Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marktrock klokt af op 120.000 bezoekers

Marktrock klokt af op 120.000 bezoekers

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/marktrock-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het voorbije Leuvense stadsfestival Marktrock heeft volgens de organisatoren verspreid over de drie dagen zo'n 120.000 mensen naar de universiteitsstad gelokt. Zo'n 28.000 betaalden voor een concert op de Oude Markt, de overigen kwamen voor de gratis randanimatie op de Vismarkt, het De Layensplein of Grote Markt. Zowel voor de Leuvense politie als het Rode Kruis was het een bijzonder rustig festival.

Gisteren zorgde Anouk na goede concerten van vooral Arsenal en Monza voor een schitterend orgelpunt van de 26e editie van Marktrock. De Oude Markt liep net als zaterdag behoorlijk vol met zo'n 10.000 personen wat het streefdoel was voor organisator The Entertainment Group. Enkel op vrijdagavond (8.000 aanwezigen) werd deze niet gehaald. "Financieel zal het hierdoor kantje boordje worden", aldus woordvoerder Clem Robeyns. Met de Sugababes die vrijdagavond op het laatste moment niet kwamen opdagen werd een overeenkomst over de gage bereikt. Het secretariaat kreeg een tiental boze telefoons van mensen die speciaal voor deze groep een ticket gekocht hadden. Tickets werden echter niet terugbetaald.

Naast TEG was ook de Leuvense politie en het Rode Kruis bijzonder tevreden over het verloop van het festival. De politie moest slechts 12 personen bestuurlijk aanhouden wegens dronkenschap. Iets minder dan 200 voertuigen diende te worden versleept, net als 5 bromfietsen en 366 fietsen. Vooral het aantal weggehaalde fietsen is dit jaar bijzonder hoog. De politie wil daaromtrent volgend jaar extra campagne gaan voeren.

11-08-2008 om 12:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Becker doet het met dochter van overleden manager

Becker doet het met dochter van overleden manager

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/boris-becker.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Boris Becker houdt er na een lonende tenniscarrière een aardig leven op na. De Duitser is vooral actief in het golfen, gaat geregeld op vakantie en heeft al menig model versleten. Maar het liefst van al koppelt 'boem boem Boris' die drie zaken in één. Zoals de Duitse tabloid 'Bild' het voorbije weekend vaststelde: Becker genoot er onder de Balearische zon tijdens een golftoernooitje van het gezelschap van een knappe blondine. Boris zou Boris natuurlijk niet zijn, mocht die blondine niet iet of wat standing hebben. Zijn nieuwste verovering, Alessandra 'Sandy' Meyer-Wölden, is de dochter van zijn gewezen manger, Axel Meyer-Wölden, die op 56-jarige leeftijd overleed.

Al dagen is Boris met Sandy onderweg. Na een golftoernooi in Mallorca trokken ze samen naar het naburige eiland Formentera. Om daarna terug naar Mallorca te gaan, waar Sandy Boris gewillig in het nektapijt wrijft. De entourage van Sandy ontkent in alle toonaarden dat er iets moois bloeit tussen beiden. "Ze zijn enkel goeie vrienden", dicteerde Sandy aan haar pr-agente. Udo Walz, een 'vertrouweling' van de knappe blonde, laat weten dat de twee al van in Sandy's kindertijd bevriend zijn. Sandy heeft trouwens wat met tennissers: ze is de ex van de Duitser Tommy Haas.

11-08-2008 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer dan 100.000 bezoekers op Lokerse Feesten

Meer dan 100.000 bezoekers op Lokerse Feesten

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_466473.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De organisatoren van de Lokerse Feesten op de Grote Kaai zijn bijzonder tevreden met de 34ste editie, die vandaag afsluit met optredens van Buffalo Tom, Alanis Morissette en The Scabs.

Muzikaal perfect
"Afhankelijk van de opkomst in de nacht van zondag op maandag schatten we het bezoekersaantal tussen de 100.000 en de 110.000", zegt voorzitter Jan Cools van de vzw Lokerse Feesten.
"We halen ruimschoots het bezoekersaantal dat we begroot hadden", zegt Cools. "Ook over de drankverkoop zijn we bijzonder tevreden. We hebben nog een feestnacht te gaan en hebben al meer drank verkocht dan vorig jaar. De beste verkoop realiseerden we op de punkavond met het optreden van onder meer de Sex Pistols. Ook de eerste avond met Milk Inc was een groot succes qua publieksopkomst. Muzikaal verliep alles perfect. Met de programmatie zorgden we ervoor dat we ook succes kenden op avonden met mindere weersomstandigheden."

