrik er wel in. Men dacht: die strenge werfleider van tv gaat het hier eens komen zeggen. Maar de mensen denken dat ik streng ben door wat ze van me gezien hebben op tv. Ik probeer vooral rechtvaardig te zijn.”

Mogen ze je na ‘Ons Eerste Huis’ nog eens vragen voor een tv-programma?

“Graag. Ik sta voor alles open, zolang mijn werk er niet onder lijdt en zolang het plezant is. Het is waar wat sommige acteurs zeggen: op tv komen geeft een kick. Ik vind dat ongelooflijk leuk. Men heeft mij ooit gevraagd om deel te nemen aan het eerste seizoen van ‘Komen Eten’ , maar ik heb toen geweigerd, omdat ik niet goed wist wat voor programma het was. Nu zou ik er wellicht geen nee tegen zeggen. Maar kom niet af met ‘Temptation Island’, hé.”
‘Ons Eerste Huis’ is vanaf maandag 23 oktober om 20.35 uur te zien op VIER.

21-10-2017 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Tytgat Chocolat’ en ‘Goed Volk’ vallen in de prijzen op Prix Europa

‘Tytgat Chocolat’ en ‘Goed Volk’ vallen in de prijzen op Prix Europa

https://www.mupload.nl/img/sl8yhcdmetihn.jpg

De Eén-series Tytgat Chocolat en Goed Volk hebben elk een prijs binnengehaald op de European Media Awards, het jaarlijkse festival voor tv, film en radio in Europa. Ook het Gentse radiohoorspel “Almanak” is in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Prix Europa 2017 in Berlijn.

Tytgat Chocolat won in de categorie ‘Beste Europese fictiereeks’. De reeks, geproduceerd door De Mensen, is een dramaserie gemaakt door Filip Lenaerts en Marc Bryssinck. De serie volgt de inpakkers van een gelijknamige chocoladefabriek. De meeste hoofdrolspelers komen uit de theatergroep Theater STAP, een toneelgezelschap met acteurs met het syndroom van Down. Tytgat Chocolat won woensdag ook al de Internationale Diversiteitsprijs in Cannes. Maandag 23 oktober wordt de laatste aflevering van Tytgat Chocolat uitgezonden op Eén.
Goed Volk met Jeroen Meus ging dan weer aan de haal met de prijs voor ‘Beste Europese televisiedocumentaire’. Specifiek werd de aflevering bekroond waarin de kok bij vier vrijgezelle broers in Frans-Vlaanderen verblijft. Goed Volk is een reis- en kookprogramma waarin Meus via de keuken zich verdiept in de leefwereld van verschillende (gesloten) gemeenschappen overal ter wereld. Het programma, geproduceerd door Hotel Hongaria, werd in 2014 en 2017 uitgezonden op Eén.

België scoorde nog een derde keer op de European Media Awards, in de categorie ‘Beste Europese radiofictie’. Hier ging de prijs naar “Almanak”, een hoorspel van Wederik De Backer en “een kruising tussen feit en fictie” over de vroegere zaal De Meibloem in de Brugse Poort in Gent.

21-10-2017 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia in tranen na pakkende radioboodschap van Nathalie Meskens

Natalia in tranen na pakkende radioboodschap van Nathalie Meskens

https://www.mupload.nl/img/ibhpogro3o5oa.jpg

In een openhartig gesprek in radioprogramma ‘Het Heilig Huis Van Hanssen’ op Joe, vertelde Natalia over het leven in het buitenland, haar kinderwens én over vriendschap. Daarvoor had Evi aan Nathalie Meskens gevraagd waarom Natalia zo’n goede vriendin van haar is: “Ik krijg natuurlijk maar heel weinig tijd om uit te leggen hoe fantastisch ik Natalia vind en hoe graag ik ze zie. Het is één van de meest bijzondere personen die ik ken, die ik mag kennen en ik ben heel dankbaar dat zij een vriendin van mij wil zijn”, zei Natahalie Meskens aan de telefoon.

