Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bram Vermeulen
Bram Vermeulen
Om De Steen te bekijken druk op de foto.


.
Abraham Gerrit (Bram) Vermeulen (Den Haag, 13 oktober 1946 – San Gimignano, Italië, 4 september 2004) was een Nederlands zanger, componist, cabaretier en schilder
Bram Vermeulen werd geboren als jongste zoon in een gezin met drie kinderen. Op zijn dertiende kwam hij onder de hoede van volleybaltrainer Cees van Zweden die zijn talent voor balsporten herkende. Toen hij 16 jaar oud was werd hij spelverdeler van de Nederlandse volleybalploeg. Gedurende de jaren zestig speelde hij 53 interlands.

In 1965 ging Vermeulen psychologie studeren in Amsterdam. Daar ontmoette hij Freek de Jonge en Johan Gertenbach. Uit deze ontmoeting ontstond Neerlands Hoop in bange dagen. Voor deze carrière stopte hij zijn loopbaan als volleybalinternational. Brams inbreng was vooral muzikaal, met als kenmerkende liederen die Bram ook zelf zong:

  • "Vogelvrij"
  • "Fazant met zuurkool"

In 1979 ging Neerlands Hoop uit elkaar, omdat De Jonge de voorkeur gaf aan een solocarrière. Vermeulen was hier lange tijd teleurgesteld over.

Veel later zei hij in een televisieinterview over deze periode: "De ontwikkeling van Neerlands Hoop was de ontwikkeling van Freek. Pas daarná begon mijn ontwikkeling."

Vermeulen ging verder met het schrijven van teksten en boekte hiermee vooral in Vlaanderen veel succes.
Hij ontpopte zich als een bijzonder veelzijdig artiest. "Zoals de bakker alleen bakker is als hij brood bakt, zo ben ik geen zanger. Zo ben ik Bram Vermeulen die soms zingt, soms liederen componeert, soms schildert, soms columns schrijft, soms boeken, soms theaterprogramma's maakt, soms strips tekent, soms televisieprogramma's maakt, soms gedichten schrijft, kortom, die zelden niets doet."

In 1980 richtte Vermeulen een eigen groep op genaamd Bram Vermeulen en De Toekomst. Op het gelijknamige album rekende hij af met de 'scheiding' met De Jonge. De singles Pauline en Politiek groeiden uit tot klassiekers.

Voor het tweede album Doe Het Niet Alleen ontving Vermeulen een Edison. Datzelfde jaar maakte hij zijn debuut als acteur in de film Achter Glas. In 1984 bracht hij het album Bram uit waarvoor hij opnieuw een Edison kreeg. Daarna ging hij zich meer toeleggen op het maken van muziek voor theaterproducties.

In 1988, na een muzikale pauze van een paar jaar waarin Vermeulen vooral televisiewerk deed, keerde hij terug met het album Rode Wijn, geproduceerd door Boudewijn de Groot. Hiermee was hij zeer succesvol in Vlaanderen. Ook Dans Met Mij (1989) werd geproduceerd door Boudewijn de Groot.

In 1994 nam Vermeulen voor het Belgische label Virgin Achter Mijn Ogen op, in 1995 gevolgd door de dubbel-cd Tijd / Vrije Tijd. Op Tijd was nieuw werk te horen. Op de mini-cd Vrije Tijd stonden onder andere twee oude liedjes van Neerlands Hoop, opnieuw opgenomen. Daarnaast ontving Vermeulen uit handen van Annie M.G. Schmidt de naar haar genoemde prijs voor zijn lied Een doodgewone jongen. Vermeulen zong het titelnummer op de Belgische cd Spelers & Drinkers (EMI, 1995), een ode aan Johan Verminnen.

Op uitnodiging van het In Flanders Fields Museum toerde Vermeulen in 2000 door Vlaanderen met een programma dat geheel gewijd was aan de Eerste Wereldoorlog en dat was gebaseerd op een boek van de Duitse schrijver Ernst Friedrich. Het programma Oorlog Aan Den Oorlog werd een voltreffer, maar werd in Nederland slechts één keer uitgevoerd. Hierbij wordt opgemerkt dat Vermeulen geloofde in reïncarnatie en geloofde dat hij een Waalse officier in de Eerste Wereldoorlog was geweest, die geen Vlaams sprak zoals zijn soldaten.

