Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerry Katona laat borstverkleining filmen

Kerry Katona laat borstverkleining filmen

Om Atomic Kitten te bekijken druk op de foto.

.
Voormalig Atomic Kitten-zangeres Kerry Katona ondergaat deze week een borstverkleiningsoperatie. Ze laat zich daarbij filmen door muziekzender MTV, die in ruil de ingreep betaalt. De 27-jarige zangeres kampt met financiële problemen. Ze werd donderdag failliet verklaard door de rechter.

Hele waslijst operaties
Katona wil van een cup GG naar een cup DD. In 2005 liet de voormalig Atomic Kitten-zangeres haar borsten ook al eens corrigeren. Katona zou, behalve een borstverkleining, ook een liposuctiebehandeling en een buikwandcorrectie willen ondergaan. "Kerry kwam aanzetten met een boodschappenlijst met alle geplande operaties. Op een aantal verzoeken moesten we echt nee zeggen", aldus MTV.

De operatie zal te zien zijn in de realityserie Whole Again. Wanneer het programma wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Ook zwangerschap gefilmd
Het is niet de eerste keer dat Katona een ingrijpende gebeurtenis vast laat leggen op camera. Vier maanden geleden liet de zangeres de geboorte van haar zoon Maxwell volgen door MTV voor het programma After Birth

25-08-2008 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heroes-actrice doet boekje open over arrestatie vader

Heroes-actrice doet boekje open over arrestatie vader

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hayden-panettiere.jpg
Hayden Panettiere heeft de stilte verbroken rond de arrestatie van haar vader eerder deze maand. "Het is compleet uit zijn verband getrokken door een sheriff die ook eens in de spotlights wilde staan", vertelt de Heroes-actrice. "Mijn familie is fantastisch. We maken het allemaal heel goed."

Haydens vader werd opgepakt voor het mishandelen van zijn echtgenote. Alan Panettiere zou zijn vrouw Lesley thuis in haar gezicht hebben geslagen na een feestje in Hollywood. Hij zou boos zijn geweest omdat ze met iemand anders optrok tijdens de party. Na betaling van een borgsom van bijna 34.000 euro mocht hij weer naar huis.

25-08-2008 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina hebben recht op 1.750 euro kinderbijslag

Brad en Angelina hebben recht op 1.750 euro kinderbijslag

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-en-brad.jpg
Angelina Jolie en Brad Pitt hebben dankzij hun enorme kinderschare recht op 1.750 euro kinderbijslag per maand. Dat meldt De Telegraaf.

Het gezin is sinds kort officieel inwoner van Frankrijk. De Pitts, die verhuisd zijn naar een huis met 35 slaapkamers in de Provence, schreven zich kort voor de bevalling van de tweeling in om recht te hebben op alle mogelijke medische hulp.

Het ligt niet voor de hand dat het stel de kinderbijslag ook werkelijk aanvraagt. "Het zijn heel gewone mensen, ze zijn erg aardig", aldus burgemeester Michael Latz.

25-08-2008 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace weer door het lint: in cel na geweld tegen vriendin

Ignace weer door het lint: in cel na geweld tegen vriendin

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ignace.jpg
Het sprookje tussen Ignace Crombé (51) en zijn nieuwe vriendin Patricia Govaerts (25) lijkt geen lang leven beschoren. Afgelopen weekend belandde de organisator van Miss Belgian Beauty enkele uren in de cel nadat bij een ruzie Patricia enkele verwondingen opliep. Crombé beschadigde ook de wagen van een vriendin die Patricia te hulp kwam.

Miriam
Het is de tweede keer in drie maanden dat de politie moet tussenkomen voor familiaal geweld bij Ignace Crombé. Eind mei liepen bij een discussie met zijn (ex-)vrouw Miriam de zaken zo uit de hand dat er moest worden opgetreden. Onderwerp van de discussie toen was Patricia Govaerts, de 25-jarige ex-miss Mol voor wie Crombé zijn vrouw verliet.

Liefdesnest te Stasegem
Crombé en Govaerts hadden vrijdag enkele opfrissingswerken uitgevoerd aan hun appartement in Stasegem, dat ze zelf uitvoerig in de pers tot hun "liefdesnestje" hadden omgedoopt.

Om een nog onbekende reden kwam het tot een felle discussie. De voormalige Miss Mol wilde het appartement verlaten, maar Crombé verhinderde dat hardhandig. Patricia kon uiteindelijk een vriendin bellen, die haar kwam ophalen.

Kloppen op straat
Maar ook op straat ging het er gewelddadig aan toe. Ignace Crombé beschadigde daarbij de wagen van de vriendin. De twee vrouwen dienden nadien klacht in bij de lokale politie. Govaerts had ook enkele verwondingen opgelopen na de hardhandige uitvallen van de MBB-organisator. Ze bracht de nacht elders door.

Crombé bleef in de flat in Stasegem en werd zaterdagmorgen ondervraagd op het politiecommissariaat van Harelbeke. Nadien werd hij voor korte tijd van zijn vrijheid beroofd.

"Hij werd later voorgeleid voor de parketmagistraat in Kortrijk", zegt woordvoerder Tom Janssens van het Kortrijkse parket. Hij bevestigt dat er sprake was van intrafamiliaal geweld ten huize Crombé-Govaerts. "Er zijn Ignace Crombé enkele voorwaarden opgelegd, waarna hij weer naar huis kon. Pas als hij die voorwaarden naleeft, zal Crombé niet worden vervolgd."

Agressie beheersen
Klassieke voorwaarden bij intrafamiliaal geweld - en zeker in geval van recidivisme - zijn het volgen van agressiebeheersingscursussen. Maar het parket wil niet bevestigen of ontkennen dat Ignace Crombé die zal moeten volgen.

Het parket benadrukt wel dat het Ignace Crombé op dezelfde wijze heeft behandeld als elke andere persoon tegen wie een klacht wegens intrafamiliaal geweld werd ingediend. Crombé werd overigens vrij snel na zijn ondervraging naar het Kortrijkse gerechtsgebouw gebracht. In theorie kon hij tot zondagmorgen worden vastgehouden, maar hij werd al zaterdagnamiddag weer vrijgelaten.

25-08-2008 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Lynn
Laura Lynn
Om Jij Doet De Wolken verdwijnen druk op de foto.

.

Laura Lynn, pseudoniem van Sabrina Tack (Ardooie, 18 juni 1976) is een Vlaamse zangeres uit West-Vlaanderen. In België staat ze ook wel bekend als de Schlagerkoningin. Zij is een populaire zangeres in België, Nederland en Zuid-Afrika

Ze komt uit een muzikale familie waar de voorgaande twee generaties ook al op het podium actief waren. Laura woonde de optredens trouw bij. Ze besloot het spoor van de familie te volgen en volgde een muzikale opleiding aan de showbizzschool in Oostende. Hier ontmoette ze andere Vlaamse artiesten zoals Christoff, Gunther Levi en Filip D’Haeze (later in Swoop en Familie). Tegelijkertijd voltooide ze een opleiding tot schoonheidsspecialiste.