Fonnefeesten
De Fonnefeesten aan de Oude Vismijn en het festival Polifonics aan het stadspark kenden, op enkele regenachtige dagen na, ook een geslaagde editie. Volgens de lokale politie zaten de Fonnefeesten enkele malen bijna aan hun maximumcapaciteit qua bezoekers.
De tiendaagse feestweek verliep zonder grote incidenten. De politie stelde wel verscheidene processen-verbaal op voor onder meer openbare dronkenschap, vandalisme, gauwdiefstal, opzettelijke slagen en foutief parkeren. Drie mannen en een vrouw uit Lokeren werden opgepakt omdat ze drankjetons voor de Lokerse Feesten hadden vervalst.

11-08-2008 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soullegende Isaac Hayes op 65-jarige leeftijd overleden

Soullegende Isaac Hayes op 65-jarige leeftijd overleden

Om Walk On By te beluisteren druk op de foto.


Isaac Hayes, een Amerikaanse legende van de soulmuziek, is zondag op de leeftijd van 65 jaar overleden in zijn huis in Memphis, Tennessee. Dat meldt de lokale politie.

Shaft
Isaac Hayes was zanger, componist en schrijver van muzieknummers. Hij won in 1972 een Oscar voor beste filmmuziek voor de film 'Shaft'. Hij sprak ook jarenlang de stem in van het personage Chef in de populaire cartoonreeks South Park. Volgens de politie vond zijn familie hem zondag bewusteloos en waren reanimatiepogingen tevergeefs.

11-08-2008 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regen
Regen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angela-taylor1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

11-08-2008 om 09:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
10-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole & Hugo winnen 'Radio 2 Zomerhit 2008'

Nicole & Hugo winnen 'Radio 2 Zomerhit 2008'

Om Pastorale te bekijken druk op de foto.

.
Nicole & Hugo hebben met 'Pastorale' de hoofdprijs weggekaapt tijdens Radio 2 Zomerhit 2008 op het strand van Sint-Laureins in Westende. Ook Free Souffriau, Wim Soutaer, Kate Ryan en Clouseau vielen in de prijzen.

'Pastorale'
De hoofdprijs, de 34ste Zomerhit, mochten Nicole & Hugo zaterdagavond in ontvangst nemen. Zij haalden het met hun versie van 'Pastorale'. Ze wonnen eerder al 'Zo is er maar één' met het nummer en ze stonden wekenlang in de hitlijsten. Ze schrijven met het binnenhalen van de award twee keer geschiedenis: het is de eerste keer dat de prijs wordt uitgereikt aan een ouder nummer en het is de eerste award voor het duo.

Free Souffriau wist uiteindelijk twee prijzen te halen. Als Mega Mindy was ze de beste in de nieuwe categorie 'Kids Pop' waarbij gekeken werd naar artiesten die zich specifiek richten op het jonge publiek. Ze won de prijs met 'Toby Toby'. Free haalde het daarnaast ook in de categorie 'Doorbraak'. Dat heeft ze te danken aan haar winst bij Steracteur Sterartiest en haar derde plaats in Zo is er maar één.

Wim Soutaer
De prijs voor het beste lied ging dan weer naar Wim Soutaer met 'Slaap je hier vannacht'. Wim werd in 2003 derde in Idool. Vijf jaar geleden won hij al eens in deze categorie met 'Allemaal'. De prijs voor de beste clip ging niet geheel onverwacht naar Kate Ryan met 'Ella elle l'a', een cover van een liedje van France Gall. Kate won eerder als eens de prijs van de doorbraak (2002).

Ook Clouseau mocht niet in het rijtje ontbreken en won uiteindelijk in de categorie beste performance en dat hebben de gebroeders Wauters uiteraard te danken aan hun concertenreeks Clouseau 20 in het Sportpaleis. Ze verzamelden eerder al zes awards: in 1989 kaapten ze de trofeeën van beste lied, doorbraak en zomerhit weg. In 2002 de prijs van beste lied, in 2004 die van beste performance en vorig jaar nog die van beste clip.

10-08-2008 om 17:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bronski
Bronski
Om Smalltawn Boy te bekijken druk op de foto

.

10-08-2008 om 17:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dance Parade Rotterdam lokt 400.000 man

Dance Parade Rotterdam lokt 400.000 man

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_466037.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De twaalfde editie van de Dance Parade heeft volgens de organisatie zowat 400.000 mensen naar het Nederlandse Rotterdam gelokt. Veertig wagens met dj's, met als uitsmijter een truck waarop de wereldberoemde Britse dj Carl Cox draaide, trokken zonder noemenswaardige problemen door het centrum van Rotterdam.

