Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss wil snel nog een kind

Kate Moss wil snel nog een kind

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-moss-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Kate Moss wil een kind met haar vriend Jamie Hince, en liever vandaag dan morgen. Het topmodel wil namelijk nog een zusje of broertje vooraleer haar vijfjarige dochter Lila Grace te oud is, meldt een bron aan de Daily Mirror. De 34-jarige Moss, die op vakantie is in Ibiza, zou ook voorbereidingen maken op een huwelijk.

Trouwplannen
"Ze wordt daar nauwelijks herkend, het weer is geweldig en de omgeving prachtig," meldt een vriend aan Showbizspy. "Het is alles wat ze wil. Ze wil het huwelijksfeest laten beginnen in het Formentera hotel. Haar bruiloftplanners zijn boten aan het regelen om de gasten te brengen, en ze zullen worden verwend met champagne, cocktails en lekkere hapjes. De receptie moet plaatsvinden in hotel Can Talaias.

04-08-2008 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney is op vakantie met Cindy Crawford

George Clooney is op vakantie met Cindy Crawford

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_460410.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
George Clooney geniet van een vakantie in de Franse badplaats Saint-Tropez. De vrijgezelle Hollywoodster logeert op het jacht van voormalig topmodel Cindy Crawford en haar man Rande Gerber.

Op foto's op de site van de Britse krant Daily Mail is te zien hoe de 47-jarige Clooney in zijn zwembroek een krant leest op het dek, terwijl de vijf jaar jongere Crawford zich in een zwarte bikini in het water laat zakken. Samen met haar man maakt de schone een rondje op een jetski.

Later op de dag stond een bezoek aan het toeristische plaatsje Èze op het programma, waarna het drietal een bezoek bracht aan de villa van U2-frontman Bono.

Clooney, die onlangs zijn relatie met fotomodel Sarah Larson op de klippen zag lopen, is op 27 augustus aanwezig bij de première van de film 'Burn After Reading' van de gebroeders Coen op het filmfestival van Venetië. De acteur speelt samen met zijn vriend Brad Pitt de hoofdrol in de komedie.

04-08-2008 om 12:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Benson
George Benson
Om Fell Like Makin Love te bekijken druk op de foto.

.
George Benson (Pittsburgh (Pennsylvania), 22 maart 1943) is een Amerikaanse jazzgitarist.

Benson begon al op achtjarige leeftijd te zingen in nachtclubs. In 1954 nam hij zijn eerste langspeelplaat op, en in 1960 richt hij een rockband op, waar hij gitaar in speelde, en zong.

Beïnvloed door Charlie Christian en Wes Montgomery begon hij mid-1960er jaren met jazz. Hij speelde samen met onder andere Miles Davis of als begeleider bij Lou Donaldson. In deze tijd ontwikkelde hij zich als een van de beste jazz-gitaristen ter wereld. In de 1970er jaren nam hij een reeks platen op voor het CTI-label van Creed Taylors, tot hij in 1976 overstapt naar Warner Brothers, waar hij met This Masquerade een miljoenenhit scoorde.


04-08-2008 om 11:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakatak
Shakatak
Om Down On The Street te bekijken druk op de foto.

.

03-08-2008 om 00:24 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Adams
Bryan Adams
Om Everything I Do te beluisteren druk op de foto.

.

Bryan Adams (Kingston, Ontario, 5 november 1959) is een Canadese zanger. Als kind trok hij met zijn ouders door Europa en het Midden-Oosten.

Op de leeftijd van tien jaar kreeg hij zijn eerste gitaar; twee jaar later kocht hij zijn eerste elektrische gitaar. Op 14-jarige leeftijd verhuisde hij naar Vancouver. Een jaar later verliet hij de school en trok hij door Canada om op te treden. Als 18-jarige kreeg hij zijn eerste platencontract aangeboden.