Haar eerste optreden in januari 2005 werd mogelijk gemaakt door Swoop. Wat daarna volgde kan een bliksemcarrière genoemd worden. Haar optredens voor VTM en de TROS en de steun van Radio Mi Amigo 192 hebben daar zeker aan bijgedragen.

Ze zorgde in de zomer van 2005 voor een terugkeer van de Vlaamse schlager in de hitparades van zowel Vlaanderen als in Nederland. Haar eerste hit Je hebt me 1000 maal belogen stond zelfs twintig weken in de toptien van de Vlaamse Ultratop 50. Kort daarna kwam ze met haar debuutalbum Dromen. Hier werden al meer dan 100.000 stuks van verkocht. Hierna kwam Laura Lynn nog met het zomerse Jij doet de wolken verdwijnen en speciaal voor de Kerst kwam ze in December met een speciale versie van het nummer Stille Dromen. Hiervoor werkte ze samen met kinderkoor Wielewalen. Dit nummer stond ook op de speciale editie van haar eerste album Dromen.

2006 was wederom een topjaar voor Laura Lynn. In maart kwam in Vlaanderen de single Arrivederci Hans uit en Nederland deed het met de single Casanova. In mei kwam de nieuwe cd Voor jou uit. In de zomer scoorde Laura Lynn haar eerste nummer 1-hit in Vlaanderen. Met Jij bent de mooiste stond ze 3 weken op de 1e plaats. Met Kerst bracht Laura Lynn een speciale editie uit van haar album Voor Jou. Hierop stonden 5 nieuwe nummers, waaronder de single Rode rozen in de sneeuw, een duet met de Vlaamse zangeres Marva.

Aan het begin van 2007 kwam Laura Lynn met de single Vlinders in je buik. Ze gooide het nummer in de remix en op de single stond tevens een duet met haar moeder, Niemand laat zijn eigen kind alleen. Ook maakte Laura een begin aan haar eerste theatertour Betoverd. Het is de eerste keer dat ze met een liveband een aantal theaters in Vlaanderen bezoekt. Op 16 mei 2007 raakte bekend dat Laura Lynn een punt achter haar relatie met Tonnie Voogt heeft gezet. Het liefdeskoppel besloot om na een 4 jaar durende relatie er een eind aan te maken. De oorzaak van de breuk waren onoverbrugbare meningsverschillen, Tonnie en Laura deelde samen een huis in Ardooie. Op 25 mei kwam de langverwachte single uit van haar derde cd Goud van hier. Het nummer heet Dans je de hele nacht met mij, werd oorspronkelijk gezongen door Karin Kent. Dans je de hele nacht met mij is niet de enige cover die te vinden is op Goud van hier. Voor de cd is Laura Lynn samen met haar platenmaatschappij en gelegenheidsproducer Patrick Hamilton op zoek gegaan naar vergeten 'gouden' pareltjes uit de muziekindustrie. Alle hits die Laura heeft ingezongen waren vanaf 15 juni 2007 te vinden op Goud van hier.

Aan het eind van 2007 ging er een grote wens van Laura Lynn in vervulling. Ze mocht samen met haar grote idool Frans Bauer een duet opnemen. Kom dans met mij wist moeiteloos de top van de Vlaamse hitlijsten te vinden. Weekblad "Story" publiceerde op 27 februari 2008 op de cover een foto waarin Bauer haar innig omhelsd. De foto is gemaakt door Edwin Smulders en leidde tot de speculatie dat het koppel mogelijk een relatie heeft, maar Bauer ontkende dit bij Radio 538[1].

Voor 2008 zijn er plannen om de muziek van Laura in Duitsland uit te brengen. Ook wil ze ervoor zorgen om in hetzelfde jaar definitief door te breken in Nederland.

Net zoals andere Nederlandstalige artiesten zoals BZN, Helmut Lotti, Dana Winner, Stef Bos en Herman van Veen is ook Laura Lynn sinds 2006 erg populair in Zuid-Afrika. Zij zingt in Zuid-Afrika in het, Nederlands, Afrikaans en in het Engels. Haar eerste album Dromen werd in Zuid-Afrika Drome en de liedjes werden aangepast.


25-08-2008 om 10:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
24-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau
Clouseau
Om Afscheid Van Een Vriend te bekijken druk op de foto.

.
Clouseau is een Belgische popgroep die hits scoorde met o.a. Daar gaat ze, Passie, Zie me graag en Nobelprijs.

De naam Clouseau komt van de bekende filmfiguur Inspector Clouseau. Het was tevens de radionaam van Bob Savenberg toen die bij de lokale radio in Sint-Genesius-Rode werkte, Radio Ro. Bob imiteerde graag -en goed- het Frans-Engels accent van Inspector Clouseau. Toen hij met de band begon, lag de naam Clouseau dus voor de hand.

In 1987 volgde de ontdekking van Clouseau op Marktrock in Leuven. Hun eerste single Brandweer verkocht 427 stuks. Een jaar later scoorde Clouseau hun eerste hit met Alleen met jou.

In 1989 deed Clouseau mee aan de Belgische voorronde voor het Eurovisiesongfestival met het lied Anne. Clouseau werd tweede, maar Anne werd een enorme hit in België en een bescheiden hit in Nederland. De populariteit van Clouseau in België steeg naar enorme hoogte. In 1989 bracht Clouseau haar eerste album Hoezo? uit.

In 1990 werd de single Daar gaat ze een groot succes in België en Nederland. Meerdere succesvolle singles volgden. Op 30 september van dat jaar verliet Tjenne Berghmans de groep.

In oktober 1990 verscheen het tweede album Ofzo. In maart 1991 verliet Karel Theys de groep, waarna Clouseau met drie leden overbleef. In dat jaar werd Clouseau 16e op het Eurovisiesongfestival, maar de deelname betekende wel een Europese doorbraak. Het Engelstalige album Close Encounters werd vooral in Duitsland een succes. In deze periode werd ook een live-album uitgebracht.

In mei 1992 volgde weer een Nederlandstalig album Doorgaan. Tegelijkertijd begon Clouseau aan een Europese tour als voorprogramma van Roxette. Het tweede Engelstalige album In every small town werd in december 1992 opgenomen in Los Angeles.

In 1995 kwam het album Oker uit. Hierop stond de single Passie . Oprichter Bob Savenberg verliet in 1996 de groep. In september 1996 kwam het album Adrenaline uit. Na het uitbrengen van dit album volgde een grote tour.

