Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Four Tops
The Four Tops
Om It's The Same Old Song te bekijken druk op de foto.

.
The Four Tops is een Amerikaanse band die succesvol was in de jaren '60, '70 en '80 van de twintigste eeuw. De originele line-up van de groep was: Levi Stubbs (leadzanger), Renaldo "Obie" Benson (basszanger), Lawrence Payton en Abdul "Duke" Fakir. Tijdens het meest succesvolle gedeelte van hun carrière maakten ze deel uit van de uit Detroit afkomstige platenmaatschappij Motown.

The Four Tops kennen elkaar al sinds de middelbare school. Daar was het ook dat ze met elkaar begonnen te zingen. Ze begonnen onder de naam The Four Aims. In 1956 kregen ze een contract aangeboden bij Chess Records. Om verwarring te voorkomen met The Ames Brothers kozen ze ervoor hun groepsnaam te wijzigen in The Four Tops. Onder contract bij Chess slaagde de groep er niet in potten te breken. Een ontmoeting in 1963 met Berry Gordy zou daar verandering in brengen. Hij bood hen een contract aan bij Motown.

In het begin van hun carrière bij de Detroitse platenmaatschappij namen ze voornamelijk jazznummers op voor een workshop van het bedrijf. Ook fungeerden ze als achtergrondkoor bij sommige andere artiesten bij Motown, zoals The Supremes. Toen in 1964 het beroemde songwriterstrio Holland-Dozier-Holland een instrumentaal nummer had geschreven maar niet wist wat ze er mee moesten doen besloten ze er een tekst bij te verzinnen en er een nummer voor The Four Tops van te maken. Dit nummer werd het beroemde "Baby I Need Your Loving". Het nummer haalde #11 op de Amerikaanse top 100. Hiermee brak een succesvolle periode voor "The Tops" aan.

Na het grote succes van "Baby I Need Your Loving" werd besloten dat The Four Tops geen jazz meer hoefden te doen. Ze behoorden nu tot de primaire artiesten van Motown. Voortaan werden er singles voor hun geschreven. Hun volgende twee singles waren "Without The One You Love (Live's Not Worth While)" #43 en "Ask The Lonely" #24. Niet in staat het succes van de eerste hit te continueren leek het erop alsof de groep er niet in zou slagen de voorkeurspositie binnen Motown waar te maken. Het kwam toch nog goed. De volgende single was namelijk "I Can't Help Myself (Sugar Pie, Honey Bunch) en dit nummer leverde de groep hun eerste #1 hit op. In navolging van deze hit kwamen andere grote hits als "It's The Same Old Song" en "Something About You".

In 1966 schreven Brian Holland, Lamont Dozier en Eddie Holland de tweede #1 hit voor The Four Tops, "Reach Out, I'll Be There", hun grootste, en meest herkenbare hit. Samen met nummers als "My Girl" van The Temptations, "Baby Love" van The Supremes en "I Heard It Through The Grapevine" van Gladys Knight & The Pips en Marvin Gaye is dit nummer nog steeds een van de meest populaire Motownnummers. Ook na dit nummer bleven de Four Tops hits maken, zoals "Bernadette" en (de Tim Hardin-cover) "If I Were A Carpenter".

Toen Holland-Dozier-Holland Motown verlieten, had dit gevolgen voor het succes van The Four Tops en toen Motown in 1972 aankondigde te vertrekken naar Los Angeles verlieten ze het label. Ze kregen een contract bij ABC-Dunhill. Daar ging het weer beter met The Four Tops en kregen ze top 10 hits met "Keeper Of The Castle" en "Ain't No Woman Like The One I've Got". Na een tijdje droogden ook bij ABC-Dunhill de hits op en ging de carrière van de groep als een nachtkaars uit.

In de jaren '80 haalden The Four Tops wel weer een paar hit(je)s met bijvoorbeeld "Loco In Acapulco", maar hierna namen ze bijna geen platen meer op. In 1990 werden The Four Tops geïntroduceerd in de Rock & Roll Hall Of Fame en in 1999 in de Vocal Hall Of Fame. Dit laatste zou een lid echter niet meer meemaken. In 1997 overleed Lawrence Payton aan een hartaanval. Dit was een tragisch moment voor The Four Tops. Zijn plaats werd ingenomen door Theo Peoples. Toen in 2000 Levi Stubbs ook niet meer in staat was om optreden wegens kanker werd Peoples de nieuwe leadzanger en kwam Ronnie McNair in de groep om de lege plek in te vullen. In 2005 was er opnieuw een verdrietig moment voor The Tops. Op 1 juli overleed Renaldo "Obie" Benson na lange tijd ziek te zijn. Zijn plaats werd ingenomen door zoon van Lawrence, Roquel Payton.