Zijn grootste successen behaalde Bryan Adams begin jaren '90 onder de productionele leiding van Robert John "Mutt" Lange, een Zuid-Afrikaanse topproducer. Zijn single (Everything I Do) I Do It for You werd een wereldwijde nummer 1-hit, waaronder in Nederland. In veel landen was het de best verkochte single van 1991. In Nederland bleef het nummer 11 weken op de eerste positie staan in de Nationale Hitparade, destijds een record. Het nummer stond op de soundtrack van de Robin Hood-film Prince of Thieves.

Bryan Adams zong in die jaren vaker voor de soundtrack van grote films. Zo scoorde hij een hit met Have You Ever Really Loved A Woman? (soundtrack van de film Don Juan de Marco) en All For Love (soundtrack van de film The Three Musketeers. Dat laatste nummer zong hij met Rod Stewart en Sting). Andere bekende nummers van Bryan Adams zijn Summer of '69, It's Only Love (met Tina Turner) en When You're Gone (met Mel C.). In 2005 kwam er een greatest hits album (2-CD) uit waar al zijn grootste hits plus enkele live-opnames op staan, genaamd Anthology.


In de Nederlandse Top 2000 van Radio 2 staat Bryan Adams verschillende keren genoteerd. Summer of '69 scoort al jaren goed, evenals (Everything I Do) I Do It for You, Heaven en Run To You. In België stond het nummer Summer of '69 al jaren op de tweede plaats in de eindejaarshitlijst Donna's top aller tijden. Het moest enkel Bohemian Rhapsody van Queen laten voorgaan. Op vrijdag 14 december 2007 kwam daar verandering in. Summer of '69 liet na 6 jaar Bohemian Rhapsody achter zich.


Op 11 juni 2007 gaf Bryan Adams een concert in een uitverkochte Rotterdamse Ahoy.
op 14 maart kwam onlangs zijn elfde album uit genaamd: "11". Ter promotie van dit album geeft Adams opnieuw een concert in de Rotterdamse Ahoy op 1 oktober 2008.


03-08-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Godley & Creme
Godley & Creme
Om An Englishman In New York te bekijken druk op de foto.

.

Godley & Creme waren een duo van Engelse muzikanten, die samen met Eric Stewart en Graham Gouldman de band 10cc een gezicht hebben gegeven.

Beide duo's waren heel verschillend van elkaar. Eric en Graham waren wat klassiek ingesteld qua muziek. Kevin en Lol (Godley & Creme) waren destijds erg vernieuwend ingesteld, zowel muzikaal als persoonlijk. Zij hebben dan ook een soort snaarinstrument bedacht/ontwikkeld, de zogenaamde gizmotron, een snaarinstrument dat door middel van wieltjes op de snaren muziek voortbracht. Op sommige nummers is dit ook goed te horen. Ook zijn Kevin en Lol de makers geweest van de allereerste videoclips behorende bij de muziek. Deze beide duo's zijn later uit elkaar gegaan, waarna het weer werd ingevuld door verschillende artiesten. Cry is een van de bekendste hits geweest van Godley & Creme, met daarbij de clip met de steeds veranderende gezichten.

03-08-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fixkes
Fixkes
Om Kvraag et aan te bekijken druk op de foto.

.
Fixkes is een band uit het Belgische Stabroek (nabij Antwerpen). De band mixt in haar muziek akoestische popmuziek met rap. Begin februari 2007 werd de eerste single van Fixkes uitgebracht, Kvraagetaan. De plaat werd goed ontvangen in Vlaanderen en behaalde zelfs een eerste plaats in de iTunes-hitlijst.

In november 2005 werd Fixkes opgericht door Sam en Jan Valkenborgh. De naam Fixkes is een bijnaam die Sam in zijn jeugd kreeg. Jan drumt en Sam zingt en speelt gitaar, hij schrijft tevens de teksten en muziek. De line-up van de band bestaat verder uit Peter Deckers (gitaar, mondharmonica), Johan Pauwels (basgitaar), Bart Palmers (pianoaccordeon) en Joris Van den Broeck (percussie) .

