Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lize en Lisa uit Temptation: “Alle ziekenhuisbezoeken werden niet uitgezonden”

Lize en Lisa uit Temptation: “Alle ziekenhuisbezoeken werden niet uitgezonden”

https://www.mupload.nl/img/bxnibd7u89phf.jpg

We kunnen beginnen vooruitkijken naar het volgende seizoen van Temptation Island - alle afleveringen zijn al ingeblikt. Maar de deelneemsters van de vorige reeks zijn nog niet uit de aandacht verdwenen. Lisa en Lize verklapten in een vlog bijvoorbeeld nog wat details over hun deelname.

De twee vertellen over de periode na Temptation. “Lize had Ken, maar ik stond er alleen voor. Ik heb het wel moeilijk gehad, want je krijgt ineens zoveel aandacht. Mensen die je leuk vinden, maar ook niet leuk vinden. We kregen ook zulke rare berichten, en ik vertrouwde niemand meer. Temptation was leuk, maar ook heel zwaar”, aldus Lisa.

Lize is duidelijk: “Ik mis het wel. Het huis dan, niet de mensen die er waren. Op Lisa en Ken na dan.” Ze verklappen ook dat er heel wat vreemde dingen niet uitgezonden werden. “Hoeveel mensen zijn er bijvoorbeeld niet in het ziekenhuis beland? En heel wat ruzies werden ook niet getoond. Lisa heeft bijvoorbeeld een glazen deur kapot gemaakt.” Tijdens een ruzie met Karim was dat, vertelt Lisa. “Ik was zó kwaad op hem, omdat hij me de hele tijd aan het testen was. Toen heb ik die deur hard dichtgegooid en is het glas gebarsten. Gelukkig moest ik dat niet betalen.” Om nog maar te zwijgen van de vrijgezel die in de wasbak plaste. 

Lisa heeft nog een laatste raad. “Denk toch heel goed na over een deelname aan een tv-programma. Eens het afgelopen is, ben je niets meer. Pas achteraf besef je hoe smerig het eraan toegaat bij dat editen en zo.”

31-10-2017 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roel Vanderstukken: “Ik had m’n erfenis al geregeld”

Roel Vanderstukken: “Ik had m’n erfenis al geregeld”

https://www.mupload.nl/img/rootft0urddfr.jpg

Roel Vanderstukken (40) werd vorige maand plots opgenomen in het ziekenhuis. Oorzaak: een zwaar hartinfarct, het gevolg van een kransslagader die voor 95 procent verstopt was geraakt — wellicht door het rookgedrag van Roel. ‘Als er ook maar het kleinste klontertje in m’n bloedbaan was geweest… Tja, dan was het gedaan geweest met mij. Over en out’, vertelt een emotionele Roel.

De ‘Familie’-acteur had maagklachten, maar na verder onderzoek bleek de situatie veel ernstiger te zijn. Vanderstukken kroop uiteindelijk door het oog van de naald, maar dacht in de dagen voor z’n operatie aan het slechtst mogelijke scenario: ‘Ik heb heel emotioneel afscheid genomen van m’n kinderen (Ramses (2) en Toots (6), nvdr). En met m’n vrouw Anne-Sophie sprak ik over alle praktische zaken’, aldus Roel. ‘Hoe zit dat met orgaandonatie, wat met m’n erfenis, wat als ik na de operatie verder moet als een plant? Willen we dat wel?’

Overigens heeft Roel een duidelijke motivatie om z’n verhaal te vertellen. Hij wil op die manier tonen dat niemand zich hoeft te schamen voor de toch wel indrukwekkende littekens na zo’n openhartoperatie. Daarnaast wil hij mensen aanzetten om preventief een cardioloog te bezoeken. ‘Want zelf onderging ik elke zes maanden wel een bloedonderzoek, maar dat gaf me alleen maar een vals gevoel van veiligheid, zo blijkt nu.’

Uiteindelijk verliep alles naar wens voor Roel, al wacht hem nu nog een lange revalidatie. Daarom ook wordt z’n personage Benny in ‘Familie’ nu een tijdlang vertolkt door z’n collega Govert Deploige. Over zijn toekomstplannen in ‘Familie’ en de toch wel moeizame weg richting volledig herstel vertelt Roel de komende zes weken alles in een dagboek voor ‘Dag Allemaal’.