20-08-2008 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk wil naar Eurovisie Songfestival
Anouk wil naar Eurovisie Songfestival
Om Anouk te bekijken druk op de foto.

.
Zangeres Anouk wil volgend jaar graag Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. De NOS heeft een bericht daarover in dagblad Sp!ts van dinsdag bevestigd. De omroep heeft contact gehad met het management van de zangeres en haar hartelijk bedankt voor haar aanmelding.

De NOS wil niets zeggen over de kansen die de zangeres heeft. "We hebben momenteel contact met diverse partijen", stelt een zegsvrouw. De omroep besluit pas in het najaar wie de officiële Nederlandse kandidaat wordt. Het evenement vindt half mei 2009 plaats in Rusland.

De 32-jarige zangeres kwam onlangs als winnaar uit de bus van een internetpeiling onder songfestivalfans over wie het beste Nederland zou kunnen vertegenwoordigen op het evenement. Op de tweede plaats stond metalband Within Temptation, op de derde kwam het palingpopduo Nick en Simon.

19-08-2008 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Annie Lennox herstelt van rugoperatie

Annie Lennox herstelt van rugoperatie

Om Why te beluisteren druk op de foto.

.
Zangeres Annie Lennox heeft een rugoperatie ondergaan. De voormalige zangeres van de Eurythmics had last van hevige rugpijn, veroorzaakt door een geknelde zenuw. Een woordvoerder van de Schotse zangeres laat weten dat de operatie succesvol is verlopen en dat Lennox momenteel thuis in Londen herstelt.
De zangeres was door de pijn in haar rug gedwongen om een aids-conferentie in Mexico eerder te verlaten. "Ik heb nog nooit zoveel pijn gehad", liet Lennox voor de operatie weten op haar weblog.

Door de ingreep is de release van haar nieuwste album verplaatst naar begin volgend jaar. Eigenlijk zou de cd al in september 2008 verschijnen.

19-08-2008 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spinners-zanger Pervis Jackson (70) overleden

Spinners-zanger Pervis Jackson (70) overleden

Om Could It Be I'm Falling Love te bekijken druk op de foto.

.
Pervis Jackson, één van de originele leden van de Amerikaanse rhythm-and-blues-vocalgroep The Spinners, is gisteren op 70-jarige leeftijd overleden.

The Spinners begonnen eind jaren vijftig in Detroit als doo-wopgroep. In de jaren zestig stonden ze onder contract bij Motown, maar succes kregen The Spinners pas toen ze in het volgende decennium overstapten naar Atlantic. De groep, die behalve de bas Jackson nog vier leden telde, had hits met nummers als 'Could it be I'm fallin in love', 'Ghetto child', 'Games people play' en 'The Rubberband Man'.

Jackson trad nog tot vorige maand op met The Spinners. De groep telt nu nog twee originele leden, Bobbie Smith en Henry Fambrough.

19-08-2008 om 13:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Isaac Hayes herdacht in Memphis

Isaac Hayes herdacht in Memphis

Om Shaft te bekijken druk op de foto.

.
Soullegende Isaac Hayes is gisteren geëerd tijdens een openbare herdenkingsdienst in zijn thuisstad Memphis. Meer dan drieduizend vrienden en fans bewezen de laatste eer aan de zanger, die ruim een week geleden op 65-jarige leeftijd overleed.
Alfabetisme en mensenrechten
De artiest werd niet alleen geprezen voor zijn muziek maar ook voor zijn humanitaire werk. "Hij was een fantastische man, altijd betrokken", zei predikant en burgerrechtenactivist Jesse Jackson over de man die onder meer een school oprichtte in Ghana. "Hij zette zich in voor alfabetisme en mensenrechten. Hij was er altijd, en daarom zijn wij nu allemaal hier voor hem."
Scientology en Tom Cruise
Tijdens de dienst spraken behalve Jackson dominee Al Sharpton en actrices Anne Archer en Kelly Preston. De laatste twee zijn Scientology-aanhangers, net als Hayes. Het bekende Scientology-gezicht Tom Cruise was niet aanwezig bij de dienst. De acteur had zondag al afscheid genomen van Hayes tijdens een besloten dienst, waarbij ook Denzel Washington en Wesley Snipes aanwezig waren.

