Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij en ik
Jij en ik

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Billie-Piper-002.jpg

27-08-2008 om 22:33 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Nieuwe Snaar
De Nieuwe Snaar
Om De Wereld Is Om Zeep te bekijken druk op de foto.

.
De nieuwe snaar is een Vlaamse folk-/cabaretgroep, met zijn roots in Duffel. De Nieuwe Snaar (opvolger van de snaar) startte in 1982, maar de leden waren daarvoor al actief in verschillende folk, skiffle en humoristische groepjes. Muzikant-tekstschrijver Hugo Matthysen leverde een belangrijke bijdrage aan het repertoire. Het nummer "De prehistorie" werd bekend als generiek voor het televisieprogramma De Pré Historie.

27-08-2008 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sponsors laten Ignace Crombé massaal vallen

Sponsors laten Ignace Crombé massaal vallen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ignace-crombe.jpg
De aanhoudende negatieve berichten rond Miss Belgian Beauty-organisator Ignace Crombé, die werd opgepakt wegens geweld tegen zijn vriendin en nadien deed alsof zijn neus bloedde, hebben zijn imago duidelijk besmeurd. Sponsors die altijd pal achter Miss Belgian Beauty stonden, haken massaal af.

27-08-2008 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haley Joel Osment maakt Broadway-debuut

Haley Joel Osment maakt Broadway-debuut

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/haley-joel-osment.jpg
Haley Joel Osment maakt dit najaar zijn debuut op Broadway. De acteur, bij velen bekend als het jongetje uit 'The sixth sense', speelt in de theatervoorstelling 'American buffalo'. Het stuk draait om een groep mannen die een inbraak voorbereiden en gaat op 17 november in première in het Belasco Theatre in New York.

De 20-jarige Osment is in het stuk te zien naast acteurs als John Leguizamo en Cedric the Entertainer. De jonge acteur speelde eerder in films als 'Forrest Gump', 'Pay it forward' en 'A.I.'. Voor zijn rol in de thriller 'The sixth sense' kreeg hij een Oscarnominatie.

27-08-2008 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B wil naakt poseren voor Playboy

Mel B wil naakt poseren voor Playboy

Om Feels So Good te bekijken druk op de foto.

.
Twee keer heeft ze al een aanbod van Playboy naast zich neergelegd, maar dat betekent niet dat Mel B (33) helemaal tegen het idee van een naaktreportage is. Dat onthulde de ex-Spice Girl onlangs. "Vorig jaar kreeg ik een aanbod en enkele maanden geleden opnieuw, en telkens heb ik nee gezegd. Maar wie weet zeg ik in de toekomst wel eens toe. Ik heb er thuis ook geen probleem mee om naakt rond te lopen", aldus de zangeres.

Mel B werd in april het gezicht, of het lichaam zo u wil, van lingeriefabrikant Ultimo en heeft er ondertussen al heel wat fotoshoots voor opzitten. Dat ze niet meteen graatmager is, vindt ze geen probleem, wel integendeel. "Ik ben best tevreden over mijn rondingen", zegt ze in Closer magazine. "Ik eet gezond, fitness veel en luister naar mijn lichaam. In diëten om gewicht te verliezen geloof ik niet", voegt ze er nog aan toe.

In de loop van volgend jaar brengt Mel B een fitness DVD uit, waarin ze toont hoe ze terug in vorm geraakte na haar zwangerschap.

27-08-2008 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik wil niet kijken
Ik wil niet kijken

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alicia-Keys-028.jpg


Ik wandel in de stad,
ik kijk recht voor me uit.
Ik kijk niet naar de mooie etalages,
ik kijk niet naar het kleurige speelgoed,
ik kijk niet naar de leuke kleren...
Ik kijk niet..
Ik ga niet kijken...
Ik zal niet kijken...
Ik wil niet...
Maar ondanks mijn wil,
kijk ik...
Ik wilde de kans niet wagen
om mijn eigen reflexie te zien,
maar nu is het te laat.
Ik kijk mezelf aan,
ik zie wat ik niet wil zien...
mijn ogen...
Ik kan door mijn ogen mezelf zien...
En wat ik niet wou zien,
zie ik nu toch...