31-10-2017 om 22:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix gaat nog stap verder: opnames seizoen 6 ‘House of Cards’ stilgelegd

Netflix gaat nog stap verder: opnames seizoen 6 ‘House of Cards’ stilgelegd

https://www.mupload.nl/img/pezgol9kdsvdb.jpg

Zender Netflix heeft de productie van seizoen 6 van hitserie House of Cards opgeschort. De zender en producent MRC hebben volgens The Hollywood Reporter verklaard dat ze eerst de affaire rond hoofdrolspeler Kevin Spacey willen evalueren.

“We willen eerst kijken naar de zorgen die zijn ontstaan over onze acteurs en crew”, stellen zij. Het besluit volgt op de verklaring van Kevin Spacey waarin hij excuses aanbiedt voor het eventueel seksueel belagen van een 14-jarige acteur in 1986. Deze acteur, Anthony Rapp, bracht zijn verhaal in de stroom aan reacties die de seksrel rond producent Harvey Weinstein de afgelopen drie weken heeft veroorzaakt. Spacey zegt overigens zich het incident niet echt te kunnen herinneren.

Netflix maakte maandag al bekend dat seizoen 6 van House of Cards het laatste seizoen zal zijn. De zender maakte geen directe link met de bekentenis van Spacey. House of Cards vertelt over de manipulatieve politicus Frank Underwood. De serie en Spacey wonnen kasten vol prijzen.

31-10-2017 om 22:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle Baetens zingt nog eens samen met de Broken Circle Breakdown Band voor het goede doel

Veerle Baetens zingt nog eens samen met de Broken Circle Breakdown Band voor het goede doel

https://www.mupload.nl/img/xgpsn7goqhopl.jpg

Veerle Baetens staat nu niet meteen bekend om haar zangcarrière, maar in The Broken Circle Breakdown bewees ze dat ze best haar mannetje kan staan in de muziekwereld. Speciaal voor Natuurpunt kwam ze nog eens samen met de Bluegrass Band, en nam een nummer op voor het goede doel.

Met een nieuwe versie van ‘Laat ons een bloem’ van Louis Neefs wil Natuurpunt geld inzamelen voor meer bos in Vlaanderen. Ze wisten Veerle Baetens en Johan Heldenbergh - de oorspronkelijke acteurs uit The Broken Circle Breakdown -  te strikken voor het project. Samen met de Bluegrass Band namen ze het nummer en de bijhorende videoclip op. 

In die video huppelt Veerle Baetens als een volwaardige bosnimf door het groen. Ze regisseerde de videoclip ook zelf, want het doel ligt haar na aan het hart. “Waar kunnen kinderen vandaag nog in bomen klimmen? Hoeveel kinderen kennen nog de heerlijke geur van bos als het geregend heeft? Het liefst zou ik elke dag gaan wandelen in het bos. Bos geeft zuurstof. Bos maakt gelukkig. Daarom hebben we het bos meer dan ooit nodig”

Je kan de clip hieronder bekijken. Veerle brak overigens ook haar hiel bij de opnames, waardoor ze op krukken verscheen op de première van Tabula Rasa. De bewuste sprong werd in de video gemonteerd.

28-10-2017 om 00:49 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tina Turner: “Ik vluchtte weg van Ike en werd bijna aangereden op de snelweg”

Tina Turner: “Ik vluchtte weg van Ike en werd bijna aangereden op de snelweg”

https://www.mupload.nl/img/cdmbdn8ibwvkb.jpg

Tina Turners naam zal altijd onlosmakelijk verbonden blijven met die van haar ex-man Ike. Niet alleen omdat ze samen de monsterhit ‘Proud Mary’ uitbrachten, maar ook omdat de man erg losse handjes had. Tina vertelde in een interview met Jonathan Ross nu hoe ver die mishandeling precies ging.

Ike en Tina Turner waren in totaal 16 jaar getrouwd, van 1962 tot 1978. Het koppel vormde een enorm succesvol showbizzduo, maar kenden ook een heel explosieve relatie. Vooral het druggebruik van Ike, die zwaar verslaafd was aan cocaïne, zorgde voor heel wat ruzies en gevechten. Tina kan zich echter nog het exacte moment herinneren waarop Ike volgens haar gevaarlijk werd. Dat vertelt ze in de talkshow van Jonathan Ross, die dit weekend wordt uitgezonden.

Op 1 juli 1976 raakten de twee in een gevecht verwikkeld in hun limousine. Ike was op dat moment al vijf dagen wakker - de cocaïne hield hem op de been. Door zijn verslaving had hij letterlijk een gat in zijn septum gebrand en kreeg daardoor vaak neusbloedingen. Op die bewuste dag  vond hij dat Tina hem niet snel genoeg hielp toen hij begon te bloeden. Hij sloeg haar in het gezicht, maar ze beet van zich af en krabde en schopte haar man. Toen ze aankwamen in het hotel, zaten ze beiden onder het bloed en had Tina er genoeg van.