Beroerte
Hayes overleed vorige week zondag nadat hij bewusteloos naast een loopband in zijn huis in Memphis was aangetroffen. Er is volgens de politie geen autopsie op het lichaam verricht, maar in documenten die zijn huisarts invulde zou staan dat de artiest overleed aan een beroerte. Hayes was in de jaren zeventig een van de grondleggers van de discomuziek. Tot voor kort was hij te horen in 'South Park'. Voor de animatieserie sprak hij de stem in van Chef, de muzikale schoolkok die voortdurend achter de dames aanzit.

19-08-2008 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Becker ziet verloofde in armen van derde hond

Becker ziet verloofde in armen van derde hond

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/boris-becker-1.jpg
Dé liefdesstory van deze zomer bij onze oosterburen is ongetwijfeld de verloving van Boris Becker (40) met de 25-jarige Sandy Meyer-Wölden, de dochter van de overleden manager van de Duitse ex-tennisheld. De tabloid Bild verkneukelt zich dan ook bij een foto van Sandy in de armen van een andere man en plakt er een op z'n minst beteuterd kijkende 'Boem Boem Boris' achter.

Maar wie is deze derde hond in het spel? Antwoord: Florian Orterer (26). Florian is een miljonairszoon die in Miami economie studeert, maar vorige week speciaal voor het verlovingsfeest in Porto Cervo naar Sardinië kwam afgezakt.

Florian en Sandy zijn blijkbaar de beste vrienden, die zowel al in München als Berlijn samen woonden. "We zijn zoals broer en zus", zegt Florian in Bild. "We kennen elkaar al vijftien jaar." Dus 'gewoon goeie vrienden?', wou Bild nog weten. "Veel meer dan dat!", antwoordde Florian. Maar Boris moet niet jaloers zijn hoor. Ook met hem ben ik goed bevriend.

19-08-2008 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hulk Hogan liever homo dan terug bij ex

Hulk Hogan liever homo dan terug bij ex

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hulk-hogan.jpg
Tussen de worstelaar Hulk Hogan en zijn ex-vrouw Linda komt het niet meer goed. De Amerikaanse kleerkast Hogan was te gast bij de 'Bubba Love Spunge Show' toen hij zijn ex-vrouw Linda Hogan verbaal zwaar aanpakte. De PETA-activiste Linda was immers met een bonten muts gefotografeerd, waarvan de Hulk gebruik maakte om haar even uit te maken.

Spuuglelijk
"Ze ziet er met dat bont verschrikkelijk uit", aldus Hogan. Waarop de presentator van het programma nog wat zout in de open wonde strooide. "Ik zou nog liever homo zijn dan met jouw ex te moeten slapen. Ze ziet er spuuglelijk uit!" De enige reactie van Hulk daarop was een schaapachtig lachje.

Onvoorwaardelijke liefde
Linda is inmiddels samen met een negentienjarige toyboy. Recent stelde de Hulk nog dat hij altijd onvoorwaardelijk van zijn ex-vrouw zou blijven houden. De worstelaar heeft blijkbaar een kort geheugen.

19-08-2008 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voogdijzaak kost Britney 475.000 euro

Voogdijzaak kost Britney 475.000 euro

Om Break The Ice te bekijken druk op de foto.

.
De aanslepende voogdijstrijd zou Britney Spears meer dan 475.000 euro lichter kunnen maken. In de rechtszaak tegen haar ex Kevin Federline waarmee ze uiteindelijk slechts bezoekrecht over haar zonen Sean Preston (2) en Jayden James (23 maanden) verwierf, hebben twee advocatenkantoren haar een totaal van 380.000 euro aangerekend, zo blijkt uit gerechtelijke documenten.

Dure advocaten
Daar bovenop verklaarde Britney zich akkoord om ook de gerechtskosten van Federline te betalen, en die belopen 170.000 euro. De meest gepeperde rekening komt van raadsvrouw Stacy D. Phillips, die 320.000 euro claimt voor vier maanden werk. Laura Wasser, die in juni de zaak overnam, stuurde Britney een rekening van 40.000 euro. Zij beklonk het akkoord tussen Britney en Kevin: hij kreeg de volle voogdij, zij kreeg bezoekrecht.
Drie keer per week bij mama
Sean Preston en Jayden James mogen drie keer per week bij hun moeder zijn en ten minste twee nachten blijven slapen. Begin dit jaar werd het bezoekrecht van Spears door de rechter ingetrokken, wegens haar verontrustende en destructieve gedrag. De 26-jarige popzangeres heeft haar zoontjes toen twee maanden niet gezien.