In januari 2007 werd de band opgepikt door het Nederlandse Excelsior Recordings. Fixkes bracht vervolgens haar eerste single Kvraagetaan uit in februari. De band, die al een fikse aanhang had op haar MySpace-pagina, brak toen ook op grote Vlaamse schaal door. StuBru lanceert de single tot Hotshot, wat betekent dat de plaat gedurende een week het meest gedraaide nummer op de zender is.

Kvraagetaan werd eerst uitgebracht als iTunes-nummer op 5 februari, en vervolgens ook op cd (12 februari). Binnen een week kwam de single op nummer één in de iTunes-hitlijst.

In maart 2007 kwamen de Fixkes op nummer 1 te staan in de Ultratop 50. Ook in april, mei en juni bleven ze die plaats bezetten. Eind juni stonden ze 16 weken op 1, een record.

"Ongelukkig" is de tweede single van de band. Het nummer over ex-lieven verscheen in september 2007.

In oktober 2007 verscheen het debuutalbum, zonder titel, in november 2007 haalde dit album goud.


02-08-2008 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ami Stewart
Ami Stewart
Om Knock On Wood te beluisteren druk op de foto.


.

02-08-2008 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rimpelrock live in twaalf Limburgse rusthuizen

Rimpelrock live in twaalf Limburgse rusthuizen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/rimpelrock.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het muziekfestival Rimpelrock 2008 wordt in twaalf Limburgse rusthuizen live uitgezonden. Dat maakte organisator Chokri Mahassine bekend. "Na het overdonderende succes van vorig jaar slaan we met de Nationale Loterij de handen in elkaar om het festival via live-streaming naar de rusthuisbewoners te brengen. Het initiatief kreeg vorig jaar al veel lof", vertelt de organisator.

Groot scherm
Via het mediaproject bereikt het festival 1.500 tot 2.000 hoogbejaarden, die anders niet kunnen meegenieten van het evenement. "Vanuit hun zetel kunnen de bejaarden via grote projectieschermen meegenieten. De rusthuizen zijn geselecteerd op basis van grootte en geografische spreiding. Rimpelrock organiseert de volledige logistiek. De rusthuizen zelf creëren een gezellige festivalsfeer. De Nationale Loterij steunt dit project financieel", aldus Chokri Mahassine.

Rimpelrock vindt op zondag 10 augustus plaats in Kiewit (Hasselt). Op de affiche staan onder meer Rocco Granata, Bart Kaëll, Laura Lynn en Frans Bauer. De afsluiter is Paul Anka. De presentatie is in handen van Ann Reymen.

02-08-2008 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vietnam laat Gary Glitter vrij

Vietnam laat Gary Glitter vrij

Om Do You Wanna Touch Me te bekijken druk op de foto.


Vietnam laat deze maand de in ongenade gevallen Britse rockster Gary Glitter vrij. Dat heeft een politieman gezegd in de gevangenis waar Glitter sinds 2005 vastzit.

De 63-jarige Glitter heeft dan zijn gevangenisstraf van 27 maanden erop zitten. Hij was veroordeeld wegens het lastig vallen van jonge meisjes. Glitter, wiens echte naam Paul Gadd is, werd in de jaren '70 beroemd met glam rock:, shows waarin hij vooral opviel met zijn wijd uitstaande haar, opgemaakte gezicht en hoge hakken.

02-08-2008 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik wou dat ik kon zingen
Ik wou dat ik kon zingen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kylie-minogue-2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Soms wou ik dat ik kon zingen

Over wat het leven bied en bood

Over mijn tranen

Mijn stil verlangen

Heimwee

Herinneringen traag in mijn gedachten

Over alle mooie dingen.

 

Over samen oud worden

Hand in hand over straat

De liefde tussen mensen

Soms zo mooi, soms zo lelijk

Over Moeder Aarde en haar kinderen

Mijn liefde voor zoveel dingen meer.