In februari 2004 ging Vermeulen samen met Wigbert van Lierde drie maanden op tournee door Vlaanderen met het programma Mannen Maken Oorlog. Het gelijknamige boek bevatte liedteksten en tekeningen van Vermeulen.

Tijdens een vakantie in Toscane, Italië overleed Vermeulen onverwacht in zijn slaap aan een hartstilstand. Vermeulen woonde, en werkte, sinds 1984 samen met de actrice en regisseuse Shireen Strooker. Vermeulen had uit zijn vorig huwelijk met Titia Kiewiet de Jonge twee dochters, Tamara en Katarina. Hij werd 58 jaar.


01-08-2008 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheid
Afscheid

De afbeelding “http://img258.imageshack.us/img258/4030/love3161024x768wt0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

31-07-2008 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney en Ringo verhinderen heruitgave Beatlesfilm

Paul McCartney en Ringo verhinderen heruitgave Beatlesfilm

Om help te bekijken druk op de foto.

.
Paul McCartney en Ringo Starr, de enige nog levende Beatles, hebben verhinderd dat de Beatlesfilm 'Let It Be' opnieuw wordt uitgebracht. In de documentaire uit 1970 is te zien hoe er spanningen zijn tussen de Fab Four, kort voor ze zouden splitten.

Insiders bij Apple, de platenmaatschappij van The Beatles, beweren dat McCartney en Starr zich hebben verzet tegen een heruitgave van het document.

Sterk merk niet bezoedelen
"The Beatles zijn nog altijd een sterk wereldwijd merk en Paul en Ringo waren van oordeel dat dit niet gebaat zou zijn met een film die de donkere kant van de groep blootlegt. The Beatles die elkaar op de zenuwen werken, dat willen Paul en Ringo niet naar buiten dragen".

Spanningen
De film toont de band tijdens de opnames van het gelijknamige album, dat hun laatste studioalbum zou worden. De relaties binnen de band waren toen zeer gespannen. George kon het niet hebben dat Paul kritiek had op zijn gitaarspel, John Lennon was totaal niet meer geïnteresseerd en bracht liever tijd door met zijn vrouw Yoko Ono.

De Beatles waren zo mistevreden over 'Let It Be' dat ze nog gauw het meesterwerk 'Abbey Road' opnamen, dat werd uitgebracht voor 'Let It Be'. "Zo lang Paul of Ringo nog leeft, zal de film - met heel wat extra materiaal - wellicht niet uitgebracht worden", aldus de Apple-insider in de krant Daily Express.

31-07-2008 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Watts nieuwe 'engel' voor Thierry Mugler


Naomi Watts nieuwe 'engel' voor Thierry Mugler

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/naomi_watts_4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Actrice Naomi Watts is het nieuwe gezicht voor 'Angel', het parfum van Thierry Mugler. Ze volgt daarmee Jerry Hall op. Watts werd door Mugler zelf gekozen omwille van haar schoonheid en sterrenstatus. "Ze belichaamt een engel: blond en fragiel, met een natuurlijke tederheid en verleiding."


Mythisch
'Angel' bestaat al 17 jaar en heeft onderhand een mythische status verkregen. "Het prachtige, kenmerkende en toch lichte parfum, met chocoladen ondertoon past perfect bij de engelachtig knappe Watts", liet een blogger zich ontvallen.


Dromerig
De campagne voor het grote publiek start in oktober, en de verwachtingen zijn hooggespannen nu Bill Condon (bekend van 'Dreamgirls') de tv-spot regiseerde. De fotografie werd verzorgd door Ali Mahdavi, en toont een dromerige, glamoureurze Watts die reikt naar het parfum.


Bekend van
De blonde Australische werd bekend door de film Mulholland Drive, en sindsdien schitterde Watts in 21 grams, King Kong, Eastern Promises en Funny Games.