Spears en Federline trouwden vier jaar geleden. Vorig jaar juli werd de scheiding tussen de zangeres en haar voormalige achtergronddanser definitief. Federline heeft sinds begin dit jaar de volledige voogdij over de twee spruiten. De popster moet haar ex-man maandelijks bijna veertienduizend euro betalen. Britney en haar vader Jamie, die haar zaken behartigt, hebben al laten verstaan dat ze de advocaatskosten zullen aanvechten. Waarvoor ze, u raadt het al, weer een nieuwe advocaat zullen inhuren en betalen. Of niet.

19-08-2008 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voelen
Voelen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Zhang-Ziyi-038.jpg

Ik wil je voelen,
handen die me strelen,
je lippen in mijn nek
en ogen die me iets bevelen.

Ik wil je voelen,
heel dicht tegen me aan,
zodat ik je hart voel kloppen
en me helemaal kan laten gaan.

Ik wil je verlangen voelen,
ik sla mijn benen om je dijen,
zodat ik alvast, diep in mijn gedachten,
Met jou, heel intens kan vrijen.

19-08-2008 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrij
Vrij

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Renee-Zellweger-006.jpg

ik verlang naar de wind door mijn haren

de zon die mijn lichaam verwarmt

als ik verder loop langs verlaten stranden

ik wil vrij zijn, alleen maar vrij

 

laat me gaan, laat me vrij

Ik voel me als een gekooide vogel

ik weet zeker dat ik nu weet hoe dat voelt

een vogel in een kooi, dat is nooit zo bedoeld

 

vogels moeten hun vleugels uitslaan

Vogels moeten kunnen vliegen

vrij hoog boven in de lucht,
 
dus laat me vrij
ik wil zweven en fladderen
 zonder al teveel gemaar en gezucht
 
en wees niet bang, ik kom terug.

19-08-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
18-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Goede Doel werkt aan nieuwe cd

Het Goede Doel werkt aan nieuwe cd

Om België te beluisteren druk op de foto.


.
Henk Temming en Henk Westbroek van Het Goede Doel zijn bezig met een nieuwe cd. Dat vertelde Temming maandag in het radioprogramma van Ruud de Wild op Q-music. "We zijn bezig. We hebben al zo'n acht nummers klaar. Ze moeten nog wel worden opgenomen, maar in demovorm zijn ze klaar."

In april kwamen de muzikanten voor het eerst in bijna twintig jaar weer met een studioalbum, 'Gekkenwerk', dat gratis te downloaden is. Als tegenprestatie werd van de fan gevraagd om donateur te worden van de stichting Viafrica, een organisatie die in Afrika ICT-opleidingstrajecten realiseert. Of het nieuwe album ook gratis wordt verspreid, is niet bekend. Ook is nog niet duidelijk wanneer het wordt uitgebracht

18-08-2008 om 18:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man Madonna voert lofrede op verjaardagsfeest

Man Madonna voert lofrede op verjaardagsfeest

Om La Isla Nonita te bekijken druk op de foto.

.
Zaterdagavond organiseerde Guy Ritchie een spetterend verjaardagsfeest voor Madonna, die vijftig werd. Met een speech die hoog scoorde op de tranentrekkersschaal, maakte hij brandhout van de geruchten als zouden de twee op scheiden staan. In de Londense nachtclub Volstead bracht Ritchie voor negentig gasten hulde aan Madonna's indrukwekkende carrière. Hij zei hoe trots hij is haar man te zijn en voegde er aan toe: "Ze ziet er beter uit dan ooit. Ik ben zo trots, ik hou zoveel van haar".

Dochter zingt
Voor wie toen nog niet aan het snotteren was, zong Madonna's elfjarige dochter Lourdes 'Never Alone' uit de musical 'Fame'. Vervolgens vermande Madonna zichzelf en gaf ze een speech van maar liefst een halfuur waarin ze haar vrienden en familie bedankte.
Koningin van de dansvloer
De rest van de avond was het feestvarken niet van de dansvloer weg te slaan. Het leek wel op een generale repetitie voor haar wereldtournee, die aanstaande zaterdag van start gaat in Cardiff. Ze danste de hele tijd op haar eigen muziek en kreeg daarbij het gezelschap van haar kinderen Lourdes, ROcco en David. Guy deed wat elke zichzelf respecterende echtgenoot zou doen: hij sloeg alles gade van aan de bar, pint in de hand.