“Het is een topwijf met een gigantisch groot hart die al heel veel voor mij gedaan heeft en ik hoop in de toekomst nog heel veel voor mij gaat doen. Het is een heel bijzondere vriendschap omdat we allebei in de entertainment zitten, kom je mekaar af en toe eens tegen, zoals onlangs op Studio 54, dat je dat als vriendinnen kan meemaken, dat was echt heel leuk. Maar wat ik vooral geweldig vind aan ons twee, is onze vriendschap die mij heel dierbaar is, ik heb al heel veel van haar geleerd en ga dat blijven doen in de toekomst en ja ik hoop dat we elkaar nog heel lang mogen kennen. Love you Natalia’ke.”

Een boodschap die Natalia duidelijk niet onberoerd liet: “Vrienden in het algemeen is toch wel iets speciaals. Vrienden zijn de familie die je zelf kiest hé” zei ze in tranen.

21-10-2017 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Tom Jones slachtoffer van seksuele intimidatie: “Schering en inslag in muziekwereld”

Ook Tom Jones slachtoffer van seksuele intimidatie: “Schering en inslag in muziekwereld”

https://www.mupload.nl/img/09zxazm4prndv.jpg

Het is de laatste tijd al vaker gezegd dat seksueel grensoverschrijdend gedrag niet alleen in Hollywood voorkomt. De wereldberoemde Britse zanger Tom Jones (77) bevestigt dat. In een reactie aan de BBC op de beschuldigingen tegen Harvey Weinstein zei hij dat het ook in de muziekwereld schering en inslag was. Als jongeling werd sir Tom jaren geleden bovendien zelf seksueel geïntimideerd.

“Die dingen gebeurden ook altijd al in de muziekindustrie”, zei Jones. “Er zijn klachten geweest over uitgevers en over wat je moest doen om een contract te krijgen, net zoals bij filmcontracten.” Op de vraag of hij er persoonlijk slachtoffer van werd, antwoordde Jones, tegenwoordig ook coach in The Voice UK, positief. “Er waren wel dingetjes in het begin, ja. Maar je gaat die uit de weg, je trapt het af... Maar wat ze bij vrouwen probeerden, probeerden ze ook bij mannen.”

De wereldster voelde zich “verschrikkelijk” na een nare ontmoeting in het begin van zijn carrière. “Maar je bedenkt dan dat je van die persoon kan weglopen, dat het eigenlijk zo niet kan. Je moet zelf tot het besef komen dat je die dingen niet zomaar hoeft te doen.” Even later zei hij daarover nog: “Het was geen ramp, alleen iemand die probeerde mij... het was een vraag en ik zei ‘nee, dank u’.”
Jones wees er wel op dat er ook goede mensen zijn, die hun macht niet misbruiken: “Ze zijn niet allemaal zo”.

Maar verwijzend naar Weinstein, stelde hij: “Gerechtigheid zal geschieden. Als je iets fouts hebt gedaan, moet je ervoor boeten. Of anders moet je maar aantonen dat je niks verkeerds hebt gedaan.”

19-10-2017 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen alcohol voor geblesseerde Ed Sheeran

Geen alcohol voor geblesseerde Ed Sheeran

https://www.mupload.nl/img/zvtdge2o8n5sy.jpg

Ed Sheeran wil zo snel mogelijk weer op het podium staan en heeft daarom een drastische maatregel genomen. De Shape of You-zanger, die bij een fietsongeluk zijn beide arm brak, heeft besloten te stoppen met het drinken van alcohol. Hij hoopt dat dat zijn herstel bespoedigt.

“Als ik drink zou dat het herstel vertragen, dus drink ik niet”, zegt hij tegen de Daily Star. “Over ongeveer een maand ben ik er weer”, voegt hij eraan toe. Eerder liet hij weten dat zijn optredens in Taipei, Osaka, Seoel, Tokio en Hongkong worden uitgesteld. “Ik moet weten hoe het genezingsproces verloopt voordat ik iets kan zeggen over de rest van mijn concerten”, schreef de zanger op Instagram.