26-08-2008 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Melee
Melee
Om Built To Love te bekijken druk op de foto.

.

Mêlée is een poprock-kwartet uit het Californische Orange County. De manager van de band is Adam Harrison.

In de beginjaren van de eenentwintigste eeuw heeft de band veel getourd, waarbij 15.000 stuks van het album Everyday Behaviour (2004) zijn verkocht. Mêlée is momenteel verbonden aan het label Warner Bros. Records, waarbij de groep haar nieuwste album Devils & Angels heeft uitgebracht. Het album werd geproduceerd door Howard Benson (My Chemical Romance, Daughtry). Van verschillende nummers, waaronder Built to Last, zijn videoclips verschenen.


26-08-2008 om 15:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoonmoeder Winehouse: "Sluit haar op in cel"

Schoonmoeder Winehouse: "Sluit haar op in cel"

Om Rehab te bekijken druk op de foto.

.
"Rehab is geldverspilling voor mensen die niet van hun verslaving af willen. Amy moet het dan maar op de harde manier leren in de gevangenis", zegt de schoonmoeder van zangeres Amy Winehouse. Georgette Civil is de moeder van Amy's echtgenoot Blake Fielder-Civil, die zelf al sinds vorig jaar in de cel zit. Ze kan de lijdensweg van haar schoondochter niet meer aanzien.

Illegale drugs
Civil deed de uitspraak na het bekijken van een kort filmfragment waarop Amy in een Londense pub te zien is terwijl ze drugs snuift. "Het is genoeg geweest. De politie weet dat Amy een drugsverslaafde is en ze is al twee keer betrapt op het gebruik van illegale drugs. Ze moeten haar achter de tralies zetten", zegt ze. "Ze moeten iets doen, want nu maakt ze de wet belachelijk."

Zoon afgekickt
Winehouse zou momenteel opnieuw rehab volgen dichtbij de gevangenis waar haar echtgenoot zit opgesloten. Haar schoonmoeder denkt dat ze in die gevangenis meer kans heeft om 'clean' te worden. Ze spreekt uit ervaring, want ook haar zoon zou afgekickt zijn in de cel. "Ik wil niet dat ze mijn zoon nog langer bezoekt. Hij doet het prima zonder haar."

26-08-2008 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sean Connery schrijft over zichzelf en over Schotland


Sean Connery schrijft over zichzelf en over Schotland

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sean-connery-1.jpg
Sean Connery heeft zijn autobiografie 'Being a Scot' gepresenteerd in de Schotse hoofdstad Edinburgh. De voormalige James Bond-acteur koos zijn 78ste verjaardag om het boek te lanceren. In 'Being a Scot' beschrijft Connery onder meer zijn jongere jaren als melkboer in de Schotse stad. Ook laat hij zijn licht schijnen over de Schotse geschiedenis en cultuur, waarbij Queen Mary, dichter Robert Burns en auteur Sir Walter Scott aan bod komen.

Nationalist
De acteur is overtuigd Schots nationalist. "Er is te weinig aandacht voor Schotse geschiedenis in de schoolbanken", vindt hij bijvoorbeeld. "Schotland lijkt er niet toe te doen, alles draait om de Engelsen." Ondanks zijn liefde voor zijn afkomst, woont de inmiddels bejaarde acteur niet in Schotland, maar op de Bahama's. Connery zegt pas terug te keren naar Schotland zodra het onafhankelijk is van het Verenigd Koninkrijk.