31-07-2008 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Swayze in sequel 'Dirty Dancing'

Patrick Swayze in sequel 'Dirty Dancing'

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dirtty-dancing.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nu hij goed lijkt te herstellen van de pancreaskanker die in januari bij hem werd vastgesteld, krijgt de 55-jarige Patrick Swayze de ene jobaanbieding na de andere. Er wordt zelfs gesuggereerd dat hij terugkeert als Johnny Castle in een sequel van de romantische hitfilm 'Dirty Dancing' die hem naam en faam bezorgde.

Swayze, die een klein rolletje als dansinstructeur had in de eerste sequel 'Dirty Dancing: Havana Nights' uit 2004, kreeg slechts enkele weken te leven toen in januari pancreaskanker werd vastgesteld. Maar maandenlange intensieve en baanbrekende therapie heeft zijn vruchten afgeworpen. Maandag is hij terug beginnen werken, aan de opnames voor de tv-serie 'The Beast'.

31-07-2008 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie gaat Catwoman spelen

Angelina Jolie gaat Catwoman spelen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-6.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Angelina Jolie is in de running om de rol van Batmans tegenstandster Catwoman te spelen in een nieuwe film. De 33-jarige actrice, die eerder deze maand de tweeling Knox en Vivienne op de wereld zette, is in de finale onderhandelingsronde met studiobazen om de katachtige slechterik te spelen.

Het is nog onduidelijk of Jolie Catwoman gaat spelen in de huidige reeks Batmanfilms, met Christian Bale als Batman, dan wel in een spin-off, zoals Halle Berry deed in 2004.

Jolie heeft alvast de zegen van actrice Julie Newmar, die in de Batman tv-reeks van 1966 tot 1967 Catwoman speelde. "Angelina is gewoon geknipt voor de rol", verklaarde Newmar, inmiddels 74. Newmar werd indertijd als Catwoman opgevolgd door Eartha Kitt.

Michelle Pfeiffer speelde Catwoman in 'Batman Returns' uit 1992.

31-07-2008 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jerry Lewis met wapen opgepakt op vliegveld

Jerry Lewis met wapen opgepakt op vliegveld

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/JERRY-LEWIS.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Amerikaanse komiek Jerry Lewis is met een ongeladen vuurwapen in zijn handbagage aangehouden op het vliegveld van Las Vegas. Het wapen is in beslag genomen en Lewis is gedagvaard.

Het ging volgens de manager van de 82-jarige Lewis om een filmrekwisiet waarvan hij niet wist dat het nog in zijn tas zat. Er zou niet echt mee geschoten kunnen worden. De politie spreekt dat tegen. "Anders hadden we hem ook niet kunnen dagvaarden voor het dragen van een wapen."

Lewis vormde in de jaren vijftig een succesvolle act met zanger Dean Martin. Ook speelde hij in de film 'The nutty professor' uit 1963 en 'The king of comedy' in 1982. Daarnaast presenteert hij sinds 1966 jaarlijks een benefietshow op televisie, die vorig jaar ruim veertig miljoen euro opbracht.

31-07-2008 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie kijkt uit naar rol als prostituee

Fergie kijkt uit naar rol als prostituee

Om Fergalicous te bekijken druk op de foto.

.
Zangeres Fergie kijkt uit naar haar nieuwe filmrol als prostituee in de filmmusical 'Nine' van 'Chicago'-regisseur Rob Marshall. Ze vormt de cast met Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Kate Hudson en Judi Dench.

"Ik ben sprakeloos", zegt ze over de kans om met zo veel topacteurs samen te werken. "Waarschijnlijk ben ik de hele tijd stil, om zo veel mogelijk mee te krijgen en te leren."

In de musical zingt ze het nummer 'Be Italian' met haar tegenspeler Day-Lewis. "Het nummer dat ik zing is erg sterk en ik kijk ernaar uit om te zingen als een personage in plaats van als mezelf."

De opnamen van de film beginnen in oktober. Het is niet de eerste keer dat de frontvrouw van The Black Eyed Peas te zien is op het witte doek. Al eerder speelde ze in 'Planet terror' en 'Poseidon', twee actiefilms waarin haar personage al vrij gauw om het leven komt.