Op 22 december 1998 trouwde zanger Koen Wauters met de Nederlandse voormalige journaalpresentatrice Carolyn Lilipaly (dit huwelijk werd in 2002 weer ontbonden). In 1999 kwam het album In Stereo uit. Ook begon Clouseau aan een nieuwe tournee. Een live-album van Clouseau kwam in 2000 uit. Ook begon Clouseau een nieuwe tour door België en Nederland.

In de herfst van 2001 kwam er een nieuw album uit, En Dans. Dit album klonk anders dan alle eerdere Clouseau-platen. Moderner en avontuurlijker volgens zanger Koen. En Dans werd een groot succes. De cd stond maar liefst 11 weken op 1 in de Belgische Ultratop 50 Albums.

In december 2001 speelde Clouseau tweemaal in het Antwerpse Sportpaleis, waarna de En Dans-tour begon (2002), bestaande uit 74 optredens.

December was inmiddels de vaste Clouseau Sportpaleis maand geworden, want ook in 2002 traden ze erop. Ditmaal stroomde de zaal maar liefst negen keer helemaal vol. Hierna werd het optreden uitgebracht op dvd: Clouseau live in het Sportpaleis.

In 2003 werd er voor de tweede maal een Zingt toer gedaan. Ditmaal trad Clouseau vooral op in theaters en werden voor een groot deel covers gezongen.

In december 2003 trad Clouseau wederom op in het Sportpaleis te Antwerpen. En weer werd het vorige jaar overtroffen: 14 keer uitverkocht (240.000 mensen).

Op 16 april 2004 werd bekend gemaakt dat Koen Wauters' vriendin Valerie De Booser (24) zwanger was. Op 17 juli huwden zij, het huwelijk stond al gepland vóór de zwangerschap. Op 25 oktober werd hun dochter Zita geboren. Hun zoon Nono kwam op 19 mei 2006 ter wereld.

Op 1 oktober 2004 kwam het nieuwe album Vanbinnen uit. In de voorverkoop was dit album in België al platina. In december-januari zijn er veertien optredens geweest in het Sportpaleis.

In 2005 werd er een Vanbinnen-toer gedaan door geheel Vlaanderen. In datzelfde jaar bracht Clouseau ook het succesvolle Ik zie de hemel uit.

2006 was het jaar waarin Clouseau opnieuw bekend werd in Nederland. Het album Vanbinnen werd in een speciale editie uitgebracht. Met de single Ik zie de hemel stonden ze op Koninginnedag en in Top of the Pops. In december werd in België de single Vonken & Vuur uitgebracht. Dit werd een nummer 1 hit.

30 maart 2007 komt de nieuwe cd Vonken en Vuur uit in België, 9 april komt deze cd uit in Nederland. 2007 wordt een bijzonder jaar voor Koen en Kris want in 2007 bestaan ze 20 jaar.

Clouseau bestaat 20 jaar in 2007 en tal van bekende artiesten werken mee aan een "tribute to..." cd. Op deze cd zijn te vinden: Marco Borsato, Stan Van Samang, Natalia Druyts, Helmut Lotti, Sandrine, Scala & Kolacny Brothers, Bart Peeters, Udo Mechels, Will Tura, The Scene, Tom Helsen, Gorki en Isabelle A. De naam van de cd is heel toepasselijk: "Braveau Clouseau". Alle artiesten brengen een legendarische Clouseau-hit op hun eigen manier.

Op 14 december 2007 is de Top 2000 van radiozender Donna afgelopen en het bleek dat Clouseau de meest voorkomende artiest/groep was met de meeste hits in de lijst. Liefst 32 keer stonden ze genoteerd. De hoogste notering was voor Afscheid van een vriend, daar kwamen ze mee op nummer 7 terecht !


24-08-2008 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama's Jasje
Mama's jasje
Om Laat je Hart Slaan te bekijken druk op de foto.

.

24-08-2008 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
23-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau vervangt zieke Marco Borsato op vtm live

Clouseau vervangt zieke Marco Borsato op vtm live

Om Altijd Heb Ik Jou Lief te bekijken druk op de foto.

.
Deze middag liet het management van Marco Borsato weten dat de Nederlandse zanger met een zware griepaanval het bed moet houden. Zijn optreden op vtm live gaat dan ook niet door. In zijn plaats zal Clouseau een concert geven.

Het is de eerste keer in zijn carrière dat Marco Borsato een concert moet afzeggen wegens ziekte. Borsato heeft hoge koorts, moet veel overgeven en heeft extreme hoofdpijn. Volgens de vanmiddag geraadpleegde arts staat het echter vast dat de aanval de komende dagen enkel zal verergeren en is het fysiek uitgesloten dat Marco nu het bed verlaat, laat staan een concert geeft in open lucht. Via zijn management biedt Marco Borsato, erg geëmotioneerd, zijn oprechte verontschuldigingen aan aan alle fans.

In zijn plaats zal Clouseau een concert geven. Clouseau doet deze zomer geen optredens, maar toch waren Koen en Kris bereid om terug te komen naar het festival waar ze vorig jaar ook speelden.

23-08-2008 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philip Catherine genomineerd voor 'Victoires du Jazz'

Philip Catherine genomineerd voor 'Victoires du Jazz'

Om Philip Catherine te bekijken druk op de foto.

.
De 65-jarige Belgische jazzcomponist en -gitarist Philip Catherine is genomineerd voor de 'Victoires du Jazz', op 3 september 2008 in het kader van het festival 'Jazz à la Villette'. Dat festival loopt van 2 tot 14 september in Parijs, zo meldt de vereniging Lundis d'Hortense, die het merendeel Belgische jazzmuzikanten verenigt.

Gitarist Philip Catherine staat op de lijst van de genomineerden in de categorie 'Album international de production française' (internationaal album gemaakt in Frankrijk) voor zijn laatste album 'Guitars two', dat enkele maanden geleden opgenomen werd.

Het gaat om een soloalbum dat dertien titels telt. Catherine bracht nog maar af en toe solonummers uit en het was onder impuls van jazzlegende Jean 'Toots' Thielemans dat het album tot stand kwam.

23-08-2008 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-muzikanten Doors mogen naam niet meer gebruiken

Ex-muzikanten Doors mogen naam niet meer gebruiken

Om The Doors te bekijken druk op de foto.

.
Twee voormalige leden van The Doors mogen definitief de naam van de legendarische Amerikaanse rockgroep niet meer gebruiken tijdens hun tournees. Dat heeft de Supreme Court van de staat Californië geoordeeld. Het gerechtshof verwierp de vraag van toetsenist Ray Manzarek en bassist Robby Krieger om de beslissing van een rechtbank uit 2005 te annuleren. Die had hen toen al verboden om nog langer de naam Doors te gebruiken.