Geld belangrijker dan status
Connery was de eerste en volgens velen de beste James Bond. Daarnaast speelde hij in films als 'Indiana Jones and the last crusade', 'The hunt for the Red October' en 'The Untouchables', waarvoor hij een Oscar kreeg. Regisseur Steven Spielberg noemde Connery ooit "een van de zeven grootste filmsterren". "Daar heb ik niet veel aandacht aan besteed", vertelt Connery. "Ik was meer geïnteresseerd in hoeveel geld ik verdiende. Mijn status was niet iets dat me boeide of waaraan ik veel dacht."

"Er borrelt iets"
Vier jaar geleden beëindigde Connery zijn carrière. Hij wees een rol af in de recente Indiana Jones-film, maar liet doorschemeren dat hij overweegt weer aan het werk te gaan. "Ik ben in een andere levensfase beland sinds ik ben gestopt met acteren. Ik heb het gevoel dat er iets borrelt, dat er iets gaande is. Ik weet nog niet precies wat het is."

26-08-2008 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ochtend van StuBru voortaan met Tomas De Soete

Ochtend van StuBru voortaan met Tomas De Soete

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tomas-de-soete.jpg
De luisteraars van Studio Brussel worden vanaf 1 september niet langer gewekt door Peter Van de Veire en Sofie Lemaire van De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow, maar door Tomas De Soete. Aanstormend talent Linde Merckpoel wordt de vaste sidekick van De Soete. Verder lanceert de muziekzender van de VRT tal van nieuwe programma's van onder meer Siska Schoeters, Sofie Lemaire en Heidi Lenaerts.

Zet 'm op Siska
Siska Schoeters, de vorige copresentatrice van De Soete, krijgt voortaan elke weekdag tussen 16 en 19 uur haar eigen programma, 'Zet 'm op Siska'. Samen met Sam De Bruyn praat zij de vooravond aan elkaar, met veel popnieuws en verkeersinformatie.

De Wereld van Sofie
Elke weekdag tussen 12 en 13 uur gaat Sofie Lemaire in 'De Wereld van Sofie' op zoek naar antwoorden op vragen die zij zich stelt, zoals: "Waar is de ruzie tussen Israël en Palestina eigenlijk begonnen?"

Dit is mijn Huis
Ook Heidi Lenaerts presenteert een nieuwe programma. In 'Dit is mijn Huis' voert Lenaerts elke zondagmiddag een gesprek met een Bekende Vlaming in zijn of haar huis.

Been there Done that
In 'Been there Done that' presenteren Otto-Jan Ham en Stijn Van de Voorde reportages over de grenzen van hun heteroseksuele relatie. De luisteraars moeten bepalen welke waar en welke niet waar zijn.

Nieuw talent
Studio Brussel blijft volgens Jan Van Biesen een belangrijke kweekvijver voor nieuw talent. Daarom laat de zender ook dit najaar weer een aantal nieuwe presentatoren los, onder wie Karolien Debecker, Erika Van Tielen, Pieter Van Nieuwenhove, Lorenzo Van Loon en Gunther Desamblanx. Luc Janssen tot slot verlaat de muziekzender en gaat definitief aan de slag bij Radio 1.

StuBru scoorde bij de laatste meting van het Centrum voor Informatie over de Media (CIM) een sterk marktaandeel van bijna 10 procent.

26-08-2008 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin Crombé neemt alle schuld op zich

Vriendin Crombé neemt alle schuld op zich

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ignace2.jpg
Hoewel ze afgelopen weekend zelf klacht indiende tegen haar vriend Ignace Crombé (51) voor huiselijk geweld, heeft Patricia Govaerts alle schuld op zich genomen. Dat liet de 25-jarige voormalige Miss Mol in een sms weten aan alle finalistes van Miss Belgian Beauty. "Ignace is door het slijk gehaald", staat er in het bericht. "Ik tref alle schuld en niet Ignace".

Het koppel heeft zich ondertussen klaarblijkelijk verzoend en doet verder alsof er niks aan de hand is. Zaterdagavond, amper een dag na de feiten, zaten de twee samen in de tribune van KV Kortrijk. En gisteren vertrokken ze, zoals voorzien, naar Egypte.