Honderden dj's en dansers haalden alles uit de kast om de Rotterdamse straten om te toveren tot een groot festivalterrein. Alle dancemuziekstijlen waren vertegenwoordigd: van hard tot zacht. Vooral de trucks met de harde deunen, hadden veel aanhang. Mensen liepen hier massaal achteraan of gingen helemaal uit hun dak vanaf de zijkanten.

10-08-2008 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nirvana
Nirvana
Om Smells Like Teen Spirit te bekijken drukop de foto.

.
Nirvana was een grunge-trio uit Seattle (VS). Nirvana wordt samen met de Amerikaanse bands Pearl Jam, Soundgarden en Alice In Chains beschouwd als de grondlegger van de grungestroming in de moderne popmuziek. Nirvana was een van de meest succesvolle en invloedrijke bands uit de jaren negentig.

In de vele nummers van Nirvana zitten consequent bepaalde thema's zoals afstomping, verveling, vervreemding, depressie en identiteitsproblemen. Vaak wordt de bedoeling verstopt onder een oppervlakkig beeld van woede en/of waanzin. Een enkel liedje, zoals Turnaround (Incesticide) verkondigt een politieke mening, maar dat is voor Nirvana vrij ongebruikelijk (dit is dan ook een cover van Devo). Die mening verkondigden de bandleden wel regelmatig tijdens de gebruikelijke 'banter' tussen de liedjes door, samen met hun befaamde 'anti-rockstar humeur'. Nirvana is een antwoord op de overheersing van de hair metal in die tijd, en wordt beschouwd als de band waarmee de voornamelijk suburban jeugd van Generation X zich het meest mee associeerden, wat hun grote succes in de VS, maar ook in het buitenland verklaart.

Nirvana's onderwerpen zijn duidelijk verwant aan het karakter van de songwriter Kurt Cobain. Bij Nirvana en Kurt Cobain komt een probleem zeer duidelijk naar voren waar alle alternatieve muzikanten last van hebben: de tegengestelde wensen om succesvol en beroemd te zijn, en tegelijkertijd jezelf en onafhankelijk (van de platenverkopen, verwachtingen, enz.). Hoewel Kurt Cobain van kinds af een rockster wilde zijn, wilde hij niet de verantwoordelijkheden en vaak apathische en banale omstandigheden van de showbizz ondergaan.

Enkele teksten waarin de typische Nirvana-thema's goed zichtbaar zijn:

I wish I was like you / Easily amused (All Apologies)
I’ve been locked inside your heart-shaped box for weeks (Heart-Shaped Box )
I'm so happy / 'cause today I've found my friends / They're in my head (Lithium)
I'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you / We've broke our mirrors (Lithium)
Don't tell me what I wanna hear / Afraid of never knowing fear (Lounge Act)
Hate me / Do it and do it again
Waste me / Rape me my friend (Rape Me)*
Here we are now / Entertain us (Smells Like Teen Spirit)**

(*) Deze controversiële tekst heeft flink wat stof doen opwaaien in feministische kringen. Cobain verklaarde in een interview dat het wel bedoeld was als een beschrijving van een verkrachting, maar ook als een aanklacht daartegen. De dader wordt als karmische straf zelf verkracht in de gevangenis.
(**) Een zinnetje dat Cobain vaak sarcastisch opperde als hij op een feestje aankwam.



10-08-2008 om 10:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond
Vanavond

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alexis-Bledel-018.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

ga vanavond heerlijk op de bank liggen lui zijn
kaarsjes aan wat lekkere nootjes en een fles wijn
en denk dat ik een griezelige film ga kijken
ga morgen de afwas wel doen en kleren strijken

vanavond even een lekker avondje voor mij alleen
geen drukke discotheken en wilde mensen om me heen
nee alleen ik met mijn lieve snoesepoes dicht bij mij
heerlijk zo een avondje rustig kalm en vrij


Fijne avond allemaal

10-08-2008 om 02:32 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
09-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rechtszaak om vermogen Tim Burton afgewezen

Rechtszaak om vermogen Tim Burton afgewezen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tim-burton.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een door de ex-vriendin van filmregisseur Tim Burton aangespannen rechtszaak over zijn vermogen is in hoger beroep afgewezen door een Amerikaanse rechter. Een zitting die volgende week zou dienen in de langlopende zaak komt hiermee te vervallen.