31-07-2008 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Gilberto Gil geen minister meer

Zanger Gilberto Gil geen minister meer

Om Palco te bekijken druk op de foto.

.
De Braziliaanse zanger Gilberto Gil is opgestapt als minister van Cultuur van Brazilië. Na 4,5 jaar als lid van de regering wil hij terugkeren in de muziek.

De 66-jarige Gil vertelde woensdag op een persconferentie dat hij zijn ontslag heeft ingediend bij president Luiz Inacio Lula da Silva. Die heeft het geaccepteerd.

Gil liep artistiek voorop in de tropicalisme-stijl, waarin de traditionele Braziliaanse cultuur wordt gemixt met moderne elementen (bossa-nova en samba met rock bijvoorbeeld).

Gil was altijd al politiek betrokken en werd in de jaren '60 door het toenmalige regiem vastgezet. De afgelopen jaren trad hij af en toe op, maar mocht dat alleen doen in zijn vrije tijd. Voor buitenlandse tournees had hij toestemming nodig van Lula.

31-07-2008 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wyclef Jean aangeklaagd om wanbetaling horloges

Wyclef Jean aangeklaagd om wanbetaling horloges

Om Fast Car te bekijken druk op de foto.

.
Wyclef Jean is aangeklaagd door een sieradenbedrijf. Volgens Jacob & Co. Inc., waarvan de eigenaar onder artiesten bekendstaat als Jacob the Jeweller, heeft de rapper nog een rekening openstaan voor sieraden en horloges die hij tussen maart 2002 en januari 2006 kocht. Het zou gaan om een bedrag van omgerekend 205 euro.

Bedrijfseigenaar Jacob Arabov werd vorige maand nog veroordeeld tot tweeënhalf jaar celstraf omdat hij een valse verklaring had afgelegd in het politieonderzoek naar een drugskartel in Detroit. Aanvankelijk werd hij verdacht van het witwassen van bijna negentig miljoen euro door sieraden te verkopen aan de bende. Door zijn bekentenis valse verklaringen te hebben afgelegd, werd deze aanklacht tegen hem echter kwijtgescholden.

Arabov maakt enorme gouden en met diamanten ingelegde horloges en kettingen. Naast Wyclef Jean behoren onder anderen David Beckham, Jay-Z, Diddy en Mariah Carey tot zijn klantenkring.

31-07-2008 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje Britney speelt met mama's sigaretten

Zoontje Britney speelt met mama's sigaretten

Om Baby One More Time te bekijken druk op de foto.

.
Britney Spears' pedagogische onderlegdheid en haar bekwaamheid als moeder staat weer zwaar ter discussie nu foto's zijn opgedoken waarop Britney niet alleen rookt in het bijzijn van haar peuterzoon maar waarop ook te zien is hoe de kleine met mama's sigaretten en aansteker speelt.

Puff Mommy
Britney wordt wegens haar gewoonte er een op te steken in de Amerikaanse pers 'Puff Mommy' genoemd. Er worden gezondheidsexperts bijgesleurd die het over "schokkend gedrag" hebben en haar een slecht voorbeeld noemen voor haar kinderen. Even ter haar verdediging: Britney staat op haar terras te roken, in openlucht dus, en ze grijpt ook meteen in als ze merkt dat de twee jaar oude Sean Preston stiekem haar pakje Marlboro en haar aansteker van tafel heeft genomen.

Voogdij
Toeval of niet: de foto's bereiken de pers een week nadat Britney de voogdij over haar twee zoontjes heeft afgestaan aan hun vader, nota bene evenzeer een verstokte roker.

Geen primeur
Het is niet de eerste keer dat de ouderlijke kwaliteiten van Britney in twijfel worden getrokken. In januari werd ze in de psychiatrie opgenomen nadat ze zich met zoontje Sean Preston had opgesloten in een kamer en weigerde het kind mee te geven aan zijn vader. In februari 2006 werd ze gefotografeerd terwijl ze haar auto bestuurde met alweer de kleine Sean Preston op haar schoot. Een maand later kreeg ze de kinderbescherming over de vloer omdat de arme drommel uit zijn stoel was gevallen en daarbij zijn hoofdje had bezeerd. Nog in dat jaar liet ze de kleine bijna vallen toen ze haar hotel in New York verliet.