Manzarek en Krieger waren al vijf jaar in een gerechtelijke slag verwikkeld met de erfgenamen van zanger Jim Morrison en met drummer John Densmore. Die konden het niet hebben dat Manzarek en Krieger sinds 2002 onder de naam 'Doors of the 21st Century' optraden. De twee muzikanten zullen nu verder moeten onder de naam 'Riders on the Storm', weliswaar een van de bekendste nummers van de groep.

The Doors zagen in 1967 het levenslicht in Los Angeles. Na de dood van zanger James Morrison in 1971 in Parijs ging de groep uiteen. The Doors verkopen jaarlijks wereldwijd nog altijd meer dan een miljoen platen.

23-08-2008 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Karlijn Sileghem bevallen van zoontje

Actrice Karlijn Sileghem bevallen van zoontje

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/karlijn-sileghem.jpg
Actrice Karlijn Sileghem en haar 19 jaar jongere partner Ides Meire zijn de trotse ouders geworden van een zoon, Astor. Hun zoontje werd al op 9 augustus geboren, maar het nieuws raakte nu pas bekend. Astor was 51,5 cm groot en woog 3,650 kg.

De 42-jarige Karlijn Silleghem is bekend uit het Peulengaleis en Sedes en Belli. Bij het grote publiek werd ze echter bekend door haar rol in de vrt-serie Katarakt. In de serie speelde de 23-jarige Ides Meire de zoon van Karlijns personage.

Tijdens de opnames van Katarakt sloeg de vonk tussen de twee over. Omwille van het grote leeftijdsverschil was het niet eenvoudig om aan die verliefdheid toe te geven."Het was niet makkelijk, maar nu zijn we dolgelukkig", aldus de actrice. Silleghem heeft al een tienerzoon uit een vorige relatie.

23-08-2008 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindeloos verhaal
Eindeloos verhaal

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-1024x768-317.gif


het verhaal van mooie dromen
wordt geschreven in jouw hart
elke dag opnieuw gelezen
laat het mij in liefde leven

waar stille angst verdwijnt
in de gloed van zachte ogen
samen met jou lach
de wereld ontwaakt

zal dit hartsverlangen
ontstaan, in liefdesdromen
elke dag worden herschreven
tot een eindeloos verhaal

23-08-2008 om 11:36 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
22-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Croce
Jim Croce
Om Bad Bad Leroy Brown te bekijken druk op de foto.

.

James Joseph (Jim) Croce (Zuid-Philadelphia, 10 januari 1943 – Natchitoches, 20 september 1973) was een Amerikaanse singer-songwriter. Hij brak door bij het grote publiek na zijn vroegtijdig overlijden.

Zijn eerste succesvolle album You don't mess around with Jim maakte hij in 1972. Van dat album is vooral Operator bekend geworden. In 1973 brak hij echt door met de single Bad, bad Leroy Brown. Dit liedje is later succesvol gecoverd door Frank Sinatra. Vanwege zijn toenemende succes begon Croce in 1973 aan een volgende tournee. Na een optreden, in Natchitoches, is hij omgekomen bij een vliegtuigongeluk.

Jim Croce is vooral bekend geworden met melodieuze, gevoelige liedjes zoals I got a name en Time in a bottle. Dit laatste nummer en ook andere van zijn songs zijn in Nederland vertaald en bewerkt door Cornelis Vreeswijk.


22-08-2008 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kiss
Kiss
Om I Was Made For Loving You te bekijken druk op de foto.

.
KISS is een glamrock/hardrock groep die in Amerika tot een van de succesvolste bands aller tijden wordt gerekend. In Europa is KISS vooral bekend van de op disco geïnspireerde hit I Was Made For Loving You. Daarnaast is het in Europa meer underground bekend getuige de vele fans die opduiken op verschillende conventies.

KISS werd opgericht in 1972 door Gene Simmons (echte naam: Chaim Witz , later (Eu)Gene Klein) en Paul Stanley (echte naam: Stanley Eisen). Zij wilden van KISS de band maken 'die ze altijd al hadden willen zien, maar nooit te zien kregen', zoals zij het zelf noemden 'The hottest Band in the World'. De band werd compleet gemaakt door Ace Frehley (echte naam: Paul Daniel Frehley) en Peter Criss (echte naam: George Peter John Criscuola).

De groepsnaam KISS is door Paul Stanley gekozen en ontleend aan een song van de New York Dolls, 'Looking for a kiss'. Het verhaal dat de naam een afkorting is van Kings in Satan's Service of soortgelijke betekenissen werd voor het eerst vermeld in christelijke publicaties. Dit is door band altijd ontkend.

In het begin werden de fans vooral gegrepen door de extravagante kleding en optredens. Gekleed in futuristische kostuums met als maskers aandoende make-up en omgeven door rook en vuur wilde KISS van elk concert een spektakel maken. Muzikaal is KISS, zeker in de beginperiode, altijd een beetje ondergewaardeerd geweest. De muziek is commerciële hardrock, bombastisch met veel melodie.

Van februari 1974 tot april 1975 bracht de band 3 albums uit en traden ze bijna doorlopend op in Amerika om op die manier een grote schare fans te krijgen, waarop het album Hotter than Hell meer aandacht werd besteed aan het technisch perfectioneren van de composities.

KISS vervolgde hun albumreeks met Alive!, een verzameling van hun beste nummers tot dan toe opgenomen tijdens optredens. In Amerika kwam dit album terecht in de album top tien en nog steeds wordt door critici en rockfans dit album gezien als één van de betere live-albums. Het nummer Rock 'n' Roll All Nite werd op single uitgebracht en werd tevens de eerste hit van Kiss in Amerika. Hun vierde studioalbum Destroyer bevatte de eerste nummer een single van KISS (al was het eigenlijk de B-Kant van Detroit Rock City), het nummer Beth. Daarnaast bevatte het album nummers als Detroit Rock City, God of Thunder het meezingnummer Shout it out loud. Al deze nummers worden steevast gespeeld bij optredens. De muziek verwerd meer tot commerciëlere rock en KISS besloot om terug te vallen op het iets rauwere geluid van hun beginperiode met het album Rock and Roll over. Het daarna uitgebrachte Love Gun was meer in lijn met het commerciëler klinkende Destroyer. De populariteit van KISS werd mede bepaald door hun excentrieke uiterlijk. Dit werd door KISS commerciëel uitgebuit door het uitbrengen van poppen en ander speelgoed. Door alle activiteiten rondom de band, kregen de bandleden het druk, wat leidde tot interne strubbelingen. De band besloot het rustiger aan te doen. Wel bracht elk lid in 1978 een soloalbum uit, waarop duidelijk hun eigen voorkeuren te horen waren. Zo liet Gene Simmons (alter ego The Demon) horen dat hij hield van ouderwetse musicalmuziek. Het album van Ace Frehley verkocht het best, mede door de hit New York Groove. In 1979 besloot KISS weer gezamenlijk de draad op te pakken door het album Dynasty op te nemen. Dit album was zeer commercieel en had duidelijke invloeden van disco wat resulteerde in de wereldwijde hits I was made for loving you en Sure know something. Veel KISS fans stelde deze afwijking van de oorspronkelijke KISS sound niet op prijs.