19-10-2017 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milieuminnende DiCaprio pompt miljoenen in... vegetarische burgers

Milieuminnende DiCaprio pompt miljoenen in... vegetarische burgers

https://www.mupload.nl/img/a5bv3fuwnygb6.jpg

Filmster Leonardo DiCaprio investeert in een bedrijf dat burgers produceert op basis van plantaardige voedingsstoffen. “De veestapel levert een van de grootste bijdragen aan de uitstoot van CO2”, verklaart de milieuminnende acteur zijn beslissing.

“Overstappen van vlees naar plantaardige alternatieven is een van de meest krachtige maatregelen die iemand kan nemen om zijn persoonlijke impact op het klimaat te verminderen”, zegt DiCaprio in een verklaring.
Het bedrijf, Beyond Meat, is marktleider in plantaardige vleesvervangers in de Verenigde Staten. De doorbraak kwam er deze zomer toen het leverancier werd voor twee grote supermarktketens, Kroger en Albertsons Companies.

Via zijn stichting focust de acteur al langer op milieukwesties. Vorige maand nog investeerde hij een bedrag van 20 miljoen dollar in honderd milieuorganisaties waaronder het Lion Recovery Fund en het Global Partnership For Sharks And Rays. Eerder dit jaar deed DiCaprio ook een investering in een project rond duurzaam gekweekte vis.
Daarnaast maakte hij - als fervent voorvechter van de strijd tegen klimaatverandering - de documentaire ‘Before The Flood’, waarin hij laat zien welk effect ecologisch onverantwoord handelen heeft op de wereld.

19-10-2017 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nu al uitkijken: ‘Tomorrowland op zee’ volgend jaar op twéé cruiseschepen

Nu al uitkijken: ‘Tomorrowland op zee’ volgend jaar op twéé cruiseschepen

https://www.mupload.nl/img/fubxsa6baifdd.jpg

Het drijvende dancefestival ‘The Ark’ komt met goed nieuws, want volgend jaar wordt er opnieuw gedanst op de Middellandse Zee. Meer nog: niet één maar twéé cruiseschepen zullen alle feestvierders - liefst vijfduizend - van Barcelona naar Ibiza en Palma brengen. Deze zomer was ‘The Freedom of the Seas’ nog het decor, een van de meest luxueuze cruiseschepen ter wereld. Het paradepaardje met waterpark, basketbalveld, minigolfterrein, casino, theaterzaal en tweesterrenrestaurant, wordt volgende zomer vervangen door het ‘kleinere’ Visions of the Seas.
Een ticket voor het dancefestival kost 549 euro per persoon. Daar krijg je een standaard slaapkamer voor, inclusief maaltijden, frisdranken en animatie. Allicht zal je net als dit jaar, bijzonder snel moeten zijn om één van de feestvierders te zijn.

19-10-2017 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Ze blies haar laatste adem uit in mijn armen”

“Ze blies haar laatste adem uit in mijn armen”

https://www.mupload.nl/img/cxc2qspbn58p6.jpg

Een 75-jarige vrouw is gisterennamiddag gegrepen door een vrachtwagen toen ze het zebrapad overstak aan de drukke rotonde in Evere. Ze stierf enkele minuten later in de armen van Dominique Schellens, die was toegesneld om haar te helpen. “Ik hield haar stevig vast, maar voelde hoe ze haar laatste adem uitblies.”

Een tragisch ongeluk, noemen de omstaanders aan het rondpunt van de Onze-Lieve-Vrouwlaan en de Hendrick Consciencelaan het incident. Zij zagen hoe een vrachtwagen de rotonde wilde oprijden, maar daarbij een bejaarde vrouw aanreed.

Volgens de getuigen had de vrachtwagenchauffeur nog halt gehouden om een moeder met haar kind te laten oversteken.


De oude dame, die uit de buurt komt maar waarvan niemand gisteren nog wist om wie het ging, stak het zebrapad van rechts over. Toen de vrachtwagen verder reed, sleurde hij de vrouw mee.