"Wees gerust", gaat de sms verder, "we zien mekaar doodgraag
en genieten van een toffe werkvakantie in Egypte." Van de klacht, de
schaafwonden en de blutsen in de auto werd met geen woord gerept.

26-08-2008 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandel met mij
Wandel met mij

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Evelina-Oboza-007.jpg

wandel met mij in het
zonlicht
langs de oases
en vruchtbare akkers
wandel met mij
in de zonnestralen
langs blauwe oceanen
de zon hij is onze gids
hij leid ons naar de
regenboog
die gekleurt is door
de liefde
wandel met mij in het
zonnetje
op zoek naar de waarheid
op zoek naar de rust
in onze harten

26-08-2008 om 11:18 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
25-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kerry Katona laat borstverkleining filmen

Kerry Katona laat borstverkleining filmen

Om Atomic Kitten te bekijken druk op de foto.

.
Voormalig Atomic Kitten-zangeres Kerry Katona ondergaat deze week een borstverkleiningsoperatie. Ze laat zich daarbij filmen door muziekzender MTV, die in ruil de ingreep betaalt. De 27-jarige zangeres kampt met financiële problemen. Ze werd donderdag failliet verklaard door de rechter.

Hele waslijst operaties
Katona wil van een cup GG naar een cup DD. In 2005 liet de voormalig Atomic Kitten-zangeres haar borsten ook al eens corrigeren. Katona zou, behalve een borstverkleining, ook een liposuctiebehandeling en een buikwandcorrectie willen ondergaan. "Kerry kwam aanzetten met een boodschappenlijst met alle geplande operaties. Op een aantal verzoeken moesten we echt nee zeggen", aldus MTV.

De operatie zal te zien zijn in de realityserie Whole Again. Wanneer het programma wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Ook zwangerschap gefilmd
Het is niet de eerste keer dat Katona een ingrijpende gebeurtenis vast laat leggen op camera. Vier maanden geleden liet de zangeres de geboorte van haar zoon Maxwell volgen door MTV voor het programma After Birth

25-08-2008 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heroes-actrice doet boekje open over arrestatie vader

Heroes-actrice doet boekje open over arrestatie vader

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hayden-panettiere.jpg
Hayden Panettiere heeft de stilte verbroken rond de arrestatie van haar vader eerder deze maand. "Het is compleet uit zijn verband getrokken door een sheriff die ook eens in de spotlights wilde staan", vertelt de Heroes-actrice. "Mijn familie is fantastisch. We maken het allemaal heel goed."

Haydens vader werd opgepakt voor het mishandelen van zijn echtgenote. Alan Panettiere zou zijn vrouw Lesley thuis in haar gezicht hebben geslagen na een feestje in Hollywood. Hij zou boos zijn geweest omdat ze met iemand anders optrok tijdens de party. Na betaling van een borgsom van bijna 34.000 euro mocht hij weer naar huis.

25-08-2008 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina hebben recht op 1.750 euro kinderbijslag

Brad en Angelina hebben recht op 1.750 euro kinderbijslag

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-en-brad.jpg
Angelina Jolie en Brad Pitt hebben dankzij hun enorme kinderschare recht op 1.750 euro kinderbijslag per maand. Dat meldt De Telegraaf.

Het gezin is sinds kort officieel inwoner van Frankrijk. De Pitts, die verhuisd zijn naar een huis met 35 slaapkamers in de Provence, schreven zich kort voor de bevalling van de tweeling in om recht te hebben op alle mogelijke medische hulp.

Het ligt niet voor de hand dat het stel de kinderbijslag ook werkelijk aanvraagt. "Het zijn heel gewone mensen, ze zijn erg aardig", aldus burgemeester Michael Latz.