Vanwege drugsproblemen verliet Peter Criss de band in 1980. Op het album KISS unmasked werd het drumwerk al gedaan door Anton Fig, maar Peter Criss stond nog wel bekend als de drummer. Een permanente vervanging werd gevonden in de persoon van Eric Carr. Zowel Unmasked als het daarop volgende Music from the Elder behaalden niet de successen van vroegere tijden wat mede kwam door het rustiger geluid van deze albums. Ook een tweede bandlid, Ace Frehley verliet de band. Hij had alcoholproblemen en werd vervangen door Vinnie Vincent.

In 1982 werd het album Creatures of the Night uitgebracht. Het album was een duidelijke terugkeer naar het hardrockgeluid van de vroege KISS, wat mede kwam door de agressievere drumstijl van Eric Carr. Desondanks verkocht het album niet veel beter dan de directe voorgangers

In 1983 besloot KISS de maskers af te zetten. De make-up had zijn dienst bewezen: de band bekend maken. Grondleggers Paul Stanley en Gene Simmons dachten dat het ontmaskeren van de band goed zou zijn voor de verkoopcijfers. Het album Lick it up verkocht zeer goed en was de eerste plaat in vier jaar die platina werd. Ook de opvolger Animalize was succesvol en KISS leek zijn magie te hebben hervonden. Vinnie Vincent verliet de band en werd vervangen door Mark St.John, die korte tijd later bleek te lijden aan Syndroom van Reiter. Hij werd vervangen door voormalig Black Jack gitarist (waar ook Michael Bolton in Zat) Bruce Kulick.

In 1990 ging KISS met hun voormalige producer de studio in voor een nieuw album. Op dat moment werd bij Eric Carr kanker ontdekt. Aan de gevolgen van deze ziekte overleed hij in 1991. Hij werd vervangen door Eric Singer. In 1992 werd Revenge uitgebracht, dat het redelijk deed, maar het live album Alive III van de bijbehorende tournee kon niet tippen aan de voorgaande live albums.

In 1995, bij een akoestisch optreden voor MTV, stapten Peter Criss en Ace Frehley weer op het podium, voor een succesvol reünieoptreden. KISS besloot weer op te gaan treden in de oude bezetting en ook weer met make-up, kostuums en een grote show. Het album Psycho Circus werd gedeeltelijk met sessiemuzikanten opgenomen, onder andere omdat KISS zich voornamelijk richtte op de merchandising. De Psycho Circus wereldtournee, die in 1998 van start ging, was de laatste wereldtournee in de oude bezetting. Tijdens de daarop volgende tournee (die Kiss niet meer naar Europa bracht) in 2000 verliet Peter Criss wederom de band en zijn plaats werd ingenomen door een voormalige vervanger, Eric Singer, die de zogeheten Farewell tour afmaaktte(begin 2001)met Paul, Ace & Gene in Japan en Australie, die ook het katkostuum en de bijbehorende make-up van Peter Criss overnam. In 2001 kwam misschien wel het meest extravagante merchandiseproduct op de markt, een KISS-doodskist. Na het verschijnen van de autobiografie van Gene Simmons in 2002 verliet Ace Frehley opnieuw de band. Hij werd vervangen door Tommy Thayer(voormalig gitarist van de door Gene Simmons ontdekte hairband Black 'N' Blue).

In 2003 trad KISS op met het Melbourne Symphonic Orchestra, weer met Peter Criss op de drums. Na deze tournee welke ook in America en Japan plaatsvond onder de naam 'World Domination'tour, verliet Peter Criss nogmaals de band vanwege zakelijke meningsverschillen over de verdeling van opbrengsten.

In 2004 maakte KISS in de nieuwe bezetting (Paul Stanley, Gene Simmons, Tommy Thayer en Eric Singer) een nieuwe wereldtournee genaamd 'Rock the Nation'. In december 2005 is de dvd van deze tournee wereldkundig gemaakt in het Hard Rock Cafe Amsterdam.

Tot nu toe heeft KISS nog steeds invloed op de huidige rockbands, daar velen opgegroeid zijn met de muziek van KISS. Artiesten als Anthrax, Lenny Kravitz en anderen hebben zelfs een album opgenomen met enkel KISS covers, getiteld KISS My Ass. Op 15 juni 2008 speelt KISS op het Arrow Rock Festival in het Goffert Park in Nijmegen. De tour is naar aanleiding van het 35-jarig bestaan van KISS en heet dus: KISS ALIVE 35. KISS geeft voor het eerst sinds 9 jaar weer een optreden in Nederland. Ook staan ze op 28 Juni 2008 als Headliner voor de zaterdag van Graspop Metal Meeting gepland.


22-08-2008 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Temptations
The Temptations
Om Treat Her Like a Lady te bekijken druk op de foto.

.
The Temptations is een Amerikaanse band, met hun hoogtepunt in de jaren '60. Toen de groep begon onder deze naam bestond hij uit Otis Williams, Melvin Franklin, Elbridge Bryant, Paul Williams (geen familie van Otis) en Eddie Kendricks. Later zouden er nog vele veranderingen plaatsvinden. Samen met The Supremes waren zij de echte hitsellers van Motown. Volgens velen waren The Temptations even belangrijk voor de soul als The Beatles voor de rock. De groep werd gevormd in 1961 in Detroit. Het was een samenstelling van twee plaatselijke groepen uit Detroit, The Primes en The Distants.

The Primes was een groep uit Birmingham (Alabama), gevormd uit Eddie Kendricks, Paul Williams, Kel Osborne en Wiley Waller. Ze begonnen als groep in 1955 en noemden zichzelf toen nog The Cavaliers. In 1957 verliet Wiley Waller de groep en het overgebleven trio wilde nu echt doorbreken in de muziekwereld. Nadat ze een tijdje hun heil hadden gezocht in Cleveland (Ohio) gingen ze al snel naar "The Motor City", Detroit. Daar hadden ze de groep een nieuwe naam gegeven, namelijk The Primes. Ze kregen zelfs een zustergroep, genaamd The Primettes. Daar zaten onder andere Florence Ballard, Diana Ross en Mary Wilson in, het trio dat later wereldberoemd werd als The Supremes.