31-07-2008 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwoele zomeravond
Zwoele zomeravond

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/isha_sharvani_10.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

zwoele zomeravond
verschrikkelijk chliche
brandend verlangen gaat met je mee
een avondje voor twee
een fles wijn voor de dorst
m'n hoofd op je borst
je handen overal
en ik was pal
palverliefd op de zwoele zomeravond
en daar waar jij je bevond
mooier dan de mooiste zee
was jij voor mij op dit avondje voor twee

31-07-2008 om 10:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
30-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heerlijke zomer
Heerlijke zomer

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/claudia-schriffer.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Heerlijke zomer

 

Avonds in de tuin

Heerlijk met een drankje

Op de sofa, lekker languit

Met in je hand een drankje

Genieten van het de rest

Het getjilp van krekels

Het fluiten van de vogels

Allemaal in koor

Is allemaal zo zalig

Niets wat mij verstoort

Zo kan ik uren dromen

En ontwaken onder de bomen

Dat is het mooiste, als alles

Fluit en tjilpt in mijn tuin

En op de achtergrond de vijver

Die zachtjes kabbelt op de maat

De wind die je zacht in je oren blaast

Een kikker die zijn mooiste liedje kwaakt

Wat een heerlijke zomer

30-07-2008 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria's Secret
Victoria's Secret

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/adrianasklenorikova.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Victoria's Secret is een Amerikaans bedrijf in dameskleding, lingerie en schoonheidsproducten. Het is het grootste onderdeel van het beursgenoteerde Limited Brands met een verkoop van meer dan 5 miljard dollar en een bedrijfsresultaat van 1 miljard dollar in 2006.

Victoria's Secret staat bekend om haar modeshows en catalogi, met modellen zoals Heidi Klum, Adriana Lima en Alessandra Ambrosio.

Victoria's Secret is begonnen in San Francisco, Californië in 1977 door Roy Raymond, een afgestudeerde aan de Stanford Graduate School of Business, die zich schaamde als hij lingerie voor zijn vrouw probeerde te kopen in het openbaar of een warenhuis. Hij opende de eerste winkel in het 'Stanford Shopping Center'. Deze werd snel gevolgd door een catalogus waar men per post kan bestellen en drie andere winkels.

De winkels waren bedoeld om een comfortabele omgeving voor mannen te bieden, met houten wanden met panelen, een Victoriaanse inrichting en behulpzaam personeel. In plaats van rekken met beha's en slipjes in elke maat, waren er slechts voorbeelden, paarsgewijs op een soort dubbele kleerhanger aan de muur gehangen. Mannen kunnen de voorbeelden bekijken en vervolgens helpt het verkooppersoneel met het inschatten van de juiste maat, die het dan uit het magazijn haalt.

Na 5 jaar, in 1982, verkocht Roy Raymond het bedrijf aan The Limited. The Limited hield het persoonlijke imago van Victoria's Secret intact. Victoria's Secret werd snel uitgebreid naar de Amerikaanse winkelcentra gedurende de jaren tachtig. Het bedrijf kon een uitgebreid scala aan producten bieden (zoals schoenen, avondkleding, parfums) via een catalogus die acht keer per jaar werd verstuurd.

In het begin van de jaren negentig was Victoria's Secret de grootste Amerikaanse lingerieverkoper geworden met meer dan een miljard dollar omzet.

Op 10 juli 2007 verkocht Limited Brands Inc 75 procent van de Limited kledingketen aan bedrijfsovernamefirma Sun Capital Partners Inc. om zich te concentreren op en het stimuleren van omzetgroei van Victoria's Secret-lingeriewinkels en de Bath&Body Works-eenheden, die 72% van de inkomsten en bijna alle winst in 2006 van de firma behaalden.