Verschrikkelijk

“Mijn man hoorde de klap als eerste”, vertelt Dominique Schellens. Zij zat op het terras aan de overkant van de rotonde toen het ongeval gebeurde. Terwijl ze vertelt, wellen de tranen in haar ogen op. “We keken op en zagen meteen dat de vrachtwagen iemand had aangereden. Pas toen we opstonden om te kijken wat zich juist had afgespeeld, merkten we dat er iemand gewond op het zebrapad lag, een oudere vrouw.”

Eerste hulp

“Ik snelde onmiddellijk naar haar toe. Wat ik aantrof was verschrikkelijk. De vrachtwagen was over haar been gereden. Dat was volledig verbrijzeld.”

Als sociaal assistente kent Dominique EHBO en ze schoot dan ook meteen in actie. “Ik nam mijn sjaal en bond haar been af om het bloeden te stoppen. Dan legde ik haar voorzichtig op haar zij, want ze had enorme moeite met ademen.”

Chauffeur in shock

Dominique hield de vrouw in haar armen en probeerde de vrouw nog gerust te stellen. Maar het mocht niet baten. Ze was erbij toen de dame haar laatste woorden uitte.

”Ik heb pijn, zoveel pijn”, zei ze me nog. Daarna was het voorbij. Ze blies haar laatste adem uit.”

Verkeersdeskundige

De politie en hulpdiensten kwamen even later ter plaatse. Ze zette de straat af en namen de vrachtwagenchauffeur mee voor verhoor. Op het commissariaat legde hij een alcoholtest af, maar de resultaten waren ’s avonds nog niet bekend.

Toch is ook Dominique ervan overtuigd dat het louter een ongeluk was, waarbij de chauffeur en de dame elkaar niet hadden gezien. “De chauffeur verkeerde volledig in shock. De tranen stroomden over zijn wangen. Hem treft geen schuld. Hij reed niet te hard en had de dame waarschijnlijk niet opgemerkt. Een klassieke dodehoeksongeval.”


Een verkeersdeskundige moet nu de oorzaak van het ongeval onderzoeken.

19-10-2017 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
18-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weet jij wat ‘bingeracen’ is? 8,4 miljoen Netflix-kijkers doen het

Weet jij wat ‘bingeracen’ is? 8,4 miljoen Netflix-kijkers doen het

https://www.mupload.nl/img/yceln3tftlcq0.jpg

De komst van Netflix heeft ons kijkgedrag helemaal overhoop gegooid. Terwijl we vroeger een week moesten wachten op een nieuwe aflevering van onze favoriete serie, kunnen we nu gewoon alle afleveringen in één keer verslinden. Netflix noemt dat fenomeen ‘bingeracing’.

Een ‘bingeracer’ is iemand die binnen de 24 uur na de release een seizoen van een serie helemaal heeft bekeken. En blijkbaar zijn de bingeracers ondertussen al met 8,4 miljoen, dat is een vertwintigvoudiging in vier jaar. “Een verhaal als eerste beëindigen, geeft je een speciaal soort voldoening”, vertelt vicepresident voor programmering Brian Wright in een persbericht.

De strafste bingeracers

In dat persbericht heeft Wright het over enkele héél straffe Netflix-kijkers. Zo zijn er vijf Amerikanen die alle vijf de seizoenen van ‘House of Cards’ in één kijkbeurt hebben verslonden. En in Frankrijk is er blijkbaar iemand die in één jaar meer dan 30 series heeft gebingeracet. Waanzin.

Welke series?

Welke series worden nu het vaakst gebingeracet? Vreemd genoeg blijken dat niet de beroemdste Netflix-series te zijn. Topreeksen als ‘Orange Is The New Black’ (9), ‘Stranger Things’ (10) en ‘House of Cards’ (16) staan vrij laag in de stand. ‘Gilmore Girls: A Year in the Life’ staat te blinken op plaats 1, gevolgd door ‘Fuller House’ en ‘Marvel’s The Defenders’.
Dat de grootste series wat lager staan in de stand, is eigenlijk niet echt een verrassing. Komedieseries zijn meestal lichter verteerbaar en duren bovendien minder lang.