The Distants was een groep gevormd uit Otis Williams, Melvin Franklin, Richard Street, Elbridge Bryant en James "Pee-Wee" Crawford. De groep werd in 1958 in Detroit gevormd. Toen heette de groep nog Otis Williams & The Siberians. Op dat moment zaten Melvin Franklin en Richard Street er echter nog niet in. Hun plaatsten waren toen bezet door Arthur Walton en Vernard Plain. Zij hadden een single opgenomen met daar de nummers "Pecos Kid" en "All Of My Life" erop. De nummers haalden echter de muziekmarkt buiten Detroit niet. Vlak hierna noemde de groep zichzelf The El Domingoes. In 1959 werd Arthur Walton dus vervangen door Melvin Franklin en Richard Street werd leadzanger in plaats van Vernard Plain, die ook vertrok. De groep kreeg een contract bij Northern Records. Rond deze tijd werd James "Pee-Wee" Crawford vervangen door Albert "Mooch" Harrell. De groep werd in deze zelfde tijd door baas van Northern Records, Johnnie Mae Matthews, veranderd in Otis Williams & The Distants. Nadat twee singles waren uitgebracht ("Come On" en "Alright") en ze het minder goed deden dan verwacht werden ze ontslagen bij Northern Records.

Toen The Distants ontslagen waren, verlieten Richard Street en Albert Harrell de groep. Ook verloor de groep de rechten op hun naam. Toevallig had in die tijd Kel Osborne The Primes verlaten en waren dus alleen nog Eddie Kendricks en Paul Williams over. De twee groepen kenden elkaar, doordat ze aan dezelfde talentenshows en dergelijke meededen. Ze waren dan wel rivalen, maar konden wel goed met elkaar overweg. Toen Eddie Kendricks Otis Williams opbelde, omdat hij wist dat Williams twee zangers nodig had, nodigde Williams Kendricks uit om ook lid van de groep te worden. Dat vond Kendricks een goed idee, maar hij had wel één voorwaarde. Die voorwaarde luidde dat zijn jeugdvriend en lid van The Primes Paul Williams ook in de groep mocht komen. Daar stemde Otis Williams mee in.

Toen Paul Williams en Eddie Kendricks ook lid waren van de groep mochten ze een auditie doen bij Berry Gordy, de baas van Motown. Ze moesten wel nog een naam verzinnen voor de groep. Die naam werd "The Elgins". Toen de auditie in maart 1961 was afgelopen besloot Berry Gordy de groep te contracteren. Vlak voordat hij ze contracteerde kwam Gordy er echter achter dat er al een andere groep was die de naam The Elgins droeg. De groep moest snel een nieuwe naam verzinnen. Uiteindelijk werd dat "The Temptations".

Toen "The Tempts" (zo werden ze liefkozend door hun fans genoemd) in '61 waren aangenomen bij Motown werden de leads vooral verdeeld tussen Paul Williams en Eddie Kendricks. Soms zong één van de andere drie lead. Alle 7 singles die van 1961 tot en met 1963 waren opgenomen haalden echter de US toplijst niet. "Dream Come True", opgenomen in 1962, haalde nog het grootste succes. Het haalde namelijk nummer 22 op de R&B lijst. Verschillende liedjesschrijvers, o.a. Berry Gordy zelf en Norman Whitfield, hadden geprobeerd een hit te maken voor de groep. Het lukte hun allemaal echter niet. Toen kwam Smokey Robinson in beeld als songwriter. Het eerste nummer dat hij schreef was, "I Want A Love I Can See". Uit dit nummer bleek dat op dat moment Robinson de beste man was voor The Temptations.

Elbridge Bryant werd in 1963 ontslagen. Nadat The Temptations hun optreden hadden afgerond op het kerstfeest van Motown, stelde Paul Williams voor om nog een paar liedjes te gaan zingen. Hij hoorde namelijk het publiek de naam van de groep schreeuwen. De rest stemde er mee in om nog een paar liedjes te doen, behalve Bryant. Hij was moe en had geen zin meer. Toen Paul Williams daar wat van zei, begon Bryant op hem los te slaan. Om deze reden werd hij ontslagen.

Vervanger van Bryant werd David Ruffin. Hij was het neefje van Melvin Franklin en het broertje van Motown-ster Jimmy Ruffin. Na de komst van Ruffin leek alles veel beter te gaan. Iedereen kreeg een eigen rol. Otis Williams werd de leider en regelde de financiën, Paul Williams maakte dansjes, Eddie Kendricks zorgde voor de kleding, David Ruffin entertainde het publiek en Melvin Franklin zorgde voor de goede sfeer in de groep en in heel Motown.

In januari 1964 schreef Smokey Robinson samen met Bobby Rogers "The Way You Do The Things You Do". Het schrijven van het nummer begon als een grap in de bus van Motortown Revue (de optredens van alle Motown-artiesten samen). Toen bleek dat ze echt wat hadden begonnen ze het nummer uit te werken voor The Temptations. In april van hetzelfde jaar werd dit hun eerste hit. Het haalde nummer 11 op US-lijst. In december werd "My Girl" opgenomen, dit keer geschreven door Robinson en Ronnie White. In maart 1965 werd dit hun eerste nummer-1-hit in Amerika, zowel op de US-lijst als op de R&B-lijst. Na dit succes schreef Robinson ook nog de nummers "It's Growing", "Since I Lost My Baby" en "My Baby". Allemaal haalden ze de top 20. Op de b-kant van My Baby stond "Don't Look Back". Dit bleek onverwacht nog een grote hit te worden op de R&B lijst en is later nog gecoverd door Peter Tosh en Mick Jagger.

In 1966 werd Norman Whitfield de nieuwe songwriter en producer van The Temptations, in plaats van Smokey Robinson. De reden hiertoe was dat Whitfields "Ain't Too Proud To Beg" het beter deed dan Robinsons "Get Ready". Hierna werden nog hits geschreven als "Beauty Is Only Skin Deep" en "(I Know) I'm Losing You". In december 1967 werd de ballad "I Wish It Would Rain" geschreven. Ook dit werd een hit. Vanaf dat nummer schreef Norman Whitfield alle nummers samen met Motownzanger Barrett Strong.

Door al dit succes, met vooral Ruffin als leadzanger, begon Ruffin zich als enige verantwoordelijk te voelen voor het succes van de groep. Hij eiste dat hij zijn eigen limousine te krijgen om naar optredens te komen, in plaats van in de groepslimousine te zitten waar de andere vier wel in zaten. Ook eiste hij dat de naam The Temptations veranderd zou worden in "David Ruffin & The Temptations". Hij wilde hetzelfde als The Supremes, want daar was de naam veranderd in Diana Ross & The Supremes. Ook gebruikte Ruffin op dit moment cocaïne en miste hij repetities en optredens. Dit vonden de andere Temptations maar niks. Ze hadden met z'n vieren besloten dat David Ruffin de groep moest verlaten. Toen in juni 1968 Ruffin weer een optreden miste om in plaats daarvan naar een optreden te gaan van zijn toenmalige vriendin, vonden The Temptations het genoeg.