Financiële steun
Lisa Marie beweert in de zaak dat de nu 49-jarige filmregisseur na hun breuk heeft beloofd dat hij haar de rest van haar leven financieel zou ondersteunen. Later zou ze via een truc van haar aanspraken zijn beroofd, waardoor ze het nu moet doen met 'slechts' 3,5 miljoen euro.

Marie stelt dat de advocaat die ze kort na de breuk raadpleegde onder één hoedje speelde met Burton. Hij zou haar hebben overgehaald om een contract te ondertekenen waarmee ze overeenkwam niet langer aanspraak te maken op bezittingen van Burton. Ze ontving in ruil daarvoor het bedrag van 3,5 miljoen euro. Eerder had een lagere rechter in het voordeel van Marie geoordeeld en bepaald dat de zaak moet worden behandeld. Marie's advocate liet weten het besluit van deze week aan te vechten. Zij zegt te verwachten dat de rechter uiteindelijk toch een oordeel zal vellen in de zaak.

Helena Bonham Carter
De regisseur en het voormalige Calvin Klein-model waren tien jaar samen toen Burton het in 2001 uitmaakte. Tijdens de opnamen van 'Planet of the apes', waarin Marie ook een rolletje speelde, was Burton verliefd geworden op hoofdrolspeelster Helena Bonham Carter. De twee zijn nog steeds samen en kregen in december hun tweede kindje, dochter Indiana Rose.

09-08-2008 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey gaat huwelijk vieren met groot feest

Mariah Carey gaat huwelijk vieren met groot feest

Om Without You te bekijken druk op de foto.

.
Mariah Carey gaat haar huwelijk na ruim drie maanden groots vieren. Dat vertelden bronnen tegen The New York Post. De diva zou altijd al hebben gedroomd van een groot feest. De zangeres trouwde eind april met Nick Cannon op de Bahama's, in het gezelschap van een beperkt aantal intimi. De tortelduifjes kenden elkaar nog maar kort en menigeen fronste zijn wenkbrauwen bij deze stap.

Nog deze maand huurt de 38-jarige zangeres voor een week een accommodatie af in East Hampton, voor bijna negentigduizend euro. Niet dat het feest de hele week duurt; ze wil ook een rustige tijd doorbrengen met haar man. Op het exclusieve feest zouden alleen mensen mogen komen die het bruidspaar een cadeau van de huwelijkslijst van het luxe warenhuis Bergdorf Goodman meebrengen.

Het gerucht gaat dat Carey en Cannon de accommodatie in East Hampton, met tien slaapkamers en acht hectare grond, ook willen kopen. De vraagprijs bedraagt een slordige dertien miljoen euro.

09-08-2008 om 10:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste Marktrockdag lokt 30.000 bezoekers

Eerste Marktrockdag lokt 30.000 bezoekers

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_465688.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De eerste Marktrockdag heeft gisteren volgens de organisatoren iets meer dan 30.000 bezoekers naar de Leuvense binnenstad gelokt. De Oude Markt, waar het hoofdpodium stond en waar inkom diende betaald te worden, kreeg 8.000 over de vloer, de omliggende straten waar gedanst (De Layensplein) of gratis opgetreden (Vismarkt) werd zo'n 25.000, al is deze laatste schatting van de organisatoren wellicht wat aan de optimistische kant.

Geen Sugababes
De eerste dag werd overschaduwd door het afzeggen van de Sugababes. De crew had 's namiddags al gesoundchecked toen rond 16u30 het bericht kwam dat de groepsleden in Londen niet op de trein richting Leuven waren gestapt omdat één van hen geveld was door een zware buikgriep. "We zijn als zot beginnen zoeken naar een vervanger tot om 18u01 het bevrijdend bericht kwam dat Goose kon komen", aldus organisator Clem Robyns. Hij heeft geen weet van mensen die de terugbetaling van hun ticket eisten. Wat de financiële consequenties zijn wist Robyns vrijdagavond nog niet te zeggen.

Publieksstrekker Sandrine
Door de aanhoudende regen was er overigens voor de eerste optredens op de Oude Markt - Isabelle A en Tim Vanhamel - nauwelijks volk. Tom Helsen en vooral Clement Peerens Explosition zorgden voor de eerste hoogtepunten op een ondertussen voor een groot deel volgelopen Oude Markt. Vooral Clement Peerens zorgde voor veel ambiance met hits als Dikke Lu en een eigen versie van Whole Lotta Rosie van AC/DC. Ook Goose bevestigde nadien hun ijzersterke live-reputatie. Op de Vismarkt deed in de late avond Sandrine het plein helemaal vollopen en op het De Layensplein speelde Zaki een zeer dansbare DJ-set.