 

Het leven zelf heeft al woorden genoeg

Voor vele liedjes

Zingen over wat ik voel

Het zou een grote puinhoop worden

Over mijn tranen wil niemand horen

Over gemis en de liefde

Bestaan al zover teksten

Ik ben niet eens uniek.

 

Ik mis jou, mijn hart, mijn boom

Er is geen ziel op aarde

voor het jouw en mij gevoel

Voel me gekrenkt, mijn trots geknakt

Door zoveel dingen in mijn leven

Zelf lekker gegroeid in vele dingen

Voel me soms wel blij

Maar de enige in mijn leven…

Zou het liedje kunnen zijn…

Dat ben jij….

02-08-2008 om 09:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
01-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dans, mijn liefste
Dans, mijn liefste

De afbeelding “http://img518.imageshack.us/img518/4848/go4alexisdziena008np1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

01-08-2008 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Mayer wil strengere wetgeving voor paparazzi

John Mayer wil strengere wetgeving voor paparazzi

Om Free Fallin te bekijken druk op de foto.


John Mayer heeft schoon genoeg van paparazzi. De Amerikaanse zanger drong tijdens een hoorzitting op het stadhuis van Los Angeles aan op strengere regelgeving voor opdringerige fotografen.

Auto's zonder nummerplaten
Gisteren kwam een aantal bestuurders van de stad bijeen om te proberen iets te doen aan de schijnbaar steeds brutaler wordende werkwijze van fotografen. Mayer, die sinds enkele maanden een relatie heeft met actrice Jennifer Aniston, vertelde dat hij regelmatig 's nachts tot aan zijn huis wordt gevolgd door auto's zonder nummerplaten, die rode stoplichten negeren.

Regulering
Mayer, die samen met acteurs Eric Roberts en Milo Ventimiglia een woordje kwam doen tijdens de zitting, wil niet dat paparazzi worden verbannen uit de stad, maar hoopt dat regulering de overlast kan beperken. "Een grote witte P op gele nummerborden maakt duidelijk dat de bestuurder van een auto voor een gerenommeerd fotobureau werkt", stelt hij voor in een verklaring die hij op zijn weblog heeft geplaatst. "Een wet die een acceptabele afstand voorschrijft waarop iemand een 'onvrijwillig subject' mag filmen, houdt iedereen veilig."

Als wolven
Initiatiefnemer Dennis Zine, raadslid in Los Angeles, vergelijkt de fotografen met een groep wolven. "Hun gedrag loopt de spuigaten uit, het moet worden ingeperkt", vindt hij.

Politiechef ziet geen problemen
Politiechef William Bratton vindt het initiatief van het raadslid 'tijdsverspilling'. "Britney draagt tegenwoordig weer kleren, Paris is de stad uit en valt godzijdank niemand meer lastig en Lindsay is tegenwoordig lesbisch", zei hij in een nieuwsuitzending van KNBC-TV. "We hebben niet veel problemen meer met ze."

01-08-2008 om 18:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijksplannen Cher verstoord door zieke zoon

Huwelijksplannen Cher verstoord door zieke zoon

Om walking in Memphis te bekijken druk op de foto.

.
De mysterieuze ziekte van haar zoon Elijah Blue Allman zorgt ervoor dat Cher haar huwelijk uitstelt. Cher zou eind dit jaar trouwen met Tim Medvetz, maar Cher maakt zich teveel zorgen om haar 32-jarige zoon. Die begon vreemde symptomen te vertonen nadat hij twee jaar geleden op reis was geweest naar India. Elijah kreeg voortdurend maagpijn en een grieperig gevoel. Later kwam daar chronische vermoeidheid, darmproblemen en hoofdpijn bij.De artsen vinden maar niet wat Elijah heeft. Aanvankelijk werd aan een hardnekkige voedselvergiftiging gedacht. Elijah wordt nu behandeld in een gespecialiseerde kliniek in Duitsland.