Ruffin werd ontslagen en vervangen door Dennis Edwards, toen zanger van "The Contours" een andere Motowngroep. Ruffin en Edwards waren goede vrienden en Ruffin ging er eerst mee akkoord dat Edwards hem had vervangen. Na een tijdje vond Ruffin het echter niet zo'n goed idee meer. Hij verscheen bij optredens van The Temptations, klom dan op het podium en stal de microfoon en begon te zingen. Hoewel het publiek het geweldig vond, vonden The Temptations het verschrikkelijk. Uiteindelijk werd er extra beveiliging ingezet om Ruffin weg te houden bij het podium.

Door de komst van Dennis Edwards begon er weer een heel nieuw tijdperk voor The Temptations. Door zijn krachtige stem kon Norman Whitfield een nieuwe stijl toepassen, namelijk psychedelic soul. Samen met Sly & the Family Stone waren zij de grondleggers voor deze nieuwe stijl. Deze stijl was meestal om iets duidelijk te maken aan de wereld. Ook kregen nu meestal in elk liedje alle Temptations een lead. Ook was er altijd een scheurende gitaar in het nummer. Het eerste psychedelic nummer van The Tempts was "Cloud Nine" uit 1968. Het werd een mega-hit in de US en kreeg een Grammy voor beste R&B-nummer van een groep in 1969. Andere psychedelic nummers waren bijvoorbeeld "I Can't Get Next To You" en "Psychedelic Shack". Als The Temptations deze stijl niet hadden toegepast en populair gemaakt, waren nummers als "Love Child" voor The Supremes en "What's Going On" van Marvin Gaye er waarschijnlijk nooit geweest.

Paul Williams had sikkelcelziekte en begon eind jaren zestig ook met drinken. Deze combinatie was niet goed en in begin jaren zeventig moest ook bij elk optreden van The Temptations een zuurstoftank voor Williams mee worden genomen. Ook ging ex-Distant Richard Street mee met optredens. Vaak was Paul Williams dan nog wel aan het dansen en aan het liplezen, maar Street zong de stukjes van Williams. Rond de zomer van 1970 nam Street zelfs vaak de plaats van Williams in op het podium, omdat Williams het niet meer kon en ook vaak in het ziekenhuis lag.

Eddie Kendricks raakte ook steeds losser van de groep. Hij vond het niet leuk dat zijn jeugdvriend Paul Williams niet meer mee kon doen en wilde liever ook weer ballads zingen net zoals in de beginjaren. Hij kreeg nu ook steeds vaker ruzie over wie de leider in de groep zou zijn met Melvin Franklin en Otis Williams. Na een nieuwe ruzie met Otis Williams en Melvin Franklin tijdens een optreden in de Copacabana verliet hij tijdens het optreden het podium en kwam niet meer terug. Nu was duidelijk dat Kendricks de groep zou verlaten. Het laatste nummer waarbij Kendricks zou zingen was hij ook leadzanger (behalve voor één zin die zong Paul Williams). "Just My Imagination" was de naam van het nummer en was weer een ballad net zoals in de beginjaren. Het liedje werd nummer 1, maar tegen die tijd was Kendricks al vertrokken. Hij begon een solocarrière. Op zijn eerste album hebben Dennis Edwards, Melvin Franklin, Paul Williams en Otis Williams geschreven dat ze hem veel succes wensen en dat ze niet boos op hem zijn dat hij de groep had verlaten.

Net nadat Kendricks was vertrokken moest Paul Williams vanwege zijn gezondheid ook de groep verlaten. Williams werd vervangen door Richard Street. Kendricks in eerste instantie door Ricky Owens. Owens beviel echter niet goed en na een paar weken werd hij vervangen door Damon Harris.

Na het vertrek van Eddie Kendricks en Paul Williams werden hun plaatsen ingenomen door Damon Harris en Richard Street. Een van hun eerste hits met de nieuwe formatie was "Superstar (Remember How You Got Where You Are)". Dit liedje was gericht tegen David Ruffin en Eddie Kendricks. In september 1972 werd "Papa Was A Rollin' Stone" geschreven. Dit werd de vierde nummer-1-hit van The Temptations en is vandaag de dag op "My Girl" na nog het meest bekende liedje van The Tempts. Het nummer heeft een intro van bijna 2 minuten en duurt in totaal bijna 7 minuten. Het is hiermee het langste liedje gemaakt door The Temptations. Dit nummer bracht de twee Grammy's op voor The Temptations. Whitfield en Strong kregen voor dit nummer een Grammy voor beste R&B nummer. Ook kreeg Whitfield samen met Paul Riser een Grammy voor beste instrumentele prestatie. Na dit nummer zou Whitfield voortaan nog alleen de nummers schrijven, dus zonder Barrett Strong. Één van de nummers die hij alleen schreef was "Masterpiece". In 1973 stopte hij met schrijven voor The Temptations. Dit was vlak nadat hun laatste album met nummers van hem erop was verschenen. Het album heette "1990".

In 1973 pleegde ex-Temptation Paul Williams zelfmoord. De Temptations kregen dit bericht te horen van zijn vervanger Richard Street. The Temptations waren op dat moment op de bruiloft van Damon Harris. Paul Williams was helemaal kapot van emotionele en gezondheidsproblemen en dit was de reden van de zelfmoord. Hij werd dood op de straat gevonden vlakbij het hoofdkwartier van Motown. Op 24 augustus werd de begrafenis gehouden. Er kwamen ruim 2500 fans die week daarvoor hun laatste eer betuigen. De kist werd gedragen door Eddie Kendricks, Otis Williams, David Ruffin, Melvin Franklin, Dennis Edwards en Cornelius Grant (gitarist van The Temptations, vaak zesde Temptation genoemd). Tijdens de dienst zong Ruffin "The Impossible Dream". Midden in het liedje kon hij door emoties echter niet verder zingen. De andere vier Temptations kwamen het podium op om Ruffin te helpen met het zingen. Ook zij konden het niet en de vijf liepen in tranen van het podium af terug naar hun plaatsen. Toen de kist voor het laatst werd gedragen om daarna begraven te worden deed Kendricks nog een speciaal gebaar. Vlak voor het graf opende hij de kist nog een keer en gaf zijn jeugdvriend Paul Williams een laatste zoen vaarwel.