18-10-2017 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes: “In het holst van de nacht gered door Turks gezin”

Tom Waes: “In het holst van de nacht gered door Turks gezin”

https://www.mupload.nl/img/6op2pd6s8j14p.jpg

In het programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ brengen bekende en minder bekende Vlamingen boodschappen over aan mensen in hun omgeving. Sommige zijn confronterend - ‘je bent veel te slordig’ -, anderen zijn dan weer heel lief. TV Familie polste voor de gelegendheid bij enkele BV’s of ze zo geen boodschap over te brengen hebben, en zo kwamen er enkele verrassende verhalen uit de bus.

Zo wil Tom Waes graag het Turkse gezin bedanken dat hem ooit uit de nood hielp. “Zo’n jaar of vijf geleden ging ik met m’n vriendin iets eten in Brugge. ’t Was Kerstmis of tweede kerstdag. We zijn toen via de expresweg naar huis gereden. Het sneeuwde. En wat gebeurde er? Platte band. En ik had geen reservewiel. Ik belde de pechverhelpingsdienst, maar die mannen konden ten vroegste twee uur later komen. Dus, daar stonden we dan... Met de moed der wanhoop probeerde ik een auto tegen te houden. Iedereen scheurde voorbij, behalve dat Turkse gezin. Zij stopten en waren supervriendelijk. Ze gaven ons eten en drinken en boden aan om ons bij hen thuis op te warmen. Ze woonden in de buurt. Wel, ik zal die mensen nooit vergeten.”

Op tijd bij de bevalling

Ook klankman Pascal Braeckman moet nog iemand bedanken: “Ik wil graag een rijkswachter uit Leuven bedanken. ’Ik weet ’t nog goed: in 1991 had ik twee platte banden op de snelweg in Genk en ik moest dringend naar Halle, want mijn vrouw zou gaan bevallen. Toen heeft die man mij speciaal daarnaartoe gebracht, hoewel hij er helemaal niet moest zijn. We hebben in de auto fijn gepraat én ik was op tijd om m’n vrouw bij te staan bij de geboorte van ons kind. Ik hoop dat die rijkswachter dit leest en contact met mij opneemt. Dat zou ik super vinden.”

18-10-2017 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken Philip en Aisha aan een verzoening?

Werken Philip en Aisha aan een verzoening?

https://www.mupload.nl/img/4nvu9aybdtyhl.jpg

Aisha Van Zele (33) en Philip Cracco (54) leken in The Sky Is The Limit een heel standvastig koppel. Na het laatste seizoen gingen de twee echter uit elkaar. Er kwam even een verzoening, maar daarna leek de breuk definitief. Tot nu, want volgens TV Familie zijn er heel wat redenen om aan te nemen dat de twee aan een verzoening werken.

“Ik zie het nu echt niet meer goedkomen tussen ons”, vertelde Cracco na de laatste breuk tussen de twee. Aisha wil immers graag kinderen, en Philip kan daar de komende drie jaar niet bij helpen door zijn kankerbehandeling. “En tegen dan ben ik 58, te oud om nog aan kinderen te beginnen. Aisha vindt wel iemand anders”, klonk het toen.

Maar de liefde kruipt waar hij niet gaan kan, zo blijkt. Op sociale media postte hij een foto van een romantisch geschenk dat hij ontvangen had. Een knuffelbeer met hartjes en een liefdesbrief, bestemd voor ‘mijn fantastische vent’. Kan natuurlijk van iedereen komen, maar het bericht kreeg wel meteen een hartje mee van Aisha. En wie goed kijkt, ziet dat hij opnieuw een foto van hen twee als profielbeeld heeft gezet.

Het lijkt er dus sterk op dat er weer toenadering is tussen de twee, iets dat Cracco ook bevestigd. “Oké, er is een toenadering, ja”, geeft hij toe in TV Familie. “Maar verder geef ik daar nu geen commentaar op.” Aisha houdt het geheimzinnig. “Daar ga ik verder niet op in”, is haar reactie.