Snelweg

“Het was heel moeilijk en gevaarlijk, want hij was gewelddadig, zat aan de drugs en voelde zich tegelijk heel onzeker. Ik had geen geld en wist niet waar ik heen moest, maar besloot het erop te wagen. Toen hij zijn roes aan het uitslapen was, vertrok ik uit het hotel, ging door de keuken naar de achterdeur en stak een snelweg over.”

“Ik had de snelheid van de wagens niet goed ingeschat”, vervolgt ze, “Een heel grote truck kwam recht op me af en begon te claxonneren. Ik dacht echt dat het met me afgelopen was toen.” Tina verbleef vervolgens in hotels en bij vrienden, en vroeg uiteindelijk de scheiding aan. “Hij heeft alles gehouden”, vertelt ze over de financiële situatie. “Hij zei altijd: ‘als je vertrekt, vertrek je zoals je gekomen bent’. In de relatie was er nooit vrijheid; hij was altijd gewelddadig en ik had geen controle. Op een bepaald moment had ik er gewoon genoeg van. Het leven had zo geen zin meer. De enige reden waarom ik zo lang gebleven ben, was omdat ik hem probeerde te helpen.”

In 1985 leerde Tina haar huidige man Erwin Bach kennen. De twee zijn nog steeds gelukkig samen.

28-10-2017 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unieke beelden van tweeling Céline Dion

Unieke beelden van tweeling Céline Dion

https://www.mupload.nl/img/wissqhg0jkw7k.jpg

Celine Dion (49) vierde maandag de 7de verjaardag van haar tweeling, en de wereld mocht het weten. De zangeres nam even een pauze van haar reeks concerten in Las Vegas, en bracht het feestje naar huis. 

“Al 7 jaar, ik kan het niet geloven... De tijd gaat zo snel!” Schrijft ze. “Gelukkige verjaardag, mijn schatten! Ik ben ongelofelijk fier op alle 3 mijn zonen.” 

Want ook oudste zoon René-Charles (16) was van de partij. En ook hij deelde foto’s van zijn broertjes Nelson en Eddy, in de gekste outfits. 

28-10-2017 om 00:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse tarotkaartenlegger Maarten (28) wordt niet de man van Gordon

Vlaamse tarotkaartenlegger Maarten (28) wordt niet de man van Gordon

https://www.mupload.nl/img/vrhkkl9d7hiuu.jpg

Nederlandse tv-kijkers hebben zich gisteravond op de sociale media massaal verkneukeld aan de eerste aflevering  van ‘Gordon Gaat Trouwen... Maar met Wie?’ op de commerciële zender RTL4,  een bloedserieus bedoelde zoektocht naar een potentiële echtgenoot voor de presentator (49). De selectiecommissie met onder meer Gerard Joling in de rangen, zag een bonte stoet huwelijkskandidaten aan zich voorbij trekken die bestond uit aantrekkelijke hunks, doorsnee mannen, ‘hangbuikzwijntjes’ en zelfs een naar liefde verlangende vrouw. 

Natuurlijk zaten er ook een paar kanshebbers bij waarmee Gordon op date ging. Zoals de Vlaamse spirituele coach en tarotkaartenlegger Maarten (28), de 23-jarige, nog thuis wonende Toon en restauranteigenaar Rogier (41) die wegens een onvervulde kinderwens samen met een vriendin dochtertje Jamie verwekte. ‘Goors’ ontmoeting met de wat introverte viswinkelmedewerker, nu al verliefde Toon kwam niet echt op gang, maar hij bleek wel redelijk onder de indruk van zijn andere twee dates. Alleen ergerde hij zich groen en geel aan het stopwoordje ‘effectief’ van de strak gekapte, best romantische Belg. 

Uiteindelijk ging zijn hart toch uit naar Rogier uit Leiden die Gordon huilend in de armen viel toen ze over Rogiers dementerende moeder spraken. “Dit is wat ik zoek”, glunderde Gordon die dolgraag nog eens met de horeca-ondernemer wil daten. “En hij heeft nog leuke ogen ook. En een flipperkast.” Volgens veel twitteraars is Rogier ‘de perfecte match’.