In 1975 werd Damon Harris vervangen door Glenn Leonard. Na het vertrek van Whitfield waren er echter geen hits meer voor The Temptations geweest. In 1977 verliet Dennis Edwards de groep voor een solocarrière en werd vervangen door Louis Price. Ook met hem in de groep kwamen er geen hits meer voor The Temptations. In die tijd hadden ze ook Motown verlaten voor Atlantic Records. In 1980 kwam Edwards weer terug in de groep in plaats van Price. In 1982 kwamen er nog meer terug op de "Reunion Tour".

In 1982 kwam Otis Williams op het idee om een Reunion Tour te houden. Ruffin en Kendricks kwamen weer terug in de groep. Ze hadden een hit met het nummer "Standing On The Top". De Reunion Tour was financieel wel succesvol voor The Temptations, maar emotioneel niet. Kendricks zijn stem was slechter geworden door jarenlang kettingroken en Ruffin was weer net als vroeger aan de cocaïne en miste optredens. Uiteindelijk werd de Reunion Tour geen succes. Ruffin en Kendricks werden ontslagen en ook Leonard verliet de groep. Zijn vervanger was Ron Tyson.

The Temptations bestaan nog steeds. Er hebben nog veel veranderingen plaatsgevonden in de line-up. Dennis Edwards heeft zijn eigen groep die de naam "Dennis Edwards & The Temptations Revue" draagt. In 1991 stierf David Ruffin door een overdosis cocaïne. In 1992 stierf Eddie Kendricks aan longkanker. In 1995 stierf Melvin Franklin aan diabetes en een week lang in coma gelegen te hebben. Otis Williams is nog het enige levende originele groepslid van The Temptations.


22-08-2008 om 12:05 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
21-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensen denken te veel
Mensen denken te veel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hilary-duff-1024x768-31636.gif

Mensen denken te veel
Gedachten kennen geen stilte
Zijn geheim
Zolang ze onuitgesproken
Gedacht worden

Mensen denken te veel
Denken voor anderen
Ongewenst
Gedachten invullen
Oerinstinkt

Mensen denken te veel
Het is zo
Zo gaat het
Ga verder
Je hoort ze denken

Mensen denken te veel
Breken zielen
Kwetsen harten
Denken niet na
Bij wat ze denken

21-08-2008 om 23:25 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ritchie Valens
Ritchie Valens
Om La Bamba te bekijken druk op de foto.

.

Ritchie Valens (Pacoima (California), 13 mei 1941 - bij Clear Lake (Iowa), 3 februari 1959) was een Amerikaans Rock 'n Roll-artiest die stierf aan het begin van zijn carrière in een vliegtuigongeluk tezamen met Buddy Holly en The Big Bopper. Zijn echte naam was Richard Valenzuela en hij werd geboren in Los Angeles. Op 17-jarige leeftijd kreeg hij zijn eerste platencontract aangeboden maar binnen een jaar verongelukte hij. De bekendste hits uit zijn korte carrière zijn "Donna" en "La Bamba", een bewerking van een Mexicaans volksliedje.

"La Bamba" was tevens de titel van de speelfilm uit 1987 die het levensverhaal van Ritchie Valens uitbeeldde. Regie was in handen van Luis Valdez en Valens werd gestalte gegeven door de acteur Lou Diamond Phillips. De titelsong werd uitgevoerd door de groep Los Lobos en werd internationaal een bescheiden hitparade-succes

21-08-2008 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boz Scaggs
Boz Scaggs
Om What Can I Say te bekijken druk op de foto

.

21-08-2008 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prefab Sprout
Prefab Sprout
Om The King Of Rock'n'Roll te bekijken druk op de foto.

.

21-08-2008 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stan Van Samang
Stan Van Samang
Om Siren te bekijken druk op de foto.

.

Stan Van Samang (Wijgmaal (bij Leuven), 19 maart 1979) is een Vlaamse acteur en zanger.

Stan volgde een opleiding kleinkunst op Studio Herman Teirlinck. Hij maakte deze niet af, maar belandde toch in het acteursvak.

Zijn bekendste rol is die van Kevin De Kesel die hij sinds 2001 vertolkt in 'Wittekerke' waarin hij ook zanger wordt.

Hij deed audities voor de film 'Falling' maar hij werd hier niet voor aangenomen. Zijn gegevens belandden in een castingboek en daar hebben de makers van 'Wittekerke' hem uitgepikt. Zijn personage in de soapserie kwam toe als een moeilijke puber in het kustdorpje, nu staat hij vooral bekend als de macho politieagent die het altijd goed bedoelt, maar waar het altijd fout mee afloopt. Voor deze serie mocht hij vanaf 2007 ook de begin generiek inzingen. Stan speelde ook gastrollen in 'Flikken', 'Sedes en Belli' en 'Rupel'. In het theater speelde hij drie seizoenen mee in de Vlaamse bewerking van 'Trainspotting'.

Hij speelde in zijn jonge jaren ook in de groep The Unauthenticated, met die groep stond hij in 1999 op Marktrock met een medestudent van Studio Herman Teirlinck. Stan werkte een tijdje als arbeider.

In juni 2006 was hij bezig met de opnames van de Belgische film Windkracht 10: Koksijde Rescue, die eind 2006 in de bioscoopzalen verscheen. Hij kondigde aan dat hij de serie Wittekerke zal verlaten in de loop van 2007 (ondertussen zijn de opnames van de gehele reeks definitief stopgezet) om te gaan acteren in 'Vermist', de nieuwste film (en serie voor VT4) van Jan Verheyen waarin hij Steve, de computerkenner speelt.

De jonge acteur werd de winnaar van Steracteur Sterartiest op één. Dankzij deze wedstrijd kreeg hij 25 000 euro voor Het Balanske (een centrum in Tielt-Winge dat activiteiten organiseert voor personen met een handicap en hun gezin). Door zijn succes in deze wedstrijd kon Van Samang op vrijdag 30 maart 2007 een platencontract voor 1 CD tekenen bij EMI Group. Het zou een Engelstalige plaat met pop-rock-nummers worden.

Een ander goed doel (naast Het Balanske) waarvoor hij zich inzette is Kom op tegen Kanker. Voor deze actie moedigde hij vrouwen boven de 50 aan om een borstonderzoek te laten doen. Als dank is de acteur volledig uit de kleren gaan onder het motto van de actie, "Laat wat zien".

Stan en Roel Vanderstukken zijn in de lente en zomer van 2007 samen op tour geweest, onder begeleiding van een live band. Stan's eigen muzikale voorkeur gaat uit naar o.a. Luka Bloom en Sting. Ook bereikte hij met zijn nummer 'Scars' de eerste plaats van de Ultratop 50. Zijn nieuwe single heet 'Siren'. Op 23 november 2007 verscheen zijn eerste album 'Welcome Home'.


21-08-2008 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!