01-08-2008 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna heeft meest sexy buikje

Rihanna heeft meest sexy buikje

Om Take A Bow te beluisteren druk op de foto.

.
Zangeres Rihanna heeft volgens een nieuwe rondvraag de meest sexy buik ter wereld. Keira Knightley kwam tweede uit de poll, maar de grote verrassing is de bronzen medaille. Die gaat naar Helen Mirren. De 63-jarige actrice verraste onlangs met een strak lichaam terwijl ze een bikini droeg op vakantie in Italië. De woordvoerder van AntiBloat, die de rondvraag organiseerde: "Een sexy buik is niet voorbehouden voor jonge vrouwen, en dat is goed nieuwe voor alle vrouwen die een strakke buik willen behouden".

De vierde plaats wordt gedeeld door Sienna Miller en Liz Hurley, de ex van Hugh Grant. De nieuwe vlam van Grant, Jemima Khan, staat op de vijfde plaats.

01-08-2008 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holly Valance
Holly Valance
Om kiss Kiss te bekijken druk op de foto.

.

Holly Rachel Vukadinović (Melbourne, 11 mei 1983) is een Australische actrice en zangeres. Haar echte naam is Holly Rachel Vukadinović. Ze heeft een Servische vader en een Britse moeder, maar werd in Australië geboren. Als actrice is Valance vooral bekend van de Australische soap Neighbours. Daarin speelde zij de rol van Felicity (Flick) Scully.

In 2002 bracht Valance haar eerste album Footprints uit. In Nederland kwamen van dit album drie liedjes in de top 40. Kiss kiss (gebaseerd op het nummer Simarik van de Turkse zanger Tarkan was de grootste hit. Ze bracht in 2003 nog een tweede album uit, genaamd State of mind, maar na tegenvallende verkoopresultaten werd ze ontslagen door haar platenmaatschappij. Hierna heeft ze zich vooral gericht op het acteren.


01-08-2008 om 07:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft Carla Bruni met te veel mannen het bed gedeeld?

Heeft Carla Bruni met te veel mannen het bed gedeeld?

Om No Promises te bekijken druk op de foto.

.
Carla Bruni onthulde onlangs dat ze 15 minnaars had voor ze met Nicolas Sarkozy trouwde. Er werd collectief geschokt gereageerd op haar uitspraken, sommige waren positief, andere eerder negatief. Het ging van: "Wat een slet!" tot "Slechts 15, dat is niets!"

Ervaring
Onze seksuele gewoonten zijn de afgelopen twee generaties enorm veranderd. Vrouwen hadden vroeger vaak slechts een bedpartner en wachtten op hun huwelijksnacht om ontmaagd te worden. Nu mag en kan een vrouw wat rondkijken en uitproberen voor ze beslist met welke man ze de rest van haar leven zal doorbrengen.

Ervaren celebs
Dat heeft Carla Bruni ook gedaan. Als je het gaat uitrekenen, als we aannemen dat het over 25 jaar verspreid is, had ze ongeveer een bedpartner om de twee jaar, niet meteen een teken van seksuele losbandigheid. Ze mag heel wat bekenden als Eric Clapton, Mick Jagger en Donald Trump op haar palmares toevoegen. Door hun reputatie kunnen we veronderstellen dat deze mannen heel wat seksuele ervaring hebben. Carla Bruni heeft heel wat ervaring en ze weet nu waarschijnlijk wat goede seks is, maar kan het belang er ook van relativeren. Zo vertelde ze onlangs: "Liefde blijft lang duren, passie slechts twee tot drie weken."

Speciaal
Ook de Britse journaliste Virginia Ironside reageerde op Bruni's bekentenis. "Ben ik de enige dit aantal ongeveer goed vindt? Het is niet te weinig, want ze heeft nu de nodige ervaring. Maar als je meer dan 15 seksuele partners hebt gehad, is seks niet langer iets speciaal. Dan bewaar je een vrijpartij niet langer voor die ene bijzondere persoon. Heb je wel zomaar met mannen geslapen waar je niets voor voelde, is het achteraf heel moeilijk om seks weer tot iets speciaal te maken met iemand die je wel graag ziet." Ironside vindt dat als je meer dan 15 seksuele partners hebt, dat seks zijn betekenis gaat verliezen.