Bilprotheses
De door de commissie afgekeurde geïnteresseerden kregen tot hun grote teleurstelling niet de kans om een glimp van de presentator op te vangen. Het betrof een op seks beluste, volgens eigen zeggen groot geschapen gay met bilprotheses, en een geblondeerde vrouw met prominente voorgevel die dacht van Gordon de gelukkigste man op aarde te kunnen maken. En ze zocht terloops ook nog een vader voor haar 13-jarige zoon. Eveneens op de middenstip: een man van middelbare leeftijd met zichtbaar overgewicht. “Gordon is toe aan een echte vent. Een knuffelbeer”, aldus de kandidaat in kwestie die gelijk weer naar huis werd gestuurd. De bij vlagen hilarische tv-zoektocht van Gordon gaat de komende weken nog door. Uiteindelijk trouwt hij met de man van zijn dromen (op huwelijkse voorwaarden, red.) in Zuid-Afrika.

28-10-2017 om 00:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Cowell in ziekenhuis na val van trap

Simon Cowell in ziekenhuis na val van trap

https://www.mupload.nl/img/6q5d5xcc2vism.jpg

‘X-Factor’-baas en muziekproducent Simon Cowell is vanochtend naar het ziekenhuis overgebracht nadat een ziekenwagen naar zijn huis was geroepen. Volgens The Sun droeg hij daarbij een neksteun. Volgens berichten in Britse media is de 58-jarige Cowell flauwgevallen en van de trap in zijn huis gevallen. Hij wordt in het ziekenhuis onderzocht, zijn toestand is volgens The Sun stabiel.

28-10-2017 om 00:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie actrices getuigen over seksuele intimidatie van Vlaamse acteur

Drie actrices getuigen over seksuele intimidatie van Vlaamse acteur

https://www.mupload.nl/img/rsa48gltx2anp.jpg

Vorige week raakte al bekend dat de samenwerking tussen de Vlaamse acteur Jappe Claes, bekend van onder meer ‘Daens’ en ‘De Zaak Alzheimer’, en het Nationale Theater in Den Haag stopgezet werd. De reden: de ‘aanhoudende geruchtenstroom’ over grensoverschrijdend seksueel gedrag. En de feiten gebeurden niet enkel daar: drie actrices getuigen over hun ervaringen met Claes toen hij lesgaf op de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam.

Actrices Cat Smits, Emma Pelckmans en Anne Van Veen getuigden bij de Nederlandse talkshow Pauw over hoe Jappe Claes omging met zijn studentes. Ze studeerden allemaal op een ander moment aan de Amsterdamse Academie, maar hun ervaringen vertonen erg veel gelijkenissen.

“Ik studeerde er in 2008”, aldus Cat. “Hij begon me algauw berichtjes te sturen dat hij over me droomde.” Hij vroeg haar ook mee naar een hotel ‘om een rol met haar te bespreken’. “Ik had er al over gehoord, het gerucht deed de ronde dat Claes affaires had met studentes en hen meevroeg naar een zeker hotel.” Smits stemde uiteindelijk in omdat ze in een heel kwetsbare positie stond; omdat ze was ingestroomd in het tweede jaar kon ze makkelijk weggestuurd worden. “Hij zei niets over de rol, maar vroeg me naar mijn privéleven, of ik beschikbaar was en of ik hem te oud vond. En terwijl hij dat vroeg, kwam hij steeds dichter bij me zitten.”

Schietgebaar

Smits wist uiteindelijk te ontsnappen door te zeggen dat ze niet single was en naar huis moest. Claes kuste haar nog voor haar huis. “En de volgende dag was het mis. Vanaf toen kon ik niets meer goed doen in de klas. Een paar maanden later werd ik weggestuurd tijdens een gesprek waar maar één van de vier hoofddocenten aanwezig was: Jappe Claes. Hij liep daarna naar me toe en deed alsof hij me neerschoot in de gang. En ik was weg.”

Pelckmans omschrijft Claes ook als ‘heel manipulatief’. “Hij liet me boodschappen overbrengen aan de klas, zodat ik geïsoleerd werd van de groep. En ik had geen keuze, want we hadden hier te maken met een man die mij nog moest beoordelen. En er werd ons op het hart gedrukt om vooral niets te zeggen tegen andere studentes. We moesten vooral zwijgen.”

Directie ook schuldig

“Ik had ook klasgenoten die doodsbang waren”, vertelde Smits nog. “Ze wisten ook niet hoe ze uit de situatie moesten geraken. Ik had een medestudente die zich verstopte in de toiletten en mij sms’te of ze al naar buiten kon komen, want Jappe stond haar op te wachten. We wisten het wel van elkaar, maar je kon er geen kant mee op.”