Anouk sluit af
Het festival kent tot nog toe een bijzonder rustig verloop. De hulpdiensten hebben nauwelijks werk om handen. De Leuvense politie had vrijdagavond om 22 uur een 100-tal verkeerd gestalde fietsen weggehaald. Dat was ook het geval met 42 wagens. De headliners zaterdag zijn Hooverphonic, Soulsister en Raymond van het Groenewoud. Zondag sluit Marktrock af met onder meer Anouk, Arsenal en Scouting for Girls. Dan zal ook blijken wie de winnaar is van de straatmuzikantencompetitie.

09-08-2008 om 10:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon Webbe
Simon Webbe
Om No Worries te bekijken druk op de foto.

.

Simon Solomon Webbe (Manchester, 30 maart 1979) is een Britse zanger.

Webbe zat tot 2005 in de populaire boyband Blue, waarna hij solo verder ging. Het leverde hem begin 2006 een enorme hit op met No worries die tweemaal platinum opleverde in Engeland. Het nummer behaalde een nummer 2 notering in de Top 40, en werd één van de grootste hits van dat jaar. Zijn debuuthit kwam van het album Sanctuary, waar ook de opvolger After all this time op stond.

Begin 2007 verscheen het tweede album van Webbe, dat Grace heet. Coming Around Again is hiervan de eerst uitgebrachte single.


09-08-2008 om 09:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend
Weekend

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/weekend-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

De kurk ploft neer op aarde
van 6 hoog, een prachtgetal

en dan drinken we
op het leven
wij, jij, ik

ogen ontmoeten ogen
"jij ondeugd" fluister je

langzaam drupt champagne
via kin naar dal van borst
een scheutje meer
voor kabbelend straaltje
huivering en tepels strak

dan jouw mond
je zalige tong
drinken van mijn zachte zoet
handen kneden
blossen ontwaken
eerst de wang
en dan de rest

nachtgewaad van pure zijde
glijdt als vanzelf het lichaam af
gretiger wordt het vuurverlangen
geluid van stilte ruw verbroken

huid op huid
"cheek to cheek"
laat ons dansen
in onze lust


09-08-2008 om 03:21 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
08-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Café Madonna vraagt oneerlijke prijzen

Café Madonna vraagt oneerlijke prijzen

Om Hung Up te bekijken druk op de foto.


In Groot-Brittanië loopt een onderzoek naar 'The Punchbowl', het café van Madonna en haar man Guy Richie, dat meldt de Daily Mail. De pub zou verschillende prijzen aanrekenen aan toeristen en 'locals'.

Achttiende eeuws
Madonna en haar man kochten het achttiende eeuws café in februari voor 2,5 miljoen pond - dat is zo'n 3,75 miljoen euro - van hun vriend
Greg Foreman, zoon van de gangster Freddie Foreman.

Onbekende prijzen
Er loopt een onderzoek naar de pub nadat klanten hadden geklaagd dat hen verschillende prijzen werden aangerekend op een week tijd. Ook hangen de prijzen van de consumaties nergens uit.

Twee maten, twee gewichten
Toen het barpersoneel - in plaats van de gebruikelijke 3,50 pond - 3,90 pond vroeg aan de 52-jarige Brian Richardson voor een pintje, eiste die een verklaring. Volgens Richardson antwoordde de barman "dat hij hem niet had herkend", wat erop kan wijzen dat het personeel een 'twee maten, twee gewichten'-systeem hanteert voor toeristen en 'locals'.

In het slechste geval moet het café van Madonna en Richie de deuren sluiten na het onderzoek.

08-08-2008 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono: ''The Edge is de Van Gogh van de muziek''

Bono: ''The Edge is de Van Gogh van de muziek''

Om Bono & Pavarotti te bekijken druk op de foto.


Bono noemt zijn gitarist The Edge een genie, en vergelijkt hem met Vincent Van Gogh. Bono deed dat in een reactie op een positieve bespreking in Rolling Stone naar aanleiding van de heruitgave van het album 'Boy'. Hoewel Bono best bewondering heeft voor zijn bassist Adam Clayton en drummer Larry Mullen, wijst hij The Edge aan als het muzikale brein van U2.