25-08-2008 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace weer door het lint: in cel na geweld tegen vriendin

Ignace weer door het lint: in cel na geweld tegen vriendin

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ignace.jpg
Het sprookje tussen Ignace Crombé (51) en zijn nieuwe vriendin Patricia Govaerts (25) lijkt geen lang leven beschoren. Afgelopen weekend belandde de organisator van Miss Belgian Beauty enkele uren in de cel nadat bij een ruzie Patricia enkele verwondingen opliep. Crombé beschadigde ook de wagen van een vriendin die Patricia te hulp kwam.

Miriam
Het is de tweede keer in drie maanden dat de politie moet tussenkomen voor familiaal geweld bij Ignace Crombé. Eind mei liepen bij een discussie met zijn (ex-)vrouw Miriam de zaken zo uit de hand dat er moest worden opgetreden. Onderwerp van de discussie toen was Patricia Govaerts, de 25-jarige ex-miss Mol voor wie Crombé zijn vrouw verliet.

Liefdesnest te Stasegem
Crombé en Govaerts hadden vrijdag enkele opfrissingswerken uitgevoerd aan hun appartement in Stasegem, dat ze zelf uitvoerig in de pers tot hun "liefdesnestje" hadden omgedoopt.

Om een nog onbekende reden kwam het tot een felle discussie. De voormalige Miss Mol wilde het appartement verlaten, maar Crombé verhinderde dat hardhandig. Patricia kon uiteindelijk een vriendin bellen, die haar kwam ophalen.

Kloppen op straat
Maar ook op straat ging het er gewelddadig aan toe. Ignace Crombé beschadigde daarbij de wagen van de vriendin. De twee vrouwen dienden nadien klacht in bij de lokale politie. Govaerts had ook enkele verwondingen opgelopen na de hardhandige uitvallen van de MBB-organisator. Ze bracht de nacht elders door.

Crombé bleef in de flat in Stasegem en werd zaterdagmorgen ondervraagd op het politiecommissariaat van Harelbeke. Nadien werd hij voor korte tijd van zijn vrijheid beroofd.

"Hij werd later voorgeleid voor de parketmagistraat in Kortrijk", zegt woordvoerder Tom Janssens van het Kortrijkse parket. Hij bevestigt dat er sprake was van intrafamiliaal geweld ten huize Crombé-Govaerts. "Er zijn Ignace Crombé enkele voorwaarden opgelegd, waarna hij weer naar huis kon. Pas als hij die voorwaarden naleeft, zal Crombé niet worden vervolgd."

Agressie beheersen
Klassieke voorwaarden bij intrafamiliaal geweld - en zeker in geval van recidivisme - zijn het volgen van agressiebeheersingscursussen. Maar het parket wil niet bevestigen of ontkennen dat Ignace Crombé die zal moeten volgen.

Het parket benadrukt wel dat het Ignace Crombé op dezelfde wijze heeft behandeld als elke andere persoon tegen wie een klacht wegens intrafamiliaal geweld werd ingediend. Crombé werd overigens vrij snel na zijn ondervraging naar het Kortrijkse gerechtsgebouw gebracht. In theorie kon hij tot zondagmorgen worden vastgehouden, maar hij werd al zaterdagnamiddag weer vrijgelaten.

25-08-2008 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Lynn
Laura Lynn
Om Jij Doet De Wolken verdwijnen druk op de foto.

.

Laura Lynn, pseudoniem van Sabrina Tack (Ardooie, 18 juni 1976) is een Vlaamse zangeres uit West-Vlaanderen. In België staat ze ook wel bekend als de Schlagerkoningin. Zij is een populaire zangeres in België, Nederland en Zuid-Afrika

Ze komt uit een muzikale familie waar de voorgaande twee generaties ook al op het podium actief waren. Laura woonde de optredens trouw bij. Ze besloot het spoor van de familie te volgen en volgde een muzikale opleiding aan de showbizzschool in Oostende. Hier ontmoette ze andere Vlaamse artiesten zoals Christoff, Gunther Levi en Filip D’Haeze (later in Swoop en Familie). Tegelijkertijd voltooide ze een opleiding tot schoonheidsspecialiste.