Geen betekenis
"Als je heel wat seksuele veroveringen hebt gehad, kan dit ook gevolgen voor je relatie hebben. Eens je partner een getal weet, zal het moeilijk voor hem zijn zich niet gewoon een nummer te voelen in die lange lijst van veroveringen. Hij kan ook gaan denken dat jij voortdurend zijn prestaties vergelijkt met die van je vorige sekspartners. Maar hij kan zich ook ongemakkelijk gaan voelen in het gezelschap van je mannelijke vrienden. Het kan door zijn hoofd gaan spoken: "Met hoeveel van hen heeft ze al het bed gedeeld"", argumenteert Ironside

01-08-2008 om 07:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bram Vermeulen
Bram Vermeulen
Om De Steen te bekijken druk op de foto.


.
Abraham Gerrit (Bram) Vermeulen (Den Haag, 13 oktober 1946 – San Gimignano, Italië, 4 september 2004) was een Nederlands zanger, componist, cabaretier en schilder
Bram Vermeulen werd geboren als jongste zoon in een gezin met drie kinderen. Op zijn dertiende kwam hij onder de hoede van volleybaltrainer Cees van Zweden die zijn talent voor balsporten herkende. Toen hij 16 jaar oud was werd hij spelverdeler van de Nederlandse volleybalploeg. Gedurende de jaren zestig speelde hij 53 interlands.

In 1965 ging Vermeulen psychologie studeren in Amsterdam. Daar ontmoette hij Freek de Jonge en Johan Gertenbach. Uit deze ontmoeting ontstond Neerlands Hoop in bange dagen. Voor deze carrière stopte hij zijn loopbaan als volleybalinternational. Brams inbreng was vooral muzikaal, met als kenmerkende liederen die Bram ook zelf zong:

  • "Vogelvrij"
  • "Fazant met zuurkool"

In 1979 ging Neerlands Hoop uit elkaar, omdat De Jonge de voorkeur gaf aan een solocarrière. Vermeulen was hier lange tijd teleurgesteld over.

Veel later zei hij in een televisieinterview over deze periode: "De ontwikkeling van Neerlands Hoop was de ontwikkeling van Freek. Pas daarná begon mijn ontwikkeling."

Vermeulen ging verder met het schrijven van teksten en boekte hiermee vooral in Vlaanderen veel succes.
Hij ontpopte zich als een bijzonder veelzijdig artiest. "Zoals de bakker alleen bakker is als hij brood bakt, zo ben ik geen zanger. Zo ben ik Bram Vermeulen die soms zingt, soms liederen componeert, soms schildert, soms columns schrijft, soms boeken, soms theaterprogramma's maakt, soms strips tekent, soms televisieprogramma's maakt, soms gedichten schrijft, kortom, die zelden niets doet."

In 1980 richtte Vermeulen een eigen groep op genaamd Bram Vermeulen en De Toekomst. Op het gelijknamige album rekende hij af met de 'scheiding' met De Jonge. De singles Pauline en Politiek groeiden uit tot klassiekers.

Voor het tweede album Doe Het Niet Alleen ontving Vermeulen een Edison. Datzelfde jaar maakte hij zijn debuut als acteur in de film Achter Glas. In 1984 bracht hij het album Bram uit waarvoor hij opnieuw een Edison kreeg. Daarna ging hij zich meer toeleggen op het maken van muziek voor theaterproducties.

In 1988, na een muzikale pauze van een paar jaar waarin Vermeulen vooral televisiewerk deed, keerde hij terug met het album Rode Wijn, geproduceerd door Boudewijn de Groot. Hiermee was hij zeer succesvol in Vlaanderen. Ook Dans Met Mij (1989) werd geproduceerd door Boudewijn de Groot.