Veertig van de negentig gasten waren dansers van Madonna. De barrekening van Guy liep op tot 25.000 euro.

18-08-2008 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potter kan schoenveters niet strikken

Harry Potter kan schoenveters niet strikken

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/harry-potter-1.jpg
Hij speelt tovenaarsleerling Harry Potter, die met een berekende beweging van zijn toverstaf de meest waanzinnige dingen doet. Maar in het echte leven kan Daniel Radcliffe zijn schoenveters niet strikken.
'Onhandig en lomp'
Hij lijdt immers aan dyspraxie, een vaak voorkomende neurologische aandoening waardoor patiënten het moeilijk hebben met fijne motoriek. Zelfs de meest eenvoudige taken worden een heuse opdracht en mensen die aan dyspraxie lijden krijgen nogal vaak de stempel 'onhandig en lomp'.
Zegen
Toch vindt Radcliffe zijn handicap een zegen, want het heeft hem geïnspireerd om te beginnen acteren. De 19-jarige Radcliffe mocht audities voor filmrollen beginnen doen nadat zijn moeder had besloten dat hij wat extra zelfvertrouwen nodig had. Op school lukte het namelijk niet zo goed.

Milde vorm
De woordvoerster van Radcliffe bevestigt: "Ja, Daniel heeft dyspraxie, daar heeft hij nooit een geheim van gemaakt. Gelukkig heeft hij een zeer milde vorm van de aandoening, wat ervoor zorgt dat hij enkel last heeft met het strikken van zijn veters en ook een bijna onleesbaar handschrift heeft".

18-08-2008 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diva Tyra Banks laat talkshowpubliek wachten

Diva Tyra Banks laat talkshowpubliek wachten

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tyra-banks.jpg
Tyra Banks heeft het publiek voor haar talkshow afgelopen week twee uur laten wachten. De presentatrice stond backstage met medewerkers te kletsen en grapjes te maken, meldde een bezoeker van de talkshow aan de Amerikaanse krant New York Post. "Ze bleef maar kletsen", vertelde een gast uit het publiek. "Je kon horen dat ze maar bleef doorgaan, want ze stond direct achter het gordijn van het podium."

Slecht humeur
Ook toen de show van start ging toonde het 34-jarige topmodel waar divagedrag. Ze had volgens de bezoeker een slecht humeur. "Toen ze binnenkwam, repte ze met geen woord over de twee uur die we hebben zitten wachten. Ze groette niet en reageerde kil op iedereen."

Egocentrisch
Een andere gast uit het publiek vertelde dat de actrice tijdens de show, die in het teken stond van beginnende modellen, uitsluitend over zichzelf praatte. "Tyra bleef maar zeggen: 'toen ik model was', en liet de modellen bijna niet aan het woord", verklaarde de bezoeker. "Het ging alleen maar over haar, zoals gewoonlijk."

Ballonnen
Ter afsluiting van de show leidde Banks de gasten naar buiten om ballonnen op te laten. "Het was zo ongeorganiseerd, mensen vielen over de pers die buiten stond te wachten en er werden bijna twee kleine meisjes vertrapt", zo vertelde de gast. Een woordvoerder van het programma wilde geen commentaar geven.

18-08-2008 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordzomer voor festivals


Recordzomer voor festivals

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_472535.jpg
De muziekfestivals hebben een absolute recordzomer achter de rug. Nooit eerder zakten tijdens één zomer zoveel mensen naar een weide of stadsplein af voor livemuziek. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

In totaal werden op de grote festivals ruim 1,2 miljoen festivalgangers geteld. Topper is Rock Werchter dat liefst 319.000 bezoekers trok. Pukkelpop komt op de tweede plaats met 152.000 bezoekers.

Dat voor al dat moois een hoge prijs betaald moest worden, leek de festivalgangers niet te storen, schrijft de krant nog.

18-08-2008 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij bent mijn vrouw
Jij bent mijn vrouw

De afbeelding “http://img99.imageshack.us/img99/3073/diaz101024x768iu8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

18-08-2008 om 09:13 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
17-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney voor zesde keer opa

Paul McCartney voor zesde keer opa

Om A Day In The Live te bekijken druk op de foto.

.
Paul McCartney is met zijn nieuwe vriendin, met wie hij in de VS op vakantie was, naar Engeland gevlogen om er zijn zesde kleinkind te bezoeken. De 66-jarige voormalige Beatle was met Nancy Shevell een roadtrip langs Route 66 aan het maken maar ondebrak de trip nadat zijn oudste dochter Mary (38) haar derde kind kreeg, een zoontje.