18-10-2017 om 14:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johny Voners brengt kookboek ‘Dagschotels’ uit

Johny Voners brengt kookboek ‘Dagschotels’ uit

https://www.mupload.nl/img/cwq9d3vkxsee3.jpg

Acteur Johny Voners, vooral bekend als Xavier Waterslaeghers in ‘De Kampioenen’, brengt volgend jaar een kookboek uit met als titel ‘Dagschotels’. Dat onthulde hij in ‘De bende van Annemie’ op Radio 1.

Voners deed smalend over BV’s die een kookboek op de markt brengen, maar bekende dat zijn stiefzoon hem erop wees dat hij wel iets met ‘dagschotels’ (zoals Xavier zijn pint noemt in de populaire soap) kon doen. Voor zijn kookboek, dat volgend jaar uitkomt, gaat Voners op zoek naar daggerechten in Vlaamse restaurants en brasseries.

Voners noemt het een ludiek project, dat zich zowel richt op  huismoeders als op 18- tot 20-jarigen.

18-10-2017 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oeps: acteur breekt award nog tijdens speech

Oeps: acteur breekt award nog tijdens speech

https://www.mupload.nl/img/crungxlozdxk2.jpg

Als je als acteur een award wint, moet je daar heel voorzichtig mee omspringen. Acteur Bill Pullman, onder meer bekend uit ‘Independence Day’, kan ervan meespreken. Hij haalde tijdens zijn speech wat gekkigheid uit, waardoor hij zijn award in twee stukjes mee naar huis moest nemen. Gelukkig kon hij er nog om lachen.

18-10-2017 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
16-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack (10) vecht tegen leukemie. Zijn ouders hebben ontroerende boodschap voor hem

Jack (10) vecht tegen leukemie. Zijn ouders hebben ontroerende boodschap voor hem

http://oi67.tinypic.com/14t25pu.jpg

Vorige week nam komiek Jens Dendoncker acteur Rik Verheye beet en deze week was actrice Ruth Beeckmans aan de beurt in een nieuwe aflevering van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’. Maar het was de jonge Jack die alle harten stal.

Omdat Jack hard heeft gestreden tegen leukemie, vonden zijn ouders dat hij in de bloemetjes moest worden gezet. Met de hulp van het team van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ deden ze hem even geloven dat hij ‘The Force’ had. Hij versloeg zelfs Darth Vader himself. Een prachtig moment.

En Jack zelf? Die vond het ongelofelijk cool.

16-10-2017 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MNM-dj Tom De Cock kleurt haar knaloranje, maar waarom?

MNM-dj Tom De Cock kleurt haar knaloranje, maar waarom?

http://oi63.tinypic.com/25h00oj.jpg

MNM-dj Tom De Cock heeft zijn haar knaloranje laten verven. Niet omdat hij het zo mooi vindt, integendeel zelfs. De Cock wil in zijn programma ‘Planeet De Cock’ een lans breken voor meer zichtbaarheid in het verkeer.

“Het is echt heel lelijk”, getuigt De Cock in Het Nieuwsblad. “Ik wilde iets dat bijna licht zou geven in het donker. Toen ik naar huis reed na het werk, merkte ik dat mensen vertraagden op de E40 om eens goed te kunnen kijken”.

“Ik weet niet of dit er voor zal zorgen dat alle jongeren een fluohesje zullen beginnen dragen, maar ik weet wel dat ik het op z’n mist onthouden zou hebben mocht iemand als Peter Van de Veire vroeger zijn haar fluo-oranje gekleurd hebben”.

Vorig jaar verloor De Cock een goede vriend na een auto-ongeval. Zijn dochtertje krijgt altijd een fluohesje aan. “Ik ben geobsedeerd door de veiligheid van mijn kind. Ik zou nog het liefst alle auto’s doen stoppen zodat zij veilig kan oversteken”, zegt De Cock. Hoe zijn dochter reageerde? “Ze heeft wel tien keer gevraagd: Vake, waarom is jouw haar oranje? Ik heb haar geantwoord dat ik heel veel worteltjes gegeten had, maar ze was pas tevreden toen ik haar zei dat het moest van mijn baas”.

16-10-2017 om 23:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!