In 1994 nam Vermeulen voor het Belgische label Virgin Achter Mijn Ogen op, in 1995 gevolgd door de dubbel-cd Tijd / Vrije Tijd. Op Tijd was nieuw werk te horen. Op de mini-cd Vrije Tijd stonden onder andere twee oude liedjes van Neerlands Hoop, opnieuw opgenomen. Daarnaast ontving Vermeulen uit handen van Annie M.G. Schmidt de naar haar genoemde prijs voor zijn lied Een doodgewone jongen. Vermeulen zong het titelnummer op de Belgische cd Spelers & Drinkers (EMI, 1995), een ode aan Johan Verminnen.

Op uitnodiging van het In Flanders Fields Museum toerde Vermeulen in 2000 door Vlaanderen met een programma dat geheel gewijd was aan de Eerste Wereldoorlog en dat was gebaseerd op een boek van de Duitse schrijver Ernst Friedrich. Het programma Oorlog Aan Den Oorlog werd een voltreffer, maar werd in Nederland slechts één keer uitgevoerd. Hierbij wordt opgemerkt dat Vermeulen geloofde in reïncarnatie en geloofde dat hij een Waalse officier in de Eerste Wereldoorlog was geweest, die geen Vlaams sprak zoals zijn soldaten.

In februari 2004 ging Vermeulen samen met Wigbert van Lierde drie maanden op tournee door Vlaanderen met het programma Mannen Maken Oorlog. Het gelijknamige boek bevatte liedteksten en tekeningen van Vermeulen.

Tijdens een vakantie in Toscane, Italië overleed Vermeulen onverwacht in zijn slaap aan een hartstilstand. Vermeulen woonde, en werkte, sinds 1984 samen met de actrice en regisseuse Shireen Strooker. Vermeulen had uit zijn vorig huwelijk met Titia Kiewiet de Jonge twee dochters, Tamara en Katarina. Hij werd 58 jaar.


01-08-2008 om 01:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
31-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheid
Afscheid

De afbeelding “http://img258.imageshack.us/img258/4030/love3161024x768wt0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

31-07-2008 om 21:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney en Ringo verhinderen heruitgave Beatlesfilm

Paul McCartney en Ringo verhinderen heruitgave Beatlesfilm

Om help te bekijken druk op de foto.

.
Paul McCartney en Ringo Starr, de enige nog levende Beatles, hebben verhinderd dat de Beatlesfilm 'Let It Be' opnieuw wordt uitgebracht. In de documentaire uit 1970 is te zien hoe er spanningen zijn tussen de Fab Four, kort voor ze zouden splitten.

Insiders bij Apple, de platenmaatschappij van The Beatles, beweren dat McCartney en Starr zich hebben verzet tegen een heruitgave van het document.

Sterk merk niet bezoedelen
"The Beatles zijn nog altijd een sterk wereldwijd merk en Paul en Ringo waren van oordeel dat dit niet gebaat zou zijn met een film die de donkere kant van de groep blootlegt. The Beatles die elkaar op de zenuwen werken, dat willen Paul en Ringo niet naar buiten dragen".

Spanningen
De film toont de band tijdens de opnames van het gelijknamige album, dat hun laatste studioalbum zou worden. De relaties binnen de band waren toen zeer gespannen. George kon het niet hebben dat Paul kritiek had op zijn gitaarspel, John Lennon was totaal niet meer geïnteresseerd en bracht liever tijd door met zijn vrouw Yoko Ono.

De Beatles waren zo mistevreden over 'Let It Be' dat ze nog gauw het meesterwerk 'Abbey Road' opnamen, dat werd uitgebracht voor 'Let It Be'. "Zo lang Paul of Ringo nog leeft, zal de film - met heel wat extra materiaal - wellicht niet uitgebracht worden", aldus de Apple-insider in de krant Daily Express.

31-07-2008 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!