Er zijn ongeveer 1000 Victoria's Secret lingeriewinkels en 100 stand-alone Victoria's Secret Beauty Stores in de VS, meestal op basis van het winkelcentrum. Zij verkopen beha's, slipjes, lingerie, schoonheidsproducten, beddengoed en nog veel meer. Victoria's Secret verstuurt meer dan 400 miljoen van haar catalogi per jaar. Met de milieubeweging heeft Victoria's Secret een akkoord bereikt om de catalogus van 2006 milieuvriendelijker te maken. De catalogus zal niet meer worden gemaakt van de houtpulp uit een boskariboe-leefgebied in Canada, tenzij het is gecertificeerd door de Forest Stewardship Council. De catalogi zullen ook worden gemaakt van 10 procent gerecycled papier uit consumptie-afval.

Victoria's Secret is nu bezig met de opbouw van haar imago met een vrij conservatief, middenklasse-klantenbestand in het achterhoofd en vermijdt alle connotaties van ranzigheid die lingerie kan oproepen.

Het bedrijf kreeg bekendheid in het begin van de jaren 1990, nadat het gebruik begon te maken van supermodellen in haar reclame en modeshows. Gedurende de afgelopen tien jaar, weigerde het om met de trend mee te gaan, en weigerde het minstens één beroemdheid per maand die bedelde om model van het merk te worden.

Victoria's Secret Angels (Victoria's geheime engelen) zijn de meest zichtbare leden van het team modellen en de woordvoerders van Victoria's Secret. De Angels debuteerden in 1999 op de 4e jaarlijkse Victoria's Secret Fashion Show. Maria Ines Rivero, Adriana Lima, Heidi Klum, Rebecca Romijn en Tyra Banks behoren tot de "Angels" die in de originele promotie ingezet zijn. De 'Angels' worden gekozen om hun "duidelijk spectaculaire fysieke kenmerken, maar ook veel energie en grote persoonlijkheid". Om een 'Angel' en een supermodel voor Victoria's Secret te zijn moet ze "in de smaak vallen bij vrouwen, niet bij mannen". In mei 2007 werden de Victoria's Secret Angels waaronder Adriana Lima, Selita Ebanks, Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart en Karolína Kurková gekozen om deel te nemen aan People Magazine's jaarlijkse 100 'mooiste mensen' in de wereld.

Op 13 november 2007 werden Victoria's Secret Angels de eerste commerciële iconen die een ster ontvingen op de Hollywood Walk of Fame

30-07-2008 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julia Roberts
Julia Roberts

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/julia-roberts2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Julie Fiona Roberts (Smyrna (Georgia), 28 oktober 1967) is een Amerikaans actrice die bekend werd door haar rol als Vivian Ward in Pretty Woman. Ze kreeg een Academy Award voor Beste Actrice in de film Erin Brockovich (2000).

Julia Fiona Roberts is de dochter van Walter Roberts en Betty Motes. Julia heeft een broer (Eric) en een zus (Lisa). Hun ouders zaten bij de toneelvereniging, zodat het acteren er al snel in zat. Zowel Julia als Eric en Lisa zijn in de filmwereld terecht gekomen. Haar ouders scheidden toen Julia 4 jaar was. Haar broer Eric bleef bij z'n vader en Julia en haar zus Lisa bleven bij hun moeder in Smyrna wonen. Toen Julia 9 jaar was stierf haar vader aan kanker. Van jongst af aan wilde Julia altijd al dierenarts worden. Dat veranderde op de middelbare school toen ze voor het acteervak koos. Tijdens haar schooltijd werkte ze als serveerster in een pizzeria en zat ze ook nog een tijdje achter de kassa in een supermarkt.

Julia begon met acteerlessen en ging later bij haar zus in New York wonen. Ze begon ook met spraaklessen om haar accent wat kwijt te raken.

Roberts ontmoette haar echtgenoot, cameraman Danny Moder, tijdens de opnames van de film The Mexican in 2000. Het paar trouwde op 4 juli 2002, in Taos, New Mexico. Julia en Danny hebben drie kinderen. De tweeling Hazel Patricia en Phinnaeus Walter is op 28 november 2004 in een ziekenhuis van Los Angeles geboren [1]. Het derde kind, Henry Daniel, is geboren op 18 juni 2007. Ook Henry Daniel is geboren in het ziekenhuis van Los Angeles. De kinderen hebben de achternaam van hun vader Danny Moder meegekregen.