Uiteindelijk werd Claes in 2014 ontslagen als docent op de Academie. Anne Van Veen vindt het echter vreselijk dat dit zo laat gebeurde en dat Claes dit nog met de andere actrices kon doen. Ze had de situatie immers al aangekaart bij de directie toen zij - voor Smits - op de school zat. “Ik was een van de eersten, hij werkte er toen nog maar net. Je werd echt ingelijfd. Na anderhalf jaar heb ik dat gemeld, maar de directeur zei dat hij niets kon doen ‘want hij had er zich zelf al schuldig aan gemaakt’.”

25-10-2017 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Werner De Smedt zich klaarstoomde voor ‘Het Tweede Gelaat’: “Fitnessen en het ziekenhuisdieet”

Hoe Werner De Smedt zich klaarstoomde voor ‘Het Tweede Gelaat’: “Fitnessen en het ziekenhuisdieet”

https://www.mupload.nl/img/jytfui7rtmrrn.jpg

Vandaag komt ‘Het Tweede Gelaat’ uit in de bioscoopzalen, waarin Werner De Smedt (47) nog eens in zijn rol van Freddy Verstuyft kruipt. Geen gemakkelijke opgave, zo blijkt. In TV Familie vertelt hij hoe zwaar de voorbereidingen waren.

Werner verscheen niet zomaar op de set. “Toen ik in 2003 voor het eerst Freddy Verstuyft speelde - in ‘De Zaak Alzheimer’ - was ik nog een frisse dertiger. Maar privé zat ik in een mindere periode, want drank en drugs beheersten mijn leven. Gelukkig voel ik mij intussen al lang een veel beter mens. Maar er was wat werk aan, hoor. Op mijn leeftijd krijg je als man makkelijk een buikje... Ik wilde een afgetraind lichaam, want er zitten een aantal pittige vrijscènes in de film. En dan wil ik er niet als een papzak uitzien, natuurlijk. Daarom ben ik serieus beginnen te fitnessen.

“Ik had nog nooit zo fanatiek getraind”, vertelt hij. “En weet je, ik leef best gezond, maar ik rook. Ik moest Dus ja, ik moest me fysiek serieus klaarstomen voor ‘Het Tweede Gelaat’. Ik heb op voorhand trouwens ook een speciaal voedingsregime gevolgd: het ziekenhuisdieet. Ken je dat? Da’s een crashdieet gebaseerd op eiwitten en tomaten waarmee je in vijf dagen vijf kilo kan afvallen. Zéér efficiënt, hoor. En nog beter: alles wat ik mocht eten, lust ik graag. Ik dronk ook nog eens speciale shakes als ik ging fitnessen.”

Een dagcrème smeren, dat ziet hij dan weer minder goed zitten. “Nee, voor mij geen crèmekes en lotions om rimpels tegen te gaan. Niet dat ik daar zoveel last van heb. Maar gefrunnik aan m’n gezicht... Hm, liever niet. Ik zit voor m’n job ook niet graag in de schminkstoel. En bij de kapper laat ik niet graag mijn haar wassen.”

25-10-2017 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matt Damon houdt blessure over aan seksscène met Julianne Moore

Matt Damon houdt blessure over aan seksscène met Julianne Moore

https://www.mupload.nl/img/t9yr9nsg8blh4.jpg

Acteur Matt Damon (47) heeft een bilblessure overgehouden aan het spelen van een ruige seksscene met Julianne Moore (56). Dat vertelde hij aan Entertainment Tonight. Damon en Moore spelen een echtpaar in de film ‘Suburbicon’, een zwarte komedie die zich afspeelt in de jaren vijftig. George Clooney is de regisseur.

In de scène moet Damon de billen van Moore met een tafeltennisbatje bewerken. “Het was grappig,” zei Damon over de scene. “Daarom besloten we dat ik mijzelf ook met het batje zou bewerken en dat deed ik iets te enthousiast.”

Na de scène was de ene kant van Damon’s achterste bont en blauw. “Ik hou wel van hard, maar nu realiseer ik me dat ik wel van érg hard hou”, grapte de acteur.

Zijn vrouw Luciana kon overigens wel lachen om de ongewone blessure van haar man. “Maar toen ze mijn billen voor het eerst zag, schrok ze zich een hoedje.”