"Paul is in de wolken en kon niet wachten om zijn nieuwe kleinkind te zien. Hij ziet Nancy zo graag dat hij wilde dat ze er bij was", aldus een bron in de Daily Mirror. Over enkele dagen zal McCartney terug naar de VS vliegen om er zijn roadtrip met Nancy verder te zetten.
Mary McCartney heeft twee zonen met haar ex Alistair Donald, Arthur (8) en Elliot (5). De pasgeborene is haar eerste kind met haar nieuwe vriend, Simon Aboud.

Pauls tweede dochter, Stella (36) heeft drie kinderen met haar echtgenoot Alasdhair Willis: Miller (3), Bauley (1) en Beckett (7 maanden).

17-08-2008 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Ronnie Drew van The Dubliners overleden

Zanger Ronnie Drew van The Dubliners overleden

Om Whiskey In The jar te bekijken druk op de foto.

.
Ronnie Drew, zanger van de traditionele Ierse folkband The Dubliners, is vandaag in een privéziekenhuis in Dublin op 73-jarige leeftijd overleden na een slepende ziekte. Dat heeft de Ierse nationale omroep RTE gemeld op gezag van zijn zoon Phelim.
Drew was in 1962 stichtend lid van The Dubliners, een band die wellicht meer dan welke andere de traditionele Ierse volksmuziek over de hele wereld populair heeft gemaakt en gepromoot.

De Ierse premier Brian Cowen noemde de overleden zanger een "icoon van de Ierse muziek in de vijf laatste decennia. Zijn unieke zangstem was bij velen in de wereld geliefd".

De Ierse president Mary McAleese noemde de overledene een "kampioen van de traditionele Ierse muziek". Hij "gaf ons uniek muzikaal erfenis een nieuw élan en opfrisbeurt".

De veel tourende Dubliners maakten vooral Ierse drinkliedjes populair als 'Seven Drunken Nights', 'Dirty Old Town' en 'Whisky in the Jar'.
Op vrijdag 10 oktober was een optreden van de groep voorzien in de Koningin Elizabethzaal in Antwerpen.

17-08-2008 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gary Glitter keert dinsdag terug naar Londen

Gary Glitter keert dinsdag terug naar Londen

Om Leather in the gang te bekijken druk op de foto.


De Britse glamrocker Garry Glitter, die in 2006 in Vietnam was veroordeeld tot drie jaar cel wegens seksueel misbruik van minderjarigen, keert terug naar Groot-Brittannië. Dinsdag komt hij aan op een Londense luchthaven, zegt het Britse agentschap PA.

Hij zal er door de politie worden opgewacht en geregistreerd als seksueel delinquent. Hij zal ook moeten melden waar hij gaat wonen.
Glitter werd in november 2005 in Vietnam op verdenking van seksueel misbruik van twee elfjarige meisjes opgepakt en in maart 2006 veroordeeld tot drie jaar. In het kader van een gunstmaatregel werd de straf gereduceerd, zodat hij nu de gevangenis kan verlaten. Hij moet wel Vietnam verlaten..

17-08-2008 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mayer steekt loftrompet over Aniston na breuk

Mayer steekt loftrompet over Aniston na breuk

Om Your Body Is Wonderland te bekijken druk op de foto.

.
Jennifer Aniston hoeft niet bang te zijn dat haar kersverse ex John Mayer kwaad over haar spreekt. "Jennifer is de slimste, meest intellectuele vrouw die ik ooit heb ontmoet", vertelt de 30-jarige muzikant aan People. Begin deze week werd duidelijk dat de twee uit elkaar waren.

"Ik wilde alleen zijn"
Leugens noch vreemdgaan liggen volgens Mayer ten grondslag aan de breuk. Toch ging het mis. "Mensen verschillen van elkaar, hebben een andere chemie", licht hij toe. "Ik heb de relatie beëindigd om alleen te kunnen zijn. Ik ga niet haar tijd verspillen als iets niet goed voelt."

Tong gedraaid met Perez Hilton
De romance tussen Mayer en de negen jaar oudere Aniston begon vier maanden geleden. Recente speculaties over een huwelijk werden deze week gelogenstraft toen het nieuws over hun breuk bekend werd.

John Mayer was vroeger het vriendje van Jessica Simpson. Showbizzblogger Perez Hilton beweerde eerder dit jaar dat hij John tijdens een feestje een prinsheerlijke tong draaide terwijl Jessica goedkeurend toekeek

17-08-2008 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!