Roberts was daarvoor getrouwd met acteur Lyle Lovett en had al relaties met acteurs Benjamin Bratt, Matthew Perry, Liam Neeson, Daniel Day-Lewis en Kiefer Sutherland.

30-07-2008 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Nelly model voor ondergoed van Diddy

Rapper Nelly model voor ondergoed van Diddy

Om Nelly te bekijken druk op de foto.

.
Nelly is het nieuwe 'gezicht' van de ondergoedlijn van Sean John, het mode-imperium van collega-rapper Diddy. Dat heeft het modebedrijf bekendgemaakt. Zijn eerste klus is de campagne voor de herfstcollectie, die inmiddels is gefotografeerd en binnenkort wordt gelanceerd.

Vrouwen dankbaar
Diddy, die eigenlijk Sean Combs heet, ziet in Nelly de perfecte vertegenwoordiger voor Sean John Underwear. "Hij heeft de uitstraling, de bravoure en het uiterlijk waar onze klanten zich mee kunnen identificeren en naar kunnen streven. En laten we eerlijk zijn: vrouwen zullen ons dankbaar zijn voor deze campagne."

Naast een ondergoedlijn omvat het Sean John-imperium ook een maatpakkenlijn, een jassenlijn, een vrouwenlijn, jongenskleding, sportkleding, parfums, accessoires en zonnebrillen.

30-07-2008 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Hudson en Lance Armstrong uit elkaar

Kate Hudson en Lance Armstrong uit elkaar

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-hudson-lance-amstrong.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het voorbije weekend hebben Lance Armstrong en Kate Hudson een punt gezet achter hun romance, die ocharme drie maanden duurde. Dat meldt Usmagazine.com.

Verdriet
"Er was geen drama of lelijkheid mee gemoeid. Ze besloten gewoon ermee te kappen", verklaarde een bron uit hun entourage. "Er is geen haat, enkel verdriet".

Onafscheidelijk
Sinds midden mei was het stel onafscheidelijk. Ze werden samen gezien in Austin, New York, Los Angeles en Cannes. Allebei gingen ze echter vragen over hun relatie uit de weg.

Het was op de driedaagse Lance Armstrong Livestrong Summit in Columbus, Ohio, dat de 29-jarige actrice en de 36-jarige wielrenner besloten als vrienden uit elkaar te gaan.

Serieus
Nochtans hadden de twee elkaar al aan hun familie voorgesteld. Hudsons moeder Goldie Hawn gaf Lance de zegen en Hudsons zoontje van vier, Ryder, woonde samen met zijn papa Chris Robinson en Lance Armstrong een brunch bij ter gelegenheid van vaderdag in juni.

Een woordvoerder van Lance Armstrong weigerde elk commentaar, die van Kate Hudson was niet bereikbaar, meldt Usmagazine.com nog.

30-07-2008 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Human League
The Human League
Om Don't You Want Me te bekijken druk op de foto.

.
The Human League is een Engelse synthpopgroep. In de jaren tachtig behaalt de band het grootste succes met singles als "Don't You Want Me", "Human" en "Being Boiled". Het enige vaste lid van de band, dat al sinds de oprichting in 1977 lid is van de band, is zanger Philip Oakey.

The Human League wordt in 1977 opgericht in Sheffield door synthesizer-spelers Martyn Ware en Ian Marsh. De groep heet eerst "The Future", maar wordt vlak na het toetreden van vocalist Philip Oakey tot de band omgedoopt in "The Human League". De band gaat demo's opnemen en krijgt al snel de kans om op te treden. Ze tekenen een contract bij het onafhankelijke label Fast Product. Adrian Wright wordt lid van de band om diavoorstellingen te geven tijdens de optredens.

In 1978 wordt de eerste single uitgebracht, "Being Boiled". Een EP, The Dignity of Labour, wordt uitgebracht in 1979. Datzelfde jaar tekent de band een contract bij Virgin Records. Er worden twee albums uitgebracht, Reproduction en Travelogue. De albums krijgen lovende kritieken en het tweede album weet de U.K. Top 20 te bereiken. Door problemen binnen de groep besluiten Ware en Marsh eind 1980 de groep te verlaten. Later zullen ze de band Heaven 17 oprichten.