25-10-2017 om 15:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani: “We hebben een nieuw woord voor cameltoe ... een ezelspoot”

Jani: “We hebben een nieuw woord voor cameltoe ... een ezelspoot”

https://www.mupload.nl/img/lbleqmu4zrnov.jpg

Cristel vindt van zichzelf dat ze iets te veel kilootjes meedraagt en denkt dit te moeten verbergen onder losse broeken en lange blouses. Wat Jani daarvan denkt? Dat zie je hieronder zelf.

25-10-2017 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgeverij Sergio Herman schrijft boze open brief aan de kok

Uitgeverij Sergio Herman schrijft boze open brief aan de kok

https://www.mupload.nl/img/mqrg8xqzflg51.jpg

De laatste jaren bracht Sergio Herman zijn kookboeken altijd uit via Minestrone Cookbooks, de uitgeverij van culinair fotograaf Tony Le Duc. Maar zijn nieuwste exemplaar valt plots onder een andere uitgever, zonder dat Le Duc van iets wist. De fotograaf schreef nu een open brief naar Herman om dat aan te klagen.

Le Duc trok zelfs naar de rechter om het probleem aan te kaarten, maar die gaf Herman gelijk aangezien er geen exclusiviteitscontract bestaat tussen de twee. In zijn open brief schrijft Le Duc dat hij er niets van begrijpt, want Sergio is wel nog steeds voor 40 procent aandeelhouder en mede-vennoot van Minestrone. “Los van de vraag of de wijze waarop je je vertrek hebt gerealiseerd juridisch al dan niet correct is verlopen, getuigt de manier waarop je het hebt gedaan in elk geval van een gebrek aan respect voor mij en je eigen vennootschap.”

Volgens Le Duc verliep alles prima tot begin 2017, toen de twee nog een evaluatiegesprek hadden, waarbij Herman naar een nieuw financieel voorstel voor een nieuw boek vroeg. ”Uit het niets komt er een mail binnen waarin je eist dat eerst alle royalties van 2016 moeten worden uitbetaald voordat je beslist om een nieuw boek te maken. En je boekhouder laat weten dat de royaltypercentages van mijn financieel voorstel, die conform de eerdere uitgaven waren, minstens moest worden verdubbeld. Ik stond perplex. Braaf betaal ik je alle royalties van 2016 en tien dagen na de ontvangsten beslis je botweg dat je met Minestrone geen boeken meer gaat maken. Te weinig geld was één van je beweegredenen. Een andere reden die je aangaf ging mij door merg en been. “Tony , ik speel nu in een hogere league…”

Medewerkers ontslaan

De uitgeverij zit intussen in een vrij ‘uitzichtloze situatie’, aldus Le Duc. ”De grond zakt stilaan weg vanonder mijn voeten. Ik heb deze week al het personeel van Minestrone ontslagen. Ik betaal mezelf al sinds april geen loon meer uit. De openstaande facturen stapelen zich op. Deze situatie is onhoudbaar. De gevolgen staan aan de voordeur. Ik heb nu ook moeite om dit onrecht alleen te dragen en ik vind langzamerhand dat de situatie van Minestrone, mijn persoonlijk verdriet en vernedering mag gedeeld worden met de buitenwereld. Het mag geweten zijn hoe roem, ambities en geld iemand radicaal kunnen veranderen in een harteloos wezen en daarmee een ander in de problemen brengt.”

25-10-2017 om 15:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer ambras op ‘Temptation Island:’ Lisa en Lize veroordelen plastische chirurgie van Pommeline

Weer ambras op ‘Temptation Island:’ Lisa en Lize veroordelen plastische chirurgie van Pommeline

https://www.mupload.nl/img/a7vokzdgiz5qk.jpg

De meisjes stellen openlijk de ‘Kylie Jenner-cultuur’ in vraag, zoals ze het zelf noemen. Dat betekent dat ze het zat zijn dat plastische chirurgie via sociale media wordt gepromoot. Kylie Jenner staat erom bekend dat ze haar lippen laat opspuiten. “Als je je lippen wil laten doen, of je billen, dat is helemaal jouw beslissing,” klinkt het bij de Temptations. “Daar is niets mis mee! Maar er zijn influencers die zulke ingrepen gratis krijgen als ze die in ruil dan promoten.” Kan niet, vinden ze. 

Uithaal naar Pommeline

Daarmee verwijzen ze onrechtstreeks naar hun collega-Temptation Pommeline, die binnenkort live onder het mes gaat. De verleidster wil haar billen namelijk later vergroten, en de hele wereld mag meekijken via Instagram. Wie zich geroepen voelt: de livestream wordt uitgezonden op 26 oktober om 10u. 