Haar eerste optreden in januari 2005 werd mogelijk gemaakt door Swoop. Wat daarna volgde kan een bliksemcarrière genoemd worden. Haar optredens voor VTM en de TROS en de steun van Radio Mi Amigo 192 hebben daar zeker aan bijgedragen.

Ze zorgde in de zomer van 2005 voor een terugkeer van de Vlaamse schlager in de hitparades van zowel Vlaanderen als in Nederland. Haar eerste hit Je hebt me 1000 maal belogen stond zelfs twintig weken in de toptien van de Vlaamse Ultratop 50. Kort daarna kwam ze met haar debuutalbum Dromen. Hier werden al meer dan 100.000 stuks van verkocht. Hierna kwam Laura Lynn nog met het zomerse Jij doet de wolken verdwijnen en speciaal voor de Kerst kwam ze in December met een speciale versie van het nummer Stille Dromen. Hiervoor werkte ze samen met kinderkoor Wielewalen. Dit nummer stond ook op de speciale editie van haar eerste album Dromen.

2006 was wederom een topjaar voor Laura Lynn. In maart kwam in Vlaanderen de single Arrivederci Hans uit en Nederland deed het met de single Casanova. In mei kwam de nieuwe cd Voor jou uit. In de zomer scoorde Laura Lynn haar eerste nummer 1-hit in Vlaanderen. Met Jij bent de mooiste stond ze 3 weken op de 1e plaats. Met Kerst bracht Laura Lynn een speciale editie uit van haar album Voor Jou. Hierop stonden 5 nieuwe nummers, waaronder de single Rode rozen in de sneeuw, een duet met de Vlaamse zangeres Marva.

Aan het begin van 2007 kwam Laura Lynn met de single Vlinders in je buik. Ze gooide het nummer in de remix en op de single stond tevens een duet met haar moeder, Niemand laat zijn eigen kind alleen. Ook maakte Laura een begin aan haar eerste theatertour Betoverd. Het is de eerste keer dat ze met een liveband een aantal theaters in Vlaanderen bezoekt. Op 16 mei 2007 raakte bekend dat Laura Lynn een punt achter haar relatie met Tonnie Voogt heeft gezet. Het liefdeskoppel besloot om na een 4 jaar durende relatie er een eind aan te maken. De oorzaak van de breuk waren onoverbrugbare meningsverschillen, Tonnie en Laura deelde samen een huis in Ardooie. Op 25 mei kwam de langverwachte single uit van haar derde cd Goud van hier. Het nummer heet Dans je de hele nacht met mij, werd oorspronkelijk gezongen door Karin Kent. Dans je de hele nacht met mij is niet de enige cover die te vinden is op Goud van hier. Voor de cd is Laura Lynn samen met haar platenmaatschappij en gelegenheidsproducer Patrick Hamilton op zoek gegaan naar vergeten 'gouden' pareltjes uit de muziekindustrie. Alle hits die Laura heeft ingezongen waren vanaf 15 juni 2007 te vinden op Goud van hier.

Aan het eind van 2007 ging er een grote wens van Laura Lynn in vervulling. Ze mocht samen met haar grote idool Frans Bauer een duet opnemen. Kom dans met mij wist moeiteloos de top van de Vlaamse hitlijsten te vinden. Weekblad "Story" publiceerde op 27 februari 2008 op de cover een foto waarin Bauer haar innig omhelsd. De foto is gemaakt door Edwin Smulders en leidde tot de speculatie dat het koppel mogelijk een relatie heeft, maar Bauer ontkende dit bij Radio 538[1].

Voor 2008 zijn er plannen om de muziek van Laura in Duitsland uit te brengen. Ook wil ze ervoor zorgen om in hetzelfde jaar definitief door te breken in Nederland.