Met het vertrek van de twee muzikanten uit de groep, en met contractuele verplichtingen tot optreden, zijn Wright en Oakey gedwongen om zelf op zoek te gaan naar nieuwe bandleden. Wright leert zelf de synthesizer bespelen, en bassist Ian Burden en twee zangeressen, de schoolmeisjes Susanne Sulley en Joanne Catherall, worden aangetrokken om de band te versterken. Later dat jaar wordt ook gitarist Jo Callis (ex-The Rezillos) lid van de band en gaat Martin Rushent (die eerder samenwerkte met de Stranglers) de platen produceren.

De grote doorbraak volgt met het album Dare!, tot op de dag van vandaag hun meest succesvolle album. Het bevat onder andere de hits "The sound of the crowd", "Love Action" en "Open Your Heart". Tevens bevat dit album de bands grootste hit, "Don't You Wan't Me", dat eind 1981 in het Verenigd Koninkrijk op nummer één staat en in 1982 een wereldwijde hit wordt. In 1983 wordt Dare! opgevolgd door de EP "Fascination", met daarop de singles "Mirror Man" en "(Keep Feeling) Fascination". In 1984 volgt hun eerstvolgende album, Hysteria. Het album is niet zo'n groot succes als Dare!, maar weet met "The Lebanon" een redelijke hit te scoren. Het nummer "Louise" is in 2006 gecoverd door Robbie Williams op zijn cd "Rudebox".

Oakey brengt in 1985 een solosingle uit, "Together in Electric Dreams", geproduceerd door de befaamde producer Giorgio Moroder. Het duo brengt niet lang daarna een album uit, Philip Oakey & Giorgio Moroder. In 1986 keert The Human League terug, met het door Jam & Lewis geproduceerde Crash. De single "Human" wordt een grote hit, onder andere nummer één in de VS. Na deze single scoort de band echter geen grote hits meer. Als in 1990 het album Romantic? uitgebracht wordt, zijn de gloriedagen voorbij. Een single van het album, "Heart Like a Wheel" wordt een kleine hit, maar het album is geen commercieel succes. Na dit teleurstellende album verbreekt Virgin het contract met de band.

Vijf jaar later, in 1995, is de band plotseling weer terug. De band profileert zich rond deze tijd als een driemansformatie, bestaande uit zanger Phil Oakey en zangeressen Susanne Sulley en Joanne Catherall. Ze hebben een contract getekend bij het EastWest-label, en een nieuwe single, "Tell Me When", die regelmatig op radiostations gedraaid wordt en in het Verenigd Koninkrijk een top-tienhit wordt, de eerste sinds "Human" uit 1986. Ook wordt er een nieuw album uitgebracht, Octopus, geproduceerd door Ian Stanley. Het album gaat echter onopgemerkt voorbij aan het grote publiek, en wereldwijde hits scoort de band niet meer.

Pas in 2001 komt the Human League met een volgend album, Secrets. Door de opkomst van electroclash en de daarmee hernieuwde aandacht voor de synthpop krijgt dit album veel aandacht in de media. In 2005 brengt de groep een live-cd en dvd uit, Live at the Dome.


30-07-2008 om 10:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
29-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben vrolijk vandaag
Ik ben vrolijk vandaag
De afbeelding “http://img409.imageshack.us/img409/6263/jessica3531024x768dx3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

29-07-2008 om 22:03 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Spinners
The Spinners
Om Could It Be I'm Falling in Love te bekijken druk op de foto.

.
De Detroit Spinners, ook bekend als The Spinners of als The Motown Spinners is een soul-zanggroep uit Detroit, die opgericht is in 1954 en rond 1970 zeer populair was.

In 1954 worden de Detroit Spinners opgericht op Ferndale High School in Michigan. In eerste instantie was hun naam The Domingoes. In die eerste dagen werden nogal eens zangers gewisseld, maar in augustus 1961 hadden ze hun eerste hit met That's What Girls Are Made For.

Een van de oprichters, Billy Henderson, werd in 2004 uit de band gezet, nadat hij de manager van de band had aangeklaagd.


29-07-2008 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!