“De meeste gebruikers op Instagram zijn vrouwen tussen de 18 en de 24,” weet Lize. “Op die leeftijd kan je je nog makkelijk laten beïnvloeden. Ze hebben het ons ook al wel eens gevraagd: kom naar de kliniek, je mag doen wat je wil, zo lang wij de operatie mogen filmen. Nee, daar beginnen we niet aan.”

24-10-2017 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Lomme ‘ontvoert’ rusthuisbewoners voor helikoptervlucht

Chris Lomme ‘ontvoert’ rusthuisbewoners voor helikoptervlucht

https://www.mupload.nl/img/i80fd6m2ha9sb.jpg

Sinds de documentaire ‘Undercover in de zorgfabriek’ van Pano, is er veel te doen rond de behandeling van rusthuisbewoners in Vlaanderen. Die problematiek ligt ook actrice Chris Lomme nauw aan het hart. Zij is meter van het project Hartenwens, georganiseerd door vzw S-Plus. 

Het opzet was om de grootste wens van twee rusthuisbewoners te vervullen en op die manier aandacht te vragen voor vergeten ouderen. Chris ging samen met senioren Erica (71) en Ivan (78) de lucht in voor een heuse helikoptervlucht, iets dat al lang op hun bucket list stond. Het gezelschap heeft er duidelijk van genoten, ook al ging het in- en uitstappen misschien niet zo vlot.

24-10-2017 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Straks in de supermarkt: Pascale Naessens lanceert microgolfmaaltijden

Straks in de supermarkt: Pascale Naessens lanceert microgolfmaaltijden

https://www.mupload.nl/img/zccmyrl4m70tk.jpg

Supermarktketen Delhaize lanceert binnenkort een nieuwe lijn microgolfmaaltijden volgens recepten van niemand minder dan Pascale Naessens, de tv-kokkin en auteur van kookboeken die Vlamingen de voorbije jaren gezond leerde eten.

Aanstaande donderdag zullen Delhaize en Naessens de microgolfmaaltijden officieel voorstellen.

Wanneer we na een drukke werkdag even langs de supermarkt zullen kunnen passeren om snel een maaltijdje van Pascale op te pikken, komen we dan te weten.

24-10-2017 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Mijn vrouw zal weer fier kunnen zijn op me, hierboven”: zo reageert dakloze Dirk wanneer hij 10.000 euro krijgt van Axel Daeseleire

“Mijn vrouw zal weer fier kunnen zijn op me, hierboven”: zo reageert dakloze Dirk wanneer hij 10.000 euro krijgt van Axel Daeseleire

https://www.mupload.nl/img/v3ib41akzvky8.png

Vanaf overmorgen probeert Axel Daeseleire het leven van vijf daklozen weer op de rails te krijgen in Project Axel. Hij biedt hen persoonlijke hulp, brengt hen in contact met hulpverleners en geeft hen een bankkaart die gekoppeld is aan een rekening met 10.000 euro op. Dakloze Dirk reageert erg emotioneel wanneer hij het aanbod hoort.

24-10-2017 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iconische robot R2-D2 uit Star Wars komt aan in Gent

Iconische robot R2-D2 uit Star Wars komt aan in Gent

https://www.mupload.nl/img/13db5cawnat0r.jpg

In het Design museum in Gent is vandaag de bekendste robot uit de filmgeschiedenis gearriveerd: R2-D2 uit Star Wars.

De filmrobot werd uitgepakt door Nicole Manis, een persoonlijke assistente van Star Wars regisseur George Lucas. De robot heeft een geschatte waarde van 2,4 miljoen euro. “We wilden een iconische robot uit de filmgeschiedenis als pronkstuk”, zegt Fredo De Smet, de conservator van de expositie. “Dan zijn er een aantal opties: Robocop, Terminator, ... Maar dat zijn gewelddadige robots, en R2-D2 is dat niet. Integendeel, hij redt het universum.” De conservator zegt heel trots te zijn dat hij R2-D2 naar Gent kon halen. “Het is een origineel model dat gebruikt is in twee films”, legt hij uit. Zo werd de romp gebruikt in de allereerste Star Wars-film, en de benen en het hoofd waren te zien in ‘The Empire Strikes Back’.
Tot midden april
De robot komt uit de privécollectie van Stars Wars-bedenker George Lucas. De expo ‘Hello, Robot. Design tussen mens en machine’ opent vrijdag de deuren en loopt tot 15 april 2018.