Net zoals andere Nederlandstalige artiesten zoals BZN, Helmut Lotti, Dana Winner, Stef Bos en Herman van Veen is ook Laura Lynn sinds 2006 erg populair in Zuid-Afrika. Zij zingt in Zuid-Afrika in het, Nederlands, Afrikaans en in het Engels. Haar eerste album Dromen werd in Zuid-Afrika Drome en de liedjes werden aangepast.


25-08-2008 om 10:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
24-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau
Clouseau
Om Afscheid Van Een Vriend te bekijken druk op de foto.

.
Clouseau is een Belgische popgroep die hits scoorde met o.a. Daar gaat ze, Passie, Zie me graag en Nobelprijs.

De naam Clouseau komt van de bekende filmfiguur Inspector Clouseau. Het was tevens de radionaam van Bob Savenberg toen die bij de lokale radio in Sint-Genesius-Rode werkte, Radio Ro. Bob imiteerde graag -en goed- het Frans-Engels accent van Inspector Clouseau. Toen hij met de band begon, lag de naam Clouseau dus voor de hand.

In 1987 volgde de ontdekking van Clouseau op Marktrock in Leuven. Hun eerste single Brandweer verkocht 427 stuks. Een jaar later scoorde Clouseau hun eerste hit met Alleen met jou.

In 1989 deed Clouseau mee aan de Belgische voorronde voor het Eurovisiesongfestival met het lied Anne. Clouseau werd tweede, maar Anne werd een enorme hit in België en een bescheiden hit in Nederland. De populariteit van Clouseau in België steeg naar enorme hoogte. In 1989 bracht Clouseau haar eerste album Hoezo? uit.

In 1990 werd de single Daar gaat ze een groot succes in België en Nederland. Meerdere succesvolle singles volgden. Op 30 september van dat jaar verliet Tjenne Berghmans de groep.

In oktober 1990 verscheen het tweede album Ofzo. In maart 1991 verliet Karel Theys de groep, waarna Clouseau met drie leden overbleef. In dat jaar werd Clouseau 16e op het Eurovisiesongfestival, maar de deelname betekende wel een Europese doorbraak. Het Engelstalige album Close Encounters werd vooral in Duitsland een succes. In deze periode werd ook een live-album uitgebracht.

In mei 1992 volgde weer een Nederlandstalig album Doorgaan. Tegelijkertijd begon Clouseau aan een Europese tour als voorprogramma van Roxette. Het tweede Engelstalige album In every small town werd in december 1992 opgenomen in Los Angeles.

In 1995 kwam het album Oker uit. Hierop stond de single Passie . Oprichter Bob Savenberg verliet in 1996 de groep. In september 1996 kwam het album Adrenaline uit. Na het uitbrengen van dit album volgde een grote tour.

Op 22 december 1998 trouwde zanger Koen Wauters met de Nederlandse voormalige journaalpresentatrice Carolyn Lilipaly (dit huwelijk werd in 2002 weer ontbonden). In 1999 kwam het album In Stereo uit. Ook begon Clouseau aan een nieuwe tournee. Een live-album van Clouseau kwam in 2000 uit. Ook begon Clouseau een nieuwe tour door België en Nederland.

In de herfst van 2001 kwam er een nieuw album uit, En Dans. Dit album klonk anders dan alle eerdere Clouseau-platen. Moderner en avontuurlijker volgens zanger Koen. En Dans werd een groot succes. De cd stond maar liefst 11 weken op 1 in de Belgische Ultratop 50 Albums.

In december 2001 speelde Clouseau tweemaal in het Antwerpse Sportpaleis, waarna de En Dans-tour begon (2002), bestaande uit 74 optredens.

December was inmiddels de vaste Clouseau Sportpaleis maand geworden, want ook in 2002 traden ze erop. Ditmaal stroomde de zaal maar liefst negen keer helemaal vol. Hierna werd het optreden uitgebracht op dvd: Clouseau live in het Sportpaleis.