"Het geniale van The Edge ligt daarin dat hij van een blanco blad begint, hij is niet aan bluespatronen gebonden zoals elke gitarist die ooit naar Led Zeppelin heeft geluisterd. The Edge heeft nieuwe kleuren aan het spectrum van de rock toegevoegd. Kleuren die nu op zijn naam staan. Stel je voor, dat je een kleur bezit. Zoals Van Gogh het kleur geel op zijn naam heeft geschreven. Bij The Edge is het indigo, of violet. Je voelt een kleurtemperatuur die ontegensprekelijk de zijne is. Dat is ons palet, vandaar vertrekken we".

08-08-2008 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win 'I Kissed A Girl' van Katy Perry

Win 'I Kissed A Girl' van Katy Perry

Om I Kissed A Girl te bekijken druk op de foto.

.
Katy Perry benadrukt dat ze niet lesbisch is, maar ze heeft wel een dikke hit te pakken met haar 'I Kissed a Girl - And I Liked It'.

De 23-jarige Californische serveert op haar debuutalbum 'One of the Boys', dat op 15 september verschijnt, potige powerpop met directe teksten. Het album is volgens Billboard het eerste debuut sinds 'Jagged Little Pill' van Alanis Morissette dat vol hits staat. Haar hitsingle mocht ze in Simstaal opnemen voor het computerspel, en dat is een teken van grote voorspoed.

"Had Avril Lavigne talent, was ze knap en had ze een aantrekkelijke persoonlijkheid, dan zou ze Katy Perry heten", oordeelde Perez Hilton.

Katy kan het weinig schelen met wie ze wordt vergeleken. "Als de mensen maar naar de muziek luisteren. Ik zeg altijd dat ik de magerder versie ben van Lily Allen en de dikkere versie van Amy Winehouse".

Wij geven tien singles weg. Mail snel naar win@hln.be. Vermeld duidelijk je naam en adres en misschien valt die single wel bij jou in de bus.

08-08-2008 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgan Freeman mag ziekenhuis verlaten

Morgan Freeman mag ziekenhuis verlaten

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/morgan-freeman.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Oscarwinnaar Morgan Freeman (71) is vier dagen na zijn zwaar verkeersongeval uit het ziekenhuis ontslagen. Dat deelde een woordvoerster van het ziekenhuis in Memphis in de Amerikaanse staat Tennessee vandaag mee aan het Amerikaanse magazine People. De acteur had tijdens een nachtelijke rit in de Amerikaanse staat Mississippi de controle over zijn wagen verloren, die verschillende keer over de kop ging.

Diverse breuken
Freeman moest met zwaar materiaal uit zijn voertuig bevrijd worden en werd per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn toestand werd aanvankelijk kritiek genoemd. Hij liep verschillende breuken op en lag urenlang op de operatietafel.

Oscarwinnaar
Freeman wordt als een van de beste karakteracteurs van Hollywood beschouwd. In 2004 ontving hij voor zijn rol in Clint Eastwoods film 'Million Dollar Baby' een Oscar voor de beste mannelijke bijrol. Momenteel is hij in de nieuwste Batmanverfilming 'The Dark Knight' te zien.

08-08-2008 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton wordt stripheldin

Paris Hilton wordt stripheldin

Om Nothing In This World te bekijken druk op de foto.


Paris Hilton heeft een stripheldin geschapen die is gebaseerd op... zichzelf, wat dacht je? Ze werkt daarvoor samen met Stan Lee, de man achter de Spider-Man strips. De twee maken samen een tekenfilm voor MTV met Paris als 'superhero'.

Paris weigerde meer details prijs te geven over het nieuwe project, maar verklapte wel wat haar favoriete superkracht is. "Ik zou graag onzichtbaar kunnen worden, dat moet zeer plezant zijn".

Paris heeft op haar 27ste al een eigen parfumlijn, eigen haarextensies en schoenen. Ze brengt nog dit jaar een eigen lijn sportkledij op de markt. Ze leent ook haar gezicht aan Rich Prosecco, een Italiaanse schuimwijn die in blik wordt verkocht.

Ze probeerde het ook te maken als zangeres en als schrijfster. In 2004 bracht ze het boek 'Confessions of an Heiress: A Tongue-in-Chic Peek Behind the Pose' uit, in 2006 het album 'Paris'. Ze acteerde ook in de films 'House of Wax', 'The Hottie and the Nottie' en 'Repo! The Genetic Opera'. Geen enkele van al die projecten verkocht zo goed als de 'gelekte' seksvideo 'One Night in Paris'

08-08-2008 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!