24-10-2017 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-10-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.“Tot mijn zestiende nooit één compliment gekregen”

“Tot mijn zestiende nooit één compliment gekregen”

https://www.mupload.nl/img/4f4hxc3ic59at.jpg

“Tot mijn zestiende kreeg ik nooit een compliment van een man. Toen heb ik mijn leven drastisch omgegooid.” Ze moet zowat de meest opmerkelijke kandidate van deze lichting finalistes zijn: mooie Vanille uit Limburg. In amper één jaar tijd verloor ze liefst 20 kilo. “Wanneer ik nu foto’s terugzie, vraag ik me af hoe ik het ooit zover heb laten komen.”

Ze is bloedmooi, maar wie met haar praat, merkt het meteen. Vanille gaat gehuld onder een frêle onzekerheid. Een gekwetste ziel. “Ik vind het jammer dat iedereen dat ziet, maar ik kan het niet ontkennen”, klinkt het stil. “Die onzekerheid dateert van vroeger, van de tijd dat ik nog flink zwaarder was. Dat was moeilijk. Want tot mijn zestiende kreeg ik nooit eens een complimentje. Terwijl ik daar, net als ieder meisje, zo hard naar hunkerde. Dat was ook de reden voor mijn drastische gewichtsverlies.”

Babyvet

Wie haar ziet, vindt die inspanning wellicht overdreven. En de twijfels onterecht. “Dat zegt mijn vriendje ook”, lacht ze op vakantie met de dertig finalistes onder de Egyptische zon. “We zijn al twee jaar samen en hij zegt altijd dat hij mij nooit dik heeft gevonden. Maar toch. Ik krijg het niet uit mijn hoofd. Wist je dat mijn dijen vroeger tegen elkaar kwamen wanneer ik wandelde? Dat was geen kwestie van babyvet. Ik vond dat echt niet langer kunnen. Zelfs nu vind ik mezelf niet strak genoeg, maar ik ben intussen wel blij met hoe ik eruitzie.”

Dus is ze nu uitermate streng voor zichzelf. Met veel sessies in het fitnesscentrum en gezonde voeding. “Het is geen dagelijks gevecht. Zo zou ik het niet noemen. Maar er is wel discipline voor nodig. Ik moet hard zijn voor mezelf. Als mijn mama bijvoorbeeld om frietjes gaat, was ik vroeger de eerste om toe te tasten. Nu eet ik niet meer mee. Het kost allemaal veel moeite. Maar ik wil zo doodgraag het kroontje winnen dat geen inspanning me te veel is.”

3 opvallende beroepen

Olivia Simmons (19) balsemt overledenen

Toen haar oma en opa stierven, wist ze het zeker. Het respect en de liefde waarmee zij uit onze wereld werden geleid, wilde ze ook anderen schenken. En dus studeert Olivia thanatopraxie. Zij wil ervoor zorgen dat iedereen mooi afscheid kan nemen van opgebaarde dierbaren. “Een vreemde keuze, ik weet het. Maar voor mij voelt het juist aan. Ik ben er intussen aan gewend dode lichamen aan te raken. Het is een mooi beroep.”

Caroline Delforge (19) is “een foorwijf”

Ze lacht wanneer ze het zegt, maar ze meent het wel: “Ik ben een foorwijf.” Wie op Vlaamse kermissen aan smoutebollen denkt, denkt Delforge. De aantrekkelijke blondine is daarvan derde generatie. Groot geworden in een internaat en in de trailer van haar ouders. Drietalig, en gezegend met een slanke lijn die geen lekkernijen doet vermoeden. “Ik doe die job doodgraag. Maar het allermooiste is dat ik overal in Vlaanderen het gevoel heb thuis te komen.”

Angeline Flor Pua (22) wil piloot worden

Angeline heeft het niet breed thuis, maar is gezegend met tonnen karakter. Ze studeert volgend jaar af als pilote en nam daarvoor flink wat risico’s. “Ik heb bij aanvang van mijn studies 100.000 euro moeten lenen. Zoveel kost de opleiding in de burgerluchtvaart. Ik heb altijd alle steun genoten van mijn ouders, maar dat geld konden ze me niet geven. Dus moet ik het nu waarmaken. Ik moet dit voltooien, dus doe ik er alles voor.”

23-10-2017 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog 2 jaar genieten, dan roept de plicht

Nog 2 jaar genieten, dan roept de plicht

https://www.mupload.nl/img/vyiubp6zztqkw.jpg

KROONPRINSES ELISABETH VIERT OVERMORGEN HAAR 16DE VERJAARDAG

23-10-2017 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!