In 2003 werd er voor de tweede maal een Zingt toer gedaan. Ditmaal trad Clouseau vooral op in theaters en werden voor een groot deel covers gezongen.

In december 2003 trad Clouseau wederom op in het Sportpaleis te Antwerpen. En weer werd het vorige jaar overtroffen: 14 keer uitverkocht (240.000 mensen).

Op 16 april 2004 werd bekend gemaakt dat Koen Wauters' vriendin Valerie De Booser (24) zwanger was. Op 17 juli huwden zij, het huwelijk stond al gepland vóór de zwangerschap. Op 25 oktober werd hun dochter Zita geboren. Hun zoon Nono kwam op 19 mei 2006 ter wereld.

Op 1 oktober 2004 kwam het nieuwe album Vanbinnen uit. In de voorverkoop was dit album in België al platina. In december-januari zijn er veertien optredens geweest in het Sportpaleis.

In 2005 werd er een Vanbinnen-toer gedaan door geheel Vlaanderen. In datzelfde jaar bracht Clouseau ook het succesvolle Ik zie de hemel uit.

2006 was het jaar waarin Clouseau opnieuw bekend werd in Nederland. Het album Vanbinnen werd in een speciale editie uitgebracht. Met de single Ik zie de hemel stonden ze op Koninginnedag en in Top of the Pops. In december werd in België de single Vonken & Vuur uitgebracht. Dit werd een nummer 1 hit.

30 maart 2007 komt de nieuwe cd Vonken en Vuur uit in België, 9 april komt deze cd uit in Nederland. 2007 wordt een bijzonder jaar voor Koen en Kris want in 2007 bestaan ze 20 jaar.

Clouseau bestaat 20 jaar in 2007 en tal van bekende artiesten werken mee aan een "tribute to..." cd. Op deze cd zijn te vinden: Marco Borsato, Stan Van Samang, Natalia Druyts, Helmut Lotti, Sandrine, Scala & Kolacny Brothers, Bart Peeters, Udo Mechels, Will Tura, The Scene, Tom Helsen, Gorki en Isabelle A. De naam van de cd is heel toepasselijk: "Braveau Clouseau". Alle artiesten brengen een legendarische Clouseau-hit op hun eigen manier.

Op 14 december 2007 is de Top 2000 van radiozender Donna afgelopen en het bleek dat Clouseau de meest voorkomende artiest/groep was met de meeste hits in de lijst. Liefst 32 keer stonden ze genoteerd. De hoogste notering was voor Afscheid van een vriend, daar kwamen ze mee op nummer 7 terecht !


24-08-2008 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama's Jasje
Mama's jasje
Om Laat je Hart Slaan te bekijken druk op de foto.

.

24-08-2008 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
23-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau vervangt zieke Marco Borsato op vtm live

Clouseau vervangt zieke Marco Borsato op vtm live

Om Altijd Heb Ik Jou Lief te bekijken druk op de foto.

.
Deze middag liet het management van Marco Borsato weten dat de Nederlandse zanger met een zware griepaanval het bed moet houden. Zijn optreden op vtm live gaat dan ook niet door. In zijn plaats zal Clouseau een concert geven.

Het is de eerste keer in zijn carrière dat Marco Borsato een concert moet afzeggen wegens ziekte. Borsato heeft hoge koorts, moet veel overgeven en heeft extreme hoofdpijn. Volgens de vanmiddag geraadpleegde arts staat het echter vast dat de aanval de komende dagen enkel zal verergeren en is het fysiek uitgesloten dat Marco nu het bed verlaat, laat staan een concert geeft in open lucht. Via zijn management biedt Marco Borsato, erg geëmotioneerd, zijn oprechte verontschuldigingen aan aan alle fans.

In zijn plaats zal Clouseau een concert geven. Clouseau doet deze zomer geen optredens, maar toch waren Koen en Kris bereid om terug te komen naar het festival waar ze vorig jaar ook speelden.

23-08-2008 om 19:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!